אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
אם פרמטי את המחשב שלי ועשיתי בטעות כונן אחד (כאילו כל הנפח של ההארד דיסק במחיצה אחת)......יש אפשרות לפצל לעוד כונן....(אחרי שהמערכת הפעלה כבר מותקנת)....מבלי לפרמט?????!!
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
יש לי כונן בעל נפח רב וזה מה שקופץ כאשר אני מנסה ... http://www.zix.co.il/viewer.php?id=282323613.jpg
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מישהו מכיר כוננים של BLU RAY למחשב לא חייב צורבים הכי חשוב לי המחיר תכלס. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.wdc.com/en/products/wdtv/ האם מישהו יוכל לבדוק אם כעת קיימת תמיכה בעברית?
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הצורב שירת אותי נאמנה כבר 3 שנים בערך, ופתאום היום בבוקר החליט שהוא לא צורב יותר דיסקים דו שכבתיים, למרות שהסכים לעשות זאת בעבר. נרו מקפיץ שגיאה "Could not start disk-at-once". מה שכבר ניסיתי: * קניתי דיסקים אחרים. ניסתי גם דיסקים של SONY וגם של FORTIS. * עידכנתי את הגרסא של נרו. * עידכנתי את ה FIRMWARE של הכונן לגרסא 1.03. היה כתוב שהיא מספקת תמיכה טובה יותר בפורמטים דו שכבתיים. לא סיפקה. * הגדרתי את הכונן כמאסטר. * בדקתי שאכן DMA מאופשר. (כל אלה פתרונות אפשריים שמצאתי באינטרנט) השאלות הן: * האם אפשר לשנות את שיטת הצריבה disk-at-once של נרו ולראות אם זה עוזר? * מה עוד אפשר לבדוק? * על איזה כונן אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
400 שקל, נפח כמה שיותר גדול, רצוי של סמסונג או של Western Digital כי הבנתי שעם Seagate יש בעיות. מותר לחרוג בעד 150 שקל תמורת קפיצה משמעותית בנפח. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
1. אשמח לקבל המלצה על הנ"ל 2. הבנתי כי כוננים קשיחים משריינים לעצמם מקום לאיזשהוא צורך (למשל : כונן 1TB הוא בעצם רק 930 GB) האם נכון? במידה וכן אשמח לקבל הסברים. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כונן חיצוני עד מחיר 650 שקל, כמו בכותרת, 750-1000 ג'יגה וחשוב חיבור firewire או esata. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
ברשותי דיסק קשיח חיצוני של WD מהדגם WD5000H1CS שיש לו אפשרות חיבור למחשב בין היתר של E-SATA. אצלי במחשב ללוח האם קיים חיבור SATA בלבד ועל כן חיברתי חיבור שמתחבר ללוח האם מצד אחד בחיבור SATA ומצידו השני (המתחבר לדברים מחוץ למחשב) ב-E-SATA (מתאם שכזה). חיברתי את הכונן שלי בחיבור ה-E-SATA שלו למתאם בעזרת כבל E-SATA. משום מה, למרות שניסיתי להפעיל את הכונן החיצוני שלי ככונן E-SATA בעזרת חוברת ההוראות של WD דבר זה לא צלח. מהי הדרך הנכונה להפעיל את הכונן ככונן E-SATA? זהו לא הכונן הראשון שלי שאני מנסה לחבר בדרך זו ושהמחשב שלי או אחד מהמחשבים האחרים לא מזהה אותו. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני נוטה לקנות את הדגם הזה כי א. הוא זול יחסית ב. מהיר מהשאר. שמעת כי היו הבעיות עם seagate וכולי תקווה שהבעיות נפתרו, אך בכל זאת מה עליי לדעת לפני רכישה ? (מבחינת מס' סידורי וכ"ו) תודה. נ.ב אני מתכן לרכוש ב KSP. המלצות אחרות ?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מהחיפושים ראיתי שהרבה מדברים על הסאמסונג, אבל ראיתיש אין להם 1.5TB. איפה הנקודה המתוקה של נפח מול מחיר ואיזה דיסק באמת מומלץ מבחינת שקט ואמינות.
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מחפש הארדיסק בגודל 1.5T, מחפש כונן מהיר, ביצועים טובים, ושיעמוד בעומס בשביל DB גדול עם הרבה סקריפטים, שימכר כמובן בארץ ולא נמצא בחול וצריך להזמין (זאת אומרת חנות שמוכרת ונותנת אחריות).
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
במחירי שוק היום עדיין יקר לקנות טרה ? או שהרבה יותר משתלם כבר מחצי טרה ? ובבקשה המלצה על דגם טוב , שיהיה פנימי רצוי.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין לרכוש HD חיצוני ואני לא מבין כלל בתחום . ביצעתי סקר שוק ובדקתי במספר חנויות בארץ לגבי הנושא יש לציין כי כולם הצליחו לבלבל אותי עוד יותר כי כל אחד מהם נתן הצעות לכוננים שונים וכל אחד מהם אמר על הדגמים הקודמים שהוצעו לי שלא כדאי לקנות אותם ושהדגם שהוא מציע טוב יותר. חלק מהחנויות הציעו לי אופציה נוספת שהיא בעצם לרכוש HD פנימי + אריזה על מנת להפוך אותו לחיצוני אך נראה שזה פחות משתלם בכלליות אין לי הגבלת תקציב אבל כמובן שאני לא מתכוון להוציא יותר מ-1000 שח על העניין למרות שלא נראה לי שזה יגיע לסכום כזה לפי ההצעות שקיבלתי. גודל הכונן צריך להיות 1 טרה ומעלה (לא מעניין של איזה חברה חשוב האיכות) מטרת הקנייה היא אחסון של מידע,סרטים ומוזיקה (ויש המון מהכל)…
-
- 11 תגובות
- 967 צפיות
-
-
קניתי לאבא שלי ארדיסק חיצוני Seagate External Desktop Drives הוא מחובר בחיבור USB2 הבעיה שעושים ריסט הביוס פשוט עוצר במסך הראשי שלו וכל לחיצה לא עוזרת... רק עם מוציאים את הכבל של ה USB ולוחצים על כפתור הריסט אז זה עובד... וכשהוינדוס עולה שוב אפשר להכניס את הכבל והכל עובד טוב... מה אפשר לעשות???
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
yesh evdel be beziom ben Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AACS le Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS ??? ma e evdel? ve im kvar ani poteh dion - az eize HD tov le biziom ve le games ? execpt raptors wd the best?
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי ארדיסק חיצוני חדש של סיגייט (במהירות 7200) Seagate External Desktop Drives מה המהירות של העתקת קבצים עליו... החיבור הוא USB2 וכשאני מעתיק אליו המהירות היא ~15MB לשניה... האם זה נורמלי? מה המהירות הסטנדרטית של כונן 7200 בחיבור USB?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי בערך 150 (קצת פחות קצת יותר), וחשבתי לשדרג את הכונן. עכישו, חשבתי על כונן חיצוני. כמה ג'יגה אפשר להשיג במחירים כאלה? במקרה שלא יהיה מספיק תקציב, רציתי לשאול: א', איך זה ישפיע כשאני עושה ריסטרטים למשל? הווינדוס מותקן על הכונן הנוכחי ומה עם הכונן החדש? כמו כן איזה כונן מומלץ במחירים כאלה (עדיפות לכמות על פני פרמטרים אחרים). לגבי הפרטים הטכניים אין לי מושג, אני משער שהלוח אם תומך בSATA 2. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, כונן היטאצ'י שכנראה החליט להפסיק לתפקד לא עולה במחשב וגם מחשב חיצוני לא מזהה אותו. יש איזושהי אפשרות לגבות את המידע שעליו איכשהו? שמעתי משהו עם בקר חיצוני...? אשמח לעזרה.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מבקש המלצה לדיסק פנימי 1TB עד 1000 ש"ח , (כמובן אם תמליצו על מוצר איכותי ב 500 ש"ח לא תהיה התנגדות). תודה מראש, אסף
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי והתקנתי בהצלחה WD 500 GB AAKS בנוסף אליו מערכת ההפעלה יושבת על דיסק נפרד. מטרות (לפי סדר חשיבות): -תמונות בעיקר, הרבה עבודה גרפית על בסיס יומי. -מוזיקה, שמיעה בלבד -סרטים, צפיה בלבד שאלות (לפי סדר חשיבות): אני עובד עם SATA1, לדברי המוכר אין צורך בשום מתאם מיוחד - פשוט לחבר ולהפעיל. נכון או לא? לאחר ההתקנה, האם כדאי לחכות פרק זמן מסויים לפני תחילת העברת מידע ועבודה? האם כדאי לחלק למחיצות, או שזה לא קריטי למטרות שציינתי? ביצועים זה משני, יותר לגבי עמידות ובלאי. תודה, ויום אביך לכולנו קוב
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את הכונן הקשיח בלפטופ שלי (Lenovo T400) ורציתי לקבל המלצות לדיסק קשיח בנפח של 320G או 500G בתקציב של בערך 600 ש"ח, אני מצאתי את הדגם הבא ואני אשמח אם מישהו מכיר אותו ויכול לתת לי חוות דעת עלייו, או לחילופין אם יש סוג אחר שאפשר להמליץ לי, הדגם שאני מתעניין בו... WD5000BEVT 2.5-inch SATA 500 GB, 3 Gb/s, 8 MB Cache, 5400 RPM תודה רבה מראש... אריאל,
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום רב קודם כל אני די חדש פה אז אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון.... יש לי הארד דיסק נייד של חברת verbatim (המחשב מזהה אותו כסמסונג) 250 ג'יגה שלפני כחצי שנה פורמט בטעות. לאחר הפירמוט לקחתי אותו לטכנאי ששיחזר לי את ההארד דיסק במלואו והכל עבד טוב ויפה לפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב (לא שלי אלא של אחי הקטן) שמסתבר שהUSB בו די דפוק, וכשחיברתי אותו הוא נתקע בAUTOPLAY ולא זז הוצאתי אותו ומאז ניסיתי לחבר אותו בכמה מחשבים, וכולם מזהים אותו אבל כאילו הוא ריק, בלי מידע בכלל, וחלק מהמחשבים אומרים לי שצריך לפרמט לפני ההפעלה היה לי עליו מלא מלא מלא דברים חשובים ואני די תקוע פה, אז אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור עם עצה טובה מה לעשות כי זה די מדאיג אותי תודה רבה רבה רבה לכל מי שיעזור …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הרד-דיסק 320GB של WD כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא מזוהה בBIOS ואח"כ גם בXP אבל... אני יכול לראות רק את הROOT שלו כל ניסיון להיכנס לספריות משנה מסתיים בתקיעה. לעיתים רחוקות הוא משתחרר מהתקיעה ומראה את תוכן הספרייה ומייד נתקע שוב. מכירים?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
איזה דיסק קשיח אמין יותר לצורך רכישה למחשב קיים
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-