אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
Samsung 840 evo 120gb או Kingston v300 120gb מי מביניהם הכי מומלץ, מבחינת האיכות והביצועים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי SSD 1TB שמחולק ל 2 מחיצות,עכשיו אני רוצה להעביר מקום מ d ל C איך ניתן מבלי לפרמט? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם. ממש היום קיבלתי את ה- Seagate backup plus שהזמנתי ומיהרתי לבדוק אותו. המהירויות שצוינו בביקורות \ אצל משתמשים הגיעו לאזור ה100 Megabyte לשניה, אבל המקסימום שאני מגיע אליו הוא 70. בדרך כלל זה יותר באזור ה40 וכשמדובר בהרבה קבצים קטנים זה בערך באזור ה12. הכל מחובר דרך פורט USB 3 עם כבל מתאים (שהגיע יחד עם הכונן). רציתי לברר האם יש משהו שאני יכול לעשות בנוגע לזה, האם זה משהו נורמלי וכדאי להתרגל, או שיש עילה להחזיר את המוצר? תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - לוג של קריסטל דיסק מארק ----------------------------------------------------------------------- CrystalDiskMark 3.0.3 x64 © 2007-2013 hiyohiyo Crystal Dew World : http://crystalmark.inf…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הלוח אם הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4153#sp שתי היציאות של SATA 6Gb/s תפוסות ע''י SSD אחד + HDD האם יציאת SATA 3Gb/s תוריד משמעותית את הביצועים של כונן SSD חדש ? מה באפשרותי לעשות אם יש אפשרות כזו בכלל תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושד שבאחד מההארד-דיסקים יש סקטורים פגומים (אולי בשניהם...) אפשר לינק לכלי מתאים לבדיקה? מדובר על הארד דיסק מסוג-Hitachi HDS721010CLA332 ו- SAMSUNG HD501LJ. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי תגידו איך הצורב הזה,חיפשתי קצת ביקורות לא מצאתי גם בcdfreaks.com וגם חיפוש בפורום לא מצא הרבה או בקיצור איזה צורב lightscribe בריטייל הכי כדאי עדיף שיהיה במהירות 18+ או ביכלל האם יש איזה צורב ששווה לחכות לו שעדיין לא נמצא בארץ? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום האם זה משנה באיזה מהירות צריבה אני צורב? שמעתי שאם צורבים על מהירות נמוכה יותר, הדיסק יוצא איכותי יותר... האם זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל מה שהצלחתי למצוא באינטרנט זה בלאבלאבלא הכוננים המודרניים חיים לנצח לא צריך לעשות שום דבר, למה קנית SSD. השאלה שלי היא האם יש משהו בכלל שמשתמש בתיקיות האלה שמרוויח מזה שהם על SSD מבחינת המהירות, או שסתם זה לא יעשה בכלל שום הבדל מבחינת מהירות, ואין סיבה שזה יהיה על הSSD וירשום כל יום איזה כמה גיגה מיותרים ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי והלוח שבחרתי לא תומך ב ATA 133. (אם אתם שואלים למה אני קונה לוח מיושן אז זה בגלל שאני בונה על שני מעבדים, והלוחות האלה מיועדים לשרתים, אז הם לא תומכים בכל הפיצ'רים הכי חדשים). בכל מקרה, השאלה שלי היא אם אני קונה בקר IDE נפרד, כזה שנכנס לחריץ PCI, והוא תומך ב ATA 133 אז האם דיסקים שאני אחבר אליו אכן יעבדו ב 133 למרות שלוח האם עצמו לא תומך ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת כמה זמן ההארדיסק החיצוני באמת יכול להחזיק, אני רוצה לקנות את הכונן Western Digital 1TB WDH1U10000 ואני רוצה לשמר בו מידע למשך שנים רבות, האם יש הגבלה כלשהי לזמן שהארדיסק מחזיק מידע? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי באיכות? (verbatim יקר כמעט פי 2 מ TEAC)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 הרדיסקים בנפח 250GB - האחד הוא WD 2500YS והשני הוא סיגייט, באותו נפח, למרות שאני לא זוכר את הדגם שלו. האם RAID 0 ביניהים בעייתי ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. היוזר ניים שלי לצערי די מסגיר את הידע שלי במחשבים :s05:, אבל בגלל זה אני פה. אשמח להשכיל ובהמשך לשנות את היוזר שלי בהתאם לידע הצורב הרגיל שלי התקלקל. החלטתי על קניית צורב חדש. שאלתי היא כזו: הבנתי שכיום יש בשוק צורבי דיוידי. מה היתרון שלהם על צורב רגיל? מה הם יכולים לעשות בעצם שצורב רגיל לא יכול לעשות? אני יודע שזו שאלה די מפגרת כי לרובכם אולי זה נראה ברור מאליו, אבל עשיתי חיפוש (וראיתי שזה פורום מאד מקצועי) ולא מצאתי תשובה. אני אשמח אם מישהו יוכל להקדיש לי 2 דקות מזמנו בתשובה, או לחילופין אם יש לכם לינק לאתר שיש בו הסברים לשאלות בסיסיות כאלו. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי את ההתקן בהתחלה הוא זיהה אותו הכל טוב ויפה.................... עכשיו ניתקתי אותו בצורה מסודרת. עצרתי אותו ורק אז הסרתי. חיברתי שוב הוא אומר שההתקן מחובר אבל הוא לא מזוהה במחשב שלי.......... הסרתי את ההתקן ממנהל ההתקנים התקנתי שוב הפלא ופלא עובד יופי הסרתי מסודר חיברתי והבעייה חזרה לה ניסיתי לשנות להתקן אות העיניין הסתדר ושנתקתי וחיברתי שוב חזרה התקלה...... למישהוא יש מושג מה ניתן לעשות בנושא?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך דיסק אחד שיחליף מספר דיסקים קטנים יותר. שימושים - אחסון דאטה, ניגון סרטים. יש לי 10 טרה חיצוני שמגבה אותו כך שלנקודה הזו לא צריך לדאוג. מה לקנות ? האם לקנות בארץ או בחו"ל ? זמן אספקה לא דחוף, והתקציב נמוך ככל שאפשר. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת על הצורבים של חברת samsung לפי כל הסקרים המחקרים אני הולך לקנות כנראה צורב של samsung 52x24x52 אבל הבעיה היחידה שקראתי על הצורב הזה שיש לו רק 2mb והצורב של המהירות samsung 48x24x48 שיש לו 8mb המחיר של הצורב של המהירות הזאת נע בין 300 שקלים. מה הבדל בין הצורבים האלה?, ומה עדיף לקחת!!! ? ואם יש לכם המלצות נוספות בקשר לצורבים נוספים לפי דעתכם. בתודה רבה זאביק, תעזרו לי אנשים זה חשוב . :-\
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD של LG שיש לו יכולת Rewritable בתקציב של 200 ש"ח. תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה צורב אפשר להשיג ב-500-400 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה... זה סיפור די ארוך אז אני יכסוך ממכם ורק ישאל את השאלות שנתקלתי בהם. 1.מה יותר מהיר? שתי דיסקים IDE RAID 0 או דיסק יחיד שמחובר ב SATA? 2.האם יש הבדל גדול בין דיסק חיצוני שמחובר ב USB 2.0 לדיסק פנימי שמחובר ב SATA? אני יודע שהמהירויות על נייר ממש שונות אבל אני גם יודע שאין דיסק שמעתיק 3GB לשניה אז אני בטוח שכו המספרים האלו קצת לא נכונים במציאות. 3.האם אפשר להריץ מערכת הפעלה ומשחקים ותוכנות מדיסק חיצוני שמחובר ב USB 2.0? או שזה ירוץ ממש ממש לאט?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלוח שלי A8V-E Deluxe . אני רוצה לקנות דיסק קשיח 250 או 320 ג'יגה. האם זה משנה מה אני קונה, SATA רגיל או SATA 3G? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קראתי משהו ישן על פיתוח הדיסקים Holographic Versatile Disc (HVD) ורציתי לדעת אם מישהו יודע אם יש משהו חדש עליהם.כי לפי מה שקראתי עליהם הם יכילו בהרבה יותר מקום מהבלו ריי ו HD-DVD ויהיו יותר מהירים גם
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רוצה לרכוש עוד שתי צרובים בשביל למנוע עומס(צורב הרבה) ושוקל האם כדאי אותו דגם כמו שיש לי עכשיו יש לי DVR-212DBK 18X בממשק SATA של פיונר. השאלה אם אני אביא עוד שני צורבים, לא יהיה יותר מדי עומס על המחשב והלוח אם עצמו?(ASUS P4P800) כי כבר עכשיו הוא די מקרטע, מחוברים ארבעה הארדיסקים פנימיים(שלושה מתוכם IDE ואחד SATA) ועוד שתי הארדיסקים חיצוניים 500 ג'יגה בUSB. מה שנשאר לי זה עוד שתי חיבורי SATA לעת עתה. מה ששקלתי לעשות בשביל למנוע עומס על הבקרים עצמם, להביא בקר PCI בנפרד של USB, שאפשר לחבר אליו עוד 2-3 והוא יהיה בנפרד(שלשם אני אחבר את שתי הכוננים החיצוניים בנפרד ולא שכל פעם הם יפילו לי את המודם[שגם מחובר בUSB] מתי שהם יצאו ממצב סרק ויתעררו לחיים[כן זה קורה...] ) לא ממז…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חפשתי באתר שלהם אבל לא מצאתי ובמקומות אחרים פשוט אין את הB.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי כונן של 1 טרה שנראה לי הולך למות בקרוב. אני רוצה לקנות אחד במקום, עם 1 או 2 טרה. השימוש העיקרי - איחסון של סרטים סדרות ומוזיקה, עליהם אני ניגש או מהמחשב עצמו או מהטלויזיה החכמה (דרך הרשת). חשבתי ללכת לכיוון הseagate baracuda. קראתי כמה כתבות לגבי טכנולוגייץ ה-srm. אבל לא הצלחתי להבין אם srm מספיק טוב לצרכים שלי או לא. יודעים להמליץ לי אם הדגם הזה טוב לי, או אולי יש דגמים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-