אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום לכולם, הנה תוצאות הבדיקה. למה הCPU USAGE כל כך גבוה אצלי? 28% ולמשל אצלו http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=374902.0;attach=111745;image זה סך הכל 3.3% יכול להיות כי אצלי ההרד דיסק 90% מלא? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! :} השאלה בכותרת. האם הוא טוב? כמה הוא אמור לעלות היום? תודה רבה=]
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום היה לי עד היום כונן SATA2 אחד מחובר למחשב, היום הוספתי עוד אחד, הוא מזוהה על ידי תוכנות כמו EVEREST, גם בביוס... הכל בסדר. רק שאני לא רואה אותו תחת המחשב שלי, האם צריך לעשות משהו לפני?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
-
היי אני צריך דיסק קשיח בנפח של 160GB(וכן,אני יודע שההפרש לכיוון ה250GB זניח,אבל אני מתעקש) מהחנות KSP בלבד , עד 200 ש"ח האופציות הם Hitachi - Deskstar HDS721616PLA380 160GB SATA II Western Digital - WD1600JS/WD1600AAJS 160GB SATA II Samsung - HD160JJ 160GB SATA II מה הכי כדאי מבחינת ביצועים? חשוב לי מאוד שהכונן יהיה מהיר יותר משני אלו http://up38.siz.co.il/up2/jz5lgmwqtzbj.jpg כרגע הMaxtor משמש לי בתור הכונן הראשי,וזה פשוט סיוט.. בהתחלה רציתי את הסמסונג,אבל אז ראיתי את זה.. http://www.hardware.info/en-US/productdb/bGNkZ5iUmJTK/viewproduct/Samsung_Spinpoint_P80_160GB/ תעברו ללשונית Specs>Benchmarks תסתכלו בפרטים של הHDTune ואז תסתכלו ב…
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, יש לי הרד דיסק חיצוני של Maxtor Basic Desktop Storage בד"כ הוא מחובר למחשב של אבא שלי, ועובד ללא בעיה, בעבר השתמשתי בו במחשב שלי, ללא בעיה. היום חיברתי אותו אל המחשב, והוא מסרב להעתיק אליו קבצים. ומראה את ההודעה המצורפת. אני יכול להעתיק קבצים ממנו אל המחשב, ומייד להעתיק את הקובץ חזרה את הכונן. אני יכול להעתיק קבצים מהמחשב לכוניים ניידים אחרים (נגן MP3, כונן FLESH, כרטיס SD) אני יכול להעתיק קבצים מכונן נייד אחר אל ההרד דיסק הנייד... אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
והאם יכול לגדם נזק בלתי הפיך כתוצאה מטפר' גבוהה מדי?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולםבור SATA2 אולי מישהו יפתור לי את הסגיה בבקשה.... רכשתי (בטעות) דיסק קשיח ממדינה אחרת (אין אפשרות להחליף), בגודל 500 GB של ווסטרן דיגיטל, הבעיה היא שרכשתי אותו עם חיבור SATA2 ויש לי במחשב רק חיבורים ל SATA הישן. מה אני עושה? יש למישהו דיסק קשיח חדש SATA שהוא מעונין לחליף??? תעזרו לי תודה
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח נייד בגודל של 160 גיגה. שימוש עיקרי של גיבוי המחשב ולשימוש משני של עריכת וידאו. בבדיקה שערכתי גיליתי כי קיים הבדל במחיר של כ-100 ש"ח בין אלו המכילים 2 מגה נדיף לאלו עם 8 מגה נדיף. האם כדאי לבחור במקרה זה בכסף או בזכרון? מה בעצם יהיה ההבדל הביצועי בין שניהם? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב מותקן לי דיסק של 320 ג'יגה אך בכונן C יש רק כ100 ג'יגה. בנוסף לכך אני לא רואה את כונן D. המערכת יושבת על כונן C
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
ראיתי בכמה מקומות שאנשים אומרים שההארדיסקים של סיגייט של 500 ג'יגה לא טובים ובכלל שwd יותר טובים מseagate מה אתם אומרים זה נכון? אני מתלבט איזה לקנות..
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי DVD פיוניר 310S עם חיבור USB מקדימה האים אפשר לחבר אילו הרד דיסק חיצוני וליצפות במידע אשר מאוחסן בו ? סרטים תמונות וכ"ו. אני מעונין ליקנות כזה בכדי לגבות תמונות וסרטים שעל המחשב ועוד שאלה ישנם שתי מהירויות להרד הזה של WD MY BOOK 5400 ו 7200 עד כמה זה משמעותי? כי יש הבדל במחיר תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שכתבתי, קניתי היום HD של WD בגודל של 500GB. הביוס זיהה אותו, אבל כשהווינדוס עולה הוא לא מזהה את הדיסק. הסברים/רעיונות איך לטפל בזה יתקבלו בברכה! תודה
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות הארדיסק חדש. אני מתלבט מאוד מה כדאי לי ככה זה בערך אני אקנה מKSP. מה עדיף? 2*500 של סיגייט= 280*2=560 או 1tb=535? האם ה1TB נותן ביצועים פחות טובים או משהו? האם עדיף בכלל 2 של 500 של WD? ב580? אשמח לתגובות. תודה
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
זה מבדיקה שערכתי כרגע ששום תוכנית אחרת לא מופעלת ברקע היה לי לפני כן 320aaks חדש שהראה ביצועים טובים ויציבים יותר כמו כן משום מה חסרה משבצת(לעומת 320aaks ישן יותר) מה זה אומר? תודה מראש לעוזרים, אור [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
קניתי את ההרדיסק הזה ב400 שקל מה אומרים דיסק קשיח חיצוני Maxtor Basic Desktop 500GB USB2.0 | STM305003EHD301-RK למישהו יש ביקורת עליו להביא לי ?
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
סיגייט אישרה לאחרונה כי היא בודקת תלונות על "תקיעות" של הכוננים הנ"ל. לפי התלונות שהתקבלו, אין איבוד מידע, אבל הכונן מפסיק להגיב למשך פרק זמן של עד 30 שניות. בכל מקרה סיגייט צופה כי הפתרון לבעיה יהיה ברמת עדכון FIRMWARE. http://hardware.slashdot.org/article.pl?sid=08/11/11/2125227 http://techreport.com/discussions.x/15863 אישית לי יש כונן כזה בשימוש מספר שבועות, אבל הוא מותקן ביחידת NAS שעובדת בעיקר לצרכי גיבוי. בכל מקרה בשימוש שלי לא נתקלתי בבעיות.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי הוא מאבד חומר... תודה!
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מרגיש שהוא עובד יותר לאט ממה שהוא צריך לפעול, איך אני יכול לדעת שזה באמת ככה או שאני מדמיין את זה ? הדגם המדוייק הוא: Seagate ST3500320AS תודה. נ.ב ההארד-דיסק אמור להיות אילם ? כי הוא משמיע לי רעשים של חשיבה בזמן האחרון.
-
- 25 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
חשבתי על זה לשניה שהזכרון FLASH, שהבנתי שהוא ללא חלקים נעים, מהיר יותר? אני מבין שהוא גם יקר בהרבה יותר, השאלה אם קיים בכלל דבר כזה/האם הוא משתלם להפקה בכלל?
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
]לצורך שחזור הארד דיסק שנמחק אני מחפשת את אותו הדגם בדיוק כ[move][/move] תודה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
פירמטתי תמחשב לא מזמן והבעיה שהשם של ההרדיסקים גיבויי + נגן (X5) שינו את עצמם סתם ככה. לפני הפירמוט שם הנגן היה לי H ועכשיו הוא I, כנל לHD הנוסף שלי השתנה מ E ל F. איך אני מחזיר את השמות כמו שהם היו??? אני צריך את זה דחוף חברה יש לי רשימות שירים שהכנתי במיוחד בנגן
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
רציתי לישאול כמה יוצא בחלוקה של 50 ג'יגה במספרים ובאפסים וגם 300 ג'יגה וגם 75 ג'יגה
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוסיף דיסק קשיח למחשב שלי, אבל אין לי חיבורי חשמל פנויים. ניסיתי להפריד את אחד החיבורים הקיימים ולשים כבל מפצל מתח במקום, אבל הם פשוט לא נרדים. הנה תמונה: כל המחשב מלא בכאלה חיבורים, אבל אי אפשר להפריד אותם. יש משהו שאפשר לעשות בקשר לזה??
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
צורב nec מזהה רק חלק מהדיסקים? nec dvd rw nd-3550a תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-