אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
החלטתי שהמחשב שלי זקוק נואשות לעוד TB אחד. עכשיו, כמה שאלות: * מה בדיוק ההבדל בין באפר של 32 מגה לבין 16? לפי מה שקראתי, יש הבדל זעום בזמן כתיבה\קראיה של קבצים קטנים, וזהו. * קראתי איפשהו שהכוננים הדחוסים יותר (כלומר, 640GB ומעלה) מתקרבים לביצועים שלהם לכונני ראפטור למיניהם. כמה אמת יש בדבר? * אם אני אקנה כונן מהסדרה הפגומה של סיגייט (משיקולים תקציביים) ואעדכן את הקושחה - עדיין יש סיכון? אולי עדיף להשיע עוד 50-60 שקלים ולקנות כונן מחברה אחרת? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש לקנות אחד כזה...עכשיו אני מחפש אחד שגם קורא\מוחק DVDRW . תמליצו לי על אחד טוב...והאם יש כבר DVDRW שהם 2 sided??? (צורבים על שני צדדים???)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שלום רכשתי צורב של ASUS עם חיבור SATA וכשבאתי להחליף את הכונן שיש לי עכשיו גיליתי שהחיבורים שונים.. תמונה מצורפת.. מספר 1 ולי יש את החיבורים: תמונה מספר 2 מה עושים? האם יש מתאם? צריך להחליף את הצורב? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ככה הבעיה היא שהוא מצליח אני חושב לצרוב עד מהירות 16!! 1) נגיד אני מכניס דיסק שאפשר לכתוב בו עד מהירות 16 אז תההיה לי באפשרות על 32 24 וכו'??? אני צורב בנרו ! אני צורב את זה כקיבצי מדיה (iso,cue) אולי קבצים כאלה הוא יכול לצרוב עד מהירות 16? ניסיתי שני סוגים של דיסקים!! בשניהם איתה בעיה... התמונה בקישור הזה: http://planet.nana.co.il/f_50_up/%E1%F2%E9%E4%2EJPG
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם בתהליך הצריבה עינית הלייזר נוגעת ישירות ובאופן פיזי בתקליטור הנצרב ?? בתודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי מכם ומכתבות באינטרנט, שלכל תא SSD יש יכולת מוגבלת לכתיבה מחדש. השאלה שלי היא, מה בעצם קורה כאשר ישנו נסיון כתיבה לתא מסוים, והפעולה הזאת "לא צולחת"? האם הבקר של הכונן בהכרח מזהה את זה ומעביר את הפעולה לתא אחר, או שייתכן מצב של שגיאת כתיבה שתוביל לקובץ פגום? הנה קישור שבו נטען ש"שחיקת SSD יכולה להוביל לטעויות דיסק אחרי מספר חודשים של שימוש"...אין לי שמץ מי כותב את זה ומה בדיוק הבסיס לזה, אבל אשמח להסברים. http://superuser.com/questions/203430/ssd-on-windows-xp אציין שאני מתכוון לשימוש בSSD על ווינדוס 7, או כל מערכת הפעלה שעברה אופטימיזציה לSSD.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז אחרי שה-WD 500 GB הלך לעולמו כנראה סופית, הגיע הרגע להתלבט בקנייה של כונן חדש. בעיקרון הבנתי ש-WD שולטים בתחום ביד רמה, אך האם יש המלצות אחרות? קשיחים מומלצים של סמסונג? אגב, אני עדיין מתלבט בין חיצוני לפנימי, מה שחשוב לי בסופו של דבר זו האמינות. האם קיים איזה קונצזנוס על האמידות של הפנימיים לעומת החיצוניים? בנוסף, האם זה משנה 2.5 או 3.5 חוץ מהקטע של החיבור לחשמל? תודה רבה, ותתפרעו.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד חדש עם הרד דיסק מכני וקנית ssd של סאמסונג evo 840התקנתי אותו במחשב והוא מזוהה בביוס אבל מה לא מזוהה ב boot option כמו כן אני מנסה להעלות התקנה של וינדוס 7 כדי להחליף את 8 שהגיע איתו והוא נתקע במסך הראשוני שמציג את סמל הוינדוס. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
המותג Sabrent ממשיך לדחוף לנפחים גדולים יותר במחירים מאיימים בשוק האחסון הביתי - הפעם עם מהירויות העברה גבוהות במיוחד בשילוב עם המעבדים המודרניים מבית AMD לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שמעתי שיש IDE 33\66\100\133 או משהו כזה איך אני מבדיל בניהם ובמה אני צריך להשתמש להרדיסק 8 מגה באפר ATA100 - עם 80 גיגה- של ווסטרן דיגיטל תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תותקן עליו מערכת ההפעלה ומשחקים. מחפש הרד דיסק לביצועים מרביים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אין לי כל כוונה/יכולת לנתח את יכולות הכונן (Sony Optiarc AD-7260s) שבזכותן הוא מומלץ בסטיקי ובביקורות.. גם אין לי שמץ של מושג איזה יכולת תהיה שמישה/חשובה עבורי.. אבל.. על דבר אחד אין כל ויכוח.. הכונן הזה מרעיש, ממש מרעיש! קניתי כמה כוננים כאלה ואני משווה אותם לכמה מהנפוצים של LG שהיו לי.. התוצאה זהה וברורה כשמש! אף פעם לא היו לי דרישות מיוחדות מצורב, אבל זו הפעם הראשונה שאני יכול להגיד שמצאתי צורב "לא טוב" עבורי. בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך המלצה לדיסק שקיח בתקציב כמה שיותר נמוך, עפ"י סיור באתר אייבורי,KSP ופנדה מחשבים ראיתי שה500GB מתאים לקריטריון הזה יחד עם תנאי התקציב. אני עובד עם P4 1.5GHZ + 80GB IDE אבל יש חיבור SATA על לוח האם. אלו הכוננים שריכזתי: Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS 3 שנים אחריות 250 ש"ח KSP Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II 3 שנים אחריות 250 ש"ח KSP Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS 3 שנים אחריות 250 ש"ח KSP Western Digital 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS 3 שנים אחריות 250 ש"ח KSP Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502HJ Spinpoint F3 אחריות 3 שנים 265 ש"ח פנדה מחשבים Seagate Barracuda 7200.12…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקחתי את הדעה שלכם כל כך ברצינות שאחרי שקנית את הצורב חזרתי והחלפתי אותו ...לדגם אחר .. LG SUPER DVD/CD RAW 8.5 DUBLE LAYER GSA-6163B
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כמה כוננים קשיחים של WD בנפח 1T מסדרת ה GREEN . הכוננים מחוברים למחשב בעזרת תחנת עגינה חיצונית של blacX. לפני כמה ימים היתה לי הפסקת חשמל ואחריה כשאתחלתי את המחשב והדיסקים היתה לי תופעה מוזרה עם אחד מהם . מצד אחד הוא מראה שתפוס אצלו 850GB אבל בפועל כשאני בודק יש רק 150G תפוסים . הדיסק עצמו היה מלא כמעט לגמרי לפני כן . כנראה שמשהו במערכת הקבצים השתבש ואני לא יודע איך לסדר אותו . הדיסק עצמו בסדר פיזית ואחרי בדיקת שגיאות של WINDOWS ( אני עובד עם WIN XP SP3 ) נראה שאין שגיאות על הדיסק , הוא גם עולה כאמור בלי בעיות . למישהו יש רעיון מה קרה פה ואיך משחזרים את הקבצים ה "נעלמים" ?? תודה מראש לכל העונים .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קניתי צורב NEC ואני לא מצליח לצרוב דיסק DVD נותן הודעת שגיאה NO seek complete הצורב יושב לבד בתור master וההארדיסק לבד בתור master הצלחתי לצרוב דיסק רגיל nero 6.6.0.16 בבקשה ממש דחוף...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בנוסף לכונן ה-SSD שאני קונה פה מהמכירה הקבוצתית ( ), אני צריך גם כונן קשיח לקבצים הגדולים. רצוי משהו מ-RSM, שמהם אני כנראה קונה את רוב המערכת. מוכן לחרוג ב-100-200 שקל במידה ומדובר בכונן משתלם במיוחד, אבל רוצה מינימום טרה-בייט, כמה שיותר מהיר, וכמה שיותר אמין (קרי, כמה שפחות פלטות).
