עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by mickycohen,

פירמטתי את המחשב והיה מחובר לו דיסקאונקי ופירמטתי אותו גם ומאז כל פעם שאני ניגש לדיסקאונקי הוא אומר לי נא הכנס דיסק מה אני עושה ניסיתי לאתחל אותו וזה לא נותן לי בבקשה עזרה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני רוצה לעשות גיבוי חיצוני להרדיסק שלי, אבל אני לא רוצה להיות מוגבל ע"י מהירות USB. אבל הבעיה שאין לי חיבור ESATA במארז! האם זה אומר שאין שום סיכוי לחבר הרדיסק חיצוני עם חיבור SATA או ESATA? אם ככה, חשבתי פשוט מדי פעם לפתוח את המארז של המחשב, לחבר הרדיסק פנימי רגיל ולשמור עליו ולהוציא. האם זה פתרון ברברי מדי או שזה בסדר? יש אופציה אחרת?

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  3. היי, ברוב הדיסק און קיים מגיעה מערכת קבצים של FAT 32(??), השאלה האם אפשר להפוך את המערכת לNTFS?? כמו שהופכים הארדיסק חיצוני שבד''כ גם מגיע FAT והופכים אותו עם קליק קליל של אתחול ובוחרים שם את האופצייה..רק שכאן זה חסום זה בשביל שהוא יהיה יותר מהיר(מה שסביר להניח בטח לא יעשה), אלה יותר להגבלה של קבצים בודדים..(נניח שאוכל להכניס קובץ של 6-7 ג'יגה והוא לא יגיד לי שאין מקום בגלל שזה FAT 32) אולי יש תוכנה? מדריכון קטן ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by ma4351,

היום קיבלתי את המחשב החדש.. אני תמיד שומע רעש שנשמע כמו ההארדיסק שמסתובב ומפסיק ושוב מתחיל להסתובב גם כשאני סתם גולש..מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  5. שלום, ניגשתי לאחת מחנויות המחשבים של רשת ידועה וביקשתי לקנות דגם מסויים של my book, לאכזבתי :s05: כאשר חזרתי לביתי שמתי לב שקיבלתי דגם אחר- WDH1CS5000 . אינני מכירה את הדגם הזה, האם יש לכם מושג אם זהו דגם טוב? הוא היה דיי יקר (700 ש"ח) ואני מתלבטת אם להחזיר אותו לחנות. אודה לכם מאד על עזרתכם, אוליב.

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  6. שלום, חשוב שהכונן יגיע עם שלט , בסכום של כ 400 שקל. הכונן ישמש לגיבוי חומר מהמחשב האישי ובעיקר לצפייה בסרטים,סדרות על ידי חיבור ישיר לטלויזיה. לכן חשוב שיגיע עם חיבור איכותי לטלויזיה. תודה.

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  7. היי, יש ברשותי DOK של SanDisk 8 GB U3, פתחתי אותו הרגע מהקופסא. אפילו שהדיסק ריק, לא ניתן להעביר אליו קובץ שגודלו 4 ג'יגה, למשל. הוא אומר שהדיסק מלא, מה שכמובן לא נכון. לעומת זאת, קובץ של 3.5 ג'יגה הצלחתי... למישהו יש מושג? תודה! (:

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  8. אני מתכוון לקנות את ה-Western Digital WDME1600TE דיסק חיצוני Western Digital Passport 160GB 3 שנות אחריות http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=680&CatCode=405 יש איזה טענות או לא יודע מה עליו? אני עכשיו יוצא לשם אני יראה אם מישהו הגיב דרך הפלאפון אם אפשר אז זריז תודה !

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  9. Started by Bug2000,

אהלן, כמו שכתוב בכותרת קניתי היום בבוקר את ה SEAGATE 1TB 32MB . יש כמה דברים מוזרים : -משום מה אני לא מצליח לעשות פורמט כמו שצריך (פורמט מלא) בזמן התקנת וינדאוס XP זה ממש לוקח המון זמן (אחרי שעה הגיע ל 3 אחוז במחיצה של 50 גיגה) -ההרדיסק עושה מן "טיקים" לפעמים כשהוא קורא או כותב מידע ... האם זה תקין לדגם ?! -לא הצלחתי להתקין VISTA על ההרדיסק כנראה בגלל שלא הצלחתי לעשות פורמט כמו שצריך (כנראה עושה בעיות במערכת הפעלה)... בקיצור מה אתם אומרים הבעיה בהרדיסק ספציפי ? או בסדרה כולה? יכול להיות שפורמט כמו שצריך יכול לעזור ?! תודה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by popcop,

מהו הכונן הכי טוב מבחינת ביצועים שגודלו הוא 1Tb? הערות: *שיהיה SATA2 ולא ESATA *שיהיה לשימוש נרחב מאוד ובמשך זמן *שקט

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  11. Started by frogface,

איך עושים את זה ? איזה חלקים צריך ? ואיך מגדירים דבר כזה בלוח האם בברכה ארז

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  12. יש לי המון תמונות משפחתיות במחשב שאני מעוניין לגבות באופן הכי בטוח. לצרוב על דיסקים של DVD זה מסורבל ולוקח הרבה זמן אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני של WD בנפח של 1000 ג'יגה ולגבות את כל התמונות עליו ולשים אותו בארון . האם זה רעיון טוב? כמה זמן דיסק קשיח יכול להחזיק מעמד? האם הוא יכול להתקלקל אם הוא מאוכסן בארון?

13. אני צריך לקנות קורא כרטיסים בשביל שיקרא לי כרטיסים של (אולימפוס) ראיתי כמה סוגים של קוראי כרטיסים ביניהם היה גם חיבור חיצוני וגם פנימי (אבל זה תופס את המקום של הפלופי ) בגדול לא ממש מעניין אותי אם זה יהיה פנימי או חיצוני רק שיקרא לי את כרטיסים מסוג ואם אפשר אז עוד כמה אחרים כמו מיקרו-SD וכו' רק שיהיה מוצר נורמלי ושיחזיק מעמד להרבה זמן וגם שהמחיר יהיה נורמלי (אני מקציב לזה עד 50 ש"ח כולל משלוח)

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  14. קראתי שיש BLADE ועוד רכיב שניקרא CLUSTER בריפרוף קל ברשת קלסטר זה מיספר מחשב (2 לוחות 2 2 מעבדים וזיכרונות שחוברו יחדיו למחשב על מסויים כדי לעבוד יותר טוב בתעשיה). http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2848650,00.html הנה מאמר שמצאתי בגוגל.אשמח אם יסבירו לי על מה מדובר תודה.

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  15. Started by NI4NI,

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, אך מכיוון שאנחנו בדיוק על תפר בין טכנולוגיות מעבדים, אני מעדיף לחכות עם השידרוג הגדול ובינתיים לשפר את הביצועים באמצעים אחרים. אז חוץ מתוספת זיכרון (מ 2GB ל 4 GB) התחלתי לחשוב על קניית כונן SSD. ראיתי שבחו"ל ניתן לקנות כונן של 32GB בערך ב 100$ וזה נראה לי כדאי. האם למישהו פה יש ניסיון עם כונן כזה ? האם זה באמת משפר את הביצועים בצורה משמעותית ? בגלל גודלו של הכונן, אני מן הסתם ישים עליו את מערכת ההפעלה בלבד (אולי בצירוף אופיס) ואת כל השאר על כונן רגיל. האם תהיה לזה השפעה רצינית, בהתחשב שרק מערכת ההפעלה תהיה עליו ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני מעוניין לגבות בסוף כל יום עבודה חומר עבודה על גבי כונן חיצוני. נדרש לי דיסק בנפח 320 גיגה . ואני מעוניין שהכונן יהיה לא פעיל חוץ משעת הגיבוי, וזאת ע"מ לשמור על אורח חייו ראיתי שיש כל מיני אופציות בשוק ורציתי לדעת מה מומלץ: WD MYBOOK 320-500GB - 407-440 nis SEAGATE FREEAGENT 500GB - 375 nis maxtor one touch 4 500GB - 379 nis וכמו כן יש את האופציה של לקנות WD 320 GB + מארז חיצוני בKSP(בעלות 100-135 ש"ח)- סה"כ 335-370 ש"ח הנפח פחות חשוב לי, יותר חשובה לי האמינות תודה רבה מראש על העזרה אביעד

