אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
תחת נסיון לעמוד בחוקים הרגולטוריים של יפן, קבוצת רכישה שמורכבת מכמה מן השמות הגדולים ביותר בשוק המחשבים מתקרבת להסכם ענק בשווי של כ-18 מיליארד דולר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הצורב (סאמסונג) עבד איזה שנה שנה וחצי ופתאום לא מצאתי אותו במחשב שלי. שאני מכניס דיסק אני רואה את הלד מהבהב וגם הביוס מזהה אותו, אבל בכל זאת אין אותו במחשב שלי. ניסיתי לעשות את מה שיש בFAQ הכונן פשוט לא מופיע שם אבל במנהל התקנים הוא כן מופיע אבל יש עליו סימן קריאה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
תמונה מצורפת מ Hd tune מה בעצם פרוש הנתונים האלה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איך מבטלים מחיצות? ואיך ניתן לפרמט כונן קשיח דרך וינדוס?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בדיוק קניתי את ה HDD הנייד הנ"ל, כשאני מנסה להעביר קבצים גדולים מ 4 גיגה, הוינדוס 7 אומר לי שהקובץ שאני מנסה להעביר הוא גדול מדי ועל כן מתבטל. איך אני מסדר את זה? נשמע לי ממש לא הגיוני ש HDD של 320GB לא נותן להעביר קבצים מעבר ל 4 גיגה - אולי זה מוגדר כ FAT32 ובגלל זה לא ניתן? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוספתי הארד דיסק עכשיו יש לי שתיים חיברתי תשני הוא רושם לי שזיהה חומרה חדשה אבל "במחשב שלי" אני לא רואה אותו..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! אני מעוניין לרכוש דיסק חיצוני חדש וראיתי את הMY PASSPORT של WD שתומך גם בUSB3. השאלה שלי היא אם אני יכול להגן עליו לשימוש עם סיסמאת כניסה בדומה לU3 ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי נפלו לידיי מספר דיסקים ריקים לצריבה, בצבע שחור. כמו דיסקים של פלייסטיישן.. מדובר בדיסקים רגילים (CDR, 80min/700MB/x48), וכתוב עליהם "Black & White". אז סתם מסקרן אותי לדעת.. חוץ מהעובדה שזה מגניב, מה הקטע של הצבע השחור בעצם? thanks
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי, כבר קראתי עשרות פוסטים העוסקים בנושא הזה ובכל זאת לא הצלחתי לקבל את התשובה שלשמה חיפשתי את המידע. יש לי הארדיסק נייד של 1 טרה. כרגע הוא נמצא בפורמט של Fat32 וזאת רק על מנת שאוכל להשתמש בו גם במחשב מק שלי. קניתי כבר הארדיסק נפרד למק ועכשיו השאלה שלי האם בברירת המחדל שלו הכונן צריך להיות NTFS או FAT32 בהנחה ואני אשתמש בו בוינדוס? ות'כלס, מה ההבדל המהותי בניהם ובמה עדיף להשתמש? וכן, אני משתמש גם בקבצים שהם מעל 4 ג'יגה. שנה טובה !
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים בין שני הדגמים הספיציפיים הנ"ל: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS נגיד ששניהם עולים אותו דבר (בחלק מהחנויות אחד יותר יקר ובאחר השני). על הנייר ה-seagate עדיף, יש לו 32MB באפר, וחמש שנים אחריות במקום שלוש. אבל אולי יש דברים לא על הנייר.. מה נראה לכם עדיף?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי 2 כוננים חיצוניים, אחד 1 טרה, השני 3 טרה, שניהם מהדגם WDBACW0010HBK Western Digital My Book Essential Edition קניתי למחשב הנייח שלי כרטיס PCI-E USB3 עם 2 יציאות לפני כשנה. הכרטיס נקנה מחנות KSP, מחברת NEC, אין לי את הדגם בדיוק, אני רק יודע שהוא בצבע כחול, עם 2 יציאות. חיברתי אותו לאחת יציאות הPCI-E במחשב שלי, התקנתי את הדרייברים שבאו איתו. הכל נראה מבטיח. חיברתי את הכוננים, הכל עבד מהר, מהר מאוד אפילו. קצב ממוצע להעברה 110MB\SEC. לפני כחודשיים בערך, המהירות ירדה בשני הכוננים למהירויות קריאה וכתיבה של משהו כמו 35-25 MB\SEC. יש לציין כי בכונן של ה1 טרה המהירות טיפה יותר גבוהות (מגיעות ל40-60 MB\SEC, אולי קשור לזה שהנפח יותר קטן בכונן אז המהירות יותר גדולה - סת…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות HD של 2TB של חברת Samsung בארה"ב. רציתי לדעת אם יש עליו אחריות בינלאומית, כלומר אם קורה משהו בארץ לאן אני פונה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אתחיל ואומר שאין לי מושג בנושא ואני רוצה להתחיל להיכנס אליו על מנת לרכוש אחד כבר בשבוע הקרוב. יש לי את האיימק 27׳ החדש עם חיבור TB3. כעת אני רוצה להוסיף נפח וחשבתי לעשות זאת דרך כונן TB3. הבנתי שיש דבר כזה שנקרא RAID ורציתי לשאול כמה שאלות לגביו: 1. אם יש לי כלוב שתומך ב4 כוננים אבל בשלב ראשוני אני מחבר כונן אחד נניח של 2 טרה ובעתיד אני רוצה להוסיף כונן נוסף של עוד 4 טרה. האם אני רק מכניס אותו ורואה אותו ישירות כ6 טרה במק? 2. נניח ויש לי בכלוב הנ״ל 2 כוננים ואני כל הזמן מגבה ומעביר לתוכו. איך אני יודע לאיזה כונן פיזי זה עובר? 3. האם יש אפשרות לראות כל כונן בנפרד פשוט? אני כמובן מדבר על הקשר של מק כי ייתכן ושם זה …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי בין buffer 8mb/16mb בדיסקים קשיחים כי אני רוצה 250gb wd sata2
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבריה, מערכת הפעלה xp/sp2 עיברית. הוספתי הארדיסק נוסף בגודל 20 גיגה ,לא מופיע "במחשב שלי",בביוס ובמנהל ההתקנים מזוהה. בניהול דיסקים ,מופיעה מחיצה לא מזוהה בגודל 11 גיגה להיכן נעלמו 9 גיגה? מה ניתן לעשות ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל יש לי שאלה קצת מטופשת כנראה: ראשית, האם כל הדיסקים הקשיחים הם באותו גודל? זאת אומרת לא אמורה להיות בעיה להרכיב כל דיסק קשיח במארז מהשנים האחרונות? אף פעם לא הרכבתי לבד כונן קשיח במחשב ואני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה. שנית, אני חושב שאני מתקרב למכסה של הספק כוח שלי אחרי שהחלפתי כרטיס מסך. עד כמה כונן קשיח נוסף הוא קריטי בנושא הזה? האם יש משמעות לנפח שלו או לפרמטר אחר? שלישית, איך הכונן הזה? http://ksp.co.il/?uin=15287 אין לי בעיה לרדת בנפח אם יש כונן טוב יותר במחיר דומה, 2tb זה קצת אוברקיל בשבילי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק חיצוני על WD עכשיו הוא נפל לי .. אחרי שהוא נפל אני מנסה לחבר אותו הנורה שבצע פועלת הוינדוס מזהה שיש משהו חדש אבל אין את הכונן.. מה זה יכול להיות ??? בעיה מהנפילה ?? הורדה תוכנות מהאתר שלהם וגם התוכנות מזהות שיש משהו אבל לא יודעות מה זה תמונה למשל ...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לגבי הארד דיסק חיצוני. אני מחפש דיסק חיצוני, 2T, לצורכי גיבוי יומיים למחשב ביתי. השאלה שלי - האם עדיף לי לקנות הארד דיסק חיצוני, או לבנות באיזושהי דרך ע"י הארד דיסק פנימי? כך שאוכל להוסיף לו מאוורר לדוגמא...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. איזה דיסק קשיח הכי אמין והכי שקט בין? נפח: פחות מ-1TB. סל"ד: 7200. שיתאים ללוח Gigabyte P35-DS3. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , ברשותי לוח אם Z97-pro deluxe של ASUS. (לינק) כתוב : Intel® Z97 chipset : 1 x SATA Express port, compatible with 2 x SATA 6.0 Gb/s ports 1 x M.2 Socket 3, with M Key, type 2260/2280 storage devices support (both SATA & PCIE mode)*2 4 x SATA 6Gb/s port(s), gray Support Raid 0, 1, 5, 10 Supports Intel® Smart Response Technology, Intel® Rapid Start Technology, Intel® Smart Connect Technology *3 ASMedia® SATA Express controller : *4 1 x SATA Express port, black ASMedia® PCIe SATA controller : *4 2 x SATA 6Gb/s port(s), black אני רוצה לחבר לו כונן ב m.2 אבל לא כתוב במפורש שהוא תומך ב NVME אבל כן ב PCIe . מה או…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה הרד דיסק עדיף? לשניהם 8 מגה באפר ושניהם בנפח 120 ג'יגה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
LH-20A1S , חדש יחסית, אין לו אפילו שנה. צורב לי מדיות דיוידי סבבה. אבל CD כול הזמן מופיע לי ההודעה הזאת: תמיד אחרי כמה שניות מהתחלת הצריבה שומעים אותו מתחיל לעבוד ואז הוא כאילו מפסיק ומשמיע רעשים. עריכה: פרטים על הצורב מ-KProbe2: Bus Type ATAPI VID LITE-ON PID DVDRW LH-20A1S F/W Revision 9L09 Date Code 2008/02/13 10:14 FlashROM Manufacturer ID C2 FlashROM Device ID 14 FlashROM Type MXIC(MX25L1605) Region Region free Interleaved DMA Not Supported Command queuing Not Supported Overlap operation Not Supported IORDY …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקבות הכשל החמור שהתגלה בהארדיסקים של סיגייט, שאחד מהם קניתי ממש לאחרונה, אני לא מתכוון לקחת סיכון ופשוט אקנה חדש. הקבצים שלי חשובים מדי. צריך המלצה לדגם ספציפי של 400-700 ג'יגה, שידוע כאמין. רצוי שהדגם יהיה כזה שמופיע באתר של אייבורי, כי זאת החנות הגדולה הקרובה אלי. ההארדיסקים באייבורי: http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=399
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-