אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב חדש יחסית עם הארדיסק של WD120G JB שאני פותח תמחשב לפני שהוא מעלה את הווינדוס זה רושם A disk read error occured ואני צריך לעשות ריסטרט וזה עוד פעם חוזר כשאני מוציא את הכבל IDE של ההארדיסק זה מסתדר ומעלה את הווינדוס עד הפעם הבאה שאני עושה ריסט מה הבעיה פה?
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי זכרון פלאש מזויף מסין, ואני מעונין להחזירו לנפחו המקורי, ולפחות להשתמש בו בנפחו הקטן, ולא לחשוש לאיבוד חומר. מישהו התנסה בתוכנה כזאת? שמעתי שיש תוכנות שמסוגלות להרוס אותו מבלי אפשרות שימוש כלל. אשמח להתעדכן! - - - תגובה אוחדה: - - - מצאתי מאמר באתר שכל עיסוקו הוא חשיפת זכרונות מזויפים ומלחמה במזייפים, ויש שם מאמר שלם בכתובת הבאה: http://flashchiptech.wordpress.com/2011/07/13/fixing-fake-sd-sdhc-cards-is-it-possible-what-are-the-problems-and-challenges-what-software-to-use-to-test-for-flash-memory-fake-chips-is-there-a-free-download-to-check-flash-drives-and-memory-car/ המסקנה של הדברים שהדבר כמעט ובלתי אפשרי. בדיסקונקי הדבר עוד יתכן, אך בזכרון פלאש זה כמעט ולא אפש…
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני מתלבט בקשר לדיסק קשיח... מה עדיף? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה!
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שכבר רצו פה עשרות(אם לא מאות) שאלות בקשר למדיות לצריבה של ורבטים אבל לא מצאתי שאלה דומה למה שאני עומד לשאול. אני שוקל לקנות את המדיות הללו לצריבה: http://cgi.ebay.com/5-Verbatim-bluray-dvd-video-50GB-4X-blu-ray-blank-media-/280685057648?pt=BI_Blank_Media&hash=item415a221670 איך אדע מי היצרן שלהן בפועל(Taiyo Yuden או סתם יצרן עלוב) ? האם מישהו התנסה איתן? ואם לא אלה, מישהו יכול להמליץ על משהו אחר(שלא יפער בור בכיס)? תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
הורדתי משחק במחשב שלי והוא שוקל 5.3G ואני רוצ ה להעביר אותו למחשב של אחי המשחק הוא קובץ ISO קןבץ בודד ואין ברשותי זיכרון נייד בגודל הזה. האם אאפשר לחלץ את הקובץ באמצעות DEAMON TOOLS ולצרוב אותו בחלקים אם כן איך עושים זאת ? ואיזו עוד אפשריות יש לי האם כיווץ יקטין את זה לגודל שנכנס בדיסק DVD?
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
קראתי את הסטיקי , לא הבנתי ככ אם הוא מעדוכן או לא אני רוצה לקנות 500gb דיסק פנימי איזה דגמים הכי מומלצים כרגע ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום על איזה מערך רייד אתם ממליצים לי ללכת , יש לי 4 הרדיסקים של 300gb 15rpm ובקר של lsi , בעיקרון מה שאני רוצה שיהיה על ה vd שיווצר הוא מידע (גיבוי) שממנו אני יקרא (חייב להיות קריאה וכתיבה מהירה של קבצים), האם raid 5 הוא המתאים? שמעתי שהביצועים של המערך הזה לא משהו....
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
האם ה-Nec 2510A קושחה 2.15 תומך bitsetting? אם לא האם קיים עידכון firmware רשמי המוסיף את האופציה הזאת? בכל מקרה חיפשתי בכלל עידכונים רשמיים ולא כל כך מצאתי, איפה הם נמצאים? ואם אנחנו כבר בשוונג איך מפעילים את זה?
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
קניתי DOK של 64 ג"ב, אולם בפועל יש בו רק 54.8 ג"ב, האם זה הגיוני?? אמנם תמיד אני יודע שבפועל הנפח קטן מן הרשום בו, במקום 16 ג"ב מופיע 14.9 זה בערך הפסד של 7%, אך כאן זה הפסד של בערך 13% !! האם זה לגיטימי? האם יש איזשהו תקן מסוים בענין?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד לנובו מערכת הפעלה ויסטה. בכונן C יש לי 120G היום רציתי לגבות את המחשב אבל אני מצליח לראות רק 44G . מה זה אומר ? איפה נעלמו לי עוד 60G תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני בדיוק מחפש כונן קשיח חיצוני לצורך גיבוי למשרד קטן ונתקל יחד עם השמות והדגמים המוכרים של WD, סיגייט וכד' גם בחברה בשם Silicon Power. חשבתי בהתחלה שזה אולי איזה "מותג מדבקה" שכזה אך נראה שלא. יצויין גם שלפי מה שראיתי הם מעט יקרים יותר מהחברות המוכרות. מישהו יכול להרחיב קצת את היריעה אודותם ואודות המוצרים שלהם? עריכה: כמובן שיש את הביקורת פה בזון(http://hwzone.co.il/hardware/reviews/storage/SiliconPower_ArmorA80) אך אני מחפש אולי עוד קצת מידע מלבד "חברה חדשה יחסית שעוסקת באחסון"
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר טיולון קטן למחסן נימצאו 2 מגירות HOT SWAP של קומפאק עם 2 הרדיסקים סקאזי 18 ג'יגה כל אחד ואיזה 100 מטר של כבל אופטי... הייתי רוצה להשמיש את ההרדיסקים האלה למחשב שלי האם זה אפשרי בלי הוצאות גדולות מדי?אולי איזה מתאם בין סקאסי לסאטה... או IDE... או שעדיף לקנות איזה בקר זול? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת, האם כל רעש שמגיע מהמחשב מעיד על תקלה? לאחרונה התחיל מחשב של חבר טוב שלי (לא מוכן להרשם המעפן ), לעשות רעשים. הכונן משמיע מעין חריקות שקטות כאלה. למי שמכיר - זה נפוץ במחשבים ישנים ודיסקים ישנים - מעין רעשי סיבוב אבל בקול גבוה יחסית. בקיצור - האם כל קול כזה = תקלה? האם כדאי להקדים תרופה למכה ולטפל כל עוד הכונן עובד? ושאלה שנייה - האם ניצול אחריות חייב להיות בחנות בה קניתי, או שכל חנות יכולה לנצל עבורי את האחריות (אם אני אבקש מספיק יפה )? תודה רבה לעוזרים ושבת שלום!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני צריכה מעט מידע. יש לי CORSAIR FORCE 3 240GB ולוח אם GA Z68P-DS3 יש משהו שאני צריכה להגדיר בלוח לפני ההתקנה של הSSD? יש על ה SSD מערכת הפעלה בתולית, אני מתכוונת לנתק את הHDD אח"כ לחבר רק את ה SSD, להעלות את מערכת ההפעלה ולהתקין דרייברים. אח"כ לכבות שוב... ורק אח"כ לחבר את הHDD. אז האם צריכה להגדיר משהו בביוס? להכין משהו לפני...? ועוד שאלה אם מישהו יודע: אם ארצה למחוק ולפרמט את ה SDD לGPT, האם אצטרך לשנות משהו בביוס? (לא לשכוח שיש עליו מערכת הפעלה והוא לא RAW) ובהמשך לכך: האם אוכל להשתמש ב DISKPART ולבצע CLEAN רגיל בכדי להפוך אותו ל RAW? (ואח"כ לאתחל? הבנתי שהמצב RAW המחשב מציע בעצמו פירמוט ל GPT א NTFS) תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי את הצורב היום. התקנתי אותו (היה קל מאוד, מזוהה צ'יק צ'ק) הכנסתי DVD ריק, כדי לבדוק מהירויות ב- Nero CD-DVD Speed, הוא "צרב" מצויין (X20) ניסיתי לעשות עוד כמה בדיקות אבל מאז הוא השתגע: לא מוכן לקרוא שום DVD שהכנסתי. אלא רק דיסק אודיו... מישהו נתקל בבעיה ? יודע איך לעזור לי? HF
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבל את הכתובת המדוייקת? אני לא מצליח למצוא באתר שלהם... תודה, יאן
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתלבת בקניית דיסק קשיח. המפרט הכללי שאני רוצה זה: 120GB, SATA, 8MB Cache, 7200RPM. זה הכל פחות או יותר. ראיתי בזאפ 4 הצעות מעניינות: 3 מהם דומים בכל הקרטריונים עם הבדל של 20/30 ש"ח במחיר וחברות שונות: Maxtor, Hitachi, Westren Digital והרביעי הוא גם של Western Digital אך הוא מכיל 160GB והוא יקר סה"כ ב- 50 ש"ח. שאלה ראשונה איזה חברה כדי מכל בחינה אחראיות, ביצועים, איכות וכו'? ושאלה שנייה הכונן של WD הכי זול ב- 120GB וגם של 160GB, אבל באתר שלהם כתובה ההערה הבעה לשתי הכוננים הללו: Time-limited error recovery (TLER) improves compatibility with RAID adapters; prevents drive fallout caused by the extended hard drive error-recovery processes common to des…
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב pioneer 111d אני צורב די הרבה בדיסקים רב פעמיים פתאום יום אחד אני רוצה לצרוב זה לא מזהה שזה דיסק רב פעמי, חשבתי אולי הלך הדיסק קניתי חבילה של ורבטים רב פעמיים הצבעוניים האלה וגם לא עובדים, כאילו אפשר לצרוב עליהם אבל רק פעם אחת ואחר כך אי אפשר למחוק אותם. היה לי נרו 8 מחקתי אותו התקנתי נרו 7 לא עובד , ניקיתי את המחשב מכול הקבצים של נרו ולא עובד :-\ מה אני יכול לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
האם דרך DATA או האם דרך VIDEO CD? (כאשר ניסיתי דרך DATA אז נדפק לי הדיסק. כאשר ניסיתי דרך VIDEO CD אז סרט בנפח של 690-700 MB בכלל לא נכנס לי בדיסק) אולי דרך אחרת? (מדובר על סרטים בנפח של 690MB-720MB בממוצע)
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי 2 הרדיסקים בנפח 250GB - האחד הוא WD 2500YS והשני הוא סיגייט, באותו נפח, למרות שאני לא זוכר את הדגם שלו. האם RAID 0 ביניהים בעייתי ?
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
זהו המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6750 BOX Asus P5K Western Digital 250GB SATA II 16MB AAKS ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 הייתי רוצה להוסיף עוד כונן 160GB, אבל אני רוצה לשמור על ביצויים מירביים... אז כדאי לי לקחת 160GB או פשוט כדאי לקחת עוד אחד כמו שיש לי???
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לאחר שהמערכת נפלה לי (הדיסק הקשיח מת לי) ניסיתי להתקין את ה-WinXP על דיסק חדש, לאחר שהוצאתי את הישן כמובן. אלא מה, בזמן התקנת WinXP למערכת שבה הדיסקים מוגדרים כ AHCI יש להכניס דיסקט דריוור בזמן ההתקנה וגיליתי כי כונן הדיסקטים שלי כנראה תקול או שכבל המתח דפוק. האם ניתן להשתמש בכונן דיסקטים חיצוני (USB) בזמן התקנת WinXP? האם תוכנת ההתקנה תזהה אותו כ A וכונן דיסקטים תקין?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
המחשב שלי : LIAN-LI Full Tower Case PC-O11 Dynamic Black ZOTAC Gaming GeForce RTX 3080 AMP Holo 10G Corsair DDR4 24GB 3200 AMD 3rd Gen Ryzen 7 3800X Corsair RM1000x 1000W PSU 80+ Gold Modular Gigabyte X570 Gaming X 2560x1440 , "27 Samsung Odyssey G5 SSD 256GB HDD 2TB HDD 4TB יש לי Hynix HFS256GD9TNG-62A0A - 256GB M.2 PCIe NVMe 2280 MLC 3D-Nand SSD Solid State שמותקן עליו מערכת ההפעלה WIN 11, זה לא מספיק מקום ה256GB ,כבר כמה שנים שאני רוצה לקנות SSD של 2TB (מעדיף מKSP) עד 800 ש"ח ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה מה מתאים ללוח אם שלי ? איך אני מחבר ssd NVMe או SATA3 ? פעם כבר התקנתי WIN 11 על הssd שיש לי , אבל כבר היה עליו WIN 10 , אם אני קונ…
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בהגדרות החיסכון בחשמל של WIN ניתן להגדיר כיבוי אוטומטי של הדיסק לאחר פרק זמן מסויים. שמעתי שהדבר לא "בריא" לדיסק. האם נכון הדבר? האם בטוח להגדיר את הכיבוי?
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה בבקשה תצילו אותי הלך לי הרבה חומררר בהרדיסקקקק.... היה לי 2 מחיצות של 20 ג'יגה כל אחת ורציתי לאחד בניהם עם התוכנה Partition magic 8 אחרי שהפעלתי את המחשב מחדש כדי שהפעולה תתחיל בסוף הפעולה ניתנה לי הודעת שגיאה...(משומה לא זוכר מה היתה השגיאה אבל לא משנה כ"כ עכשיו) ומה שקרה זה שעכשיו יש לי רק את אחת המחיצות והמחיצה השניה נעלמה.... ניסיתי להכנס לUnlocated שבו היתה המחיצה שנמחקה ולבצע חיפוש Undelete ולא נמצא כלום ...... מה אני יכול לעשות כדי לשחזר את המחיצה ואת החומר שהיה עליה ?? ??? בבקשה תעזרו לי אני מתחנןןןןן... תודה רבה מראש !!!!!!! גם למי שלא יודע איך אבל נכנס וניסה לעזור..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-