עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם, אני מנסה לבחור לי כונן קשיח חיצוני נייד 2.5 (בחיבור USB), ויש מלא יצרנים, הבולט שבהם הוא WD וזה גם מה שאני מכיר בתור הכי אמין, השאלה היא האם מה שאני זוכר עדיין נכון? אולי אני לא מעודכן. אני יודע שגם סיגייט סבבה, אולי גם מקסטור? יש יצרנים שכדאי להזהר מהם, בכוננים ניידים או בכלל? שאלה נוספת, מישהו מכיר איזו חנות טובה שמוכרת בפחות ממחירי זאפ? אני יודע שיש כאלו (לא בכל מוצר כמובן), השאלה היא איך מוצאים אותן... תודה :-)

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  2. שלום, אני צריך לקנות 2 דיסקים קשיחים, כל אחד בנפח של 1TB ובנוסף לשני אלו, גם תחנת עגינה פשוטה. שמעתי על הרבה בעיות עם סגייט, הדיסק הזה בסדר? Barracuda 7200.12 (שמעתי על הרבה דיסקים של סגייט שקורסים וכל מני דברים כאלו. אני לא יכול לתת למצב כזה לקרות). חשובה לי מאוד אמינות. אחד מהם ישמש לגיבוי (ובגלל זה תחנת העגינה) והשני לשימוש רגיל. התקציב שלי הוא במקסימום 1000 שקל. כשאסור (לא תלוי בי) לחרוג. אפילו לא ב-10 שקל. זו תחנת העגינה שראיתי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4032&CatCode= אני כנראה אקנה מאייבורי בגלל הגבלת המחיר. הייתי מעדיף לקנות ממקום אחר. אבל, אני מוגבל ל-1000 שקל. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  3. Started by watch out,

תמונה מצורפת מ Hd tune מה בעצם פרוש הנתונים האלה?

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  4. Started by Holy,

ושלא יעשה שטויות אחרות כמו overspeed ודברים כאלה, אני לא מאמין בזה כרגע יש לי 2.17 רשמי אם זה משנה...

• 13 תגובות
    • 974 צפיות
  5. Started by lalo,

יש לי סרטי HD לפעמים אני רואה 720P ולפעמים 1080P אבל אני לא מרגיש הבדל בין ה720 ל1080 יש הבדל בין 1080P ל 720P ? אני לא שם לב. ראיתי שהסרטים שאני רואה לפעמים רשום גם BLURAY אז רציתי לשאול מזה אומר ? וצריך תמיכה מלאה בHD בשביל לראות באיכות מקסימלית 1080P ? תודה *לא ידעתי לאיזה פורום זה קשור אז שמתי בכללי.

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  6. היה לי על המחשב כונן ריק של 250 GB אז השתמשתי בו לגיבוי הקבצים שלי, עכשיו אני אחרי פירמוט ומנסה לגשת לקבצים, אבל הווינדוס מבקש ממני לפרמט אותו לפני שאני אוכל לגשת אליו. יש משהו שאני יכול לעשות כדי להציל את הקבצים שלי?

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  7. החברה האמריקאית משיקה סדרת כוננים תקציביים עם בקרים מבית Silicon Motion ו-Maxio Technology - ומחירים מומלצים שנמוכים כבר עכשיו מרוב המוצרים בחנויות לכתבה

8. כל פעם שאני ניגש לאחד מהכוננים במחשב (שלא משמשים למערכת ההפעלה), במידה ולא ניגשתי אליו הרבה זמן לוקח להם כמה שניות בשביל להידלק ואז יש רעש של כמה סיבובים מהירים בכונן לפני שהוא מתחיל לפעול. מישהו יודע אם מדובר באיזשהו אופציה שניתנת לביטול בווינדוס או שזה אולי קשור למנגנון הבטחה ב intel rapid storage?

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  9. Started by adilevy20,

שלום לכולם יש לי הארד דיסק SATA2 של WD 160 GB היום חיברתי בנוסף עוד הארד דיסק אבל IDE גם של WD 320GB את ה IDE שמתי על SLAVE איך שחיברתי אותו הרגשתי ירידה בביצועי המחשב וממש תקיעות כאלה כשיש פעילות של ההארד דיסק האם יש אפשרות אחרת לחבר SATA ו IDE שיעבדו ביחד בלי נפילה בביצועים? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  10. Started by ben389,

לפני כמה חודשים נשרף לי בדרך פלא (כנראה בעיה במולקס) ג'וק מהכרטיס של ההרדיסק (Quantum Fireball 6.4 GB) היה שם מידע שהיה די חשוב ופניתי לאחת מחברות השיחזור הגדולות לקבלת הצעת מחיר לשיחזור. אחרי בדיקה (זריזה) הם הודיעו שכל המנגנון נשרף והשיחזור יעלה באיזור ה- $500. סכום זה היה גבוה מידי והחלטתי לקחת את הדיסק בחזרה ללא שחזור ולנסות לשחזר אותו בעצמי. חשבתי שאם אני אמצא דיסק זהה (דגם וסדרה) ואני אחליף ביניהם את הכרטיסים הוא יחזור לתפקד כמו חדש. המקום הראשון שבו חיפשתי היה Ebay. כמעט כמו תמיד Ebay לא אכזב ואחרי מספר שבועות מצאתי דיסק מאותו דגם וסדרה אצל בחור מקנדה וזכיתי בו עבור ¤70+-. לקח לו קצת יותר מחודשיים להגיע (כנראה שהאוניה טלטלה אותו כל הדרך) וכשהוא הגיע חיברתי אותו ל…

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  11. אורח Si-Nom

אז ככה חברה יש לי שניי כוננים של 7 גי'גה ובכל אחד נישאר לי בסביבות :-\400 מגה,אז אני צריך דחוף המלצה על כונן קשיח עד 250 שקל. (מה לעשות אין תקציב).

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  12. Started by Y-T-M,

שלום חבר'ס הגעתי למצב שאין לי כבר מקום על המחשב ..כי אני רואה כל הזמן סרטים וסדרות HD ומתקין מלא משחקים חדשים שיוצאים שתופסים הרבה מקום בהארד דיסק.. כרגע יש לי הארד דיסק יחיד Western Digital 320 aaks ויש לי לוח אם GIGABYTE P35 DS3L עכשיו אני רוצה לקנות עוד הארד דיסק של טרה בייט ראיתי במומלצים אתSAMSUNG HD103SJ .. עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לקנות אותו ולהוסיף ? אני אצטרך לפרמט בשביל להתקין עוד הארד דיסק?? וכמה בערך יעלה לי??..תודה מראש.. נ.ב שכחתי לציין יש לי ספק Thermaltake TR2 RX 500W

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  13. חברת PNY מצטרפת אל הטרנד עם כרטיס זעיר בנפח אדיר - ואנחנו מקווים לראות את המבחר תופח בהקדם לכתבה

14. אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני ואשמח אם תוכלו לעזור לי. 1.האם אני אוכל להעביר אליו קבצים שהם יותר מ 4GB ולראות אותם בDVD?(סרטי FULL HD) 2.אני ממש לא מבין בדברים האלה אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי על הארד דיסק של 1TB תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  15. רציתי לדעת בעצם על הנושא טיפה יותר. עברתי על הדיונים בסטיקי וכמה דפים אחורה ולא ראיתי איזכור לנושא. א. ניתן לרכוש מתאם כזה בחנות? אם כן, כמה זה עולה? ואם אפשר לינק לחנות כזו.(אם אין כוח לתת לינק, אני אחפש לבד. רק אני צריך את השם המקצועי של זה, אם יש כהז.) ב. יש אפשרות להכין את המתאם לבד? אם כן, יש כאן באתר איזה מדריך לנושא או באתר אחר(לינק יעזור )? ג. אם יש משהו שפיספסתי, לא שאלתי או כול אור שניתן לשפוך על הנושא אני אשמח מאוד. תודה מראש לכולם.

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  16. ל-WD2500JS

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  17. Started by daniel0089,

שלום, נגיד ואני קונה דיסק קשיח חדש, אז אין שום בעיה שאני יוכל להוסיף את הקיבולת שלו למחיצה אחרת, נכון? נגיד עם התוכנה פרטישן מג'יק... האם הדבר עלול גורם לבעיה מסויימת? עוד שאלה.. נגדי אני רוצה להעביר את כל החומר שיש לי ממחיצה אחת למחיצה שניה אז איך אני עשוה את זה, כי שאני עושה גזור הדבק אז זה עושה את זה אבל שאני בא להפעלי את התוכנה שהתקנתי ב-C ואז העברתי ל-D אז שאני פותח אותה היא לא עובדת טוב... מקווה שהבנתם ותוכלו לעזור לי. תודה.

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  18. Started by Sega,

נגיד והיו מציעים לכם כונן קשיח עם אותם ביצועים בדיוק, ויש או Samsung או Seagate, מה הייתם מעדיפים? אני מתלבט בין אחת החברות האלו..לי חשוב האמינות של חברת הדיסק הקשיח שאני הולך לקנות, ואני מתלבט בין סמסונג לבין סייגט. אני שואל בכלליות על הכוננים הקשיחים של סמסונג ושל סייגט, ואני לא שואל על דגמים ספציפיים שאני חושב לקנות..תעזרו לי בבקשה להחליט, תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  19. הדיסק מתקתק, לא מזוהה בביוס, המעגל אלקטרוני תקין. כנראה שהראשים נשרפו, עדיין לא פתחתי. לצורך הצלת המידע, האם ניתן להעביר פלטות ישנות לדיסק חדש זהה ?

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  20. Started by ticls,

קודם כל יש לי שאלה קצת מטופשת כנראה: ראשית, האם כל הדיסקים הקשיחים הם באותו גודל? זאת אומרת לא אמורה להיות בעיה להרכיב כל דיסק קשיח במארז מהשנים האחרונות? אף פעם לא הרכבתי לבד כונן קשיח במחשב ואני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה. שנית, אני חושב שאני מתקרב למכסה של הספק כוח שלי אחרי שהחלפתי כרטיס מסך. עד כמה כונן קשיח נוסף הוא קריטי בנושא הזה? האם יש משמעות לנפח שלו או לפרמטר אחר? שלישית, איך הכונן הזה? http://ksp.co.il/?uin=15287 אין לי בעיה לרדת בנפח אם יש כונן טוב יותר במחיר דומה, 2tb זה קצת אוברקיל בשבילי. תודה

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  21. Started by Lanzar,

ההארדיסק הקיים שלי WD 250GB SATA II 16M כניראה עומד למות, המנורה של הדיסק לא מפסיקה לדלוק והמחשב זוחל בצורה איומה... חיברתי עכשיו הארדיסק 80GB SATA ישן שיש לי והכל זז הרבה יותר טוב... אז אני רוצה המצלמה לדיסק קשיח 500GB, ראיתי את ה WESTERN DIGITAL SATA II 16M השאלה אם דיסקים של חברות מתחרות יתנו ביצועים טובים יותר ? הרעש פחות מפריע לי, יותר אמינות וביצועים... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  22. אחרי נסיונות בלתי רשמיים לשדרג את נפח האחסון בקונסולה הניידת הפופולרית שכזו לגינוי של Valve - אנחנו מקבלים פתרון מיינסטרים רשמי ראשון שמותאם כהלכה לשדרוג קל ומהיר של האחסון עד 1TBלכתבה

23. Started by גיימר,

שלום! יש ברשותי SSD intel 335 240GB שעליו התקנתי windows 8 לאחר שהפעלתי ACHI בביוס. כרגע יש לי במערכת רק את ה-SSD ככונן יחיד. עכשיו, מה אני אמור לעשות מהפעולות שבעמוד הזה: http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide/3 ? האם אני לא צריך לבטל את מאחה הדיסק? אם כן, אז איך?

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  24. Started by zvkel,

אני בטוח שהנושא כבר היה אבל איך אני בודק שהדיסקים שלי הם באמת 8 מגה באפר? ומה זה הlba \large \chs שרואים בביוס ? כי יש לי שני דיסקים שניהם אמורים להיות 8 מגה באפר 80 גיגה ואחד מהם מראה lba (ככה זה היה מאז ומתמיד ואני זוכר שגם בדקתי פעם ואמרו לי שזה מה שצריך להיות) והשני מראה chs (החדש יותר ) וגם עושה הצגות של גוסס למרות שהוא בן שבוע בערך

25. Started by R_G,

היי כולם, קניתי HD פנימי חדש, 3TB של seagate. חיברתי אותו, הווינדוס זיהה והכל טוב ויפה. ווינדוס 7 64, כרגע יש במחשב גם את הכונן המקורי של 500GB. נכנסתי לdisk management והוא אוטומטית מחלק לי את הכונן החדש ל-2. מחיצה בנפח 2048GB = 1.99TB ומחיצה בנפח של השאר (746GB) במחיצה הגדולה, 1.99TB, ניתן להגדיר ולהשתמש. את שאר הנפח, הוא לא נותן לי להגדיר בכלל.. למה זה? איך אפשר לפתור? השאיפה שלי היא מחיצה אחת של 3TB, אבל אם אין ברירה, אז לפחות מחיצה של 2TB ועוד אחת של 1TB... אבל למה הוא לא נותן לי להשתמש במה שנותר =/ מצורפת תמונה להמחשה תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.