אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני קונה את ה-Maxtor 80GB 7200RMP 8MB S-ATA. מישהו יודע אם כדאי או לא? מה שאני יודע זה שהוא זול לגמרי- קצת יותר מ500 ש"ח בשביל 80GB ועוד S-ATA! אז מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן SSD למחשב בחנות RSM. התקציב שלי הוא באזור 1200-1300 שקלים ההתלבטות העיקרית היא בין הכוננים הבאים: Crucial SSD M4 Sata3 128GB OCZ SSD Vertex 3 120GB intel SSD Intel® Solid-State Drive 510 Series 120GB Sata3 מה אתם אומרים? איזה כונן הכי טוב מבחינת ביצועים ואמינות? אם יש לכם המלצה על כונן SSD נוסף שעונה לדרישות אני אשמח לשמוע.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם! אני כבר תקופה ארוכה מחפש הארד דיסק חיצוני שגם יהיה ריאלי לשים בתיק של הלפטופ הTranscend שמופיע באתר של פיסי לוג'יק נראה דיי טוב, נראה עמיד והכל אבל אין לי שמץ על החברה למישהו יש ניסיון איתם!? ומעבר לזה יש למישהו המלצות להארד דיסק חיצוני בגודל של חצי טרה-טרה שיהיה אמין חשוב לי שיהיה נייד וזהו... לקצת יותר פרטים יבשים על המוצר http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=16046 תודה מראש, לירן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני צורב (יש לי נרו 5) אז יש אופציה שנקראת VERIFY ואם אני בוחר אותה אז אחרי הצריבה הצורב נפתח,שוב נסגר ואז מתחיל לספור שוב (הוא אומר שהוא עושה את ה-VERIFY הזה) מה זה בדיוק?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי וחג שמח, רוצה לקנות דיסק גיבוי 4T בחו"ל. האם זה באמת יותר זול לחברות הטובות? היכן מומלץ לקנות? יש אפשרות לממש אחריות? לאיזה יצרן? איזה קופסה חיצונית מומלצת (יצרן)? בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קבלתי שלשום מחשב חדש לוח אם M2N-E הוא לא מזהה 2 הארדיסקים: wd2500jb wd600 לא ביחד ולא כל אחד בנפרד. (בביוס הם לא נראים) (חיבורי IDE) כבל הIDE שהשתמשתי הוא חדש מהניילון ועבד עם צורב ישן. מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=e5YhjpUkUDA כמובן שהכונן לא כלול... כמובן 2 - צריך חומרה ( מחשב ) עם יציאות מתאימות ...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי תלוח אם הזה : Gigabyte GA-8I945P-G-RH 3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN וזה ה chipset: Intel Lakeport i945P אז רציתי לשאול אם מתאים אליו הארדיסק של Sata 2 או Sata
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק בודד MAXTOR 80GB S-ATA 7200RPM 8MB עכשיו הוא לא מכוון ל-RAID וכדי לכוון אותו צריך להתחיל להגדיר הגדרות בביוס, בהתקנה קטנה של XP וכו'.(אל תיעצו לי על זה אני כבר יודע בדיוק מה נדרש)עכשיו השאלה שלי האם זה שווה את זה? עד כמה RAID עם הINTEL APPLICATION ACCELLERATOR בהארדיסק אחד משפר? תודה לכל העוזרים! ;D
