עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Ariel.Or,

שלום, אני רוצה לשדרג את הכונן הקשיח בלפטופ שלי (Lenovo T400) ורציתי לקבל המלצות לדיסק קשיח בנפח של 320G או 500G בתקציב של בערך 600 ש"ח, אני מצאתי את הדגם הבא ואני אשמח אם מישהו מכיר אותו ויכול לתת לי חוות דעת עלייו, או לחילופין אם יש סוג אחר שאפשר להמליץ לי, הדגם שאני מתעניין בו... WD5000BEVT 2.5-inch SATA 500 GB, 3 Gb/s, 8 MB Cache, 5400 RPM תודה רבה מראש... אריאל,

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  2. אהלן הייתי היום בהום סנטר, קניתי כל מיני שטויות וראיתי כמה דברים שאולי יעניינו אותכם... 50 דיסקים של SILVER LINE ב 50 שח. אפשר להוסיף עוד 10 שח לארנק דיסקים שמכיל 52 דיסקים, מעפן אבל עדיין ב 10 שח. בנוסף לזה ראיתי 25 דיסקים DVD-R גם של SILVER LINE במחיר 100 שח! יוצא 4 שח לדיסק... ממש מפתה לצד 6.4 שח של VERBATIM באופיס דיפו. עכשיו הקטע זה שיש לי תלושים שקניתי ב 16% הנחה... אז ה CDR יוצא לי בתכלס 42 שח במקום 50 וה DVD יוצא לי 84 שח במקום 100! למי שרוצה לשאול אותי שאלות, בסוף לא קניתי כי אין לי את התלושים הנכונים, תחילת שבוע הבא יהיו לי את התלושים ואני יוכל לבדוק את הדיסקים ולענות על שאלות אם את מישהו זה מעניין... זהו, רק ליידע אותכם יניב

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by alsal,

אוקיי אני אקדים ואומר שההארדיסק ה40 שלי מתוצרת מקסטור הלך לעולמו השבוע ושאבא שלי נוסע לארה"ב אז קפצתי על ההזדמנות לקנות לי הארדיסק חדש של 120 GB השאלה היא של איזה חברה ובאיזה מהירות והעיקר שיהיה זול (180 דןלר גג עדיף יותר זול אפילו) אני מעדיף 100 ATA ו8 מגה באפר עכשיו השאלה הקובעת מי יותר עדיף WD (הזולים) או מקסטור(הקצת יותר יקרים)? אני אשמח אם תתנו לי לינקים לאתרים בארה"ב על מחיר של הארדיסק כזה אני אוסיף לציין שיש לי מחשב 1.5Mhz 256MB RDRAM - 800Mhz intel 850GB ואבא שלי טוען שה8 מגה באפר לא יגיע למימוש על מחשב כזה ישן נראה לי שהוא טועה תקנו אותי אם אני טועה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, ראיתי שיש כמה חיבורים אפשריים(esata,firewire) האם בכל מחשב כיום יש חיבורים כאלה?או שצריך להתקין? האם הרדיסק חיצוני אמין ומחזיק מעמד שנים?(כמו של הPC) אז מה אני מחפש: כונן בנפח 500GB (גם יותר אפשר תלוי במחיר) הכי חשוב לי זה האמינות והמהירות,אני עובד הרבה על המחשב והמטרה לשים בו את כל המידע החשוב ולהשאיר את המחשב כגיבוי וגם לעבודה שוטפת מול ההרדיסק החיצוני. (לא משהו כבד עם תעבורת קבצים גדולים) גם שיהיה משהו שניתן לשים בתיק ושלא יהיה ענקי (לא דווקא הכי קטן אבל שיהיה בגודל סביר אם בכלל יש גדלים שונים). האם חיבור USB2 מספיק מהיר למה שאני רוצה?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by niv251,

אז ככה אני מחפש הארד דיסק 500 GB או 320GB עוד לא החלטתי תלוי בהפרשי מחירים.. יש לי לוח אם Intel DP35DP. אני לא מבין בזה כלום אז אני סומך עליכם שתמליצו לי משהו טוב.. חשוב לי שיהיה מהיר ושקט.. (לא יודע אם זה קשור כל כך להארד דיסק אבל אני מעביר הרבה קבצים דרך המודם ממחשב למחשב). התקציב שלי זה עד 300 שקל.. בינתיים ראיתי את הכונן הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=574560 מה אתם אומרים עליו כדאי ללכת עליו או שעדיף משהו אחר ולמה.. תודה..