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Posford,

חברתי HD חדש של 1TB ומופיע רק 931GB. למה? איפה נעלמו 69GB?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  18. שלום לכם אז ככה : אין לי כל כך מקום במחשב ואני מעוניין להוסיף עוד כמה גי'גות טובות בשביל לתת קצת אוויר ... אני רוצה להוסיף עוד 500 ג'יגה לפחות וראיתי בזאפ שזה עולה ככה בין 300 - 400 ש"ח ... אבל פשוט אני לאדע איזה חברה מומלצת ואיזה פחות , ומאיזה חנות לקנות וכו'.. אז אם אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על איזה כונן קשיח טוב בטווח מחירים שרשמתי אני יודה לכם מאוד .. אם אפשר יותר ג'יגה בכונן קשיח ולהוסיף עוד קצת כסף אז בהחלט אפשר ללכת על זה .. כי סרקתי בזאפ וראיתי 640GB במחיר של בין 370-450 ש"ח .. וזה נראה ממש שווה הנה הכונן : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=705480 *** אם צריך איזשהם פרטים נוספים בשביל לדעת איזה כונן להביא אז תגידו אני יביא .. שאני אומר פרטים אני מתכוון …

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  19. יש לי שתי כוננים קשיחים: -250 GB שאת כולו הקדשתי לוינדוס -1TB לאיכסון אז איפה כדאי להתקין את המשחקים כדאי לקבל את הביצועים המרביים? תודה, לילה טוב.

20. Started by Radeon38,

שלום אשמח לקבל חוות דעת על הכונן הזה.שמעתי על הסמסונגים שהם לא הכי יציבים מבחינת הקושחה אבל זה יוחס ל דגם 640 המהולל שזכה לדיון משלו. המחיר שלו (ה 750 ) יחסית אטרקטיבי אני אשמח לדעות תודה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2427

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by guy_intel,

כונן C: חשבתי על 60GB לויסטה. כונן D: חשבתי על 220GB למשחקים ותוכנות. כונן E: חשבתי על 220GB להורדות. מכיוון שמה שחשוב זה איחוי הדיסק, נראה לי שהכי כדאי להפריד בין כל הקבצים שמורידים לבין השאר כי בדיסק E (הורדות) יהיה לי הכי הרבה בעיות איחוי, כך שעדיף להפריד אותו משאר המערכת. מה דעתכם על החלוקה ?

22. Started by manticore,

יש לי את הצורב הזה sh-s223f בחיבור SATA וכשאני מנסה לצרוב בOVERBURN דרך נרו אני מקבל את ההודעה הבאה: could not perform start of Disc-at-once הפעלתי את האפשרות לOB בתוכנה מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  23. מה עושים? הצורב דיי חדש...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by devek,

אפשר קצת רקע על הדבר הזה? אם אני נגיד קונה עכשיו הארדדיסק חיצוני מבחינת איכות הוא מתפקד ממש כמו ההארד דיסק הרגיל שלי? מהירות קיראה והעברה איכות בשמירה על קבצים וכו'..?

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  25. Started by sPoiled,

אני רוצה לשאול שאלה לגבי הצורב הזה. הוא מתחבר עם כבל SATA והשאלה היא אם יש בבאנדל כבל SATA או שצריך לקנות בנפרד. ממש תודה.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים