עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני זקוק לכונן קשיח פנימי בנפח 500 GB פחות או יותר [תלוי אם התקציב מספיק,רצוי יותר נפח כמובן] במחיר עד 370 ש"ח כונן 7200 RPM שיתאים ללוח אם ישן של ASUS מדגם M2A-VM ויתחבר אליו בעזרת IDE המיושן..מדובר בלוח ישן אחרי הכל.. כונן איכותי, מחברה טובה ,כמובן.. את הכונן אני קונה בKSP כך שיש להתייחס למלאי ולמחירים שלהם בבקשה www.ksp.co.il תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by dino,

אהלן, אז ככה, שעדכנתי לפני שנה בערך את החבילה שלי קבלתי מנטויז'ן צורב Sony (52X24X52), עד עכשיו הכל היה טוב... לפני שלושה ימים אני צורב ואני רואה שמתחילות בעיות, ה-Buffer Level פשוט קופץ בצריבה בין 20 אחוז ל-50 אחוז ל-80 אחוז וככה במשך כל הצריבה. רציתי לדעת מה דעתכם, זאת בעייה בצורב? (שעד היום לא היו לי איתו שום בעיות). או שזאת בעיה בתוכנה? (זה קרה גם שצרבתי שיר עם WMP10 וגם עם Nero... ניסיתי להסיר ולהתקין את ה-Nero בגירסה הכי חדשה אבל לא עזר...). ת'אמת יש לי כמה דברים שאני רוצה לקנות עוד לפני הצורב אז גם אם אתם חושבים שפרמוט יוכל להבהיר את העניינים אין לי בעיה לבצע... תודה, מתן.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ohaddi,

שלום יש לי הארד דיסק seagate st3500320AS הרצתי בדיקה benchmark של hd tune והיא הפסיקה באמצע לכן הרצתי בדיקת error scan ומצאתי 4 אזורים פגומים(0.2% בלוקים פגומים) מה המשמעות של זה? יש דרך לתקן? יש סכנה של איבוד מידע? תודה למגיבים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by guylederer0,

שלום רציתי לדעת איזה מן הדיסקים הקשיחים הם טובים בתקופה הזו ראיתי את ה Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB האם הוא טוב ? או יש יותר טובים ... מחפש משו במחיר 350 +- תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. כמו שכתוב בכותרת - האם כדאי? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום אני שוקל לקנות את הכונן Corsair Force Series 3 120GB CSSD-F120GB3-BK SSD יש לוח של גיגהבייט מדגם E58X-UD3R קודם כ רציתי לדעת אם הם יעבדו יחד או יהיו בעיות תאימות דבר שני חשבתי להוסיף 2-4 גיגה זיכרון ל 3 שיש לי כבר. אבל עכשיו קראתי שניתן להשתמש בכונן SSD כזיכון מטמון אז רציתי לדעת אם ואיך אני יכול לעשות את זה או עדיף להוסיף זיכרון וזהו תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני מחפש סדרת כונני SSD טובים , מוצלחים ומוכחים עבור הנייד שלי והמחשב הנייח שלי. חשוב לי שהכונן יהיה מתוצרת חברה טובה, עם בקר איכותי ללא כל מיני תקיעות ושגיאות שהיו מחלות הילדות של הכוננים. אני מעדיף להזמין מחו"ל.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by orengreen,

Hi I heard from a friend that combos are bad, and it's better to buy one drive bur burning and another for regular use. the problem is, if I want to read DVDs and CDs and I want to burn DVDs and CDs, do I buy 4 drives??? no , of course not! so what do you think? are combos really bad, or is it just silly? can I buy a reliable CD/DVD reader/burner combo? any advice or opinions on combos are welcome, thanks!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. יצרנית הכוננים הקשיחים הגדולה בעולם מצטרפת אל המתחרה העיקרית שלה ומבטיחה לנו דגמים בנפח 16 טרה-בייט בקרוב - עם טכנולוגיה חדשה שתבטיח את המשך השיפורים בתחום בעשור הקרוב לכתבה

10. Started by 11GnR,

כל מה שהצלחתי למצוא באינטרנט זה בלאבלאבלא הכוננים המודרניים חיים לנצח לא צריך לעשות שום דבר, למה קנית SSD. השאלה שלי היא האם יש משהו בכלל שמשתמש בתיקיות האלה שמרוויח מזה שהם על SSD מבחינת המהירות, או שסתם זה לא יעשה בכלל שום הבדל מבחינת מהירות, ואין סיבה שזה יהיה על הSSD וירשום כל יום איזה כמה גיגה מיותרים ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Lanzar,

ההארדיסק הקיים שלי WD 250GB SATA II 16M כניראה עומד למות, המנורה של הדיסק לא מפסיקה לדלוק והמחשב זוחל בצורה איומה... חיברתי עכשיו הארדיסק 80GB SATA ישן שיש לי והכל זז הרבה יותר טוב... אז אני רוצה המצלמה לדיסק קשיח 500GB, ראיתי את ה WESTERN DIGITAL SATA II 16M השאלה אם דיסקים של חברות מתחרות יתנו ביצועים טובים יותר ? הרעש פחות מפריע לי, יותר אמינות וביצועים... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. ראיתי קצת מידע על טכנולוגיית ה-SAS וזה נראה מאוד מעניין. האם זה אמור להחליף בעתיד לחלוטין את ה-SCSI הרגיל?

