עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by foxil,

שלום, אשמח להמליץ על כונן SSD חיצוני עם חיבור USB במיוחד עמידות בפני נפילות וזעזועים. התקציב הינו 350 ש"ח ללא קשר למידת אחסון. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by vitali02,

אני צריך המלצות לדיסק און קי שיהיה ממש טוב לסרטים כלומר שמחברים אותו דרך דוידי והסרט ירוץ חלק בלי תקיעות.. אני צריך כמה אפשרויות לא יקרות מידי.. נגיד SANDISK שיש לי עכשיו לא מריץ טוב סרטים תודה

3. הארדיסק הזה שווה? המחיר בשביל הארדיסק הזה ממש זול. אבל מה יותר חשוב:המהירות של הRPM ? או המהירות של הזיכרון נדיף? והאם שווה לי לקנות את הארדיסק הזה?כי אם כן אז אני קונה בלי למצמץ. כי יש לי כבר הארבה זמן 150 גי'גה7200 של 8 זיכרון .אז במחיר הזול הזה...להארדסיק שנראה לי ממש שווה...אני יוכל לקנות.אני רק מחכה לדעה שלכם בנושא.הנה הפרטים והמחיר על המוצר הזה. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=867

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  4. Started by Lol10k,

מישהו הצליח את המדריך הזה? שמע על זה פעם? http://nothickmanuals.info/doku.php?id=minivmac לא הבנתי איפה זה ה1.img ??? (אם זה מתאים למק אז מצטער)

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  5. היי, אני רוצה לקנות כונן קשיח חדש וחשבתי על הWestern Digital WD2500KS. יש לי בלוח חיבור SATA הבעיה שאני לא יודע אם הוא תומך בSATA 2. אני יודע שSATA אחד ושתיים זה אותו חיבור, אני לא יודע אם לוח אם שתומך באחד תומך גם בשתיים. הלוח אם שלי זה Gigabyte GA-K8NSC-939 האם אני יכול לקנות את הארד דיסק או לקנות אחר. חוץ מזה יש כונן קשיח שיותר כדאי לי לקנות בתקציב. תודה

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by thebenjamin,

סליחה אם זה לא הפורום המתאים שלום.. היה לי dvd דפוק שהסרטים היו נתקעים בו.. גם סרטים שראיתי ממזמן כשהוא עוד היה בסדר אז החלפתי לdvd אחר.. שהוא די ישן אבל הוא היה סגור.. עכשיו הוא עבד(/עובד?) בסדר... סרטים רצים עליו אבל מקטע מסויים בספריית dvd-r שלי יש קטע מוזר: הסרט רץ חלק.. עד שהוא מגיע לסביבות פרק 15 ואז מתחילות תקיעות ולאט לאט זה מחמיר עד שזה כבר בילתי אפשרי לצפות בסרט.. - קרה לי כבר עם 2 סרטים אני מכניס את הדיסק למחשב אחר (לא זה שהסרטים נצרבו ממנו הכל שונה כולל החברה של הצורב וכו'...) והסרטים עובדים חלק... מצד שני סרטים שהספקתי לראות על הdvd ה"חדש" הזה עדיין עובדים חלק... איך אני אדע מה מקור הבעיה?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  7. בעקבות הבאג שהתגלה בסדרת הM4, C יצא עידכון קושחה מומלץ פירוט הבעיה בקצרה: משתמשים ותיקים שהתחדשו בכונן המדובר, דיווחו על מסכים כחולים ועל כך שהכונן הפסיק להגיב אחרי כ5200 שעות עבודה איתחול חשמלי היה עוזר למשך כחצי שעה עד שעה בלבד על המסך הכחול הבא לפרטים: http://www.crucial.com/support/firmware.aspx אצלי העידכון של הM4 עבר די חלק, לצרוב על CD, ולהמשיך ע"פ הוראות שבלינק, לוקח פחות מ5 דקות כל העסק חשוב לציין: *עידכון קושחה טמון בסיכון מסויים, לכן גיבוי מלא מומלץ במקרה של כשל עידכון *לוודא שהכונן מחובר ליציאות הSATA של הבקר המובנה בצ'יפסט ולא לבקר מובנה/חיצוני אחר בעת העידכון. *לוודא יציבות חשמלית שהמחשב לא עובד על סוללה(נייד) או אל פסק(נייח). *מומלץ לבצע את הע…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by omertgm,

דרוש נפח של ~250G כרגע אני מנצל 150-180G מתוך 300G של כונן מכני שיוחלף בקרוב. מה מומלץ כרגע בשוק ומה טווח המחירים? תודה

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  9. Started by lioreh,

מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  10. Started by Ashand,

האם החיבורים של HD SATA 2.5 מתאימים לחיבורים של 3.5 ? האם המתח של מערכת PC רגיל יתאים לי ל-HD של 2.5 ?? חבר שלי הרס לי תדיסק בלפטופ עשה מחיצות בלגנים והמסך נתקע בבוט אפ כשהוא מזהה את הפריימרי כדיסק שהוא יצר והוא לא בוטאבל (BOOTABLE) קיצר סיבך אני רוצה לחבר את ה-HD הנייד ל-PC ואז לפרמט ולתקן את מה שהוא עשה ואני צריך לדעת אם זה בסדר ובטוח לחבר אותו ל-PC...

