עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום. אני רוצה להוסיף למחשב דיסק קשיח נוסף. מצאתי את הדיסק הבא: SEAGATE ST31500341AS 1.5TB SATA2 7200RPM 32MB. יש אותו ב-800 ש"ח בנועה. האם המחיר טוב? האם הדיסק עצמו טוב? מה מבחינת ספק כח? הוא דורש יותר מהרגיל? תודה מראש.

• 43 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. האם יש מארז שמתאים לכונן 3.5?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  3. קניתי מקסטור 1TB היום. העברתי אליו קבצים. כשאני מנסה לנתק את הכבל דרך האייקון: SAFELY REMOVE HARDWARE, אני מקבל את ההודעה הבאה: THE DEVICE 'GENERIC VOLUME' CANNOT BE STOPPED RIGHT NOW. TRY STOPPING THE DEVICE AGAIN LATER. סיימתי להעביר קבצים, ולכן לא יכול להיות שהדיסק באמצע עבודה. מה הסיבה ואיך אני פותר את המצב?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  4. במחשב הנייד שלי מותקן HD בנפח 250GB במחיצה אחת (Primary) עם מערכת הפעלה מותקנת עליה (VISTA HOME PREMIUM), אני מעונין לחלק אותה ל-2 חלקים, אז השאלה שלי האם ניתן לחלק אותה בלי לפרמט ולהתקין הכל מחדש?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by johnwoo,

ראיתי שיש את מקסטור 1TB בפחות מ-500 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1963 לעומתו יש את WD ב-500 ש"ח http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6745&perur=4 מה עדיף? מקסטור פחות אמינים לכן הם זולים? ראיתי שאייבורי נותנים על מקסטור 3 שנים אחריות בעוד על WD נותנים שנתיים אחריות. אני צריך תשובה די דחוף, כי אני רוצה לקנות כבר בבוקר (חייב לפרמט את המחשב) בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  6. Started by Omry,

היי אנשים. רציתי לדעת האם קיים דיסק שכזה, רק שניתן לצרוב עליו תוכן מסוים, למחוק את אותו תוכן ולצרוב עליו שוב, בלי לפגוע בדיסק. מכיוון שמחירי דיסקי ה-Blu-Ray בשמיים, מדובר במוצר שיכול לחסוך לי ולהורי כמות מפלצתית של כסף. במידה וקיים, אשמח מאוד לקבל המלצה לכזה, ללא הגבלת תקציב. תודה רבה לעוזרים.

7. תודה

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  8. Started by nesber,

האם קיים היום הארדיסק 10K RPM שבוודאות פועל בצורה שקטה וללא וויברציות משמעותיות? בלי לחשוב הייתי קונה הארדיסק כזה, גם אם המחיר יחסית לקיבולת הוא מאד גבוה, אם הייתי יודע שהוא פועל בשקט כמעט כמו 7200. יש דבר כזה?

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  9. אז חשבתי על הארדיסק של מחשב נייד למשל: WD1600BEKT http://review.zdnet.com/product/hard-drives/wd-scorpio-black-wd1600bekt-hard-drive-160-gb-sata-300/33171887 מישהו מכיר? בעיקרון אני מעדיף: 7200 rpm - (בגלל שהמחשב צריך לעשות 'בוט' הכי מהר שאפשר..) sata - (יותר קל יהיה לחבר, ויותר מהיר?) שטח איכסון לא הכי רלוונטי 80 גיגה ומעלה יספיק לי..(אפילו 60) מחיר - זול כמה שאפשר... יש לכם המלצות? תודה, אנשים

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  10. שלום, מחפש המלצה למארז חיצוני לדיסק קשיח 3.5" SATA II. מניסיון שלכם, איזה תכונות חשובות צריך להיות לו? מה אתם אומרים על הדבר הבא שנמכר בקייאספי:http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=675

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by Dima323,

ברצוני לרכוש דיסק קשיח חיצוני, לאחר חיפוש קצר ב ZAP מצאתי: Maxtor Basics 1000GB www.ivory.co.il/product.asp?productid=1963&CatCode=405 [459 ש"ח] המחיר נראה לי נחמד אבל איבורי זה חיסרון... איך הדיסק הזה? יש אופציות טובות יותר?

