עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by shlosi,

שלום לכל המומחים. יש לי בעבודה הארד דיסק מהדגם הבא: http://www.memoryamerica.com/301359u.html בזמנו, ההארד דיסק פורמט כך שיכיל רק 2TB, כנראה משיקולי מערכת (32 ביט). היום אני מעוניין לפרמט אותו מחדש ולקבל את ה4TB שהוא יכול לספק לי אבל לא באמת יודע איך עושים את זה. מישהו?

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  2. שלום! רציתי לדעת האם בתהליך הצריבה עינית הלייזר נוגעת ישירות ובאופן פיזי בתקליטור הנצרב ?? בתודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  3. Started by sdrum177,

שבוע טוב לכולם! יש לי שני HD במחשב אחד 250G WD שעליו מערכת ההפעלה והשני 500G SAMSUNG יש תופעה מוזרה עם הסמסונג. זה נראה שכאילו כל פעם שאני לא עובד ממנו זמן מסויים הוא כאילו נכנס למצב idle ואז ברגע שאני מנסה לגשת לתיקייה מסויימת לוקח לו כמה שניות להפוך לזמין. כאשר הדיסק של ה-250 הוא תמיד נגיש בזמן תגובה אפסי אפשר לומר חייב לציין שזה ממש מעצבן לחכות שהדיסק יגיב. מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  4. Started by re212,

היי הדיסק לא ישמש למערכת ההפעלה, אלא לוידאו, קבצי קול, מסמכים וכ"ו. זה למחשב נייח, לא נייד. שלא יהיה איטי. לא חייב להיות הכי מהיר בשוק אבל צריך להיות סביר מבחינת מהירות. ה 7200 ים בד"כ מספיק מהירים בשבילי. נפח: 2TB גודל: 3.5 אינצ' מיקום: פנימי לא SSD. התקציב הוא עד 400 ש"ח. עדיף בפחות.

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  5. Started by JHONLEV,

השאלה בכותרת

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  6. Started by Liran3331,

אני לא מבין מה ההבדלים בינהם.. מישהו יכול להסביר?[br]פורסם בתאריך: 14.06.2007 בשעה 23:02:54 ???

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  7. Started by ofir_16,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות דיסק לצריבה של Mitsui Gold ורציתי לדעת איפה אני יכול לקנות אותו (בארץ כמובן)? אם אין אפשרות או שלא מייבאים אותו לארץ, אשמח להמלצות שלכם על דיסקים איכותיים ,לצריבה של מוסיקה. כי אני שמעתי שהמיצוי הם מצויינים למוסיקה. תודה.

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  8. אנא הצביעו בסקר אם יש עניין. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=546337.0

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  9. Started by thechecker,

מה אתם חושבים על ה-SSD הזה? http://www.aliexpress.com/store/product/SSD-128G-SATA3-6Gb-s-solid-state-hard-drive-solid-state-drive-read-524MB-s-write/322977_1057995495.html

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  10. אני רואה יש בחנויות עכשיו מבצעים על דיסקים DVD של SILVERLINE בחבילה של 25 יחידות אריזה כחולה, X8 מהירות צריבה האם הדיסיקם האלו טובים ?? בשביל סתם ספריית סרטים האם יהיו לי בעיות איתם כאשר אני אצפה בהם בDVD????

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  11. יש לי דיסק קשיח חיצוני מתוצרת סיגייט המודל שלו זה srd0sd0, שנקרא backup plus, העניין שאני רוצה להשתמש בו כדיסק גיבויים לאימג'ים של מפרטים שונים של מחשבים, השתמשתי בכמה תוכנות שיכפול ואימג', ביניהם acronis 2012, העניין שהם לא מזהות את הדיסק, וגם אם הם מזהות הם לא נותננות לשמור עליו את קובץ האימג', יש למישהו המלצה על תוכנה או פתרון? תודה מראש.

12. ברשותי קשיח של WD 250GB אם חשוב אני אוסיף את הדגם המלא מפרט בצד אם זה משנה .. לאחרונה שמתי לב שהוא מרעיש, בעיקר כשהמחשב מתאמץ. האם יש דרך לפתור את הבעיה ? או שההרד דיסק בסכנת הכחדה ועליי לגבה כל מה שחשוב לי במהירות האפשרית ?

• 12 תגובות
    • 955 צפיות
  13. Started by Yehudaa,

אני רוצה להשתמש ב ESATA שבלוח אם שלי כדי לחבר דיסק קשיח רגיל איזה כבל אני צריך ? ESATA TO SATA ? האם יש צורך גם בחיבור מתח ? תודה

14. Started by rsx,

קניתי את הדיסק הקשיח שציינתי בנושא והורדתי את הכלי לזיהוי בעיות שלwd ותחת הקטוגוריה smart status רשום fail בצבע אדום יש לציין שיש לי עוד דיסק קשיח שלwd והוא sata 3gb כלומר sata 2 ותחת הקטגוריה smart status רשום pass בירוק. אין לי מושג מה הבעיה. הדבר היחיד שעלה לי הוא שאני משתמש בקבל sata שהגיע עם הלוח אם ויכול להיות שהוא לא תומך בsata 6gb כלומר satat 3

