אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
קראתי הרבה ואני חדש בתחום הSSD. המחשב ישמש בעיקר לעבודה, אינטרנט, הורדת סרטים והזרמתם לסטרימר. אני הולך על מחשב חזק עם כרטיס מסך ממוצע כי אני לא משחק אבל אני כן רוצה ביצועים מהירים ככל שניתן. במחשב הישן יש לי דיסקים קשיחים 1TB SAMSUNG 103SJ + SEGATE 1TB ST31005 28AS. + כונן SEGATE זהה תקול שאחליף באחריות, סה"כ 3TB. וזה חוסך לי הרבה בתקציב לקניית המחשב. אני תמיד משקיע הרבה במחשב שאני קונה כי אני בונה על טווח ארוך וגם מה שלדעתכם אולי לא יתאים לצרכיי בהחלט יתאים בעוד 5 שנים. כי כך החזקתי מעמד במחשב הנוכחי ששודרג רק בזיכרון ובדיסקים הקשיחים וכמובן שידרוגי ביוס. עד כאן הרקע , עכשיו לתכל'ס: איזה SSD בנפח הנ"ל הייתם ממליצים לי עד 1000 ש"ח? תודה לכול העוזרים :-*
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אוקיי הבנתי שהMX100 שקל crucial והEVO של סמסונג הכי מומלצים. השאלה היא האם הכוננים הזולים יותר לא שווים כלום? למשל ראיתי כוננים של Sandisk ושל Kingston בכמעט 100 שקלים פחות. כלומר המומלצים ביותר יקרים ב30% מהכוננים האלה. מה שחשוב לי הוא קודם כל אמינות. אחר כך ביצועים מקסימליים. אני מניח שכל אחד מהכוננים האלה עדיף על HDD רגיל. אז עד כמה המומלצים ביותר שווים את תוספת המחיר(מה ההבדל בביצועים?). כמו כן האם לדעתכם blackfriday יביא איתו מבצעים גם בתחום הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לssd עם אחסון של 1TB (מחשב נייח לעריכת וידאו) על איזה חברה כדאי ללכת: Crucial ,wd,samsung? עד כמה השינוי בניהם ממש משפיע? (כמעט 150 ש"ח יותר על samsung) ואם ללכת על wd , על איזה כדאי ללכת גרסא ירוקה או כחולה? לא הצלחתי להבין את ההבדל בין הצבעים תודה רבה
-
- 37 תגובות
- 7.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני באילת בסופש הקרוב ואני רוצה לקנות כונן SSD חדש. כרגע יש לי CRUCIAL M4 128GB ,הנפח שלו לא מספיק לי ואני צריך כפול. את הSSD הקיים אני יעביר למחשב נייד של אחותי כנראה... איזה SSD מומלץ יש בKSP בתקציב של 500-600(בלי מע"מ מאילת כמובן..) חשוב לי כמובן גם ביצועים. איזה SSD עדיף מהרשימה: CRUCIAL M500 240G CRUCIAL MX100 256G SAMSUNG EVO840 250G CORSAIR FORCE LS 240G או שאולי יש דגם אחר מומלץ בKSP ... תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, הגעתי למסקנה שאני צריך כונן SSD להרצת משחקים, האיטיות בטעינה הורגת אותי. אשמח להמלצות, לא יודע מה המחירים, ואם יותר זול להזמין מאמזון - אז מאמזון. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
הי אני צריך המלצה ל SSD עם נפח גדול. מינימום 960' אם מכירים מציאות של 2TB במחיר יחסית טוב גם זורם.
