עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, שבוע הבא אני בארה"ב, אז חשבתי שהגיע הזמן כבר לקנות על הדרך דיסק חיצוני כדי להגן על המידע היקר שלי. מבחינת צרכי גיבוי 1TB אמור להיות הרבה יותר ממספיק (אני צריך בערך 100GB) אבל אם אין הבדל גדול במחיר/מידות אני שוקל 2TB שישמש גם כהרחבת מקום אכסון לסרטים וכו'. הדיסק צריך לגבות את הנייח ושני לפטופים, כך שאמור להיות מחובר לכמה מחשבים, ואם אפשר בו זמנית. מבחינת ביצועים אני מניח שאני יכול להתפשר כדי לחסוך במחיר. המלצתכם? האם יש חשיבות לתוכנות הגיבוי המסופקות עם הדיסק או שבכל מקרה מומלץ להשתמש בתוכנות חיצוניות?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by kalda01,

אני מחפש דיסק נייד רצוי בגודל 1TB שלא דורש חשמל חיצוני כדי לאחסן בו קבצי מוזיקה בפורמט FLAC. חיבור למחשב באמצעות USB. מה הייתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by kobibo,

אני מעוניין לרכוש את הסטרימר של WD TV HD ואני צריך המלצה לכונן קשיח חיצוני שיתחבר אליו. חשבתי קודם כל על גודל של 2.5" מכיוון שלא צריך גם מקור מתח בשבילו. מחפש משהו אמין מאוד ושקט שיעשה את העבודה כמובן עם נפח גדול שאפשר בתקציב של 500 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  4. Started by shlomom,

מה המוצר המומלץ היום שמספר מקסימום נפח לשקל. רצוי להתחיל מ-300 ולגלוש ל-400 רק אם צריך.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by golanc,

שלום, לחבר הלך ההארד-דיסק במחשב הנייד, והוא מחפש המלצה לקניית חדש. מדובר על קומפאק מלפני 4 שנים, והחיבור הוא SATA. קראתי בסטיקי, אבל יש שם רק כונני 3.5". האם ניתן להסיק שגם לנייד מומלץ סמסונג, או שלא בהכרח ? חיפשתי כאן בפורום וגם בפורום לניידים, אבל לא מלאתי משהו מועיל. אשמח לכל פידבק !

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  6. בעקבות פטירתו של דיסק 3TB של WD ששירת אותי נאמנה מ 2010 לכל הפחות. מעוניין בהמלצה לדיסק לאחסון מידע וגיבויים. המהירות אינה חשובה, חשובה האמינות ואחריות ל 3 שנים לפחות. הנפחים הבאים בחשבון הם 4TB, 6TB, 8TB. אם כי נדמה לי שלא הצלחתי להגדיר את ה 8TB שברשותי כדיסק פנימי, אלא רק בתור דיסק USB חיצוני, יש לי לוח אם ישן P55 של Gigabyte. אשמח חשמוע המלצות והאם כדאי לרכוש ב EBAY, יש פער מחירים גדול למחיר בארץ. תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by arbitman19,

אהלן, אני מקליט מהאקס בוקס גמפלי+ וובקאם ואודיו למחשב עם האלגטו 60HD ויש לי בעיות כשאני משלב גם פייסקאם בהקלטה. הבנתי שזה יכול להיות בעיה בדיסק קשיח אז השאלה היא איך אני בודק מה יש לי כרגע והאם צריך לשדרג?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by BMW330i,

היי, אני מעוניין לקבל המלצה על דיסק קשיח תקציב: 800 שיהיה 80 G לפחות, אבל אם אפשר יותר אז למה לא איזה אתם ממלצים? תודה

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  9. Started by hichcock,

ככה אני מחפש דיסק קשיח בנפח 320 ג'יגה בית כמה שיותר מהיר כמובן.. עד 700 שקל (רצוי כמה שפחות) לוח האם שיש לי - asus p4p800 deluxe יש הצעות? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  10. Started by House M.D.,

אני צריך המצה לדיסק קשיח 320GB (בנעוץ עם ההמלצות יש רק 500+ ואני לא צריך 500GB) מה שהכי איכותי ומהיר גם לגבי חברה, באפר ונתונים אחרים כמו מספר פלטות

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by #ELad#,

שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח למחשב בנפח גדול. הכיוון שלי הוא 1.5TB. הביצועים לא כל-כך מעניינים אותי מכיוון שהוא אמור לשמש לאיחסון בלבד (לא לתוכנות, משחקים..) חשוב לי שיהיה אמין. חיפשתי קצת ומצאתי את זה WD15EADS מישהו מכיר את הדגם הזה? מומלץ/לא מומלץ? יש המלצות לדיסק אחר? תודה רבה, אלעד.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by RGod,

כרגע יש לי WD 320 G והוא כבר ישן ורועש יחסית מחפש משהו שישמש ככונן ראשי שיהיה שקט יחסית וביצועים טובים הבנתי שה SJ של סמסונג מומלץ ?עד כמה דגם ה SI שקט יותר ממנו ?ועד כמה הוא איטי ממנו ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by nadav275,

האפשרויות: hitachi samsung WD seagate maxtor רעש לא ממש מטריד אותי (אבל שלא יהיה כמו משאית) חשוב לי ביצועים נטו. הלוח שלי לא תומך בסאטא2. (אבל נראה לי שאפשר לחבר כונן סאטא2) כל הכוננים אני קונה במחירים דומים- המחיר לא פקטור (האם שווה להוסיף 100 ש"ח בערך בשביל כונן 250 גיג עם 16 מ"ב זיכרון?! מבחינת הנפח זה חסר משמעות בשבילי)

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by AndreY`,

אני לא מעונין לעשות ראיד,כי הלוח שלי לא תומך ולדעתי זה ממש מסובך (לא ניסיתי) אז אני מעדיף דיסק קשיח פנימי אחד של 1TB אני מעונין יותר במהירות מאשר אמינות, וזה חייב להיות מKSP http://ksp.co.il/ התקציב הוא בערך 600 שקל, בבקשה לא לחרוג יותר מדיי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by SpidiMan,

אני מעוניין לקנות דיסק קשיח פנימי 1TB - שיהיה מהיר, ויציב - ובקיצור ממולץ בעל בתעודות ראיתי בסטיקי מומלצים את הדגם הזה: ST31000528AS האם הוא עדיין טוב, או שיצאו דברים חדשים ומומלצים יותר ? מה דעתכם על הדיסק הבא ? Seagate Barracuda LP ST31000520AS טוב ? לא טוב ? פחות טוב מה הדגם הראשון שרשמתי ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Zeev86,

אהלן. אני מחפש המלצה לדיסק קשיח חדש, עם נפח של 1TB (אם יש יותר ובזול אשמח להצעה). אני מעוניין במהירות 7200RPM. כמו כן אשמח לפיתרון (מאיפה לקנות) קופסה להארד דיסק הנוכחי. מבקש קופסה איכותית כי הישנה שקניתי מאיזו חנות ישראלית נהרסה תוך זמן קצר. תודה!

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by goodspeed,

שלום, אני מחפש המלצה לדיסק קשיח 2.5" למחשב נייד, 250-320GB תקציב בין 300-400 שח אבל עדיף קרוב ל300 שח. רוצה משהו אמין , ואם אפשר גם מהיר (7200RPM), SATA מאזור המרכז.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by ggg123,

יש ברשותי דיסק קשיח 250 GB של WD שהתמלא כולו. אני רוצה להוסיף עוד טרה. אז דבר ראשון אני צריך המלצה לדיסק קשיח בגודל טרה, איכותי, מהיר, אמין. ודבר שני אני מעוניין בהסבר כיצד מוסיפים דיסק קשיח. האם צריכים לפרמט ולחלק מחדש? או שהדיסק החדש יתווסף ככונן נוסף במחשב של טרה?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני צריך דיסק קשיח נוסף למערכת שלי (ללא Raid וגם לא מתוכנן בעתיד). יש לי כרגע Seagate 500GB 32MB ואני מרוצה ממנו מאוד, שוקל לצרף עוד אחד כזה, אבל מעוניין בנפח יותר גדול (כפי שצויין בכותרת). תודה

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  20. מה המצב חבר'ה ?.. הגיע הזמן להשתדרג מ - 160GB למשהו יותר טוב כי הדיסק הקשיח שלי רועש יותר מדי וגם כי 160GB זה כבר קצת בשבילי ואני לא מצליח להסתדר עם כל כך קצת מקום ... הייתי רוצה שתמליצו לי על דיסק קשיח חדש עם חיבור SATA, חשוב לי שהוא יהיה הכי חרישי שאפשר במסגרת התקציב שלי ושיהיה בגודל 250GB ומעלה ... שיהיה רק מהאתר של פנדה מחשבים (http://www.pandas.co.il) כי אני קונה רק שם ... תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by okarmi,

שלום, אני מחפש לקנות דיסק קשיח חיצוני לחברה שלי. היא עורכת וידיאו (עם AVID אם זה משנה) וצריכה את הדיסק כי נגמר לה המקום וגם בשביל שתוכל להעביר בקלות את קבצי העבודה בין מחשבים (לא רק בתוך הרשת הביתית כמובן). מבחינת חיבורים איזה חיבורים אתם ממליצים לחפש? אני יודע שFIREWIRE זו דרישה. מבחינת אחסון - 500 מספיק אבל ראיתי שאין הרבה הבדל במחיר בין 500 ל1000 אז נראה לי שאני אלך על 1000 הכונן אמור ללוות אותה גם למחשב הבא שיגיע עוד שנה בערך. איזה ביצועים כדאי לחפש? RPM? CACHE? בקיצור, אשמח לקבל אפיון מבחינת תכונות ואם אפשר גם המלצות לכוננים ספציפים. תקציב - עד 1000 שקל עדיף הרבה פחות אורן

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by pitter,

אהלן מחפש המלצה לכונן חיצוני בנפח של 1TB או 2TB עד מחיר של כ -800 ש"ח (אפשרי חריגה של כ 100 שח). חשובה לי מאוד מהירות העברת הנתונים ותמיכה לחיבור ברשת. אודה להמלצות שלכם בנושא אגב, האם יש דברים נוספים שחשוב לשים לב אליהם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by weinman,

אני מחפש דיסק קשיח חיצוני - מארז+דיסק. (לא קנייה בנפרד) נפח: 80 מגה. מהירות: לא קריטי רצוי ללא ספק כוח מלבד ה USB נועד להיטלטל לא מעט כולל על אופנוע. רצוי מהסוג שמאפשר להוציא את הדיסק במקרה הצורך ולשים אחר.

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  24. Started by tood24,

היי המליצו לי על הדיסק הזה מה דעתכם ,תודה Western Digital 1TB My Passport Ultra WDBGPU0010BWT

25. Started by Danix60,

היי. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני בגודל 2.5" שיהיה לי לאחסון מידע קטן. שיהיה בין 250GB לבין 500GB. תקציב לא משנה לי, עכשיו מה לגבי הדיסק הקשיח של Seagate הFreeAgent. ? מגיע 250 ו320 ו500 GB ? אני צריך דיסק קשיח אמין במיוחד !

• 1 תגובה
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים