אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג את ה-Drobo 2gen במחיר סביר? בחול המחיר הוא 400$ כשבארץ הוא כמעט 2800 ! יש חנויות נוספות מלבד plonter שמוכרות את המוצר? תודה מראש..!
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי, ההארד דיסק שלי התחיל לעשות רעשים אבל אני ממש מבולבל אני לא יודע אם הם היו קודם או לא...זה רעשים ממש חלשים הייתי צריך לפתוח את המארז כדי לשמוע אותם טוב לעומת זאת את ההארד דיסק השני שלי אני לא שומע זה לדעתכם מעיד על זה שבקרוב ההארד דיסק יילך ? עשיתי בדיקה ב-hdtach http://img453.imageshack.us/img453/3603/hd8wj.jpg הנתונים נורמליים? זה שהוא לוקח 8 אחוז מהמעבד זה נורמלי ? ??? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום היקרים, אני מחר קונה SSD חדש של KINGSTON בנפח של 128 ג'יגה. רציתי לדעת איך לשלב במערכת את הכונן הזה ביחד עם ה-HDD שלי בנפח של 500 ג'יגה; הוא מחולק לשתי מחיצות 232 ג'יגה פר מחיצה, באחת מהן מותקנת כמה תוכנות חשובות וביניהן גם מערכת ההפעלה. איך אני מגבה את הקבצים החשובים והופך את שתי המחיצות האלה למחיצה אחת? אחרי שאני מגדיר את SSD בתור מערכת הפעלה? הרי אחר כך יהיו לי שתי מערכות הפעלה. כל העניין הזה די מסבך אותי. מעבר לזה - איך מומלץ לתחזק SSD כדי למנוע נסיגה בביצועיו השוטפים (כלומר למנוע מזבל להצטבר על כונן ה-SSD, אלא על ה-HDD)? האם תוכלו לצרף מדריך במידה וקיים? כמו כן, ככל שהשטח הפנוי קטן יותר כך ביצועיו יירדו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
במארז שלי אין מקום לצורב. היום נכנסתי לksp ופעם ראשונה שראיתי שיש דבר כזה צורב חיצוני, לא ידעתי שיש דבר כזה בכלל. עכשיו אשמח שתסבירו לי מה זה , איך זה עובד, איך אני מחבר את זה למחשב , איך אני מעביר לזה נתונים ואיך אני צורב עם זה? חשבתי לקנות את זה: Asus ZenDrive U9M תודה מראש לעונים.
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם ובכן אתמול קניתי צורב TEAC X40 ורציתי לדעת היכן ניתן להשיג FIRMWARE שלו יותר מתקדם אם קיים כמובן או שברגע שמתקינים אותו הוא כבר מתקין את הFIRMWARE שלו עצמו ועוד דבר: איך אני מאפשר DMA על הצורב?? בתודה גל
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב לוח אם אסרוק z370pro4 במחשב יש לי 2 כוננים ssd 250 gb אני רוצה להוסיף כוננן נוסף, השאלה האם אני יכול להוסיף עוד כונן Crucial MX500 CT1000MX500SSD1 1TB SSD SATA II כמה כוננים אני יכול להכניס בלוח הזה ? Storage - 6 x SATA3 6.0 Gb/s Connectors, support RAID (RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 10, Intel® Rapid Storage Technology 15), NCQ, AHCI and Hot Plug* - 2 x Ultra M.2 Sockets (M2_1 and M2_2), supports M Key type 2230/2242/2260/2280 M.2 SATA3 6.0 Gb/s module a Storage - 6 x SATA3 6.0 Gb/s Connectors, support RAID (RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 10, Intel® Rapid Storage Technology 15), NCQ, AHCI and Hot Plu…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה נשמע ? יש לי כמה שאלות לפני קנייה הבנתי שהמהירות סל"ד משפיע גם על מהירות העברת הנתונים, אם כן מה ההבדל בין 5400 ו 7200 ב USB3? אם כדאי כבר לקנות 3.5 אינצ' עם מהירות של 7200 או שמספיק 2.5 עם ה 5400 ? כי אני בכל מקרה מעדיף לקנות USB3 [ שעדיין לא כל כך נפוץ. אבל יש יותר ב 2.5" ] כי יש לי בלפטופ וגם כי ההבדל הוא של 50-100 שקל. כעיקרון שמתי עין על אלה : http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db187326=856123&db142297=142298&db141811=1999732 גם המחיר אטרקטיבי וגם הביקורות בחו"ל [ ומה שיש בארץ על גרסאות אחרות של החברה הזאת ] טובות מה דעתכם ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 2 HD ב-RAID1, ואין לי בקר על הלוח אם (Gigabyte EP45-DS3). לפי מה אני בוחר בקר? מה טווח המחירים של בקר שכזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! :} השאלה בכותרת. האם הוא טוב? כמה הוא אמור לעלות היום? תודה רבה=]
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש ודיסק SSD של 120GB למערכת הפעלה בלבד. עכשיו הוא כבר חצי-מלא, והולך ומתמלא לא יודע במה כל יום. בקצב הזה הוא יספיק לי לעוד חודש. אני קצת מבולבל... 120GB לא מספיקים למערכת הפעלה?
