עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אז ככה יש כמה אופציות, אני צריך 500 GB, השאלה מה מומלץ ומה עדיף ולמה ? Western Digital ELEMENTS WDE1U5000E Maxtor Basic Desktop Storage 500GB STM305003EHD301-RK תודה : )

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by צחי_אל,

אני מעוניין לקנות הארדיסק 1.5TB ומצאתי רק של החברה הזאת. http://ivory.co.il/product.asp?productid=2237&CatCode=399

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by sh2006,

חברתי הרד דיסק של WD 80G בחיבור IDE . (ההרד דיסק הראשי סאטא) בכל מקרה, הוינדוס (XP64) מזהה אותו ומוסיף אותו למחשב שלי. אך כשאני רוצה לבצע איתו פעולות, המחשב דורש לפרמט אותו. מה שאני לא יכול לעשות, משום שיש בו מידע של חבר. מדוע זה קורה?

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  4. שלום לכולם אני קונה הארדיסק חדש seagate ST31000340AS אני רוצה לחבר אותו למארז חיצוני אני רוצה שלמארז יהיה אפשרות לחיבור גם כ- Usb וגם כ- estat כי כרגע אין לי במחשב esata אבל אני מתכננן לכנות כרטיס הרחבה בהמשך אז בנתיים אני רוצה לחבר אותו ב - usb יש לכם איזה מארז אמין ממולץ? תודה

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  5. שלום אני פותח דיון שונה כי פה מדובר על עניין המחירים שעולים כל הזמן - היה בפורום מסכים לפני חצי שנה או יותר רעיון "לאחד כוחות" מול גורמי השיווק וליצור כח קניה גדול ולאלץ אותם לתת מחיר אטרקטיבי.הדיון בעבר היה על מסך הדל 2007 בעל פנל IPS המיתולוגי... אני פה מדבר על הדיסקים 640 שכבר זכו לתהילת עולם והמחירים שלהם מתחילים לעלות. אם ניהיה בין 5 ל 10 אנשים יותר נוכל לקבל מחיר אחר מאשר אדם בודד. **למנהלים אני לא מקבל תגמולים ראיתי את התקנות החדשות - אני פשוט רוצה מחיר טוב**

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by kfirkb,

אני מחפש לרכוש דיסק-און-קי עם ההצפנה באמצעות סיסמא אבל שתיהיה הכי טובה ובלתי ניתנת לפריצה ו/או שחזור. גודל קטן מצידי אפילו 512MB או 1GB. אשמח לשמוע המלצות.

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. ראיתי שבגדול מאוד מומלץ ה-640AAKS של WD רציתי לדעת אם זה הכונן הכי טוב לצרכים שלי? אני מחפש שקט בעיקר אבל אני אשמח גם לביצועים טובים. אבל בעיקר שקט. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  8. השאלה בכותרת תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  9. אני מחפש לקנות DISK ON KEY 16 GB עד מחיר של 300 ש"ח הדרישות זה שיהיה קטן.. (בגודל הסטנדרטי) שיעבוד תמיד טוב בלי בעיות... עדיף בלי ראש מכסה..(כי זה אובד די מהר..) שיהיה מהיר כמה שאפשר....(כתיבה וקריאה..) ושל חברה שיחסית איכותית.. (לא משהו סיני וכאלה..) כרגע הכי נראה לי המיקרו של SANDISK... פשוט זול.. אונמם לא הכי מהיא.. אבל הסתדרתי עם ה4 GB שלו.. אז לא נראה לי שיהיה לי בעיות אם ה 16 GB... מעניין אותי לדעת על חברות כמו PQI, OZC, UNIT DRIVE וגם מזה DUAK CHANEL בDOK.. שמעתי על זה כמה פעמים ואין לי מושג מה זה בכלל... עוד שאלה זה.. תוך כמה זמן להארכתכם יקח לDOK לרדת במחירו לאיזור ה150-200..??? שכן רגע הוא על 200 -300...

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  10. Started by AMD 64,

קניתי היום האר דיסק של 640 ג'יגה,חיברתי הכל טוב ויפה.עובד. זה הגיוני שכשאני עושה מאפיינים על ה-HD אני רואה שרשום "רק" 596 ג'יגה? תמונה(אם זה עוזר): http://img233.imageshack.us/my.php?image=23512624nw9.jpg תודה.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  11. Started by IRONMAN153,

האם אפשר לפצל DISK ON KEY ל2 מחיצות כמו שעושים בכוננים קשיחים. ובכך להנות ממנו בשתי הצורות.. נגיד DOK של 32GB לפצל אותו כך שמחיצה אחת (ראשית) תיהיה 22 GB על FAT32 ועוד מחיצה(משנית) של 10 GB תיהיה ב NTFS.. לא שמעתי על קובץ אחד של יותר מ10 ג'יגה. מקסימום שראיתי זה 7.9 ISO של משחק.. בצורה הזאת אפשר להנות משתי העולמות.. גם להשתמש איתו כ DOK בכל מכשיר. (מחשב, מערכת ברכב, DVD ביתי וכו') וגם מדי פעם להעביר איזה קובץ גדול מ4GB... אשמח אם תענו לי על השאלה.. ואם כן איך ניתן לעשות זאת...

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  12. Started by rafi k,

הוספתי היום הארד דיסק חדש למחשב (HD SAMASUNG 250GIGA SATA), המחשב זיהה את ההארד דיסק אבל מה עושים עכשיו? יש לי עברית VISTA.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by eiziks,

יש לי במחשב הארד דיסק סאטה. התקנתי הארד דיסק ide. המחשב עולה לי מהארד דיסק החדש. בביוס רשום ide primary צורב שיש לי. ide primary slave ההארד דיסק החדש בחיבור ide .ההארד דיסק סאטה מופיע ide secondary. איך אפשר לסדר שהארד דיסק סאטה יעלה את המחשב

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by yousux,

התמונות הנ"ל הם של הארד דיסק של מחשב נייד קטן. לכאורה לפי המפרט נראה שזה אמור להיות דיסקים של 2 וחצי אינץ', אבל בתמונות (זה התמונה שהצלחתי להשיג) נראה שזה חצי גודל. מישהו יכול לעזור לי בזיהוי (למרות איכות התמונות) של גודל הדיסק (פיזית), חיבור הוא כנראה IDE רגיל. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  15. Started by thebenjamin,

במחשב שלי מופיע לי כונן דיסקים 3.5" למרות שאין לי את החומרה הזאת על המחשב בכלל יש לי רק צורב DVD.. איך מעלימים את זה?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by no_way,

יש לי כונן חיצוני 500GB נשאר שמה 300GB אני רוצה להעביר משחק ISO ששוקל 7 GB אבל כשאני מנסה להעביר זה כותב לי שאין מקום הכיצד זה יתכן? נ.ב. הכונן על USB

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by eiziks,

יש לי במחשב הארד דיסק סאטה .התקנתי הארד דיסק ide. המחשב עולה לי מהארד דיסק החדש. בביוס רשום ide primary צורב שיש ל.י .ide primary slave ההארד דיסק החדש בחיבור ide. ההארד דיסק סאטה מופיע ide secondary. איך אפשר לסדר שהארד דיסק סאטה יעלה את המחשב

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  18. Started by sagi_10,

שלום לכולם אחרי שנתיים עם ה- DOK הישן שלי (4GB גנרי ) החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג . יש לי תקציב קטן... אך מספיק לפי סקירה קצרה ברשת , הדרישות שלי הם כאלה : *עמיד *מחברה מוכרת *מהיר *לא רוצה U3 * שש עשרה גיגה כל חנות באינטרנט תהיה מתאימה , תודה רבה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by n-o-a-m,

הצורב DVD לי פשוט הפסיק לצרוב דיסקים DVD הוא צורב רק דיסקים של 700. אם מישהו יודע מה אפשר לעשות או מה הבעיה אני אשמח לעזרה או לפחות להסבר למה זה קרה. טנקס =]

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by moskitos,

יש לי הארד דיסק SCASI 136G 10K ויש לי כמה שא' : 1 האם יהיה הבדל בינו לבין ההארד שיש לי כרגע (7200) ? 2 איך אני מחבר אותו ? כמה בקר עולה ? (אגב יש לי לוח של DFI X48) תודה.

21. Started by מסבחה,

ראיתי שמוכרים באייבורי את Maxtor OneTouch IV 500GB ב-350 ש"ח. מה אתם אומרים עליו? איך מקסטור מבחינת אמינות דיסקים? (אגב משום מה לאחרונה המחירים של 500GB עלו לסביבות ה-400 ש"ח... לא ברור לי למה)

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by alon23,

http://ivory.co.il/product.asp?productid=1058&CatCode=399 למישהו יש ניסיון או המלצה על הכונן הזה או על אחר בגודל של 1TB ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  23. ראיתי בהרבה DVD עם כניסות USB השאלה האם מישהו מהם תומך בדיסק קשיח חימוני שאני יכול לחבר לDVD ישרות?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  24. Started by viper_sb,

אני רוצה לדעת האם מישהו מכיר בקר חיצוני אשר מאפשר לבצע RAID חומרתי

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  25. Started by whitiger19,

שלום לכולם. לפני שלוש שנים ויום בדיוק קניתי את המחשב. (כולל HD כמובן) הHD השמיע רעשים חזקים, כאילו משהו נתקע שמה ושומעים מן קירטועים... ישר כיביתי את המחשב. לאחר כמה דקות הדלקתי את המחשב שוב, אבל הפעם הווינדוס לא עולה. ויש את השגיאה ההיא שאומרת שהדיסק FAILURE.. בכל אופן, האחריות נגמרה בדיוק היום. ככה שאי אפשר להחליף. אבל מה שיותר גרוע זה שיש לי בHD קבצים שאני צריך, מאוד. לכן אני שואל אתכם, האם יש דרך, איכשהו להפעיל את הHD לכמה דקות כדי לגבות את הכל הדברים החשובים? האם אפשר לחלץ איכשהו את המידע בלי לשלם כמה אלפים לאיזו חברה שתעשה את זה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים