אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
יש לי צורב ASUS DRW-1814BLT X18 LIGHTSCRIBE מחפש המלצה על דיסקים : 1. דיסקים DVD 4 GB 2. דיסקים DVD תומכים ב LIGHTSCRIBE 3. דיסקים רגילים של 700MB אני מפשב את סוגי הדיסקים האיכותיים תודה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הי מה הדרך הקצרה והיעילה להוסיף כונן קשיח כך שיזוהה גם בחלונות 2000 (הוא מזוהה יפה במנהל התקנים) האם יש דרך אחרת מלבד חיבורו כמסטר ביצוע fdisk ופירמוט ולהחזירו למצב slave ? תודה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הי היום התחילו לקפוץ לי התראות של ווינדוס (7) על תקלה קריטית בהארד דיסק הראשי. מן הסתם אני צריך לקנות זריז הארד דיסק ולגבות את החומר לפני שהנוכחי ימות (טפו טפו) עם כל החומר עליו. אני רוצה לפחות 1 טרה... מישהו יכול להמליץ על דגם טוב? שקלתי את הקוויאר של ווסטרן דיגיטל, אבל קצת לא ברור לי מה ההבדלים בין גרין, בלו ובלק ולמה יש הבדלי מחירים גדולים כל כך ביניהם. אשמח לתשובה בעניין. תודה מראש עריכה - יש הבדל ביצועים מורגש בין 32 קאש ל64? פשוט כי אני כרגע עם 8 בהארד דיסק אחד ו16 בשני ולא מרגיש שום הבדל...
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי לפטופ יחסית ישן ואני מעוניין לקנות לו הארד דיסק חדש חיצוני. אני רוצה הארד דיסק חיצוני בעל חיבור eSATA ו 320GB, ולכן אני צריך גם לקנות כרטיס שיעשה לי יציאה של eSATA. בכל מקרה אני צריך לדעת אם הסידור הזה יעבוד, זאת אומרת האם המחשב יקבל את התוספת של הכרטיס, והאם הוא יעבוד לאחר מכן במהירות של eSATA??? ובנוסף אני צריך המלצות להארד דיסק. והאם כדי לחקות כי צפויה איזה שהי ירידת מחירים כי ממה שראיתי - הארד דיסק חיצוני עם יציאת eSATA עדיין קצת יקר. תודה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות הארד דיסק חיצוני נייד (1 טרה, 2.5 אינצ', USB3), לגיבוי והעברות גדולות של קבצים. חשבתי לקנות את ה-Samsung M2. באחת החנויות שביררתי בהן הציעו לי את ה-Verbatim Store n Go 1TB 2.5" superspeed USB 3.0, והם אמרו שהוא אף יותר טוב מהסמסונג. האם זה נכון? האם יש דיסק אחר מומלץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחזיר לעבודה את המחשב הישן שלי ולכן אני צריך המלצה להארדיסק חדש, אני לא צריך שטח אכסון גדול בכלל (חשבתי על לא יותר מ80/100 אבל אם יש משהו יותר גדול במחיר דומה אז אפשר גם אותו). ההארדיסק צריך לתמוך בIDE ואני אעדיף שזה יהיה הארדיסק של WD כי יש לי ניסיון מאד טוב איתם. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מחפש הארדיסק SATA רגיל (7200),כנראה 80GB . איזה חברה הכי אמינה\פחות בעיות וגם חשוב לא פחות השקט של הכונן! מחפש כונן שעושה הכי פחות רעשים. תודה
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום ברצוני לבקש המלצות על הארדיסקים בני 60 גיגה שמחירים לא נע יותר מ 600-650 * בינתיים מה שעולה לי בראש הינו : WD 60GB 8MB אבל בכל זאת , אין לי מידע על המחירים וכו' אשמח לקבל פירוטים,הצעות וכדו'. - תודה מראש ; קובי.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות hd חיצוני בגלל הנייד חשבתי על זה כי יש בו גם יציאת esata מה אתם אומרים אם יש הצעות יותר טובות אשמח לשמוע http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=20016
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום היה לי הארדיסק רשת WD My Book world לצערי הוא התפגר ולכן אני זקוק לחדש. מה שגיליתי על הדיסקים של WD זה שאפשר לפענח את המידע שעליהם רק עם לינוקס במקרה שמשהו קורה.. וגם אין שום גישה להארדיסק מלבד הרשת.. אז אם יש כונן רשת שכן יש אליו גישה ולא רק דרך הרשת במקרה שמשהו ישתבש.. או שהרשת תדפק.. אני אשמח לשמוע הצעות! תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הממ אם אתם יכולים להמליץ לי על הרדיסק טוב של 40 גיגה (אני מתכנן לקנות עוד השבוע) תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי אנ וצה לקנות זכרון usb נייד האם יש המלצות לחברה כלשהי?
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, אודה על המלצה על כונן חיצוני בנפח 2TB, שמיועד לעמוד במקום ולאחסן סרטים וכו'. אין כוונה לנייד את הכונן, והוא צריך לעמוד גם בדרישות הבאות: אמינות מרבית, לא מעוניין להתעסק עם קריסות, אבדן מידע והחלפות. מהירות 7200 RPM, אני רוצה ביצועים טובים. אם אפשר, שהחשמל מה-USB יספיק בלי לחבר בנוסף הזנת מתח משקע חשמלי. חוץ מזה, שמעתי הרבה דרעק על כונני Western Digital ישירות מחברים קרובים שקנו ונכוו, אז אני חושב שהמותג הזה יורד מהאופציות. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צלם ומחפש לרכוש כונן גיבוי חיצוני 4 טרה (2 גיבוי2 אחסון). מה מומלץ? האם חיבור רשת יהיה לי אטיות כאשר יערוך תמונות? עדיף USB? איזה חברה אמינה ביותר תודה לכם. אילן פורת צלם
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מה המלצות לכונן ssd מבחינת חברות והכי טוב? יש סמסונוג סאנדיסק וכו.הבנתי שזה הולך לפי מהירות של הכונן כרגע ווינדוס 7 32 סיביות זכרון 4 רם שאלה נוספת אני מעוניין בפירמוט מלא האם כדאי לעבור לווינדוס 8? באתר מייקרספוט כבר אין הורדה של 7 והוא מבקש מפתח תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד יחסית ישן, מדגם Dell Latitude 5420 הדיסק הקשיח עושה בעיות (קריסות ומסכים כחולים, וגם ממצאי בדיקה מראים על בעיה בדיסק קשיח), ואני רוצה להחליפו לפני שיקרוס לגמרי הדיסק שיש לי כיום הוא מכני, 500 ג'יגה, עם חיבור סאטה, אני רוצה להחליף ואם כבר להגדיל ל1 טרה. הבנתי שהחברות היותר מומלצות זה סמסונג וקרושר, ובהתאם לכך בדקתי נתונים לגביהם. Samsung 860 QVO Series MZ-76Q1T0BW 1TB SATA III Crucial MX500 CT1000MX500SSD1 1TB SSD SATA III 2 הכוננים עולים אותו הדבר לסמסונג (בדגם זה) יש 3 שנים אחריות לקרושר יש 5 שנים אחריות על פניו נראה דומה, יש הבדלים ביניהם? והאם 2 החברות באותה רמה? (א…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני נמצא כרגע בארה"ב ושוקל לנצל את המחירים המעט נמוכים על מנת לקחת איתי כונן SSD אחד הביתה. חשבתי על כיוון ה-100$-120$ וראיתי את זה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820148529 עם משלוח חינם. האם יש דגם משתלם\טוב יותר? אולי כזה שלא נמכר בארץ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בכונן HHD של 4TB (בעיקרון גם 3 יספיק אבל אין מבחר גדול וגם הבנתי שככול שהכונן מתמלא הביצועים יורדים) ראיתי את שני אלו מה אומרים: WD SE HDD 4.0TB 64MB SATA3 Datacenter Capacity - 520 שקל WD 4.0TB 256MB SATA3 Blue - 380 שקל הבנתי שב WD יש סדרות ירוק,שחור,כחול,אדום מה הסדרה של הכונן הראשון? ממליצים על כונן אחר? מזמין מKSP/TMS תודה רבה
-
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני בדרך לחנות עכשיו, כעקרון החלטתי על WD, בגלל שרציתי טרה עם esata. ראיתי שיש גם סיגייט ב150 שקל פחות אבל בלי esata.. שווה לי להשקיע? הכונן יהיה מחובר למחשב רוב היום. הנה הכונן של WD http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=357#jump11 של סיגייט: http://freeagent.seagate.com/en-us/hard-drive/computer-hard-drive/Free-Agent.html אני קונה בKSP אגב.. תודה. תגובות מהירות יתקבלו בברכה, אני אגיע לשם ממש בקרוב.. עריכה: אני הולך לאכול ואז לחנות, ככה שיהיה לי זמן קצת לקרוא באינטרנט על הכוננים. בכל זאת אשמח לעזרה וטיפים לפני הקניה.
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לגבות בסוף כל יום עבודה חומר עבודה על גבי כונן חיצוני. נדרש לי דיסק בנפח 320 גיגה . ואני מעוניין שהכונן יהיה לא פעיל חוץ משעת הגיבוי, וזאת ע"מ לשמור על אורח חייו ראיתי שיש כל מיני אופציות בשוק ורציתי לדעת מה מומלץ: WD MYBOOK 320-500GB - 407-440 nis SEAGATE FREEAGENT 500GB - 375 nis maxtor one touch 4 500GB - 379 nis וכמו כן יש את האופציה של לקנות WD 320 GB + מארז חיצוני בKSP(בעלות 100-135 ש"ח)- סה"כ 335-370 ש"ח הנפח פחות חשוב לי, יותר חשובה לי האמינות תודה רבה מראש על העזרה אביעד
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפשת המלצה על כונן חיצוני לגיבוי 1TB לפחות, עדיף 2 (תלוי מה יהיו המחירים....) SSD טווח מחירים של 300-500 שקל (יותר קרוב ל 300 מל -500..) חשוב לי כמובן מהירות, אבל הכי חשוב לי זה אמינות - שיחזיק מעמד, לא יתבלבל, לא יתחמם מדי, לא יינעל ושאר צרות שקורות עם התקני אחסון.... חברה אמינה ומוכרת יש למישהו המלצה על מוצר ספציפי? כי נאבדתי לגמרי עם כל הדגמים הקיימים.... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כונן חיצוני נייד שלא יפעל על חשמל. יש לי כמה שאלות ואני דיי מתלבט. תקציב? 550-700 בערך... תלוי איזה גודל וחשוב שזה יהיה תמורה טובה יחסית למחיר. א.הגודל המקסימלי ללא חשמל זה 2 טרה? ב.ראיתי למעלה את הנעוץ. ולא הבנתי מה עם חשמל ומה בלי. ג. הציעו לי את זה http://ksp.co.il/?select=.1033..146.&list=1&sort=2&glist=0&uin=21254&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 איך הוא ואם יש המלצה אחרת? דרישות, חובה USB3, ללא תלות בחשמל. שימושים, גיבוי תמונות, ועבודה עם הכונן (מלא העברות קבצים)
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
באפשרותי לרכוש גם בארה"ב וקרוב משפחה יכול להביא. גם אשהה השבוע בגרמניה, (פרייבורג) ומכיוון שגרמניה ידועה במחירים זולים בכל מיני דברים, אם יש יתרון לרכוש בגרמניה, אין לי כל בעיה. האם שווה להשקיע בכונן חיצוני שהוא SSD?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך המלצה על כונן חיצוני של 1TB. חשוב מאוד שהכונן יהיה ללא שנאי לחשמל, רק USB. חשבתי על My Passport Essential SE 1TB שעולה 595 ש"ח ב-KSP, או ST910004EXD101-RK של Seagate שזול משמעותית ועולה 440 ש"ח גם כן ב-KSP. מלבד ההבדל בגודל שלהם [ה-WD קטן יותר ב-3 ס"מ לאורך, לא משמעותי..] והתמיכה ב-USB 3 ב-WD יש הבדל אחר? אולי אמינות? עד כמה שווה להשקיע בתמיכה ב-USB 3? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר בבקשה לקבל המלצה על כונן נייד משו כמו 80 GB מינימום נייד ואם אפשר כמה שיותר קטן וקל, אבל שגם לא יהיה יקר כ"כ. אני צריך אותו בשביל להעביר מידע ממחשב ישן לחדש. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-