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  12. Started by tiptipon,

יש לי כרגע WD 2500KS והוא כבר קטן עלי רציתי להוסיף לו אח גדול בנפח של 750 GB יש איזו שהן המלצות

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי, אני מעוניינת לחבר למחשב שלי דיסק קשיח 1TB עם מארז חיצוני בחיבור ESATA. לשם כך אני מתכוונת לרכוש דיסק קשיח ומארז חיצוני מתאים. איזה מארז חיצוני תומך ב-ESATA ומומלץ למטרה זו? הרכישה תתבצע בזיגזג 2000 אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מוצרים מהאתר שלהם. המפרט של המחשב שלי בצד, נראה לי שאין לי ESATA בלוח אם ושאצטרך לקנות מתאם איזה משני המוצרים הבאים לקנות? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_153&products_id=9056 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_153&products_id=9055 תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by matizami,

מה ההבדל בין הדגם WDH1CS3200E לדגם WDH1CS5000E שלמרות שהאחרון יותר גדול הם עולים אותו דבר (בSKYPC)? אני מעוניין בעיקר לגבות מולטימדיה ולהשתמש בקבצים האלו במחשב אחר. אין בעיה שאני במחשב אחד ישתמש בחיבור ESATA ובמחשב שני בUSB?

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  15. Started by dezmond5,

מה זה למעשה? האם יש חשיבות כלפי המערכת הפעלה או זה רק בתוך החברה עצמה שמות דגמים? ומה מהם יותר טוב? תודה...

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  16. Started by shacharoren,

שלום לכולם, יש לי בעיה דחופה בעיניין מערך רייד שלא עובד. אז כך, המערך מורכב מארבעה כונני סאס 32gb 15k שיושבים על בקר של adaptec 3405 המערך מחולך ל 3 מחיצות. אחת לויסטה 64, אחת xp 32 ואחת למחיצה ריקה לשימושי כונן מהיר לפוטושופ. בוקר בהיר אחד הדלקתי את המערכת והבקר החל לצפצף (צפצופ רציף - אזעקה של הבקר) והמערכת הציגה עוד בשלב טעינת הביוס את ההודעה הבאה: follwing arrays have missing required members and cannot be configured: array#0-raid-0 bios took the defult configuration no logical drives found בקיצור נראה לי שמשום מה הוא פשוט לא מזהה את הכוננים. כרגע מטרת העל שלי היא לא לפגוע במערכות ההפעלה שמותקנות כרגע ואני צריך עזרה. כשאני נכנס לקונפיגורציית הרייד לאופציית manage ar…

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by leyaniv,

בתור הקדמה, יש אצלי במחשב שלושה כוננים קשיחים שמחולקים לשני מערכים. הרוב ב-RAID5 וחלק קטן ב-RAID0. לפני שבועיים העברתי את מערכת ההפעלה לכונן SSD נפרד. רציתי לשתף אותכם במה שקרה לי בשעה האחרונה. התחלתי לנקות את החדר והזזתי את המחשב (הוא על משטח גלגלים) כדי לנקות מאחוריו ושמעתי ממנו רעש מוזר. הסתכלתי על המסך, הזזתי את העכבר, ראיתי שהכל מגיב כולל הכוננים והמשכתי לנקות. כשסיימתי לנקות הזזתי את המחשב חזרה ושמעתי שוב פעם רעש מוזר, אבל הפעם היתה הודעה בשורת המשימות שלא ניתן לגשת לכונן מסויים. ניסיתי לפתוח חלונות או לעשות ריסט אבל הכל היה חצי תקוע. לחצתי על כפתור הריסט והתפללתי. כהמחשב עלה שמעתי רעש של נקישות SEEK חזקות מאד כל שנייה והמסך של ה-RAID כתב ששני המערכים אצלי במצב FAIL…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by LevyVista,

שלום לכולם, אז ככה, קניתי מחשב בערך לפני כשלושה חודשים (<---מפרט מלא בצד) מחברת המחשבים הידועה IQPC. לאחר שקניתי את המחשב, גלשתי בכל מני פורומים למינהם ונתקלתי באנשים שאינם ממליצים על הדיסקים הקשיחים של Seagate.. הם טוענים שהם נתקלו באנשים עם הרבה בעיות בדיסקים הקשיחים של הסיגייט עם נפח של 500GB.. לפי מה שהבנתי עם הזמן שמדובר בגרסאות של 32 האש.. אצל הדיסק שלי זה 16 האש. השאלה שלי האם אני בסכנה? אני כבר שלושה חודשים עובד עם הדיסק והתוצאות טובות מאוד.. לא נתקלתי בשום בעיה איתו. אך אני מודאג לגבי העתיד.. אף אחד לא רוצה שיום אחד ימחק לו כל החומר החשוב מהמחשב =/.. דיברתי עם IQPC והם אמרו לי שאין לי ממה לפחד ושהם לא נתקלו בשום פניות של אנשים לגבי הדיסקים של סיגייט. אני מעונ…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מנסה לבחור לי כונן קשיח חיצוני נייד 2.5 (בחיבור USB), ויש מלא יצרנים, הבולט שבהם הוא WD וזה גם מה שאני מכיר בתור הכי אמין, השאלה היא האם מה שאני זוכר עדיין נכון? אולי אני לא מעודכן. אני יודע שגם סיגייט סבבה, אולי גם מקסטור? יש יצרנים שכדאי להזהר מהם, בכוננים ניידים או בכלל? שאלה נוספת, מישהו מכיר איזו חנות טובה שמוכרת בפחות ממחירי זאפ? אני יודע שיש כאלו (לא בכל מוצר כמובן), השאלה היא איך מוצאים אותן... תודה :-)

