אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם. יש בירשותי את הלוח הנל: GA-Z77X-D3H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4144#ov וכונן SSD של סמסונג 120GB. כשה אני מנסה להתקין את התוכנה intel rapid start technology. אני מקבל הודעה: minimum requirements בדקתי בלוח ואכן הכונן עובד על ACHI והIRST על מצב פעיל. יש למישו רעיו כי לי כבר נישבר......
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כונן קשיח פנימי למטרות גיבוי. הכוונה להתקין את הכונן במחשב מרוחק לצורך גיבוי נתונים בלבד. נפח הכונן - עד 1TB (יש משהו כמו 400GB לגיבוי). משקל העדכונים היומי: עד 30-40MB (כ-100 קבצים). * עד הכונן להיות עמיד עד כמה שניתן. * אני מניח שאין צורך שיהיה מהיר במיוחד... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני למחשב, בנפח של לפחות 1 טרה. אני לא סגור על-כך שכדאי לי לקנות חיצוני, מה לדעתכם עדיף? אני מחפש כונן בראש-ובראשונה אמין ומלבד-זאת שגם אוכל לשתף אותו ברשת הביתית. הסיבה שאני רוצה כונן-חיצוני היא כי אין לי כוח להתעסק עם כל החיבורים הפנימיים ועם הג'ימפורים וכיו"ב. חוץ-מזה כבר יש לי שני כוננים פנימיים במחשב וכבר די לחוץ שם בפנים. כך גם אוכל לשאת הכונן ממקום למקום (כמובן לעיתים נדירות ביותר). האם אלו סיבות מספיקות טובות לרכוש חיצוני וולא פנימי? ואם אנחנו מדברים על חיצוני, איזה חיצוני ממולץ? איזה ממשק מהיר יותר? אני שקלתי לקנות עם ממשק רשת ולחבר אותו אל הראוטר, כדאי? נוח? האם הכוננים אלה נועדו בעיקר לגיבוי? או שאני יכול גם לשמור עלי…
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-
-
BURST RITE - 250 בערך לאינטלSSD ו360 BURST RITE לרייד0 של שני 500 גיגה של סיגייט. האם הSSD תקול?
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום חבר'ס הגעתי למצב שאין לי כבר מקום על המחשב ..כי אני רואה כל הזמן סרטים וסדרות HD ומתקין מלא משחקים חדשים שיוצאים שתופסים הרבה מקום בהארד דיסק.. כרגע יש לי הארד דיסק יחיד Western Digital 320 aaks ויש לי לוח אם GIGABYTE P35 DS3L עכשיו אני רוצה לקנות עוד הארד דיסק של טרה בייט ראיתי במומלצים אתSAMSUNG HD103SJ .. עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לקנות אותו ולהוסיף ? אני אצטרך לפרמט בשביל להתקין עוד הארד דיסק?? וכמה בערך יעלה לי??..תודה מראש.. נ.ב שכחתי לציין יש לי ספק Thermaltake TR2 RX 500W
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הסיבה אבל יש לי 3 כוננים במחשב של 500GB, שניים שהם של סמסונג F3 ברייד0 ועוד אחד שאני מגבה עליו דברים אבל עליו פעם הייתה מערכת הפעלה שכבר לא בשימוש ואני מעוניין למחוק אותה, אז העברתי את כל הקבצים החשובים לכונן רייד0 וניסיתי לפרמט דרך ווינדוס על ידי קליק ימני על הכונן ופורמט אבל הוא כותב שפעולה לא יכולה להתבצע, עכשיו הכונן תקין ועובד מעולה אני מעביר אליו וממנו קבצים בחופשיות אבל לא מצליח לפרמט אותו, נסיתי גם דרך מנהל הדיסקים אבל גם שם קיבלתי שגיאה, איזה עוד דרך יש לפרמט כונן עקשן? תודה.
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
מה כל כך מיוחד בהארד דיסק הזה WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache ? יענו מזה במיוחד ה8 MB CACHE?
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
אני יודע שיש מבחר אבל אני לא יודע מה להחליט. חיבור IDE. לא להתייחס למחיר. צורב DVD שעושה הכל מהכל... תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולכם! אני מנסה כבר הרבה זמן לבדוק את ההארדיסק שלי בבדיקה מקיפה של סקטורים ובעיות שיכולות להתקיים בו מה שמעלה בי חשד זה רעש מוזר שיוצא מההארדיסק (1TB Samsung) הכנסתי את הדיסק של תוכנת MHDD לבדיקה של ההארדיסק ופתאום צצה בעייה - הוא לא מזהה את הכונן בכלל! הוא רשם: Hardisk might not be supporting -something- or is not primary, בכל מקרה בדקתי את העניין (החלפתי ג'אמפר מסלייב לראשי ולא עזר, וגם הכונן תומך בדבר שהתוכנה אומרת שהוא כנראה לא תומך) אין לי מושג כיצד לסרוק את הכונן ולהיות בטוח שהוא תקין לשימוש, מישהו בבקשה יכול לעזור לי בבעייה??
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שמעתי שיוצא או כבר יצא נראה קוראים לו 4168B שיש לו תמיכה בLS השאלה שלי היא האם זה כבר יצא? ואיזה DVDRW הכי מומלץ להיום? אני ממש לפני קניית מחשב(חישובים כלכליים וכו'..) האם אמורים לצאת DVDRW טובים יותר עד לסוף אוקטובר? או לפחות עד 2006? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
ההארד דיסק שלי מחולק ל-C ו D וזה ממש מעצבן. בגלל שהמעבר ממחיצה למחיצה ממש איטי איך אני מבטל את המחיצות? תודה בכל מקרה
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני רואה שהדעות מאוד חלוקות בנוגע לעניין הכתיבה על SSD. חלק אומרים לעשות אופטימציות לתיקיות Temp ולבטל Swap file, מצד אחד זה יכול להוריד את מספר הכתיבות על הדיסק מצד שני אני מאבד פה ביצועים חשובים שבשבילם בדיוק התקנתי את המערכת על כונן SSD. חלק אומרים שבכוננים מודרניים זה כבר לא רלוונטי ואין צורך. מישהו יכול לעשות סדר בנושא?
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכם, צרבתי דיסק עם שירים ב- CDA. הצריבה עברה בהצלחה (עפ"י NERO), אבל משום מה לא כל השירים מתנגנים על הצורב! כשבנגנים אחרים הדיסק נשמע במלואו. נזכרתי שהוא לא קרא לי גם איזשהוא דיסק DATA צרוב מצורב אחר. מישהו מכיר בעיה דומה בצורב הזה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
כיום במחשב יש לי המון כוננים ואני צריך כנראה להוסיף : מותקן : 2 כונני SSD 128GB ברייד0 למערכת הפעלה . 2 כונני 6TB ברייד 1 לעבודה וגיבוי . 2 כונני 2TB JBOD לשאר הדברים 1 כונן DVD מנותק כי נגמרו החיבורים ללוח אם. אני צריך המלצה לבקר SATA ל PCI-E שיתן לי עבודה ללא תקלות.. מה אומרים?
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
- 1 follower
-
-
1.מבין 2 התמונות איזה זיכרון USB יותר מהיר XXXX/NNNN 2. הזיכרון שקבעתם שהוא מהיר יותר האם לדעתכם הוא רגיל או USB 3.0 ? ( המחשב הוא USB 2.0 ) 3. ניחוש באיזה זיכרון USB מדובר ( חברה + דגם )
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי לוח ABIT ישן שתומך ב- SATA 1. אני יכול לקנות HARD DISK SATA 2 ולחבר אותו והוא יעבוד במחשב? (אמנם במהירות איטית יותר, אבל יעבוד?) תודה
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני כשבוע DOK של sandisk הוא מזוהה ע"י מחשב עם XP אבל במחשב עם חלונות 98 אי אפשר להפעיל אותו! ברגע שמחברים אותו המחשב נותן הודעה שהוא מחפש את הדרייבר אבל לא מוצא אותו, מבחינת המחשב הDOK לא קיים בכלל. למישהו יש רעיון למה ואיך פותרים? תודה מראש על העזרה, T.W.K
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי, רכשתי את המחשב הנ"ל: https://www.amazon.com/dp/B09BDGD2TZ?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details אני חושב שאלו הנתונים שלו מלנובו: https://psref.lenovo.com/syspool/Sys/PDF/Legion/Lenovo_Legion_5_15ACH6/Lenovo_Legion_5_15ACH6_Spec.pdf בבקשה לא להסתמך על הלינק שנתתי ללנובו למקרה ואני טועה בדגם ואולי אני אצטרך כונן/ראם אחר (אשמח שתוודאו שאכן מצאתי את המפרט הנכון ע"פ אמזון). אני מתכנן לשדרג את המחשב כשיהיה מבצע באמזון על SSD 1T ללא מע"מ לרכוש ולהוסיף למחשב. כנ"ל שוקל לרכוש מאמזון סטיק של 16GB RAM DDR4-3200 ולהחליף את אחד הסטיקים של ה 8GB שהגיעו עם המחשב ככה שיהיה לי סך הכל 24GB. אשמח להסבר איזה סוג כונן …
-
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , יש לי דיסק של ווסטרן דיגיטל, 120 גיגה אני מנסה לחלק אותו ל2 פרטישנים כדי להתקין על אחת מהן מערכת הפעלה אבל התוכנות המחלקות לא מאפשרת לי הן מציגות אותו בתור dynamic disc ולא מאפשרות לי לחלק אותו את ההרדיסק השני שיש לי הן מראות בתור ntfs ומאפשרות לחלק אותו מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת ולחלק את ההרדיסק ל2 חלקים ? (אני לא יכול לפרמט אותו כי יש לי עלי ומידע חשוב ככה שזאת לא אופציה) תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
ושלא יעשה שטויות אחרות כמו overspeed ודברים כאלה, אני לא מאמין בזה כרגע יש לי 2.17 רשמי אם זה משנה...
-
- 13 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש דיסק משני (מחזיק קבצי עבודה; הראש הוא SSD). מה דעתכם על הדיסק הזה ברמת ביצועים ומחיר? https://www.amazon.com/WD-Blue-6TB-Hard-Drive/dp/B013HNYVCE תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
כשאני מעביר קבצים בין ההרדיסקים הפנימיים שלי מאחד לשני או מפנימי לחיצוני דרך חיבור USB המהירות ממש איטית. מקסימום שאני מקבל זה 35MB/s. חשבתי שבUSB מקבלים עד 480 ,לא?
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
כן זה מכשיר שרק מפעיל VCD חבר שלי השיג לי אותו אבל בדרך הוא נפל ועכשיו הוא מפעיל את הדיסק אבל יש רק את הקול ואין תמונה! מה לעשות?? זאת לא בעיה של חיבור כבלים או של מדיות אני יודע שקשה מאוד לעזור לי דרך הפורום אבל בבקשה נסו!
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-