אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
ראיתי במקרה כתבה על זה ונדלקתי. זה מאוד נוח ומסתבר שלא עולה כ"כ הרבה. האם זה מחליף לגמרי את המחשב הביתי? הדרישות שלי צנועות להחריד - גלישה ופה ושם הורדות, מעט מאוד אופיס (וורד -אני משתמש בגוגל, ומצגות לצערי אי אפשר לצפות בגוגל אז אני משתמש באופיס, אבל זה ממש מעט ולא ממש נחוץ ולכן מוכן לוותר). אז האם אפשר יהיה לגלוש ולהעביר את כל תיקיות הקבצים שלי לסטיק קטן???
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
ארדיסק ששכב לו בצד הרבה זמן החלטתי שאני רוצה להפיל אותו בתור כונן ראשי אך בבדיקה נתגלה הדבר הבא מה זה אומר בעצם ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הסתכלתי על כל ה REVIEWS.. זה או זה או ה M4, אבל אני לא מעריץ גדול של MARVELL CHIPSET.. הבעיה היחידה.. איפה לקנות ?? פשוט אף אחד לא מחזיק אותם.. מצאתי רק פה : http://www.tdsd.co.il/htmls/VTX3MI_25SAT3_120G.aspx?c0=17172&bsp=17115 מישהו קנה מ TDSD פעם ? קצת מפחיד אותי שלא שמעתי עליהם..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1)מה האבדל בין דיסקים רגילים לצריבה לבין בדיסקים המקורים(האלה שיש במשחקים שקונים) 2)אפשר בצריבת סרט (לא דיוידי) להוריד את האכות שלו? 3)כנ"ל רק לקיבצי מוזיקה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי מערכת שכוללת e8400+hd4850+4gb+hard disk samsung 640gb נגמר לי המקום בדיסק ואני מעוניין בדיסק יציב ומהיר וכמה שיותר גדול במחיר של עד 400 שקל
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לחבר שני HD זהים (Seagate Barracuda 7200.11) במערך RAID1 (האחד הוא גיבוי של השני). מה אני צריך להכין ב-BIOS בשביל זה? האם התקנת מערכת ההפעלה צריכה להתבצע באופן שונה? האם אופן העבודה יהיה שונה? מה קורה כשאחד מהם נופל - מערכת ההפעלה תודיע לי? עדיין תהיה לי מערכת עובדת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אז ככה השאלה שלי היא מה יותר מהיר... יש לי HD של 250 ואני רוצה לדעת האם שווה לי להשקיע בעוד אחד של 250 או לקנות RAPTOR 36? ברייד גם כל התוכונות והמשחקים יהיו במערך ככה שזה שיקול... ועוד שאלה על רייד...אני חייב להגדיר אותה מלפני ההתנקנה של VISATA? כי יש לי עכשיו דברים על ההרד דיסק ואני רוצה לדעת אם אני יכול להעביר אותם? או שמגדירים רייד הוא צריך לפרמט את הדיסקים?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
חבר'ה מאיפה אתם ממליצים להוריד firmware לצורב DVD של LG? אני מוריד מ-lge.com אבל אין בו את כל הגירסאות תודה
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר התקנת ווינדוס 7 לפני כשבוע, פתאום התחלתי לשמוע תיקתוקים מהמערך רייד שלי ככה שזה או מהארדיסק אחד או משניהם. ה SMART כתב לי משהו עם CORRRUPTED 0 הסתכלתי בפורום בגוגל ואמרו להוריד את התוכנה של INTEL MATRIX STORAGE ולעשות על זה מקש ימיני ו DISPLAY AS NORMAL. כמו שזה נראה הדבר רק מחק את התקלה מהרישום שלה ב SMART ולאחר מכן בכל זאת שמעתי תיקתוקים. הורדתי את התוכנת בדיקה של WD, לאחר שפירקתי את הרייד ובדקתי את שני ההארדיסקים גם בדיקה מהירה וגם בדיקה הקפית. שני הבדיקות עברו בהצלחה. מה אני אמור להסיק על ההארדיסקים שלי? הם בסדר? לא בסדר? זאת הייתה שגיאה חד פעמית אולי כאשר הארדיסק ניסה לגשת למקום מסויים וכאשר מחקתי את כל המידע זה הסתדר? יש למישהו רעיון מה קורה עם ההא…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כמה שאלות על גיבוי לפני החלפת מערכת ההפעלה: 1) איך אני יכול לשלוט על איזה קבצים אני רוצה לגבות ומאיזה לשכוח? 