עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Coca Cola,

שמעתי שיוצא או כבר יצא נראה קוראים לו 4168B שיש לו תמיכה בLS השאלה שלי היא האם זה כבר יצא? ואיזה DVDRW הכי מומלץ להיום? אני ממש לפני קניית מחשב(חישובים כלכליים וכו'..) האם אמורים לצאת DVDRW טובים יותר עד לסוף אוקטובר? או לפחות עד 2006? תודה רבה לכל העוזרים.

2. Started by eegg,

רציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי בין buffer 8mb/16mb בדיסקים קשיחים כי אני רוצה 250gb wd sata2

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by sbab,

הציעו לי לרכוש את הכונן חיצוני הבא: Seagate 1000GB ST310005EXD101RK. האם משהו משתמש בו ויכול לתת עליו חוות דעת או המלצות? האם יש כונן חיצוני 1TB ברמת המחיר שלו שעולה עליו בביצועים? האם זה נכון מה המוכר אמר: שכונן חיצוני הוא כמו מארז חיצוני+כונן קשיח פנימי? האם אני יכול בעתיד להחליף רק את הכונן הקשיח הפנימי (לדוגמא ל2TB)? הוא גם טען שזול יותר לרכוש כונן חיצוני מאשר כונן פנימי ומארז - האם זה נכון? אני רוצה לעלות עליו סרטים, מוזיקה ותמונות בעיקר ולהזרים ממנו דרך סטרימר לטלוויזה - האם הוא מתאים למשימה זאת? על עזרה הודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Parallel,

זהו זו השאלה ...ההבדל במחיר הוא בערך 90שקל{הרד דיסק של WD 120 gb} ...האם אני ירגיש הבדל גדול בביצועים?.. תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ohaddi,

מישהו יודע מה הוא הכונן שסמסונג דחפו ל 2000GB מסדרת G3 Station ????? http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733486 מבדיקות עולה שזה מהירות סיבוב 5400, בנוסף זה מהסדרה הירוקה מה שמכווין אותי אל שני האופציות הללו HD203WI או HD204UI HD204UI עוללה 490 הכי זול ולכן לא הגיוני לי שהצעות הכונן קשיח חיצוני החל מ450 כי זה מגיע גם עם מארז

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Matankzr23,

בכל אתר של מחשבים אני רואה דיסקים קשיחים של אותה החברה באותו הגודל אבל שבאחד מהם יש JS JB KS YS מה זה כל הדברים האלה? מה הכי טוב?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Mr Gadget,

ברשותי שעון + DOK שקיבלתי אותו תקול ממישהו שכבר לא התעניין בשעון, אחרי שהבעייה הייתה בכבל ה USB עצמו החלפתי אותו לכבל יותר גדול שמצאתי, עכשיו הבעייה העיקרית למי שמכיר את השעון היא למצוא כבל תואם שיתאים לתושבת שעל השעון חיפשתי המון כבלי USB שאולי יתאימו אך ללא הצלחה האם אפשר להשיג כבל דומה מאיפהשהו?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by The Winter King,

שלום לכולם, קניתי לפני כשבוע DOK של sandisk הוא מזוהה ע"י מחשב עם XP אבל במחשב עם חלונות 98 אי אפשר להפעיל אותו! ברגע שמחברים אותו המחשב נותן הודעה שהוא מחפש את הדרייבר אבל לא מוצא אותו, מבחינת המחשב הDOK לא קיים בכלל. למישהו יש רעיון למה ואיך פותרים? תודה מראש על העזרה, T.W.K

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אבד לי הג'אמפר של ההארד דיסק ויש לי שניים אני כרגע אז פועל רק עם הארד דיסק אחד (אין לי אפשרות לשניהם כי בראשון לא היה לי ג'אמפר) איפה אני יכול להשיג ג'אמפרים בלבד? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by loading,

אני רוצה קשיח לנייד בנפח של סביבות 250. מה שאני מכיר הם OCZ ו-Corsair. בגדול הכיוון שלי זה VERTEX 4 (אולי שווה בכלל וורטקס 3?) בנפח 256GB או GT בנפח 240GB. שניהם יגיעו מחו"ל, OCZ אחריות בינלאומית 5 שנים עם שירות בארץ, ולקורסייבר אין לי אחריות בארץ אני צריך לשלוח אליהם את הקשיח במקרה של תקלה. השאלה איזה מהם עדיף לי, והאם יש משהו אחר שאני לא מכיר וכדאי להסתכל עליו. השימושים שלי לנייד הם בגדול הרצה של הרבה תוכנות במקביל, בעיקר מכונות וירטואליות. התקציב סביב 300 דולר

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Vodkaboy,

חיפשתי קצת על הודעות ישנות בנושא אך לא הצלחתי למצוא משהו שיעזור לי. היום קניתי HD 160GB עם חיבור IDE של WD, ומשום מה הווינדואוז מסרב לזהות אותו. הביוס מזהה אותו כמו שצריך ולכן אני די בטוח שחיברתי אותו (פיזית) נכון. אני ממש לא מבין מה הבעיה. אני אשמח אם מישהו יעזור לי בזמן הקרוב כי אני בצבא וזה מחשב של ההורים שלי וזה די חשוב לי. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by civic,

אם יש כונן קשיח חיצוני esata : http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7732863 ניתן לחבר אותו בUSB במחשב שאין לו חיבור esata?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by Holy,

ושלא יעשה שטויות אחרות כמו overspeed ודברים כאלה, אני לא מאמין בזה כרגע יש לי 2.17 רשמי אם זה משנה...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. משפחת ה-870 EVO מיועדת לרשת את דגמי ה-860 EVO המפורסמים לאחר יותר משלוש שנים של הפוגה, תודות לשבבי TLC מהדור החדשלכתבה

15. אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני ואשמח אם תוכלו לעזור לי. 1.האם אני אוכל להעביר אליו קבצים שהם יותר מ 4GB ולראות אותם בDVD?(סרטי FULL HD) 2.אני ממש לא מבין בדברים האלה אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי על הארד דיסק של 1TB תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by daniel0089,

שלום, נגיד ואני קונה דיסק קשיח חדש, אז אין שום בעיה שאני יוכל להוסיף את הקיבולת שלו למחיצה אחרת, נכון? נגיד עם התוכנה פרטישן מג'יק... האם הדבר עלול גורם לבעיה מסויימת? עוד שאלה.. נגדי אני רוצה להעביר את כל החומר שיש לי ממחיצה אחת למחיצה שניה אז איך אני עשוה את זה, כי שאני עושה גזור הדבק אז זה עושה את זה אבל שאני בא להפעלי את התוכנה שהתקנתי ב-C ואז העברתי ל-D אז שאני פותח אותה היא לא עובדת טוב... מקווה שהבנתם ותוכלו לעזור לי. תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ofir3,

שלום אני צריך שתמליצו לי על כונן חיצוני של טרה בייט השימוש העיקרי שלי הוא לשמור עליו סרטים וסדרות שאני מוריד המהירות של הכונן היא לא דבר חשוב כלכך בשבילי לא אכפת לי לחכות 2 דקות בשביל להעביר סרט ומספיק לי חיבור USB 2 אני נראה לי ילך על 3.5 (לא נראה לי שיש טרה על 2.5 נכון?) העיצוב גם לא ממש משנה לי אני מחפש משהו בסביבות 400-500 שקל ועם אחריות של 3 שנים לפחות יש דברים חשובים שאני מפספס שאני חושב שהם מיותרים אבל כדאי בכל זאת?(חיבורים מסוימים או משהו בסגנון) הטווח מחירים שנתתי סביר נכון? יש המלצות על דגמים (להתקרב או לא לגעת)? תודה לעוזרים! עריכה: שכחתי להגיד שאני רוצה אותו חיצוני כדי שאני יוכל לחבר אותו ל DVD בעזרת USB ולראות את הסרטים ככה בטלוויזיה בדקתי בזאפ וראי…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by FastJack,

שלום, אני מעוניין לקנות HD של 2TB של חברת Samsung בארה"ב. רציתי לדעת אם יש עליו אחריות בינלאומית, כלומר אם קורה משהו בארץ לאן אני פונה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Mooosa2005,

ההארד דיסק שלי מחולק ל-C ו D וזה ממש מעצבן. בגלל שהמעבר ממחיצה למחיצה ממש איטי איך אני מבטל את המחיצות? תודה בכל מקרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ticls,

קודם כל יש לי שאלה קצת מטופשת כנראה: ראשית, האם כל הדיסקים הקשיחים הם באותו גודל? זאת אומרת לא אמורה להיות בעיה להרכיב כל דיסק קשיח במארז מהשנים האחרונות? אף פעם לא הרכבתי לבד כונן קשיח במחשב ואני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה. שנית, אני חושב שאני מתקרב למכסה של הספק כוח שלי אחרי שהחלפתי כרטיס מסך. עד כמה כונן קשיח נוסף הוא קריטי בנושא הזה? האם יש משמעות לנפח שלו או לפרמטר אחר? שלישית, איך הכונן הזה? http://ksp.co.il/?uin=15287 אין לי בעיה לרדת בנפח אם יש כונן טוב יותר במחיר דומה, 2tb זה קצת אוברקיל בשבילי. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by SOLIDUS SNAKE,

כשהמחשב עושה BOOT ולפעמים כשהWINDOWS עולה נשמע צליל קריאה חזק מהכונן משהו יודע מה הבעיה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by אורבך1,

מחפש מארזי כוננים איכותיים SATA 6 בצבע שחור עם דלת מקדימה להחלפת דיסק

23. עשיתי חיפושים אבל התייאשתי, כי כל הת'רדים הדומים לזה הם אנשים שהיה להם רק דיסק SATA ואז לא הייתה להם בעיה להתקין דרייברים במהלך התקנת הWIN. אבל לי כבר מותקן הווינדוס בהארדיסק IDE (WD400JB(.. בכל אופן, קניתי את הWD2500KS, בביוס הוא מזוהה אך לא בהפעלת הווינדוס. אין לי מושג איך לפרמט אותו ולמען האמת לא קיבלתי שום דרייברים של SATA עם הלוח שלי. יש לו ג'ימפור לSATA150 במקום SATA300, עשיתי את זה. חשבתי שזה יועיל אבל המצב לא השתנה. הלוח שלי הוא 775Dual-VSTA של ASRock. קישור להורדת דרייברים מאתר החברה ללוח הספציפי: (כי אני לא מצאתי שם כלום) http://www.asrock.com/support/download.asp?Model=775Dual-VSTA תודה מראש לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by dcaspi,

שלום, לפני יומיים קניתי הארד-דיסק חדש, מקסטור, 40 גיגה, 7200 סל"ד. עכשיו, אני מעוניין להשתמש גם בחדש וגם בישן כשני כוננים נפרדים. הגדרתי את המקסטור כסלייב והתקנתי על שניהם אקס-פי. התקנתי בוט-מג'יק כדי שאוכל לעבור בין שני הכוננים, הבעיה היא שכשיש על שניהם אקס-פי, כשאני מנסה להריץ את הסלייב, המקסטור, הוא נותן לי שיגאה ולא נותן לי להעלות את ווינדוז. כשהיה לי על המאסטר, הישן, אקס-פי, וווינדוז מי על החדש זה עבד מצויין. למישהו יש מושג? תודה רבה, דן

דיונים חדשים בפורומים