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  11. תודה לכל עונה.

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  12. Started by m0sh,

שלום חברה...רציתי לדעת אם יש לכם מושג איפה אני משיג בארץ דיסקים מיני של DVD בשביל הגיימקיוב שלי תודה.

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  13. Started by guy_intel,

האם קיים קשר בין נפח הדיסק לבין מהירותו ? דיסק של 80GB יותר מהיר מדיסק של 250GB (כאשר שנייהם ב-7200rpm) ? נניח שרשום מידע על הדיסק בצורה מפוזרת (חלק רשום בתחילת הדיסק וחלק בסופו). הראש צריך לנוע מרחק גדול ואם יש יותר נפח, הזמן שידרש לראש הדיסק לנוע מתחילתו ועד סופו יהיה גדול יותר בדיסק של 250GB מאשר בדיסק של 80GB. האם זה שטויות או שיש בזה משהו ? בהמשך לכך, האם פיצול דיסק של 250GB ל-3 פרטישנים של 83GB כל אחד ישפר את מהירות הקריאה מהדיסק ?

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by wolly1,

גיליתי שנעלמו לי 2 הקוננים CD. אני מצליח לראות אותם ב-BIOS, הם נפתחים אם אני לוחץ על כפתור אבל לא מופיעים בוינדואס. יש לי XP והמחשב טוב ללא בעיות נוספות. מה זה צריך להיות ?

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  15. Started by MindReflection,

קניתי השבוע דיסקים CD-r של וורבטים מתמליל 2100. באריזת SPIDLE . אני מגיע הביתה והדיסקים מלמטה צבעם צהוב אמור להיות דבר כזה ? בכל מקרה חשבתי שאולי הצבע לא משנה . נכנסתי ל nero cd-speed וב Manufacture רשום RItek שזה בעצם גם היצרן של Silver line. האם הדיסקים האלה הם באמת וורבטים או שזה זיוף עלוב ?

16. Started by ASI89,

בנפחים של 4-5 tb המבחר מצומצם למדיי. wd ,בהתרשמות סוביקטיבית לא כל כך אמינים כדיסקים חיצוניים. אני סבור שהדגם המהפכני של סיגייט בנפח של 8 טרה ,דגם ה -"ארכיב" עדיין לא הוכיח את אמינותו ולא בא לי להיות שפן ניסיונות של טכנולוגיות איחסון חדשות בהתחשב במחירו המפולפל שעומד על כ 1500 שח . כך שאני מתלבט בין שני הדיסקים שבכותרת . המחיר שלהם דומה בנפחים של 4tb - כ 800 שקל. לטושיבה יש גם דיסק 5 טרה בעלות של 1060שקל , אולם אני חושש שתוספת נפח זו שבאה לידי ביטוי בעוד משטח מיכני מסתובב, תפחית עוד יותר את האמינות לאורך הזמן . אם יש לכם ניסיון עם הדיסקים האלו או עצה /המלצה אחרת ,אני אשמח אם תגיבו . נקודה נוספת ,היא תוכנות הגיבוי הנילוות לדיסקים החיצוניים האלו, האם לאחד מהם יש יתרון על…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. .השתמשתי במדיה של LG כפול 8 R+ בעזרת CLONE DVD2 וגם בDVD SHRINK העתקתי לHARD DISK ורק אחרי זה צרבתי הצריבה עברה ללא כל בעיות,אך לאחר שניסיתי לקרוא אותו בצורב DVD,הוא לא קרא אותו. ניסיתי גם בDVD שיש לי עם DIVX וגם הוא לא זיהה כלום! כאשר אני מנסה להיכנס לדיסק בצורב דרך MY COMPUTER ,זה מה שאני מקבל (תמונה מצורפת) אמנם הייתי על FW 101 (אין לי מושג אם זה משנה),אבל גם אחרי ששידרגתי לFW 103לא השתנה כלום! הצורב חדש לחלוטין! מישהו יכול לעזור לי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  18. אני רוצה לקנות כונן DVD כי כבר כל משחק וכד' שמשווק בארץ הוא בפורמט DVD. רציתי לדעת אם כדאי להשקיע בצורב DVD? או שכרגע זה בזבוז כסף מיותר? כונן DVD רגיל - איזה משתלם? והייתי רוצה אותו בצבע שחור (בגלל המארז). תודה.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  19. לדוגמא בתוספת קטנה אפשר לקחת מקסטור 120GB עם ATA133 ולא 100 אך ללא ה 8 באפר מה יותר משתלם , להסתפק ב 80 עם 8 או שהיתרון של ה 8MB לא כזה משמעותי שמצדיק אותו על פני 120 GB, אומנם יש הבדל קטן כי ה 120 מקסטור וה 80 WD מה אתם אומרים ? נ.ב אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  20. Started by rab10,

צורב אמין ודי מהיר.. שיתמוך 2 שכבות צריבה dvd... שיחזיק מעמד די הרבה זמן... ושתיהיה תמיכה בלייטסקריב... עדיף צבע שחור אבל לא חובה..

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  21. היי חבר'ס.. נמאס לי מהרעשים של הכוננים השקיחים. אני רוצה להגיע למערכת כמה שיותר שקטה לחדר שינה, ומבחינתי אם SSD יקר מדי כיום אפשר גם להשתמש בכרטיסי CF. את התוכן (סרטים/סדרות) אני אקרא ממחשב מרוחק דרך הרשת. מתאם מ-CF ל-SATA תומך UDMA זה לא סיפור רציני לפי המחירים ב-EBAY. השאלה בקשר לכרטיס CF, מה לקחת שיהיה מהיר מספיק ולא יעלה יותר מדי ויתן פתרון הולם ל-XP, ואם יש אפשרות אולי גם לויסטה (כמה בכלל לוקחת התקנה של ויסטה עם המדיה סנטר?) אני מקווה להשקיע בעניין פחות מ-100$ כדי לא באמת להשתגע, נוכח העובדה שמחירי הזכרונות גם רק יורדים כל הזמן, ויהיה אפשר להשתדרג ל-32GB מהיר יותר בעתיד. כרגע בסכום הזה יש כמה אופציות: Sandisk 4GB X250 Extreme IV - עולה בארץ 315 ש"ח, וקצב העבר…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by pro.surfer,

שלום לכולם, החלטתי שהגיע הזמן להחליף את החוליה החלשה במחשב שלי שזה הדיסק הקשיח. את המחשב רכשתי לפני 4 שנים ומאז מידי שנה אני מחליף לו את כל חומרה כולל המארז חחח..אפשר לומר שאני קונה מחשב חדש כל פעם רק שהדסיק הקשיח נישאר מהמחשב המקורי. הדיסק הוא WD 160G SATA 2 8M. הסיבה היא עלייה מאוד איטית של מערכת ההפעלה וחוסר מקום. קראתי פה בסטיקי המלצה על ה HITACHI בגודל 2T. האמת היא שאין לי צורך בכל כך הרבה מקום אבל אני רוצה משהו טוב ואיכותי שישתווה אליו מבחינת הביצועים והייתי רוצה המלצות על דגם מוצלח או מקביל בגודל 1T. לגיבוי יש לי דיסק חיצוני של 500G. תודה מראש טל.

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by Eyal-Style,

היי ... לאחר עידכון בקרי SATA 2 בשמ האמיתי SATA 3GB נתקלתי בבעיה לאחר עלייה של מערכת ההפעלה . כל כמה שניות המערכת הפעלה קופאת לכמה שניות ואז חוזרת לעצמה (ללא ריסטרט... הזמן עושה את שלו ) הגדרת ביוס תקינה לחלוטין, כמו כן לוח אם של ג'יגה בייט דגם REV 2.1 770UD3 בדקתי את ה- AHCI על כל אחד מן הבקרים גרסא אחרונה של ביוס KJF מישו נתקל בבעיה ? למישו רעיון בנושא ?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  24. יש לי צורב sumsung TS-H552U!! בזמן האחרון הוא מראה לי סימנים של עייפות כגון: בצריבה של X32 הוא רעש של מאמץ שהוא לא היה עושה בעבר לפעמים משתנה לו הממשק מUDMA2 ל PIO הוא לא מצליח להיסגר לבד לפעמים (אני עוזר לו קצת עם היד) והוא איתי כבר שנתיים ו2 חודשים! והיה דיסק של VCD שהוא לא קרא לי היום אבל יכול להיות שהדיסק דפוק! ויש לציין שבחודשים האחרונים צרבתי בו המון משחקים לPS2 ומה לא! אז מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  25. Started by p_q,

תודה

• 1 תגובה
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.