עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. האם המחירים מצדיקים? מדיות של החברות הטובות TDK ו VERBATIM עולים בסביבות 80-90 שקל ל25 יחידות לי אין את הכסף להשקיע כל חודש בדיסקים חדשים אך אני רוצה את הטוב ביותר, על איכות משלמים אני יודע את זה אני בעקרון קונה SILVER LINE מתי שאני צריך דחוף דיסקים אני צורב בכללי בעיקר DVD-VIDEO, אני רוצה לשמור על הדיסק ללא שריטות ושהוא לא יתקע לפעמים במכשיר הדיוידי שלי (Skipping) מה בערך אורך החיים של דיסק DVD? מחברה TDK, VERBATIM ומה אורך החיים של SILVER LINE? בהתחשב שאני שומר עליהם בתוך אריזת נייר בתנאים טובים האם Silver Line נחשבים כמדיות מאוד זולות? מה אתם ממליצים לעשות בעיקרון?

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  2. לצורך העניין יש לי SD 8G CRUZER MICRO.

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  3. שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי צורב של sony48*24*48 והכל עבד כמו שצריך עד היום באתי לצרוב איזשהו דיסק והוא נותן לי לצרוב אותו רק במהירות של 40 ומטה ולא מופיעה לי משום מה האפוציה של 48 דרך אגב התוכנה שאני צורב איתה היא nero5.5 אם זה עוזר למישהו חברררההה מממההה ללעעעשותתת ???

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  4. Started by barduck,

שלום, האם ניתן להשתמש בכרטיס Compact Flash או USB Flash Key בתור דיסק ראשי (ולעשות ממנו boot) ? מעין SSD לעניים? הרעיון הוא להתקין מערכת הפעלה (linux) על כרטיס CF או USB KEY בנפח 8G - כדי לחסוך בחשמל, פחות רעש, חום ומקום במארז. אני יודע שאפשר לעשות boot מ USB אם הלוח תומך בזה אבל האם יש מתאמים SATA/IDE ל USB/CF (לא כדי לחבר דיסק חיצוני ל USB, אלא בכוון ההפוך, כמובן) כדי שיזדהה ככונן קשיח ? תודה - barduck

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  5. הצורב הוא צורב SATA - יש לו חיבור נתונים מסוג SATA אבל חיבור המתח שלו זה כמו SATA קטן ??? מישהט מכיר את המתאם אם קיים ? או שזה רק כבל מתאם לחשמל ? הצורב שקניתי - http://www.sony-optiarc.eu/supportservice/downloads/dvddrivesnotebooks/ad7670s.html קיבלתי מתאם עם המארז שנראה כאילו לצורב SCSI...

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  6. Started by hagay21,

איך מבטלים מחיצות? ואיך ניתן לפרמט כונן קשיח דרך וינדוס?

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  7. Started by Gil Tichon,

היי, יש לי משחב נייד עם הרדיסק דיי קטן ואני רוצה לחבר אליו את ההרדיסק של הנייח הישן שלי... מצאתי פה הסבר אם להרדיסק יש יציאת SATA אבל אין לו... הוא דיי ישן למען האמת, אבל לא ישן לאומת המחשב הנייד שלי... (IBM T42) זה יכול ממש לעזור לי ולחסוך ממני 200 שקל על הרדיסק נייד או פנימי... תודה...

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  8. סדרת ה-BX300 של החברה האמריקאית נחשפת ומושקת בו-זמנית, עם ביקורות שמצביעות עליה בתור יורשת ראויה ל-BX100 האהודה לכתבה

9. שלום לכולם. אני צריך לקנות הרדיסק לידידה שלא מבינה ממש, וגם בתור מתנה עם קבלה והכל לכן ארצה שהחנות תהיה מאזור הקריות(KSP,IVORY) גם טוב מבחינתי ומבחינתה אם יהיו בעיות. אלא אם כן יש לכם מחירים טובים וזמינים גם מחנויות אחרות אין לי בעיה. , ולא להזמין באינטרנט מאיפשהו.. דרישה: 500GB, כונן נייד, עד3,5... באזור ה400 (היא לא צריכה יותר, בעיקר גיבוי תמונות ) נ.ב יש בקיאספי ST305004FDA1E1-RK של סיגייט. 500GB, ב350 שקל. ובאייבורי ST905004EXA101-RK 500GB סיגייט - גם ב350 שקל. ST305004FDD2E1-RK 500GB סיגייט - 375 ש"ח. אשמח שתאירו את עיניי לדגמים גם שיהיו טובים .. (ושווים להוסיף עליהם כסף מבחינת המחיר) - לאחרונה מחירי WD MY BOOK, עלו סתם, אני קניתי 500גיגה ב360 שקל, עכשיו הם עולים 430…

• 14 תגובות
    • 970 צפיות
  10. Started by hagai-,

האם ישנה אפשרות לרכישת אחריות לשנה נוספת על צורב פרט לשנה אחריות הניתנת כמקובל? כמה אמורה לעלות שנת אחריות נוספת? כמו כן רציתי לקבל חוות דעת על צורב ה Asus 52/24/52, אם למישהו יש. האם יש הבדל לעומת ה Lite-On? אציין שחיפוש בפורום על הנושא לא העלה תוצאות משביעות.

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  11. Started by yot,

יום גיליתי, שההאד דיסק שלי (IBM 15 GB) מזוהה כהארדדיסק של 2 ג"ב. בזמן ההתקנה של ווינדוס איקס פי סימנתי לו לא להתקן תמיכה בהארד דיסנקים גדולים, זו הבעיה? בדקתי בג'אמפרים, הם מכוונים בסדר. מישהו יכול לעזור לי?

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  12. Started by viper_sb,

קניתי לא מזמן לוח אם של ASUS התקנתי וינדוס 7 64 ביט וברמת הביוס הגדרתי את תצורת הרייד והכול תקין אך אני לא מצליח להתקין את תוכנת הניהול שלו כול פעם קופץ לי הודעת שגיאה שאני לא עומד בדרישות המינימום עזרה בבקשה דחופה !!!

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  13. Started by פבלו,

שלום, אני מתכוון לקנות בקרוב כונן SSD מסוג M.2. יש לי כבר אחד שיושב במחשב, אבל הוא 500 GB. מערכת ההפעלה עובדת עליו, פלוס תוכנות וכל זה, מה שלא משאיר לי הרבה מקום. אני עובד הרבה על פרימייר לעריכת וידיאו ואפטר אפקס, וחושב שאם אני אשים את חומר הגלם שלי על SSD מהיר של 1 או 2 טרה זה יעשה לי חיים קלים בהרבה. כמה שאלות: 1. אם כבר יש לי כונן SSD אחד שיושב על הלוחם אם, פלוס 4 זיכרונות, מעב + מאוורר מעבד, וכרטיס מסך, האם יהיה מקום לכונן נוסף? 2. אני רואה שבאייבורי יש שני כוננים כאלה, אבל ההבדל הוא בעיקר בממשק, ואני לא כזה בטוח מה עדיף. זה היקר יותר: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26251 הזול יותר: https://www.ivory.co.il/catalog.ph…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by m0sh,

שלום חברה...רציתי לדעת אם יש לכם מושג איפה אני משיג בארץ דיסקים מיני של DVD בשביל הגיימקיוב שלי תודה.

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  15. אחרי שהמחשב שלי מפוצץ דברים ואין לי מקום בגרוש. אני צריך דיסק קשיח בנפח כמה שיותר גדול, בעל מהירות RPM 10,000, עדיף מנועה מחשבים, עם אין אז ב-KSP. תודה מראש לעוזרים.

16. Started by noodle,

שלום לכם, אני מעוניין ב- DOK 32GB USB2 עם מהירויות נורמליות בסביבות ה-100 ש"ח. בזאפ יש המון דגמים במחיר הזה ולמשל ה-SanDisk Cruzer Blade 32GB רשום עליו שהוא נורא איטי עם כתיבה של 5MB. אני מעביר הרבה סרטי בלוריי לכן מעוניין ב-DOK עם מהירות כתיבה גבוהה ככל האפשר במסגרת התקציב (120 ש"ח גג) ויש את Transcend JetFlash 530 32GB עם מהירות Read 32 MByte/s, Write 10 MByte/s (32GB) ב- 85 ש"ח, אלו מהירויות אמיתיות? או תיאורטיות? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  17. Started by MODY69,

אהלן, קניתי לא מזמן את הלפטום asus u36sd שמגיע עם HD של 640GB. הבעיה היא שהמחשב מגיע עם יותר מדי מקום בכונן C ומעט מדי ב- D בשביל מה שאני מתכנן בשבילו. האם יש דרך להעביר "שטח" מכונן C ל- D ללא פורמט? יש לי המון מקום פנוי בשני הכוננים. תודה רבה, MODY.

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  18. Started by totemk,

קניתי לא מזמן LiteOn 52x, ואני צורב עם nero כשאני צורב משהו ונותן לnero לקבוע את המהירות, הוא רושם "speed if source data is too slow", ואז צורב ב16x במקום 52x כשאני לא מסמן את הקביעת מהירות, הוא רושם שהוא צורב ב52x אבל לוקח לו 10 דקות לצרוב.... (16x שוב) חיפשתי קצת בgoogle על הבעיה הזאת, מתברר שזה לא קשור לצורב, ולא למדיה, אבל עדיין אין תשובה חשבתי אולי מישהו פה יוכל לעזור לי? :-\

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  19. אני מנסה ליצור כבל קומקום לספק הכוח שלי באורך מסוים.. האם אפשר פשוט ליצור כבל חשמל רגיל ולשזר על ידי איחוי תקע של כבל קומקום?

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  20. שלום לכולם! קניתי היום דיסק קשיח של סמסונג F3 בנפח טרה ואני מעוניינת להריץ עליו בדיקה ולוודא שמצבו תקין לחלוטין. יש אתר או תוכנה מוכרת שיעשו זאת? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  21. Started by haim_egm,

סיפרית הווידאו שלי מורכבת ברובה מסרטים/סדרות באיכות 4K, קבצי המדייה הגדולים (10GB) דורשים איחסון על תקליטורי BR ואני משתמש במדיות של DL (50GB). יש לי כרגע שני צורבים, אחד במחשב ואחד ב HTPC, שמשמשים לצריבה ולצפייה ובחודשים האחרונים הצורב ב HTPC התחיל לפספס (קורא את הדיסק נורא לאט, לא מצליח לצרוב גם במהירות הכי נמוכה) והחלטתי לרכוש חדש במקומו. הזמנתי מאמאזון LG WH16NS40, הגיע שבוע שעבר והוחזר אחרי שגיליתי שהוא לא מזהה שום דיסק... אשמח להמלצה לצורב BR איכותי פנימי במחיר של 200-300 ש"ח. אני צריך צורב שיכול להתמודד עם מדיות לא איכותיות במיוחד מבחינת כתיבה והמהירות כתיבה שלו הרבה פחות חשובה לי מאשר איכות הכתיבה שלו (הצריבה מתבצעת פעם ב ואני משתמש ב HTPC בלילה ב…

22. Started by roeesnir,

יש לי חבר שפירק את הכונן ממחשב נייד של HP. SSD 80GB HP P/N 487613-002 שווה לקנות ב-450 ש"ח? האם זה הגרסה האשונה של ה-SSD או השניה?

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  23. אני מתכוון לקנות 2 כוננים ולחבר אותם ב RAID 0 האם אפשר לקנות כונן למשל RAPTOR 36 GB ולחבר אותו לעוד 7400 רגיל של 80 GB ? והאם זה יתן הבדל ביצועים מול 2 כוננים של 7400 80 GB ?

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  24. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי והלוח שבחרתי לא תומך ב ATA 133. (אם אתם שואלים למה אני קונה לוח מיושן אז זה בגלל שאני בונה על שני מעבדים, והלוחות האלה מיועדים לשרתים, אז הם לא תומכים בכל הפיצ'רים הכי חדשים). בכל מקרה, השאלה שלי היא אם אני קונה בקר IDE נפרד, כזה שנכנס לחריץ PCI, והוא תומך ב ATA 133 אז האם דיסקים שאני אחבר אליו אכן יעבדו ב 133 למרות שלוח האם עצמו לא תומך ? תודה

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  25. Started by gimi10,

רכשתי צורב מסוג טושיבה.. ובנסיונותי לצרוב סרטים העלו עד כה חרס.. אשמח לעתה טובה או תוכנה שתצליח להתגבר על ההגנות.. ניסיתי עם תוכנת DVDXCOPY .. ולא לקח.. בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.