אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
היום החלפתי ארד דיסק 30GB 7200RPM של Maxtor שהיה אצלי כבר שנה וחצי והתחיל להראות סימני גסיסה...המוכר הביא לי בתמורה אליו ארד-דיסק 40 ג'יגה של WD הארד-דיסק הקודם היה מחובר כארד-דיסק משני לארד-דיסק המרכזי (Maxtor 80GB-8MB-7200RPM ATA133 DMP9) שעליו היתה מותקנת מערכת ההפעלה כשהבאתי את הארד-דיסק של WD התקנתי עליו windows xp pro כמו בארד-דיסק השני , הבעיה היא שכשאני מחבר את שני הארד-דיסקים ביחד אז המחשב מזהה רק את ה WD ולא את ה Maxtor וככה זה נתקע בדוס ...ניסתי לשחק עם הג'מפרים אבל זה לא עוזר *כשאני מחבר כל ארד-דיסק בנפרד אז הם עובדים בלי בעיה *אולי הבעיה היא ??? ... שעל ה WD מערכת הקבצים היא NTFS וב Maxtor המערכת היא על FAT32 ? ...כי אני יודע שזה עלול לעשות בעיות ... *המט…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם: ASRock P4i65G אמרו לי בחנות שיש סאטה ואטא משהו כזה..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכם. אני מחפש צורב DVD חיצוני לנייד של HP . משהו נורמלי שישמש לגיבוי קבצים ,תמונות וסרטים בייתים. תקציב עד 400 ש"ח מבקש עזרה כי אין לי שום ידע בנושא הנ"ל. או שיש הצעות למשהו טוב יותר מהנתון מעלה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סופ"ש נעים לכולם :-) הזמנתי לי מחשב חדש עם Z77. חבר שלי עם אותו לוח אם עשה RAID 0 לשני כונני הSSD שלו וקיבל ביצועים פנומינליים של 1GB לשנייה, וכמובן הWINDOWS עולה תוך 7 שניות. אני מתכוון לעשות בדיוק את אותה פעולה. ופה נכנס האבל.... אבל במחשב הנוכחי יש לי 2 כונני 500GB שעובדים היום בRAID 0, הייתי רוצה ליצור שוב את אותו מצב שהם יעבדו בRAID 0. אבל - אני בטוח שאם אני אעשה שני מערכים של RAID 0 באותו בקר "מסכן" הביצועים יפגעו. חשבתי לעצמי - אולי כדאי שאני אקנה בקר PCI-E ואשתמש בו לכוננים המכניים. יש טעם ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה ניתן להשיג מתאם SATA -> PATA? וכמה עולה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדיוק אותו סיפור שקרה שני ת'רדים מתחתי. הדיסק התחיל לעשות תיקים בטירוף וכל הבוקר לא עלה. כרגע התעורר לחיים ואני עוסק בגיבויים אחרונים. בבוקר ראיתי את ההודעה המזעזעת disk error. השאלה היא כזאת. הדיסק נקנה לפני כ-8 חודשים בפלונטר זצ"ל. למי פונים בישראל על מנת לממש את האחריות???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתם שיש רכיבי חומרה שאופנת שילוב נוריות הלד פסחה עליהם? לקינגסטון יש הפתעה עבורכם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
חבר פנה אלי עם בעיה, כבר בהתחלה כשמדלקים את המחשב, אחרי קריאת הכוננים, אני מקבל את ההודעה הנ"ל: smart failure preaicted on primary master: maxtor 5To30h3 ואזהרה שכדאי שאני אבצע גיבוי מידי לפני שילך לדרכו הדיסק הקשיח. ואז יש לי שני אפשרויות F1 או DEL להכנס לביוס, כל בדיקה שלי בביוס לא שינתה את ההודעה. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכירו את כונן האחסון הססגוני ביותר שנוצר עד היום - ואת המוצר הראשון בתחום מבית Gigabyte שמחליטה להצטרף לחגיגה באיחור אופנתי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם יש דבר כזה כמו בכותרת ועוד במחיר שפוי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה את ה-Maxtor 80GB 7200RMP 8MB S-ATA. מישהו יודע אם כדאי או לא? מה שאני יודע זה שהוא זול לגמרי- קצת יותר מ500 ש"ח בשביל 80GB ועוד S-ATA! אז מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה שממליצים כאן הרבה על Seagate אז תהיתי אם אתם לא מודעים לבעיית האמינות שלהם. חברת Backblaze בעלת חוות שרתים עם 27,000 דיסקים פרסמה בתחילת השנה את נתוני התקלות של הדיסקים בחווה. אתם יכולים לקרוא כאן http://blog.backblaze.com/2014/01/21/what-hard-drive-should-i-buy מספר התקלות בדיסקים של Seagate היה די גבוהה. Hitachi דווקא קיבלה ציונים מאד טובים. עכשיו ברור שהדיסקים בבית לא עומדים בעומסים שיש בחוות שרתים ויתכן שהנתונים האלו לא רלוונטים למשתמש הפשוט אבל בכל זאת זה פרמטר שיש להתחשב בו.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynetshops.co.il/ItemDetails.aspx?auction_id=22978401 עולה די זול לעומת כונן דומה מאותה הסדרה: http://www.ynetshops.co.il/ItemDetails.aspx?auction_id=22983511 מה הקאץ'? הייתם קונים את הראשון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לרכוש צורב dvd והתקציב שלי הוא עד 300 שקל. אני מעונין לקנות רק ksp אכשיו השאלה איזה צורב הכי טוב שם? או שבכלל עדיף לקנות ממקום אחר כי יש מיבחר יותר טוב? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר הסבר במילים פשוטות מה זה ולמה זה טוב? האופציה היתה דלוקה אצלי עד שיום אחד המערכת הפעלה החליטה שלא בא לה לעלות יותר והוציאה לי מסך כחול בזמן הבוט, וכך עד שביטלתי את האופציה של AHCI. עכשיו כבר החלפתי הרדיסק והתקנתי מחדש מערכת הפעלה ובמקרה נזכרתי באופציה הזאת, חזרתי לביוס הפעלתי אותה ושוב מסך כחול (כבר עם הכונן החדש ומערכת הפעלה חדשה), אז פשוט ביטלתי שוב והכל עובד יפה. אבל מסכרן לדעת מה יכולה להיות הסיבה למסכים הכחולים כשהאופציה דלוקה והאם היא באמת חשובה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, ראיתי את הדיסק הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=10092 Samsung ecogreen 1TB אך המהירות שלו היא 5400 RPM הכונן מיועד לפעילות של סרטים תמונות ועוד פעולות של אחסון וכל מה שסטרימר עושה. האם המהירות תספיק להקרנת סרטי בלו ריי 1080P הכי כבדים? או שעדיף ללכת על כונן 7200 RPM ? האם אורך החיים של כונן 5400 RPM הוא ארוך יותר מאשר כונן 7200? תודה!.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז ככה... זה סיפור די ארוך אז אני יכסוך ממכם ורק ישאל את השאלות שנתקלתי בהם. 1.מה יותר מהיר? שתי דיסקים IDE RAID 0 או דיסק יחיד שמחובר ב SATA? 2.האם יש הבדל גדול בין דיסק חיצוני שמחובר ב USB 2.0 לדיסק פנימי שמחובר ב SATA? אני יודע שהמהירויות על נייר ממש שונות אבל אני גם יודע שאין דיסק שמעתיק 3GB לשניה אז אני בטוח שכו המספרים האלו קצת לא נכונים במציאות. 3.האם אפשר להריץ מערכת הפעלה ומשחקים ותוכנות מדיסק חיצוני שמחובר ב USB 2.0? או שזה ירוץ ממש ממש לאט?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה מיוחד ב- special version של WD? מה ההבדל בין הכוננים האלו לרגילים? והאם עדיף SATA באותו גודל (אבל בלי מטמון של 8MB)? תוספת: SATA בלי באפר עולה יותר זול מהרגיל עם הבאפר. SATA עם הבאפר עולה 60 שקל יותר. מה יותר כדאי?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מדיות DVD RW כולל מאיפה לקנות... אני צריך 2-3 דיסקים לא יותר... רצלוי + כדי שיהיה אפשר לעשות ביטסטינג... בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הכונן הזה? והאם הוא מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-