אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי לא רוצה הלפעיל יותר מסידירום אחד אין לי מושג למה? כאשר אני מחבר לו את הצורב שלי בנוסף לדיוידי רום שיש לי הוא מציג רק את הצורב ללא את הדיוידי רום וכאשר אני מנתק את הצורב הוא מציג רק את הדיוידי. מה זה יכול להיות? הכבל IDE חדש לגמרי ובכלל המחשב עצמו חדש. בבקשה אני צריך דחוף את שני הכוננים מחוברים!
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
בכניסת USB הרגילה לא עבד,אז קניתי ב70 שקל כרטיס סלוט שנותן לי יציאות USB 3 של trancsend,וגם איתו זה לא עובד,לבסוף נכנסתי לביוס והפעלתי את הUSB 2.0 שהיה כבוי,וגם בחרתי באפשרות full speed,וגם זה לא עזר,יכול להיות הלוח אם שלי לא תומך בUSB 3 ? זה דגם הלוח אם: asus p5ld2 se זה לינק למדריך משתמש סתם אם אתם צריכים: http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5LD2%20SE/e2705_p5ld2_se.pdf נראה לי נדפקתי כי כבר עבר חודש מהקניה,ופתחתי והוצאתי כבר מהמארז,אוףף..
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לפטופ של לנובו עם ויסטה בן שנתיים לפעמים הצורב לא מוצג במחשב שלי מה יכולות להיות הסיבות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ובו 2 כוננים. הווינדוז התריע על קריסת כונן בקרוב. הרצתי תוכנת HDDSCAN ובבדיקת ה SMART עלו בעיות ב 2 כוננים: 1. בכונן WDC יש בעיות (סימני קריאה) ב Reallocation Sector Count שעומד על 199, HDA Temperature שעומד על 101 , Reallocation Event Count שעומד על 199, Current Pending Errors Count שעומד על 200. 2. כונן SAMSUNG - תקלת X אדום - Spin Up Time עומד על 18-21. הרצתי את הבדיקה מספר פעמים והתוצאות לא משתנות. איזה כונן עומד לקרוס? יש עוד דרכים לזהות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי כבר את כל השאלות בנושא ואכן אמור לזהות 149 - למישהו יש רעיון איך אני מאתר את ה 19 גיגה הנותרים ?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
האם זה תקין או שיש בעיה?
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
ככה יש לי בעיה , היום בבוקר היה לי קצר והמחשב נכבה . במחשב יש שלושה כוננים קשיחים . 1. 20גיגה מקסטור 2. 30גיגה מקסטור 3. 120 גיגה מקסטור . לאחר הדלקת המחשב לא מוצג הכונן של ה 120 גיגה ב"מחשב שלי " אבל במנהל ההתקנים ובביוס הוא מזוהה ואני מרגיש שהוא עובד . הקטע שאני לא יודע מה לעשות עכשיו כי אני ממש מפחד שהוא נשרף ,הכונן של ה 120 היה מחובר במגירה של הארד ביחד עם צורב ושני הכוננים האחרים היו מחוברים בנפרד . האם יש אפשרות למחוק אותו ממנהל ההתקנים ולהוסיף אותו מחדש כחומרה חדשה או משהו כזה ?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי Sp2 , וגם 2 כוננים של 160 אותם המחשב מזהה כ150 . קניתי כונן חדש ,200 ג'יגה , אותו המחשב מזהה כ130 בלבד , כיצד אני פותר את הבעיה , האם קיים Patch או עדכון ספיצפי ,ואם כן אפשר שם או הפנייה ?
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, קניתי ווחיברתי היום דיסק קשיח 250GB SATA2... הדיסק כמובן ריק לגמרי, אני מכניס את תקליטור הווינדוס אקס פי הום אדישן ושאני מגיע לעמוד שבו אני יכול לחלק מחיצות הוא רושם לי שיש רק 130000 מ"ב. למה? מה ההבעיה? המחשב שלי הוא P4 2.0GHZ 512ddr לוח אם של asrock 486 משהו כזה אני לא בטוח. תודה על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 721 צפיות
-
-
בכונן קשיח של הטרה המחשב מזהה רק 8GB ממנו ואני לא יכול ליצור מחיצות. ניסיתי בהרבה תוכנות. גם כשפירמטתי לא יכולתי ליצור מחיצה. ממה נובעת הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש, כל הכוננים מחוברים אך הוא מזהה רק את הכונן של ה 80GB, כלומר אני לא רואה את הכוננים של 250. Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 Western Digital 80GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD800JD Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD2500YS X2 לפני שהתקנתי את הwindows הוצאתי מהחשמל את שני ה 250, אחרי זה החזרתי אותם. כרגע זה מראה שיש לי שרק ה 80GB פעיל.. (לא שלפני זה זה הראה משהו אחר, הרי הם בכלל לא היו פעילים בזמן התקנת ה windows) תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
סוף סוף זה הגיע (הייתה טעות בשם הנמען), וזה לא פועל :-\ הנורה הירוקה דולקת, הוא נכבה ונפתח, אבל המחשב לא קולט אותו. כשאני מנתק את הUSB או החשמל הנורה נכבית - זה אומר שאין בעיה בחיבור לUSB או לחשמל. בדקתי גם שקעי USB וחשמל אחרים שאני יודע שעובדים.. לא עזר. יש לי XP. מישהו?[br]פורסם בתאריך: 22.05.2007 בשעה 15:12:24 בבקשה?ד"א, ניסיתי גם במחשב אחר. זה אומר שהבעיה היא בדיסק עצמו?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי חברים, תכנית בערוץ 2 על הדרכים לשחזור מידע וגיבוי נכון של החומר http://reshet.ynet.co.il/Shows/Lihiot_tov/videomarklist,174274/ צפייה מהנה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי להכניס את הדיסק הרב פעמי שיש לי 4 פעמים במחשב שלי ופעם אחת אצל אח שלי, ניסיתי להיכנס אליו דרך המחשב שלי,וגם לנסות לפרמט אותו דרך הנרו, אבל ברגע שאני מכניס אותו המחשב שלי לא מזהה את הדיסק והוא גם לא מפסיק לחשוב - וכשאני מנסה להיכנס או לפרמט את הדיסק המחשב נתקע וחוזר לעצמו אך ורק מתי שאני מוציא אותו. -יש להזכיר:המחשב נתקע רק עם הדיסק הזה- מה עושים? בתודה מראש, ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי בעיה דיי מוזרה עם הצורב שלי... כל פעם שאני מכניס דיסק ריק לצורב המחשב פשוט קופא למספר דקות, ולאחר מכן חוזר לפעולה... ניסיתי לפרמט מאה פעם את המחשב, הבעיה לא נעלמה, ניסיתי לנקות את העינית של הצורב, הבעיה לא נעלמה, ניסיתי להחליף כבל IDE הבעיה לא נעלמה... יש למישהו עצות ? מדובר בכונן ricoh 7200a. תודה...
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, אתמול החלפתי את הארדיסק הרגיל בנייד לevo850 250gb, ניסיתי להתקין RAPID ואת כל הדרייברים שצריך אבל המחשב לפעמים קופא ונתקע לפרקי זמן קצרים, מה שלא היה לפני, המחשב הוא HP Pavilion 15-p100dx, מעלה תוצאות מas ssd
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, יש לי את הלוח שציינתי בכותרת.. קניתי SSD חדש ה-840 evo... יש לי רק שני חיבורי סטה 3 במערכת ? הלבנים ? כי הם תפוסים .. וראיתי בגוגל שיש את החיבורים של מרוול שזה GSATA 3 .. מה זה הG הזה ? יש לי כבר SSD וHDD במערכת, והם מחוברים כרגע בSATA 3 .. אני לא יכול לחבר עוד אחד ? או שיש עוד חיבור ? כרגע הם מחוברים לשניים הלבנים .. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי ThinkPad x20 מסרב לזהות דיסק קשיח חיצוני WD Passport (במחשבים אחרים אין בעיה). במקום זה הוא מעביר לי הודעה שאם היה לי חיבור usb 2.0 החיבור היה מהיר יותר. איך מתגברים על זה?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי את ה-EVO 120GB כבר חודש וחצי בערך, באמת מרגישים שינוי ולא צריך לחכות יותר מדי כשהמחשב עולה, הכל באמת מהיר, אבל לעיתים אני מרגיש שהוא קצת עייף, לפתוח מייל לדוגמה (אאוטלוק) פותח ב-4 שניות בערך במקום שיהיה בשנייה אחת.. יש תוכנות מסוימות שכן מותקנות על ה-SSD ועדיין נפתחות בקצב זהה ל-HDD שהיה לי לטעמי.. זה קשור שאני ב-SATA2? אני לא מדבר על מהירויות העברת קבצים וכו', אלא מדבר על המהירות הכללית של המחשב. הוא מכוון על MAXIMUM PERFORMANCE, ו-RAPID מופעל גם כן. תודה.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום כונן קשיח שתומך בחיבור SATA. חיברתי את החיבור ללוח אם, וסיפקתי לו מתח. אך שהדקתי את המחשב, ב-BIOS הכונן לא הופיע בכלל ולא זיהה אותו. ניסיתי להתקין את כל העדכונים של הלוח אם שמתאימים אבל זה לא עזר. הלוח אם שלי הוא של MSI: PM8M-V הכונן שקניתי הוא של Western Digital WD800JD ואמרו לי שהייתי אמור לקבל מהחנות דיסקטים כדי לפתוח את החיבור של ה-SATA זה קשור לזה? ואם כן איך אמורים להשתמש? דבר שני מה לגבי עניין הג'אמפרים אולי זה קשור לזה כי לא הבנתי בדיוק. תודה מראש, עדי
-
- 12 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 , מעבד 2.4 GHZ ו-512 זיכרון. כשאני צורב משהו אני בדר"כ מפעיל גם וינאמפ וגם תוכנות שיתוף כמו קאזה וכדומה . שמתי לב שהמחשב שלי לא נתקע אלא דווקא עובד טוב מאוד אפילו בלי שום בעיות איטיות מיוחדות. הצריבה עצמה לא נדפקת והיא עוברת בסדר גמור . השאלה שלי היא כזאת , האם זה שאני מפעיל תוכנות נוספות בזמן שאני צורב הורס את הצריבה לא במובן כמו שידפק הדיסק אלא נגיד העברת הנתונים לא עובדת כמו צריך ?
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הוספתי למפרט הנוכחי שלי כונן קשיח בגודל 320 ג'יגה וחיברתי אותו בחיבור SATA ישירות ללוח האם. הכונן מופיע ככונן נוסף ולא הפכתי אותו ל- RAID משום סוג. אך מאז הוספתו, לפעמים כשאני מעתיק דברים מכונן לכונן, המחשב מאיט משמעותית וכמעט נתקע, כמו כן, בעיה נוספת שאני לא חושב שקשורה לכונן, אבל זה התחיל מאז שהרכבתי אותו, היא שלפעמים לכמה שניות הסאונד הבוקע מהמחשב (לא בעיה ברמקולים, בדקתי) נשמע עם הפרעות ורעשים ולאחר זמן מה מפסיק מעצמו... איך אני פותר את שתי הבעיות הנ"ל? תודה.
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אתכם מה היא האפשרות שהכי תתאים לי. המטרה שלי, מהירות. למיטב ידיעתי כיום הדיסק הקשיח מהווה את צוואר הבקבוק של המחשב, ואני רוצה לעלות רמה מעל הממוצע כיום שהוא 7200RPM 8MB BUFFER עכשיו ישנם כמה אופציות : 1. Rדיסק NCQ, הבנתי שהוא 20-30 אחוז יותר מהיר מRדיסק רגיל. 2. Rדיסק בחיבור SATA2. 3. Rדיסק בעל סיבוב גבוהה כגון 10K\15K RPM. ברצוני לדעת מה יתן לי את התוצאה הכי טובה והכי יעלה ביחד למחיר תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
Western Digital מאמינה כי מצאה את השיטה המתאימה להפיח חיים חדשים בעולם כונני האחסון המכאניים: MAMR לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כונני ה-SSD המשוכללים של סמסונג הם אמצעי האחסון המתקדם ביותר שתוכלו לרכוש עבור המחשב הנייח או הנייד שלכם לכתבה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
- 3 followers
-