-
- 22 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
הי חיפשתי וחיפשתי אך לא מצאתי שום מדריך לRAID 0 כמו כן יש לי מס' שאלות: 1.האם חיבור של 3 דיסקים יאיץ את המהירות יותר מ2? 2.האם צריך לפרמט את המחשב ? באיזה שלב מתבצעת התקנת הRAID, תוף כדי התקנת מערכת ההפעלה? 3.יש ברשותי לוח אם P5QC, יש לו 6 חיבורי SATA ועוד 2 SATA נפרדים.האם ניתן לחבר את הכוננים הקשיחים של הRAID לכל SATA או שעליהם להיות אך ורק בשניים ה"מיוחדים"? כמו כן אשמח ללינק טוב לביצוע הRAID תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למי שלא מכיר האתר מתעדכן איך שיוצאת גירסה פרוצה ורשמית של קושחה חדשה,ממש מומלץ. מי שלא מבין בזה לא מומלץ לעדכן קושחה,רוב הקושחות שם הם קושחות פרוצות (ז"א לא רשמיות),אם העידכון ייכשל לכם והלך הצורב,אז גם הלכה האחריות. http://www.micheldeboer.nl/firmware/index.html אני כרגע משתמש ב 218btrpc1.rar (של ה3500), הנק שלי עכשיו הוא RPC-1 (שזה אומר שאני יכול לאפס את הגדרות האיזור PAL NTSC בחזרה ל5),rip lock removed (הורדה של סרט לדיסק הקשיח מתבצעת במהירויות הרבה יותר גבוהות) ו bit setting ל +R ו +RW לאלו שמעוניינים לשנות +RW ל ROM,אם כבר צרבתם על ה +RW שלכם אז לא תוכלו (זה באג אני בטוח שיסדרו את זה בקרוב),אבל אם יש לכם מדית +RW חדשה שלא השתמשתם בה,תוכלו לשנות אותה ל ROM וכך לנגן בנ…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום. יש לי כונן תקליטורים , DVD , 2 הארדיסקים ופלופי. איך אני אמור לחבר אותם? על הלוח יש רק שני כניסות לATA. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החנות שקניתי ממנה כבר לא קיימת אך הדיסק קשיח עדיין באחריות (מזל שזה 5 שנים). בדקתי באתר של WD ואכן הוא באחריות. הכונן הוא 250GB מסדרת YS. למי לפנות בנושא ?