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה בעזרת הפורום המתאים מחשב משרדי לעבודות הבית לילדים ולי. במחשב הישן ששבק, יש נתונים רבים בדיסק המשני שבו (לא דיסק C). אני שוקל להוסיף את הדיסק הזה למחשב החדש, במקום להעתיק ממנו את הנתונים לדיסק החדש (מדובר בדיסק שנרכש לפני כשנה למחשב בן כמה שנים). האם הוספת הדיסק מהמחשב הישן, תביא להאטה בביצועי המחשב החדש?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אממ אז ככה יש לי בעיה ואני צריך עזרה ... פתאום המחשב החליט לא לזהות את הcdrom כאילו הכל עבד רגיל וזה.. ופתאום הוא נעלם מהמחשב שלי.... מה עושים במצב כזה??? plz help
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כונן קשיח סמסונג 640GB S2. לאחרונה עשיתי כמה בדיקות מהירות והעברות שביטלתי באמצע, והשטח הזה נעלם לי. כלומר ביטלתי העברות והקבצים לא נמצאים על הכונן אבל השטח נעלם. בנוסף יש לי עוד כמה גיבויים שעשיתי מהוינדוס שגם לא ברור לי מה כל דבר לוקח. אם אני מסמן את כל התוכן של הכונן ורואה מאפיינים זה מראה לי 424GB אבל אם אני בודק את מאפייני הכונן רשום שתפוס 587GB בנוסף שמתי לב שגם כשאני מוחק קבצים, עדיין לא מתפנה מקום מה הסיבה שנעלם לי מקום מהכונן? ואיך אפשר למנוע את זה בעתיד, מעבר לפירמוט שעשיתי בהתחלה כבר שקניתי אותו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לרכוש כונן כזה (אין הגבלה תקציבית). האם משתלם? יש למישהו נסיון? טוב? רע? אשמח לתגובות/המלצות/הארות מועילות וכו...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר התקנת ווינדוס 7 לפני כשבוע, פתאום התחלתי לשמוע תיקתוקים מהמערך רייד שלי ככה שזה או מהארדיסק אחד או משניהם. ה SMART כתב לי משהו עם CORRRUPTED 0 הסתכלתי בפורום בגוגל ואמרו להוריד את התוכנה של INTEL MATRIX STORAGE ולעשות על זה מקש ימיני ו DISPLAY AS NORMAL. כמו שזה נראה הדבר רק מחק את התקלה מהרישום שלה ב SMART ולאחר מכן בכל זאת שמעתי תיקתוקים. הורדתי את התוכנת בדיקה של WD, לאחר שפירקתי את הרייד ובדקתי את שני ההארדיסקים גם בדיקה מהירה וגם בדיקה הקפית. שני הבדיקות עברו בהצלחה. מה אני אמור להסיק על ההארדיסקים שלי? הם בסדר? לא בסדר? זאת הייתה שגיאה חד פעמית אולי כאשר הארדיסק ניסה לגשת למקום מסויים וכאשר מחקתי את כל המידע זה הסתדר? יש למישהו רעיון מה קורה עם ההא…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אז ככה, שעדכנתי לפני שנה בערך את החבילה שלי קבלתי מנטויז'ן צורב Sony (52X24X52), עד עכשיו הכל היה טוב... לפני שלושה ימים אני צורב ואני רואה שמתחילות בעיות, ה-Buffer Level פשוט קופץ בצריבה בין 20 אחוז ל-50 אחוז ל-80 אחוז וככה במשך כל הצריבה. רציתי לדעת מה דעתכם, זאת בעייה בצורב? (שעד היום לא היו לי איתו שום בעיות). או שזאת בעיה בתוכנה? (זה קרה גם שצרבתי שיר עם WMP10 וגם עם Nero... ניסיתי להסיר ולהתקין את ה-Nero בגירסה הכי חדשה אבל לא עזר...). ת'אמת יש לי כמה דברים שאני רוצה לקנות עוד לפני הצורב אז גם אם אתם חושבים שפרמוט יוכל להבהיר את העניינים אין לי בעיה לבצע... תודה, מתן.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה צורב CD-R הכי כדאי לקנות כיום? אני לא מחפש צורב DVD, יש לי אחד במחשב אחר. הצורב מיועד לצריבת מוזיקה ככה שהנושא הזה הכי חשוב. האם שווה להשקיע קצת יותר בצורב PLEXTOR PX-230A או שאפשר להסתפק גם באחרים? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחפש צורב DVD חיצוני לנייד של HP . משהו נורמלי שישמש לגיבוי קבצים ,תמונות וסרטים בייתים. תקציב עד 400 ש"ח מבקש עזרה כי אין לי שום ידע בנושא הנ"ל. או שיש הצעות למשהו טוב יותר מהנתון מעלה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ארד-דיסק חדש , הבעייה היא שאני רוצה לקנות עם SATA כדי שזה יתאים למחשב הבא אבל בנתיים אני עם המחשב הישן שלא תומך ב SATA אז רציתי לשאול אם יש איזה מתאם או משהו כזה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום דיסק קשיח חדש של wd מהסידרה הכחולה ואחרי שחיברתי אותו המחשב לא זיהה אותו נכנסתי לביוס לראות אם שם אפשר למצוא אותו ובboot option priorities יש boot option #1 ו#2 ושם יש רק את הדיסק קשיח הישן (זה שיש עליו את מערכת ההפעלה) ואת הכונן דיסקים נכנסתי ל hard drive BBS priorities ושם יש boot boot option #1 ו #2 ולבחירה יש את שני הדיסקים הקשיחים (הישן והחדש) הבעיה היא שהדיסק קשיח שאני בוחר boot option 1# הוא הדיסק קשיח שיופיע ב boot option priorities אבל אי אפשר לעשות ששניהם יופיעו אני ישמח מאוד אם מישהו ימצא לי פיתרון למצב המעצבן הזה הלוח אם שלי הוא gigabyte ga-b75m-d3h תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי בסטיקי שעבור 2T מומלץ היטאצ'י. מאחר ולא כלכך מצאתי אותו בחנויות האם ה1T שלו עדיף על זה של סמסונג? מה דעתכם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב-לאחרונה הדיסק הקשיח כבה מעצמו ללא כל סיבה נראית לעין. wd/80gb/ide/jb ואין בעית חום:מעבד40,דיסק33,לוח35.הדיסק בן 34 חודש . אין תדירות קבועה לתופעה ,לפעמים זה כל כמה דקות ולפעמים כמה שעות,ואני צריך לאתחל. הכל התחיל לפני 3 ימים,ואין לי מושג מה ומהיכן להתחיל לבדוק. p-2.4/gigabyte sis661/1024 ram תודה מראש אגב,עשיתי בדיקות קלות עם hd tune,tech data והבדיקות תקינות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... רציתי לשאול: למה לרוב ממליצים פה על מדיות DVD-R/W בשביל תאימות משופרת? הרי אפשר לקחת DVD+R/W ולעשות Bitsetting ל- DVDROM, ואז סביר להניח שזה יעבוד על כל נגן וכונן DVD (גם ביתיים) ואפילו PS2 לא פרוץ. אגב, יש לי nec3520. מדיות איכותיות אני קונה TY02 (וורבטים 8x מדרגה שחורה) אבל הן יקרות (סרטים, גיבויים חשובים) נגיד אני רוצה לעשות צריבה "רגילה" או "שגרתית", איזה מדיה לקנות? (גם cd-r וגם dvd). שמעתי המלצות על Ritek.. למישהו יש עוד עצות? - מה זה riplock? - מה זה regions? תודה מראש מאור
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש את המתאם הנ"ל, מישהו מקיר מקום שמוכר רק את המתאם, ללא כרטיס זיכרון ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של חבר packard bell עם מעבד i5 (אני חושב מדור 4) עם 4 ג'יגה ראם, וכונן מכאני. המחשב לרוב איטי להחריד, ומשמש רק לצורך של לימודים (אופיס, אינטרנט, נטלפיקס וכו'..) האם שדרוג לכונן SSD ישפר משמעותית את פעולות המחשב? במידה וכן, אשמח להמלצה לכונן 250gb, והאם יש חנות מוכרת (כגון KSP / IVORY) שמבצעים גם את ההחלפה? (כולל העברת המידע מהכונן הישן לחדש) והאם יחייבו אותי עלות התקנת ווינדוס חדש? או שפשוט עושים העתק הדבק מכונן ישן לחדש?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-