אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
^^ פשוט אני רוצה לקנות כונן 80GB חדש, זה ממש מספיק לי אני בערך מסתדר עם 40GB. רציתי לדעת אם הם נותנים שנה אחריות על הHD כמו הרבה מהמוצרים שלהם או שלוש שנים אחריות כמו כמעט כל חנות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
במערכת המחשב שלי קיים דיסק קשיח WD500GB. באתחול המחשב הגדרתי ב BIOS את דיסק ה SATA מ IDE ל RAID ואח"כ בתוכנית השירות ל RAID סימנתי בטעות את הדיסק הנ"ל כדיסק למערך RAID0 ונתתי שם ל VOLUME אח"כ מחקתי אותו ממערך הדיסקים ב RAID. באתחול המערכת אני רואה את הדיסק כ UnKnown עם סטטוס Not Initialized. איך אני יכול לשחזר את הנתונים בדיסק ? יש איזושהי תוכנית שירות העושה זאת ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
10K vs 7200 מה כל הסיפור של ה 10K הזה.... שלום חברים. אני רוצה השבוע להתקין WINDOWS 7 64 BIT על הרדיסק 10K 36גיגה השאלה שלי : א. אם אני אראה כזה הבדל שאני יעבוד בוינדוס - התקנה רגילה על הרדיסק 10K? ב. יש לי אפשרות להתקין RAID 0 לשני הרדיסקים זהים שהם 10K (זה רק במידה וההבדל יהיהמאוד משמעותי כי אני יודע ש RAID ללא בקר איכותי (קופסת חיבור קטנה כזאת שעולה סביבות 1000ש"ח הRAID לא יהיה כזה אפקטיבי)) ג. האופציה הרגילה להתקנה היא התקנה על הרדיסק 7200 500GIGA תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי, הבקשה בכותרת - מבקש המלצה לצורב DVD X24 - מהחברות פלקסטור או לייטון (במהירות X24),דגם משנת 2011. מחיר,דגם+מפרט (בקיצור),שיהיה אמין+סוס עבודה ושקט,ובאיזו רשת ניתן לקנות בארץ (אייבורי וכו'...)? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי כונן DVD של פיוניר - dvd 115 אשר עובד במהירויות x16 x40 ברגע שקיבלתי את הכונן עדכנתי לו את הfirmware לגרסא לא רשמית של פיוניר אלא גרסא פרוצה אשר הפכה אותו ללא הגנת איזורים. לאחר העדכון הכונן עובד והוא נטול הגנות. האם יכול להיות שעדכון החומרה פגע בקצב העברת המידע - כשאני עושה ריפ לסרט DVD ? לפי הנתונים הרשמיים מהירות ההתחלה של ה RIP היא בסביביות 6.6 וממשיכה לעלות עד 16 ובRIP של DVDR צרוב המהירות מתחילה מ 2.5. - יותר נמוך מהנתונים הרשמיים. הכונן מוגדר ב DMA ומחובר עם כבל 80 פינים. לפני זה היה לי כונן DVD של קומפאק x10 x40 שהוא פיוניר DVD 114 OEM וגם לו עשיתי עדכון חומרה והפכתי אותו לנטול הגנות ובכונן הזה לפני ה"פריצה" העברת הנתונים היתה מהירה יותר ולאחר…
-
- 11 תגובות
- 993 צפיות
-
-
^^^ כשאני מחבר 2 HD בתור מאסטר וסלייב, וניגש אל שניהם בו זמנית, נגיד עושה קופי- פאסט של שני קבצים (אחד על כל כונן). הכוננים יעבדו במקביל או בטור (דרך הבקר...) במילים אחרות- יש לי שתי תוכנות שצריכות לרוץ במקביל- יש טעם לשים כל אחת מהן על HD ניפרד או לא? (כדי לא לקבל האטה של המחשב וזמני עבודה קצרים יותר) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מתלבט לגבי רכישת דיסק של 120-160GB. יש לי נסיון של שנים עם WD והם היו אמינים. אך SYGATE נותנים 5 שנים אחריות וWD לא, האם זה לא מראה על מוצר אמין יותר? אשמח לשמוע דעות בעיקר מותיקי הפורום - איזו חברה תחזיק יותר זמן כנראה? המאפיינים של המהירות והשקט חשובים אבל פחות מהאמינות מבחינתי. תודה אנשים
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
זה קורה לעיתים קרובות יחסית לאחרונה, המחשב פשוט לא מזהה את הקשיח החיצוני שלי שמחובר דרך USB, פשוט לא מופיע ב"מחשב שלי". רק לאחר שאני מנתק ומחבר אותו מס' פעמים רק אז הוא מופיע, זה עניין די מציק. האם זה אומר שהוא עומד לשבוק חיים? WD Elements 500GB
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
ראיתי קצת מידע על טכנולוגיית ה-SAS וזה נראה מאוד מעניין. האם זה אמור להחליף בעתיד לחלוטין את ה-SCSI הרגיל?