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
היי יש לי במחשב מספר דיסקים קשיחים שמחוברים ברייד ולפעמים פעולות מסוימות שאני מפעיל במחשב/מהמחשב עובדים לאט ולפעמים לא. היתי רוצה תוכנה לניטור דיסקים קשיחים שתראה לי בזמן אמת טמפ\מקום\מאמץ ועוד... תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
יושבים לי בבית כמה כונני HDD ישנים שאני עדיין רוצה לשמור גישה למידע שלהם (לעתים די רחוקות). לצורך העניין הזמנתי מeBay מתאם SATA-USB פשוט ( http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-to-IDE-SATA-2-5-3-5-HD-HDD-Adapter-Converter-Cable-Cord-Brand-New-/181266066009?pt=US_Drive_Cables_dapters&hash=item2a344caa59 ) . רציתי לשאול אם יש איזשהם סיכונים בחיבור כזה, והאם צריך לנקוט בזהירות כלשהי כשמחברים את הכונן בצורה הזו (מבחינת חשמל וכו'). שאלה נוספת היא- את אחד הכוננים הרכבתי בתוך המחשב הנייח שלי, אבל ההרכבה לא צלחה ב100%, וכרגע הכונן מחובר אבל יושב קצת באלכסון. האיזון של הכונן קריטי או שזה לא משנה? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים יקרים. יש לי כונן SSD מסוג Patriot Pyro SE 60 GB לינק : http://patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=8&catid=85&prodgroupid=219&id=1135&type=17 הוא מחובר ביציאת Sata 3 6Gb/s בלוח gigabyte p55ud4p יש לציין כי היציאה היא עם בקר של Marvel וכמו כן כי הכונן מחובר במצב Ahci ב-Bios. ה-firmware של הכונן ושל הלוח הכי עדכניים. הדרייברים במערכת ההפעלה windows 7 64 bit תואמים ועדכניים. הבעיה היא כזו - במבחני ביצועים ב-HD-Tunes הוא לא מגרד את הביצועים שהוא אמור לבצע לפי אתר היצרן. מהירות קריאה מקסימלית 270MB/s ממוצעת 189MB/s זמן גישה אקראי 0.2 !!! הכל מקונפג ומותקן מעולה...ועדיין - מוזר איך הביצועים הללו לא עוקפים בכלל את הכונן הקודם שלי …
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
עומד לרכוש: לוח אם D915GAV אינטל מקורי עם 4 ממשקים עבור SATA דיסק WD 80GB SATA עבור BOOT מערכת Win2000 האם בהתקנה אני זקוק לדרייבר עבור ה SATA או שהמערכת תזהה אותו לבד האם יש צורך להסתבך עם RAID ואיך בוחרים את האופציה בביוס אם אני לא מעוניין ב RAID
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום יש לי מפרט קצת ישן אך עדיין סוחב בכבוד יחסית משחקים של היום AMD athlon 3700+ Gigabyte Ga -k8n-sli 4x512mb corsair DDR400 samsung 160GB sata 2 Leadteck 8600GT extreme edition. השאלה האם קניית HD חייתי כמו ה barracuda s.11 500GB של SEAGATE ישפר את הביצועים של המחשב שלי? האם זמן טעינת המשחקים יקצר? או שאני לא ארגיש את ההבדל בכלל. אין לי כרגע כסף לשידרוגים אחרים תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני בדיוק מכין לי מפרט מחשב חדש. מתלבט אם לקחת את ה evo 250 או את ה crucial mx100 or m500 מתלבט בעיקר בגלל הבאג שנמצא ב evo. מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות הארד דיסק חדש למחשב ישן (פנטיום 1.4, לוח אם 850GB של אינטל) רק רציתי לדעת אם הארד דיסק כזה, שלפי הבנתי הוא Sata 1 יוכל להתחבר אל המחשב ללא בעיות. לא היתי רוצה לקנות פשוט הארד דיסק שלא יתאים לי למחשב. ?Western Digital? - ?80GB 7200RPM, 8MB?. או את הגרסה של ה 160. אני חושב לקנות אותו מ KSP שנראה במחיר מאוד זול, תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
האם WD 36GB RAPTOR מספיק גדול בשביל Windows Vista ?? או שרצוי לקנות את הדגם של WD 76GB RAPTOR ?? תודה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
האם יש דגם טוב ומומלץ שהחליף את זה? Samsung SH-S203B כי כבר אין להשיג אותו כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אהלן. אני לוקח היום מחשב חדש מtms ורציתי להתייעץ איתכם איזה הארדדיסק לקחת. אני חושב ש - 2 ג׳יגה יספיקו. השאלה איזו חברה לבחור ואיזה דגם. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחרתי שלושה סוגים של צורבים שנראו לי, לפי כל ההצעות בפורם שאתם הממלצתם ,כפי שרשמתי בפורומים הקודמים אני מחפש צורב מהיר זול ואמין. הצורב של LiteOn 48x24x48 LTR-48246S אמרו שאם מעדכנים לו התקנה של קשוחה הוא יכול להפוך ל- LiteOn 52x24x52 LTR-52246S אז אני ממש לא יודע מה לקנות ואיזה צורב ממש אמין למשך זמן לכן אני שואל אותכם שתעזרו לי נ.ב: כל הצורבים עובדים על Buffer 2 MB .והאם שמעתי נכון ש- TEAC 48x24x48 יש 8MB (והשאלה האם הוא צורב טוב?) תודה רבה זאביק.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-