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  20. Started by tamiravigan,

יש לי HDD של היטאצ'י 160GB IDE. נשברו לו 3 פינים ומאז הוא לא מזהה אותו יותר. יש עליו חומר לא ממש חשוב אבל אני רוצה להשתמש בדיסק בנוסף למה שיש לי... אין עליו עכשיו(קניתי ב2004). הדגם הוא Hitachi Deskstar 160GB HDS722516VLAT20 פירקתי לו את הPCB בעדינות ויש בו צ'יפ של IBM ושל סמסומג מה אפשר לעשות כדי שהוא ישוב לעבוד? איפה אפשר למצוא את החלק המבוקש? מה המחיר אם בכלל. תודה.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by Omry,

צהריים טובים. כפי שבטח ידוע לרובכם, הוכרזה סדרה חדשה של דיסקים קשיחים מבית היצרנית "Seagate", בשם "7200.12". כונן בנפח 500GB מהסדרה החדשה אמור להגיע לחנויות בחו"ל ביום שני הקרוב. בקיצור, הייתי מעוניין לדעת האם Seagate מתכננת להכיל בסדרה כוננים בנפחים של 250GB, 320GB, 1TB ו-1.5TB? תודה רבה לעוזרים וסופשבוע מעולה לכולם

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by achiya1,

שלום קודם כל אני לא סגור על זה שיש לי צורב דיוידי DVDRW זה צורב דיוידי לא ? אם כן אז אני צריך דיסקים לצריבה DVD ולא CD הצצתי בזאפ וראיתי שיש מלא סוגים DVD-R ?R RW מה ההבדלים ? מה מומלץ בכללי ? אני מחפש יחסית כמות ככה שדיסקים יקרים מדי לא רצוים תודה רבה מראש וסליחה על הבורות ונקווה שזה באמת צורב דיוידי חחח

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. היי, אשמח לקבל המלצות למדיות צריבה עליהן אני אצרוב דברי אודיו [העתקה מדוייקת של דיסקים אחרים {כמובן שזה לשימוש פרטי שלי}]. אני זקוק לכך שהן יהיו קריאות ע"י כל הכוננים [כולל רסיברים ישנים] ויחזיקו לאורך זמן. http://www.sfo.co.il/user/product.php?id=1176 חשבתי על אלה כי הם גם נראים נחמד - השחורים נראים כמו תקליט ויניל. או שכאלה התומכים בLIGHTSCRIBE יהיה גם כן מאוד נחמד.[br]פורסם בתאריך: 4.01.2009 בשעה 18:37:16 היי, אני אשמח לעזרה כלשהי.

24. Started by ma4351,

הזמנתי את ה640 של wd ורציתי לשאול אם אני צריך לשים לב למשהו ..פשוט ראיתי פה שיש גירסה ירוקה בסוגים מסוימים של hdd ורציתי לדעת אם אני צריך לשים ולבדוק את מה שהביאו לי אם הוא ה640 שהמליצו פה כוללם..

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by Be BEN,

אחותי מתלוננת אלי כל הזמן שהמחשב שלה איטי אז בדקתי כל מיני אפשרויות עשיתי לה פירמוט לפני שבועיים ויש שיפור קליל! למרות השיפור המחשב היה שלי בעבר והוא יותר איטי מאיך שהוא היה אצלי אז בדקתי עוד אפשרויות, המחשב לא הכי יציב אבל אפשר לעבוד עליו שעות לפני שהוא נופל אז בדקתי את הכונן הקשיח של WD IDE 120GB והוא קורא ב50MB לשניה ויש לה כונן נוסף של HITCHI IDE 160GB שהוא יותר מהיר הוא קורא על 80MB לשניה אז אני מעוניין לשכפל את הכונן הישן ולשים את המהיר יותר כראשי גם אם זה ישנה אפילו במעט את מהירות המחשב אז אני מעוניין אבל אין לי ניסיון בנושא ואני צריך ללמוד 1) האם בכלל זה כדאי (האם יהיה שיפור מורגש)? 2) באיזה תוכנה להשתמש? 3) הבנתי שיש תוכנות שההפעלה שלהם היא על DOS צריך הסבר אי…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים