עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by -CosmicFire-,

אני מחפש לקנות דיוידי וצורב למחשב (לא DVD-RW) הומלץ לי על LITEON אבל בזמן האחרון אני רואה יותר מדי בעיות איתם אז איזה אחרים מומלצים (עדיף שיהיה גם בצבע שחור)

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  2. Started by psu,

התקנתי היום HD חדש מסוג samsung 1 tera 103 sj - ווינדוס 7 רשם לי שהוא זיהה את ההתקן והתקין בהצלחה. הוא גם מופיע במנהל ההתקנים ללא שום בעיות. אך ב"מחשב שלי" הוא לא מופיע כלל. מה הבעיה? מה צריך לעשות? נכנסתי גם ל BIOS וגם שם ראיתי שהוא מחובר ושהכל תקין. כמובן שעשיתי ריסטרט וכול'י

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by eliil1,

שמתי לצרוב משהו והלכתי,בדיוק כשחזרתי ונכנסתי לחדר הדיסק סיים לצרוב ואוטומטית שלף אותו ובטעות שברתי את הדבר הזה שמוציא ומכניס את הדיסק. ניסיתי להכניס אותו בחזרה אבל עכשיו הצורב לא עובד ,הוא לא קורא דיסקים ,הכנסתי דיסק ושום דבר לא קורה. אפשר עוד לתקן אותו? או שעדיף כבר לקנות אחד חדש? אם לקנות חדש,איזה דגם לקנות? הסתכלתי בסטיקי והתבלבלתי עם היתרונות והחסרונות אני לא מה חצי מהדברים שם אומרים ... אני צריך פשוט שיהיה מהיר,בקריאה ובצריבה ,מה עוד צריך..=\ ומה זה LIGHTSCRIBE ? אגב, הצורב המדובר היה LG GSA-GH22N X22 SATA DVD

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  4. שלום שלום, קניתי צורב של SAMSUNG - SW 248F שאמור לביות read X48 write X48 & ReRight X24 התקנתי את תוכנת ה nero שהגיע איתו (גרסה 5.5.9.12) אבל הוא לא מוכן לצרוב יותר מהר מ 24 - בדסקים ריקים רגילים ??? בנוסף הוא גם מזהה את הצורב כמהירות מירבית X24 - מה לעשות ???

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  5. שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד dell inspiron N5110... והחלטתי לשדרג את הביצועים שלו אז קניתי "Solid Stick Drive Samsung EVO 850 120GB" והתקנתי אותו במקום הכונן האופטי (DVD).. בכונן הישן (HDD) היה לי שתי מחצות, אחת מהם למערכת ההפעלה "Windows Home 10 64bit", בעזרת תוכנה בשם "Aomei Backupper" העתקתי את התוכן של מחיצת מערכת ההפעלה ל-SSD, ונסיתי בBIOS לשנות את סדר ה-BOOT על מנת להעלות את מערכת ההפעלה מה-SSD ולא מה-HDD. אך לא משנה מה אני עושה זה לא עובד... :(... לפי מה שקראתי יש כאלה שאומרים שצריך להחליף פיזית בין כונן ה-SSD וכונן ה-HDD. והשאלה שלי היא... אני חייב?!!!... אין דרך אחרת?!!!... אני אשמח לעזרה והמלצות, יתרה מזאת, אני אשמח אם מישהו יוכל לה…

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. מבחינת מהירות, רעש ואמינות? ראיתי אותו במחיר 630 שקל. יש משהו שמשתווה לו באותו טווח מחירים?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  7. Started by cad5011,

שלום אנשים יש לי מחשב בן 3 עם דיסק 80GB. אני צריך עוד דיסק. מה עדיף להוסיף לו דיסק ATA פנימי (הלוח לא תומך SATA) או לקנות דיסק חיצוני USB? אני שואל כי אם אני קונה ATA פנימי אז הוא כבר לא ישמש אותי במשחב הבא, מפני שהוא ATA. חיצוני יוכל לעבור. הפנימי שחשבתי הוא HD400LD Samsung, עולה 500 ש"ח (ועוד הרכבה בטח יעלה סה"כ 600 שח), והחיצוני הוא WD MY BOOK ESSENTAIL WDG1U5000E עולה 700 ש"ח. מה אומרים?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by giloman,

שלום לכולם כרגע אני עובד עם שני הרד דיסקים שנותנים לי ביחד 200GB אני צריך הרד דיסק חדש והתקציב הוא 500 ש''ח לפי מה שראיתי אפשר לקנות כוננים של 750 עם 16MB בסביבות ה450 לעומת אותם כוננים עם 32MB שעולים יותר אז השאלות הן אלו 1. איך ההבדל בין 16MB ל32MB בא לידי ביטוי בכוננים של 750GB והאם ה32MB שווה עוד 100 שקל בערך 2. איזה כונן 750 יכנס לתקציב של 500 ש''ח ויהיה שקט ואמין ככל הניתן (מערכת ההפעלה תיהיה מותקנת עליו )

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  9. שלום וברכה! הכונן שנעלם נקרא משחקים בתמונה של ניהול הדיסקים אפשר לראות, ומצד שני במחשב שלי אפשר לראות שהיא לא קיימת, התקנתי Partition Wizard ושם רואים את המחיצה ואת כל המידע שלי את כל התיקיות הכל, עשיתי resize לא שינה כלום, שמתחי לב גם שבניהול דיסקים אין למחיצה אות כונן כמו c: כתוב רק משחקים, אם אני יעשה שינוי אות ונתיבי כוננים וישנה את השם האם זה יפגע במידע שקיים במחיצה? המידע שנמצא בדיסק חשוב ולא בא בחשבון פרמוט, מה גם שלגבות את החומר זה בעייתי כי זה המון gigabyte מה אפשר לעשות בשביל לשחזר את המחיצה? בתודה דודי, שיהיה שבוע טוב לכולם.. תמונה: http://www.Bong.co.il/images/956648196562.jpg

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. ה-Windows Experience Index נתן לי הודעה שצריך להריץ אותו שוב, הרצתי וזה נתן לי ציון של 7.8 ל-SSD. קודם היה ציון של 7.9. מה זה אומר? להתייחס לזה? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by The Winter King,

קניתי שלשום צורב LG GSA-H10A והמחשב לא מזהה אותו (הורדתי את הקושחה הכי מעודכנת אבל זה לא עזר) ניסיתי לצרוב, והנורה של הצורב הבהבה אז חשבתי שזה עובד, אלא אם כן התקנתי אותו לא נכון. (הצורב שהחלפתי הוא צורב CD ישן של HP) במקום הכבלים שבאו עם הצורב החדש השתמשתי באלה של הישן. האם עשיתי נכון? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  12. Started by binyamin8,

הדיסק הקשיח לא עולה , צילום מסך מצורף בקובץ . * לאחר נסיון העלאה של הדיסק במחשב אחר , אין זיהוי שלו כלל , מה ניתן לעשות ??