13. שלום, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח לסטרימר וראיתי שממליצים בסטיקי וגם בחיפוש על: HD103SI של סמסונג. משיטוט באתרי חנויות ראיתי כי יצא דגם חדש שאמור להחליף אותו: HD105SI. חיפוש לא העלה יותר מדי מידע לגביו. מדוע לא ממליצים עליו? האם הוא נחות מה-HD103SI? האם כדאי להתעקש על HD103SI או שה- HD105SI ישמש את אותה מטרה (כמה שפחות פליטת חום) בצורה טובה? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום. הרגע ניסיתי לראות סרט שהינו באיכות Full HD (1080p במחשב שלי, כאשר הסרט נמצא על כונן חיצוני (USB). הסרט מקרטע. השאלה היא האם הוא מקרטע כי קצב העברה של הכונן לא מספיק מהיר [גודל הסרט הוא 11 ג'גיה, ואני תוהה כמה מגה בשנייה צריך להעביר], או שדווקא הכרטיס מסך שלי מתעצל? תודה

15. Started by b-or,

שלום, קיבלתי צורב כזה (LG 4167B) שנרכש היום בנעה (על ידי חבר, בשבילי), אריזת BULK. מידע קודם ומנסיון הבנתי ש BULK=ללא אריזת קרטון. שכשקיבלתי את המכשיר נבהלתי. רק הכונן בתוך שקית ניילון (לא סגורה אפילו), זה מילא, אבל איפה התוכנות? איפה הנרו? איפה הפאוורDVD? אפילו ברגים לא הגיעו איתו, שלא נדבר על כבל IDE וכבל אודיו. מישהו מוכן להאיר את עיני בנושא בבקשה? 1. האם ציפיתי יותר מדי מ BULK? 2.דאגתי נכונה? 3. BULK= המכשיר תכלס לבד בלי כלום? 4. יש טעם לפנות אליהם במקרה כזה? 5. שאלה לכאלה שקנו מנועה את הנ"ל, ככה הוא הגיע אצלכם? 6. מה לגבי הצורב הנ"ל שנמכר בKSP? בתיאורו לא מוזכר "BULK" אבל מוזכר "EC" מה זה אומר? לכאלה שרכשו כזה ב KSP, איך הוא הגיע? אשמח אם תענו על שאלותי. תודה רבה …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by alon83438,

איזה צורב טוב מהיר והכי חשוב אמין כדאי לקנות בעד450 שקלים חדשים???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by milgy,

שלום האם יש דרך להעביר את המערכת לרמת RAID אחרת ללא מחיקת מערכת ההפעלה שיושבת על המערך? אשמח לשמוע תשובות תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ori-silver,

הלוח אם שלי מבוסס צ'יפסט vt8237,בדקתי ברשת ומתברר שהוא לא מצליח לעבוד עם כונן sata 2,אני מחפש כונני sata 1 ולא מוצא כלום,כל הכוננים שיש בזאפ הם sata 2 (אפילו שהם תחת קטגורית sata זאת טעות באתר),איזה כונני sata1 טובים יש בגדלים של 250-500 ג'יגה?

19. Started by shir12345,

שלום יש לי כונן קשיח סמסונג 640GB S2. לאחרונה עשיתי כמה בדיקות מהירות והעברות שביטלתי באמצע, והשטח הזה נעלם לי. כלומר ביטלתי העברות והקבצים לא נמצאים על הכונן אבל השטח נעלם. בנוסף יש לי עוד כמה גיבויים שעשיתי מהוינדוס שגם לא ברור לי מה כל דבר לוקח. אם אני מסמן את כל התוכן של הכונן ורואה מאפיינים זה מראה לי 424GB אבל אם אני בודק את מאפייני הכונן רשום שתפוס 587GB בנוסף שמתי לב שגם כשאני מוחק קבצים, עדיין לא מתפנה מקום מה הסיבה שנעלם לי מקום מהכונן? ואיך אפשר למנוע את זה בעתיד, מעבר לפירמוט שעשיתי בהתחלה כבר שקניתי אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מישהו ראה ביקורת על המוצר הזה? אפילו באתר של סאמסונג לא ניתן למצוא עליו מידע. ניתן לרכוש אותו בארץ ב210 ש"ח. (משאיר לכם למצוא לבד מי מוכר את זה. לא רוצה להישמע כמו אחד שמפרסם חנויות)

21. Started by arpa,

אני מעוניין לרכוש שרת NAS, עוד לא ברור לי איזה בדיוק (יש המלצות?), אני מעוניין לחבר אליו 2x2TB עם סרטים וסדרות. הרשת שלי בבית מחוברת עם Power adapters שהם הרבה יותר אמינים ומהירים מ WIFI, אבל חשוב לי להבין אם זה יאפשר לי להזרים את הסרטי FHD למחשבים בבית.. יש למישהו ניסיון עם זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by e-d-a,

שלום מישהו פעם אמר לי שיש תוכנה כזאת שיכולה להפוך כמעט כל תוכנה שתיהיה U3, זאת אומרת שיהיה אפשר להתקין אותה כמו כל תוכנת U3 רגילה על הDOK. מישהו מכיר חייה כזאת?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Lyoko,

מחשב עם שני הארדיסקים, אחד 320, שני 250.. האם אפשרי RAID תוכנה דרך וינדוס?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by KingYes,

חבר שלי צריך כונן כזה לגבות חומר שלו.. אני מאמין שמספיק לו 500GB.. השאלה מה כדי לקנות? האם ההבדל בינו ל-1TB קטן? לאיזה כונן הכי מומלץ לכוון אותו? (כמובן שהעדיפות זה כונן כמה שיותר קל / קטן.. ובלי חיבור לחשמל). תודה רבה לכם

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by poyzon,

של 40 ושל 80 פינים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.