עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by dol222,

אני לא מבין למה שמבקשים פה בפורום מפרטי מחשב אז נותנים מפרטים שיש בהם שני הארדיקים של 250...לא לא אחד של 500?? אני עכשיו מתכנן לקנות מחשב וחשבתי על Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive כדאי לקנות אותו?? או שכדאי כמו כולם לעשות שילוב בין שניים של 250? ומה היתרונות בזה...?

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  2. Started by WUID,

שלום לכולם , אני מעוניין לשדרג את מערך האיחסון במחשב הנייד. דגם המחשב הוא LENOVO e420s. ניתן לרכוש את המחשב עם כונן SSD, אך לא עשיתי זאת בזמנו. יש כ"כ הרבה דגמים ואין לי מושג מי נגד מי. הדבר היחידי הוא שראיתי שברשימת החלקים של המחשב מופיע כונן ה INTEL 320 80GB, אבל אני בטוח שאפשר להתקין דגמים אחרים. לדעתי הנפח שיתאים לי הוא 160GB בשביל מערכת הפעלה ועוד כמה תוכנות סימולציה שבהם אני משתמש ללימודים. לכן אני מחפש מאמר (בד"כ כאן אני מוצא מאמרים טובים) שמשווה בין הכוננים השונים.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  3. Started by waizman,

?

• 77 תגובות
    • 7.3k צפיות
  4. Started by Eviljelly,

שלום, אני לא יודע אם מדובר בצירוף מקרים או בתופעה אבל לפני כחודש גסס לי כונן 500GB seagate ST3500320AS , אתמול הייתי אצל ידידה ואצלה כונן מדגם זהה מת לגמרי. המזל שלי ושלה זה שהכוננים היו עדיין במסגרת אחרית (5 שנים של סיגייט, חבל שהפסיקו ) , אבל עדיין קצת מטריד אותי, מכיוון שכבר תקופה ארוכה (טפו טפו טפו) לא שמעתי על כונן קשיח שכשל באזורי. אז לבעלי כוננים הייתי ממליץ לבדוק את מצב הכונן עם seatools, כמעט בטוח שיש גירסאת קושחה חדשה לכונן שאתם יכולים להתקין, ולדאוג לגיבויים. יום טוב

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Guymz,

רציתי לדעת איך אפשר להבחין בין מוצר מקורי או לא? אני מעוניין לקנות דיסק און קי sandisk extreme 64gb וראיתי באיביי את זה : http://www.ebay.com/itm/SANDISK-EXTREME-USB-3-0-FLASH-DRIVE-64GB-64G-64-G-GB-LIFE-TIME-WARRANTY-MEMORY-/280897196343?pt=AU_USB_Flash_Drives&hash=item4166c71137 והמחיר הוא כמו שהיה בבלאק פריידיי. השאלה אם האם אפשר לדעת שזה אמיתי? הציון של המוכר גבוהה מאוד והוא ותיק שם.... לעומת זאת יש מוכרים שמתמחרים את אותו מוצר ב188 וגם שם יש אנשים שקונים, כמו זה למשל : http://www.ebay.com/itm/SANDISK-EXTREME-245MB-s-64GB-64G-USB-3-0-Flash-Pen-Thumb-Drive-Memory-Stick-/111136917029?pt=AU_USB_Flash_Drives&hash=item19e046c625 מה אתם אומרים ? אשמח לעזרה.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by avidan28,

שלום אחרי קצת שיטוטים ברשת מצאתי את זה. http://www.ginjfo.com/Publics/Actualites/Act1-343-%5BGinjFo-Flash%5D--Duel-Raptor-36-Go-contre-Raptor-80-Go.html אינני מבין את השפה אבל זה ניראה מאד אמיתי.באתר של WD הדגם הזה אינו קיים.למישהו יש מושג מה העניין?? עשו פה אוברקלוק ל36??? אני מאד מסוקרן !!!.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by puyol,

לפעמים כשאני מנסה להעביר קבצים לדיסק החיצוני שלי (MAXTOR ONE TOUCH 4 ) מחובר בUSB אני מקבל את השגיאה הבאה: The disk starcture is corrupted and unreadable אם אני מבצע ERROR CHECKING של WIN7 אז הבעיה נעלמת אך כאמור חוזרת לאחר כמה זמן. מה אני יכול לעשות ? האם פרמוט יפתור את הבעיה?

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  8. שלום רציתי לדעת איך לפי דעתכם קודם כל שני ההארד דיסקים הבאים של סמסונג 694ש"ח Samsung F4 EcoGreen HD204UI 500 ש"ח Samsung SpinPoint F2 EcoGreen HD103SI עכשיו ההתלבטות שלי היא בין שניהם רציתי לדעת האם יש הבדלי ביצועים בין שני ההארד דיסקים ואולי במחיר הזה אפשר למוצא משהו יותר טוב בתודה מראש מור בן

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  9. Started by lox,

hi i bought this hard drive yesterday DIAMOND MAX PLUS 9 (SATA) 200GB (8MB) and i connected it and everything but it doesnt work but the bios sees it what can i do and what is the problem? thank you

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by saar3,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739862 אני רוצה לדעת אם הוא טוב כי שמעתי עליו ביקורות עליו לא כל כך טובות

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  11. מדובר בגירסת 500G. תודה

12. Started by TetiBETTY,

אני רוצה שהגודל יהיה 2.5 ולא 3.5 בעיקר מטעמי ניידות, אני מתחילה ללמוד גרפיקה ואני אצטרך את הכונן איתי צמוד-צמוד ובאופן שוטף , מהיר, שקט וללא תקלות שונות.. הוא יהיה מחובר 90% מהזמן למחשב הנייד שלי מדגם HP dv6510ej. (זה המפרט שלו: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19197#details אם אתם צריכים לדעת יותר בנוגע ליציאות שיש לו...) אשמח להמלצות או הארות אם יש שכדאי לי לקחת בחשבון אחרי כל מה שציינתי.. תודה רבה!!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שמתי לב שלאחר 2 עד 3 שנים שההארד דסיק בשימוש במחשב הישן שלי,ואצל עוד כמה חברים ההארד דיסק מתחיל להשמיע רעשים.לחבר שלי בכלל ההארד דיסק גוסס ומשמיע ציפצופים של ציפור ויש לו את המחשב שלוש שנים בערך,שאלתי בעצם היא,תוך כמה זמן ההאד דיקסים המודרניים של היום של ה8 מגה באפר או כאלה בלי אבל בני שנה בערך מתחילים לגסוס? והאם זה בסדר לפרמט הרבה פעמים? (לפחות 5) והאם אפשר להעמיס עליהם מידע ואז למחוק או שזה מקצר את תקופת החיים שלהם? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by integral,

http://www.cdfreaks.com/news/11508 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by scohen360,

