אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני 1TB המליצו לי בחום על הארדיסק עם חיבור לLAN האם זה נכון ושווה את ההבדלים במחיר אם כן או לא על איזה הארד דיסק אתם ממליצים ?? תודה מראש על העזרה !!!!
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
האם ניתן לחלק הארד למחיצות אחרי שהתקנתי את מ.ההפעלה? (XP)
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
עדכנתי את הכונן לקושחה החדשה של SEAGATE לפני חודשיים והיום המחשב נתקע ואחרי אתחול היה רשום שהכונן לא היה מזוהה. האם יש דרך לשחזר את המידע שהיה עליו לפני שאני מנצל את האחריות?
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
באם אני יקח 2 כוננים של 250 GB לדוגמא ויכוון אותם שיהיה להם סה" כ 160 GB 80 +80 GB ויש לשניהם 16 MB קש האם המהירות שלהם תשתפר ??? ( לעומת 2 כוננים של 250 GB ) הודה לבעלי ניסיון
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לקנות דיסק חדש , אין לי כסף סתם לשפוך ולכן חשוב לי לקנות הארד דיסק גדול אבל זול ושיהיה אמין , חשבתי על ה 500 גיגה של WD WD5000AAKS , ראיתי שיש גם דיסקים עם באפר של 32MB אבל זה מעלה את המחיר מאוד , עד כמה זה קריטי ? (לי חשוב נפח יותר ממהירות ). האם יש דיסקים עדיפים במחיר דומה ?? (כ 280 ש"ח )
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ראיתי את כל הדיבורים על הSSD וחשבתי שאני רוצה אחד כזה. עד שיצא לי לראות ביקורת כללית על הSSD ושאמרו שתוך זמן מה הביצועים שלו יורדים משמעותית. אז ירדתי מזה. לגבי הVelociRaptor גם את זה רציתי אך כשראיתי שאני יכול לעשות RAID עם 3 סמסונגים הבנתי שאני יקבל תוצאות הרבה יותר טובות וגם קצת יותר נפח ההבדל בינהם הוא בSEEK TIME ואני לא יודע עד כמה זה חשוב, אך אני גם זקוק למקום. מישהו מוכן להסביר עד כמה זה חשוב? ועד כמה יהיה הבדל בין 3 HD? בRAID 0? אגב שאני אומר 3 זה בגלל שראיתי ש3 נותנים ביצועים הרבה יותר טובים משל 2. ברשותי 2 כוננים (תמונות למטה) ואני דיי זקוק בעוד מקום, וגם המהירות מאוד חשובה לי. (רעש לא מזיז לי) האם ישנם HD של 640GB-1000GB שאתם ממליצים חוץ מהF1? המחיר שאני …
-
- 34 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נעלו לי את האשכול הקודם לפני שענו לי על השאלה ששאלתי (באשכול צורבי דיוידי מומלצים אין תשובה על זה!!) חשבתי לקנות את הדגם הבא של סמסונג: SH-S223F האם יש הבדל בינו לבין SH-S223B או שההבדל רק בצבע (שהשני שחור) ראיתי את שני הדגמים באתר הבא http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום היום קניתי מאייבורי כונן קשיח של סמסונג 1 טרה. באתי הביתה חיברתי אותו למחשב,ו"במחשב שלי" הוא לא מופיע, הסתכלתי המנהל ההתקנים וראיתי שהוא מופיע שם,א ך אני לא מצליח לעבודה איתו...מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הדגם הבא של סמסונג: SH-S223F האם יש הבדל בינו לבין SH-S223B או שההבדל רק בצבע (שהשני שחור) ראיתי את שני הדגמים באתר הבא http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu השני עולה ב10 שקלים יותר.. תודה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קראתי כמה כתבות ברשת בשנה האחרונה לגביי כונני SSD ואודות ההתפתחות שלהם, בעיקר לגביי יתרון המהירות שהם מספקים לעומת הכוננים בעלי "פלטה". בעבר אני זוכר שגם הייתי בעיה של שחיקה (כמו בדיסקונ'ים) אבל הבנתי שישנם מנגנונים אמורים לכתוב מידע בצורה כזאת שזה כבר לא ממש רלוונטי (יחסית לכונן רגיל). השאלה שלי היא האם משתלם מבחינת עלות\תועלת לקנות עכשיו כונן SSD בנפח קטן (32GB?) שעליו תרוץ מערכת ההפעלה (בהנחה שהכונן האחר הוא רגיל בנפח גדול), האם אפשר לקבל שיפור משמעותי בזמני גישה (או בשפה פשוטה, מהירות עבודה) במחיר שפוי? אני מדבר למשל על תוכנת אנטי וירוס שסורקת כל קובץ שהמשתמש ניגש אליו (זמן גישה קצר יותר מכונן רגיל בצורה משמעותית?), או למשל משחק בסגנון מנג'ר כדורגל שניגש למסד נתונים …
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה למארז לדיסק פנימי wd caviar כיון שהנפח גדול צריך שיהיה חיבור לחשמל והמרה בין השאר מSATA לUSB עדיף עם מאורר
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
בלוח אם יש דרייברים שנראים שכולם קשורים ל-SATA RAID אני עובד רק עם RAID 0 2 דיסקים ועוד דיסק 500GB SATA2 http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=3005&ost=windows+vista+x86+(32-bit)#anchor_os למה נועד הדרייבר הזה ? ומה הקשר ל- VGA ? Chipset / VGA / SATA RAID האם אני צריך גם את זה למה נועד ? SATA RAID
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום מחפש כונן SSD מהיר ללוח http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3005&ProductName=GA-MA790FXT-UD5P או האם ניתן לחבר 3 דיסקים 250 GB ב- RAID 0 בחיבורים הלבנים http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3005&ProductName=GA-MA790FXT-UD5P 1-4
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מעוניין להבין מה זה והבנתי שיש באתר מאמר כזה אבל לא מצאתי אותו. מישהו יכול להסביר או לתת לינק למאמר? רק לא מאמר באנגלית כי זה לא יעזור לי בכלום. תודה מראש למסייעים.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום רב אני מעתיק דיסק DVD-R עם וידיו לדיסק DVD+R ע"י NERO ב-DVD COPY התוכנה מעתיקה אותו לכונן קשיח, אך בתחילת הצריבה מבקשת ממני שאכניס רק דיסק DVD-R ולדיסק DVD+R היא לא רוצה לצרוב יש לכם מוסג למה? ואיך אפשר להעתיק אותו? תודה
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות שני דיסקים מהדגם הנ"ל לצורך עבודה לבסיס נתונים בחיבור RAID 0 , האם הדגם הזה מתאים, לאור העובדה שראיתי באתר שלהם כי יש דגם שנקרא F1R שמוגדר כתומך RAID. האם זאת בחירה נכונה או אולי מומלץ משהו אחר. דיסק נוסף שראיתי הוא RAPTOR של WD בנפח 300M , אבל במחיר מטורף, האם יש בשוק דיסק אשר משתווה לו או דומה לו בביצועים במחיר שפויי.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה עם המקסטור החיצוני החדש שלי. כעקרון אני מרוצה מהמראה, מהמהירות, מהמחיר.. הוא לא עושה בעיות, רק ציקצוק מעצבן ומרעיש כל פעם שהוא מתעורר (אבל לא משהו שמעיד על חוסר תקינות.. לפחות ככה נראה לי). ככה חשבתי בכל אופן, עד ששמתי לב שבכל פעם שאני עושה ריסטרט/מכבה את המחשב ואחרי שהווינדווס עולה אני מנסה לגשת לכונן - הוא כותב לי "I:\ is not accessible. The file or directory is corrupted and unreadable". הוא לא נותן לי לגשת אליו בשום פנים ואופן עד שאני מנתק את החשמל שלו ומחבר חזרה, ואז הכל תקין - הוא עובד כראוי ולא שמתי לב לאיזשהן תופעות לוואי. אני לא מרבה בריסטרטים ובכל זאת זו טירחה ומוצר כזה בטח שחדש צריך לעבוד כמו שצריך בלי שאני אצטרך לגעת בו בכלל, יש איזשהו פתרון פ…
