אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אני צריך להעביר משני מחשבים נתונים עכשיו חשבתי על: 1)האם אפשר להעביר דרך USB? 2)והאם אפשר דרך SERIAL PORT ואם כן איך?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה הדיסק הקשיח שלי מראה סימני גסיסה, ולכן אני נאלץ לבצע עליו בדיקה, שבין היתר תמחק את כל תוכנו. אי לכך אני צריך להעביר את כל המידע שבו למדיה זמנית, ומדובר בכ-150 GB. לצערי אני נמצא במקום שבו אין הרבה אמצעים זמינים לצורך ביצוע המשימה חוץ ממחשב נייד. האם ישנה דרך מהירה להעביר כמות כזו של מידע ממחשב שולחני למחשב נייד? האם זה נכון שחיבור כבל USB בין שני המחשבים לא יכול לעשות את העבודה? אני ממש מעדיף להימנע מלהעביר הכל דרך הרשת הביתית.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני מעביר (מעתיק) סרט מההארד דיסק לתוך דיסק כדי שאוכל לראות אותו במערכת קולנוע הביתית שלי? יש לי צורב אבל אין לי תוכנת צריבה כמו נרו לדוגמא. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו Sony TRV-340E ואני רוצה לצרוב את הסרטים שלה לדיסקים של DVD אז אני צריך לקנות צורב DVD, איזה כדאי ? ואני צריך גם איזשהו כרטיס וידאו/טלויזיה כדי ללכוד את הסרט למחשב.... אז מה אני צריך לקנות? כרטיס וידאו ב 2000 שקל או מספיק כרטיס טלויזיה ב 300 שקל עם כניסה אנאלוגית??? תודה
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
או לחילופין, "הקלטה" של תוכנית טלויזיה/סרט בזמן שידור ישר להארד-דיסק. ניתן לעשות את זה בעזרת חיבור S-Video? יש לי כרטיס מסך רגיל עם יציאת S-Video, כניסת S-Video בטלויזיה וכבל מתאים. הסתבכתי כבר עם כל מה המידע שמצאתי בגוגל. מה גם שרובו ישן ואולי לא רלוונטי. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני חווה העברת קבצים איטית מאוד ב-Windows 7 עם הכונן: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136149 כשאני מעביר קבצים ממחיצה אחרת או כונן אחר או מעתיק בתוך הכונן עצמו המהירות מתחילה ב50 או 80 ומהר מאוד מדרדרת לבערך 5 מגה. עברתי על נושאים קודמים בפורום, הרצתי כבר את Data LifGuard, הבדיקה יצאה תקינה. רציתי גם להריץ בנץ' עם HD TACH אבל הוא לא מתאים לווינדוס 7, יש איזשהי אלטרנטיבה של ה HD TACK לווינדוס 7?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לא בטוח שזה מתאים לפה יכול להיות שיתאים יותר ל"אינטרנט ורשתות" אז מנהלים בבקשה להעביר במידת הצורך. רכשתי לאחרונה מחשב נייח ואני רוצה לעביר אליו את כל הקבצים שיש לי בנייד (סרטים, משחקים וכ"ו..) רציתי לדעת מה הדרך היעילה ביותר לעשות את זה? (יש לי כונן חיצוני של 500GB אבל זה נראה לי כאב ראש בנוסף לזה שזה איטי וגם אני אצטרך לעשות את זה בכמה העברות.) תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
- 2 followers
-
-
יש ברשותי מחשב נייח ולפטופ. איך אני מעביר ביניהם קבצים? הלפטופ חדש, והייתי רוצה להעביר את כל המדיה שלי מהמחשב הקודם אליו. דרך איזה חיבור\כבל\whatever זה מתבצע?
