אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
הסדרה של קינגסטון A400 היא פח א. אבל מצאתי דגם KC600 שנותן בראש לסמסונג ביצועים כמעט זהים אחד לאחד והוא יותר זול , שווה לקנות אותו נכון ? מבחינת מחיר ותמורה ה KC600 הוא המלך !
-
- 41 תגובות
- 5.5k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, רציתי לשאול האם כונני ה- SSD המהירים של sundisk מתחברים בחיבור SATA או שיש צורך בחיבור מיוחד אחר ?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אז איך אני בודק ? ואם אני מחבר אותו כמו כל כונן והוא לא טוב זה יכול לשרוף משהו? כמו ספק מעבד וכו' ?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אז ככה. אני צריך לקנות צורב, ואני צריך לעשות זאת מהר מאוד (עוד היום) ואני חייב לקנות אותו מזיגזג (אל תשאלו...). יש לי תקציב של 500-700 ש"ח בערך, ואני ממש לא מבין ומתמצא בשוק הזה. אני מבקשכם לעזור לי בבקשה לבחור צורב כמה שיותר טוב לתקציב המדובר, ודי חשוב שהוא יוכל לצרוב מהגנות. חשבתי או על ה-LiteOn או על BENQ למרות שאני לא ממש מכיר את החברה... המיצומי גם כן נכנס לרשימת האפשרויות. תודה רבה לכולם! עומר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי את הצור הוא חדש ועדיין באחריות הוא צורב על כל הדיסקים CD ו DVD רק בדיסקים של TEAC שקניתי חדש ממגה X52 הוא מגיע ל 99 % ו נדפק מישהו יכול לעזור אני עכשיו רוצה לבדוק ע''י שאני שם צורב מדגם 3550A אני אחזור בתשובה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי צורב DVD של NEC (דגם 3540) ניסיתי לעשות בעזרתו OVERBURN בצריבה של דיסק DVD אבל אני אף פעם לא מצליח (תמיד הוא אומר לי שאין מקום בדיסק והוא לא מוכן לצרוב). האם בכלל אפשר לצרוב OVERBURN בדיסק DVD ואם כן מה הבעיה אצלי? (אני משתמש בנרו, אולי זה משנה) תודה.
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אז ככה יש די הרבה סרטים על המחשב ואני רוצה לצרוב אותם על דיסק ורציתי לדעת איזה דיסקים אני צריך לקנות שיתאימו לדיוידי אחשמח אם תעזרו לי תודה...
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הי שלום יש לי שאלה בזמן התקנת ווינדוס 10 בלוח בקרה של ההתקנה בטעות פירמטתי את ההרד דיסק המשני שלי שהיה עליו המון חומר של שנים לא הרד דיסק של הווינדוס עצמו האם אפשר לשחזור ? פשוט יש לי שם המון חומר חשוב מאוד מאוד האם יש דרך או מישהו מכיר חברה אבל באמת איכותית שיכולה לסייע לשחזר . ? תודה לכל מענה
-
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
- 2 followers
-
-
-
שלום לכם קניתי hd נוסף למחשב שלי ושמתי לב שיש עליו גאמפר שהסתכלתי על הhd לראות מה אומר הגאמפר היה רשום lime to 1.5gb משהו כזה ואם אני מוריד את זה זה 3. חושב לומר שבהhd הראשי שלי יש אותו דבר אבל אין גאפר האם עלי להוריד גם בחדש את הגאמפר הזה? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום כמה פורטים יש ללוח שלי? האם זה חיבור רגיל או מיוחד מהתוכנה אני לא חושש אך חומרה ללוח מתקדם זה קצת חשש לתשובתכם אודה וחג שמח, יהודה
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי צורב CD-W540E של TEAC 40x10x40 ואני משתמש בNERO 5.5.7.8 אני לא יכול לצרוב יותר מ X32 והמדיה מתאימה לX40 . בעבר יכולתי לצרוב X40 למה אני לא יכול לצרוב מהר ואיך אני אוכל לתקן את הבעיה ??? ??? ??? ...אבל זו לא אותה בעיה
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות שרת ביתי. העניין הוא כזה, כיום אני מוריד טורנטים בעזרת שרת שנמצא בענן (משלם עליו כל חודש כ - 20 ש"ח) וצופה דרך קודי במכשירים אחרים ישירות מהענן. אני מנסה למצוא פתרון זול יותר וחד פעמי. השרת הולך להשאר דלוק 24/7 ולכן צריך משהו חסכוני בחשמל. אני לא כל כך מבין בנושא אז פשוט נכנסתי ל KSP וחיפשתי שרת NAS. האם זה מה שאני צריך לרכוש? האם צריך ידע ברמה גבוהה בכדי להגדיר אותו ולהתקין עליו תוכנות או שידע בסיסי יספיק? השרת הולך לשמש בין היתר לגיבוי קבצים. אשמח להכוונה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אתמול בערב שמתי לב שהצריבה של מדיה DVD מתבצעת שונה מהרגיל, עם הפסקות קצרות בתהליך הצריבה. אחרי הצריבה, סריקת שגיאות הראתה שיש כמות שגיאות עצומה. מאז ניסיתי לצרוב עוד 5 מדיות DVD, סריקות היו יותר גרועות מדיסק לדיסק. מדיות CD הוא צורב כרגיל. שינוי גרסאות firmware לא שינה שום דבר. האם הצורב פשוט גוסס לאט לאט?
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת אם אפשר לעשות RAID (למשל RAID0) עבור 2 הארדיסיקים למערכת ההפעלה ובנוסף עוד קבוצה של RAID ל2 כוננים אחרים? מדובר בלוח X38 של GIGABYTE כל הכוננים של WD. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וכשאני מוחק משהו אז יש את אותו מקום תפוס ואת אותו מקום פנוי , בקיצור אין שינוי שום כלום ואני לא יודע מה הגורם לכך ... :s05: מקווה שתעזרו לי .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק שהיה שייך למחשב ישן, יש עליו הרבה קבצים שברצוני להעביר למחשב אחר. אפשר פשוט לחבר אותו למחשב הראשי, והוא יפתח לי כונן חדש במחשב שלי? יש לציין שהיה על ההארד דיסק הזה מערכת הפעלה וגם מחיצות... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
כמה יעלה איזה חברה איזה דגם ותודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
אז ככה אני בסוף פברואר תחילת מרץ מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מאוד אשמח לכלול בתוכו דיסק קשיח שתומך ב- S-ATA 80 GB... http://www.seagate.com/cda/products/discsales/marketing/detail/0,1081,564,00.html ויש לי 2 שאלות 1. באתר שלהם http://buytape.seagate.com/basket.asp הם מוכרים אותו ב- 136$ כמה לדעתכם זה יעלה בארץ? 2. אתם חושבים שהדיסק קשיח יגיע לארץ עד תחילת מרץ? ובבקשה מכם אל תענו לי תשובות של "אני לא מגדת עתידות" כבר עדיף שלא תכתבו תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי דיסק קשיח חיצוני של WD (לא באחריות), פתאום ביום מעונן אחד, אין גישה לכונן, הוא לא מופיע ברשימת הכוננים. (למרות שהוא נדלק, מאיר ומרעיש כרגיל). חיברתי אותו למחשב אחר, הוא זוהה אוטומטית כדיסק קשיח חיצוני של WD, נמצא אוטומטית דרייבר והופיעה הודעה שהוא מוכן לשימוש, אך הוא אינו מופיע ברשימת הדיסקים הקשיחים. נכנסתי למנהל הדיסקים, ומייד קפצה לי ההודעה שבתמונה המצורפת, שמחתי, לחצתי OK, אבל קיבלתי את הודעת השגיאה המופיעה בתחתית התמונה. (גם עבור האופציה השניה). מישהו יודע מה ניתן לעשות, וכיצד ניתן להגיע בכל זאת לחומר שעל הדיסק הקשיח ? (כלומר, לא לפרמט (למרות שגם זה נראה כרגע בלתי אפשרי) - אלא להגיע לחומר) האם יש פתרון, או שהדיסק נהרס משום מה פיזית ? תודה רבה ! [attachment del…
-
- 28 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
בעזרת נרו או דימון טולס (או כל תוכנה אחרת, אבל שתיהן עדיפות)?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום קניתי דיסק חדש 160 גיגהבייט - WD 7200 RPM אני מעוניינת לחלק אותו ל-2 דיסק C - 20 גיגה דיסק D - כל השאר יש לי דיסקט הצלה של חלונות 98. העלתי את המחשב מדיסקט זה והרצתי FDISK נראה לי שהדיסק לא מזוהה נכון ע"י FDISK זה לא פלא כי התוכנה מאוד ישנה. רציתי לשאול: איזה תוכנה הכי מומלצת לחלוקת הדיסק מ- 0 ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המוכר ב-KSP אמר לי שמכוון ש-NCQ פותח ע"י סיגייט אז הוא כלול אך ורק בדיסקים שלהם, אני עד היום חשבתי שברוב כונני SATA2 לא משנה של איזה חברה, כלולה הטכנולוגיה, ככה שזה קצת ערער אותי... מישהו יכול לתת תשובה חד משמעית: א. האם יש NCQ בדיסקים שלא של סיגייט ? ב. האם יש NCQ בכל דיסק SATA2 ? ג. האם יש כונני SATA150 עם NCQ ? תודה רבה! (:
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי HDD של היטאצ'י 160GB IDE. נשברו לו 3 פינים ומאז הוא לא מזהה אותו יותר. יש עליו חומר לא ממש חשוב אבל אני רוצה להשתמש בדיסק בנוסף למה שיש לי... אין עליו עכשיו(קניתי ב2004). הדגם הוא Hitachi Deskstar 160GB HDS722516VLAT20 פירקתי לו את הPCB בעדינות ויש בו צ'יפ של IBM ושל סמסומג מה אפשר לעשות כדי שהוא ישוב לעבוד? איפה אפשר למצוא את החלק המבוקש? מה המחיר אם בכלל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-