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  15. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה ומוצלחת. חברתי את ההארד דיסק החיצוני שלי בe-sata, ההארד דיסק נדלק (נדלקו האורות והוא רעד בצורה נורמלית), ושם זה נגמר. כשחיברתי אותו דרך יואסבי הוא עבד בלי בעייה. כשאני מחבר אותו ללפטופ דרך הe-sata אז אין בעייה בכלל. חשבתי שאולי בדיסק ההתקנה של לוח האם יש איזושהי אופציה של e-sata שפספסתי אבל לא מצאתי דבר כזה, וגם באתר של גיגבייט לא מצאתי. צרפתי קובץ של הmanage כדי שתראו מה העניין בדיוק. כל הפותר הבעייה הרי הוא ישובח. החלקים הם: הארד דיסק חיצוני Seagate freeagent xtreme 1t לוח אם GIGABYTE GA-P55M-UD2 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  16. קצת ישן יד שניה במחיר של 100 שקלים Pioneer DVR-A03 DVD-R/RW מה אתם אומרים איך?! תודה ענקית לעוזרים,

• 12 תגובות
    • 955 צפיות
  17. זה לא אותם אנשים כמו של IBM ? כאילו למה שבסדרה הזאת לא יקרה מה שקרה בסדרה הקודמת ?

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  18. Started by alextav,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על הקשיח הזה מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר, 179 דולר נשמע שווה לא? http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=A5907566&dgc=SS&cid=251522&lid=4399086&acd=12309157445274932 תודה

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  19. Started by geniaXP,

יש לי כונן ישן ששכב בארון כבר איזה שנה. ניסיתי לחבר אותו למחשב והוא התחיל להשמיע ביפ בעוצמה נוראית. אני יודע שהארד דיסק מכיל חלקים נעים וכל זה ושהוא עשוי לא לעבוד אחרי שנה. אבל עדיין, למה הביפ?

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  20. שלום שלום רכשתי צורב של ASUS עם חיבור SATA וכשבאתי להחליף את הכונן שיש לי עכשיו גיליתי שהחיבורים שונים.. תמונה מצורפת.. מספר 1 ולי יש את החיבורים: תמונה מספר 2 מה עושים? האם יש מתאם? צריך להחליף את הצורב? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  21. Started by EnZeR,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש והתחלתי לברר על חלקים ושמתי לב שקיים הבדל די משמעותי בכסף בין כונן, נגיד לדוגמא, של 300 GB אם הבפר שלו הוא 8 או 16. רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין 8 ל-16 והאם זה קריטי. תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  22. שלום הייתי בדרכי לקנות את הpionner a05 כאשר אמרתי מה לעזאזל .. אם מחר יצא צורבים שתומכים ב7.4 גיגה .. סוף לre-encoding ממה שהבנתי הצורבים הפשוטים כיום אפילו שאני יכנניס להם את המדיה עם התמיכה הגדולה יותר זה לא יזהה מישהו יכול להבהיר את הנקודות? תודה מראש :smoke:

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  23. Started by crovei,

שלום.. לפני כמה ימים לקחתי ממחשב ישן של אבא שלי ורציתי לקחת ממנו כמה חלקים.. קיצור הוצאתי ממנו את ההארד דיסק (6.5 ג'יגה.. חשבתי לשים עליו קצת גיבויים וכאלה..) וניסיתי לחבר למחשב שלי.. ניסיתי שעה להבין מה הולך וחוץ מלהרוס את המחשב אני לא חושב שעשיתי משהו :-\.. אז אם מישהו יוכל בערך להסביר לאן צריך לחבר כל דבר.. או אם מישהו יודע אם יש אפשרות אולי לקנות מפצל ולחבר אתו דרך הארד דיסק אחר.. בכל מקרה.. עזרה תתקבל בברכה (ד"א.. אם צריכים תמונה של המחשב/החיבורים/ההארד דיסק או כל דבר אני יכול לעלות תמונות ממצלמה דיגטלית אם הפורום תומך באפשרות הזאת...)

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  24. Started by demultiplexer,

יש לי צורב אסוס 4012A ומשום מה את כל הדיסקים מעל 700 מגה הוא מזהה כ703 מגה בייט אני רוצה לצרוב סרטים והנפח שלהם גדול מזה אז אני צריך לפצל אותם אבל הבנתי שיש מקום שבו אני יכול לעשות פלאש לביוס ואז יש סיכוי שזה יגדיל את הנפח שהצורב שלי יוכל לצרוב האם מישהוא יודע איפה אפשר ? או האם יש דרך אחרת לסדר את זה ?

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  25. Started by simonldj,

שלום, אני רוצה להוסיף כונן קשיח למחשב שלי, אז דבר ראשון איזה (קראתי את הדיון של המומלצים אבל בכל זאת אני לא יודע איזה..) של 500G לא אכפת לי מרעש וכאלו דברים, אני רוצה לשים עלו וינדוס 7 והעיקר שיעבוד מהר... זה מה שיש לי עכשו לוח אם Nforce 430 K9N6PGM2V2 G6100 AND MSI דיסק כשיח פנימי 500GB SATA2 7200 16MB WD (הדיסק שיש לי עכשו טוב בערך?) כמו שאמרתי לא אכפת לי מרעש וכאלו דברים, מעדיף לחסוך כסף, זה משהו כמו 200+ יוצא לא? אם אפשר גם המלצה איפה לקנות בחיפה ותגידו זה בעיה להוסיף אותו לבד או שעדיף שהחנות תעשה את זה? אין לי בעיה לחבר את ה SATA וכזה, אבל צריך להתקין את הכונן או משהו? או שהמערכת קולטת הכל ישר? תודה!

• 4 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.