אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום, התקנתי HHD 2.5 320GB בלפטופ, שמעתי שההרדיסק עובד, אבל הוא לא מזוהה. ACER ASPIRE ONE. הרדיסק חדש שקניתי , עכשיו הוצאתי אותו מהניילון, חיברתי אותו למחשב, נכנסתי ל-BIOS וראיתי שההרדיסק לא מזוהה, ניסיתי לנתק ולחבר את החיבור היחידי שיש (SATA) וז העדיין לא עובד, כבר 10 פעמים חזרתי על הפעולה הזו וזה לא פועל. אם הכבל לא היה בסדר, ההרדיסק לא היה פועל. אז מה זה יכול להיות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום שלום רכשתי צורב של ASUS עם חיבור SATA וכשבאתי להחליף את הכונן שיש לי עכשיו גיליתי שהחיבורים שונים.. תמונה מצורפת.. מספר 1 ולי יש את החיבורים: תמונה מספר 2 מה עושים? האם יש מתאם? צריך להחליף את הצורב? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר כונן SSD למכונת MINIX כשהמטרה היא כונן שיציג סרטים ללא רעש וצריכת חשמל של HD רגיל ולכן גם אין חשיבות למהירות הכונן. מהי ההצעה הטובה ביותר לכונן בתוצרה זו בגודל של חצי טרה בקירוב ?
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם! יש לי שני HD במחשב אחד 250G WD שעליו מערכת ההפעלה והשני 500G SAMSUNG יש תופעה מוזרה עם הסמסונג. זה נראה שכאילו כל פעם שאני לא עובד ממנו זמן מסויים הוא כאילו נכנס למצב idle ואז ברגע שאני מנסה לגשת לתיקייה מסויימת לוקח לו כמה שניות להפוך לזמין. כאשר הדיסק של ה-250 הוא תמיד נגיש בזמן תגובה אפסי אפשר לומר חייב לציין שזה ממש מעצבן לחכות שהדיסק יגיב. מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי הדיסק לא ישמש למערכת ההפעלה, אלא לוידאו, קבצי קול, מסמכים וכ"ו. זה למחשב נייח, לא נייד. שלא יהיה איטי. לא חייב להיות הכי מהיר בשוק אבל צריך להיות סביר מבחינת מהירות. ה 7200 ים בד"כ מספיק מהירים בשבילי. נפח: 2TB גודל: 3.5 אינצ' מיקום: פנימי לא SSD. התקציב הוא עד 400 ש"ח. עדיף בפחות.
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום. קניתי כונן קשיח חיצוני, ושמתי לב שאני מפעיל את המחשב, והכונן מחובר, המחשב לא עולה. התהליך: אני מפעיל את המחשב, עולה הסמל של INTEL, אני שומע רעש כזה מהדיסק קשיח חיצוני ואז המחשב עושה ריסטרט. נראה לי שהמחשב מנסה לעשות BOOT דרך הכונן החיצוני. שהוא היה מחובר ניסיתי להגיע לתפריט הBOOT בעזרת F12 אבל זה לא נתן לי ועשה שוב פעם ריסטרט. מישהו יודע איך לסדר את הבעיה? כי כל פעם שאני רוצה להפעיל את המחשב אני צריך לנתק את הכונן, לחכות שיעבור המסך של האינטל ואז לחבר. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום יש לי hd של wd - 80 mb - אך משום מה כשאני בודק את גודלו - הווינדוס מודיע על גודל של 74.4 - נכון שהחברות מודדות כל מגה לפי 1000 קי ולא 1024 - אז בעצם הגודל היה אמור להיות 78.125 - מישהו נתקל בבעיה כזו? כמו כן בכונן d שלי הווינדוס מציג שיש לי 55 gb - אך כאשר אני בודק את תכולתו אני רואה שיש בו 35 ג'יג'ה מלאים ו 15 ריקים - איפה עוד 5 מגה?
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
האם ניתן ליצור אימג' לכונן SSD? באחת התגובות בהודעה אחרת נאמר לי שלא ממולץ לפרוש אימג' מכונן קשיח רגיל ל-SSD מפני שיכול ליצור בעיות ואם עושים זאת צריך תוכנה שיודעת לעשות יישור. השאלה היא אם אפשר ליצור אימג' (מערכת הפעלה כמובן) מ-SSD ואז במקרה של תקלה/קריסה להחזיר את האימג' לאותו כונן SSD? אם כן, האם גם אז אצטרך תוכנה שיודעת לעשות יישור? תודה
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על ה-SSD הזה? http://www.aliexpress.com/store/product/SSD-128G-SATA3-6Gb-s-solid-state-hard-drive-solid-state-drive-read-524MB-s-write/322977_1057995495.html
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
האם חיבור שני דיסקים קשיחים למחשב אחד יכולה לגרום נזק, או לעשות בעיות מסוימות במחשב?
