עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. האם משהו יודע אם אפשר לקנות אותו כבר בארץ ? תודה

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  2. נשאר לי קצת עודף מקנייה של כרטיס מסך(כ200 ש"ח), חשבתי אולי לקנות SSD קטן (60 ג'יגה) אבל בKSP/אייבורי המינימום לאחד כזה הוא 400 ש"ח אז..נראה לכם שהמחירים יירדו , או ששווה להתאמץ ולגרד עוד 200? מבחינתי אם בטווח של השלושה חודשים הקרובים תהיה ירידה, אז שווה לחכות. יש משהו כזה באופק?

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  3. Started by GMTK,

טוב אז ככה עקב חוסר מקום אני צריך כונן קשיח של 2T ומעלה לא גרייין הוא איטי מידיי. אז על מה אתם ממליצים ועל מה הכי כדאי ללכת שהיה לפחות 7200 סיבובים לפחות לא 5000 כמו הגריין. זה הולך לשמש לאיכסון סרטים שירים התקנות של משחקים. אני חושב אפילו לקחת 2 שהיה לי 4T למה הסרטים של התלת מימד שוקלים מלא ויש לי אוסף גדול של סרטים. ולהריץ קובץ תלת מימד זה לוקח הרבה מהמחשב במיוחד שזה 1080P אז צריך משהוא איכותי וזריז. תודה רבה לעוזרים אשמח לשמוע הצעות.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. המותג Crucial לבית מיקרון מתעורר מתרדמת וסוף כל סוף יציע תחרות גם בקצה הגבוה של שוק האחסון המודרני לכתבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. לפי הנתונים בתמונות , להחזיר לחנות ? מישהו ניתקל בבעיות עם היטאצי שמתחיל לעבוד ממש לאט ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכם, הבנתי שהWD קצת עדיף, אבל יש את הסמסונג ב320 ש''ח בזיגזג, אז אם ההבדל לא משמעותי, נראה לי שאלך על הסמסונג. תודה.

7. Started by AMIT1024,

מה לקחת???.....את שניהם אני מקבל ללא תשלום....(זיכוי בחנות). בבקשה רק מי שיודע על מה הוא מדבר!!... תודה רבה חברים!.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  8. Started by devek,

שלום יש לי כונן חיצוני של MAXTOR בנפח 500GB הייתי עובד איתו נון סטופ ופתאום בזמן האחרון החלו ניתוקים הוא יכול להתחבר לכמה שניות ולהתנתק או לא להתחבר בכלל אני מקבל את השגיאה הזאת מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב אין לי כבל נוסף כזה אז אני לא יכול לנסות להחליף כבל.

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  9. עשיתי אתמול איחוי לכל המחיצות שלי ולפני כן היה בC 9.5 ג'יגה בערך פנוי ועכשיו אני משתגכל אני רואה 10 ג'יגה נקודה 8 פנוי, האיחוי גרם לזה? אגב, נכנסתי דקה לפני כן והיה שם איזה 11 ג'יגה פנוי? איך המקום משתנה ככה?! תודה למגיבים מראש!

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by Yaron_87,

שלום, קניתי צורב DVD של NEC לפני מס' חודשים... היה לי איזה בעיה בווינדוס והייתי צריך לפרמט את המחשב פירמטתי ועכשיו הצורב לא קורא את הדיסקים של ה DVD הוא רושם לי שגיאה כזאת: Disk is not formatted windows cannot read from thr disk. the disk might be courrupted, or it could be using a format that is not compatible with windows חשוב לציין שהוא קרא את אותם דיסקים לפני

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  11. Started by kkffiirr,

הצורב צורב DVD כמו שצריך אבל בCD (וניסיתי כל מיני סוגי מדיות) הוא מביא לי כל הזמן הודעת שגיאה unspecified target error באמצע הצריבה. לא ברור לי מה הגורם, הצלחתי לבצע כמה צריבות בשימוש בIMAGE, אבל גם בזה הייתה בעייה, במיוחד כשניסיתי לעשות OVERBURN על דיסק מתאים. המחשב הוא AMD 4800X2 ככה שלא נראה לי שנגמר לו הCPU....

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by or,

???????

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by guy_intel,

שלום, רציתי לשאול האם כונני ה- SSD המהירים של sundisk מתחברים בחיבור SATA או שיש צורך בחיבור מיוחד אחר ?

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  14. Started by אבשה,

אז ככה יש די הרבה סרטים על המחשב ואני רוצה לצרוב אותם על דיסק ורציתי לדעת איזה דיסקים אני צריך לקנות שיתאימו לדיוידי אחשמח אם תעזרו לי תודה...

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  15. שלום כמה פורטים יש ללוח שלי? האם זה חיבור רגיל או מיוחד מהתוכנה אני לא חושש אך חומרה ללוח מתקדם זה קצת חשש לתשובתכם אודה וחג שמח, יהודה

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by WarSoul,

שלום , יש בידי צורב של LG שניקנה לפני כ 8-9 חודש ובזמן האחרון הוא יוצר רעש חזק בזמן שהוא קורא דיסקים רגילים ודיסקים של דוידי ואפילו בצריבה . השאלה שלי היא האם הצורב כבר לא טוב וצריך להחליף אותו בצורב חדש ?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by erashel,

שלום, אני מעוניין לרכוש SSD אין לי שימושים מיוחדים ולכן אני מתלבט בין 128 ל256 בעיקרון אני יכול להסתפק ב128 אבל אם 256 לא עולה עוד כ"כ הרבה וזה משתלם אז זאת גם אופציה מעדיף לא להוציא יותר מדי, בוא נגיד שהמקסימום יהיה MX100 256 מה אתם אומרים לגבי ה840? שוקל לקנות את ה128 שלו, האם כדאי? כי הבנתי בעבר שהיו איתו בעיות.. האם הבעיות נפתרו או שעדיף להתרחק? ראיתי אותו ב389 שזה מחיר טוב סה"כ, MX100 יעלה עוד 200 שקל(אבל 256) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. ??? גם בלוח אם של אביט ושל גיגה בייט?

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by Kostya,

שלום לכולם! אני מתלבת בקניית דיסק קשיח. המפרט הכללי שאני רוצה זה: 120GB, SATA, 8MB Cache, 7200RPM. זה הכל פחות או יותר. ראיתי בזאפ 4 הצעות מעניינות: 3 מהם דומים בכל הקרטריונים עם הבדל של 20/30 ש"ח במחיר וחברות שונות: Maxtor, Hitachi, Westren Digital והרביעי הוא גם של Western Digital אך הוא מכיל 160GB והוא יקר סה"כ ב- 50 ש"ח. שאלה ראשונה איזה חברה כדי מכל בחינה אחראיות, ביצועים, איכות וכו'? ושאלה שנייה הכונן של WD הכי זול ב- 120GB וגם של 160GB, אבל באתר שלהם כתובה ההערה הבעה לשתי הכוננים הללו: Time-limited error recovery (TLER) improves compatibility with RAID adapters; prevents drive fallout caused by the extended hard drive error-recovery processes common to des…

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by cheat-it,

זהו המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6750 BOX Asus P5K Western Digital 250GB SATA II 16MB AAKS ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 הייתי רוצה להוסיף עוד כונן 160GB, אבל אני רוצה לשמור על ביצויים מירביים... אז כדאי לי לקחת 160GB או פשוט כדאי לקחת עוד אחד כמו שיש לי???

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by mor873,

יש לי סימן קריאה בנהל ההתקנים רושם לי תקלה 10 , הסרת את הדרייבר והתקנתי דרך מה שהחשב מצא שוב . לא עזר חפשתי באתר של LG לא מצאתי דרייבר , המחשב לא מזהה אותו .

• 4 תגובות
    • 5.2k צפיות
  22. תראו הWD שלי עומד למות ועברו כמעט שנתיים מאז שקניתי את המחשב. אחרי שהחילוץ קבצים היה איטי ביותר והHD עשה רעשים, ובכללי המחשב נהיה איטי יותר הרצתי PCMARK2002 וזה מה שקיבלתי ... למי שלא יודע HD חדשים מקבלים 1100, ואני לפני הבעיה קיבלתי 800 עם שלי. אני רוצה לקנות 80GB חדשים, זה מספיק לי. ברור שאני לוקח 8MB באפר. אני מתלבט אם לקחת שוב WD או לקחת Seagate עוד התלבטות היא אם לקחת SATA או לא. הלוח שלי תומך Sata. מה אתם אומרים, דרך אגב חשוב לי מאוד השקט והאמינות. העניין מאוד דחוף לי, כל תשובה תתקבל בברכה. הWD http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=38 SATA http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_152&products_id=1952 ה…

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  23. קניתי HDD חדש 3TB של סיגייט, התוכנה מזהה 3TB, אבל אני לא יכול להקצות את מלוא הנפח, הוא תמיד משאיר לי 760GB "לא מוקצים" מה אני עושה לא טוב? עדכון: מצאתי את השרשור הזה... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535763.0 נקווה שיפתור את הבעייה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ofer40,

היי יש לי מחשב די ישן פנטיום 4 2GH ודיסק קשיח 80GB IDE. עכשיו חשבתי להחליף לדיסק גדול ומהיר יותר אם יש. כרגע אני לא מתכוון להחליף מחשב אבל אני רוצה דיסק קשיח שברגע שיהיה לי לוח חדש יהיה שיפור גדול בביצועים. אני יודע שיש IDE כמו שלי יש SATA ויש SATA 2. אבל אני רוצה לדעת מהם ההבדלים ביניהם חוץ מצורת החיבור. בכמה SATA ו SATA 2 מהירים מ IDE אם בכלל? בקיצור האם לקחת SATA או IDE? תודה

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  25. Started by Teknik,

שלום, אני רוצה דיסק SSD לטובת ה- windows 7 וכמה תוכנות בסיסיות. התקציב שלי הוא עד 600 שקל, ואני מוכן לחרוג קצת אם זה שווה את זה. ושיהיה מ - ksp. לפני שפתחתי את זה קראתי את המומלצים וראיתי שה - intel 330 120gb עולה 575 שקל ב ksp. וחוץ מזה המליצו לי על ה ocz vertex 4 128gb שעולה 645 שקל, ושהוא שווה את החריגה. מה אתם אומרים על שני אלה, או שיש משהו יותר טוב בתקציב שלי?? ולמה הבדל כ״כ גדול במחיר עם 8 ג׳יגה הפרש? מהירות? שם? טכנולוגיה? תודה מראש וחג שמח

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים