עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Styx,

שלום מחפש כונן קשיח חיצוני עמיד לשימוש ביתי 2 טרה הדרישה העיקרית שלי הוא באמת שיחזיק המטרה העיקרית הוא לגיבוי תמונות בעיקר חשבתי על ה Western Digital Elements Portable מה דעתכם?

2. Started by integral,

http://www.cdfreaks.com/article/257/1

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  3. בן שני הכוננים האלה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=13017 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=17314

4. Started by R9800P2,

ראיתי שי דיסיקים לצריבה הם מחזיקים איזה שנה ראיתי בענוד 2 הודעה על זה ...לא יודע עם זה נכון אז יש איזה דיסיקים שיוכלים להחזיק לתמיד? כי אני רוצה לצרוב את כול הסרטים שייש לי לדסקים .. ושיהיה לי יותר מקום:< במחשב ודיסיקים של צורב DVD הם גם מתקלקלים אחרי איזה שנה?

5. Started by leahd3,

ההארד דיסק שלי בחום כמו היום 31 מעלות בחוץ מגיע במנוחה ל 45 מעלות האם זה בסדר והאם צריך לשים קירור (יש לי אופציה בכונן למאוור קדמי שנראה לי יקרר את הדיסק על הדרך...?) תודה מראש לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by שגיב,

שלום לכלום בוקר טוב אז ככה ביום שבת הלך לי ה SSD כאילו הוא לא מזוהה בביוס אז כנראה זה סופו אז מה שאומר שאני צריך דיסק חדש עכשיו עברתי על כל מיני דיסקים ונגיד ראיתי דיסק של ווסטרן 1T ב 870 אז ראיתי 2T של סמסונג ביותר זול 750 מה ההבדל? בעיקרון אני צריך דיסק קשיח טוב כי עליו אני שם את מערכת ההפעלה אז השאלה שלי אם כדאי דיסק של 1T או 2T לצורך זה או שעדיף גודל קטן כמו 500GB מקווה שהונתם בברכה שגיב והמשך יום טוב

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  7. מי אמין יותר? מי מהיר יותר? מבחינת מחיר seagate יק יותר בכ- 60 ש"ח שזה לא נורא...

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  8. הייי... לא הנתי בידיוק את ההשפעה של RAID2 על שתי HD זהים. אני קראתי מכאן:http://www.pcguide.com/ref/hdd/perf/raid/levels/singleLevel2-c.html אשמח לתשובה.... תודה רבה שלכם WIGER

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by reyrey_200,

אהלן, אני ממש לפני קנייה של מחשב חדש, בגלל העלייה במחירים של הקשיחים קשה היום לבחור קשיח נורמלי במחיר נורמלי. השאלה שלי היא האם החצי טרה של טושיבה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=3440 מסוגל לשמש ככונן קשיח ראשי שלא יהרס בתוך שנה שנתיים ? האם אפשר לסמוך על טושיבה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שיהיה רק מנועה כי אני נוסע לשם היום להביא את המחשב

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by chenzig,

היי יש לי צורב ימהה *20. איך עושים DMA באקס פי ועל איזה דיסקים אתם ממליצים לי? בתודה חן

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by lior_boss1,

כיום כשקונים מחשב חדש שהשימוש שלו יהיה גיימינג ועבודה מרובת שעות על המחשב הייתם בונים מפרט עם SSD ישר?, או שיש פה שיקול דעת

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. http://www.wrightthisway.com/Articles/000154.html כולל תמונות, ולי רק נשאר להגיד :kopfpatsch:

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by aviran_n,

הוא באיזור המחירים של ה200+.. לא יודע אם יש להם כמה דגמים שעונים לתיאור שנתתי, אבל אם כן אז אביא לפה את הדגם שלו מחר. בינתיים, אם יש רק צורב אחד כזה ותבינו על מה אני מדבר, אז הייתי רוצה לדעת איך הוא, מה יתרונותיו וחסרונותיו לעומת הצורבים שנמצאים בת'רד המומלצים. תודה רבה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני צריך DOK, שאוכל לשים עליו חומר, ושאי אפשר יהיה להעתיק אותו. איך עושים דבר כזה? יש לזה פיתרון תוכנתי / חומרתי? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by rotem20,

אני מחפש לקנות מארז חיצוני להארד דיסק שברשותי רציתי לדעת מה הגודל שאני צאיך לחפש ראיתי שיש 2.5 3.5 5.25 ו1.8 ברשותי כונן רגיל של WD 80GB לא לאפטופ PC רגיל רציתי לדעת מה הגודל...? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  17. Started by yoossie,

