עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by dudik5,

זוהי הודעת השגיאה שאי מקבל כאשר אני מנסה להעתיק קבצים לדיסק און קי החדש שלי(קינגסטון דטה טרוולר 16 ג'יגה). זה קורה רק במחשב שלי. במחשב של הבת שלי הכל עובד חלק ועוברים גם ספריות קבצים של 5 ו6 ג'יגה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  2. Started by +Eliran+,

שלום, יש ל י 2 שאלות: 1.יש לי 3 כוננים קשיחים אבל תמיד שאני מתקין תוכניות D הוא הברירת מחדל שתמיד מתקינים שמה את התוכניות אוטומטית. ובגלל זה אין לי בו כבר מקום(רק כמה MB). איך אני יכול לשנות שהברירת מחדל של ההתקנת תוכניות תהיה כונן אחר? 2. כשאני מנסה לבצע איחוי אז המחשב כותב לי שיש שגיאה באיזשהו קובץ ולכן הוא לא יכול להמשיך לבצע את האיחוי. יש אפשרות לתקן את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  3. Started by cool_g,

ואני צריך לדעת כשמופיע לי הפעלה אוטומטית: (בתמונה המצורפת) על אילו מהאפשרויות ללחוץ (חוץ מהשלישית כמובן)? - start my seagate freeagent - פתח את התיקיה כדי לראות את הקבצים באמצעות סייר WINDOWS - הגבר את מהירות המערכת שלי... (זה כמובן לא לוחצים) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  4. היי ידידה שלי מחפשת HD לגיבוי,הנפח שהיא רוצה הוא 250Gb,מצאתי עבורה את הHD הבא http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=206 האם הוא יתאים לעבודה עם PIII? האם כדאי לקחת את הHD החיצוני הבא? http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=070406&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=58&aff=Zap〈=he

• 13 תגובות
    • 956 צפיות
  5. Started by asdasdasd,

אין לי כוח עכשיו להרדיסק שימות לי אחרי שנה...... איזה הכי טוב ? MAXTOR....WD....? כי המחירים זהים לגבי סדרת ה - 8MB

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  6. Started by yamamoto,

אני רוצה לקנות דיסק חדש כנראה WD השאלה היא מה הם ההבדלים בין הדגמים מה מהיר יותר מה איכותי יותר

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  7. קניית דיסק קשיח חדש של 1000GB הבנתי שאתם ממליצים על HD103SJ או HD103SI. למרות שנאמר כי HD103SJ הוא כונן דיי שקט, ראיתי תגובות של אנשים שאומרים שהוא רועש. אשמח לקבל אישור ממישהו שקנה את ה-HD103SJ שהוא אכן שקט. בעיה בדיסק קשיח קיים אולם זו בעיה ישנה, אבל אף אחד לא נתן לי תשובה, אז אולי אתם תוכלו לעזור. יום קייצי אחד, אני סתם יושב במחשב, שומע שירים, פותח תיקייה, סוגר, גולש באינטרנט, מדבר במסן, פתאום השולחן עבודה עשה מין "רענון" ומחק לי גוש גדול של קבצים. כששאלתי אנשים, נאמר לי כי יש משהו בוינדוס 7 שמוחק פעם בשבוע קיצורי דרך ישנים מהשולחן עבודה, אך אלו לא היו קיצורי דרך. לאחר שנזכרתי בשמו של אחד מהקבצים (תמונה, לצורך העניין, למרות שנמחקו גם סרטונים) ועשיתי חיפוש, קיבלתי…

8. Started by AnTiSh0ck,

בנפח של 80 ג'יגה עד 400 שח? אפשר קצת יותר ... אם יש לכם שאלות מסויימות תשאלו אני יענה בהקדם . תודה מראש

• 11 תגובות
    • 955 צפיות
  9. Started by a-gold,

כי קנו לי כזה. ואני צריך לדעת אם הוא שווה משהו?

• 12 תגובות
    • 955 צפיות
  10. Started by דאגלס,

הי, קניתי מחשב חדש והתקנתי XP 64bit במהלך ההתקנה ביקשתי לעשות מחיצה 250 ג'יגה וחשבתי לתומי שעכשיו יהיו לי שתי מחיצות C ו D כ"א בערך 250 גיגה. כרגע מה שקורה זה שיש לי רק כונן C עם 250 גיגה, כאשר הדיסק הוא 500. מה אני יכול לעשות?!! תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by bdizen,

לא מצאתי נושא מתאים לכך: יש לי מחשב נטבוק ואני רוצה לשים בו כונן SSD עכשיו כדי לשים בו צריכים להעיף את הכונן הישן אבל עם מערכת ההפעלה !! אם אני יעתיק את כל קבצי הכונן עם מערכת ההפעלה המחשב יעבוד? אני שמעתי שצריך להתאים משהו בביוס לSSD כדי שהוא יעבוד תסבירו לי בבקשה איך צלעשו א זה והאם זה אפשרי תודה

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  12. שלום לכולם אני רוצה לרכוש כונן SSD חדש בנוסף למה שיש לי כרגע, כיון שזה שיש לי כרגע הוא בנפח של 60GB והוא מתמלא ע"י המ"ה מאוד מהר. אני מחפש כונן SSD מהיר בנפח 128GB+ שלא ייסתם מהר ושיתן ביצועים טובים. כרגע יש לי : [TABLE=width: 310] [TR] [TD=class: xl65, width: 310]Corsair GT Series 60GB CSSD-F60GBGT-BK SSD תודה על ההמלצות[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  13. שלום, הרכבתי את המחשב החדש וכשהכנסתי את הדיסק של הווינדוס כדי להתקין הוא אמר לי שהוא לא מזהה הארד דיסק.. ושמעתי שצריכים משהו עם דיסקט דרייברים וכל מיני דברים מישהו יכול להסביר לי המ אני צריך לעשות ואיך? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 14 תגובות
    • 955 צפיות
  14. Started by --Shadow--,

שלום לכולם, התקינו לך את SSD עם Firmware האחרון לאותה תקופה - יותר מחצי שנה יחד עם כל המחשב. השאלה שלי אחרת, אם אני מתקין ווינדוס מחדש (8) ודורס את מערכת הפעלה הנוכחית (7) - פרמוט כונן דרך ההתקנה של הווינדוס עצמו. האם הפעולה הזאת מוחקת גם את Firmware האחרון שהטכנאי שם לי ברגע שהתקין לי את המחשב ? או שאין קשר וזה נשמר בכונן עצמו? אין לי ניסיון איך עובד Firmware עם SSD תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  15. Started by kknd,

שלום לכולם, מכר שלי נוסע בשבוע הבא לחו"ל לצורך מאסטרינג לדיסק שהוא הקליט. הוא מעוניין לקחת איתו את קבצי המוזיקה שהוא ערך על גבי דיסק קשיח. הבעיה שלו היא שהוא לא יודע איזו מערכת קבצים לבחור עבור הפרמוט של הדיסק הקשיח - מכיוון שהוא לא בטוח מה יתאים למחשבים שבאולפן שאליו הוא נוסע... משיחה עם האולפן הם סיפרו לו שיש להם גם MAC's וגם PC's, אבל הם לא נתנו תשובה חד משמעית לגבי מערכת הקבצים - אז בקיצור, הוא צריך להחליט אם הוא מפרמט את הדיסק שלו ב-FAT32 (מגבלה של 32 ג'יגה) או NTFS (אם באולפן ה-PC's עובדים על FAT32 תהיה לו בעיה). יש גם את ה-MAC בסיפור, אבל אין לנו מושג עם איזו מערכת קבצים המחשבים האלה עובדים. כל מי שיוכל לשפוך אור על הנושא, יבורך... תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  16. Started by Neus,

אהלן חברים. שאלה קצרה: רכשתי דיסק קשיח חיצוני של WB, ובתוך הדיסק עצמו ישנה התקנה של איזו תוכנת גיבוי של WB.. האם יש צורך לעשות בה שימוש, או שאפשר להסתדר בלעדיה ולעשות שימוש רגיל בדיסק הקשיח?

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  17. Started by matizami,

נקרע לי קצת הכבל חשמל ושחיברתי אותו לחשמל הוא עשה רעשים לא כ"כ נעימים. עכשיו הוא לא עובד. איזה שנאי אני צריך לקנות?

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  18. קניתי כונן סאטה של ווסטרן דיגיטל (WD2500KS). ברשותי מארז חיצוני שתומך גם בסאטה וגם ב-IDE. המארז היה בשימוש קודם מחובר לכונן IDE שעבד וקרס (כונן של היטאצ'י), לכן קניתי את הכונן הנ"ל במקומו. הכונן החדש הוא תומך סאטה 2 לכן ג'ימפרתי אותו לעבוד כסאטה 1. כשאני מחבר אותו למארז, יש זיהוי פיזי במחשב אך אין זיהוי לוגי (אני לא מצליח לגשת אליו על מנת לפרמט אותו). המארז שברשותי תומך בנפחים של עד 320 ג'יגה למיטב זכרוני ובכל מקרה עד 250 ג'יגה בטוח. על פניו לא אמורה להיות בעיה, אבל כשאני מפעיל את Partition Magic אני מקבל הודעת שגיאה ב-POST (שגיאה 100, Partition Table is bad). מה יכולה להיות הבעיה ומה הפתרון (אחד או יותר) האפשרי ? בתודה מראש על הסיוע, רועי

