אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני הרדיסק של 500 ג'יגה (WD) ,מערכת הפעלה ויסטה 32,האינדקס כוננים לא מופעל,זה נורמלי שהיא מהבהבת ככה?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם כבר תקופה שאני דוחה קניית כונן קשיח ומוחק דברים מחוסר ברירה כרגע ראיתי באתר וואלה פרסומת להארד דיסק חיצוני של סמסונג (1000GB) במחיר מצוין (400 שח). רציתי לדעת אם יש פה איזה שהוא קטץ' והאם הוא נחשב להארד דיסק טוב דגם: HX-DU010EB http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSHXDU010EB במידה ולא אני אקנה את אחד מההארד דיסקים המומצלים בסטיקי (איזה מהם הכי מומלץ, יש שם 2, גם של סי גייט וגם של סמסונג באותו מחיר, איזה מהם עדיף?) תודה רבה לכם.
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מעוניין שתביאו לי המלצה על HD פנימי למחשב בנפח של 320G חשוב שיהיה SATA2 תודה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
מה קורה??? האם שאני מבצע וייפ למחשב זה מוחק את כל הארדיסק או שאני יכול לבחור רק כונן מסויים? תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום. יש לי בדיקה של הארדיסק SEAGATE בגודל 1 TB מהסידרה החדשה 7200.12 (שתי פלטות של 500 ג'יגה ו 32 קאש). משום מה יש שני דברים שנראים שהם לא על 100 אחוז (חוץ מטמפרטורה אבל הוא כרגע בחוץ ללא מאורר ישיר), למעשה אפילו יש אזהרות וצריך לציין שמדובר בכונן חדש שאפילו לא נוצרו עליו מחיצות והוא סה"כ עבר איזה בדיקה וחצי של MHDD ו שליש בדיקה של סיגייט TOOLS. מישהו יכול לעזור לי לפענח מה בדיוק אומרות תוצאות הבדיקה ובעיקר שני הסעיפים שנמוכים יותר ? מדובר בבדיקה שיש בSPEEDFAN (אשמח לשמוע על תוכנות יותר מומלצות). הסיגייט זה התמונה הראשונה, התמונה השנייה היא של כונן ישן יותר בערך בן 2 של WD שגם שם אני לא מבין מה המשמעות והאם יש משהו לא תקין. תודה לכולם . [attachment deleted by adm…
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין סוגי המדיות? מה ההבדל בין DVDRW- לבין DVDRW+ ויש עוד סוגיים אני צריך את זה בכדי לדעת איזה מצלמת וידאו דיגיטלית מקליטה על מדיה לקנות תודה
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני לא הכי מבין בהארדיסקים ואני נוסע לחו"ל בבוקר, כשאני מגיע לחנות - מה אני צריך לבקש? (כי אני ידוע שיש סוגים של חיבורים ללוח אם וכאלה כמו SATA וכו') יש לי לוח אם MSI P4M890 עריכה: אני מעוניין לקנות הארד דיסק בקיבולת של טרה בייט, לא משנה לי רועש לא רועש וכו' - משתמש במערכת הפעלה ויסטה ואולי Windows 7 בקרוב. מה משתלם לקנות, אם אין את הסוג הספציפי שאתם אומרים מה אני צריך לבקש? יש מצב שאולי בבאג בדיוטי פרי יש דברים במחירים סבירים וזה טוב? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שאני עובד עם 2 הארדיסקים אחד של 250 אחד של 750... פתאום יום בהיר אחד ה750 החליט שהוא נעלם ואני לא יודע כבר מה לעשות... הוא בכלל לא מזוהה בביוס פתאום ולא נגעתי בכלום שזה ממש מוזר... בדקתי מגעים החלפתי כניסות איפסתי ביוס ניסיתי עוד כל מיני דברים שום דבר לא עזר יש לי מישהו אולי מושג? תודה מראש לכל העוזרים ושבוע טוב...
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נייד COMPAQ PRESARIO 2100 מאושפז כבר כמה שבועות ההארד דיסק גמור וצריך אחד במקומו. הנייד משמש לצרכים בסיסיים של אינטרנט ואופיס לכן אני מעדיף לקנות אחד משומש. בעבר היו לי מספר כוננים שחילקתי וכעת אני מניח שהגיע זמני.. שאלתי בכמה מעבדות מחשבים אבל לא מצאתי. אם יש למישהו מושג איפה אני יכול להשיג או אם מישהו רוצה למכור בבקשה צרו איתי קשר. תודה רבה.. X
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מה נשמע חברים!? בגלל בלאגן מצטבר ובעיקר כפלי קבצים בין הלפטופ לנייח החלטתי לקנות הארד דיסק נייד ע'מ לגבות עליו את כל הדברים החשובים ולאחסן בו התקנות ותמונות ועוד דברי ערך כאלה ואחרים הגודל הנדרש הוא 500 ג'יגה עכשיו אין לי מושג בכלל מה שחשוב לי זה אמינות מעל הכל שיהיה מהיר, שלא יצטרך ספק כוח חיצוני ואם אפשר שיהיה קטן (2.5 יהיה מעולה אבל אמינות מעל הכל) התקציב גמיש אם יש צורך בכך אני מאזור המרכז וזהו, אם תצטרכו פרטים נוספים אני כאן בתודה מראש, לירן
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ברשותי מחשב בעל לוח אם מסוג: GA-965P-DS3P (rev. 3.3) כרגע מותקנים בו 2 דיסקים SATA וצורב ATA. הצורב ישן, לאחרונה מסרב לצרוב במהירויות גדולות וחשבתי להשקיע פשוט בצורב חדש. אני רוצה לוודא שהלוח יתמוך בהתקנת צורב גם מסוג SATA למקרה שזו תהיה בחירתי- לא ברור לי אם העובדה שדיסקים מסוג SATA נתמכים, אז האם הדבר אומר שגם צורבים כאלו נתמכים. מישהו שמכיר את הלוח הנ"ל יכול לעזור לי? המון תודה, ורד
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=3165_3101&products_id=25385&PHPSESSID=e1d5b5e229f5acc33b1e3adc5a335c48 OCZ Throttle eSATA Flash Drive 32Gb השאלה שלי, האם אני יכול להשתמש בו באותו הזמן גם כ USB וגם כ ESATA ? כלומר, אני יכול להכניס אותו ל ESATA, לרשום נניח X נתונים ולקרוא Y נתונים וכו'. ואז להוציא, לחבר אותו ל USB2 ולהשתמש בו עם אותם X ו Y נתונים וכו'? כי יש לי לדוגמא כונן USB חיצוני שגם אפשרי לחבר אותו ל ESATA (לא כונן USB, אלא HD חיצוני כזה שמתחבר גם ל USB וגם ESATA) ושם עבור חיבור ESATA אני צריך לפרמט אותו מחדש וכל זה. מה אתם אומרים פה? אני פשוט מפחד לקנות ואז שיתברר לי שבמחשבים שיש ESATA אני יכול להשתמש ובמחשבים שאין, אני לא (אלא אם אני מפר…
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק חיצוני בנפח 500-1000G אני צריך המלצה לדיסק שמתאים ל usb 1.1 איזה פרמטרים חשובים בדיסק חיצוני?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי אני רוצה להוסיף כונן ATA ישן בנפח 80GB (אני יכול לחבר אותו יש ללוח האם שלי יציאה על תדאגו ) יש לי כמה שאלות: 1)האם יש הבדל מורגש בביצועים בין SATA2 לATA? 2)איזה מידע מומלץ לאכסן עליו? 3)זה כונן מלפני 4 שנים בערך, יש סיכוי שהוא פתאום ידפק? 4)איך בכלל עובדים עם 2 כוננים? איך מבדילים ביניהם בזמן התקנה של מערכת הפעלה וחלוקה למחיצות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
היה לי מחשב ישן (פנטיום 4) שנשרפו בו לוח האם וכרטיס המסך ביחד. עקב גילו של המחשב לא היה טעם כמובן לתקן אותו... הבעיה היא שנשארתי עם ההרדיסק שהוא אמנם ישן אך לא נגרם לו כל נזק. קניתי מחשב חדש אבל הוא מחשב נייד ועכשיו אני תקוע עם דיסק ישן שכל הנתונים שלי עליו ולא יודע איך להעביר אותם למחשב החדש. הדיסק הוא של WD דגם WD800JD-00HKA0 אם זה אומר למישהו משהו, ויש לו חיבור SATA. השאלה שלי היא מה הדרך הכי זולה ויעילה להעביר את הנתונים שעליו למחשב החדש? שמעתי שיש מארזים לדיסקים קשיחים, האם זה רלוונטי עבור סוג הדיסק שיש לי והאם זה משהו שאפשר לתפעל לבד בבית (אין לי נסיון בפירוק והרכבת מחשבים)? האם זה שווה את ההשקעה (כי מדובר על שימוש חד פעמי להעתקת הנתונים) או שיש דרך טובה יותר?
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ולשים בו 2 דיסקים פנימיים. אני לא זקוק לנפח רב אבל הדיסק הקטן ביותר שמצאתי ושעונה על התנאים שבכותרת הוא בנפח 640GB ולשים 2 כאלו זה מיותר לחלוטין עבורי. מצד אחד, השאיפה שלי היא להוריד עלויות על ידי הורדת הנפח בלבד. מצד שני, אם (נניח) כי שני דיסקים של 320GB יעלו יותר מזה שבלינק זה בסדר מבחינתי. http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1800 בגדול, אני מחפש דיסק קטן יותר שעונה על התנאים לעיל ושיהיה מחברה טובה. יש כאלו? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד היום השתמשתי ברפטור 150GB אבל הוא כבר נהיה קטן בשבילי. אני מחפש דיסק קשיח מהיר ככל האפשר על SATAII בנפח 1TB או 1.5TB מומלץ של WD, האם למישהו יש המלצה על כונן כזה ? כמו כן האם הסדרה הירוקה של WD טובה ומהירה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחברי הפורום, שלום. לפני מספר ימים גיליתי כי באחת החנויות נמכרים דיסקים קשיחים חיצוניים של חברת Verbatim. אני יודעת כי דיסקים לצריבה של חברה זו נחשבים מאוד איכותיים, השאלה שלי האם הדבר נכון גם לגבי דיסקים קשיחים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני צריך את הכונן בעיקר למטרת הורדת ונגינת קבצי אודיו כולל MP3 ברכב חשוב שהכונן יהיה איכותי מאוד ומהיר ושהר"ד יקרא אותו במקסימום איכות. הרדיודיסק הוא איכותי מאוד למי שמכיר אקליפס 7200 . או שמה עדיף IPOD? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כותרת מפרט מלא בצד הדיסק הוא 750GB של סיגייט מדגם ברקודה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
קניתי דיסק חיצוני של SEGATE מדגם XTREME עם אפשרות לחיבור ESTATA. כאשר אני מחבר את הדיסק למחשב בחיבור USB רגיל הוא מזהה את הדיסק והכל פועל באופן תקין. חיברתי את הדיסק בחיבור ESATA, כאשר המחשב עולה אני רואה שה-BIOS מזהה את הדיסק במדויק וגם הדיסק "מתעורר" לאחר הדלקת המחשב. אבל משום מה הדיסק בחיבור הנ"ל לא מזוהה על ידי ה-VISTA. נכנסתי ל-DISK MANAGMENT וגם שם לא ראיתי את הדיסק. מערכת הפעלה VISTA HOME PREMIUM. אשמח לעצה.
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי, הנה לינקים לכוננים הקשיחים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7336 זה ישמש לגיבוי, יישב רוב הזמן בארון - האם הוא מומלץ? המחיר מאוד אטרקטיבי. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=123 האם כונן זה עדיין מומלץ? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-