אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת אם כשאני מחלק הארד דיסק ל-2 מחיצות, אחת להתקין עליה ווינדוס והשנייה לשימושים האישיים (וידואים, תוכנות וכו'), האם זה איכשהו יאט את השימוש שלי בווינדוס? כלומר, האם החלוקה תפגע בביצועים של ההארד דיסק וארגיש שהמחשב עובד לאט? או, האם קבצים ייפתחו לאט יותר? בקיצור, האם יש הבדל מהותי והאם יש באמת צורך בקניית הארד דיסק נוסף רק בשביל להתקין עליו Windows? מדובר ב- Western Digital 640 GB. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד של MSI, פתאום היום בבוקר לא קורא שום דיסק. מה ניתן לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי צורב אסוס 4012A ומשום מה את כל הדיסקים מעל 700 מגה הוא מזהה כ703 מגה בייט אני רוצה לצרוב סרטים והנפח שלהם גדול מזה אז אני צריך לפצל אותם אבל הבנתי שיש מקום שבו אני יכול לעשות פלאש לביוס ואז יש סיכוי שזה יגדיל את הנפח שהצורב שלי יוכל לצרוב האם מישהוא יודע איפה אפשר ? או האם יש דרך אחרת לסדר את זה ?
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
רכשתי דיסק קשיח 3 טרה של WD SATA3 ,יש לו מין בעיה שלא מובנת לי ,משום מה ניתן להשתמש בשטח של כ- 2 טרה פלוס ויש מין מחיצה של מעל 700 גיגה שלא נגישה כלל ,לא עזר דבר לא פרמוט ולא wipe ,האם מישהו יודע מהו הפתרון לבעיה המוזרה הזו?
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
כשניסיתי לעשות עידכון קושחה לכונן שלי נתקלתי בשאלה מסויימת כשכבר הייתי באפשרויות של הFW בדוס: 2 -> PRIMARY SLAVE(If your drive set up in primary slave, please write number 2) 3 -> SECONDARY MASTER(If your drive set up in secondary master, please write number3) 4 -> SECONDARY SLAVE(If your drive set up in secondary slave, please write number 4) אז דבר ראשון מה זה slave, master ומה זה משנה אם הם primary or secondary? ואיך אני בודק מה מבין האפשרויות האלו הוא הכונן שלי? עריכה: הסברתי את השאלה שלי בתגובה השלישית
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום. יש לי דיסק ניקוי "Compact Disc Digital Audio". ניקיתי איתו בעבר כונני סידירום של מחשב וגם צורבי סידירום והוא ניקה אותם. אפר להשתמש בו גם על דיוידירום (שקורא גם סידי)? או שצריך דיסק מיוחד לדיוידי (אם יש דבר כזה בכלל?)
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהארד דיסק חדש של 320 ג'יגה ואני מתלבט בין 2 החברות. מה לדעתכם עדיף? (אני מדבר על דיסק קשיח SATA כמובן)
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
האם חיבור שני דיסקים קשיחים למחשב אחד יכולה לגרום נזק, או לעשות בעיות מסוימות במחשב?
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
אהלן, נגמרו לי הכניסות של הSATA על הלוח אם, אני רוצה להוסיף כוננים קשיחים לכן אני זקוק לכניסות נוספות. יש כרטיס הרחבה איכותי וזול כזה? המחשב משמש כשרת קבצים.
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אהלן חברה, שמתי לב שיש לי בהארד דיסק ג'אמפר שמגביל אותו ל 1.5G ויש לי כמה שאלות 1. מזה אומר בכלל ההגבלה הזאת והאם יש הבדל עם ובלי ההגבלה ... ? 2. אין אני יכול לדעת אם הלוח אם שלי תומך ב 3.0G ? אם אתם עדיין לא מבינים על מה אני מדבר אז הנה תמונה http://img135.imageshack.us/img135/2720/dsc00560xk3.jpg תודה רבה, דור
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. זה כונן גיבוי שהוא לא מחובר תמיד,העמסתי עליו כמה שיכולתי והשארתי מקום פנוי בכוונה 5GB,יש לציין שהוא לא תמיד מחובר ואני משתמש בו אלא רק לגיבויים,אמורה להיות בעיה?
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני מתוצרת סיגייט המודל שלו זה srd0sd0, שנקרא backup plus, העניין שאני רוצה להשתמש בו כדיסק גיבויים לאימג'ים של מפרטים שונים של מחשבים, השתמשתי בכמה תוכנות שיכפול ואימג', ביניהם acronis 2012, העניין שהם לא מזהות את הדיסק, וגם אם הם מזהות הם לא נותננות לשמור עליו את קובץ האימג', יש למישהו המלצה על תוכנה או פתרון? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי, ברשותי כונן DVD שהיה שייך למחשב נייד ישן שהיה לי. ה- DVD הוא של טושיבה, מדגם sd-c2402. הנה כמה תמונות: איך אני מחבר אותו למחשב?
