עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שמתי לב לתופעה מוזרה בהעתקת קבצים גדולים (מאות מגה), כאשר אני מעתיק את הקובץ מדיסק לדיסק התחלת ההעתקה מתבצעת מהר ולאחר מכן היא מואטת. לדוגמה: עם שני דיסקים חדשים (2 TB של היטאצ'י) שעברו איחוי יסודי (באמצעות UltimateDefrag) אני מעתיק קובץ של 9 ג'יגה (באמצעות Total commander) וקצב ההעברה מתחיל מ 200 מגה לשניה ולאחר מספר שניות יורד לכיוון ה 100. התופע מתגלה גם כאשר אני מעתיק את הקובץ לדיסק שעבר פירמוט כך שאני מניח כי זו בעיית קריאה ולא כתיבה. האם ניתן למנוע זאת?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by dj shay 30010,

יש לי קובץ ISO עם BOOT כמו שצורבים אותו אני רוצה להעביר אותו עם BOOT ל דיסק און קי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם. יש בירשותי את הלוח הנל: GA-Z77X-D3H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4144#ov וכונן SSD של סמסונג 120GB. כשה אני מנסה להתקין את התוכנה intel rapid start technology. אני מקבל הודעה: minimum requirements בדקתי בלוח ואכן הכונן עובד על ACHI והIRST על מצב פעיל. יש למישו רעיו כי לי כבר נישבר......

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אם אני רוכש דיסק כשיח חיצוני ויש לו חיבור ל-usb וגם לדיוידי יש חיבור לusb האם אם יש לי סרטים בכונן הקשיח אני יוכל לצפות בהם בחיבור נכונן אל הדיוידי באמצעות ה-usb ? אם לא הבנתם כלכך תשאלה תגידו ואני יסביר מפורט יותר. תודה ויום טוב. בן.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני לא בטוח שזה הסיבה אבל יש לי 3 כוננים במחשב של 500GB, שניים שהם של סמסונג F3 ברייד0 ועוד אחד שאני מגבה עליו דברים אבל עליו פעם הייתה מערכת הפעלה שכבר לא בשימוש ואני מעוניין למחוק אותה, אז העברתי את כל הקבצים החשובים לכונן רייד0 וניסיתי לפרמט דרך ווינדוס על ידי קליק ימני על הכונן ופורמט אבל הוא כותב שפעולה לא יכולה להתבצע, עכשיו הכונן תקין ועובד מעולה אני מעביר אליו וממנו קבצים בחופשיות אבל לא מצליח לפרמט אותו, נסיתי גם דרך מנהל הדיסקים אבל גם שם קיבלתי שגיאה, איזה עוד דרך יש לפרמט כונן עקשן? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by galz,

באפשרויות פרמוט של האקספי, יש format, ויש quick format. יש בעיה כלשהי עם הפרמוט המהיר? יש הבדל כלשהו?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. קניתי כונן קשיח חיצוני, התחלתי לגבות ואז הוא הודיע לי על חלק מהקבצים שהם גדולים מידי אז הבנתי שצריך לפרמט לNTFS עשיתי את זה דרך CMD, וזה לא זז...... כבר כמה שעות רק עם 50% וניראה שזה הולך ומאט ככל שעובר הזמן כבר חצי שעה שזה זז רק ב10% מותר להפסיק באמצע? אם כן אז איך? ומה הפקודה המלאה שצריך לרשום כדי לפרמט מהר לNTFS? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. קראתי הרבה ואני חדש בתחום הSSD. המחשב ישמש בעיקר לעבודה, אינטרנט, הורדת סרטים והזרמתם לסטרימר. אני הולך על מחשב חזק עם כרטיס מסך ממוצע כי אני לא משחק אבל אני כן רוצה ביצועים מהירים ככל שניתן. במחשב הישן יש לי דיסקים קשיחים 1TB SAMSUNG 103SJ + SEGATE 1TB ST31005 28AS. + כונן SEGATE זהה תקול שאחליף באחריות, סה"כ 3TB. וזה חוסך לי הרבה בתקציב לקניית המחשב. אני תמיד משקיע הרבה במחשב שאני קונה כי אני בונה על טווח ארוך וגם מה שלדעתכם אולי לא יתאים לצרכיי בהחלט יתאים בעוד 5 שנים. כי כך החזקתי מעמד במחשב הנוכחי ששודרג רק בזיכרון ובדיסקים הקשיחים וכמובן שידרוגי ביוס. עד כאן הרקע , עכשיו לתכל'ס: איזה SSD בנפח הנ"ל הייתם ממליצים לי עד 1000 ש"ח? תודה לכול העוזרים :-*

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. חברים אני מעוניין לקנות דיסק קשיח 40 עד 80 GB מה ההבדל בין SATA ל IDE ? מקסטור או WD או בכלל סמסונג ? למה ההבדלים במחירים כל כך קטנים ? לדוגמא: WD 40GB 7200 RPM - ATA 100 ש"ח 320 WD 80GB 7200 RPM - ATA 100 ש"ח 345 חשוב לי אמינות כמובן. האחריות דומה אצל רוב היצרנים שמתי לב. וזהו..תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי חבריה, מערכת הפעלה xp/sp2 עיברית. הוספתי הארדיסק נוסף בגודל 20 גיגה ,לא מופיע "במחשב שלי",בביוס ובמנהל ההתקנים מזוהה. בניהול דיסקים ,מופיעה מחיצה לא מזוהה בגודל 11 גיגה להיכן נעלמו 9 גיגה? מה ניתן לעשות ? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by yaniv-h,

כמה צריך לעלות היום צורב טוב *52????

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ElPelado,

שלום יש לי כונן של 1 טרה שנראה לי הולך למות בקרוב. אני רוצה לקנות אחד במקום, עם 1 או 2 טרה. השימוש העיקרי - איחסון של סרטים סדרות ומוזיקה, עליהם אני ניגש או מהמחשב עצמו או מהטלויזיה החכמה (דרך הרשת). חשבתי ללכת לכיוון הseagate baracuda. קראתי כמה כתבות לגבי טכנולוגייץ ה-srm. אבל לא הצלחתי להבין אם srm מספיק טוב לצרכים שלי או לא. יודעים להמליץ לי אם הדגם הזה טוב לי, או אולי יש דגמים אחרים?

13. Started by POD,

שלום לכם, צרבתי דיסק עם שירים ב- CDA. הצריבה עברה בהצלחה (עפ"י NERO), אבל משום מה לא כל השירים מתנגנים על הצורב! כשבנגנים אחרים הדיסק נשמע במלואו. נזכרתי שהוא לא קרא לי גם איזשהוא דיסק DATA צרוב מצורב אחר. מישהו מכיר בעיה דומה בצורב הזה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by 00Amir,

כיום במחשב יש לי המון כוננים ואני צריך כנראה להוסיף : מותקן : 2 כונני SSD 128GB ברייד0 למערכת הפעלה . 2 כונני 6TB ברייד 1 לעבודה וגיבוי . 2 כונני 2TB JBOD לשאר הדברים 1 כונן DVD מנותק כי נגמרו החיבורים ללוח אם. אני צריך המלצה לבקר SATA ל PCI-E שיתן לי עבודה ללא תקלות.. מה אומרים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by zvkel,

אני בטוח שהנושא כבר היה אבל איך אני בודק שהדיסקים שלי הם באמת 8 מגה באפר? ומה זה הlba \large \chs שרואים בביוס ? כי יש לי שני דיסקים שניהם אמורים להיות 8 מגה באפר 80 גיגה ואחד מהם מראה lba (ככה זה היה מאז ומתמיד ואני זוכר שגם בדקתי פעם ואמרו לי שזה מה שצריך להיות) והשני מראה chs (החדש יותר ) וגם עושה הצגות של גוסס למרות שהוא בן שבוע בערך

16. ברשותי 2 דיסקים קשיחים שיושבים מחוץ ללפטופ בחוסר מעש. אני רוצה לחבר אותם לתחנת עגינה וטבעתי בים הדגמים השונים שקיימים. הדבר היחידי שהבנתי מהרשת שעדיף חיבור USB3 למישהו יש המלצה על אחד? התקציב נע סביב 300 ש"ח, לא מעבר...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by tk4,

