אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרכוש Disk On Key חדש ואני מתבלט בין שני הדגמים האלה, Corsair Voyager 8GB ל-SanDisk Cruzer Contour 8GB. הבנתי ששניהם מהירים מאוד וההפרש הכספי בינהם הוא זניח, יש למישהו תובנות בנושא? למי יש ביצועים טובים יותר? מי אמין יותר? ובכלל מי יותר? הצעות, הערות, הארות ושאר ירקות יתקבלו בברכה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הארד-דיסק נוסף לזה שיש לי כעת. השימוש שלו יהיה בעיקר על המחשב, אבל אני כן מעוניין להעביר אותו בין מחשבים מדי פעם (נגיד פעם בחודש). שאלה נוספת היא אם יש הבדלי מהירות ביניהם... עזרה בבקשה ???
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב עם מעבד אינטל E7400 , זיכרון RAM של 2G ודיסק קשיח בגודל של 320GB. בקשתי שיחלקו את הזיכרון ל3 כוננים כאשר בכונן הראשון שבו תותקן windows XP יהיה 50GB ובשני הכוננים יהיו 135GB כל אחד. האם זה המצב האופטימלי מבחינת זיכרון? נראה לי שאפשר להשאיר בכונן של מערכת ההפעלה רק 20GB או פחות כי אני מתכוון להתקין שם רק את מערכת ההפעלה ואת שאר התוכנות אני אתקין שני הכוננים הנוספים. מה אתם אומרים? יניב
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
המטרה של הHD החיצוני הינו לגיבוי. יש סרטים, שירים, פרקים ותמונות שתופסים מקום נכנד. היתי רוצה דיסק שגודלו יהיה בין 320-500 ג'יגה. וכאן אתם יקיריי נכנסים לעזור לי למצוא את הHD המתאים גם לכיסי וגם שלא "יתפרק" אחרי כמה חודשים. התקציב עומד על כ400 ש"ח ראיתי בKSP את הנייד הזה "FreeAgent Desk 500GB 3.5'' External HDD USB 2.0" מחירו 350 וגם את זה My Passport Essential 320GB 2.5 Inch External Portable HDD USB 2.0 מחירו 365 האם הם טובים? או שיש לכם המלצות אחרות? שאלות שיש לי 1. נתקלתי בהודעות שנט שאפשר לחבר את הHD הנייד לנגן דיוידי, יש לי פיוניר 470 האם זה אפשרי? 2. מה זה לעזאזל סאטה, שכולם מדברים עליו? מצטערת על החוצפה אך אני צריכה תשובה עד 9.6.09 תודה רבה על עזרתכם !
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
האם אפשר לקבל הסבר מקיף ומפורט על RAID מה זה, למה זה טוב,ואיך בדיוק עושים זאת (לי יש ויסטה64). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
יש לי HDD עם חיבור SATA ואני מעונין להוציא ממנו כבל USB בנוסף, כדי שאוכל להעביר בקלות קבצים למחשב אחר מדי פעם. אז בעצם אני צריך מתאם של SATA ל SATA + USB או ל2 SATA יש דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
חיברתי כונן IDE ישן למחשב שלי, והוא לא זוהה במערכת ההפעלה. (לא הופיע לי כונן חדש) כשנכנסתי לניהול המחשב => אחסון => ניהול דיסקים, ראיתי את המסך המצורף, אבל לא יכולתי לעשות כלום עם המחיצות חסרות השם. מה אני צריך לעשות כדי להפוך אותן לכונן/כוננים נגישים במחשב? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי, לפני חודשיים קניתי מחשב עם ליבה כפולה Q8200 בעל זיכרון של 4 ג'יגה. כיום לאחר שימוש לא מסיבי במיוחד בכונן C כבר אין לי מקום להורדת תכנים כמעט . כשאני בודקת את המאפיינים של דיסק C רשום שיש בשימוש 28.7 GB ומקום פנוי 1.1 GB. איך יכול להיות שלאחר תקופה כ"כ קצרה כבר אין מקום להוריד דברים נוספים למחשב ? אני חייבת לציין שנראה לי שמי שהתקין לי את המחשב כנראה לא היה מומחה גדול כי המחשב הקודם שהיה לי היה הרבה יותר ישן והיה בו מקום להורדת הרבה יותר דברים. יש למישהו מושג איך אני בודקת את כל הנושא הזה ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים של WD אחד 320 ואחד 1000 אני רוצה לחבר אותם. איך אני עושה את זה?(זה אפשרי בכל דיסק?) מה זה נותן חוץ משזה הופך את שניהם לאחד בעני מערכת ההפעלה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. ברשותי צורב של LITE-ON מדגם LH-20A1P. הצורב בן כשנתיים ולאחרונה מתחיל לזייף בכל מה שקשור לצריבת CD-R. אשמח להמלצה על צורב חדש (חיבור IDE) שידוע כצורב איכותי ואמין, עם אפשרות לסריקת שגיאות. ממש לא איכפת לי גם אם יעלה 300 ש"ח אם צריך... (יש לי הרגשה שעם הירידה הדרסטית במחיר, ירדו גם איכות החומרים והייצור).
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אהלן קניתי קונן חיצוני של WD והבעיה היא שהוא הגיע עם FAT32 ואני רוצה לשנות ל NTFS מבלי לפרמט אותו יש אפשרות לעשות את זה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. יש לי שתי מערכי RAID במערכת שלי אחד של ה OS שכולל 3 כונני SSD של OCZ Vertex 60GB השני כולל 3 דסקים של - WD 1001FALS Caviar Black גם כן ב RAID 0 תראו בבקשה את התמונה הבאה.. מה שמוזר זה שהתוצאה העליונה היא של מערך ה SSD ???... שניראה לי קצת נמוך אפילו לכונן אחד אז בטח שלמערך RAID 0 X 3 וגם התוצאות של המערך של WD מוזר (לטובה) ניראה לי קצת לא הגיוני.. ממוצע של 56318MB/sec קריאה ?.. הלוח שלי זה: ASUS P6T DELUXE V2 הבקר של הלוח: Marvell 88SE6111 win 7 :OS ואם זה משנה משהו אז הגדרתי את המערכים דרך הביוס (לא בדיוק ביוס אבל דרך ההגדרות של הלוח - "Ctrl+I") והתקנתי את ה RAIDים לפני שהתקנתי את המערכת. זהו.. תודה רבה ושבוע טוב לכולם, מתן.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שני כוננים, כונן C שעליו הוינדוס, ועוד כונן שחילקתי ל3 חלקים. אחרי שעשיתי פירמוט למחשב (כונן C בלבד כמובן), וינדוס כבר לא מזהה לי את הכונן השני, וזה למרות שהוא מזוהה בביוס. איזהשהם רעיונות? ד.א. יש לי עליו הרבה מידע אז אם אפשר רעיון שלא יכלול פירמוט. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני צריך הארדיסק עכשיו הטווח מחירים שלי זה 200 ש''ח ראיתי כבר ב200 ש''ח הארדיסקים בכל הגדלים ולא נראה לי הגיוני , אז אני מבקש המלצה לאחד שנחשב לסביר , ושיהיה מינימום 160GB
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לבדוק אם יש אופציה לעשות סיסמא להארדיסק החיצוני, כך שלא תהיה אופציה למחוק קבצים מבלי להקיש את הסיסמא תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הארדיסק אחד במחשב, פתיחת קובץ RAR של 700 מגה איטית מאוד, עצירה בהתקדמות הפתיחה לכמה שניות ואז ממשיך וכשעובדים עם תוכנה אחרת היא נתקעת לרגעים ואז ממשיכה לעבוד וכו' מה הכי סביר שהבעיה? המחשב עובד בסדר כאשר אין שימוש בהארדיסק (פתיחת FIREFOX תהיה איטית אבל ברגע שזה בזיכרון זה עובד מהר) עריכה : התוכנה של WD לבדיקת שגיאות בהארדיסק מוצאת את הארדיסק תקין וכל הדברים ש SMART בודק "עובר"
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שלושה הארדיסקים במחשב שלושתם מחוברים בsata 2 .שלושתם של ווסטון דיגיטל. אחד של 160 גיגה אחד של 500 ואחד של 320 גיגה. ההארד דיסק של ה- 320 גגיגה הוא הראשי ועליו מותקן הווינדוס. מאז שקניתי את המחשב שזה לפני שנתיים בערך, החלפתי את ההארד דיסק הזה בערך 4 פעמים ע"י האחריות וכל פעם מחדש הוא מתקלקל שוב. אז אחרי הפעם השלישית חשבתי שזה לא הגיוני שכל הזמן ההראד דיסק החדש וזה שמותקן עליו ווינדוס מתקלקל ואילו ה- 2 האחרים שבמחשב עובדים טוב. יתכן אולי שזה החיבור שלו ללוח אם ? או הקבל עצמו של ה sata? שגורם שלתקלות.. אז בכל זאת, החלפתי קבל והחלפתי כניסה בלוח אם שאליו חיברתי את ההארד דיסק וחשבתי שנפתרה הבעיה. אך לא, כעבור חודשיים בערך עד היום גם הוא נהרס ושווק חיים. עכשיו אני מ…
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש בדרך לקנות צורב חדש מה עדיף SATA או IDE, יתרונות חסרונות ? לפי ההגיון הפשוט שלי SATA אמור להיות יותר מהיר לא ? תודה רבה לכול המתייחסים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! רציתי לברר האם ואיפה ניתן להשיג שנאי חשמל שמתאים ישירות לתקעים שבשימוש בארץ (ללא שימוש במתאמים שמולבשים על מוצרים של 110V ומתנתקים מהשקע תוך כדי שימוש). עם דגש על שניים שאני צריך דיי דחוף: WD ELEMENTS VANTEC NEXSTAR3
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
סיגייט באמת עד כדי כך גרועים שהמחיר של ווסטרן דיגיטאל כפול משל סיגייט?!
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
כלומר, יש לי 5 דיסקים קשיחים במחשב ואני רוצה להעביר אותם מחוץ למחשב אל תוך מארז מיוחד של דיסקים קשיחים. יש דבר כזה? מארז שאפשר לשים בתוכו כמה דיסקים קשיחים, מאווררים ויציאת USB למחשב. שאלה נוספת, מישהו מכיר את מארזTAGAN TWIN-ENGINE BLACK http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2819&products_id=21088 יש ביקורות עליו?(לא מצאתי)
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס דגם: Asus P4v8x-x בעל בקר SATA1. מה הגודל המקסימלי של דיסק קשיח שאני יכול לחבר ? אפשר לקבל המלצה לדיסק קריר בטווח מחירים עד 600 ש"ח ? כל עזרה תתקבל בברכה לצערי הכונן הקשיח שלי התחיל לתקתק אז לפני שהוא שובק אני רוצה להעביר את כל החומר לדיסק קשיח חדש.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
בסטיקי ראיתי המלצה לPioneer DVR-115D & DVR-116D, אבל לא ממש הבנתי את היתרונות\ חסרונות שלו... אני צריך משהו שלא יעשה לי בעיות עם דרייברים ונירו 6, ושיצרוב טוב עד CD וDVD (במיוחד סרטים...) רעש ומהירויות גבוהות במיוחד לא כל כך חשוב לי... ב4 השנים האחרונות היו לי 2 צורבים של LG שהיו סבבה, אבל אם יש משהו טוב יותר- למה לא לבדוק? רצוי משהו שאפשר קנות מנועה או זיגזג (עם עדיפות לנועה)... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-