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  6. גדול מ250 ( רצוי 16MB ) הלוח הוא 8I945PL-G במחיר סביר . תגידו כדאי לקנות 2 של 250 או 1 גדול מ400 ?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  7. אז ככה חברים ... בעקבות הליכתו לעולם של הרדיסק 40 ג'יגה של WD לפני מספר ימים וגילוי הידיעה שאין אחריות אז אני נאלץ לקנות הרדיסק חדש . הוחלט שהנפח החדש יהיה 120 ג'יגה . כמו כן חייב שיהיה 8 MB CASH . כמובן שגם 7200 RPM . אבל יש קושי לבחור באיזו חברה . אני מניח שההתלבטות היא בין WD לבין MAXTOR לבין SEGATE . השיקול צריך להיות גם אחריות - למי יש יותר . וגם מאוד חשוב ביצועים . ביצועים נטו . צריך את עזרתכם .

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני מתכנן לבצע התקנה חדשה של מערכת ההפעלה. הדיסק של ה-250 מפוצץ בעיקר בסרטים. הפעילות העקרית שלי במחשב היא הורדת סרטים, הרבה סרטים.... גלישה באינטרנט , וורד אקסל , ואולי משחק פה ומשחק שם.... רכשתי שני דיסקים SEAGATE 1TB 7200.12 וכמובן אני נשאר עם הדיסק הישן של ה250GB של WD. האם יש טעם בהשארת הדיסק הישן? כיצד הייתם ממליצים לי לחלק את המחיצות?

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  9. Started by Kirma,

חשוב שיהיה פנימי ו SATA 2 חשבתי ללכת על ST31000333AS, מה אתם אומרים?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אורח גיא
    Started by אורח גיא,

שלום, אשמח לעזרתכם. מחפש כונן SSD בנפח 250GB עד 500 ש"ח. חיבור SATA

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by gindind,

שלום לכולם. מישהו יכול להמליץ מניסיון על כונן SSD בנפח של 120 GB . הבנתי שיש בעיות בדגמים של OCZ ושל CORSAIR . לינק לכתבה בנושא http://www.anandtech.com/show/4604/the-sandforce-roundup-corsair-patriot-ocz-owc-memoright-ssds-compared/2 אשמח לקבל המלצות . תודה.

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  12. Started by סקיווקר,

היי, אני רוצה בקרוב להרכיב מחשב מיני PC, על בסיס Intel NUC, שישמש כמחשב העיקרי שלי (שימוש כללי, לא למשחקים). כבר בדקתי רק רציתי לוודא סופית. מה אני צריך? אחסון - 500 ג"ב (בקירוב) כנראה שאלך על סמסונג המומלץ evo 850 בחיבור Sata3 בחיבור רגיל כי גם כך הבנתי שגם הדגם בתצורת M.2 עובד גם ב-sata3 (ולא ב-PCIe) כך שזה בעיקר עניין של חסכון כספי. (אגב האם גם נפח כונני SSD בפועל 'קטנים' יותר בגלל חישוב שונה של הג'גה בייט?) RAM - מעוניין 16 ג"ב זיכרון DDR4 (האם תצורת 8x2 תהיה מהירה מ- 16x1?). חשבתי ללכת על: HyperX Impact 2x8GB DDR4 2133Mhz CL13 SODIMM תודה רבה!

13. ערב טוב אני רוצה לקנות כונן קשיח פנימי בגודל של 250 ג'יגה יש מלא חברות ומלא דגמים אני רוצה משהו טוב ושקט תודה רבה ליאור

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  14. Started by Forge,

מאסתי בריבוי המדיות הצרובות שיש לי בחדר והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג לצורב , הענייו הוא שיש הרבה פורמטים וכנראה שאין עדיין תקן אחיד וברור לכל היצרנים. רציתי להעזר בעצתכם בבחירת כונן המתאים לצרכים שלי, שהם: בעיקר גיבוי מידע,מדי פעם אולי לעשות RIP לסרט, או סתם לנסות ולצרוב קטע וידאו מהמחשב בפורמט של DVD, ולראות אותו במכשיר DVD ביתי. אני יודע שבעבר, משתמשים נתקלו בבעיה כאשר הם צרבו סרט, ולאחר מכן היה באפשרותם לראות אותו רק דרך הכונן של המחשב. ואני בטוח שיש עוד בעיות שעוד לא נתקלתי בהן. אשמח לקבל חוות דעת נוספות ובכלל דגמים אשר נחשבים כבחירה בטוחה. אני לא נוקב בסכום כסף מכיוון שאין לי מושג מה אני רוצה בדיוק, אבל בגדול מדובר בסכום של עד 200$ (לא לדאוג, אני קונה את זה בחו"ל) תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eytan243,

שלום 1 אני מעוניין לקנות צורב DVD והמליצו לי על צורב NEC 3570 - A מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by ofir_16,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות צורב חיצוני ואין לי מושג מה מומלץ. אשמח להמלצות על מה מומלץ. תודה.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by maphisto,

טוב הגיע הזמן להחליף את ה HP 9200I שלי. אז אם יש הצעות יופי. הכוונה לא לעבור 1000 שח. אני לא צריך בקר. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by zzroni,

אני קניתי צורב חדש של פיליפס וגיליתי שרק תוכנת nero הכי חדישה תומכת בו. תוכנת הצריבה של חלונות xp לא תומכת בו וגם כל מיני תוכנות אחרות. מישהו יכול להמליץ לי על צורב שיעבוד עם כל תוכנה ללא בעיות ???

