עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by alergic,

יש לי דיסקים של וידאו ממצלמת וידאו וכל פעם שאני מעתיק את הקבצים למחשב הוא כותב משהו cycling data error האם יש תוכנה שפוסחת על הERROR האלו או לבטל אותם ב WINDOWS? ככה שאוכל להעביר את הקבצים?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by cheat-it,

זהו המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6750 BOX Asus P5K Western Digital 250GB SATA II 16MB AAKS ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 הייתי רוצה להוסיף עוד כונן 160GB, אבל אני רוצה לשמור על ביצויים מירביים... אז כדאי לי לקחת 160GB או פשוט כדאי לקחת עוד אחד כמו שיש לי???

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  3. יש לי דיסק און קי של קרוזר 16 גיגה. הדיסק ריק. אני לא מצליח להעיבר אליו קבצים גדולים מעל 4 גיגה. רק כשאני מפצל את הקבצים הגדולים זה מאפשר לי להעביר. כשאני מנסה להעביר את הקובץ כשהוא לא מפוצל מתקבלת שגיאה שהכונן מלא. מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום יש לי 2 כוננים קשיחים SATA2 במחשב.. עכשיו שמתי לב שבתוכנה סנדרה המהירות היא על 150, משמע SATA1 אני הרכבתי את המערכת לבד.. עכשיו יכול להיות שהג'אמפר בברירת מחדל הוא על 150 במקום 300 ואני צריך לשנות את שניהם הג'אמפרים של שני הכוננים?

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  5. Started by berner,

חבריה שלום במחשב שלי יש לי HD שמחולק כך שכל מחיצה יש לה תפקיד כונן C:\ מכיל רק את מערכת ההפעלה ותוכנות שירות חיונים כגון RAR ' צריבה , דפדפן , תוכנת תמונות וכו' סרקתי נגד ווירוסים וכ', ניקתי קבצים ע"י CCLEANER והיה שיפור קטן איך אפשר לדעת מה קורה ולמנוע תופעה זו בברכה

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  6. היי מדובר בהארדיסק חיצוני של ווסטרן דיגטל מסדרת מייבוק(הכי ישנה אני חושב) כבן שנה וחצי. הוא עבר כבר קריסה פעם אחת, לפני כשלושה חודשים. הוא היה עמוס עד מלואו בתוכן, ויום אחד, זה סירב לי כבר להיכנס אליו ב"מחשב שלי". ההייתי חייב את המידע, היה לי די חשוב, אז שלחתי את זה חברת שיחזור מידע מן הסוג הזה(טיק טק), קיבלתי הצעת עבודה בשביל לשחזר את התוכן + מה הבעיה של הארדיסק כי העניין הוא שניסיתי לפני לחבר אותו למחשבים אחרים, ואין, זה לא עזר. המידע פשוט נדפק כלא היה. לא הצליח בכלל אפילו להיכנס להארדיסק עצמו.. הם אמרו לי ככה: ההארידסק שלך סובל מכשל לוגי חמור ביותר. מה זה אומר ? איך זה קרה ? עכשיו התסמינים שהיו(שדומים קצת למה שיש עכשיו) הם רעשים מוזרים בעת כתיבה, העתקה, מחיקה, כוו'..…

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  7. Started by shloogy,

הי מישהו יכול בבקשה להדריך אותי כיצד לבצע מערך רייד 0 (ביצועים) עם לוח אם של אסוס p5qc ? - האם ביצוע הרייד מתבצע לאחר התקנת מערכת ההפעלה או בשלב התקנתה? - מה לבחור כאשר אתבקש לבחור גכמות הבלוקים ? - ועוד שאלה, האם ניתן לבצע רייד של 3 ו 3 ? תזומרת 3 דיסקים לביצועים ו3 דיסקים שמגבים אותם תודה מראש, מאוד מעריך עזרה מכם

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by itamarz_,

ברצוני לגבות באופן אוטומטי שרת לכונן חיצוני. מערכת הפעלה בשרת windows 2003 server. קניתי maxtor one touch אבל התברר שתוכנת הגיבוי שלו לא תומכת במערכת ההפעלה של השרת , גם בבדיקה באתר symantec ghost ראיתי שהמוצר איננו תומך במערכת ההפעלה הנ"ל. אשמח להצעות חלופיות. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  9. Started by מאור247,

אני רונה לקנות הארד דיסק של LaCie...... http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6770&perur=2&t=14&c=213 אם מישו יוכל להביא לי חוות דעת עליו...אם יש אולי עדיפים ממנו...??? וגם כמה זה מהירות העברה 480mbit/s ב MB???