יש לי SAMSUNG 640GB עכשיו אני לא יודע למה זה קורה.... אבל יש פעמים שאני לוחץ נגיד על תיקייה אז לוקח לו איזה שנייה להיכנס ויש רגעים שזה על הרגע... זתומרת אם פעם בקשיח הישן שלי שהיה עם חיבור ATA והיה אפשרי להיכנס לכל תיקייה באותו הרגע שאתה לוחץ עליו, על הקשיח שיש לי עכשיו יש מקרים שזה ברגע ויש מקרים שזה נעצר לשניה ואז נכנס... ואני מדבר על אותה התיקייה עוד פרטים:מערכת הקבצים היא NTFS והוא מחובר בחיבור SATA רגיל... עוד בעיה שאני לא יודע אם אפשר לשאול פה זה שאני לא מצליח לצרוב איתו מעל לX4 בצורב שגם הוא SATA.... מוזר

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by MetalB,

הורדתי משחק ISO וישנם 2 קבצים אחד עם סיומת BIN ואחד CUE כיצד אני צורב אותם על דיסק? ???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by צחי-2,

מישהו יכול להמליץ לי על צורב חיצוני טוב שיודע לצרוב dual? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by mazinya,

Samsung SHS223 או LG GH22NS30 בגדול אני יודע של LG יש ביקורות טובות, הבעיה היא שמהניסיון שלי עם LG, אחרי כמה זמן הוא מפסיק לקרוא דיסקים ועושה בעיות בצריבה שלהם. ועוד שאלה... מה ההבדל בין הדגם הזה של אסוס http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=498 לבין הדגם הזה שזה לייטסקרייב http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1036 מה זה הלייטסקרייב ואיזה משניהם עדיף? תודה

21. דיסק קשיח 500G USB3 חיברתי למחשב תואם בכניסה המתאימה עם כבל מתאים בד"כ הוא מתחבר כ USB 2 ואז המהירות היא נמוכה, אני מפסיק את הכתיבה מנסה כמה פעמים מכבה את המחשב ומדליק כשהכונן מחובר ועוד כל מני דברים כאלו (לא בטוח שזה עוזר) ולפעמים הוא מתחבר בצורה של USB 3 מערכת הפעלה windows 8 לוח אם USB 3 וכבל USB 3

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by krembo,

can I connect to pc one to onder with usb cabe l?and witch kind?? a-a a-b a-? shy

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Anonymous1,

שלום רב, אני צריך כונן SSD בנפח GB 256 בערך, לשימוש סטנדרטי. חיפשתי ב KSP כונן עם חיבור PCI-E וחשבתי על אחד מהשניים שמופיעים בקישור https://ksp.co.il/?list_compare=.50334..60068. אומנם ההבדל במחיר לא גדול כל כך, אבל עדיין האם סביר שיורגש בכלל ההבדל? האם יש המלצה לכונן אחר בכלל, באותו סדר גודל של מחיר. נ.ב. אני מניח שתמיד יש תמיכה לאחור לגירסת ה PCI-E, זה נכון? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי מחשב שמותקן עליו WINDOWS SERVER 2008 , אני רוצה להוסיף לו 6 הרדיסקים של 2TB ולחבר אותם במערך RAID 5 כך שיהיה לי קיבולת של 10TB, האם ה-RAID SOF של הסרבר 2008 מספיק טוב כך שהוא יוכל להביא לי ביצועים של קריאה וכתיבה מעל 1Gbps ושאני יוכל לנהל את ההרדיסקים בצורה טובה(יראה מה הטמפרטורה של הכוננים, מספר שגיאות, ואיזה קרס) או שעדיף תוכנה שתישב על סרבר 2008 ותנהל את הRAID 5???

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ofir_16,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות סי.די.רום חדש למחשב היחסית ישן שלי (פנטיום 2 350 עם 128 מגה זיכרון) כי הסידי רום הישן שלי מת. רוב השימוש במחשב שלי הוא לצריבות של מוסיקה לכן מה שחשוב לי הוא שהסידי רום יוכל להעביר בצורה טובה מ- cd של מוסיקה ל- wav בהרד דיסק. האם יש הבדלים בין הסידי רומים השונים או שכולם אותו דבר? בכל מקרה, אשמח להמלצות על כונן תקליטורים. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים