אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
במפרט של הלוח כתוב: Silicon Image Sil5723 (Drive Xpert technology) - 2 x SATA 3Gb/s - Supports EZ Backup and Super Speed functions *Drive Xpert function is available only when the hard disk drives are set as data drives לא לגמרי הבנתי מה הכוונה ולמה זה טוב.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום.. ברצוני לחבר שני דיסקים קשיחים למחשב שלי שהמפרט שלו נמצא בצד. הדיסק שאינ רוצה לחבר הוא 40GB קצת ישן האמת.. איך אני יכול לחבר אותו שיעבוד במקביל למה שיש לי? וגם אני רוצה שהווינדוס יעלה רגיל כמו שהוא שהדיסק השני ישמש מעין "מחסן" לכל מיני קבצים. תודה.
-
- 13 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש שמגיע עם הארד דיסק של החברה WD בנפח של 1TB וכתוב עליו באתר Low Power**. א' מה זה אומר ה-Low Power? ב' האם זו גרסה יותר חלשה / איכשהו משפיעה על איכות / זמן העברת הקבצים ? ההפרש בין הגרסה הזאת לגרסה האחרת של ה-1TB הוא בכמה מאות שקלים ורציתי לדעת האם שווה לקנות את הגרסה הזאת.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
האם יש הבדל משמעותי במחיר בניהם ?
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעתכם על הפתרון אני זקוק לנפח אחסון על רשת מקומית. החומר מאוד יקר לכן בכוונתי לחבר דיסק חיצוני מסדרות פרו של ווסטרן דיגיטל עם raid מובנה. ולגבות את המידע עם דיסק נוסף. אשמח לההערות או להצעה על דגם ספציפי של דיסק
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות DISKONKEY, אני חושב ש 2~4 ג'יגה זה יותר ממספיק בישבילי. הכי חשוב לי שהוא יהיה מהיר, הכי מהיר שיש. אתם יכולים לתת לי בבקשה שם של אחד כזה, או לינק אליו, אפשר מ EBAY, אפשר מזאפ. הכל הולך. התקציב גמיש מאוד.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
היי אני צריך צורב לצריבת מדיה .. אני צורב המון דיסקים AUDIO ביום ...אני רוצה לקנות צורב לא של ה 100 שקל הפשוט אלא משהו יותר מקצועי לצריבת דיסקים השאלה אם יש כזה דבר !? ואם בכלל שווה להשקיע או שכל הצורבים הם צורבים מדיה באותה רמה...חשוב לי גם שזה יהיה צורב די וי די תודה רבה יניב
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה.. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני 500GB שהמטרה שלו בסופו של דבר היא להתחבר עם כבל USB לDVD משולב מגבר ולנגן תוכן של סרטים שיהיו בו,האם זה אפשרי? (אני הבנתי מחבר שיכול להיות שהDVD לא יקרא את הכונן).
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 HD של 320 אני רוצה להוסיף עוד 1 תהיה בעיה אם יהיה 3 כי אף פעם לא היה לי יותר מ-2?תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
האם אני יכול להתקין HDD SATA, לא סטה 2 על לוח אם תומך סטה 2? כמו כן הכונן מכיל Windows XP. לפני ההתקנה על המחשב החדש אני יסיר את כל הדרייוורים הישנים ויעשה ניקוי בSAFE MODE עם Driver Sweeper האם זה תקין? ויעבוד כראוי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
-
http://www.bit-tech.net/news/2008/11/18/usb-3-0-specificaton-finalised/1 יגיע בפועל כמוצר לקראת סוף 2009. מדהים לחשוב שיהיה אפשר להעתיק סרט BD ממוצע בכדקה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב נייד של GIGABYTE היה בתיקון בחברה השבוע, החליפו לי צורב שהיה עושה רעשים רק כשאני מכניס DVD אבל היה קורא אותם. עכשיו הם החליפו לי כונן והוא לא קורא DVD בכלל , CD הוא כן קורא וצורב. על הצורב רשום DVD MULTI RW . השאלה למה זה קרה? התקשרתי לחברה אבל הוא לא יכל לעזור לי מרחוק ואין לי כוח לשלוח את המחשב לעוד שבוע אליהם. חוץ מזה הוא אמר שהם לא מתעסקים עם תוכנה אלא רק עם חומרה . (זה שטויות כי זה יצא ככה מהם אז אם אני ישלח אליהם הם יתקנו בטוח). ניסיתי לעשות עדכון חומרה אבל הוא רושם שהוא מותקן כראוי . אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חדש של סיגייט - אין לי מושג מה הדגם המדויק אבל 500GB 32MB Cache .. ויש בכמה נושאים פה בפורום דיונים על בעיות בהארד דיסקים הללו .. זה נכון ? אז רציתי לדעת אם זה תקין להארד דיסק שלי .. http://i38.tinypic.com/5klgzq.jpg http://i37.tinypic.com/10ng8lu.jpg http://i35.tinypic.com/10xvll3.jpg תודה רבה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
הלכתי היום ל- IVORY ואמרתי להם - תביאו לי צורב SATA כי לפי ההגיון SATA אמור להיות יותר מהיר מ- IDE. מרב הטיפשות שלהם הם הביאו לי צורב LG GH22LP20 שהוא צורב IDE !!! זה רק מוכיח עד כמה אי אפשר לסמוך על החברה הזאת... בושה! בנוסף, למרבה האירוניה הם הביאו לי כתוספת לצורב כבל חיבור SATA שלטענתם לא היה כלול! ללא כל ספק אני חוזר אליהם מחר או מחרתיים ודורש שיחליפו לי את הצורב. אך ליתר ביטחון אני רוצה לשאול אתכם, האם באמת יש הבדל גדול בין חיבור SATA של צורב או חיבור של IDE, האם זה שווה את הטרחה? תודה לכם מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים טוב יש לי משהו מוזר שבחיים לא קרה לי בדיוק קנו לי הרד דיסק חדש של WD 500GB עם חיבור SATA חיברתי אותו למחשב, הוא זיהה אותו כ SLAVE הכול טוב ויפה רואה שהוא מזהה אותו, הוא ממש כשאתה מעלה את המחשב ואני מגיע לויסטה הוא מתקין אותו הכול סבבה אני מסתכל בDevice Manger לראות שהוא מזהה גם שם וגם שם הוא מופיע הבעיה היא שאני פותח את המחשב שלי הHDD לא מופיע יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
הדיסק קשיח שלי מראה סימני גסיסה לאחר הרבה ריסטרטים וקולות שהוא תקוע , ואני צריך לדפוק עליו קצת כדי שיחזור לעבוד לכן הזמנתי לי דיסק קשיח חדש. רציתי לדעת האם יש אפשרות לשכפל את הדיסק קשיח כולל הווינדוס ,דריברים ומה שנכלל לדיסק קשיח חדש.
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק של סיגייט 160 G SATA 2 . כשהמחשב בפעולה יש רעשים מוזרים כמו חריקות כאלה שאני בטוח שמגיעות מהארד דיסק זה יותר מתאים הרעשים להארד ישן ולא להארד דיסק חדש (יש לי מחשב ישן מאוד שההארד עושה אותם רעשים) מישהו מכיר תתופעה? יודע למה זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב DVD של NEC. במשך השנתיים שהוא חי הוא בקושי צרב עשרה דיסקים. בקיצור רציתי לצרוב תמונות על דיסקים של DVD והוא מסרב לצרוב עליהם. הוא צורב רק על דיסקים של מוזיקה. ניסיתי לשנות בפנים את ההגדרות שלו, הגעתי לאיזה מסך ב"מאפיינים" שאומר שצריך לבחור איזור, בחרתי ישראל וזה עדיין לא עוזר. למישהו יש מושג למה הוא מסרב לצרוב? תודה. חופית.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין הSE לרגיל או שבעצם הSE הוא הרגיל?
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן, יש לי 4 כונני SAS 15.4 15000rpm 36גיגה כל אחד. הם מחוברים על בקר של אדפטק 3405 כל הארבעה מחוברים יחד ברייד 0. סך ה 140 גיגה מחולק פנימית ל 80 ויסטה 64ביט 30 ל XP PRO ו30 לדיסק פנוי לפעילויות scratch בבדיקת HD tune מהירות המינימום עומדת על 223MB/sec והמקסימות על 240mb/sec עכשיו כל העיניין נראה לי איטי ביחס לקונפיגורציה. גם לכם? אם כן אז איך אני מאתר ופותר את הבעייה? דרך אגב, האם צריך/מותר לבצע דיפרגמנטציה לכוננים במערך רייד?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אהלן, ב-HDTUNE אני רואה שההארד דיסק שלי (ST3500320AS) עובד על UDMA Mode 5 כאשר רשום לי ש-UDMA 6 בתמיכה.איך אני אוכל לשנות את זה? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם קניתי מחשב חדש ואיתו דיסק קשיח חדש הדיסק הוא דיסק קשיח של סייגט 500 ג'יגה 32 מטמון בחיבור סטה חיברתי הכול כהלכה למחשב ומישומה שאני מעלה את הדיסק של וינדוס מהבוט אחרי הטעינה הוא עושה לי מסך כחול ולא משאיר לי ברירה אלא לעשות ריסטרט וככה זה קורה שוב ושוב.. חשבתי שאולי הדיסק קשיח לא בסדר אבל הוא עובד והמחשב מזהה אותו עכשיו , חיברתי אותו למחשב ה''ישן'' שבו יש כבר דיסק קשיח של 120 ג'יגה בתצורת IDE המחשב זיהה אותו והוינדוס עלה , איך אני לא רואה את הדיסק הקשיח ואת ה500 ג'יגה שלי בשום מקום יתרה מזאת , רשמתי בבוט שהסידי יעלה ראשון והדיסק הקשיח יעלה שני הכנסתי את הדיסק של וינדוס ועשיתי ריסטרט כמו שאמור להיות הוינדוס טוען את קבצי ההתחלה שלו.. ואז מופיעה הודעה מוזרה הוינדוס א…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-