אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
איך קורה שהמחשב עובד כרגיל ופתאום אחרי restart התהפכו אותיות של המחיצות c -d לבד ואז לא יכול לעלות המחשב וגם אין אפשרות להחזיר כי אי אפשר לשנות את הכונן שהיה של מערכת הפעלה ל C כי במחשב שעכשיו מנסה לסדר את הבעייה יש כבר C למרות שחיברתי כ slave זה לא אפשרי ניסיתי להחזיר image שהכנתי לכונן ,,,אם למישהו יש רעיון שיגיד אולי זה לא הפרורם המתאים ,האמת שזה מתאים לכמה שאלה 2 מה ההבדל באילו: כונן לוגי:? כונן מורחב:? כונן דינמי :? active partition :? make parttion inactive :?
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
ST3000DM001 VS ST33000651AS של סגייט האחד הוא ברקודה והשני הוא ברקודה XT מיועד למחשב עבודה. דבר חשוב זה אמינות אמינות ואמינות!! מה ההבדלים בינהם?
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
יש לי בלבול לגבי קושחה פרוצה שאני צריך להתקין ... זה מה שמצאתי : http://tdb.rpc1.org/#DRW1608P3S אבל היא נראת לי קושחה ישנה... על הצורב שלי יש גירסה 1.24. הבנתי שבעצם המכשיר הזה הוא בעצם פיוניר DVR-111.... האם אפשר לשים לו את הקושחה של פיוניר? אשמח לעזרה ( מכשיר חדש ולא בא לי לדפוק אותו)
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
לא מזמן עשו לי דיסק קשיח 80 GB ב-600 שקל ראיתי דיסק קשיח 160 GB במחיר יותר זול אז רציתי לדעת אם דפקו אותי ?
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי 3 הארדיסקים במחשב אחד 320\200\250 בכל מקרה בזמן האחרון הארדיסקים התחילו להעלם לי מהוינדוס 7 כאשר שאני נכנס לנחשב שלי אני רואה רק את ההארדיסק של מערכת ההפעלה ואת שאר אני לא רואה עשיתי ריסטרט למחשב זה עזר פםע אחת אחרי חצי שעה אני רואה שזה שוב קרה עשיתי עוד פעם ופתאום הביוס מזהה רק הארד דיסק 1 של ה320 ושם מותקן הוינודס 7 הבעיה אפילו שהוא מזהה אותו המחשב לא עולה לי ישנה הודעת שגיאה |{הכנס דיסק מערכת בוט": גם שזה מזהה את ההארד דיסק . ניסיתי לנקות אבק ,חיבורים,כל מה שאפשר לעשות וזה לא עזר ניסיתי גם לעשות ריסט לביוס גם לא עזר יש לי המון מידע חשוב שם תמונות \עבודות\ומה לא בבקשה מי שמבין אותי ויכול לעזור לי אני אשמח!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי נגן Jukebox של CREATIVE ויש בו הארדיסק של LAPTOP (ככה כתוב באינטרנט, וגם הוא נראה ככה).. יש אפשרות לחבר אותו למחשב רגיל ?
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לשאול איזה כונן מומלץ יותר (בחינת עמידות ופחות סיכויים להידפק) 2.5 או 3.5 בהנחה שאני לא הולך להסתובב איתו והוא יהיה על השולחן בבית. או שבכלל אין הבדל ? ואשמח המלצה לכונן חיצוני איכותי 1TB. תודה ושבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום אני אביאור - בד"כ אני מוצא תשובות במהירות דרך האתר שלכם(מגוגל) - פעם ראשונה שאני "נאלץ" להירשם ולשאול בעצמי.(הגיע הזמן אני חושב) בכל מקרה השאלה שלי היא פשוטה, האם חיבור של דיסק קשיח נוסף למחשב יכול להשפיע עליו לרעה בכל דרך שהיא? מבחינת מהירות המחשב או התחממות המחשב או הספקת חשמל וכו... (אני שואל את זה כי פעם חיברתי 3 דיסקים קשיחים והמחשב שלי עבד כך הרבה זמן עד שיום אחד הוא פשוט נהרס - אני האשמתי את החיבור המרובה של דיסקים הקשיחים. אבל עכשיו אני בבעיה של חוסר במקור לאחסון - ואני לא מוכן להקריב את כל המחשב בשביל זה.)
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
עשיתי פרמוט לפנני שבוע אבל זה עדיין מחלץ לאט! החברה של ההרדיסק שלי לא ממש מוכרת זה מה שזה רושם לי: WDC WD2500KS-00MJB0 יש לי וינראר 3.93 הכי חדש וכלום לא עוזר! ניסיתי לעשות דיפראג עם PERFECTDISK אבל לא עזר! מה עושים??
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היה פה טרד שאני לא מוצא אותו בו דיברנו על הטכנולוגיות העתידיות. היו שתי טכנולוגיות מובילות: בלו ריי שאותן הובילו 9 חברות ענק (סוני, פנסוניק, LG וכו'...). לעומתן טכנולוגיה של NEC וטושיבה שנקראה בלו לייזר או HD DVD הטכנולוגיה השניה לפי דעתי יותר חכמה שכן אינה דורשת שינויים מהותיים במערכות הייצור של הדיסקים. כמובן שהפורמט הזוכה יגרוף תשלום תמלוגים ענק מכל המשתמשים ולכן מתנהל קרב לא קטן בנושא. ההודעה הבאה אומרת ש FOX אימצו את את הבלו ריי של סוני כפורמט הבא מה שאומר לדעתי מכה לא קטנה ל NEC וטושיבה. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=10884 שוב כמו בווידיאו (שם הקלטות הגדולות ניצחו את הקטנות למרות שהקטנות הרבה יותר נוחות), נראה שיש יתרון לגודל גם אם אין …
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום רב, כנראה מישהו נגע לי בכונן 1טרה בית שלי החיצוני, ואתחל אותו או משהו, ועכשיו הוא מציג אותו, אבל מראה כאילו יש בו 0 מקום, ואי אפשר לפתוח אותו. הוא ישר אומר שצריך לאתחל אותו, וניסיתי לאתחל, אבל הוא אומר שוינדוס לא מצליח לסיים את האתחול. ד"א יש לי וינדוס 7. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש דיסק קשיח חיצוני, לאחר חיפוש קצר ב ZAP מצאתי: Maxtor Basics 1000GB www.ivory.co.il/product.asp?productid=1963&CatCode=405 [459 ש"ח] המחיר נראה לי נחמד אבל איבורי זה חיסרון... איך הדיסק הזה? יש אופציות טובות יותר?
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, התקנתי אתמול את PIONEER DVR-107D שמשהו קנה לי בארה"ב. לאחר ההתקנה הסתכלתי ב- device manager כיצד הוא מוגדר וזה מה שראיתי: Pioneer DVD-RW DVR-107D SCSI Cdrom Device מה בקטע של SCSI כאן? המכשיר הזה הוא IDE לא? אינני מכיר בכלל חיבורי SCSI. האם החיבור של SCSI זהה לחיבור של IDE ? במחשב שלי יש כרגע: CD, צורב CD, שני HD ואת הDVD החדש חיברתי בעזרת כרטיס הרחבה של IDE אתו גם קניתי באותה הזדמנות. ניסיתי להשתמש בתוכנת NERO אבל כאשר אני נותן פקודת צריבה הוא מנסה לגשת לצורב CD ולא ל-DVD. חוץ מזה, כאשר אני מכניס מידיה חדשה לצורב DVD לא נפתח שום חלון שמזהה את זה (מה שקורה כאשר אני מכניס מידיה CD-R לצורב CD) מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
הזמנתי דרך האינטרנט צורב DVDRW LG H10A וקיבלתי דגם אחר מימה שהזמנתי GSA-H10N האם מישהו יכול לומר לי איזה דגם עדיף יותר? והאם יש הבדל משמעותי בין שתי הדגמים הללו? האם המושג DULE LAYER מדבר על צריבה על דיסק בנפח של 8.5 ג'יגה? האם בצורב שאינו תומך בפורמט הזה אינני יכול לצרוב על דיסק בנפח כזה? כיצד עושים בדיקה (טסט) ליפני צריבה?
