אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי M4 128GB, אין לי בעיות איתו, הוא עובד פיקס, אבל יש לי אפשרות למכור אותו במחיר סבבה (250-300 ש"ח) לחבר שמעוניין לשדרג מהקשיח הרגיל שלו. חשבתי לעשות זאת ולהוסיף עוד 200 ש"ח בערך ולקחת כונן 840 של סמסונג. מה דעתכם, האם שווה מבחינת הבדל ביצועים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
^^^ כשאני מחבר 2 HD בתור מאסטר וסלייב, וניגש אל שניהם בו זמנית, נגיד עושה קופי- פאסט של שני קבצים (אחד על כל כונן). הכוננים יעבדו במקביל או בטור (דרך הבקר...) במילים אחרות- יש לי שתי תוכנות שצריכות לרוץ במקביל- יש טעם לשים כל אחת מהן על HD ניפרד או לא? (כדי לא לקבל האטה של המחשב וזמני עבודה קצרים יותר) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח לסטרימר וראיתי שממליצים בסטיקי וגם בחיפוש על: HD103SI של סמסונג. משיטוט באתרי חנויות ראיתי כי יצא דגם חדש שאמור להחליף אותו: HD105SI. חיפוש לא העלה יותר מדי מידע לגביו. מדוע לא ממליצים עליו? האם הוא נחות מה-HD103SI? האם כדאי להתעקש על HD103SI או שה- HD105SI ישמש את אותה מטרה (כמה שפחות פליטת חום) בצורה טובה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי צורב NEC 3550A (רק אחרי שהוא התחיל לעשות לי בעיות שמתי לב להרבה אנשיןם שאומרים שהוא חרא של צורב ) קיצר הוא עבד לי מצויין עד ש לא יודע פתאום דיסקים שאני צורב הוא לא מזהה אותם, הוא רואה אותם בתור דיסקים ריקים למרות שהם עובדים בכוננים אחרים , מה אני יכול לעשות יש אולי איזה עידכון משהו תוכנה להתקין פרוץ לא פרוץ משהו כל דבר שיכול לעזורר???!? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים :saint: אני חייב לפתוח כאן תרא'ד בנושא קבלת שירות . רכשתי HD דגם MAXTOR ATA133 \7200 הרכיב לאחר תקופה גילה סימני עצבנות והתברר שיש סקטורים דפוקים שלא ניתן לשקמם . פניתי למקור הרכישה "רוטל" בחולון והבחור שם טרטר אותי הלוך ושוב שאציג הוכחות שנרכש ממנו וכו' . פניתי ליבואן חב' CGR לבחור בשם מיכאל והוא בדק ואמר לי לפי מספר הS/N שאכן מקור הרכישה זה "רוטל" ויש אחריות שנדרש לממש שוב פניתי וקבלתי כל מיני תשובות. חזרתי ליבואן למיכאל והוא הבין שאני מטורטר והחליט" שלח לי הHD ואני מחזיר לך אחר" לזה קוראים רמת שירות וצל"ש ליבואן וחבל"ז לרכש מול רוטל. אז חברים הזהרו מאלה שיודעים למכור ולא לתת שירות. ואולי כדאי לפתוח כאן גם פורום בנושא רמת שירות ופינת ה…
-
שלום רב, אני משתמש בכונן חיצוני לצורך של גיבוי והעברת קבצים. מדי פעם כאשר אין לי בו צורך, אני מעוניין לנתקו מהמחשב, באמצעות הוצאת חומרה באופן בטוח, אבל אז אני מקבל לרוב הודעה, שהדבר לא ניתן לביצוע, היות וקיימים ישומים או תיקיות שעושים שימוש בכונן. וזאת, למרות שאני מקפיד לסגור את כל התיקיות. במצבים כאלה, אני יכול לנתק את הכונן, רק אחרי כיבוי המחשב. אז איך ניתן לדעת איזה מהיישומים הפועלים ברקע, הוא זה שמפריע לתהליך הניתוק הבטוח? אגב, יש לי כונן חיוצני נוסף, ושם הבעיה הזו לא מתעוררת. מספיק שאני סוגר את כל התיקיות, ואז ניתן להוציא את הכונן ללא חשש. אם כך, מה יכול להיות ההבדל בין שני הכוננים? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם! אני כבר תקופה ארוכה מחפש הארד דיסק חיצוני שגם יהיה ריאלי לשים בתיק של הלפטופ הTranscend שמופיע באתר של פיסי לוג'יק נראה דיי טוב, נראה עמיד והכל אבל אין לי שמץ על החברה למישהו יש ניסיון איתם!? ומעבר לזה יש למישהו המלצות להארד דיסק חיצוני בגודל של חצי טרה-טרה שיהיה אמין חשוב לי שיהיה נייד וזהו... לקצת יותר פרטים יבשים על המוצר http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=16046 תודה מראש, לירן
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית כבר אמצעי גיבוי חיצוניים לצרכי הגיבוי שלי, אבל מה שמלחיץ אותי זה אובדן גמור גם של בדיסקים במחשב וגם של הדיסקים לגיבוי החיצוניים שלי. מה שחשבתי לעשות הוא לשים כונן NAS בבית של ההורים שלי ולגבות לשם. האם זו בעיה? כל הכונני NAS שראיתי באינטרנט מדברים על גיבוי מרכזי בבית, ולא כגיבוי למרחוק. האם יש לכם המלצות על דגמים ספציפיים? מה אני צריך לחפש? אני לא מחפש משהו מאוד משוכלל ויקר, אפילו לא צריך RAID, רק מספיק מקום לאיכסון (נניח 2-3 ג׳יגה (סליחה, זאת טעות, אמור להיות פה טרה)) ושיגיע עם תוכנת גיבוי כלשהיא. אני מניח שאצטרך להוסיף ליחידה עוד כונן או 2 אדומים של WD. האם זה חייב להיות הדגם האדום או שזה רק משהו שיווקי של WD? בקיצור, שאלתי הרבה שאלות ואני אשמח לע…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
קבלתי שלשום מחשב חדש לוח אם M2N-E הוא לא מזהה 2 הארדיסקים: wd2500jb wd600 לא ביחד ולא כל אחד בנפרד. (בביוס הם לא נראים) (חיבורי IDE) כבל הIDE שהשתמשתי הוא חדש מהניילון ועבד עם צורב ישן. מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחי הביא לפני כמה ימים חבילה של דיסקים של 900MB. השם שלהם הוא MAXdisc והם של 100 דקות/900 MB. יש לי צורב לייטאון 52*32*52* מלפני חצי שנה.... אני משתמש בנרו שהגיע עם הצורב. מה אני צריך לעשות? צריך תוכנה מיוחדת? משהו מיוחד לאפשר בתוכנה? תודה, מור
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני אשר אני מחזיק לצורך אחסון מידע וכרגע יש שם 100 מגה פנויים. אני אוכל לקנות כונן נוסף רק עוד חודשיים. האם הפעלת הכונן כאשר הוא מלוי עד הסוף, יכולה לפגוע בו בצורה כלשהי?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אממ אז ככה יש לי בעיה ואני צריך עזרה ... פתאום המחשב החליט לא לזהות את הcdrom כאילו הכל עבד רגיל וזה.. ופתאום הוא נעלם מהמחשב שלי.... מה עושים במצב כזה??? plz help
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכונן הוא משנת 2009 סביר נכון? הוא עומד למות? זה מה שיש לי כרגע? WDC WD1001FALS-00J7B1 ATA Device וזה הסירטון שהעלתי http://www.youtube.com/watch?v=qZwkswK-IWo יש המלצות למשהו חדש איכותי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם. ממש היום קיבלתי את ה- Seagate backup plus שהזמנתי ומיהרתי לבדוק אותו. המהירויות שצוינו בביקורות \ אצל משתמשים הגיעו לאזור ה100 Megabyte לשניה, אבל המקסימום שאני מגיע אליו הוא 70. בדרך כלל זה יותר באזור ה40 וכשמדובר בהרבה קבצים קטנים זה בערך באזור ה12. הכל מחובר דרך פורט USB 3 עם כבל מתאים (שהגיע יחד עם הכונן). רציתי לברר האם יש משהו שאני יכול לעשות בנוגע לזה, האם זה משהו נורמלי וכדאי להתרגל, או שיש עילה להחזיר את המוצר? תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - לוג של קריסטל דיסק מארק ----------------------------------------------------------------------- CrystalDiskMark 3.0.3 x64 © 2007-2013 hiyohiyo Crystal Dew World : http://crystalmark.inf…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות את הכונן Corsair Force Series 3 120GB CSSD-F120GB3-BK SSD יש לוח של גיגהבייט מדגם E58X-UD3R קודם כ רציתי לדעת אם הם יעבדו יחד או יהיו בעיות תאימות דבר שני חשבתי להוסיף 2-4 גיגה זיכרון ל 3 שיש לי כבר. אבל עכשיו קראתי שניתן להשתמש בכונן SSD כזיכון מטמון אז רציתי לדעת אם ואיך אני יכול לעשות את זה או עדיף להוסיף זיכרון וזהו תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במקום להקפיץ ט'רד ממש ישן שלי אז אני יצטט: ובכן היום סוף כל סוף קיבלתי את הבקר הזה הבקר עצמו הוא ל SATA-II למרות שאין לי דיסקים קשיחים מבוססים SATA-II החלטתי ללכת עליו כדי שתיהיה לי אופציה לשדרוג עתידי (איזה דיסקים יש לי נא להסתכל במפרט). למרות שהזמנתי OEM קיבלתי איתו חוברת (עבה רצח, 4 עמודים אנגלית, היתר שפות אחרות חחח) ו 4 כבלי SATA. יש לכרטיס 4 כניסות SATA. אחרי ההתקנה של הכרטיס עצמו (שיושב על PCI רגיל) חיברתי את הלד שאחראי על פעולת הדיסקים הקשיחים וחיברתי את כבלי ה SATA שכבר מחוברים לדיסקים הקשיחים שלי לבקר. התחלתי ובום מסך כחול, ניסיתי כמה אפשרויות ועדיין מסך כחול. הסתכלתי על כבלי ה SATA שהיו מחוברים ועל החדשים שקיבלתי, נראים אותו הדבר, אותו האורך רק הפין שמ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להחליף את ה HD בלפטופ שלי (יש דיון אחר על למה). ממה שקראתי לדגם של הלפטופ של (Acer Aspire S3) חייבים כונן בעובי של 7 מילימטר, בעוד רוב הכוננים הם בעובי 9.5 מילימטר. אני לא מוצא כונן כזה מחיפושים ברשת לרכישה מיידית בארץ. אתם מכירים אולי איפה אני יכול למצוא כונן כזה? הנפח לא מאוד חשוב, בין 120 - 320 GB זה בסדר.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כונן הDVD שלי הפסיק לקרוא דיסקים צרובים הוא קורא רק דיסקים מקוריים האם יש לזה פתרון הDVD הוא MATSHITA dvd-ram uj 850 ATA
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה זמן ההארדיסק החיצוני באמת יכול להחזיק, אני רוצה לקנות את הכונן Western Digital 1TB WDH1U10000 ואני רוצה לשמר בו מידע למשך שנים רבות, האם יש הגבלה כלשהי לזמן שהארדיסק מחזיק מידע? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. הרגע ניסיתי לראות סרט שהינו באיכות Full HD (1080p במחשב שלי, כאשר הסרט נמצא על כונן חיצוני (USB). הסרט מקרטע. השאלה היא האם הוא מקרטע כי קצב העברה של הכונן לא מספיק מהיר [גודל הסרט הוא 11 ג'גיה, ואני תוהה כמה מגה בשנייה צריך להעביר], או שדווקא הכרטיס מסך שלי מתעצל? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כשאני צורב (יש לי נרו 5) אז יש אופציה שנקראת VERIFY ואם אני בוחר אותה אז אחרי הצריבה הצורב נפתח,שוב נסגר ואז מתחיל לספור שוב (הוא אומר שהוא עושה את ה-VERIFY הזה) מה זה בדיוק?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום האם יש דרך להעביר את המערכת לרמת RAID אחרת ללא מחיקת מערכת ההפעלה שיושבת על המערך? אשמח לשמוע תשובות תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אחרי תקופה שכבר אין לי מקום אחסון פנוי במחשב החלטתי לקנות דיסק קשיח חדש השאלה עכשיו היא האם לקנות פנימי או חיצוני הדיסק ישמש לאחסון - הרב שירים ותמונות, קצת סדרות וסרטים כרגע יש לי במחשב מע' הפעלה על SSD 2 דיסקים samsung f3 500GB שאחד משמש גיבוי של השני (ברור לי שזה לא גיבוי נכון אבל ככה זה ישאר) האם לקנות פנימי סיגייט 001 2TB ? או לקנות חיצוני my book essential (2TB אשמח לעצה ממכם תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב ללא פלופי(כונן A), האם כבר עבר זמנו? או שעדיין כדאי להוסיף? למקרים כגון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=229260.0 יש לציין שגם לי כנראה תהיה אותה הבעיה, לא? כי גם אני הזמנתי לוח כזה של ABIT וכזה מעבד... קראתי ב-FAQ דרך לעקוף את זה עם צריבה לדיסק ההתקנה. איך עושים זאת?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-