-
- 65 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום אני טס מחר לארה"ב ואני מחפש DOK של בערך 30GB כמה שיותר מהיר (קריאה כתיבה), אילו דגמים עונים על הבקשות?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני. מצאתי שתי אופציות שנראות לי טובות. western digital WDME3200 samsung HXMU032DA אשמח לקבל חוות דעת והצעות נוספות אם יש תודה מראש ויקטור
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק חיצוני מדגם My Passport 320GB ורציתי לדעת האם ניתן להשתמש בכבל USB אחר בחיבור למחשב? הכבל שמגיע עם הדיסק קצר מידי אבל כשנסיתי להשתמש בכבל אחר שיש לי התחלתי לשמוע מאין נקישות מהדיסק והמחשב לא זהה אותו. האם מישהו נתקל בתופעה זאת?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
הי יש לי 2 כוננים WD6400AAKS והחלטתי לעבור לRaid. הלוח הוא Gigabyte EP43-UD3L. אני מתלבט אם כדאי Raid 0 וצריך לדעת אם יש שיפור משמעותי בביצועים ואיך ההרדיסקים מוצגים ב"מחשב שלי" ( כונן אחד? שניים?). אם אין שיפור משמעותי אז אעדיף JBOD. השאלה האם צריך להתקין ווינדוס מחדש ולפרמט את הכונן הקיים, איזה תוכנה של Gigabyte צריך לניהול Raid, ואיך בדיוק מבצעים את ה2 האופציות? עריכה: הפעלתי את SATA AHCI והווינדוס לא עולה אז זה אומר שצריך להפעיל את האופציה ואז להתקין ווינדוס?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שאם ארכוש דיסק קשיח חיצוני USB 2 .אני אתקשה לראות בו סרטיי בלו ריי ולכן כדאי לקנות עם התקן יותר מהיר האם הוא צודק?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
יש סיבה למה כשאני מנסה לצרוב קובץ מאוד גדול שבקושי נכנס בדיסק זה לוקח המון זמן, ובד"כ גם נכשל? כמו שאתם רואים צירפתי 2 תמונות, בראשונה ניתן לראות שהצריבה בקושי זזה, בשנייה ניתן לראות שהיא בכלל נכשלה לאחר חצי שעה בערך. למען האמת, לפעמים זה גם מצליח לסיים (תוך שעה בערך) - ואז הדיסק יוצא פשוט דפוק (עובד גרוע - זמני קריאה מאוד ארוכים וכו' - אם בכלל) ה"ציוד": Samsung SH-S182D צורב דיסקים של SILVER LINE DVD-R X16 גודל הקובץ שניסיתי לצרוב הוא 4,703,028,527 בייטים, 4.37GB בעצם טיפה פחות מנפח הדיסק הכולל כשאני צורב קבצים בגודל של 4GB בערך אין שום בעיות למישהו יש הסבר הגיוני לזה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, אחרי כמה ימים של בירורים על לוח אם ומעבדים עכשיו הגיע זמנו של ההרד דיסק. אני בונה מחשב לשימושי אופיס ואינטרנט לרוב והצגת סרטים מדי פעם. אין לי הרבה צרכים לאיחסון (כרגע אני משתמש בהרד דיסק של 40GB מלפני שמונה שנים והוא עוד לא מלא...) אני גם לא משחק. מה אני צריך לחפש בכונן? מהירות הכונן חשובה (5400מול 7200) ושווה לשלם על זה יותר? תודה רבה לירן
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
תאימות. אפשר בפרטי . בתודה מראש גלעד
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-