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אז ככה אני מעוניין לרכוש SSD 120GB... חשבתי על זוג של 60GB כל אחד...עם רייד 0 בינהם...האם יהיה איזהשהו שיפור?? או שעדיף 1 של 120GB אני משתמש בתוכנות שדורשות עבודת רצינית של ההרד דיסק...
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
אהלן , שמדברים פה על הארד דיסקים ירוקים שהם כביכול יותר איטיים ואומרים שהם טובים למטרות אחסון מה זה אומר אחסון? אחסון מידע ולא לגעת בו ? או אחסון שירים סרטים ותמונות בשימוש יומיומי ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני מחפש מדרי לצריבת דיסק d.v.d בצורה הטובה ביותר...במיוחד לצריבת סרטים.והאם אני יכול לצרוב סרט שהוא פחות מ-700 מגה על דיסק רגיל ולראות במכשיר ה-d.v.d שלי גם אם הוא לא קורא divx והקובץ הוא לא d.v.d? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
חשבתי הארדיסק נייד זה כמו מיני מחשב... שאלה שלי כבר לא רלוונטית אפשר לסגור
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן ולא מתמצא גדול במחשבים.שאלתי היא האם ניתן לשחזר הארדדיסק פגום {פועל כדקה ולאחר מכן הכל נתקע ולא זז}האם יש דרך להעתיק אותו להארדדיסק אחר?
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי LG 4165B והנרו לא צורב מעל X4, גם תוכנות אחרות. לאחי יש LG 4163B וגם הוא לא יכול לצרוב מעל 4. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
הרצתי כמה תוכנות לבדיקת ההארדיסק שלי ובכולם הוא יצא תקין חוץ מSeatools For Windows ששם הוא FAIL. מה שעוד יותר מוזר שב- Seatools for dos הבדיקה כן תקינה. איך אני יודע מה באמת נכון? עריכה: שאלה נוספת - לגבי שמירה על חיי הדיסק הקשיח, האם זה בסדר להזיז מחשב נייח כשהוא עובד (לא להרים, רק להזיז על הרצפה למשל) או שזה יכול לפגוע בהארדיסק?
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
עד כמה השיפור בביצועים משמעותי ? האם כדאי ? אני מתנגד ל RAID 0 בעיקר בשל הסרבול : צריך לחבר פיזית את הדיסקים בהתאם צריך לקנפג ב BIOS צריך לקנפג במערכת ההפעלה אם אצטרך להעלות את המערכת מדוס (למשל כשיש בעיה בחלונות), אז הדוס לא יכיר ב RAID אם תהיה תקלה באחד הדיסקים, זה משפיע על כל המערך הסיכוי לתקלה כפול אם רוצים לבטל את המערך, צריך להריץ איחוד של הקבצים וכו' אשמח לשמוע דעתכם.
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
האם הכונן קשיח חיצוני Western Digital My Passport 2TB 2.5'' יתאים לטאבלט asus transformer infinity tf700t שברשותי? הכונן קשיח: http://ksp.co.il/?uin=15531 הטאבלט: http://ksp.co.il/?uin=16414 שניהם בעלי USB 2, אך אני לא יודע אם זה כל מה שעליי לברר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
יש לי LAPTOP - IBM THINKPAD ויש לו צורב בלבד ללא CD ובעתקת CD הוא פשות מעתיק לHD ויוצר את ההעתק מה HD האם אפשר לישם אןתה שיטה גם במחשב שולחני
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מתי יצאו הVertex 3 והחדשים של אינטל וכמה יעלו
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-