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מצ"ב תמונה נתוני מערכת I7 920 X58A-UD7 9GB DDR3 1600 KINGSTON HYPER X SSD 60GB SATA 3 קורסר GT המערכת עובדת על AHCI דרייברים מעודכנים אני לא מבין למה אני מקבל ציון כזה השמח לקבל עזרה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בונה NAS על מחשב עם הלוח הנ"ל. אני מעוניין לרכוש דיסק WD מהסדרה האדומה בנפח 3TB, אבל לא מצליח למצוא מידע האם הדיסק יתמך בלוח זה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן לכולם אני אשמח לקבל הצעות למפרט מחשב בתקציב של 2500-3000 . חשוב לי שיהיה לוח אם פיצוץ,כרטיס רשת סביר,לכרטיס מסך אין חשיבות,צורב טוב - לא חשובה לי המהירות אלא האמינות,סידי טוב,זכרון- עדיפות ל 512 מגה- והארד דיסק מהיר- לא חשוב הגודל. אני אשמח לקבל גם המלצות למסך LCD 15. אודה לכם אם תציינו גם מהיכן לקוחים המחירים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי צורב של אסוס מדגם 48X24X52 - 4824A .יש לי אותו משהו כמו כחצי שנה ועד עכשיו צרבתי איתו דיסקים מלאים של 700 מגה במשהו כמו 3 דקות ואפילו פחות. בשבועיים האחרונים שמתי לב שהוא ממש עובד לאט יחסית, ולוקח לו זמן כפול כדי לצרוב דיסק מלא. ניסיתי להחליף סוג דיסקים, איחוי, עידכון וינדוס, גירסה אחרונה של נירו וכלום לא עוזר. למישהו יש רעיון ???
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח - WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ובמשחב ראיתי שיש לי 465GB, בחנות אמרו לי שהיצרן מעגל את זה בעצם. האם גם לכם זה ככה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי SSD 240GB ואת כונן ההייבריד החדש של סיגייט XT 750GB. אני מעוניין להשתמש בהם ככונני OS, אחד בלפטופ ואחד בדסקטופ. בשני המחשבים יש SATAII (ה- SSD תומך SATAII וה- XT ב- SATAIII/II) כך שכאן אין שיקול. השיקולים שלי הם כאלה (בדסקטופ פחות משנה שלי, את מי מהם להתקין) - SSD בלפטופ: + אין חלקים נעים, עמיד בטילטולים. + לפי נתוני היצרן לוקח פחות מחצי מצריכת החשמל של ה- XT. - אני לא יכול להשתמש ב- Sleep Mode בעקבות הבקר הדפוק של SF. XT בלפטופ: + נפח גדול לאחסון. + יש Sleep Mode. - צריכת חשמל. - בלאי יותר מהיר. מבחינת ביצועים, לצרכים שלי ההפרש לא משחק תפקיד (עליית OS ועליית תוכנות).
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בכונן חיצוני לצרכי גיבוי ושיתוף ראיתי את הכונן הבא ב KSP שהוא רק USB 3 ללא LAN Transcend StoreJet 25H3P 1TB 2.5'' External Hard Drive USB 3.0 האם מישהוא מכיר אותו ??? הוא טוב??? האם ישנם כוננים חיצוניים על בסיס הנ"ל עם חיבור נוסף של LAN לצורך שיתוף וגיבוי לעוד מחשבים הUSB ישמש למחשבים שאינם ברשת תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-