עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by arkadur,

בשעה טובה חיברתי את המחשב הישן שלי (SERVER OF NON ) המכיל בתוכו מערך RAID 0 של צמד ראפטורים 74GB, משום מה, הם לא מפסיקים "לחשוב" ומרעישים יותר מידי. משהו "חונק" לי אותם ורואים את זה בHDTUNE עם קצב כתיבה של 30 MB, שהF1 שלי נותנים בין 90 ל100... מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  2. Started by hackermeir,

אני מעוניין לקנות דיסק חיצוני זה. קראתי במספר מקומות שיש כמה בעיות עם הדיסק הזה: 1. XP לא מזהה את הדיסק- נשמע מאוד לא הגיוני. 2. לא ניתן לעשות הסרה בטוחה של ההתקן- כנ"ל. 3. לא ניתן להעביר קבצים ע"י גרירה פשוטה- כנ"ל. 4. המחשב לא מזהה את ההתקן מבלי להתקין דרייבר\תוכנה מסוים\ת- כנ"ל. ישנם חוות דעת שונות המזכירות דברים אלה וישנם חוות דעת שאומרות בידיוק ההפך כלומר סותרות דברים אלו. למשל בזאפ: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=730225 רציתי לדעת עם הבעיות באמת נכונות או לא? או שהאם כדאי לקנות דיסק חיצוני אחר. תודה

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  3. Started by eladbu,

יש לי בעיה בהארד דיסק החדש שלי סמסונג 160 גיגה סאטא2 על פנטיום 4 865G העניין הוא שהמחשב מזהה לי את ההארד דיסק בתור 130 גיגה ולא 160 למרות דעידכנתי את הביוס! מה הבעיה?ומה הפתרון?

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  4. Started by rodnik,

אני שוקל לקנות את ה-HDD הכ"כ מומלץ של סמסונג, כשנכנסים לעמוד המוצר באתר שמים לב שהקיבולת של הכונן היא 750GB בלבד (תחת הספקס) http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=507 כתוב למטה את ההסבר הבא: Actual accessible capacity may vary from advertised capacity due to formatting and partitioning of the hard drive, as well as due to your computer's operating system אני מבין שלא מקבלים את מה שמפורסם, אבל בד"כ עושקים אותך בכמה עשרות גיגהבייטים ולא בכמה מאות...מישהו יכול לשפוך אור על הנושא? מישהו יודע מה הקיבולת האמיתית של ה-WD השחור? תודה

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  5. Started by x-dude,

LOL חזק ביותר (כן, זה אמיתי). http://www.youtube.com/watch?v=_oZGYb92isE

6. Started by 11GnR,

כל מה שהצלחתי למצוא באינטרנט זה בלאבלאבלא הכוננים המודרניים חיים לנצח לא צריך לעשות שום דבר, למה קנית SSD. השאלה שלי היא האם יש משהו בכלל שמשתמש בתיקיות האלה שמרוויח מזה שהם על SSD מבחינת המהירות, או שסתם זה לא יעשה בכלל שום הבדל מבחינת מהירות, ואין סיבה שזה יהיה על הSSD וירשום כל יום איזה כמה גיגה מיותרים ?

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  7. Started by Dmoney,

מישהו יודע מהי תקופת האחריות שIBM מספקת עבור הדיסקים הקשיחים? יש לי דיסק קשיח 40GB 7200RPM 2 cache של IBM....קניתי אותו לפני שנה בערך..ועכשיו פירמטתי אותו ואני רואה שיש בו Bad Clusters....אז אני רוצה לדעת אם מגיעה לי אחריות כך שאני אוכל להחליף אותו.. 10x

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  8. Started by ychig,

שלום, אני מבקש המלצה לכונן sata 2 1TB שקט מהיר ואמין תודה

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  9. Started by AdiR^SiNaI,

דיסק של 700MB ו80 דק' יש אפשרות לצרוב אותו בפורמט MP3 שיהיה אפשר להכניס יותר שירים ושזה יעבוד בדיסקמן שהוא לא MP3? הקיצור יש אפשרות להכניס לדיסק של 700MB ו80 דק' 30 שירים שכול שיר 5דקות ?

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  10. יש לי שתי הארדיסקים חיצוניים USB בעלי 500 גיגה ואני רוצה לפתוח אחד מהם ולהפוך אותו לכונן פנימי. אז ככה, אחד מהם הוא WD MY BOOK אם אני לא טועה די ישן אין לו כפתור אלא רק פס כחול כזה שזז לפי קריאה. דגם ההארד דיסק הוא wd500aak השני הוא Maxtor One Touch 4 שאני כמעט בטוח שהוא SATA. השאלה איך אני בודק את זה?

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  11. Started by sh_idan,

?

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  12. Started by Mccloud,

התחדשתי ב Western Digital My Book Essential WDBAAF0010HBK הבעיה שאני מחבר אותו למחשב הוא מופיע ככונן F ואני צריך להריץ את קובץ ההתקנה WD SmartWare.exe שאני עושה זאת אני מקבל הודעה F:/ is not a valid win32 מה צריך לעשות? והאם כל הכוננים הניידם דורשים התקנה? לפני שרכשתי לא ידעתי זאת וחשבתי זה כמו דיסק און קי. ---------------- Now playing: Leonard Cohen - Hallelujah via FoxyTunes

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  13. Started by qpalzm,

אני רוצה לגבות את המחשב על DVD-R. איך אני עושה את זה ועם איזו תוכנה?

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  14. אני שוקל לקנות את הכונן הנ"ל , הוא אחלה מבחינת מחיר וגם מבחינת נפח בישבילי, השאלה האם הכוננים החדשים האלו יוכלו לעבוד על לוח אם שהוא יחסית ישן כבר. תודה

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  15. ערב טוב , רציתי לדעת אם מישהו מחברי הפורום מכיר תחזיות לגביי ירידת מחירים שכזו. בפעם האחרונה שקראתי לגביי זה דיברו על ירידת מחירים באיזור Q4 2012 .

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  16. Started by sahar3434,

אני רוצה לפרמט את המחשב וכשאני מכניס את הדיסק לכונן פשוט לא קורה כלום לא מגיב כאילו הכונן לא עובד בכלל איך פותרים את זה? יכול להיות שהכונן מת?

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  17. Started by yudad,

אינני מצליח להעתיק קובץ 5GB לדיסק און קי ריק בגודל 8GB מקבל הודעה מיידית שאין מקום, וזה לא נכון,מה עלי לעשות :s05:

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  18. שלום חברים, עומד לרכוש דיסק פנימי של 3TB (אולי גם 2TB יספיק) ולא ממש יודעים להגיד לי מה ההבדלים בינהם. הדיסק עומד להחליף דיסק פנימי ירוק של 1TB במחשבי. (הדיסק הוא משני ולא ראשי) הראשי שלי הוא 1TB Black של WD. אבל על המשני יושבים כל קבצי הוידאו שאני מצלם ב-Full HD ואותם אני עורך כך שמהירות כן חשובה. תודה.

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  19. Started by RT2,

שלום, יש ברשותי 4 הארדיסקים של 80GB, 8MB BUFFER, כולם SATA.. (כל זוג מאותה חברה) ברצוני לשפר את מהירות ההארדיסקים בעזרת RAID, הלוח הוא Asus A8N SLI DELUXE. איזה RAID אתם ממליצים? (בלי יותר מדי גיבויים) הפקטור פה הוא המהירות של ההארדיסקים + בטחון המידע. תודה!

• 12 תגובות
    • 988 צפיות
  20. שלום אף פעם לא הבנתי את הנתונים בממשקי דיסקים קשיחים, של Transfer rate למשל בסאטה 2 זה 3 ג'יגה ביט שהם כ 375 מגה בייט לשנייה ובמציאות הדיסקים מגיעים לקצב העברה של כ-90 מגה בייט לשנייה בקריאה ונראה לי קצת פחות בכתיבה (כמובן כאשר מדובר על דיסק בודד ולא RAID) בנוסף, כאשר היה מעבר מסאטה לסאטה 2 ששוב הנתון של ה-Transfer rate הוכפל, הקצבים האמיתיים לא הוכפלו עכשיו עם הסאטה 3 שצפוי להגיע, 6 גיגה ביט קצב העברה, מה זה בדיוק אומר ואיך מתרגמים את הנתון הזה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  21. Started by bigfoot1,

שלום לכולם. יש לי צורב sony 52x32x52x עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא יודע איך לצרוב איתו על 52x!! ??? זה צורב לי רק על 40x מקסימום רשום על הקופסה שזה מין דרך להגנה על הדיסק (זתומרת שהדיסק לא ישרף או משהו על 52x...) :-\ עכשיו אני רוצה לשאול אתכם איך אני משנה את זה ל52x כי רשום על הקופסה שאפשר אבל לא רשום איך (חיפשתי גם בחוברות שהגיעו איתו ולא רשום שם). תודה לכל העוזרים!! ;D

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  22. Started by stingeR-,

אהלן, אני נוסע לארה"ב עוד חודש, ברצוני לקנות שם שדרוג רציני ליכולות האחסון שלי(בדגש על מהירות) מה שחשבתי עליו הוא כזה, יש 2 אפשרויות. 1. לקנות 2 כאלו ולעשות RAID0 : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820211478 2. לקנות 1 כזה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227531 אם יש לכם הצעות עד 170$, שייתנו ביצועים טובים יותר(צריך להיות לפחות 60GB) אני אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  23. Started by itaysk,

היי, אני מעוניין להחליף את ה HD בלפטופ שלי (יש דיון אחר על למה). ממה שקראתי לדגם של הלפטופ של (Acer Aspire S3) חייבים כונן בעובי של 7 מילימטר, בעוד רוב הכוננים הם בעובי 9.5 מילימטר. אני לא מוצא כונן כזה מחיפושים ברשת לרכישה מיידית בארץ. אתם מכירים אולי איפה אני יכול למצוא כונן כזה? הנפח לא מאוד חשוב, בין 120 - 320 GB זה בסדר.

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  24. Started by SPONER,

רק שואל האם עם SSD הגלישה באינטרנט מהירה יותר ? מעברים מאתר לאתר/ וניווט בתוך האתר/ וטעינת אתרים עם המון תמונות. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  25. Started by Machine,

אני קניתי לא ממזמן דיסק קשיח ואמרו לי שחשוב לעשות לכל דיסק קשיח חדש בדיקת סקטורים פגומים (chkdsk /r) מה אומרת התוצאה? כי אני לא מבין בזה כל כך.. אלו הם התוצאות מתוך יומן האירועים: ‏‏סוג אירוע: מידע ‏‏מקור אירוע: Winlogon ‏‏קטגוריית אירוע: ללא ‏‏מזהה אירוע: 1001 ‏‏תאריך: 27/05/2011 ‏‏שעה: 17:08:53 ‏‏משתמש: ‏‏לא זמין ‏‏מחשב: USER-A41296A2A0 ‏‏תיאור: Checking file system on C: The type of the file system is NTFS. A disk check has been scheduled. Windows will now check the disk. Cleaning up minor inconsistencies on the drive. Cleaning up 21 unused index entries from index $SII of file 0x9. Cleaning up 21 unused index entries from index $SDH of file 0x9. Cleani…

• 2 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.