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, התקנתי חלונות 7 ולאחר ההתקנה אחד הכוננים (בחיבור SATA) אינו מזוהה - כלומר, אני רואה אותו בניהול הדיסקים, אך לא במחשב שלי וכו'. כיצד ניתן לגרום לחלונות לזהות את הדיסק כמו שצריך? תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
טוב קניתי את הHD הזה אתמול כי ממה שהבנתי הוא שקט מאוד. ואכן, דיי התפלאתי מרמת השקט שלו, ממש שקט, לא שומעים שהוא עובד במנוחה. הבעיה היא שכשמפעילים תוכנה או אפילו פותחים תיקיה עמוסה, יש רעש דיי מעצבן, הרעש של הHD הישנים כשהם "מתאמצים", רק יותר חלש. זה רעש מאוד מעצבן, האמת אני מעדיף HD יותר רועש במקצת (זה שקט לחלוטין במנוחה), מאשר את הרעשים המעצבנים האלה. בקניה התלבטתי בין הסיגייט למקסטור כי שמעתי שמקסטור דיי רועשים, האם זה נכון גם לכונן ה80GB SATA שלהם? שמעתי שהם עושים יותר רעש מהמתחרים אבל לא יותר מידי. להחליף למקסטור (ממש מהירים) ? (קניתי בKSP, ההבדל הוא כמה שקלים). או אולי לסמסונג? או שהכונן שלי ספציפי בעייתי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני צריך לשים כונן SSD בשרת לטובת קאש לאפליקצייה מסוימת. הכונן יחובר בsata2 כך שמהירות הכונן אינה פקטור. השרת מוגדר כקריטי ולכן אשמח לקבל המלצה לדגם אמין , ללא תלות במחיר. נפח: 120-128 GB. תודה
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. איזה דיסק קשיח הכי אמין והכי שקט בין? נפח: פחות מ-1TB. סל"ד: 7200. שיתאים ללוח Gigabyte P35-DS3. תודה.
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך לפי דעתכם קודם כל שני ההארד דיסקים הבאים של סמסונג 694ש"ח Samsung F4 EcoGreen HD204UI 500 ש"ח Samsung SpinPoint F2 EcoGreen HD103SI עכשיו ההתלבטות שלי היא בין שניהם רציתי לדעת האם יש הבדלי ביצועים בין שני ההארד דיסקים ואולי במחיר הזה אפשר למוצא משהו יותר טוב בתודה מראש מור בן
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
ןגר זאב עם כבש? http://www.cdfreaks.com/news/11660
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
... ניתן לקנות?
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מעשה שהיה כך היה. הלילה, נגנב מחשב נייד מבית קרובי משפחה. הם חשדו שזה מישהו שכבר גנב להם, איימו עליו, ובסוף הוא הודה שגנב הלילה, ומכר לאיזה נהג מונית ב-200 ש"ח. נוצר קשר עם הנהג. הוא אמר שהוא השקיע במחשב הבוקר ולקח אותו לאיזה חנות כדי ש"יסדרו אותו". הוא דרש עליו 800 ש"ח, וקיבל. עכשיו נתנו לי את המחשב, ומסתבר שרק מחקו את הקבצים כנראה. המחשב אפילו לא עבר פירמוט. (Win 7 HP) מישהו יכול לעזור לי לשחזר את הקבצים? יש תוכנה טובה ממולצת?
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אבקש לדעת מה ההבדל בין דיסק SATA ל- SATA2 והאם יש תאימות אחורה? כלומר, האם ניתן לחבר דיסק SATA2 ללוח אם שלפי המפרט שלו יש לו חיבורי SATA ?
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
שלום , מתלבט לגבי שלושה דגמים של דיסקים קשיחים בנפחים של 2 TB האופציות הן : iomega ego 2 tb LaCie Minimus 2tb Wd element 2tb אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון עם הכוננים הללו בעיקר השניים העליוניים מכיוון שאין הרבה ביקורות עליהם ברשת .
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש את של אינטל כמובן.. ויש את של גיגבייט.. יתרונות חסרונות?? (אני חושב שאם אני עושה על הגיגבייט אני מוריד עומס מה-NB (יש צורך בזה, במקרה של 0C).. או שאני מדבר שטויות?? לא יודע איך זה הגיע לפה... להעביר בבקשה למקום שצריך.. אולי בכלזאת?
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי קלטת DAT שכוללת גיבוי קבצי עבודה משנת 2000 על DDS-3, ניסיתי לאתר טייפ כזה אבל לא הצלחתי. מישהו יש לו טייפ שתומך או טייפ כזה שהוא יכול להשאיל רק להוצאת המידע? אם יש למישהו טייפ עם חיבור USB זה כמובן הכי טוב. אין לי בעיה גם להגיע רק להשתמש בטייפ להעביר את החומר, אם אתם באזור המרכז.
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי. אני רוצה להפטר מכונן הדיסקטים המטופש שיש לרובנו במחשב. הוא גדול, מאובק, מכוער ואין לו שום קשר לטכנולוגיה כיום(Disk On Key מישהו?). האם זה ייצור בעיה כלשהי ב-Boot של המערכת? מיותר לציין שאני מנתק אותו ואת חיבוריו כליל.
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד dell latitude 7490 , האם הוא תומך בSSD הזה עם NVME 1TB https://www.samsung.com/us/computing/memory-storage/solid-state-drives/ssd-970-evo-nvme-m-2-1tb-mz-v7e1t0bw/ תודה
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שלום לכם. ממש היום קיבלתי את ה- Seagate backup plus שהזמנתי ומיהרתי לבדוק אותו. המהירויות שצוינו בביקורות \ אצל משתמשים הגיעו לאזור ה100 Megabyte לשניה, אבל המקסימום שאני מגיע אליו הוא 70. בדרך כלל זה יותר באזור ה40 וכשמדובר בהרבה קבצים קטנים זה בערך באזור ה12. הכל מחובר דרך פורט USB 3 עם כבל מתאים (שהגיע יחד עם הכונן). רציתי לברר האם יש משהו שאני יכול לעשות בנוגע לזה, האם זה משהו נורמלי וכדאי להתרגל, או שיש עילה להחזיר את המוצר? תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - לוג של קריסטל דיסק מארק ----------------------------------------------------------------------- CrystalDiskMark 3.0.3 x64 © 2007-2013 hiyohiyo Crystal Dew World : http://crystalmark.inf…
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-