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  19. שלום ! אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח בנפח 500 ג'יגה בייט ואני עדין לא סגור איזה יתן לי את מקסימום הביצועים. הדרישות הבסיסיות שלי מהדיסק הן: מהירות סיבוב = 7,200 סל"ד באפר = 16MB ממשק = SATA 2 Reading Seek time = נמוך ככל האפשר Writing Seek time = נמוך ככל האפשר מהירות העברת נתונים מבאפר לדיסק = גבוהה ככל האפשר Latency Time אני לא יודע מה הוא הפרמטר הזה אבל הבנתי שהוא בעל משמעות רבה המון תודה לעוזרים ! אלכס.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by jamoos123,

שלום לאחרונה נגמר לי המלאי של TY ואני מעוניין לקנות חבילה נוספת. מדובר על הדיסקים הסגולים שנמכרים כמדיות של FUJI DVD+R x8. מדיה קוד T02. יש למישהו מושג אם אפשר עדיין להשיג אותם בארץ? או כל מדית TY אחרת? במידה וכבר אין למכירה TY בארץ (לא הזמנתי מדיות בסביבות שנה), אילו מדיות איכותיות מומלצות כיום לקניה? ומהיכן אפשר לקנות אותן? תודה

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by Dror Arasheven,

אני מחפש הארד דיסק חדש במקום 3 ישנים עקב מחסור במקום . נפח כולל של 4 טרה לפחות .... מחפש גם SSD לשימוש משחקים ווינדוס . 250 גיגה .... יש המלצות ?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  22. Started by aloneg,

אני רוצה לקבל המלצה על איזה הארד דיסק חיצוני(חברה ודגם) הכי כדאי לי לקנות, אני מחפש משהו זול יחסית ולא בנפח גדול - 320 GB מקסימום, הייתי הולך על 250, אבל הם כבר לא זמינים ממה שאני הבנתי. בנוסף האם ה-320 GB הוא פלטה אחת, מה שעושה אותו ליותר אמין???

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by G-FoRcE,

יש לי איזה מחשב אנטיקה שאני ממש מרוצה ממנו אבל לפני כמה ימים ההרד דיסק שלו (ווסטרן דיגיטל) התחיל להרעות נטיות התאבדותיות (הוא רוטט ונשמע כמו משאית) בגלל שהמחשב בחדר השינה שלי אני צריך איזה הרד דיסק שקט שיתן קצת לישון.... וגם שיהיה לו מחר סביר יש המלצות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by zglazer,

שלום לכולם אני מעוניין בכונן חיצוני לצרכי גיבוי ושיתוף ראיתי את הכונן הבא ב KSP שהוא רק USB 3 ללא LAN Transcend StoreJet 25H3P 1TB 2.5'' External Hard Drive USB 3.0 האם מישהוא מכיר אותו ??? הוא טוב??? האם ישנם כוננים חיצוניים על בסיס הנ"ל עם חיבור נוסף של LAN לצורך שיתוף וגיבוי לעוד מחשבים הUSB ישמש למחשבים שאינם ברשת תודה רבה

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  25. אהלן, יש לי תלושי שי באמאזון שאני צריך לנצל, ובתחילת דצמבר חבר שלי נמצא בארה"ב ויכול להביא לי משלוח משם. אני מעוניין לקנות אחסון קשיח פנימי וחיצוני, ואולי גם SSD לשיפור ביצועי הקשיח הפנימי. אודה על המלצותיכם בעניינים הבאים ; הכי חשוב לי אמינות -- לא מעוניין בקריסות ובהחלפות יבואן, ככל שניתן להימנע מזה. על איזה קשיח פנימי תמליצו מהמבחר ב-amazon? יספיק לי 1TB, אבל אם 2TB הרבה יותר משתלם, גם טוב. אני לא מבין ב-SSD פנימי. האם זה יכול לשפר משמעותית את ביצועי הקשיח הפנימי אם ישמש לו כקאש? במקרה זה, על מה תמליצו מאמאזון? נפח 128MB או 256MB, או הגודל המקובל בימינו, מה שעדיף. הבנתי כי קשיח חיצוני ידרוש חיבור לשקע חשמלי אם הוא 3.5". האם יש הבדל ניכר במהירות כתיבה/קריאה לעומת 2.5"?…

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים