אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה של דיסקים של DVD-R 4.7 GB! מה הכי איכותי שיש? אני צורב את זה לWii!
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ בן שנתיים עם הארדיסק 160 ג'יגה 5400 שהוא נראה לי דיי איטי: אני מרגיש שהמחשב איטי והוא נראה לי אחת מהסיבות העיקריות. לכן אני שוקל להחליף אותו, ואני מחפש כונן שיהיה מהיר אבל לא יקר מאוד. כמובן שאני חולם על SSD אבל זה נראה לי ממש יקר עדיין, האם יש צפי להורדת מחירים משמעותית בחודשים הקרובים? איזה כונן 7200 הוא הכי מומלץ? אני לא חייב נפח גדול, 320 יעשה תעבודה אם הוא מהיר ואמין. האם שווה להשקיע בכונן ההיברידי של סיגייט? ראיתי עליו הרבה פוסטים שמזהירים לא לרכוש אותו וכו האם יש דברים בגו? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי הכונן החיצוני הנ"ל. לכונן יש 2 כבלים של USB: - POWER - POWER + DATA בשביל מה צריך את 2 הכבלים? (כאשר אפשר לעבוד עם הזה של POWER + DATA וזהו)
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה אני רוצה להרחיב את המשפחה ולקנות הרד דיסק חדש. אני מסתכל באתר של אחת החברות המוזלות ורואה שני דברים בטווח המחירים שלי: 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS ב-285 שקל ו- 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS ב-355 שקל על פניו ההבדל הנראה לעין הוא intellipower מול 7200rpm. זה הבדל של 70 שקל גם, שזה בכל זאת כסף ביחס לכמה שכל הכונן עולה. אז נשאלת השאלה מה זה בדיוק intellipower, מה המהירות סיבוב של אותו כונן (הרי לא יכול להיות שאין לו מהירות סיבוב...), ומה יותר כדאי? תודה!
-
- 4 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
רכשתי HD חדש של סאמסונג 1 TB איך אני יודע עם הוא תומך S.M.A.R.T ואם כן האם מומלץ להפעילו ???
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש פתרון אחסון חיצוני בנפחים גדולים (יותר משני טרה). האם יש מארזים חיצוניים המכילים מספר דיסקים ומתחברים למחשב ב-firewire או usb ומתנהגים כדיסק בודד? תודה
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש והוספתי כונן של טרה בייט והוא מזוהה בביוס אבל כשאני נכנס למחשב שלי אני לא רואה אותו... :s05:
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
ב-7 זה עבד לי מצויין. שדרגתי את המחשב, לוח Gigabyte Z370. אין לי אפשרות לעשות hot swat על דיסקים SATA. אני מחשב את הדיסק, ואין תגובה מהמחשב. רק כשאני מאתחל אותו כשהדיסק מחובר אני רואה אותו. יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD על מנת להעביר קבצי ווידאו ממצלמה דיגיטלית למחשב ומשם לדיסק dvd ושאני אצליח לראות את הקבצים בdvd. על איזה צורב אתם ממליצים לי? כי ראיתי פה המון המלצות ושתי החברות הבולטות הן lg ו nec הבעיה שאני לא מבין כלום בזה, אין לי נסיון בצריבה לdvd ולכן את הנימוקים המקצועיים אני לא מבין. =\ עכשיו השאלה שלי היא, כאשר אני מעביר את מה שצילמתי מהווידאו למחשב את הקובץ הזה אני יכול פשוט לצרוב דיסק dvd ואני אראה את זה בdvd, או שאני צריך להגדיר משהו? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מניח שההבדל בין CD-ROMים הוא רק העיצוב והמהירות (52/56 לא משנה לי :) או שמלבד העיצוב יש עוד דברים שצריך להתיחס אליהם כמו אמינות ומהירות ATA... ??? או מגבלות ספציפיות בדגם מסויים... בקיצור, מה אתם אומרים? ללכת על הLG או שיש משהו עם עיצוב יותר יפה?? וגם מה המהירות ATA שלו? יש משהו יותר מהיר???
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי בחנות בת"א 100DVDR Memory 8X 180 שקל וראיתי מגדל צורבים יצרן:Memory Computers מגדל צורבים DVDRW Tower 7 + HDD- יצרן:Memory Computers מחיר מבצע ¤5,490.00 שווה? אני רוצה לפתוח עסק של שכפול דיסקים..
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי בנייד DELL LATITUDE 5480 כרטיס M2 עם 250 ג'יגה. בנוסף אליו יש חיבור SATA בשביל SSD רגיל אני רוצה להגדיל את הזכרון במחשב אבל הבעיה שאי אפשר לחבר גם את ה2.5 וגם את הM2 ביחד בגלל שה2.5 לוקח את כל המקום. רציתי לדעת אם יש כבל מתאים שיכול להפוך את החיבור SATA הפנוי M.2 וכך אוכל לקנות כרטיס M.2 נוסף. אפשרי ?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
ברצוני להתקין שתי מערכות הפעלה על PC אחד ולהפריד ביניהן ע"י מחיצות. במידה והתקנתי תוכנות על מחיצת WINDOWS, איך אוכל להשתמש בהן בלינוקס ? בשביל להשתמש עם תוכנות בשני OS, חייבים לתקין תוכנות על מחיצה נפרדת?