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אפשר להעביר בדרך פשוטה קבצים ממחשב למחשב דרך חיבור USB2?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני מעוניין להעביר קבצי וידאו כבדים מהמחשב הישן למחשב החדש. האם אפשר לעשות זאת על ידי כבל USB או בשיטה אחרת? אין באפשרותי להעביר את הדיסק הקשיח בעצמו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כשאני מעביר קבצים לדיסק און קי הם עוברים בקצב של בערך 2 מגה לשנייה. זה איטי כמו שאני חושב או שזה אמור להיות ככה? אם זה עוזר יש לי ווינדואז 7, וניסיתי להעביר לכמה דיסק און קי ובכולם זה עבר באותה מהירות... תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן... מיום חמישי האחרון, המחשב החליט שהוא מוכן לעבוד רק בsafe mode. היום קניתי HD חדש (500gb aaks) על מנת שאוכל לגבות את המידע אשר נמצא על המחשב. התחלתי להעביר קבצים (בSafe mode) אך המהירות ממש ממש ממש איטית. לוקח למחשב להעביר קובץ ששוקל 1.5gb משהו כמו 12 דקות... אני מנסה לאתר את הבעיה אבל לא מצאתי כלום. ולכן אני חושב בSafe mode. האם צדקתי? אם כן, איזה עוד דרך אוכל להעביר את הקבצים. ואם טעיתי, אז איזה עוד גורמים יכולים לגרום לדבר? תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אוקי קניתי מחשב חדש. עכשיו אני לא יכול לצרוב דברים מהמחשב הקודם , האםיש איזשהי דרך להעביר את הקבצים מהמחשב שהיה לי למחשב הזה? ואם כן מה הדרך ?( פרטו ונמקו אנשים ). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לא מזמן קנית מחשב חדש עם לוח אם Gigabyte EP35C-DS3R ויש לי הארדיסק SATA עכשיו יש לי גם הארדיסק של המחשב הקודם שהוא IDE יש אפשרות לחבר אותו למחשב החדש ולהעביר חלק מהקבצים שבו למחשב החדש? ואם כן איך עושים זאת? תודה!
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן (pentium 2 ) ורציתי לדעת איך אפשר להעביר מידע למחשב החדש . למחשב הישן יש מודם 33k ופועל בעזרת מערכת ההפעלה win95. אני מעדיף לחבר את שני המחשבים ישירות ע"י כבל, זה אפשרי? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי, רכשתי לאחרונה DOK של סאנדיסק (אולטרה) 32 ג'יגה בייט עם USB 3.0. כשחיברתי אותו למחשב שלי וניסיתי להעביר מידע אליו (על מנת לראות כמה מהר הוא מעביר), ראיתי שהמהירות מתחילה מ-120 מגה בשנייה ויורד על -15 מגה בשנייה ושם הוא נעצר. יש לי כניסות USB 3.0 (הלוח אם תומך) ובביוס האפשרות של ה-USB 3.0 פעיל. מה יכולה להיות הסיבה לאיטיות של ה-DOK ואיך ניתן לפתור זאת? תודה רבה, סער
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי זכרון פלאש נייד של קינגסטון בנפח של 16GB ואני מנסה להעביר אליו קובץ ששוקל 4.5GB בערך והוא נותן לי את השגיאה שאין מספיק מקום בדיסק (למרות שבפועל יש..) אני משער שזה קשור לבעיה הבאה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=322749.msg2798968#msg2798968 במידה וכן האם אפשרי לפרמט זכרון DOK FLASH באופן של NTFS או שלא? תודה מראש.. -------- יש פתרון בתחילת הפורום.. אפשר לסגור את ההודעה