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד hp pavilion דגם 15-e051ej. לאחרונה האר-דיסק שלי מרעיש ברמה של מטוס . אני יודע מאיפה זה בא-הלפטופ יום יום איתי בלימודים ואני נוסע עם אופונע,אז אני מתאר לעצמי בגלל כל הרעידות הוא נדפק. המחשב משמש רק ללימודים /אינטרנט ובמקסימום פופקורן. צריך המלצה לssd בנפח 120-128gb לא מעוניין ביותר נפח בגלל הסיבות של תקציב אני מוסיף גם כן זכרון ,ומכיוון שבאמת אין לי מה לעשות עם הרבה שטח אחסון. עובד בעיקר עם תוכנות תכנות-סה"כ מבקש ssd דיי אמין ושכן ייתן לי שיפור בביצועי זמני המתנה.(פתיחת מערכת הפעלה,תוכנות וכו'.) הרכישה תתבצע בפלונטר. בתודה, בן.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום הלך לי ההארדיסק וחשבתי להשתדרג לSSD איזה מומלץ מבחינת אמינות ומהירות התקציב לא מוגבל אבל לא משהו מטורף יהיה עליו ווינדוס 10 וכמה משחקים קלים כמו CS GO וכו'
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני צריך לקנות כונן פנימי כמה שיותר זול, אז חשבתי למה שלא יהיה כבר על הדרך SSD, נראה שקיימים SSD במחיר מקביל לקשיח חדש הכי זול. אני מאוד קצר בכסף (סטודנט) ומחפש למעשה כונן שיעלה כמו קשיח רגיל, אם דרושה תוספת במחיר אני יעדיף כנראה לוותר. דיסק קשיח הכי זול שמצאתי חדש עולה 300 (לפי זאפ) אז אני מחפש SSD קרוב למחיר הזה. מבחינת נפח 64GB לגמרי מספיק לי, יש לי כונן אחסון חיצוני, אם יש 128 עם תוספת מחיר קטנה מה טוב. ביצועים, כל עוד הם יותר טובים מקשיח רגיל כבר הרווחתי, לא מחפש את הטופ אבל שכן יהיה שינוי מורגש, גם ככה יש לי SATA2 , חוצמזה שיש עוד יתרונות כמו שקט, חום וחשמל. מעבר לזה, אני יכול לקנות מכל מקום, בארץ, בחול, אין לי בעיה. ראיתי למשל את הכונן הבא: http://www.aliexpre…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לוח P55A-UD3 מעבד I7 2.8GHZ ו8 GB זיכרון כרטיס מסך 4830 אני רוצה לשדרג את המהירות עבודה שלי בפוטושופ בעיקר,,,,,האם 128 יספיקו לי לטובת מערכת הפעלה, פוטושופ ועוד שתיים וחצי תוכנות קלות? האם שדרוג הזכרונות ל16 ג"ב ושדרוג הכרטיס מסך יעזרו ויתרמו גם הם? איזה SSD מומלץ לי לטובת הצרכים שלי? אני עובד עם מצלמה עתירת פיקסלים(D800E) ולכן אני צריך קצת לזרז עניינים בעיבוד בברכה, אורי
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=18002 http://ksp.co.il/?uin=12760 אני מתכנן לקנות את שני הכוננים הנ"ל האם אני ירגיש הבדלים בקריאה של סרטים (1080P) מהHDD לעומת 7200RPM?
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה המלצה לSSD עבור ה NUC Nuc5ppyh שלי, מעבד פנטיום 3700. כרגע השימושים בו : - צפייה בסרטים (דיסק קשיח חיצוני) - שימוש בקודי - גלישה קלה באינטרנט. נכון לעכשיו מחיצת מערכת ההפעלה היא 130 גיגה, שמהם מנוצלים רק 24 גיגה. אשמח להמלצה למוצר זול שיעשה את העבודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים יש ברשותי נייד של Acer predator helios 300 שמגיע עם SSD של 256GB ואני מעוניין להוסיף לו עוד כונן SSD בנפח של 1 או 2 טרה המלצות למשהו איכותי? התקציב הוא כמה שזה עולה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
קיימים מבצעים שווים על SSD כרגע? (לא מצאתי בבאג אייבורי) נפח של 128GB יספיק אבל אם אפשר יותר אז למה לא.. תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
צריך כונן גיבוי נייד בנפח של 2T עם חיבור usb3 כמובן, הכונן צפוי להיות בעיקר בבית ולכן לא לא חובה שיהיה מאוד קטן. עדיפות למהירות קריאה כתיבה גבוהה, תקציב של 500 שקל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עובד מהבית, ואני מחפש אמצעי אחסון שיתן מענה גם לצרכי העבודה (קוד, מסמכים) וגם לצרכי הבית (תמונות, סרטים וכו'). חשוב לי שהכוננים יהיו ניתנים להחלפה, ושיהיו לפחות 2 מגירות (עדיף 4) מאחר ואני רוצה RAID בשביל יתירות. אני חייב להגיד שגם אחרי קריאה של כמה אשכולות, לא הצלחתי לגמרי להבין את ההבדל בין NAS מוכן לבין מארז דומה שניתן לבנות במחיר יותר נמוך. האם יש הבדל גדול בצריכת החשמל? באמינות? בכל אופן, אני אשמח להמלצות ספציפיות (NAS / מפרט מוגדר). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך המלצה להארד דיסק או לאמצעי איחסון חיצוני עד 1.5T. יש לי מידע חשוב שאיתי כבר 6 שנים,אני בחיים לא מפרמט. התכונה הכי חשובה זה אמינות! לא מעניין אותי מהירות. תקציב 800 תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום אני קראתי פה כמה תגובות וראיתי שכמה אמרו ש wd הדגם של 160 גיגה לא מוצלך במיוחד ולא מומץ לקניה בתגובה אחרת ראתי שמשהוא רשם שwd חברה אמינה וטובה אבל הדגם הספציפי שלה ל 120 גיגה לא טוב קיצר תוכלו להגיד מה מזה נכון ? ועל מה אתם ממליצים לי יש עכשיו 80 גיגה של ווטרן הייתי רוצה להוסיף עוד 80-160 אני חושב יותר בכוון של 160 אז ככה לא איכפת לי משקט קצת איכפת לי מהביצועם אני מתקוון מהמהירות אבל לא נראה לי שאני אשים לב לשיוני קטן כי כמו שהבתי כל החברות כימת שוות במהיורתן העקר שיהיה אמין אז תנו לי את אכי טוב בחינת כסף/תמורה בתמורה היתיחסו לאמינות ולאיכות ... שמעתי גם שwd לא מחזיקים הקבה זמן אם עושים הרבה פורמטים ושבקטע הזה seagate עדיפים ... אז על מה אתם ממליצים? אה שכחתי לציין ש…
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
המלצה לארד דיסק שקט למחשב נייד עד 400 שקל חיבור SATA
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
יש לי כרגע 5400 rpm רוצה לעבור ל7200 איזה דגם הכי מומלץ? https://www.tms.co.il/cat/55/170:173/349:363 כל השורה הראשונה ..? או פה https://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2720&filters[2507][]=2509 או http://ksp.co.il/?select=.1033..145..371.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 עד 400 שח וגם זה מוגזם ככה ניראה לי.. 1 טרה כמובן! פשוט תמליצו במחיר סביר דגם טוב ..תודה רבה וחג שמח
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לארדיסק חיצוני TB אחד אני הולך לחלק אותו לשניים, חצי טרה לגיבוי וחצי טרה לנתונים אני מעדיף משהו חזק שגם אם יפול לא יקרה לו כלום, ועדיף במארז מאווור בעיקרון התקציב הוא 500 שח אבל אם צריך להוסיף אני יוסיף.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה ארדיסק כדי לקנות שמעתי ש - הסידרה של 60GXP של IBM היא טובה.! עכשיו ברור שאני קונה 7200 סל"ד IDE......... עכשיו שאל איזה חברה הכי כדאי?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות SSD 250 GB למחשב חדש , אני לא יודע במה לבחור מבחינת חיבורים ( SATA . M2 וכדומה )
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שני הצורבים הנזכרים לעיל הופיעו במומלצים, אולם לאחר בדיקה די מעמיקה של שניהם אינני בטוח בבחירה בין שניהם משום שהיכולות שלהם דומות פחות או יותר... אני יכול לקבל המלצה מכם איזה צורב לבחור? כלומר, באיזה אתם יותר בוטחים\מאמינים שיהיה בחירה אמינה יותר? ומדוע? (דרך אגב, האם סריקת שגיאות אמינה, אשר נטענת בהתייחס לצורב של liteon היא נתון חשוב?) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-