עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. באתר פדזילה ניכתב שסיגייט החלט משנת 2009 כל הכוננים ימכרו עם אחריות ל 3 שנים ולא 5 הנה הקישור אולי אני מבין לא נכון. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10948&Itemid=1

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by Cynicoren,

שלום לכולם, שמעתי שהתחילו לייצר HD בטכנולוגיית פלאש חדשה, ז"א ללא חלקים נעים ב HD, מה שיכול להאריך את חייו בצורה משמעותית. אני צריך כונן אך לא בדחיפות. האם לדעתכם בקרוב יהיה ייצור סדרתי של כוננים אלו, או שלא כדאי לחכות ולקנות כונן רגיל כבר עכשיו ? תודה !

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by LeVINCEoN,

אני מעוניין לקנות צורב DVD מכיוון שהנוכחי שלי לא עובד. לא מצאתי המלצות באתר לצורבים במהירות X22, אני מתאר לעצמי שהם חדשים יחסית. מצאתי שני צורבים: LG GH22NS30 NEC AD7220S השאלה שלי היא האם מישהו יכול להמליץ לי על אחד הצורבים האלה או האם עדיף לקנות צורב קצת פחות מהיר שהוכיח את עצמו

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  4. יש דבר כזה? אני מעוניין לחבר כונן DVD דרף USB בלבד.. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by smoke_man,

מעוניין באחד מהדגמים של WD מה משתלם יותר ביחס למחיר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  6. בשעה טובה קניתי את הדיסק און קי הזה במחיר מצחיק של 65 ש"ח. ניסיתי להעביר איזהשהוא משחק ממחשב אחד לשני, ולהפתעתי היתה הודעת שגיאה שאמרה שאין מספיק מקום בכונן. שאלתי את אחי מה הבעיה, והוא אמר שצריך לפרמט את הכונן. השאלה שלי היא מה הסכנות בפירמוט, ואיך עושים את זה?? תודה לעוזרים =].

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום רב! אני מחפש המלצה על דיסק און קי 16GB שתומך בREADY BOOST (זה אופציה שלא ניתנת לשינוי מבחינתי). חשוב לי מאוד גם שהוא יהיה מהיר (האם יש הבדל בין אחד שקורא 28 מגהבייט לשנייה לבין אחד כזה שעושה את זה ב22 מגה לשנייה? ). אין לי בעיה לרכוש בחו"ל (כמובן שיש אופציה למשלוח לארץ) והתקציב הוא כפי שרשום למעלה בין 250 ל300 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  8. שלום אני רוצה להתייעץ לגביי קנייה של דיסק קשיח בנפח tb למחשב שלי יש לי מחשב ישן (לפחות 5 שנים) Pentium 4 1.99 GHz 768 זכרון פנימי win xp sp3 אני רוצה לדעת אם יש קשר בין גודל הנפח של כונן קשיח לבין הרמה של המחשב... וגם איזה כדאי לי לקנות... גם בגלל החיבור של הכונן במחשב (ide ולא sata2) יש אפשרות שהכונן החדש יתמוך גם בחיבור הישן וגם בחדש? כדי שאני אוכל לעבור עם הכונן למחשב הבא? מה כדאי לי לבדוק כשאני קונה כונן כזה... ומה הטווח מחירים פחות או יותר...? תודה רבה על העזרה עריכה: שכחתי לכתוב שיש לי כרגע שני כוננים קשיחים, 60GB, מחולק לשתי מחיצות- ווינדוס 25 GB ונתונים 30GB 20GB, מוזיקה יש משמעות לזה שהווינדוס נמצא על כונן קטן יותר וישן יותר? שוב תודה..

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by dudik5,

המחשב נותן לי לפרמט רק ל fat32

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by hananmori12,

שלום, יש לי כונן נייד של Maxtor OneTouch 4 Mini 250GB, בהתחלה הוא עבד הכל טוב ויפה, יום אחד הוא פשוט לא עבד יותר שאני מחבר אותו למחשב המחשב מזהה אותו במנהל ההתקנים והכל, אבל הוא לא עולה לי במחשב שלי ככה שאין לי גישה אליו, בכונן עצמו מגיע גם תוכנה שלו, אח שלי אמר שהוא שם בעבר קוד מסויים לכונן ויכול להיות שבגלל זה אי אפשר להעלות אותו, השאלה שלי היא כזאת, האם אפשר להשיג באיזשהי דרך את התוכנה של הכונן? (ניסיתי באתר של החברה אבל לא מצאתי) או האם ניתן לעשות לו ריסט או משהו? נ.ב ניסיתי להעלות אותו גם במחשב של אחי וגם בעוד 2 מחשבים של חבר ללא הצלחה, שנוגעים בכונן מרגישים שהוא מסתובב ככה שלא נראה לי שיש בעיה בכונן, תודה [br]פורסם בתאריך: 15.12.2008 בשעה 03:39:44 עידכון:הצלחתי להור…

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  11. מחפש הרד דיסק בטווח נפחים 320 +/- לוח האם שלי: Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 מארז : Compucase 6A21 Black&Blue 400Watt המלצות? (אם אפשר לא יותר מ 250 ש)

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  12. שלום, אני מחפש תוכנה לתיקון סקטורים פגומים, שתופעל מהבוט דרך CD ולא פלופי תודה

• 8 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. Started by Radeon38,

שלום רכשתי את ה H58N במציאון של פנדה והייתי רוצה לדעת במה הוא שונה מה H55N. תודה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by dudik5,

זוהי הודעת השגיאה שאי מקבל כאשר אני מנסה להעתיק קבצים לדיסק און קי החדש שלי(קינגסטון דטה טרוולר 16 ג'יגה). זה קורה רק במחשב שלי. במחשב של הבת שלי הכל עובד חלק ועוברים גם ספריות קבצים של 5 ו6 ג'יגה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  15. Started by xena,

אני מעוניין לקחת מידי פעם את הקשיח הפנימי שלי (500 גיג של WD) בחיבור SATA כמובן ולחבר אותו למחשב הנייד. ראיתי שאפשר להשיג כרטיס חיצוני עם יציאת eSata והשאלה היא האם היציאה הזו דורשת שבמקביל אחבר לדיסק גם חשמל, והאם כבל שמעביר מ SATA ל eSata זה דבר שעובד וקיים? אם כן, האם יש הצעות אחרות לחיבור דיסקשיח פנימי כדיסק חיצוני? החיבורים שעומדים לרשותי הם ?USB, 1394, eSata, וכמובן אין לי מקור חשמל, ולא ברור לי אם יש אפשרות למקור חשמל בנייד או ישירות לחשמל בקיר.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yaron86,

כמו שכתוב בנושא אני מחפש דיסק קשיח פנימי לאחסון תמונות עדיפות לנפח גדול כי כונן D שלי עומד להגמר, נשאר עוד 38 גיגה... אז אני כבר עכשיו רוצה להגדיל ראש ולקנות דיסק קשיח שיהיה נטו לתמונות שאני מצלם המלצות יתקבלו בברכה תודה, ירון

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  17. שלום התקנתי לאחרונה 2 התקני SATA על מחשב מבוסס אנפורס 2 אולטרא 1 צורב LG דגם GH20NS10 2 דיסק קשיח 160 סיגייט אחרי ההתקנה הצריבות נכשלות אחת אחת.חשוב לציין שמקודם היה צורב נק 3550 IDE והוא צרב מצויין. החלפתי כבר 3 תוכנות צריבה נרו 7.8 8.3 מיקרו ואפילו חזרתי אחורה ל6.6 האם זו הגדרה כלשהי בבקר SATA? הלוח הוא אסוס A7N דלוקס. תודה מראש.

18. שלום יש לי דיסק קשיח נייד של SEAGETE 500GB והוא לא נדלק, עכשיו למקרה שהבעיה בדיסק קשיח עצמו אז הם יצטרכו להחליף לי אותו, אבל יש מצב שזה רק בכבל של החשמל. בכול אופן שלחתי את זה שיבדקו את זה ואמרתי להם אם זה קשור לדיסק עצמו והמידע חייב להימחק או שיחליפו לי אותו אז אני לא מסכים ושיחזרו לי אותו. עכשיו 2 שאלות: 1) האם האחריות של החברה על הדיסק קשיח היא גם על המידע? (הרי כול הקטע שזה גיבוי.) 2) הכי חשוב, האם החברה עצמה יכולה להוציא לי את המידע? או האם מישהו מכיר גוף מסויים שיכול להוציא לי משם את המידע? :-[

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by Bug2000,

שלום אנשים, איזה כונן מומלץ יותר בעצם מבחינת ביצועים ?! ה SEAGATE עולה 570 שח ה WD עולה 590 ....

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. בוקר טוב, לפני יומיים החלפתי ספק כוח. אתמול הכנסתי דיסק לצורב על מנת להתקין תוכנה במחשב. הצורב חשב, הופיע באייקון של העיגול המסתובב, וזהו. אם נכנסים לצורב כתוב שגודל הדיסק הוא 0 ושיש 0 מקום פנוי. הוא פשוט לא מצליח לקרוא מידע יותר, אבל כל השאר עובד כרגיל. אין לי התחלת של רעיון מה יכול לגרום לכך. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  21. אני צריך דיסק קשיח נוסף למערכת שלי (ללא Raid וגם לא מתוכנן בעתיד). יש לי כרגע Seagate 500GB 32MB ואני מרוצה ממנו מאוד, שוקל לצרף עוד אחד כזה, אבל מעוניין בנפח יותר גדול (כפי שצויין בכותרת). תודה

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by matizami,

יש לי SANDISK CRUZER MICRO ובאחד המחשבים הוא מעביר קבצים במהירות של 6-7 מגה לשנייה, לעומת מחשב שני שהוא מעביר יותר מ20 מגה לשנייה. ניסיתי בכל יציאת USB, אפילו פירמטתי את הדיסק און קי. מה הבעיה?

23. יש לי בבית שני מחשבים אחד נייח (שמשם אני שולף את הסדרות) ומחשב נייד (מעביר את הסדרות לנייד כדי לראות בטלויזיה) עכשיו זה ממש בלאגן להעביר כל פעם פרק לנייד כדי לראות.. האם יש איזו דרך אחסון טובה שתוכל להריץ את קבצי המולטימדיה האלה ישירות מדיסק קשיח שמחובר בין שניהם? למשל: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=687383

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הכונן Segate 500GB ST3500320AS הכונן נקנה היום..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי חברים, אני בקרוב נוסע לחול לטיול גדול ורציתי לגבות את התמונות ואת קטעי הוידיאו (יותר תמונות) על מחשב מרוחק פרט למחשב שברשותי. האם למישהו יש ראיון כיצד לעשות זאת? מה ממולץ? אני לא רוצה לשלם לאתרים לצורך איחסון התמונות ואני רוצה שהקבצים ישמרו בצורה מלאה ולא תרד איכותם. אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול זאת. תודה מראש לעוזרים, noise

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים