עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by SOLIDUS SNAKE,

לפני רגעים ספורים התגנבה לאוזני שמועה : שרוב ה BUFFERS של ה HDS הפופולריים כולל הWD 8MB לא פעיל אין הבדל ממשי מבחינת הBUFFER בין הגירסאות השונות. השמועה היא מבוססת שכן היא הגיע ממקור המבין בחומרה וכן בתוכנה של HD. יש לציין שהתכונה של הBUFFER אינה פועלת משום שהDRIVER ב WINDOWS לא תומך בתכונה זו של הHD ולא משום שהיא לא מאופשרת פיזית.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by jacobra,

מחשב מחשב חדש, וקניתי את ההארד דיסק של סמסונג 500GB, 16MB. עכשיו הקטע הוא שחסרים איזה 150 GB. אבל כשאני בודק ב-everest כל ה-500 שם. מישהו יודע מה זה יכול להיות? הנה תמונה מהתוכנה http://img405.imageshack.us/img405/9355/untitledey4.png

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  3. שלום רב, יש לי הארדיסק של 400 GB שמחולק לשתי מחיצות. מחיצה אחת של 100 והאחרת של 300. כאמור במאפיינים של המחיצה השנייה, אני רואה שיש רק 50 גיגה פנויים, וכאשר אני נכנס לכונן ומסמן את כל הקבצים(על מנת למחוק חלק מהם ולפנות מקום), אני מזהה שבכונן עצמו יש רק 80 גיגה שתפוסים. לא היו מערכות קודמות שהותקנו על ההארדיסק או מחיצות נוספות, למישהו יש מושג מה התקלה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  4. Started by roei88,

רציתי לשים את זה בהודעה הקודמת אבל לא ראיתי איך 1. אני רוצה לקנות הארד דיסק של 80 ג'יגה אז כדאי לקנות עם באפר או בלי? ושל איזה חברה maxor או wd? 2. יש לי צורב 16x10x40 והוא צורב לי מאקסימום ב-8x איך אפשר לסדר את זה? תודה! :cwm12:

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  5. חברת Western Digital מרחיבה את קו מוצרי ה-Black שלה עם כונן מכאני בנפח 6 טרה-בייט, שמזכיר לנו כי הטכנולוגיה הוותיקה עדיין יכולה להיות רלוונטית לכתבה: http://hwzone.co.il/עדיין-חיים-ובועטים-כונן-קשיח-חדש-בנפח-6tb/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום מחשב חדש צורב חדש אני חדש בצריבה צורב LITEON LTR-52327S ואני מנסה לצרוב חומר לגיבוי מדיסק קשיח (העתקה של CD ל-CD מצליחה לי 1) אני מקבל הודעה על שמות כפולים אך!!! אני לא מוצא את הקבצים --> מה לעשות 2) כיצד גורמים לשמות קבצים בעיברית להצרב גם כן בעיברית ולא ______ תוכנה nero_express version: 5.5.10.13 תודה יהודה

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  7. היי יש לי מחשב ישן שתומך רק ב-IDE ויש לי דיסק SATA. האם אוכל לחבר את הדיסק למחשב? לשימוש במערכת הפעלה וכו... בתודה יהודה

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  8. כונני ה-HyperX Savage החדשים מתפארים ביכולתם להגיע לקצבים של עד 350 מגה-בייט לשניה לכתבה: http://hwzone.co.il/כמעט-ssd-קינגסטון-משיקה-כונני-usb-חדשים-ומהי/

9. Started by ido-nava,

יש לי מחשב נייד דיי חדש, Dell Inspiron 13 7348 2-in-1 עם מעבד i5 5200u, 8gb ram וכונן ssd (Samsung 250Gb EVO850). כאשר המחשב עולה נקי מריסט, המחשב מהיר מאוד וכאשר אני מבצע בדיקת ביצועים ב samsung magician אני מקבל: Sequential Read - 543(Up to 540)Sequential Write - 513(Up to 520)Random Read (IOPS) - 74,103 (Up TO 97,000)Random Write (IOPS) - 51,660 (Up to 66,000) לאחר עבודה ממושכת במחשב, המחשב מתחיל להיות איטי מאוד, כאשר אין אף תוכנה שפועלת, אפילו שאחוז השימוש במעבד/SSD עומד על כ0%. כדי לקבל את בעיית האיטיות במהרה, אני פותח הרבה כרטיסיות בכרום והמחשב ישר נהיה איטי. הבעיה היא, כאשר אני יוצא מהכרום (ובודק שהוא לא פועל במנהל המשימות), המחשב ממ…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  10. מתלבט בין הדגמים האלה : Hitachi XL Desk http://www.hitachigst.com/hitachi-xl-desk FreeAgent Desk™ http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/freeagent/freeagent_desk/ Seagate® External Desktop 1-TB Hard Drive http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?name=ST310005EXD101-RK-emea-expansion-desktop-usb-1tb-hd&vgnextoid=c4e78e8d50131210VgnVCM1000001a48090aRCRD&locale=en-GB#tTabContentSpecifications My Book Essential http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=726 G3 Station external hard drive http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=93&subtype=97&model_cd=503 ישמש ככונן חיצוני למדיה ע…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום. אני מחפש דיסק קשיח נייד עם חיבור Svideo/RCA שיהיה אפשר לחבר אליו מצלמת ביטחון לדוגמא (הוא לא צריך לספר מתח) והוא יוכל להקליט בלחיצת כפתור כמה שיותר פשוט ועם כמה שיותר מקום. קיים דבר כזה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Ran B,

טוב.., חבר שלי ביקש לשאול אותם איזה הרד דיסקים טובים של 80GB אתה ממליצים אני המלצתי לו או מקסטור או WD שלפי דעתי אלה החברות המוחברות ביותר היום..אבל מכיוון שאני לא מבין גדול בחברות ובאיכות.. פתחתי את הדיון..כמובן הוא לא רוצה כל כך יקר.. אם תוכלו לעזור לי לחפש משהו טוב אבל seagate או משהו כי הוא אמר לי שלא איכפת לו כל כך האיכות העיקר שזה זול וזה 80GB ככה שאתם לא צרכים להתמגד על מקסטור ועל WD אפשר גם חברות מאפנות..משהו בתקציב ה-300 שקל או קצת יותר..(ואני בספק שיש..).. תודה רבה לכל העוזרים!, רן!

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  13. הי. אני כרגע נמצע עם המצביע של העכבר על הכפתור "הזמן כעת". מדובר ב HDD 2.5 אינץ' לגיבוי 120GB, עם קופסה-מתאם ל USB 2.0 הדילמה הגדולה - איזה חברה להזמין. הבחירה שיש : 1. WD 2. HITACHI 3. SAMSUNG ממש ממש ממש זקוק לעצה או המלצה מכם. אם יש משהו אחר להציע - בכיף. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  14. Started by em28,

רציתי להעביר דיסקים(של WD בנפח 40GB ו-80GB) ממחשב למחשב אחר. שני הדיסקים מסוג ATA ועובדים כראוי עם לוח ישן של ASUS. כשהעברתי אותם למחשב אחר , עם לוח של GIGABYTE GA-7ZXR , כבר הביוס טוען :NO DEVICE DETECTED . בלוח הזה יש אפשרות ל-AUTO DETECT - לא עזר. צריך לגמפר פה משהו בלוח ?

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  15. שלום חברים, תמליצו לי בבקשה על דיסק חיצוני 2.5" USB2 320GB אמין ומהיר בתודה ויום טוב לכם

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  16. Started by Screw_Master,

400 שקל, נפח כמה שיותר גדול, רצוי של סמסונג או של Western Digital כי הבנתי שעם Seagate יש בעיות. מותר לחרוג בעד 150 שקל תמורת קפיצה משמעותית בנפח. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  17. אני רוצה לרכוש כרטיס SD לאוטו כדי לשמוע מוזיקה, איזה גודל כרטיס זה? אם מישהו מזהה אם אני לא טועה יש שלושה סוגים

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by jackofalltrades,

אני אשתמש בו בעיקר כדי להעביר את כל הקבצים שלי בין המכללה למחשב בבית. אני מתכנן להריץ _ממנו_ את כל התוכנות שאעשה בהן שימוש (דפדפן, אופיס). חשוב לי שיהיה קטן (לכן וויתרתי על האופציה של כונן HDD נייד).

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  19. Started by קלוקיי,

שלום ולילה טוב. יש לי שאלה לגבי דיסק קשיח חיצוני. אז בעצם מה שאני לא הבנתי ולכן אני שואל, האם ניתן להעביר מידע באמצעות דיסק קשיח חיצוני כמו הדיסק און קי?, כאילו ניתן לחבר אותו למחשב באמצעות כבל USB ולהעביר מידע כמו דיסק און קי? או שזה בלתי אפשרי?.. תודה רבה..

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אז ככה, היום הלכתי לקנות דיסקים, והיה איזה מוכר מתעלק שלא עזב אותי. קיצר מפה לשם הוא טען שמהירות הצריבה על דיסקים לא משנה. מכיוון שIDE לא תומך במהירות מעל 16x יענתו לא משנה כמה הצורב שלך מהיר, הוא יצרוב במהירות 16x. כי IDE לא מעביר מידע יותר מהיר את זה!!! אמרתי לו שזה בולשיט, לחלוטין אז ככה: 1- האם צדקתי? 2- מה באמת המהירות צריבה המקסימלית (אפילו תיאורטית) ש IDE כן יתמוך בה. אני כמובן מדבר על מהירות צריבה של דיסקים רגילים לא DVD. תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Dj BeN Co-N,

שלום לכולםםםםםם אני חדש פה חחחח.. אז ככה שמעו אני לא יודע בדיוק מה יש לצורב שלי .. אני מכניס דיסק בא לצרוב. ואין צריבה שהוא לא יתקע לי ב 5% ואחרי 20 דקות אפילו יותר פתאום הוא ממשיך ולפעמיים יש מצבים שהוא ביכלל לא צורב ואני חייב לצרוב אבל הוא פשוט לא נותן לי ויש לי ים דברים לצרוב בבקשה עזרהההה אני חייב לסדר תבעיה הזאת . :'( והצורב שלי של חברת MSI מי שמכיר עם הפאנלים 52X32X52 תודה לכל העוזרים והלוואי והוא יסתדר לי :

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shuy,

הסיפור הוא שאני צריך להוציא מידע מדיסק קשיח של 15 מגה (כן, זו לא טעות), החיבור שלו אמנם IDE אבל משום מה המחשב לא מזהה אותו או מזהה אותו בצורה שגוייה, ניסיתי לחפש את הנתונים הטכניים שלו בגוגל, ע"מ לנסות להגדיר את הדיסק ידנית, ע"פ ה-PCB (צילינדרים ראשים וכו') כי המדבקה על דיסק כבר לא קיימת, אבל לא מצאתי. הדיסק עצמו לדעתי תקין, אבל אני אדע בוודאות אחרי שאחבר אותו ל-8086. תודה...

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום. ברשותי צורב DVD NEC 3500A שעבד עד היום מצוין. אתמול רכשתי 25 מדיות של TEAC DVD-R X8 ואני לא מצליח לצרוב איתם. ב EZ CD CREATOR הצריבה פשוט נתקעת בהתחלה ובתוכנות אחרות החומר נצרב אבל אחר כך לא ניתן לקרוא אותו, לא בכונן ולא בDVD הביתי שלי (אני צורב דיסק DATA רגיל) יש לציין שאני מצליח לצרוב CD מישהו חווה בעיות תאימות עם הסוג הזה של מדיות? נראה לכם שאני יוכל לקבל החזר?

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by Shtupel,

אני יודע שזה כולה צורב וזה...אבל בא לי משו שיהיה איכותי וטוב ושישאר להמון זמן! SONY? אמינה לגמרה לא? או אולי TEAC? שיש לי צורב רגיל שלו כבר 5שנים וטפו טפו טפו כמו חדש. תודה.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by ZeppeliN,

היי... לפי דעתי הצורב שלי נדפק... (הוא צורב לא טוב + דברים שהוא צרב טוב הוא לא מצליח לקרא) רציתי לדעת אם יש איזשהי תוכנה / בדיקה שיכולה להגיד בוודאות אם הצורב דפוק או לא... תודה אני צריך צורב חדש... עד 150 שקל מKSP תודה :]

• 2 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.