אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
- 

קניתי מחשב לא מזמן והוא בא עם קורא כרטיסים מובנה במקום כונן הדיסקטים. עכשיו,יהיה לי בקרוב כרטיס זיכרון mini sd, ורציתי לדעת האם אפשר להכניס אותו לקורא הכרטיסים. אני לא רוצה לנסות ואז הכרטיס יהרס. לפי מה שכתוב על הקורא כרטיסים הוא קורא: ms/pro/duo cf/microdrive sd/mmc sm אם כתוב sd הוא יתמוך גם ב-mini? - 

- 4 תגובות
- 669 צפיות

- 

- 

שלום. לא חדש לי הנושא, אבל אני פשוט לא מעודכן. אני צריך לשמור אימג' של כונן קשיח אחד על גבי כונן קשיח אחר. לא בטוח אם במקרה כזה זה מוגדר כ-CLONING. יש לי את SPOTMAU BOOTSUIT 2012 (לא את החבילה המלאה שלהם). התוכנה הזאת מעולה ונדמה לי שהיא יודעת לעשות את מה שאני צריך אבל אני זקוק למשהו שרץ בסביבת חלונות 7. אני מחפש FREEWARE או משהו שעולה 20-30 דולר לכל היותר. לא צריך משהו משוכלל. לא צריך ליצור או לאחד פרטישנים. אני צריך את דבר הכי בסיסי: ליצור העתק של כונן א' על גבי כונן ב' (בתור קובץ או קבצים). ואז, במידת הצורך, לשחזר את כונן א' למצב בו הוא היה בעת הגיבויי. מה יש היום בשוק? - 

- 11 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

הוא לא עולה ותוקע את כל המחשב. לא היה אליו BAD SECTORS. ממה להתחיל בשביל להבין איפה הבעיה והאם אפשר לתקן אותה באמצעים ביתיים? - 

- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower

- 

- 

אהלן, 1. מעוניין להעביר 20gb מכונן D לכונן E. ניסיתי לעשות shrink בכונן D אבל לא מופיעה לי האופציה לעשות extend בכונן E, איך אפשרי בכל זאת? (כמובן, מבלי לפרמט את הכוננים..) ? 2. מה זה הקו מתאר הירוק מאחורי כונן D? - Windows 7 תודה! [attachment deleted by admin] - 

- 11 תגובות
- 2k צפיות

- 

- 

דבר ראשון אל תגידו תחפש אני לא מתכוון איך צורבים סרט DVD כי אי לא מעוניין לדעת איך אני סתם רוצה לגבות מידע יש לי מדיות של סמסונג X8 DVD+R צורב Lite-On SOHW-1653S 16/16/4/16//48/24/48 DVD±RW נרו אקפרס 6 (שקיבלתי עם הצורב) כשאני צורב קבצים קטנים הם נצרבים ולא עושים בעיות אבל כאשר אני צורב קבצים גדולים של כמה ג'יגות הקבצים נדפקים ואי אפשר לעשות איתם כלום אני צורב את הקבצים כ-DATA בנרו למה זה? מה אני עושה לא טוב? האם יש שיטה מיוחדת לצרוב? האם יש תוכנה אחרת, עדיפה? ושוב; נא לא לרשום תחפש - 

- 2 תגובות
- 886 צפיות

- 

- 

ההארד דיסק הוא : Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001 הוא לפתע חדל לעבוד והוא לא מזוהה יותר בוינדוס ובביוס. ניסיתי לשנות כבלים לא עזר. הוא בן שנה ושבועיים והאחראיות היא של שנה. אני צריך את המידע שם. מה עושים? אם אין מה לעשות והאופציה היחידה היא ללכת למקום שישחזר את המידע אז איפה מומלץ וכמה זה עולה? 
- 

אז רק לכל המודאגים, היום צרבתי פעם ראשונה CD ב LG4120B. השתמשתי ב CD זבל סוג י' כזה שעולה פחות משקל וכצפוי הכל פיקס במהירות X40. - 

- 2 תגובות
- 736 צפיות

- 

- 

:s05: - 

- 0 תגובות
- 709 צפיות

- 

- 

יש לי צורב של samsung דגם SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA הוא קורא את כל הדיסקים,צורב כמו שצריך והכל בסדר, אבל יש לי דיסק מקורי של משחק GTA EFLC שכשאני מכניס אותו הוא מראה כאילו הוא מחפש אותו אבל הוא לא מוצא אותו, ופשוט לא רואה אותו. הדיסק בסדר, ניקיתי אותו ובדקתי בצורבים אחרים והכל עובד טוב ויפה, אפילו חיברתי צורב חיצוני והצלחתי להתקין את המשחק על המחשב אבל הצורב החיצוני לא שלי ואני לא יכול להשאיר אותו אצלי, ואני צריך שהדיסק יהיה בכונן כדי לשחק. מה יכולה להיות הסיבה שהוא לא קורא אותו? חפרתי את גוגל ולא מצאתי בכלל בעיה כזאת שהצורב לא קורא רק דיסק אחד שהוא תקין ואת כל השאר הוא קורא, אני מתוסכל מהקטע הזה רצח, אני מת לשחק במשחק למישהו יש פתרון חוקי מה אפשר לעשות? לא רוצה לשים… - 

- 8 תגובות
- 2k צפיות

- 

- 

קניתי כונן SATA חדש וחיברתי אותו ביחד עם כונן ה- IDE הישן שלי. כשאני מדליק את המחשב, שניהם מזוהים על ידי ה- BIOS, אבל כשאני נכנס ל- Windows (גרסה 98 המותקנת בכונן ה- IDE), הוא מזהה שם רק את כונן ה- IDE הישן ולא את ה- SATA. כונן ה- SATA מזוהה ב- Device Manager בתור כונן Dual IDE. באתחול המחשב במצב DOS כונן ה- SATA לא מזוהה כלל. מה עליי לעשות? - 

- 4 תגובות
- 867 צפיות

- 

- 

ערב טוב וחג שמח יש ברשותי כונן חיצוני של היטאצי שהפסיק בפתאומיות לעבוד - אף סימן חיים, חשדתי בבקר USB פרקתי את האריזה הוצאתי את הכונן שנמצא בפנים 3.5" - חיברתי אותו למחשב והוא לא מראה אף סימן של חיים - לא מנוע ולא כלום - בביוס הוא לא מופיע . אני עושה משהו לא נכון ? החלפתי חיבורים גם של הSATA וגם של החיבור חשמל וכלום . עזרה תתקבל בברכה תודה - 

- 6 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלום.. יש לי הארד דיסק מקסטור 500 גיגה חיצוני ויש לי עליו 460 גיגה בשימוש עכשיו כניראה ולפי מה שהבאתי ניכנס לו ווירוס ואני לא רוצה את הקבצים שיש בו.. איך אני יכול לסדר את זה תודה - 

- 19 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

היי חברים, אשמח להמלצות להארדיסק 4 TB פנימי. הוא יהיה מיועד בעיקר לעבודה כבדה עם אודיו ולכן חשוב שיהיה מהיר, אך חשוב יותר שיהיה אמין. תודה. - 

- 6 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

- 

שלום לכם... יש לי מחשב נייד DELL בדגם lnspiron 5000 5547. הדיסק קשיח ישן 1TB יש בהרבה הרבה סקטורים פגומים. ולא עולה לי חלונות 8.1 HOME בגלל סקטורים פגומים. אני רוצה ליקנות דיסק קשיח חדש SSD 1TB, אני צריך דחוף ליקנות דיסק קשיח חדש אני ראיתי באתר חנות KSP כונן קשיח Samsung 860 Pro Series MZ-76P1T0B 1TB SSD SATA III כתובת האתר : https://ksp.co.il/?uin=47372&select=.1033..152..137..682..489..371..860.&txt_search= האם זה כונן קשיח יעבוד מהיר ויעלה לי חלונות 8.1 מהר מאוד וגם בזמן העבודה יעבוד מהר? האם זה מתאים למחשב נייד שלי? אני ראיתי מחיר בחנות KSP האם יורידו מחירים זולים בגלל בלאק פריידי, האם לחכות לזה או ל… - 

- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower

- 

- 

הרצתי חיפוש בפורום... וזה גרם לי לקצת בילבול יש כאלה שאומרים שמספר ההחזרות של WD גבוהים יש כאלה שאומרים שמספר ההחזרות של SEGATE גבוהים יש כאלה שאומרים ש WD קר אבל מרעיש יש כאלה שאומרים ש SEGATE מרעיש וחם אני מבולבל ואשמח לעזרה בהתלבטות.. Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS בעלות של 290 ש"ח או Seagate Barracuda 7200.12 500Gb 3.5 HDD 7200Rpm SATA II 16MB ST3500410AS בעלות של 295 ש"ח תודה - 