2) נניח גיביתי מה שאני רוצה, איך אני יכול למחוק באופן כולל את אחד מעותקי המידע (הרי גיביתי, עכשיו כל דבר יש פעמים) כדי להמנע מכפילות מידע? 3) בהחלפת מערכות הפעלה האם בכלל צריך לגבות, או שיש דרך סתם לשמור תוך כדי הימנעות מכפילות מידע ואז מחיקת עותק (מי יודע, אולי ctrl+s יפתור לי הכל )? אשמח להיענות, תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
המותג הזה LaCie, מכירים? יש נסיון? מי היבואן? מה יש בפנים, כלומר איזה דיסקים מכניסים היום לקופסאות "2.5 שהם מוכרים כדיסק חיצוני בחיבור USB? כתוב "אחריות לשנתיים על ידי BUG" . האם זה אומר שמדובר ביבוא "מקביל" והאחריות עלולה להיות בעייתית? ראיתי בחיפוש שאלות דומות מלפני שנה ושנתיים על המותג הזה, ונכתב שמוכנסים לשם דגמי היטאצ'י מרעישים. זה עדיין כך היום?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שיש גם COPY וכל מיני אבל רציתי משהו גדול ויציב שלא יעלם פתאום. הכי אטרקטיבי נראה לי בינתיים זה OneDrive Home http://office.microsoft.com/en-001/products/compare-microsoft-office-products-FX104165233.aspx מקבלים OFFICE365 ל-5 מחשבים/טאבלטים/ניידים + 1T איחסון ל-5 משתמשים (סה"כ 5GB) ויכולת לעבוד עם מסמכי אופיס בענן. אני צריך את זה לי ולאישתי ובטח הגדולה שלי (14) תזדקק לזה בקרוב. יש מתחרים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7783580&type=1&product=1&dept_name=%f6%e9%e5%e3+%e4%e9%f7%f4%e92 חבר שלי זכה במכרז חבילה של מאה דיסקים של LGX8 במאתיים ועשר ש"ח והמחסן שלהם נמצא ליד הבית שלו בכ"ס כך שהוא לא שילם משלוח יוצא שכל דיסק עולה 2.1 ש"ח קוד של המדיה הוא PRODISKF01 לדעתי שווה לכם
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, הזמן האחרון התחלתי לראות שכל המשחקים שאני מתכנן לקנות יוצאים אך ורק בגרסאות DVD-ROM וזה ממש מבאס, אז חשבתי לקנות לי כונן DVD .. עכשיו יש לי 2 שאלות בקשר לנושא.. : 1. יש לי צורב רגיל (לא DVD) ואם אני ישים דיסק רגיל בכונן הDVD וירצה לצרוב אותו בצורב הרגיל - אני יוכל? 2. הכונן הכי זול הוא של LG ושמעתי שבתחום הכוננים הם חרא, זה נכון? תודה
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הי, בידי הארד-דיסק חיצוני בנפח 320GB. ישנה תקייה ספציפית על המחשב שלי שאני זקוק לגיבוי מלא שלה לפחות פעם בשבוע. רציתי להתייעץ כיצד לעשות זאת? (כמובן מבלי לגבות ידנית כל שבוע מחדש - אלה שהגיבוי יתבצע בצורה אוט' פעם בשבוע). יום טוב!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך עזרה בבחירת דיסק קשיח 3.5 160GB.ממה שדפדפתי בזאפ ומקומות אחרים מצאתי את הWD1600AAJS שמצוייד בSATA2.הייתי מעוניין ללכת על קומבינציית ה - קניית HD פנימי+שילובו במארז שמצוייד בUSB2.ממה שהבנתי ה3.5 צריך מתח חשמלי ולא עוזר לו הUSB2 כמו בדגמי ה2.5,אשמח אם אוכל לשמוע קצת המלצות בעניין על מארזים זולים או האם הבחירה בHD הייתה צריכה להיות אחרת,ואיך אני מתגבר על בעיית המתח חשמלי(פתרון נייד וזמין). תודה.
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
צריך את עזרתכם האדיבה בבחירת צורב DVD עם חיבור SATA שיתמוך בטכנולוגית DUAL LAYER , LIGHT SCRIBE ,DVD-RAM אודה לכם אם תתנו לי את הצורבים המומלצים שתומכים בכל הקטגוריות שרשמתי
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
רכשתי את הכונן המדובר (נפח 64GB, למרות שהנפח האפקטיבי הוא כ30 בגלל הoverprovision). בזמן הקנייה הדיסק הקשיח העיקרי שלי היה במעבדה אחרי תקלה, וכשבוע השתמשתי בכונן כSSD רגיל, ללא תקלות כלשהן, אם כי הביצועים יחסית לSSD היו בינוניים יחסית (יש לזכור שבSSD הביצועים עולים עם הנפח, וכאן מדובר בכונן מאוד קטן מבחינה פרקטית). כשקיבלתי את הדיסק שלי בחזרה, התקנתי את הכוננים בקונפיגורציה הנדרשת לשימוש העיקרי בכוננים כאלו. החדשות הטובות (בערך): אחרי התקנת התוכנה וההפעלה מחדש הנדרשת, הביצועים של הדיסק הקשיח הרגיל אכן עלו פלאים, לביצועים שמזכירים SSD. למה רק בערך? כי בהשוואה לדיסק SSD שCrucial באותה טכנולוגיה, לפי מבחנים ברשת, אפשר היה לצפות להרבה יותר מזה - וזאת למרות שהOCZ גדול יותר בנפ…
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי יש ברשותי כונן SSD וגם עוד 2 כוננים HDD בני 6 שנים האם שינוי מIDE לAHCI יגרום לכוננים הישנים לא לעבוד? תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. המליצו לי על הHD הזה http://www.pch.co.il/docs/pd-2138884711.htm מה אתם אומרים עליו 2. אני רוצה להעביר את כל המידע מהדיסק הישן לחדש איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי, האם לדעתכם הדיסק Samsung SSD MZ-N6E1T0BW 1TB יתאים ללוח Gigabyte Z170 K3 ? קישור ללוח אם: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z170-Gaming-K3-rev-10#ov קישור לדיסק קשיח: https://www.samsung.com/us/computing/memory-storage/solid-state-drives/ssd-860-evo-m-2-sata-1tb-mz-n6e1t0bw/ תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש צורב עדיף על זה: PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA עולה כ-200 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הברירת מחדל היא FAT לפחות בשלי שהוא SANDISK MICRO CRUZER TITANIUM U3 2GB כדי להמיר את זה ל FAT32? או NTFS? אפשרי בכלל?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום רב יש ברשותי כונן קשיח ממחשב קודם שבו נמצאים רוב הדברים שאני צריך עכשיו יש לי בעיה עם החיבור שלו כי כבר מחובר למחשב החדש כונן קשיח פנימי [sATA] עכשיו אני צריך לדעת אם אפשר לחבר כונן קשיח נוסף למחשב ולא תהיה בעיה...חבר אמר לי שיש אפשרות לחבר את הכונן לUSB דרך מכשיר מיוחד אם יש פה מישהו שיודע,אשמח לעזרה!! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-