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  10. Started by aviv00,

היי ה SSD מתחיל להכנס לאט לאט השאלה האם בכלל אנו המשתמשים צריכים IOPS כזה גבוהה של 10 אלף ויותר ומה לאשר מהירות הגישה המהירה [מיקרושנייה] האם היא נחוצה ? מהירות כתיבה ומהירות קריאה היא טובה כמה שיותר

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  11. אהלן, יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום 64 ביט, יש לי הארד דיסק Seagate 500GB 7200RPM 32MB ויש לי מחיצה אחת ובה מותקנת מערכת ההפעלה. האם אני יכול לפצל את הכונן לשניים, שלושה או ארבעה כוננים נפרדים? אם כן, האם דרושה התקנה מחדש של מערכת ההפעלה ואיבוד כל הנתונים? (כרגע יש רק 65 ג'יגה בשימוש - מחשב חדש). אם זה משנה - הלוח אם שלי הוא DFI LanParty DK P45 T2RS Plus ABS. ניסיתי עם פרטישן מג'יק אבל היא לא תומכת בווינדוס ויסטה 64 ביט ובכלל לא תומכת בויסטה. עוד משהו קטן: רשום לי 400GB פנויים מתוך 465GB. זה אומר ש65GB מנוצלים. כשאני נכנס לכונן, מסמן את כל הקבצים (גם המוסתרים), עושה מאפיינים זה רושם לי שזה שוקל 31GB. מה קורה פה? הנה תמונה להמחשה: תודה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by KingYes,

אהלן יש לי שני הארד-דיסקים על המחשב.. שניהם זה סיגיט של 500GB ו-32MB באפר. עד עכשיו עבדו מצויין.. פתאום אני מגיע הבייתה ואני רואה שהמחשב לא מזהה לי אחד מהם.. ועוד שבאתחול עצמו המחשב ממש ממש לאט.. וגם במסך ההוא שצריך ללחוץ על DEL בשביל להכנס לביוס.. הוא ממש תקוע שמה. מה יכול להיות הבעיה? למה הוא לא מזהה לי את הארדדיסק השני? ולמה זה כזה לאט?

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  13. רצ"ב צילום מסך. הנתונים לא כ"כ מסתדרים לי. סיגייט ברקודה 500GB האם לדעתכם הנתונים סבירים? תודה. http://img90.imageshack.us/my.php?image=68178765cg7.jpg

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  14. Started by simon_hr,

שלום רציני לשאול מה אתם אומרים על הזיכרון הזה? זכרון נייד תוצרת Ceon דגם Unit Drive נפח 16GB ראיתי את זה באיבורי.. אני חושב לקנות אותו .. ואם יש עצה יותר טובה תגידו אבל עד 150 בערך התקציב שיש לי לזיכרון ניייד .. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  15. קניתי כונן קשיח 160 גיגה הוא בר כמובן עם מערכת קבצים של FAT 32 מה ההתקונותוהחסרונות של מערכת קבצים זו? על פי הפקודה convert e: /fs:ntfs זה המיר לי השאלה מה זה עזר לי זה יות מהיר עשיו חוץ מהעניין של האחסון ושל גודל קובץ יחיד שניתן להעברה במשקל גבוהה האם להישאר ב NTFS

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  16. Started by ofer_mat,

יש לי את הלוח עם של ABIT P35 ICH9 והוא מזה לי את הכוננים כ UMDA5 למרות שבתוכנה HDTUNE רשום שם תומכים ב 6 אך אני מגדיר אותם שיעבדו יותר מהר מערכת הפעלה ויסטה 64 עידכנתי לדריברים האחרונים של הציפסט והUMDA לא עלה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by The Ripper,

כעקרון אני תמיד יודע מה שאני קונה אך הפעם יצא שבמעמד הקנייה של 6400AAKS נאמר לי שיצא דגם חדש של 32MB מכיוון שכבר רציתי כונן "הימרתי עליו". עד עכשיו הכרתי בארץ רק 2 דגמים של 640G כך שזה נשמע נכון, האם מישהו מכיר או קרא על הדגם החדש הזה של WD? יש הבדלים נוספים פרט למטמון? פלייטרים, ביצועים,צריכת חשמל, עבודה שקטה...

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם, כשאני רוצה לצרוב דיסק אודיו (CDR), מהירות הצריבה המינימלי שה"נרו" מאפשר לי הוא כפול 16. בתור אחד שהוא פדנט ולא מפריע לו לחכות גם שעה שהצריבה תצא כמו שצריך, רציתי לדעת אם אפשר להגדיר איכשהוא שהמהירות תהיה פחות מ- כפול 16. למשל כפול 4 או כפול 8? למה המהירות המינימלית היא 16 ולא פחות?? תודה. אהה הצורב הוא של לייטאון דגם 18A1P אם זה עוזר....

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  19. שלום, יש לי צורב SSTcorp CD DVDW SH-S203B, וכשאני מכניס דיסק שיש לו הפעלה אוטמטית לכונן(מופיעה רק האפשרות של הפעלה אוטומטית בתפריט הימני(יש לי XP) והאפשרויות של פתח וסייר נעלמו לי. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  20. Started by Zvuv,

רציתי להתרשם מאנשים שעובדים עם מערכי RAID האם הם אמינים לאורך זמן. שמעתי מקרים שדיסקים היו נופלים מ RAID ללא סיבה ולפעמים לא קל היה להתאושש (או לא אפשרי) במיוחד כשמדובר ב RAID0 למערכת ההפעלה או matrix raid. האם נכון להגיד שעם דיסקים מהירים שיש היום הערך המוסף שמקבלים מ RAID0 נהיה נמוך כך שלא כדאי להתעסק ? ולגבי RAID1 האם לא יותר פשוט לחבר דיסק חיצוני גדול עם גיבוי אוטומטי, שמגן מכשלים נוספים חוץ מ HD fail כמו ספק שמקצר וכו.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  21. יש לי אר דיסק של WD נייד : "פספורט" כתוב לי בוא MAX 480 מגה לשניה רציתי לדעת קוסם אם הוא על זיכרון פלאש או שזב דיסק מסתובב בפנים? יש לי מחשב נייד עם חיבור E.SATA הו כרגע בתיקון ככה שאני לא יכול לבדוק הוא חוזר מחר השאלה היא האם אני ארגיש הבדל כאשר אני אחבר אותו ל E.SATA את האר דיסק? כרגע אני עובד איתו במחשבים ישנים עם USB 2.0 מה ההתרונות של E.SATA אם אני אחבר זאת

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. שלום אני לא בטוח אפילו אם זאת בעיה שקשה לפתור .. התקנתי על מערכת קיימת את ההארד דיסק Seagate ST3500320AS נפח 500GB חיבור SATA II מהירות 7200 RPM 32MB BUFFER הארד דיסק מוכר לכל הדעות.. עכשיו הWindows עצמו מזהה אותו במנהל ההתקנים : אבל משום מה אני לא רואה אותו בMy Computer למה? יכול להיות שיש בעיה עם הדיסק?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  23. Started by avvvi,

השתמשתי בDOK שלי במחשב הנייד בויסטה וכשהעברתי אותו ל PC הוא לא הסכים לפתוח אותו והוא מבקש פרמוט ניסיתי להחזיר אותו לויסטה וגם שם הוא מבקש לפרמט אותו מחיקה של כל המידה לא ככ"ך באה בחשבון מה ניתן לעשות ? בעזרת איזו תוכנה ניתן לחלץ את הקבצים ?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  24. שלום, רציתי לדעת אם כשאני מחלק הארד דיסק ל-2 מחיצות, אחת להתקין עליה ווינדוס והשנייה לשימושים האישיים (וידואים, תוכנות וכו'), האם זה איכשהו יאט את השימוש שלי בווינדוס? כלומר, האם החלוקה תפגע בביצועים של ההארד דיסק וארגיש שהמחשב עובד לאט? או, האם קבצים ייפתחו לאט יותר? בקיצור, האם יש הבדל מהותי והאם יש באמת צורך בקניית הארד דיסק נוסף רק בשביל להתקין עליו Windows? מדובר ב- Western Digital 640 GB. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  25. Started by Integer,

אני מתלבט בין הכונן החיצוני הזה ST310005FDD2E1וSeagate http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717800 התרונות שלו הם שיש לו 5 שנים אחריות + 32 MB זכרון נדיף או לעומתו: WDH1U10000ו Western Digital הבדלי המחירים בינהם זניחים הכונן של WD בא עם 2 שנים אחריות ו 16 MB זכרון נדיף http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598378 אז מה עדיף? למישהו יש נסיון עם אחד מהם או שניהם??? האם יהיו בינהם הבדלי ביצועים משמעותיים?

• 6 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים