עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום אני הולך לקנות מחשב חדש אבל את הישן שלי אני הולך להביא לאח שלי עכשיו השאלה שלי אני רוצה להגדיל /להוסיף דיסק קשיח בגלל שיש לי במחשב הזה רק 80 gb ואני רוצה לקנות הרד דיסק עם נפח גדול יותר ואיך אני בודק איזה חיבור יש לי ? למשל אם זה sata 1/2?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by Ronenosh8,

אני מחפש DOK מהיר ואיכותי בנפח של 8 - 16GB/ מה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. מה נשמע א. יש לי 4 כוננים קשיחים פנימיים. 1 מהם מחולק ל3 מחיצות ש1 מתוכם הוא הSYSTEM. אני האות כונן שלו היא E ואני רוצה לשנות אותה לC, הבעיה היא שהאותC כבר שייכת לכונן קשיח שלם אחר. איך משנים את האות כונן? ב. אני רוצה לאחד בכונן קשיח שמחולק ל3 מחיצות, 2 מחיצות. מחיצה אחת ריקה, מחיצה שנייה מלאה בחומר והמחיצה השלישית היא הSYSTEM. אני רוצה לאחד את המחיצה הריקה עם ההשנייה (מלאה בחומר). איך אני עושה את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. פרמטתי את המחשב, ופרמטתי רק מחיצה אחת, זאת שבה אני מתקין את הווינדוס. אחרי הפרמוט והתקנת הוינדוס, הוא לא מראה לי את 2 המחיצות שלא נגעתי בהן. מישהו יודע למה?? תודה.

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by Art Tatum,

חשבתי שיהיה מעניין לדעת כמה הבדל יש בזמן טעינות השמירות הארוכות במשחקים מסוימים בין הרדיסק לSSD. הבדיקה הספציפית שמעניינת אותי היא טעינת שמירה בCIV5 שלוקחת הרבה זמן. אם יש לכם SSD ויש לכם CIV5 ובא לכם לבדוק עם טיימר כמה זמן לוקח לטעון שמירה, אל תתביישו לרשום את התוצאה כאן. גם אנשים עם המשחק שיש להם הרדיסק או RAID מוזמנים לבדוק ולרשום את התוצאה כאן. ואם יש לכם משחק אחר שלוקח הרבה זמן לטעון או לשמור אתם מוזמנים לבדוק ולרשום גם אותו. אולי זה משתלם להשקיע בSSD למשחקים, כי למי יש כוח לחכות כל כך הרבה זמן לטעינות ושמירות...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by IDAN AMRAM,

יש לי מיו דגם 168RS ואני רוצה לעשות גיבוי לכל התאריכים והלוחות זמנים שהכנסתי לזיכרון של המיו... שבמקרה ויקרה משהו וימחק לי הזיכרון שיהיה לי איך להחזיר אותו.... אני בדקתי במיו ויש שם עולת backup אבל רק על כרטיס זיכרון חיצוני (שנכנס דרך החריץ הרחבה) ואין לי כזה... רציתי לשאול אם יש אפשרות לעשות גיבוי על המחשב האישי שלי שיכלול את כל התאריכים והלוחות זמנים... נ.ב. האם אפשר לעשות על המחשב גיבוי של תוכנות המותקנות על המיו? תודה לעוזרים

7. Started by dor18,

מערכת ההפעלה (VISTA)לא מזהה את הצורב פתאום , אני לא רואה את הכונןן שלו ב"מחשב שלי", הוא לא מופיע גם תחת DEVICE MANAGER אין לי מושג מה נסגר איתו ,עד לפני יומיים זה עבד.... כדי לבדוק שזה לא בעיה חומרתית חיברתי אותו למחשב של אחותי ומצאתי שהכל תקין , ה (WINDOWS (XP? מזהה אותו והכל טוב ויפה .. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא ,דור =).

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by skullfacer,

איך שניים כאלה יעבדו בraid http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3073 האם המהירות שווה תכסף או שעדיף לקנות אחד

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by ZiX,

שלום, בקרוב אני מתכנן לקנות כונן קשיח נייד שאני הולך לעשות בו משחק עם ההרשאות ליוזרים בין מחשבים שונים. בדקתי את המצב עם דיסק און קי וראיתי שאם אני מתקין מערכת קבצים NTFS על הכונן הוא נותן לי פתרון לבעיות שלי (לאפשר גישה מיוזר ספציפי לתיקיה ספציפית דרך מחשב אחד ולכל השאר לא) ולכן לפני שאני קונה אני רק רוצה חוות דעת מקצועית נוספת. יש סיבה שאותו הדבר לא יעבוד לי עם כונן קשיח נייד שאני ארכוש? יש סיכוי שהוא לא יתמוך NTFS או כל סיבה אחרת שלא יעבוד לי הרעיון? תודה

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  10. בבקשה ממכם תעזרו לי יש לי וידנוס אקס פי יש לי WD500 כבר שנתיים חיברתי אותו ופתאום המחשב מבקש שאני יאתחל אותו בקשה תעזרו לי יש לי שם קבצים חשובים, אני מפחד לאבד אותם. תודה.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by Classify,

אפשר לשים 2 הרדיסקים של SATA2? אני קונה הרדיסק ויש לי 1 של SATA2 כדאי לקנות SATA2 או משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  12. יש לי וינ 7 יש לי שני הארדיסקים השני משמש לאיכסון ואני שם לב שהוא מתכבה כל הזמן אם אני לא משתמש בו ויוצא ככה שהוא נדלק ונכבה איזה 10 פעמים ביום וזה נראה לי לא בריא.

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  13. Started by zekit,

תגידו הארד דיסק חיצוני יכול להיות פיתרון טוב לאיכסון וניגון (במחשב) של סרטים? או שיהיו קרטועים? במחשב יש חיבור USB 2 והתקציב שלי הוא עד 700 שקל... השמח גם לקבל המלצה

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  14. אני מעדיף את הפנימי כי אין לי סיבה להוציא אותו מהבית. אלא אם כן חיצוני יותר מהיר אז אני אקח חיצוני. אני מעוניין לקנות טרה-בייט.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  15. היי, אז לקחתי DOK והשתמשתי -MEMTEST בשביל לפרמט אותו ולאתחל ממנו מחשב. עכשיו אני רוצה לפרמט אותו חזרה, אבל אני לא מצליח לגרום לו להופיע במחשב עם WIN7. לא משנה אם המערכת היא FAT32 או NTFS הוא פשוט לא מופיע. ודרך WIN7 אני לא מצליח לפרמט. מה צריך לעשות?

16. Started by cold fire,

יש לי הרד דיסק של 20GB של ibm הבעיה היא שאני לא יודע אם הוא עובד... חשבתי להביא אותו לטכנאי אבל הוא מבקש רק על הבדיקה 120 ש"ח(מניאק...חחח) בקיצור רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר אותו לpc רגיל רק לקנות איזה מתאם או כבל מיוחד וברור שיעלה פחות מ120 ש"ח

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by Exolite,

שלום חברים, מקווה שאני שואל בפורום הנכון. יש לי לוח אם Gigabyte GA-H77-D3H ישן, אין לי אפשרות לשדרג בזמן הקרוב אבל הוא טוב ועובד לי מעולה. אני מעוניין לשדרג את הכונן הקשיח שלי למשהו מהיר, לא הצלחתי להבין באופן חד משמעי אם יש תמיכה לכוננים האלו באחת משתי התצורות הללו בלוח אם, הצלחתי להבין שאולי זה אפשרי לחבר אותם אבל לא לעשות מהם BOOT, האם בכל זאת זה אפשרי? יש דרך לגרום לזה לעבוד? אם לא, איזה כונן הכי טוב לי לשדרג אליו? אני מחפש משהו של לפחות חצי טרה למערכת הפעלה ומשחקים. תודה מראש על העזרה!

• 32 תגובות
    • 6.3k צפיות
  18. Started by hen1235,

יש ברשותי דיסק קשיח SATA של WD כמעט 5 שנים. נראה שבשנה האחרונה הוא התחיל לזייף מעט (אין תלונות) ולצבור כמות מפגרת של סקטורים פגומים. בבדיקה שעשיתי לכונן, גיליתי כ-500 סקטורים פגומים. נכון לעכשיו, הצלחתי לבצע מיפוי של הסקטורים ונראה שמערכת ההפעלה מתפקדת בצורה לא רעה. בכל מקרה, אני מעוניין לגבות את כל המערכת, לקנות דיסק קשיח חדש ולהעביר הכל אליו. רציתי לדעת אם יש קשר כלשהו בין גיבוי לבין הסקטורים הפגומים על הכונן? האם הגיבוי יכול להיפגע מהסקטורים הפגומים?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  19. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה לקנות צורב די וי די ואני רוצה לדעת מה לקנות, אין לי מושג כל כך בצורבים של DVD, כל מה שאני יודע זה רק לגבי סוגי המדיות DVD-R DVD+R וכל השטויות האלו. אני רוצה צורב שיתמוך בכל סוגי המדיה ושיהיה טוב ובעל שם. אם אפשר גם לינק לצורב בחנויות כמו זיגזג פנדה נועה או אחרים תודה מראש ויום נעים

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  20. Started by Motix,

3 כוננים קשיחים של סמסונג הלכו לעולמם. הם עובדים והכל אבל גורמים לאיטיות במחשב או שאין תאימות בין שלושתם או שלא יודע מה יש להם. ניסיתי לסדר אותם איכשהו אבל ללא הצלחה גרמו לאיטיות נוראית במחשב. כמעט כל תיקיה שפותחים נתקע האקספלורר ל10 שניות וגם סרטים לוקח זמן להפתח ומוזיקה. כרגע אני עם ssd 120 גיגה של crucial m4 מה שהמלצתם לי פה ועם 2tb western digital 7200rpm אני מחפש לבנתיים הארדיסק של 1tb x2 או אחד שהוא 2tb. מה אתם ממליצים לי לקנות? 1000rpm? יתאים בכלל לכרטיס מסך שלי? השימושים הם סרטים אינטרנט מוזיקה והכי חשוב זה אולפן הקלטות. כך שחייב מהירות. זה המפרט: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RAD…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היצרנית האמריקאית רוכבת על ההצלחה הנאה - של תחנת עגינה אשר כיכבה בסדרת טלוויזיה לכתבה

22. שלום אני מחפש המלצות לדיסק קשיח חיצוני שיידע לבצע גיבוי אוטומטי גם על מחשבים אחרים ברשת האם יש המלצות? טיפים?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  24. על איזה חברה ועל איזה דגם אתם ממליצים לי???? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. יש לי הארד דיסק של 3 טרה חיצוני של חברת סיגייט עם מלא דברים חשובים (אוסף המוזיקה שלי, אוסף הסרטים שלי ומוזיקה שכתבתי בעצמי ולא נגעתי בא כמה שנים..) ההארד דיסק מת- אם מכניסים אותו למחשב הוא לא נקלט (אפשר לראות אותו בסייפטי רימוב אבל הוא לא עולה) וברגע שמוציאים אותו קופצת הודעה שאומרת שצריך לפרמט אותו. שמתי אותו במעבדה לשחזור/חילוץ מידע מהארד דיסקים. הם אמרו שיש בהארד דיסק סקטורים פגומים ונתנו הצעת מחיר לחילוץ הקבצים 1850 ש"ח (לא כולל מע"מ).. רציתי לשאול אם לדעתכם המחיר הגיוני? האם אפשר לעשות את זה בעצמך? ראיתי בלינקייה הנעוצה שיש תוכנות לשחזור מידע מהארד דיסקים אבל במעבדה שאלו האם אפשר לפתוח את ההארד דיסק ואני לא יודע אם הם משתמשים בדרך שונה מהתוכנות המוצאות פה או לא... …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.