אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש צורב DVD USB2 כמה שיותר קטן ודק שיוכל להיכנס לתיק ושלא יהיה לו משקל גבוה מידי. חשמל דרך USB ואופציונלי עם שנאי. תודה,
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי 500 שקל לקנות כונן קשיח כרגע אני משתמש ב 120GB Driver Description WDC WD1200BB-00DWA0 זה מה שיש לי כרגע עכשיו בתאכלס אני ממש מפסוט ממנו למרות שהייתי מעדיף משהו יותר מהיר ועכשיו אני נותן תכונן קשיח הזה ויש לי היזדמנות לקנות אחר עכשיו אני לא רוצה ביותר מידי כסף כרגע יש לי הצעה לקנות WD 160GB ב 300 שקל אבל זה הכי זול יענו והכי פשוט גם...עכשיו אני רוצה לדעת מה ההבדל בינו לבין כנון קשיח סתם דוגמא של 160GB שעולה יותר והאם כדי להשקיע ומה שחשוב להזכיר אן לי כונן SATA אלה IDE רגיל תודה רבה לממליצים..ומי שממליץ אני אשמח על הדגם הסצפצי והמחיר כמובן. ודבר נוסף משהו מכיר תוכנה טובה לעשות IMAGAE לכול הכונן? ושאפשר לפתוח אותה ישירות על כונן קשיח חדש אם כן תגידו תודה.
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
קניתי 2 HD של Hitachi deskstar אחד 160 שאני רוצה להוסיף למחשב ישן עם HD 40GB IDE ועוד אחד של 500 שאני רוצה להוסיף למפרט שבצד באיזה פינים אני צריך לשים את הג'מפרים כדאי שישמשו כסלייב ? לא הבנתי מה זה 15 ו-16 HEADS http://www.hitachigst.com/tech/techlib.nsf/techdocs/4DD4DCCA11DE5EB186256D6A0061C8A8/$file/Installposter.pdf [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
האם מישהו התנסה עם הרדיסקים שלהם? האם הם משתווים לרמה של wd? בנוסף יש לי עוד שתי שאלות האם יש הבדל משמעותי בין הרדיסק ata 133 בלי באפר ולבין אחד של ata 100 עם באפר ?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הWD160IDE של ואני מרוצה ממנו אבל המקום מתחיל לאזול (אני מוריד בטרוף ) אני מעביר מידע לDVD אבל זה לא מספיק אני שוקל לקנות איזה 80G בשביל שיעזור לי עם המקום ויאכלס את המערכת הפעלה והמשחקים שלי ולשאיר את ה160 רק להורדות יש המלצות
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שאלה ראשונה: איזה צורב מומלץ בתקציב של אלף שקל (ובדקתי בשאר הנושאים והם לא ממש ענו לי) שאלה שניה: יש DVD ביתי שהוא גם צורב והוא עולה כמה אלפים עכשיו השאלה היא... יש אפשרות לחבר אחד כזה למחשב ולצרוב דרכו? או שיש עוד זמן לחלום ולקוות על זה? תודה מראש ומקווה שלא מעצבן אותכם. ;D
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות בקרוב דיסק קשיח חיצוני שיורכב באופן עצמאי מדיסק קשיח ומארז חיצוני (לא מהדיסקים החיצוניים המוכנים). השאלה שלי היא האם יש יתרון כלשהו לדיסק קשיח מסוג זה בתצורה של SATA לעומת PATA? כמו שאני מבין אף דיסק קשיח לא יכול לנצל עדיין את מהירות ההעברה הגבוהה של חיבור ה- SATA ולכן אין ממש הבדל. לעומת זאת אני יודע ש- SATA תומך יותר בשיטה של PLUG&PLAY לעומת PATA (למרות שכל מארזי ה- PATA החיצוניים טוענים שניתן להשתמש בהם כ- PLUG&PLAY). תודה מראש! * עריכה: עניין נוסף - אם אני קונה כונן SATA אז רוב המארזים באים עם חיבור SATA ו- USB לעומת כונן IDE שהמארזים שלו באים רק עם חיבור USB. במצב שכזה האם לחיבור הכונן למחשב ב- SATA יש יתרון לעומת USB? או במילי…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שמתי לב לתופעה מוזרה בהעתקת קבצים גדולים (מאות מגה), כאשר אני מעתיק את הקובץ מדיסק לדיסק התחלת ההעתקה מתבצעת מהר ולאחר מכן היא מואטת. לדוגמה: עם שני דיסקים חדשים (2 TB של היטאצ'י) שעברו איחוי יסודי (באמצעות UltimateDefrag) אני מעתיק קובץ של 9 ג'יגה (באמצעות Total commander) וקצב ההעברה מתחיל מ 200 מגה לשניה ולאחר מספר שניות יורד לכיוון ה 100. התופע מתגלה גם כאשר אני מעתיק את הקובץ לדיסק שעבר פירמוט כך שאני מניח כי זו בעיית קריאה ולא כתיבה. האם ניתן למנוע זאת?
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מה דעתכם על דיסק חיצוני 250GB של WD גודל 2.5?
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לגרום למערכת שלי (W7 64bit) להתייחס לDOK שלי כDVD - כלומר, כל פעולת צריבה לDVD המדומה תגרום להעתקת התוכן של הצריבה לDOK. האם יש דרך לעשות את זה? תודה מראש! (אני מודע לכך שזה מתאים גם לפורום תוכנה, אבל היה נראה לי שאני ימצא פה אנשים יותר מומחים לדבר)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות הרדיסק 120GB 8MB Buffer השאלה זה מה עדיף של מאקסטור או ווסטרן דיגיטל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
-
קניתי דוד של nec ואני רוצה לצרוב סרטים שהורדתי דרך האינטרנט (פורמט divx או xdiv ) את זה אני יכול לעשות דרך נרו אבל אני רוצה שיהיה תרגום(כתוביוץ) בסרט. אבל אני לא רוצה "להטביע" אותם דרך virtual dub אני רוצה שהם יהיו שם ויהיה אפשר לשלוט בהם דרך התפריט כמו בד.ו.ד אמיתי מישהו מכיר תוכנה כזאת ואיפה אני יכול להשיג אותה?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות SSD אך המחשב שלי בעל SATA 2,חשבתי על 120-128 גיגה. איזה דגם אתם ממליצים עד 600 ש''ח? תודה.
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
מישהו מכיר מוצר משלב את 2 המוצרים הנ"ל ? כלומר, Disk On Key שיכול לשמש גם כ Tape Recorder - כאשר את ההקלטות שאבצע הוא ישמור ע"ג הדיסק כמובן. אם קיים - אשמח לפרטים, אם לא קיים, ארשה לכם לפתח את המוצר, תמורת תמלוגי עושק
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות SSD 250 GB למחשב חדש , אני לא יודע במה לבחור מבחינת חיבורים ( SATA . M2 וכדומה )
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אין לי מושג בצורבי די וי די... בבקשה תענו לי... ואם כן אז במה יותר טוב..
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום לאחר 6 שנים הצורב שלי הפסיק לעבוד - הוא מסרב להיפתח ולהיסגר, ולפי איך שהוא נשמע, משהו לא תקין במנוע שלו. לכן, למרות השימוש המועט, יש לי צורך בצורב חדש. במפרטים המומלצים הכונן האופטי המומלץ הוא "LG/Samsung DVD-RW SATA". לעומת זאת, בחיפוש בפורום עולה שדווקא הכיוון הוא על הצורב של ASUS, ובפרט על ה Asus DRW-24B5ST (באתר הרשמי יש רק עוד דגם נוסף, ה DRW-24B3ST). ממה שאני רואה בחיפוש בחנויות מחשבים באינטרנט, ההבדל העיקרי הוא באחריות - לצורב של אסוס יש שנתיים אחריות ולשאר - שנה. האם הצורב המומלץ כיום הוא עדיין ה Asus? האם אחריות היא השיקול היחיד בקניית צורב כיום? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אחרי שהתחדשתי בכונן קשיח נייד (WD Passport), התעורר בי לפתע חשש מהעובדה שאני בדרך כלל לוקח איתי בתיק אוזניות (PX100). מישהו יודע אם הן (בגלל המגנטים שבהן) עלולות לפגוע בכונן (בהנחה שהוא יונח בתיק צמוד אליהן) ? :s05: תודה מראש על התשובה.
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
היי בימים הקרובים אני יהיה באילת ואני מעוניין לרכוש SSD 1T היום יש לי 256 שהוא לא מספיק לי לכלום אשמח מאוד להמלצות תמורה לכסף כלשהי אין לי איזשהי הגבלה כספית אבל לא בא לי להתפזר כל כך רציתי גם לדעת בבקשה מה ההבדל בין SSD שמתחבר ישירות ללוח לבין כאלה עם כבל SATA תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לברר מזה המושג raid שמעתי שזה קשור לחיבור מרובה של הארדיסקים אני צריך להגדיר כזה דבר? כי יש לי 2 הארדיסקים במחשב תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי צורב SATA חדש LG H62N למי שמכיר. התקנתי אותו ביציאת הSATA ליד איפה שמחובר ההארד דיסק שלי שגם הוא SATA בלוח Asus k8v-se Deluxe רציתי לפרמט את המחשב, ומשום מה שנכנסתי לביוס לBoot Property כדי להגדיר למחשב להעלות דיסק מהמחשב לפני מערכת ההפעלה ומשום מה בביוס הצורב שלי לא מזוהה,ההארד דיסק שלי כן מזוהה ויש לי אפשרות לבחור אותו,בווינדוס עצמו הצורב מזוהה וגם במסך השני לאחר הפעלת המחשב אני רואה שהצורב מזוהה ומעליו ההארד דיסק, זה נראה משהו כך: RAID_OO WD-80..... RAID_01 LG-H62N.... יש למישהו איזשהו פיתרון לבעיה??! אוסיף עוד שהביוס שלי הוא מעודכן בעידכון האחרון ביותר ושטכנאי מחשבים ששאלתי אותו את השאלה אמר שצריך לשנות דבר מה בביוס ב integertent parrelar או משהו …
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אתמול בלילה עשיתי קצת שטויות איכשהו בזמן שהתעסקתי בדיסק אחד, דיסק קשיח שני נמחק הדיסק היה מורכב מPARTITION אחד של NTFS מלא בקבצים הדיסק מופיע כרגע כGPT ורובו המוחלט של השטח UNALLOCATED צריך המלצה לתוכנה שתדע לשחזר את הכונן תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=15548&PageId=24 עריכה: מהסתכלות על הגרפים נראה שהוא מסתדר הכי טוב עם +R ועדיף X16 של וורבטים (למי שקונה את הצורב הזה), לפחות עד שיצאו FW נוספים רשמיים ולא רשמיים.
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-