אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום ההודעה שבכותרת מופיעה לי כמה שבועות , קצת רקע....... לפני חודשיים בערך , xp לא עלה לי , מישהו שאני מכיר הצליח לעזור , היה צריך לפרמט את c - wd 120 gb , שמחולק ל 2 מחיצות C עבר פירמוט D- המחיצה השניה נשארה כמו שהייתה , כונן E - seagate 320gb גם נישאר אותו דבר - מה שנאמר לי זה שבסריקה של C התברר שיש bad sector וככל הניראה זה מה שגרם לבעיה. *רק כדי לתת מידע , אחרי שהותקן אקס פי , explorer.exe+ie היו קורסים , ויש עוד בעיה שנכנסים לכונן או מחיצה , לא משנה איזה אקספלורר לוקח כמה שניות של ריפרש , מה שלא היה קודם לגבי ההודעה , זאת הודעה "שקופצת" כשאני מנסה להעביר קבצים באחד מהצורבים שלי (ההעברה תמיד נכשלת) אני מתכנן להחליף את C בכונן של SEAGATE 320/250GB , ושוקל לקנות את ה -…
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות את אחד מהכוננים HD204WI או HD204UI. הבנתי שהWI יותר טוב אז אני כנראה אלך עליו - אם רק אפשר להסביר מה בדיוק יותר טוב בו זה יהיה נחמד... לנקודה: אני לא בטוח איפה לקנות את הכונן. אם יש חנות קרובה למודיעין או אפילו בתוך זה הכי טוב. אם לא - חנות אמינה עם מחיר טוב שעושה משלוחים. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי יש ברשותי מחשב עם HD מסוג SATA שעליו מותקנת המערכת ואיתה אני עובד. קיבלתי HD מסוג IDE(מפורמט) וחיברתי אותו למחשב שלי והביוס מזהה אותו אבל כאשר אני רוצה להשתמש בו,הוא לא מופיע לי ב"ניהול דיסקים"(מקש ימני על המחשב שלי=>ניהול=>ניהול דיסקים) וגם לא מופיע לי במחשב שלי מישהו יודע למה הוא לא מופיע לי? תודה.
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
יש לי צורב lg GSA H10N ואני לא מצלויח למחוק איתו DVD-RW וגם לא CD-RW , בצורב הרגיל שלי הצלחתי למחוק דיסקים אבל עכשיו אני לא מצליח. מה עושים ? ד"א , עשיתי גם עדכון קושחה ולא עזר....
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש הארדיסק של WD 250GB KS. נקנה לפני פחות מחצי שנה. הנה תמונה יש סיבה לדאגה? כדאי כבר לגבות ללכת להחליף?
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות או את Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS או שאת1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ F3 SpinPoint אז מה עדיף ?
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
יש לי LAPTOP - IBM THINKPAD ויש לו צורב בלבד ללא CD ובעתקת CD הוא פשות מעתיק לHD ויוצר את ההעתק מה HD האם אפשר לישם אןתה שיטה גם במחשב שולחני
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היה פה טרד שאני לא מוצא אותו בו דיברנו על הטכנולוגיות העתידיות. היו שתי טכנולוגיות מובילות: בלו ריי שאותן הובילו 9 חברות ענק (סוני, פנסוניק, LG וכו'...). לעומתן טכנולוגיה של NEC וטושיבה שנקראה בלו לייזר או HD DVD הטכנולוגיה השניה לפי דעתי יותר חכמה שכן אינה דורשת שינויים מהותיים במערכות הייצור של הדיסקים. כמובן שהפורמט הזוכה יגרוף תשלום תמלוגים ענק מכל המשתמשים ולכן מתנהל קרב לא קטן בנושא. ההודעה הבאה אומרת ש FOX אימצו את את הבלו ריי של סוני כפורמט הבא מה שאומר לדעתי מכה לא קטנה ל NEC וטושיבה. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=10884 שוב כמו בווידיאו (שם הקלטות הגדולות ניצחו את הקטנות למרות שהקטנות הרבה יותר נוחות), נראה שיש יתרון לגודל גם אם אין …
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום רב, כנראה מישהו נגע לי בכונן 1טרה בית שלי החיצוני, ואתחל אותו או משהו, ועכשיו הוא מציג אותו, אבל מראה כאילו יש בו 0 מקום, ואי אפשר לפתוח אותו. הוא ישר אומר שצריך לאתחל אותו, וניסיתי לאתחל, אבל הוא אומר שוינדוס לא מצליח לסיים את האתחול. ד"א יש לי וינדוס 7. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
בעיקרון אני מעוניין לרכוש כונן חיצוני רק לצורך גיבוי. רוב הזמן ה-HD יישב לצד המחשב ואני בספק אם יזוז משם אי פעם. התקציב עומד על גג 450 ש"ח. רצוי כמה נפח גדול ככל האפשר אבל כמובן שיהיה גם אמין, יציב ומהיר. כמובן שאני לא מצפה למצוא משהו מושלם במחיר הזה, אלא את הדבר הטוב ביותר שניתן לרכוש בתקציב. בימים האחרונים נתקלתי ב-2 HD וקיימת לי התלבטות לגביהם, לכן הגעתי לכאן כדי שתוכלו לעזור לי, ואלו הם: 1.דיסק קשיח חיצוני``3.5 בנפח ענק SAMSUNG 1000GB http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=332&auctionid=7726034&amuc=5,48 2. דיסק קשיח נייד "3.5 בנפח ענק Western Digital Elements 1000GB http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesale…
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
ערב טוב! קניתי את הכונן החיצוני הזה: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7732863 אז ככה: חיברתי לו כבל ESATA לבד מהכונן למחשב וזה לא עבד הייתי צריך לחבר בנוסף לESATA, כבל שמצד אחד יש לו USB (שנכנס למחשב) ומצד שני כניסה קטנה עגולה(לתת מתח שנכנס לכונן חיצוני) ואז החיבור ESATA עבד הוא העביר 9 ג'יגה תוך 2 דקות ו-15 שניות האם זה נקרא שחיבור הESATA עובד כמו שצריך? תודה רבה ליאור
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן חיצוני של MAXTOR בנפח 500GB הייתי עובד איתו נון סטופ ופתאום בזמן האחרון החלו ניתוקים הוא יכול להתחבר לכמה שניות ולהתנתק או לא להתחבר בכלל אני מקבל את השגיאה הזאת מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב אין לי כבל נוסף כזה אז אני לא יכול לנסות להחליף כבל.
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני מחפש הארדיסק ל-HTPC בנפח 500GB, חשוב שיהיה מהיר ושקט. לפי דברים ששמעתי, לדיסקים של סמסונג יש הכי מעט פלטות ולכן הם שקטים יותר. האם זה נכון? חג שמח, אור. עריכה: לאותו מחשב, האם הצורב ASUS DRW-2014L1T מומלץ? שמעתי שהוא שקט, אבל עד כמה איטי הוא בקריאת מדיות CD?
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צרך בבקשה המלצה לכונן קשיח נייד, 3.5. הוא יהיה לגיבוי של חומר בעיקר, בקושי לעבודה שוטפת. מספיק חיבור USB 2.0. צריך לפחות 1TB עם עדיפות ליותר. מבחינת תקציב אין ממש תקציב מוגדר.. ז"א הבנתי שרוב ההארדיסקים הם בטווח של 400-700, אז זה פחות או יותר התקציב אני מניח.. בגדול עדיפות לזול מן הסתם, אבל מוכן לשלם יותר על איכות (עד גבול מסויים, לא מוכן לשלם מעל 600 לטרה נגיד, נראה לי מוגזם).. בכלליות אני כנראה אצטרך יותר מטרה, אבל ראיתי שהמחירים של 2 טרה מאוד גבוהים ועדיף כבר לקנות 2 כוננים של טרה.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3332819,00.html
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי פרמטתי את המחשב היום ופיצלתי את ההארד דיסק לשניים. כשההתקנה הסתיימה ונכנסתי למערכת ההפעלה ראיתי שיש רק כונן c עם החלק היחסי של הכונן הקשיח ואילו המחיצה השניה לא היתה שם בכלל, כלומר לא זוהתה על ידי המערכת. יצויין שהסידי רום שלי הוא כונן d. כיצד אפשר לסדר את העניין שהמחיצה השניה תופיעה? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
זוהי הודעת השגיאה שאי מקבל כאשר אני מנסה להעתיק קבצים לדיסק און קי החדש שלי(קינגסטון דטה טרוולר 16 ג'יגה). זה קורה רק במחשב שלי. במחשב של הבת שלי הכל עובד חלק ועוברים גם ספריות קבצים של 5 ו6 ג'יגה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
כמובן בלי שכל החומר ילך לי לאיבוד?
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר ניסיון כושל להורדת תמונות מהכרטיס מצלמה אני פונה אליכם הבעיה היא כזו כאשר אני מחבר את הכרטיס SD שיש ברשותי אני מקבל שלושה כוננים ניידים במחשב שלי למרות שרק F הוא הפעיל וגם כן כאשר אני מנסה לפתוח אותו הוא כותב לי שהכרטיס לא מפורמט והוא לא מסכים לפתוח לי אותו הקבצים הם מסוג RAW ואני את זה מכיוון שניסיתי לעשות chkdsk לכונן F והוא כתב לי שהוא לא יכול לעשות תיקון לקבצים הנ"ל אשמח לעזרה?
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, מה העדיפות של הכוננים מ-1 עד 5 (1 הכי טוב) כונן Kingston NV1 500GB NVMe PCIe SSD - מחיר - 225 ש"ח כונן Samsung 980 NVMe M.2 SSD 500GB SSD - מחיר - 340 ש"ח כונן Western Digital WD Blue SN550 500GB PCIe M.2 2280 NVMe SSD - מחיר - 300 ש"ח כונן Seagate FireCuda 510 500GB PCIe M.2 2280 SSD - מחיר - 390 כונן Crucial P2 500GB PCIe M.2 2280 SSD - מחיר 295 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי 3 הארדיסקים במחשב אחד 320\200\250 בכל מקרה בזמן האחרון הארדיסקים התחילו להעלם לי מהוינדוס 7 כאשר שאני נכנס לנחשב שלי אני רואה רק את ההארדיסק של מערכת ההפעלה ואת שאר אני לא רואה עשיתי ריסטרט למחשב זה עזר פםע אחת אחרי חצי שעה אני רואה שזה שוב קרה עשיתי עוד פעם ופתאום הביוס מזהה רק הארד דיסק 1 של ה320 ושם מותקן הוינודס 7 הבעיה אפילו שהוא מזהה אותו המחשב לא עולה לי ישנה הודעת שגיאה |{הכנס דיסק מערכת בוט": גם שזה מזהה את ההארד דיסק . ניסיתי לנקות אבק ,חיבורים,כל מה שאפשר לעשות וזה לא עזר ניסיתי גם לעשות ריסט לביוס גם לא עזר יש לי המון מידע חשוב שם תמונות \עבודות\ומה לא בבקשה מי שמבין אותי ויכול לעזור לי אני אשמח!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
התקנתי ghost2003 ואני לא מוצא את האפשרות לגבות מחיצה בלבד, זה תמיד מגבה את שתי המחיצות. זאת ועוד, שניסיתי לשחזר דיסק לאחר שכבר גיביתי עם ה2003, הוא העלים לי מחיצה, והפך את הHD לבעל מחיצה אחת בלבד. יש פתרון? (הייתי ברור?....) עריכה: אני צריך גיבוי של מחיצה ישירות למדיה.
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום אני אביאור - בד"כ אני מוצא תשובות במהירות דרך האתר שלכם(מגוגל) - פעם ראשונה שאני "נאלץ" להירשם ולשאול בעצמי.(הגיע הזמן אני חושב) בכל מקרה השאלה שלי היא פשוטה, האם חיבור של דיסק קשיח נוסף למחשב יכול להשפיע עליו לרעה בכל דרך שהיא? מבחינת מהירות המחשב או התחממות המחשב או הספקת חשמל וכו... (אני שואל את זה כי פעם חיברתי 3 דיסקים קשיחים והמחשב שלי עבד כך הרבה זמן עד שיום אחד הוא פשוט נהרס - אני האשמתי את החיבור המרובה של דיסקים הקשיחים. אבל עכשיו אני בבעיה של חוסר במקור לאחסון - ואני לא מוכן להקריב את כל המחשב בשביל זה.)
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מתי יצאו הVertex 3 והחדשים של אינטל וכמה יעלו
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-