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  19. Started by r2m,

זוכרים שפעם היו כוננים קשיחים מצקצקים כאלה? ששומעים אותם עושים רעשים כשכותבים אליהם? אז לפני כשנתיים רכשתי דיסק שלא עושה רעש, מכאן הבנתי שהסיפור הזה של הצקצוקים נגמר... עכשיו קניתי מחשב חדש עם דיסק של 320GB, והוא מצקצק! לא רק שהוא מצקצק הוא לפעמים גם עושה רעש של חריקה... הרצתי סריקה ל BAD SECTORS ולא מצא כלום.... אבל הוא רק נקנה ויש עליו 5 שנות אחריות.... מה אתם אומרים?...

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  20. שלום לכולם. יש לי בעיה עם כרטיס זיכרון של SANDISK מדגם MEMORY STICK PRO DUO. אני מכניס את הכרטיס לקורא כרטיסים חיצוני ומחבר למחשב אך הספריה עם התמונות בה אינה מופיעה. מצד שני כאשר אני מחזיר את הכרטיס למצלמה אני מסוגל לראות את כל התמונות כך שאני יודע בוודאות שהן קיימות במצלמה ולא נמחקו. היתה לי בעיה של וירוס בכרטיס הזיכרון אך אני חושב שהוא נוקה והועף - עם זאת חושב שכדאי שאציין זאת בכל מקרה. כדאי לציין שכשיצרתי ספריה חדשה (ריקה מתוכן) הוא כן מראה אותה - רק את הספריה הישנה הוא לא מסכים להראות. גם כשהכנסתי את הכרטיס לקורא זיכרון פנימי של המחשב הוא לא מראה את הספריה של התמונות.. פרסמתי את ההודעה בפורום זה ולא בפורום המצלמות כי זה לא ממש קשור למצלמה אלא דווקא לאמצעי האחסון. אשמ…

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  21. הנה התמונה ... לא מצליח להעביר לDMAMODE מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 955 צפיות
  22. שלום רב. לפני כיומיים נפל לי ההארד דיסק החיצוני שלי (WD My Passport 2.5' 500GB) ומאז הוא רק מקבל חשמל (לא מזוהה בכלל במחשב). עד כמה שהבנתי אין לי מה לעשות בנושא (למזלי רוב המידע היה מגובה...). בכל מקרה, החלטתי לקנות אחד חדש, ומכיוון שעם זה לא היו לי בעיות (אני כבר 3 שנים איתו), אז חשבתי לקנות שוב את אותו דגם. רק לגבי הנפח לא הייתי בטוח לגבי 500GB או 1TB, אז חיפשתי ביקורות ובZAP היו 7-8 ביקורות רעות על ה-1TB (ואלי 2 ביקורות טובות), בעוד שעל ה-500GB היו רק 4 ביקורות אך כולם טובות. אני מניח שההבדל נעוץ במס' הפלטות, ולכן רציתי לדעת האם יש דרך בה אני יכול לברר על HD חיצוני את מס' הפלטות, כך שאולי אני אמצא אחד של חברה טובה עם פחות פלטות... (או לפחות וכל לברר אם באמת יש מס' פלטו…

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  23. Started by Ashand,

האחד הוא : http://ksp.co.il/?uin=20231 השני הוא: http://eshop.macsales.com/shop/SSD/PCIe/OWC/Mercury_Accelsior/RAID ההבדל במחיר הוא בערך 600-700 שקל. ההבדלים הם במהירות, נראה שה pcie מהיר יותר השאלה אם הוא יהיה מהיר גם ב pcie 2.0 ... מה דעתכם? מה יותר שווה ערך או יתן ביצועים טובים יותר? ה pcie הוא ניתן לשידרוג שזה אחלה פיצ'ר , השימושים יהיו למערכת הפעלה osx שמריצה תוכנות וידאו ואודיו, עריכות כבדות... חייב תשובה לפני סוף היום, יש לי מישהו בארה"ב שיכול להביא לי.

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  24. שמעתי שאין הבדל בביצועים בין דיסק קשיח עם Sata 2 לבין דיסק קשיח עם Sata 3, האם זה נכון? דרך אגב, אני שואל סתם מתוך התעניינות ולא מתוך כוונה לקנות דיסק קשיח חדש אז בבקשה אל תמליצו לי על כוננים.

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  25. Started by ORrrr,

זה מבדיקה שערכתי כרגע ששום תוכנית אחרת לא מופעלת ברקע היה לי לפני כן 320aaks חדש שהראה ביצועים טובים ויציבים יותר כמו כן משום מה חסרה משבצת(לעומת 320aaks ישן יותר) מה זה אומר? תודה מראש לעוזרים, אור [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.