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, כיום משתמש ב-Samsung SSD 850 EVO 250G במחשב הנייח שלי. לצערי אינו עונה על צרכיי מהיבט נפח האחסון. השימושים: מערכת הפעלה, אחסון Google Drive מקומי (כיום עומד על 100GB עם אופציה להכפלה), בו אני מאחסן בין היתר תוכנות אותן אני כותב ומקמפל. כמו כן מגוון רב של תוכנות ביניהן סביבות פיתוח. את המשחקים אני מאחסן על דיסק מכני, אך אוכל לאחסן משחק או שניים במידה והשדרוג יאפשר שיפור בביצועים גם כן. אני מעוניין לשדרג למינימום 1TB, ואינני פוסל אפילו 2TB. המחיר של Samsung 970 EVO 1TB NVME M2 באמזון נראה לי די אטרקטיבי. המחיר של 2TB קצת פחות. האם המעבר מ-SATA ל-NVME משמעותי דיו, בהיבט מהירויות קריאה וכתיבה, נוכח השימושים שלי? האם יש טעם בכלל לפזול לדגמים קודמים נו…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה RAID ולשם מה הוא נועד? עשיתי מספר חיפושים ברשת ובפורום אבל לא הצלחתי להבין מי-יודע-מה(חיבור בין דיסקים קשיחים O_o)
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני מחפש את הדיסקים הספציפיים האלו כי הם עובדים הכי טוב עם מערכת הסטריאו שלי, מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותם באזור תל אביב או באזור אשדוד ? הם באים בקופסאות קרטון של 10 ובפנים כל דיסק נמצא ב Slim Case.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. אני מעוניין לקנות DOK בנפח של 1GB במחיר של 100 ש"ח (פחות או יותר), ורציתי לבדוק איתכם כמה דברים: 1. אחריות - מה זמן האחריות הסטנדרטי ל DOK היום? שנה, 3 שנים, כל החיים? האם מומלץ להשקיע עוד כסף בשביל אחריות גדולה יותר? האם DOKs נוטים בכלל להתקלקל או שהם יכולים לעבוד שנים? 2. ממשק - האם כל ה DOKs היום מגיעים עם חיבור USB 2, או שיש כאלו עם חיבור של 1.1 USB (התקן הישן, והאיטי יותר), ומ DOKs כאלו צריך להיזהר? האם ההבדל במחיר בין סוגי הממשקים גדול (כזה שמצדיק תוספת השקעה גדולה)? 3. מהירות - איך מודדים את ביצועי ה DOK? בסטיקי של תוצאות ה benchmark התוצאות נמדדות ב operations/min. מה נחשב לערך טוב? אני יודע ש USB2 מעביר מידע בקצב מקסימלי של 480Mbps, כלומר כ 60MB…
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכונן גיבוי חיצוני,אני מקווה שזה המקום לפרסם אם לא , נא להעביר למקום המתאים. השבוע קניתי verbatim כונן גיבוי - של 500 הכל מצויין שם,ואני מצליח להעביר קבצים והכל בסדר אבל כשאני מנסה להעביר קבצים גדולים למשל של 16 גיגה - הוא לא נותן לי אומר לי בהודעה שהקובץ גדול מידי. אבל יש לי עוד 400 גיגה מקום פנוי. מה זה יכול להיות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה קשה שהHDD מהווה בישבילי צוואר בקבוק ענק! אני עובד בפוטושופ בקבצים שמגיעים עד לגיגה ויותר וכל פעולה לוקחת לו שנים!!(כמה שניות הוא מעבד ואחר כך רק רושם לHHD!!) יש לי: 2GB זיכרון ו250GB 16MBX2 בRAID 0 האם קניית בקר RAID כמו זה למשל ישפר את הביצועים משמעותית?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_283_66_1249&products_id=7883 ואם לו אז מה לעשות? האם 4GB יספיקו ? כי לא משנה כמה זיכרון יש הפוטושופ אחרי כל פעולה כותב הכל שוב לHDD וזה לוקח המון זמן!! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי שני כונני 1TB זהים מדגם WD Caviar Black 1002FAEX שמחוברים בלוח אם ליציאות SATA3 (הלוח אם מדגם P55A UD5 של חב' GigaByte). קצב העברת נתונים בין דיסק אחד לשני עומד על סביבות 80-85 מגה לשנייה. מריץ מערכת הפעלה Windows 7. על כמה אמור להיות קצב ההעברה? צריך להיות גדול יותר, לא? איך מגדילים אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה מהירה: מה ההבדל בין הכוננים האלו: ST310005FDD2E1-RK ST310005EXD101-RK צריך תשובה דיי דחופה כי אני צריך לקנות את הכונן היום. תודה לכל מי שיעזור קישורים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_2688&products_id=25447 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_2688&products_id=22661
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
של DVD-R ? .. האם הם באיכות טובה?נשמרים לתקופה? זה נראלי לי דיי זבל כי כתוב תוצרת:סין.. וגם המחיר 25 דיסקים ב27 שקל.. קיצר מישהו פעם ניסה אותם???
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אהלן, לא בטוח שזה מתאים לפה יכול להיות שיתאים יותר ל"אינטרנט ורשתות" אז מנהלים בבקשה להעביר במידת הצורך. רכשתי לאחרונה מחשב נייח ואני רוצה לעביר אליו את כל הקבצים שיש לי בנייד (סרטים, משחקים וכ"ו..) רציתי לדעת מה הדרך היעילה ביותר לעשות את זה? (יש לי כונן חיצוני של 500GB אבל זה נראה לי כאב ראש בנוסף לזה שזה איטי וגם אני אצטרך לעשות את זה בכמה העברות.) תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
- 2 followers
-
-
מה עדיף לאיכסון מוסיקה וסרטים HD חיצוני בנפח 80-120 או צורב DVD, יש לי מחשב נייד ולכן האילוץ הוא לחיצוני. עם HD חיצוני לא תהיה בעיה לעבוד והכל יהיה נגיש כל הזמן ולגבי הצורב אני לא יודע
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, למי שאין לוח אם שתומך ב-M.2, לא עדיף יהיה לקנות מתאם כזה: https://www.imatrix.co.il/pl_product~811~14~179.htm ? חיים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-