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות צורב אבל אני לא חזק בתחום ובכלל לא בענינים בקטעים האלו עכשיו...בגלל זה באתי הנה לבקש את עזרתכם... יש לי תקציב של 600 שקל. מישהו יכול לעזור? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בcdrom של אחותי, הוא כל הזמן יוצא, זאת אומרת ברגע שלוחצים על הכפתור פעם אחת, הוא יוצא, ואז אם נחזיר אותו הוא יצא כל פעם. הוא sata.. האם מדובר בכונן תקול? או הגדרות ביוס?
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
בנוסף לכונן ה-SSD שאני קונה פה מהמכירה הקבוצתית ( ), אני צריך גם כונן קשיח לקבצים הגדולים. רצוי משהו מ-RSM, שמהם אני כנראה קונה את רוב המערכת. מוכן לחרוג ב-100-200 שקל במידה ומדובר בכונן משתלם במיוחד, אבל רוצה מינימום טרה-בייט, כמה שיותר מהיר, וכמה שיותר אמין (קרי, כמה שפחות פלטות).
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מתלבט בין שני מחשבים, שאני רוצה להביא מארה"ב. האחד הוא של אסוס עם זכרון 256GB SSDHard drive size והשני הוא של דל 1TB 5400 rpm Hard Drive כעקרון 256 ג"ב לא מספיקים לי כ"כ, האם להשתמש בכונן גיבוי חיצוני לחומר כבד, לא רצוי, או שזה רק עניין של נוחות. ומה באמת עדיף?? אודה לתשובתכם.
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
פרטים על המערכת: WIN7 32BIT WDC WD6400AAKS-07A7B0 (596 GB Gigabyte GA-MA78GM-US2H כשאני מעתיק קובץ מסוים, מספריה מסויימת למקום אחר באותו הכונן אני מקבל קצב העתקה מאוד איטי. וקצב העתקה איטי עוד יותר שאני מעביר מכונן C ל- D. צרפתי קובץ שממחיש את מהירות ההעתקה, וקובץ נוסף מ- HD TUNE. ההרדיסק עבד תחילה במצב IDE/ATA, לאחר מכן העברתי אותו למצב AHCI מכיוון שחשבתי שזה מה שיפתור את הבעיה. ההרדיסק מזוהה כ- SATA II ב- Device Manager , ובנוסף לכך מותקן הדרייבר הכי עדכני של בקר ה- SATA מהאתר של ATI. הגדרות פנימיות - Better perfomance ו - Enable write caching מסומנות... דיסק קשיח מחולק ל-2 מחיצות C ו- D. #1 (Active) NTFS C: 0 MB 39997 MB #2 NTFS D: 39997 MB 570471 MB [attachment dele…
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הבנתי ש - RAID מאפשר גישה יותר מהירה לכונן. אפשרי לבצע RAID על כונן אחד? מה זה בעצם? מה הסוגים השונים שיש? מה זה בעצם נותן?
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי DOC של חברת Patriot Patriot Xporter XT boost 8GB הוא מגיע עם פורמט FAT32 אני מעונין לפרמט אותו בכדי להעלות עליו סרטים שגודלם גדול יותר מ4G האופציות שהמחשב נותן לי הן: NTFS, exfat איזה פורמט רצוי... וזאת מבלי לאבד את תכונות המהירות במיוחד של הDOK
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן של 1TB של WD במחשב כרגע, אני רוצה לרכוש כונן נוסף (HD154UI) על מנת לשפר את נפח האחסון. אני מתכנן לפרמט את המחשב. השאלה שלי היא כזאת: אם אני מחבר את הכונן הקשיח (HD154UI) לפני הפרמוט ומעביר אליו את הקבצים שאני רוצה לשמור, האם לאחר הפרמוט (אני מתקין את המערכת על ה -WD) כשאני אחבר את הכונן השני (HD154UI) הקבצים יישמרו ואני אוכל להשתמש בהם על המחשב המפורמט?
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות הארד דיסק קשיח בנפח 1TB אבל לא יודע איזה מכיוון שיש המון סוגים. אני רוצה לקנות הארד דיסק מצויין שלא יתקלקל (היה לי WESTERN DIGITAL לא זוכר את הדגם עם 500GB והוא פשוט לא הצליח לעלות -המחשב לא עלה). כרגע אין לי הגבלת מחיר (משהו עד 900 ש"ח). תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי את התוצאות הבאות בבדיקת הכונן במחשב הנייד החדש שלי. האם זה תקין ?
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
חברה ישראלית פיתחה הגנה חדשה למדיות DVD http://www.cdfreaks.com/news/10730
-
- 10 תגובות
- 935 צפיות
-