- 2 תגובות
- 799 צפיות

- 

- 

מה לעשות? איזה עוד אפשרות יש לי? - 

- 5 תגובות
- 867 צפיות

- 

- 

שלום, התקנתי 840 Pro בנפח 512GB שהזמנתי מאמזון. להלן צילומי מסך של מבחני ביצועים: מתוכנת סמסונג מג'ישן וגם מתוכנת AS-SSD (לחיצה מובילה לתמונה מוגדלת). ללא ספק, מבחני הביצועים נמוכים, ומן הסתם האשם הוא החומרה המיושנת שלי: לוח אם מלפני 4 שנים שתומך רק ב-3Gb/s ומעבד E8400. אציין כי המידע שהדיסק מדווח לגבי כמות המידע שנכתבה אליו, ומספר הפעמים שהופעל עד כה, מתאים לכך שהתקנתי את הדיסק לראשונה אתמול, כך שנראה כי אכן קניתי וקיבלתי דיסק חדש לגמרי. שאלה: האם יש טעם לנסות לבצע אופטימזציות שסמסונג מג'ישן מציע לי בהינתן שאר החומרה המיושנת? ספציפית, סמסונג מג'ישן מדווח לי שמערכת ההפעלה לא עובדת במצב AHCI. שיניתי ב-BIOS את מצב ה-RAID מ-IDE ל-AHCI, אבל זה עשה לי מסך כחול וחזרתי … - 

- 19 תגובות
- 1.9k צפיות

- 

- 

יש לי כבר אחד של 160GB והיום הוספתי עוד דיסק של 250GB (שתיהם של WD עם ממשק SATA) אני לא יודע אם זכור לי טוב אבל אני צריך להגדיר אותו קודם?! בתמונה אפשר לראות את הדגמים שלהם: ד"א הHDD החדש מזוהה על ידי הביוס ועל ידי מערכת ההפעלה במנהל ההתקנים הבעיה שהוא לא מופיע לי ב"מחשב שלי" ככונן כמו C ו D תודה מראש לעוזרים! - 

- 6 תגובות
- 775 צפיות

- 

- 

שלום לכולם! לאחרונה רכשתי דיסק קשיח חיצוני מסוג wd passport essntial 160GB (הוא מתחבר בחיבור usb 2 בלבד אם זה משנה..) בכל מקרה שאלתי היא .. מאחר והכונן מגיע עם מערכת מסוג fat32 שאינה מאפשרת קבצים למעלה מגודל 4 ג'יגה האם ישנה אפשרות לחלק למחיצות את הדיסק הקשיח נניח 80 GB על מערכת fat32 ואת ה80 GB האחרים על ntfs האם זה אפשרי ואם כן כיצד? תודה רבה לעוזרים! - 

- 6 תגובות
- 4k צפיות

- 

- 

דיסק קשיח חיצוני של WD. האם כשאני מנתק אותו מהחשמל וממחשב צריך לעשות ניתוק בטוח כפי שביסק און קי ??? דני - 

- 1 תגובה
- 836 צפיות

- 

- 

איזה כרטיס מתאם מומלץ בשביל לחבר דיסק SATA לBoard עם UATA133/100 - 

- 12 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

אהלן חברים, שמתי לב ששום דבר לא מגובה אצלי וחשבתי לקנות דיסק קשיח חיצוני לגבות את מה שיש לי על המחשב. אני מתלבט בין 500GB ל 1TB. אם ההוספה במחיר לא גדולה מדי אולי אלך על 1TB למרות שלדעתי 500GB יספק אותי. פחות חשוב קצת העברה ודברים כאלה. רוצה מהירות סבירה, אמינות כמה שאפשר ושטח אחסון סבבה בצורה שיהיה לי את היחס הטוב ביותר עבור הכסף שלי. לא שמתי תקציב כי אני לא יודע כמה זה אמור לעלות, אם אפשר להזמין מחול בזול ויש קישור אשמח לראות גם. בכלל ההעדפה היא להזמין מחול כי זה יותר זול. אשמח לשמוע הצעות תודה רבה! - 

- 2 תגובות
- 992 צפיות

- 

- 

תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 25.11.2007 בשעה 22:28:22 מישהו? - 

- 4 תגובות
- 675 צפיות

- 

- 

-