שלום לכולם יש לי צורב של סמסונג sata מדגם: sh-s203b הצורב עובד מעולה צורב לי הכול על דיסקים רגילים ועל דיסקים של dvd 4.7 . אבל יש בעיה שאני מנסה לצרוב דיסקים של די וי די 8.5 גיגה צריבה לוקחת לי יותר משעה וזה אומנם מסיים תצריבה אבל אחר כך יש בעיה בקיראת הדיסק בכול מחשב שאני ינסה להפעיל תדיסק זה יתקשה לקרוא תדיסק וגם שזה קורא אותו ואני מנסה להעתיק קבצים מהדיסק למחשב זה לוקח מלא זמן תמיד באמצע נותן הודעה כאילו אי אפשר להעתיק מהדיסק בקיצור הצריבה מראה לי שזה צורב טוב אבל הדיסק לא יוצא תקין מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  16. שלום! ברשותי דיסק קשיח http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=e9f188b2ea9dd110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD המותקן על גבי נטבוק EEEPC 1000HE(קבלתי איתו דיסק 80GB 5400 RPM והחלפתי). המגיע לטמפרטורה של 58 מעלות בזמן חיבור לחשמל ו 50 כשהוא לא מחובר. באתר היצרן נכתב: Maximum Operating Ambient Temperature 60 °C שאלתי היא האם להשאר עם הדיסק הזה או שטמפרטורה כזו עלולה להזיק? עדיף לחזור לדיסק הקודם? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי, אני רוצה לקנות דיסק סאטא אבל יש לי רק אידיאי על המחשב, האם ההרדיסק בא גם עם חיבר אידיאי או שיש אולי ממיר לחיבור הזה...? אני לא קונה את הסאטא בשבל המהירות אז בבקשה בלי הערות של לקנות אידיאי וזהו... תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  18. Started by Alexkmr,

מחפש המלצה לדיסק און קיי, למטרת שמירת מסמכים, סיסמאות - Keepass, העברת סרטים\מוזיקה. חשוב שהוא יהיה אמין, ודיי מהיר אין לי כוח להעביר סרט שנה. בנוסף לזה שיהיה חזק ואמין מבחינת המבנה שלו. הגודל המינימלי הוא 8 גיגה אך רצוי 16גיגה. התקציב שלי בערך 200 שקל.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. היי עקב המצב הקשה של הקשיחים, נפלה ההחלטה של מישהי שאני מכיר לקנות דיסק יד שנייה. אני אישית נגד ולעולם לא אקנה יד שנייה אבל ההחלטה נפלה ואני לא יכול לשכנע אותה אחרת. השאלה היא מה כדאי לבדוק אצל המוכר לפני שנותנים לו את הכסף כדי לוודא שהדיסק לא תקול או איטי\גרוטאה. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by compgt,

שלום, ברשותי M4 128GB, ולפי מה שקראתי הבקר המובנה בלוח (מתוצרת MARVELL) מאוד איטי, האם יש המלצה לבקר איכותי במחיר סביר? תודה

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום לכולם, אני עומד לפני קניית דיסק קשיח חיצוני למחשב כאשר חשובות לי מספר תכונות שיכללו: נפח 3T, אמינות, אפשרות שיתוף ברשת (ז"א אפשרות חיבור מרחוק לדיסק), WIFI. ראיתי רק שני מוצרים שעונים על הדרישות: http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=280 http://www.seagate.com/gb/en/external-hard-drives/desktop-hard-drives/goflex-home/ איזה מהשניים מומלץ יותר, או פחות? ולמה והאם קיים מוצר נוסף שאני לא מכיר והוא בא בחשבון? תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  22. רכשתי לוח אם חדש ולא היה לי מושג שחיבורי IDE כבר לא קיימים על לוחות בימינו. יש לי כונן 80GB ישן שמתחבר באמצעות IDE ורציתי לדעת אם קיים מתאם כלשהו שיוכל שיעזור לי לחבר אותו? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by nadaviz,

מחפש קשיח לאיחסון מדיה (לא למערכת הפעלה ותוכנות) בנפח כמה שיותר גבוה ושיתמוך SATA3 תקציב לא רלוונטי, שיתן תמורה טובה למחיר ויהיה אמין

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  24. קודם כל תודה לעוזרים,ההתלבטות היא בין: Wd blue 3TB+samsung evo 850 500GB לבין Wd black 3TB+samsung evo 850 256GB האחסון מיועד למשחקים, סרטים וכל השאר... חשוב לציין שיש לי כבר במחשב wd black 2TB וssd של סמסונג evo 850 256GB...

25. Started by com555,

אני רוצה לחבר 4 ארדיסקים יחד הבנתי שיש דבר שנקרא RAID שמאפשר 4 חיבורי IDE האם זה נכון? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.