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by kikocal3,

שלום חברים, אני רוכש מחשב חדש על כל חלקיו ואני צריך את עזרתכם. שיקול ראשון - מחיר יחסי - 1TB אמור להספיק, אבל אני לא בטוח אם זה משתלם מבחינת ההבדל במחיר. שיקול שני - מהירות - הבנתי שהיום המארזים מאפשרים הוספה של כונן נוסף במקביל לכונן הישן, אז השאלה היא, האם המערכת תעבוד מהר יותר כשיש שני כוננים של 1TB בהשוואה למצב שבו יש כונן אחד של 2TB? או שזה תלוי בניצול הנפח (כונן "עמוס" יותר, ולא משנה נפחו, יעבוד לאט יותר מכונן שלא מעמיסים עליו)? ב-TMS - שני הכוננים שחשבתי עליהם הם 1TB של טושיבה (321 ש"ח) ו-2TB ברקודה של סיגייט (490 ש"ח). * אין בעיה של תקציב. את ההפרש במחיר אני לוקח לכיס. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. צרבתי 4G של חומר מהמחשב אל מדיה של DVD .תהליך הצריבה בנרו היה תקין. כאשר אני מנסה להעתיק את החומר בחזרה מה DVD אל המחשב (כדי לוודא שהחומר על ה DVD נצרב בצורה תקינה) ,אני מקבל בשלב מסוים תקלה מוזרה מאוד שקשורה ל multipile vga cards . ניסיתי להעתיק במחשב שני וקיבלתי בדיוק את אותה התקלה ובאותו שלב בערך אחרי 3/4 דיסק. שני המחשבים אם חומרה שונה לחלוטין ולא בוצעה הגדרה כלשהי שקשורה לכרטיס VGA לא מצאתי תיעוד לתקלה דומה ב GOOGLE בשני המחשבים מותקן winxp pro . אשמח לכל רעיון,ממש לא בא לי לצרוב שוב את כל החומר ולקבל אותה תקלה.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  15. היי חברי וחברות הפורום. שמעתי וקראתי בהרבה מקומות שהדיסקים של Verbatim הם הכי אמינים ומחזיקים כ15 שנה בערך. הלכתי לקנות באופיס דיפו כ25 דיסקים ב60 ש"ח כולל מע"מ, ואז הקופאית אמרה לי שיש מבצע שהשני בחצי מחיר. לקחתי עוד יחידה של 25. מתברר ש2 הקופסאות שקניתי של 25 כל אחד זה דיסקים PRINTABLE... הם חלקים בצבע לבן ועשויים ממעיין ציפוי של גומי. כתבתי עליהם עם דיסק מיוחד של דיסקים. רציתי לדעת האם זה יכול לפגום בדיסקים או לא. לפי הבנתי, על הדיסקים האלה צריך להדפיס עטיפה בעזרת מדפסת מיוחדת. ושאלה קצת בנושא אחר: האם הדגם WD5000KS נחשב לאמין? אשמח לפרטים נוספים עליו. (וסטון דיגיטל 500 גיגהבייט SATA) תודה מראש, אפי

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  16. שלום. יש לאחותי כמה דיסקים של מוזיקה(רגיל- Audio CD לא MP3) בוא נגיד שאין לי מושג מה עבר עליהם, עכשיו היא רוצה שאני יעשה עוד עותק של הדיסק ואין לי שיטה אחרת להעתיק את הקבצים למחשב חוץ מ-WMP שזה תהליך שלוקח כ-7-9 דקות פחות או יותר.. עכשיו הצורב קומבו חדש וחבל לי עליו...השאלה שלי היא אם דיסקים שרוטים(האמנם היא טוענת שהם פועלים טוב ברכב בלי קפיצות וכו') יכולים לגרום לכונן לא לפעול או "לדפוק" אותו בצורה מסוימת? תודה מראש לעוזרים.

17. Started by assaf990,

כל דיסק קשיח למחשב? גם דיסקים קשיחים ישנים?

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  18. חיפשתי בקניון ירושלים ובכל מיני חנויות אף אחד לא מחזיק דיסקים דו שכבתיים. מישה יודע איפה אני יכול להשיג? באינטרנט כמובן שמצאתי אך אני מעדיף ללכת לחנות פיזית בלי לשלם משלוח שעולה כמו הדיסק ...

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  19. Started by B@LENO,

שלום לכולם המערכת שלי היא פנטיום 3 1000 מגה הרץ 512 זיכרון ווינדוס אקס פי אז ככה יש לי כבר הרבה זמן צורב רגיל של LG 24X10X40 והיום שאני בא לפתוח אותו הוא לא נפתח נידלקת מנורה אבל הוא לא נפתח כיביתי את המחשב ניתקתי והוצאתי את הכבלים שלו ואחריי שהדלקתי את המחשב הוא נפתח ואחר כל ששמתי דיסק לצריבה הוא צורב ממש לאט בדרך כלל דיסק היה לוקח לו 3 דקות ועכשיו קרוב ל7 דקות ופעם שהוא היה צורב הוא היה עושה רעש עכשיו הוא שקט לגמריי וחלק מהצריבות הוא דופק לי אותם ושמתי לב שעשיתי CTRL ALT DELTE המעבד היה רק 3% גג הגיע ל7% ופעם בצריבות המעבד היה לפחות על 40 עד 50% מישהו יודע מה הבעיה האם הבעיה בצורב? או שהבעיה בספק כוח? או במשהו אחר? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by Turbine,

מה זה לעזאזל?? בצורה מסוימת של חיבור אני יכול לשפר את הביצועים? מה זה אומר??? תודה

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  21. Started by wallace,

המשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461520.10;topicseen אז לאחר שנמאס לי להיות עצלן, הרמתי את הכפפה, והזמנתי את הכבל הנ"ל: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220604126920&ssPageName=STRK:MEWNX:IT אולם כשחיברתי אותו, חיכתה לי הפתעה. ההארדיסק אמנם עובד פיזית (מרעיש, רוקד...), אך הוא לא מזוהה בביוס, ולא ניתן לעשות ממנו בוט. חיפשתי ברשת תופעה דומה, והסיבה היחידה הנראית לעין היא שהכבל לא תקין. האם באמת כך הדבר, או שמא יש משהו שאפשר לעשות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  22. אני הולך היום לקנות דיסק קשיח חיצוני ויש לי התלבטות מבחינת האמינות והאיכות של שני המוצרים הבאים: Western Digital WDH1U5000E קישור למוצר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1408&CatCode=405 לבין Maxtor Basics 500GB קישור למוצר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3058&CatCode=405 אשמח לחוות דעת של אנשים - איזה מהם אתם ממליצים יותר. ( כמובן שאני מתכוון לזה שאני הולך לקנות דיסק קשיח חיצוני (אחד מהם) בנפח של 500 GB)

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by galz,

קנינו לאחותי מחשב חדש. דיסק קשיח ווסטראן דיגיטל עם סאטא רייד 2. בסרגל שלמטה (איפה שהסטארט) מופיע הסימן של ניתוק חומרה באופן בטוח, ושם מופיע הדיסק הקשיח. ככה זה אמור להיות?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by Epidem,

יש לי כרגע במחשב שני כונני SSD 120GB - 840EVO למערכת הפעלה ותוכנות 250GB - 850EVO למשחקים ועוד כמה קשיחים רגילים לאחסון שזה כרגע לא רלוונטי.. אני רוצה לקחת את הSSD הישן יותר ולחבר אותו במחשב הנייד שלי כי היא נהיה איטי ברמות מזעזעות מאז שהוצאתי משם את הSDD (ה840 במקור משם, לפני שבניתי את הנייח הנוכחי) וכמובן לחבר למערכת הנייחת עוד SSD השאלה היא האם לקחת כל SSD שבא לי ולעשות אותו סידור של: אחד למערכת הפעלה והשני למשחקים (כמו עכשיו) או שעדיף לקחת עוד כונן 250GB 850EVO זהה ולחבר אותם בRAID - במערך שאמור לשפר ביצועים (אני עדיין לא מבין בזה ואין עושים את זה, אבל אני מאמין שבנושא הזה אסתדר) מבחינת ביצועים, יהיה שיפור של קרוב ל100% אם …

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by sbab,

הציעו לי לרכוש את הכונן חיצוני הבא: Seagate 1000GB ST310005EXD101RK. האם משהו משתמש בו ויכול לתת עליו חוות דעת או המלצות? האם יש כונן חיצוני 1TB ברמת המחיר שלו שעולה עליו בביצועים? האם זה נכון מה המוכר אמר: שכונן חיצוני הוא כמו מארז חיצוני+כונן קשיח פנימי? האם אני יכול בעתיד להחליף רק את הכונן הקשיח הפנימי (לדוגמא ל2TB)? הוא גם טען שזול יותר לרכוש כונן חיצוני מאשר כונן פנימי ומארז - האם זה נכון? אני רוצה לעלות עליו סרטים, מוזיקה ותמונות בעיקר ולהזרים ממנו דרך סטרימר לטלוויזה - האם הוא מתאים למשימה זאת? על עזרה הודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים