אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים... יש לי שאלה שמעניינת אותי, ותהווה חלק ניכר בהחלטתי אם לקנות צורב DVD או צורב רגיל... האם אני אוכל לצרוב על דיסק GB 4.7 DVD של נתונים? (אין צורך להגיד שרק עם כונן DVD זה יעבוד... )
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש זקוק לעזרתכם אני נמצא כרגע באמסטרדם חיברתי את ההארד דיסק הנייד שלי למחשב מק של מישהי שאני מתארח אצלה בשביל לגבות תמונות בהתחלה הכל עבד בסדר ממש לכמה שניות וקפצו לי כל מיני חלונות(בהולנדית) באותו זמן הייתי לבד ולא היה מי שיתרגם לי ועצם העובדה שאין לי שום ניסיון עם מחשבי מק פשוט התעלמתי ויצאתי מהחלונות הללו.. לאחר מכן נעלם לי הכל מהכונן ניתקתי חיברתי שום דבר הכונן ריק ואפילו כבר לא קוראים לו בשם שקראתי לו כשהיא חזרה היא בדקה והיא לא מצאה שום דבר גם.. ניסיתי לכבות והדליק את המחשב וגם זה לא עזר על ההארד דיסק הזה יש לי גיבוי תמונות של 7 חודשים טיול וזה הגיבוי היחידי שלי אני חייב את עזרתכם במהירות האפשרית תודה מראש, ליאור
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר התקנת ווינדוס 7 לפני כשבוע, פתאום התחלתי לשמוע תיקתוקים מהמערך רייד שלי ככה שזה או מהארדיסק אחד או משניהם. ה SMART כתב לי משהו עם CORRRUPTED 0 הסתכלתי בפורום בגוגל ואמרו להוריד את התוכנה של INTEL MATRIX STORAGE ולעשות על זה מקש ימיני ו DISPLAY AS NORMAL. כמו שזה נראה הדבר רק מחק את התקלה מהרישום שלה ב SMART ולאחר מכן בכל זאת שמעתי תיקתוקים. הורדתי את התוכנת בדיקה של WD, לאחר שפירקתי את הרייד ובדקתי את שני ההארדיסקים גם בדיקה מהירה וגם בדיקה הקפית. שני הבדיקות עברו בהצלחה. מה אני אמור להסיק על ההארדיסקים שלי? הם בסדר? לא בסדר? זאת הייתה שגיאה חד פעמית אולי כאשר הארדיסק ניסה לגשת למקום מסויים וכאשר מחקתי את כל המידע זה הסתדר? יש למישהו רעיון מה קורה עם ההא…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות DOK בעל נפח 16GB ועם ממשק USB3 התקציב זה עד 100 ש"ח איזו מהירות אני יכול להשיג בתקציב כזה? אם תציינו דגם זה היה נחמד תודה...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב מאוד ישן (8 שנים) שיש בו כונן 30GB של Seagate וכונן בן שנתיים בערך של WD 200GB. שני הכוננים מחוברים דרך IDE כמובן. הזמנתי מחשב חדש, עם כונן 500GB SATA II, והייתי רוצה לשים בו גם את הכונן של ה-200 מהמחשב הישן שיש לי בו המון דברים. איך אני יכול לבדוק אם הכונן יכול להתחבר ב-SATA מבלי לפתוח את המחשב ולהסתכל? הדגם של הכונן הוא WD2000JB, ניסיתי לחפש בגוגל וגם בדקתי ב-EVEREST אבל אני לא מצליח למצוא את זה בנוסף, האם הכונן הזה יאיט את העבודה המחשב החדש או בכונן הקשיח החדש? האם מומלץ לא לחבר אותו?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש אצל ההורים שלי במשחב בעיה מבחינת איחסון שהוספת כונן לא תפתור לצורך העניין. יש להם דיסק של 80 GB מפוצל לשתי מחיצות של 40. אחת מכילה את המערכת ואת כל המסמכים שלהם והשנייה מכילה את יתר הדברים. הבעיה היא שעומד להגמר המקום על המחיצה הראשית. אני זוכר בזמנו שאמרו לי שיש דרך לחבר בין שתי המחיצות בלי צורך בפירמוט- להחזיר את הExtended לPrimary. האם באמת זה אפשרי ואם כן אז איך עושים את, והאם זה בכלל בטוח? אני מנסה להמנע מלפרמט להם, כי הם לא רוצים לאבד שום פיסת מידע, אז אני חייב עזרה בעניין. נ.ב - מערכת הפעלה - XP Pro או להתקין עוד כונן עם מערכת הפעלה ולהעביר אליו את כל הדברים? תודה, תום.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז קודם כל שלום לכולם! פעם ראשונה שלי פה וזה נראה אחלה של פורום ואני אשתדל לתרום מעצמי בתחומים שאני יודע אבל בהארד דיסקים אני קצת חלש ופה אני זקוק עזרתכם...אז ככה אני מחפש הארד דיסק ברמה טובה עד מצויינת...לא איכפת לי בכלל מרעש אבל כן חשוב לי שיהיו בו לפחות 80GB התקציב שלי הוא עד 400 שקל אבל אפשר קצת להתגמש... נ.ב: אני לא בטוח שהלוח שלי תומך בדבר הזה שנקרא S-ATA...תגידו אתם הלוח הוא מדגם Intel D845BG...ובכלל אני יכול להרשות לעצמי הארד דיסק טוב עם הלוח המעפן הזה? תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים נשרף לי בדרך פלא (כנראה בעיה במולקס) ג'וק מהכרטיס של ההרדיסק (Quantum Fireball 6.4 GB) היה שם מידע שהיה די חשוב ופניתי לאחת מחברות השיחזור הגדולות לקבלת הצעת מחיר לשיחזור. אחרי בדיקה (זריזה) הם הודיעו שכל המנגנון נשרף והשיחזור יעלה באיזור ה- $500. סכום זה היה גבוה מידי והחלטתי לקחת את הדיסק בחזרה ללא שחזור ולנסות לשחזר אותו בעצמי. חשבתי שאם אני אמצא דיסק זהה (דגם וסדרה) ואני אחליף ביניהם את הכרטיסים הוא יחזור לתפקד כמו חדש. המקום הראשון שבו חיפשתי היה Ebay. כמעט כמו תמיד Ebay לא אכזב ואחרי מספר שבועות מצאתי דיסק מאותו דגם וסדרה אצל בחור מקנדה וזכיתי בו עבור ¤70+-. לקח לו קצת יותר מחודשיים להגיע (כנראה שהאוניה טלטלה אותו כל הדרך) וכשהוא הגיע חיברתי אותו ל…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני בא לפרוס (מ-RAR) קובץ של מעל 4GB (קובץ ISO), אז בערך ב-95 אחוז (נקודת ה- 4GB), המחשב רושם לי שבסוג HD FAT32 לא ניתן להעביר מידע של מעל 4GB במכה. איך אני מתגבר על הבעיה בלי לפרמט כ- NTFS ???? אגב הוא מציין שבסוג NTFS באמת ניתן להעביר מעל 4GB. והאם בכלל ניתן לפרמט כך..? תודה אנשים ! נ.ב. מצטער על ההקפצה, פשוט רק עכשיו שמתי לב כי עקב תקלה הוא הקפיץ כי חשבתי שלא קלט ההודעה הקודמת. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
LOL חזק ביותר (כן, זה אמיתי). http://www.youtube.com/watch?v=_oZGYb92isE
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
^^^ כשאני מחבר 2 HD בתור מאסטר וסלייב, וניגש אל שניהם בו זמנית, נגיד עושה קופי- פאסט של שני קבצים (אחד על כל כונן). הכוננים יעבדו במקביל או בטור (דרך הבקר...) במילים אחרות- יש לי שתי תוכנות שצריכות לרוץ במקביל- יש טעם לשים כל אחת מהן על HD ניפרד או לא? (כדי לא לקבל האטה של המחשב וזמני עבודה קצרים יותר) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז חברים שלי קנו כונן IOMEGA EGO בדיוטי פרי. נראה עסקה משתלמת לכונן חיצוני. כשמחברים אותו למחשב, הא מזוהה ומותקן בהצלחה, ניתן לגשת לכונן הוירטואלי שהוא יוצר ובו שוכנת התוכנה של IOMEGA. כשמפעילים את התוכנה, מופיע מסך עם הגדרות סתמיות של התוכנה (להפעיל עם הפעלת המחשב, למזער לסרגל וכו). אין שום דבר שנוגע לכונן הספציפי שמחובר. הוא מופיע במנהל הדיסקים, אבל אי אפשר לאתחל/לפרמט אותו. אין גישה לכונן ככונן נוסף (לא מופיעה אות נוספת בכוננים תחת "המחשב שלי") ניסיתי להוריד תוכנה מעודכנת אך התוצאה זהה. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מארז לקשיח חיצוני 2.5", חשוב שתהיה תמיכה ל-USB3, ושירגיש איכותי, מחו"ל גם בא בחשבון. בחנויות פה בארץ, משום מה אין כמעט מבחר, וגם מה שנראה בסדר - אין במלאי...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
איזה עוד תוכנות פריצת הגנה יש חוץ מ DVD Decrypter? תודה מראש. .swg
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מדובר אל כונן קשיח PARTION אחת ממנו שעשו לו QUICKFORMAT איך ניתן לשחזר את הנתונים. בבקשה תעזרו זה מאוד חשוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם SSD סיניים? https://www.aliexpress.com/category/200216567/internal-solid-state-drives.html?spm=2114.search0103.0.0.5df42e63wgIwMi&site=glo&g=y&SortType=total_tranpro_desc&tag= היום הכל מיוצר בסין בגדול... רציתי לשמוע חווד
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מתכננת לקנות כונן קשיח חיצוני לאחסן את מאות הג'יגות של סרטים וסדרות שחנקו לי את המחשב. רציתי לשאול אם כונן קשיח יכול להתחבר לדיוידי כך שהדיוידי ממש יקרא ממנו את התוכן (כמו שקורה כשמחברים DOK פשוט?) ואם כן, מה הקריטריונים שאני צריכה לבדוק כשאני מחפשת דיוידי וכונן. תודה ואחלה יום גלית
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הלוח שלי A8V-E Deluxe . אני רוצה לקנות דיסק קשיח 250 או 320 ג'יגה. האם זה משנה מה אני קונה, SATA רגיל או SATA 3G? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם המהירות של USB 2 לא אמורה להיות כמה מאות מגה? אני מעתיק מכונן חדש של טרה, לכונן חדש של 250GB בלפטום של HP מסדרת פביליון DV6690, וזה זוחל על 20 מגה לשנייה בלבד... מה שעוד יותר מוזר, זה שהחליפו לי את הכונן בלפטופ לכונן חדש (אמור להיות בדיוק אותו דגם), ואפילו בכונן הישן שהוחלף, המהירות המקס' הייתה 30 מגה לשניה (ואני מנסה להעתיק ספריה ספריה ללא מבני קבצים מסובכים, ככה שזה לא אמור להשפיע)... אז למה זה כזה איטי באופן כללי? ואיך ייתכן שבכונן החדש המהירות העתקה אפילו יותר נמוכה? אגב חשבתי שזה איטי בגלל הויסטה, אז אני מבצע את ההעתקות דרך UBUNTU וזה עדיין ככה.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תוכלו לרשום איזה דגם הוא? (כלומר לדוגמא GCR-8523B וכאלה...) ואיפה קניתם אותו? וכמו כן האם הצורב מכיל גם כניסה לאוזניות וכיוון לווליום?... ( כי אני רוצה רק כזה אבל לא יודע איפה אפשר להשיג אותו) אני מדבר על צורב במהירות של 52/32/52 ... תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי משחק ל XBOX בשביל חבר שיש לו את המכשיר. הקובץ בפורמט ISO. לצרוב אותו רגיל עם alcohol או שצריך לעשות עוד משהו מיוחד?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי Windows 2000 SP4 שמותקן על פנטיום 2 350MHz. התקנתי היום דיסק קשיח חדש Maxtor MaXLine III 250GB 16MB ATA/133 בתור Secondary Master על בקר Silicon Image SiI 0680 ATA/133 שתומך ב-LBA48. הדיסק הקשיח מזוהה כראוי בביוס כ-233GB, וגם ב-Device Manager הוא מזוהה כ-Ultra DMA mode 6. נכנסתי ל-Disk Management ב-Computer Management, וקיבלתי הודעה Write Signature and Upgrade Disk Wizard (אף פעם לא קיבלתי בעבר הודעה כזו - הדיסקים הקשיחים האחרים שמחוברים לבקר IDE הם שניים של 120GB, ואחד של 40GB). כתוב בחלון שה-Wizard משמש לכתיבת Signatures על דיסקים קשיחים חדשים (מה פירוש הדבר?), ולשדרוג דיסקים קשיחים חדשים ל-Dynamic Disks. מאחר ואני לא יודע מה זה ה-Signatures, ואני לא רוצה להשת…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מתעניינים בממשקי M.2 ותקני NVMe מתקדמים אלא מעוניינים בכונן SSD פשוט ומודרני בתצורת 2.5 אינץ' הישנה והטובה? הדגם הטרי הזה תחת מותג ענקית המחשוב האמריקאית אמור להתאים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-