אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
יש עדיפות לאמינות או מהירות באחת מהדרכים? ואם זה אותו פרוטוקול, מה הצורך בבקר? 2 יציאות?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי שני צורבי DVD לעיתים כשאני צורב מידע אפילו כ DATA אי אפשר לקרוא אותם אח"כ ובעצם הכונן לא מזהה שיש דיסק בכלל. אני משתמש בנרו לצריבה והכוננים של חברת NEC תודה
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום 1. פי כמה יהיה יותר מהיר זיכרון 7200RPM פנימי מזיכרון 7200RPM חיצוני שמחובר עם USB2? 2. פי כמה מהיר יותר יהיה זיכרון פנימי 5400RPM מזיכרון 7200RPM חיצוני שמחובר עם USB2 ? כל הערכה שרירותית תתקבל בברכה, תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
ערב טוב רכשתי הרד דיסק של סיגגיט 1 טרה בחיבור SATA וחיברתי ללוח אם של ג'יגהבייט דגם P35DS3R במנהל ההתקנים אני רואה את ההרד דיסק עם כל הנתונים אך שאני פותח את המחשב שלי הוא לא מופיע פעם היתה אפשרות לחבר חלק קטן ולהפוך את ההרד דיסק לסלייב אך איך אני עושה את זה עכשיו ?
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הגיעו לידי 2 חמודים כאלו (DG072A8B54 ) , בשביל משהו חינמי הם דיי מהירים למען האמת - השוואה ל2 ראפטורים בRaid0 : 2* HP 72GB 10,000 RPM SERIAL ATTACHED SCSI (SAS) 2.5 INCH HOT PLUG HARD DRIVE @ Software RAID0 2* Western Digital Raptor (wd740gd) 74 GB @ Hardware RAID0 וככה זה נראה במארז הדחוק שלי *אלו 2 הקטנטנים בכלוב של ה2.5" הם דיי רועשים אגב. עריכה : משהו יודע איך לעשות HARDWARE RAID0 בלוח P6T Deluxe? ???
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח - WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ובמשחב ראיתי שיש לי 465GB, בחנות אמרו לי שהיצרן מעגל את זה בעצם. האם גם לכם זה ככה?
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מוצר אחסון עם הדרישות הנ"ל : מדיה עם זכרון מבוססת USB. זכרון של לפחות 10 MB . אזור לקריאה בלבד ואזור לקריאה כתיבה המידע צריך להשמר מוצפן אסור לאפשר העתקה של המידע מיחידה אחת לאחרת כמות לפחות 1000 בשנה מדיה מתחברת ל PC עם windows xp רצוי מחיר קטן מ 11 $ ליחידה תודה נתן
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי חברים יש לי סאנדיסק U3 בנפח 8 ג'יגה שאלותי הן כאלה: במידה ואחר אותו למחשב (פנטיום 4) אפשרי להתקין עליו מערכת הפעלה? (אקס פי תזהה אותו בבוט?) ללא דיסק קשיח אחר.. במידה ואני מכבה את המחשב ומדליק שוב.. הוא יעלה אוטומטית ? פשוט לקבוע אותו לבוט ודיי ? מה לגבי הU3 הזה הוא תומך ביכלל במערכת הפעלה? יהיה בעיות עם אקס פי על כזה דבר? המחשב יהיה מיועד לשירים בלבד.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
נו, הכותרת דיי צעקנית.. (למשוך כמה שיותר לקוחות D: ) אז ככה , נפל לידי HD מהסוג הנ"ל , אחרי חיפושים קלים בGOOGLE , הבנתי שאין שום סיכוי שאמצא מתאם ZIF ל SATA בשביל לנסות את הבייבי הזה על המחשב שלי... זה ZIF : http://www.soarland.com/ZIF_CE_1.8_Inch_To_SATA_Serial-ATA_Adapter-product-253.html הHD נראה כך : משהו יודע היכן ניתן להשיג מתאם שכזה? ובכלל , מה זה Mechanical Sample? האם זה שווה ערך לES?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עדכנתי את HD של ה1TB של סיגייט שיש לו בעיה העדכון עבר בהצלחה והוא עובד אבל הוא אומר שיש רק 32 MB מקום למישהו יש מושג איך לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי אנשים. לאחרונה, בזכות ייעוצם של חברי הפורום מצאתי את עצמי עם 1,050 ש"ח מתקציבי ללא שימוש, לאחר שוויתרתי על כרטיס קול שגם ככה לא ינוצל. מכיוון שכפי שאני אומר שוב ושוב, אין לי טעם בחיסכון, החלטתי לנסות משהו די "משעשע".. להקים מערך RAID0 עם שישה כוננים כעיקרון, הכונן לא צריך להיות סופר שקט. אין לי בעיה עם רעש.. אבל צריך להתחשב בי, מכיוון שאני הולך להחזיק שישה כאלו.. שלא ישמעו כמו איזו הפגנה הנפח לא כ"כ רלוונטי. מינימום של 160GB לכונן יספיק לי. אין לי טעם בנפח עצום, לא אעשה בו שימוש. (מקסימום אקנה עוד שנה הארדיסק חיצוני) התקציב לכל המערך הוא כ-1,200 ש"ח והתקציב לכונן יחיד הוא כ-200 ש"ח. מערך ה-RAID יבוצע על בקר-מובנה, אלא אם תייעצו לי אחרת. תודה רבה לעוזרים והמשך…
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום. התבקשתי להפוד דיסק קשיח SATA של 160GB לדיסק חיצוני 2.5'' ע"י הוספת מארז. חיפשתי בחנויות בארץ ובאינטרנט וכל המארזים שראיתי היו מוגבלים עד 80GB. היה אחד בזאפ שלא אך הוא היה יקר. לכן חיפשתי ב-EBAY, שם היו המון בכל מגוון המחירים ולא ממש ידעתי מה לבחור. קניתי מארז שעלה 1$ ועוןד 5$ משלוח. לא סיכון גדול. כעת כשהרכבתי אותו וחיברתי למחשב, אני מרגיש שהוא רועד=עובד כל הזמן. גם כשאני לא משתמש בו. שאלתי היא האם זה תקין או שזו תקלה וזה יהרוס את הדיסק? שאלה שניה שתעזור לי ולכל מי שירצה לקנות מארז: אם ארצה לפעם הבאה לקנות מארז. האם תוכלו לתת לנו דרך לבחור מבין המגוון הגדול מאד של מארזים שמוצע. מה עלינו לקחת בחשבון? איך בוחרים מארז? לנוחיותכם הנה קישור למגוון ב-EBAY: http://shop.eb…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל מי שיוכל לעזור. קניתי שני הארדיסקים של WD 640 כשאני מפעיל את המחשב אני רואה במנהל ההתקנים שהוא מזהה אותם והם פועלים כראוי אבל הם לא נמצאים כשאני פותח את התיקיה של המחשב שלי ואין לי אפשרות לגשת אליהם איך אני נותן להם אות כונן? אחרי שאני מאתחל לבסיסי הוא נותן לי לבחור רק מחיצה חדשה מה בעצם ההבדל בין דיסק בסיסי לדינאמי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם רכשתי שני כונני הרדיסקים האחד HITACHI 320GB השני W.D 500GB ביצעתי בדיקה בHDTUNE, ואני מפרסם את התוצאות לעיונכם רק כדי לקבל תשובות האם התוצאות טובות? או שאחליף אותם... יש לציין שכל הבדיקה היתה שקטה ללא חירחורים למיניהם... * אשמח להתייחסותכם גם בנוגע לטמפרטורה , מהי טמפרטורה תקינה, ומה הסף של החום שאליו אפשר להגיע.. תודה תודה רבה.. יאיר [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי חבר'ה רציתי לדעת אם יש אפשרות לבצע גיבוי ב RAID מ2 כוננים שונים של WD לכונן נוסף של סיגייט לפי מה שהבנתי אם הדגמים שונים או שהיצרן הוא שונה זה בלתי אפשרי תודה מראש על התגובה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם התחשתי בצורב DVD למחשב שלי הייתי רוצה לצרוב לו תקשוחה לחדה על מנת גם לקבל יותר מהירויות לצריבה וגם בשביל לחדש ואולי לבטל גם באגים על הדרך ... ממה שהבנתי אלה הקשוחות שמתאימות לצורב שלי אבל איזה קשוחה היא האופטימלית ומה ההבדל בניהם ?... תודה והמשך ערב טוב !
