עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by watch out,

תמונה מצורפת מ Hd tune מה בעצם פרוש הנתונים האלה?

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  2. Started by eliranl,

אהלן! המחשב של חבר שלי התחיל לעשות בעיות שקשורות לאיטיות ומסורבלות המחשב כתוצאה מהתקנת SP2, אז הסרתי אותה, ומאז המחשב גם קיבל את הווירוס הישן של ה60 שניות וגם לא מזהה את הכונן 160GB IDE החדש שהתקנתי, ושהוא זיהה לפני שהסרתי את הSP2. יש לציין שבbios הוא מזהה אותו...בבקשה תעזרו לי..תודה מראש תותחים.

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  3. המותג שהיה שייך בעבר לחברת מיקרון יתחיל להתחרות בה באופן ישיר מעתה ואילך לכתבה

4. Started by ofer_shm,

שלום לכולם ... יש לי במחשב משחק שהוא בקובץ ISO בגודל 5 גיגה המשחק זה: Tom Clancy's Rainbow Six Vegas אני רוצה לצרוב אותו על דיסק בשביל לשחק אבל הדיסק של DVD זה רק 4.7 גיגה ונרו לא נותן לי לצרוב אותו ... איך אני יכול לצרוב את המשחק? תודה לעוזרים ...

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  5. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי ספרייה של 22 GB שהולכת וגדלה ואני צריך לגבות אותה בערך כל חודש.. עד עכשיו גיביתי אותה באמצעות DVD-RW אבל זה מעצבן כל פעם להתחיל לסדר את הקבצים ל5-6 דיסקים ולצרוב במשך שעות. האם הארד דיסק חיצוני הוא פתרון גיבוי הולם? איך העמידות שלו בהשוואה לDVD-RW? (אני לא מתכוון לצאת איתו לטיולי שטח אבל גם לא להשאיר אותו בארון..) תודה.

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  6. Started by -JobNick-,

שלום חברה, היום קניתי את הצורב של LG 40X12X40 הפירמר (FIRWARE) שךו היה 1ץ02 עידכנתי ל1.04 ללא בעיות. קראתי אליו ביקורות טובות ברשת, וגם קראתי שפעם הם היו באים עפ BUFER של 8 מגה אבל עכשיו זה 2. אבל מה שאני רוצה לשול זה באיזה צורה הוא צורב P-CAV ? ואיך אני יכול לבדוק זאת, בחוברת שלו כתוב P-CAV אבל אני מקווה שבFIRMWARE 1.04 הם לא החיזור את זה לZ-CLS

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  7. Started by giladbe,

האם יש למישהו נסיון / ידע על: שרת אחסון NAS410st של חברת Maxtronic או על שרת אחסון HP DL185 G5 ויכול לחוות דעתו עליהם? תודה

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  8. היי, יש באפשרותי להשיג כוננים של סמסונג או WD באותו מחיר פחות או יותר (הסמסונג אפילו יותר זול). בדגמים של ה 250 לWD יש 16 מול סמסונג עם 8. הסמסונג מדגם : SP2504C וה WD WD2500KS בדגמים של ה 320 לשניהם יש 16. הסמסונג מדגם HD321KJ וה WD מאותה סדרה, KS. הבנתי שהכוננים של סמסונג לרוב שקטים יותר, אך מה לגבי ביצועים ואמינות? עוד לא החלטתי אם 250 או 320, כך שאשמח לקבל ביקורות עליהם בנפרד. ומלבד זאת מה לגבי הצורב LITE-ON 20A1H? הוא מדורג ב X20, איך האיכות צריבה והמהירות תכלס? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  9. Started by 00Amir,

שלום יש לי השערה שהכונן הקשיח שלי מגביל את המחשב במהירות. יש לי WD Caviar Blue 500GB 7200Rpm. אני רוצה לשמוע חוות דעת של שדרוג לכונן למערכת הפעלה . אשמח לשמוע עצות. אני רואה הרבה המלצות על הסמסונג F3 למה? תודה

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני ואשמח אם תוכלו לעזור לי. 1.האם אני אוכל להעביר אליו קבצים שהם יותר מ 4GB ולראות אותם בDVD?(סרטי FULL HD) 2.אני ממש לא מבין בדברים האלה אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי על הארד דיסק של 1TB תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  11. רציתי לדעת בעצם על הנושא טיפה יותר. עברתי על הדיונים בסטיקי וכמה דפים אחורה ולא ראיתי איזכור לנושא. א. ניתן לרכוש מתאם כזה בחנות? אם כן, כמה זה עולה? ואם אפשר לינק לחנות כזו.(אם אין כוח לתת לינק, אני אחפש לבד. רק אני צריך את השם המקצועי של זה, אם יש כהז.) ב. יש אפשרות להכין את המתאם לבד? אם כן, יש כאן באתר איזה מדריך לנושא או באתר אחר(לינק יעזור )? ג. אם יש משהו שפיספסתי, לא שאלתי או כול אור שניתן לשפוך על הנושא אני אשמח מאוד. תודה מראש לכולם.

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  12. עם חיבור USB 2.0 או Firewire למחשב. חשבתי בכיוון המארז הבא: http://www.1buy.co.il/Product.asp?Pid=enclose35&Cat2Cat1ID=5030&Cat2ID=4855 מה דעתכם על הדגם/חנות? יש המלצות למשהו יותר טוב עד 150 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  13. Started by ctx,

יש לי יואסבי של SanDisk Cruzer 16GB שכשאני מעתיק אליו סרטים מהמחשב בהתחלה זה מעתיק ממש המר ואחרי קצת זמן, בדרך כלל באמצע זה יורד למהירות של בין 10-8MB לשניה.. מישהו יודע אולי למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  14. הדיסק מתקתק, לא מזוהה בביוס, המעגל אלקטרוני תקין. כנראה שהראשים נשרפו, עדיין לא פתחתי. לצורך הצלת המידע, האם ניתן להעביר פלטות ישנות לדיסק חדש זהה ?

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  15. Started by eegg,

רציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי בין buffer 8mb/16mb בדיסקים קשיחים כי אני רוצה 250gb wd sata2

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  16. Started by yaniv-h,

כמה צריך לעלות היום צורב טוב *52????

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  17. Started by SOLIDUS SNAKE,

כשהמחשב עושה BOOT ולפעמים כשהWINDOWS עולה נשמע צליל קריאה חזק מהכונן משהו יודע מה הבעיה.

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  18. לפני כשנה קניתי צורב X24 של חברת לייטאון - כבר מההתחלה היו לי בעיות של באפר נמוך מצריבה מהסידי לצורב אבל בזמן האחרון(לאחר פירמוט המחשב והתקנה של הארדדיסק נוסף) החלו גם בעיות של הבאפר בצריבה מהארדסיק לצורב... המליצו לי פעם על עדכון FIRMWARE אבל הבנתי שיש בזה סכנות וגם שזה קצת מסובך... למישהו יש רעיון מה הבעייה אולי??? תודה מראש... נ.ב. מהירות ההארדדיסק החדש 7200, הסידי X56.

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  19. שלום, יש ברשותי צורב dvd חדש של sony , בכל פעם שאני מנסה לצרוב דיסק של dvd או של cd רגיל המחשב נכבה פתאום בזמן שהצריבה מגיעה למשהו בין 3% ל 5%... פירמטתי את המחשב - לא עזר, התקנתי nero מחדש לא עזר... מה יכולה להיות הבעיה? זקוק לעזרה נואשות ... מתסכל מאוד

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  20. Started by rank,

אומרים שהוא יעלה 525 דולר בחול כמה אתם חושבים שהוא יעלה בארץ ?

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  21. Started by SEangel,

איזה הרד דיסק עדיף? לשניהם 8 מגה באפר ושניהם בנפח 120 ג'יגה

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  22. Started by loading,

אני רוצה קשיח לנייד בנפח של סביבות 250. מה שאני מכיר הם OCZ ו-Corsair. בגדול הכיוון שלי זה VERTEX 4 (אולי שווה בכלל וורטקס 3?) בנפח 256GB או GT בנפח 240GB. שניהם יגיעו מחו"ל, OCZ אחריות בינלאומית 5 שנים עם שירות בארץ, ולקורסייבר אין לי אחריות בארץ אני צריך לשלוח אליהם את הקשיח במקרה של תקלה. השאלה איזה מהם עדיף לי, והאם יש משהו אחר שאני לא מכיר וכדאי להסתכל עליו. השימושים שלי לנייד הם בגדול הרצה של הרבה תוכנות במקביל, בעיקר מכונות וירטואליות. התקציב סביב 300 דולר

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  23. מדובר על לפטופ של מכר, שנפל לו ארצה והלך הדיסק קשיח מדובר ב2.5" IDE 60GB.... (hp mini 10"( תודה

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  24. Started by Falcon4g3,

היי, אני עומד לרכוש צורב DVD ומעוניין לדעת מה הם ההבדלים בין הצורבים הנ"ל והאם שווה להוסיף 45 שקלים בשביל ה-3520A ? (שעולה 427 ש"ח לעומת 382 ש"ח שעולה ה-3500A) תודה

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  25. Started by zohar678,

הבעיה היא למעשה של חבר, הוא עובד עם מערכת הפעלה של וינדוס 7 והוא טוען שהצורב עובד אך לא קורא דיסקים. האם מקור הבעיה בהגדרות או שיתכן והצורב הלך?

• 9 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.