הי לכולם! יש לי בעיה מאאוד מוזרה במחשב... ישלי בכונן די מקום של 220 ג'יגה בערך.. והוא מראה לי שתפוס שם 210 ג'יגה.. אבל כשאני נכנס לתוך התיקיה עצמה של די ואני מסמן את כל התיקיות שנמצאות שם זה מראה לי 180 גיגה וזזההו כממובן שמיד ניסתי שיציג לי קבצים מוסתרים ולא עזר כלום גם הוספתי את האפשרות שיצציג לי קבצי מערכת ועדיין אין שם שום קובץ שיתאים לגודל החסר.. והדבר הככי מוזר שאמרתי אני אעשה איחוי לדיסק ועכשיו שהוא עושה איחוי אז כשהוא מראה למטה את השמות הקבצים שהוא מאחה הוא כותב שם שמות של קבצים שהיו מלפני שאנייים במחשב ואני מחקתי אותם.. כאילו אם אני הבנתי נכון אז בכונן שלי היו כמה קבצים שכנראה לא נמחקו טוב ואז הנתיב נמחק ואילו הקובץ עצמו נשאר על הכונן ותופס לי סתם מק…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, חבר קנה דיסק קשיח עם ממשק SCSI, כאשר החיבור נראה כך: http://www.ivoryegg.com/imagesNew/150000/154608--659238-7378.jpg מישהו יודע כיצד ניתן לחבר דיסק קשיח כזה למחשב רגיל עם חיבור SATA? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. שלום יש לי הארד דיסק 2.5" מלפטופ ישן( אני לא רואה את ה rpm שלו, אז צרפתי תמונות), או DOK USB2 ? השאלה שלי נוגעת למהירות נטו, ללא קשר לנפח. תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. היי, רכשתי לפני שבוע את דיסק קשיח של WD BLACK של 3T. אני משתמש ב WINDOWS 7 PRO. כשחיברתי אותו מופיע לי רק 2T (שעליו מותקנת המערכת הפעלה) ועוד 746G שלא מופיע לי ב"My computer" כשבדיסק מאנג'ר של הווינדווס הוא מסומן בשחור כ-Unallocated כשאין לי שום אפשרות להפעיל עליו פעולות. אחרי חפרתי בגוגל, הבנתי שהחלק הזה צריך לעבור איזשהי המרה - השתמשתי בתוכנה חיצונית בשם EaseUS Partition Master Free Edition שגם לא נותנת לי יותר מידיי אפשרויות מעבר ללמחוק את המחיצה. התקנתי ממש הרגע את Partition Recovery ועשיתי SCAN על החלק של ה746G. זה כבר סורק את החלק הזה בדיסק כבר יותר מחצי שעה ורק ב30% כשהתחושת בטן שלי זה שזה לא יוביל לשום מקום. אני צריך פיתרון ודאי לבעיה הספציפית שלי. אחר…

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by CRT,

אוקיי אז ככה יש לי צורב של NEC AD-7170S בצריבה של איימג' של 6.7GB נותן טעות. צורב עם תוכנה נרו 6 וגם נרו 7 נותנים אותה טעות. בבדיקה של הדיסק הוא תקין וניסיתי מספר דיסקים. במהירות 2.4X 2X ו1X לא מצליח לצרוב. הדיסקים עצמם כתוב 8X והחברה FORTIS. הקשחה שלי כתוב שהיא 1.0... והוא מסוגל לצרוב DL לפי מה שהבנתי אבל אף פעם לא ניסיתי. איך אפשר לפתור את הבעיה?? בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. השאלה בכותרת, כמו כן הכונן יועד כתוספת מקום ולא לעבודה שותפת. הכונן הראשי כמובן בחיבור SATA.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  23. שלום לכולם, החלטתי להקים מערך RAID לטובת שיפור הביצועים והגיבוי נתונים להימנע מאובדן מידע. הקמתי מערך RAID5 דרך הפיצ'ר המובנה בלוח אם עם ערכת שבבים H97. המערך עובד כראוי אך משום מה כאשר אני מעתיק משהו אל הכונן אני נתקל באיטיות של העתקה 40MB/s. ראו תוצאות בדיקת מהירות למערך באמצעות CrystalDiskMark. אנא עזרתכם בנושא.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by sherlock1212,

יש לי כונן של 160 ג'יגה ושאני עושה מאפינים על כונן c זה מראה לי שהשטח התפוס הוא גדול מדי ושאני מסמן את כל הקבצים בכונן c זה מראה ליש לי יותר מקום פנוי... יש למשהו מושג מה אני יכול לעשות? :s05:

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by CyberSpider,

שלום לכולם! לפני כמה ימים קניתי מארז חיצוני של Enermax דגם Laureate, להרדיסק Samsung 80Gb. הבעיות התחילו כשרציתי לפרמט את המחיצות החדשות שיצרתי: גם כלים של ווינדוס וגם partition magic הוציאו לי שגיעה בסגנון format failed to complete. רק דרך bootcd שהיה לי הצלחתי לפרמט אותו בעזרת partition magic ל-dos. עכשיו, כשאני מעתיק להרדיסק נייד קבצים שגודלם 50מגה ומעלה, המחשב נתקע לי עד שאני מנתק את ההרדיסק. ברגע שאני מנתק אותו, המחשב משתחרר מקפאון ומופיעה לי הודעה: delayed write failed, למרות שביטלתי את האופציה זאת בהגדרות של הכונן. מצאתי ת'רדים ישנים (שנת 2004) בכל מיני פורומים ושם אמרו שזו בעיה בווינדוס וצריך לעשות כל מיני פעולות חשודות... לי, בכל אופן, שום דבר לא עזר, כולל התקנת …

• 0 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.