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי כונן WD 500GB My Book Essential 2 (הגרסא אם הפס הכחול) ויש לי בעיה מסוימת איתו. כאשר אני מחבר אותו למחשב יש צליל של התחברות (הביף שהמחשב עושה שUSB מחובר אליו) אבל האור הכחול נשאר יציב (ולא מהבהב כמו שהוא עושה שהוא פועל) ולא מפיע לי שום כונן. (אגב, בהסרת חומרה בטוחה הוא כן מופיע לי כמחובר). למישהו יש מושג מה הבעיה ומה פיתרונה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי צורב דיוידי שעושה לי בעיות(בעיקר בקריאת דיסקים והעתקה מדיסקים), האם יש איזו תוכנה שבודקת כונני,צורבי דיוידי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
שלום, בעקבות הכתבות על הסדרות הפגומות של חברת Seagate מצאתי שיש לי ST31000340AS (שהוא חלק מהסדרה הפגומה). לאחר שהסתכלתי על החשבונית של הדיסק הקשיח שקניתי לפני מס' חודשים ראיתי שעל החשבונית רשום ששילמתי על דגם ST3750330AS (שגם הוא חלק מהסדרה הפגומה) כלומר קיבלתי ST31000340AS בזמן ששילמתי על ST3750330AS. מה ההבדל בין 2 הדגמים האלה ? מדובר על 1000GB SATA2 32MB.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אהלן,קניתי עוד WD 640GB...[עוד אחד כזה קניתי עם המחשב] עלה לי 315 שקל בKSP... כמה שאלות: 1. איך אני מחבר אותו? צריך איזה כבל? כי לא קיבלתי איתו שום דבר... 2. האם אני יכול לעשות RAID1? יש לי לוח אם GIGABYTE EP45-DS3 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בעקבות הכשל החמור שהתגלה בהארדיסקים של סיגייט, שאחד מהם קניתי ממש לאחרונה, אני לא מתכוון לקחת סיכון ופשוט אקנה חדש. הקבצים שלי חשובים מדי. צריך המלצה לדגם ספציפי של 400-700 ג'יגה, שידוע כאמין. רצוי שהדגם יהיה כזה שמופיע באתר של אייבורי, כי זאת החנות הגדולה הקרובה אלי. ההארדיסקים באייבורי: http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=399
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
לא יודע שמעתי כונן קשיח עם פלטה אחד זה טוב. משהו יכול להסביר לי על זה? D: תודה!
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אתם זוכרים פירסמתי כאן בעבר שהיו לי בעיות עם צורב של פיוניר שלא ידע לעבוד עם גרסאת ה 64 ביט של ויסטה (גם אחרי עידכון קשוחה לאחרונה) אני מחפש צורב שיודע לעבוד עם 64 ביט בצורה מלאה וטובה. תודה מראש. עריכה: אני צריך צורב ב SATA כי אין לי IDE על הלוח .
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, קניתי היום כונן קשיח חיצוני 500GB של חברת MAXTOR . ברצוני העביר לכונן קצבי סרטים ולנגן אותם במכשיר הדי וי די,לשם כך אצטרך לעבוד בשיטת FAT32 בכונן. ופה מתחילה הבעיה,ניסיתי להמיר באמצעות התוכנה Partition magic 8 והאפשרות של FAT32 אינה זמינה, מדוע? מה שעשיתי זה קליק ימני על הכונן, Convert והגעתי לפה,ופה נתקעתי. הנה תמונה: עזרה בבקשה חברים.
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-