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ווידאו ומצלמה דיגיטלית ואני מעביר קבצים למחשב בלי בעיה. הבעיה שלי היא, שאין לי צורב די וי די ואם אני נגיד צילמתי שעה וחצי אז איך אני אצרוב את זה ויעביר לדיסק. אז החטלתי לקנות צורב דיוידי, עכשיו הבעיה שלי היא איזה צורב לקנות ואם באמת כאשר אני אקנה את זה יהיה לי מקום בדיסק די וידי לשעה וחצי של וודיאו. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 HD במחשב. אחד של 150 אחד של 250 . יש ברשותי HD נוסף בגודל 500 G והוא מהיר מהשניים האחרים. ביצעתי בדיקה ע"י : CrystalDiskMark מיכוון שאינני מעוניין להתקין את מערכת ההפעלה מחדש ביצעתי disk cloning ע"י התוכנה : EaseUS Partition Master 9.1.1 Home Edition כפי שהומלץ פה באחד האשכולות. ויש לי 2 בעיות: 1. אני לא מצליח להעביר את הHD של ה 250 ל HD של ה 500 במלואו, אני מצליח להעביר אותו אבל הוא מחייב אותי לחלק אותו. 2. ביצעתי בדיקת מהירות HD אחרי ההעברה ואני מקבל תוצאה דומה לפני שעשיתי Disc Cloning (שיפור של 3-5 MBPS) האם יש תוכנה שפשוט מעבירה ללא אילוץ חלוקה? ומדוע אני מקבל תוצאת מהירות דומה אם לפני ההעברה היה שיפור של 30+- MBPS. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי 2 קשיחים ואני רוצה להעביר את הקשיח בדיוק כמו שהוא לאחד אחר ללא מחיקה והתקנה מחדש. האם קיימת אפשרות?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני חדש פה אז אם אני לא עושה משהו כמו שצריך אז תגידו לי... אז ככה : יש לי WIN7 32BIT .. אני רוצה להעביר קצת שטח אחסון פנוי ב D ל C (כרגע יש לי רק 8G פנוי ב C ו-120 ב D) הWINDOWS נמצא על כונן C שניהם פועלים על NTFS (ראיתי שחלק פה מציינים את זה אז רשמתי..) בקיצור מצאתי שתי דרכים כדי לשנות שטח אחסון : 1.לוח בקרה > כלים מנהליים (Administrative Tools) > ניהול מחשב (Computer Managment) > ניהול דיסק (Disk Managment)" הגעתי לניהול דיסקים.. הורדתי מדיסק D כמה ג'יגות. יש אפשרות כשלוחצים קליק ימני על כונן מסוים להרחיב מקום אחסון כלומר להוסיף שטח לכונן משטח שכרגע לא בשימוש (אותו שטח שהורדתי מ D..)אז באמת כשאני מנסה להוסיף שטח בD זה עובד אבל כשאני לוחץ קליק ימני על C זה לא…
-
- 6 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אני מקווה שהכותרת לא מבלבלת ;D אז יש לי ד.ק של 640GB בא נגיד שיש 600GB בסך הכל 3 מחיצות. עשיתי את כונן C עם יותר מדיי מקום ועכשיו אני צריך לגבות המון דברים ואין לי מקום בשביל זה בגלל שהגודל של C יותר מדיי גדול לעומת D וF. איך אפשר להעביר את כמות השטח הפנוייה מכונן C לכוננים האחרים? אשמח לתשובה פשוט בניהול דיסקים לא מצאתי משהו כזה. תודה יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אהלן, קניתי לא מזמן את הלפטום asus u36sd שמגיע עם HD של 640GB. הבעיה היא שהמחשב מגיע עם יותר מדי מקום בכונן C ומעט מדי ב- D בשביל מה שאני מתכנן בשבילו. האם יש דרך להעביר "שטח" מכונן C ל- D ללא פורמט? יש לי המון מקום פנוי בשני הכוננים. תודה רבה, MODY.
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
ניסיתי היום להעביר שירים מהדיסק האחרון של YAHEL, אבל אני לא רואה אותם בכלל מוצגים בכונן(גם כשאני עושה סייר). האפשרות היחידה לצפייה בשירים זה דרך האייקון האדום והוא פותח לי מסך עם השירים. למישו יש מושג איך אני יכול להעביר שירים, בכזה מצב למחשב? יש תמונה מצורפת של הסייר של הדיסק:
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-