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
הנה זה בא - גרסה שנייה לכושחה של הכונן. פותרת את בעית ה"פריזים" (אין לי מושג מאיפה הם לקחו שיש כאלה ) הנה הלינק: Crucial.com Product Downloads - Firmware Updates איך עושים. הדבר פשוט: 1. מורידים את הקובץ ומחלצים ממנו קובץ ISO 2. צורבים את קובץ ה-ISO ל-CD-ROM, מומלץ לבצע בדיקה לאחר הצריבה. 3. מגבים את תכולת הכונן. 4. מפעילים את המחשב ונכנסים לביוס. 5. משנים את הגדרות הבקר מ-AHCI ל-IDE או Compatible , שומרים ויוצאים מביוס. 6. מפעילים את המחשב מכונן ה-CD-ROM 7. כאשר מתבקשים - כותבים yes ולוחצים אינטר. 8. ממתינים עד הסיום (יהיה כתוב, כי התהליך הסתיים וגרסה חדשה היא 0002) 9. מאתחלים את המחשב מחדש (אפשר עם Ctrl+Alt+Del) 10. נכנסים לביוס ומשנים את הפר…
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
סמסונג שולטת, קינגסטון מתחזקת, ואיפה כל השאר? דיווח עדכני מספק לנו את תמונת המצב לכתבה
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
- 1 follower
-
-
היי קניתי צורב NEC ואני לא מצליח לצרוב דיסק DVD נותן הודעת שגיאה NO seek complete הצורב יושב לבד בתור master וההארדיסק לבד בתור master הצלחתי לצרוב דיסק רגיל nero 6.6.0.16 בבקשה ממש דחוף...
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, ניסתי לסדר את המחיצות של כונן רגיל שלי ואיכשהו ה partition magic דפק לגמרי את ה SSD שלי, לרמה שאני לא מצליח לעשות איתו כלום יותר, הוא בקושי מזוהה בהתקנה של הווינדוס 8, וגם אז אני לא מצליח לפרמט אותו ולא להתקין עליו שוב מערכת הפעלה. משום מה הוא מפוצל ל 2 מחיצות, אחת שכתוב עליה "שמור למערכת הפעלה" בגודל של 100MB והשני השאר שאי אפשר לעשות איתה כלום כאמור. שברתי את הראש כבר! שום דבר לא עובד לי. איך אני מחזיר את ה SSD הזה לתפקד שוב?
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
קניתי את הדיסק הקשיח שציינתי בנושא והורדתי את הכלי לזיהוי בעיות שלwd ותחת הקטוגוריה smart status רשום fail בצבע אדום יש לציין שיש לי עוד דיסק קשיח שלwd והוא sata 3gb כלומר sata 2 ותחת הקטגוריה smart status רשום pass בירוק. אין לי מושג מה הבעיה. הדבר היחיד שעלה לי הוא שאני משתמש בקבל sata שהגיע עם הלוח אם ויכול להיות שהוא לא תומך בsata 6gb כלומר satat 3
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם! כמו שהבנתם יש לי בעיה קטנה... כשאני מנסה לפתוח את dok אני מקבל את ההודעה הבאה :the file or directory is corrupted and unreadable. איך אפשר לסדר את זה בלי שימחקו הקבצים שנמתאים על הdok? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
איזה מהם עדיף למרות שיש להם את אותם ביצועים לפי אתר היצרן בין http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11286 לבין http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10719 ההבדל הוא 10 שקלים בין שני הדגמים אבל בכול זות איזה מומלץ תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
אני מחפש את הDOK הכי טוב ב150-200 שקל. מבחינת מקום ומהירות. אולי כדאי בכלל לקחת U3?
-
- 12 תגובות
- 966 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם חושבים על הקשיח הזה מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר, 179 דולר נשמע שווה לא? http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=A5907566&dgc=SS&cid=251522&lid=4399086&acd=12309157445274932 תודה
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
הייי אני צריך כונן SSD לנייד אני מתלבט בין מספר כוננים: VERTEX 2 120GB INTEL 320 120GB (דור 3 - אבל מבחינת ביצועים לא נראה כך) CRUCIAL C300 128GB (בקר MARVALL לפי הכתבה הבקר הזה נחות מהSF-1200 אך כונן זה ספציפית נותן ביצועים טובים) לכל אחד היתרונות והחסרונות שלו,קראתי את המאמר של ההשוואה שפורסם פה באתר אבל אין שם מסקנה חד משמעית מה יותר טוב.כל הכוננים האלה כמעט זהים בינהם במחירים לכן נשאלת השאלה מי מבינהם הכי טוב לשימוש יום יומי. או שאולי בכלל עדיף לרכוש כונן CRUCIAL C300 בנפח של 64 גגה,הלכתי על הכוננים של ה120 כי הם נותנים ביצועים יותר טובים מהכונן של ה64 אך הייתי מעדיף ללכת על הכונן שיתן את מירב הביצועים במחיר הכי נמוך (ואם 64 לא נותן את זה אז אין ברירה צריך 120)
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
האם יותר טוב להתקין על הארדיסק 10,000RPM מערכת הפעלה למרות שהוא לא בא בנפחים גדלווים? או עדיף על 7200 RPM?? שהוא בא בנפחים גדולים?
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אוקיי, המחשב שלי מת מוות קליני, דוד שלי הביא לי מחשב חלופי. אני רוצה לקחת את הHD שלי ולשים אותו בתור HD ראשי במקום מה שיש במחשב החלופי. אפשרי? אני יצטרף לעשות משהו מסוים כדי שיעבוד(דרייברים, התקנה)? ד.א המחשב החלופי יחסית ישן (לפי המשקל העצום שלו והמראה שלו )
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
בבקשה, חדש מהתנור: http://www.tomsnetworking.com/2006/04/04/dlink_medialounge_dsm_g600_wireless_g_network_storage_enclosure/
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
היי , מבקש המלצה לכונן גיבויים חיצוני בעל נפח 4Tb מינימום עם אפשרות לענן בייתי . מה דעתכם על זה ? כונן קשיח חיצוני Western Digital My Cloud WDBCTL0040HWT 4TB USB 3.0
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-