עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Kodi,

יש לי כמה בעיות כמה שאלות.. אני צריך לצרוב 100 דיסקים הכל אותו דבר בשבוע הקרוב.. (אל תגידו לך למפעלי כאלה וזה למה אין כסף וזה כמות קטנה יחסית..) דבר ראשון.. באיזה מהירות מומלץ לצרוב? כמה דיסקים קצוף אפשר לצרוב בלי שיקרה אסון ( )? ועוד משו קטן.. יש לי נרו (תוכנת צריבה) עכשיו מה שאני אמור לצרוב זה שירים.. והפורמט שלהם זה cda אני בא כאילו לפתוח אותם והוא עושה לי..: Sorry, nero cannot determine the SCSI\ATAPI decive, that corresponds on this driver letter אממ מה הבעיה? אני צריך את זה דחוף אז ישמח אם תענו לי במהרה תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by A-10,

https://www.youtube.com/watch?v=e5YhjpUkUDA כמובן שהכונן לא כלול... כמובן 2 - צריך חומרה ( מחשב ) עם יציאות מתאימות ...

3. אתם בטח מכירים את הרעש הזה - "גחחחחח" - של כונן ה DVD. זה כונן חדש, מסוג Lite On. האם יש המלצה על חברה אחרת, שאולי הרעש הזה יעלם (הוא ממש מטריד אותי ברמה הפסיכולוגית - זה לא ראציונאלי). (כן זאת צריכה להיות אחת השאלות המוזרות ביותר שראה הפורום הזה, אני יודע

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by below_z,

אני רוצה לבדוק מחשב נייד חדש וזוכר שיש תוכנה או תפריט שמראה כמה זמן הדיסק הקשיח עבד. מישהו מכיר? ואיפה אני יכול לבדוק מה מגיע בערכה של המחשב? (מדובר בASUS K53E)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. קניתי לפני שנה מחשב חדש של טושיבה אני רוצה לשדרג את הכונן ל SSD 500 GB האם כל כונן SSD יתאים או שיש כוננים גדולים מידי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, אני לא יודע אם הנושא מתאים לפה, אם לא אז מצטער מראש ואם אפשר להעבירו לפורום רלוונטי אודה על כך. קוראים לי תום, והמחשב השולחני שלי גוסס. מדובר במחשב יחסית ישן (אצלי בקירוב כבר כ6שנים - אם אפילו לא יותר) ולא מזמן אני מנסה להדליק אותו ורושם לי Disk Error, press alt+ctrl+del כבר היתה לי תקלה דומה ולבסוף החלפתי הארדדיסק וגם ספק על הדרך ועכשיו זה קורה שוב - אני חושד בהארדדיסק הנוסף (בהתחלה היו 3 HDD במחשב, זרקתי את התקול והתקנתי את המע' הפעלה על אחד הנותרים - ככה שכרגע יש 2 HDD במארז) כרגע אני מפעיל את המחשב בצורה קצת עילגת ע"י קיבוע כלשהו של הHDD לחיבור שלו, ניתוקים מסויימים וניתוח מעקפים שלם ביצעתי בו רק בשביל לנסות לגבות את רוב הדברים לפני פירמוט. עכשיו צריך את העזרה ש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. החברה האמריקאית משיקה סדרת כוננים תקציביים עם בקרים מבית Silicon Motion ו-Maxio Technology - ומחירים מומלצים שנמוכים כבר עכשיו מרוב המוצרים בחנויות לכתבה

8. Started by david866,

מחפש זיכרון ssd. בן 400 ל500 גיגה. איזה חברה לקנות או דגם תקציב עד 300 ש"ח

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by edenbd,

רציתי לדעת ממה נוצרים סקטורים פגומים, והאם יש דרך להמנע מכך? כבר פעמיים שהכונן הקשיח שלי עשה בעיות ותקנתי בו סקטורים פגומים וזה עזר, אבל אני רוצה להמנע מכך בעתיד לכן אני שואל פה איך זה נוצר. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by asta,

hay אני קונה בימים הקרובים אחד משני הדגמים חוות דעתכם בבקשה lg נהנה מעדיפות טכנולוגית: תמיכה בצריבה *12 dvd+r media *5 dvd-ram nec נהנה מאמינות מוכחת לאורך זמן בדגם זה ובכול הדגמים הקודמים בסדרה ובנוסף תאימות כמעט לכול המדיות הזולות שקיימות בארץ השאלה היא האם העדיפות הטכנולוגית משמעותית לצורך העדפת lg או שיותר כדאי לבחור ב nec ''and to be on the safe side'' הערה לצורך גיבוי יש לי דיסק קשיח במגרה נישלפת כך שאני לא רואה טעם בגיבוי על גבי על מדייה נדירה ,לא תואמת כמעט לשום כונן בשוק ויקרה של dvd-ram שעולה 30 שח בשעה שמדייה dvd-rw עולה 7 שח

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by hadar84,

שלום לכולם רציתי לבדוק האם מישהו פה יכול להמליץ על הזיכרון האולטימטיבי ואיפה מומלץ לקנות. אגב אבקש לא להמליץ על SUNDISK כי גם נשרף לי אחד כזה לפני חודש וגם יש להם את התוכנה המעצבנת הזו שעולה כל פעם שמכניסים אותו ולא מאפשרת להתקין עליו מערכת הפעלה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by prelly,

אוקיי אז ככה יש לי בעיה עם הצורב שלי, יש לי כמה שאלות 1) 4160B יכול לצרוב DVD מדיסק DVD? אם כן למה אני לא מצליח? זה אומר שזה לא מוצא כונן בתוכה POWERPRODUCER 2 GOLD שקיבלתי עם הצורב 2) מישהו יכול לתת לי לינק לDRIVER הכי חדש של הצורב הזה? חיפשתי לא היה באתר של LG למישהו יש לינק ספציפי לא להביא לי בבקשה לך לחפש באיזה אתר מעפן שאין לי מושג איך אני אמצא את עכשיו תודה רבה! 3) באיזה תוכנה טובה אפשר לצרוב DVD מדיסק לדיסק יש לי רק כונן 1!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לוח האם הנוכחי, asrock H71M-DGS, תומך SATA2. בכל אופן, הייתי רוצה לקנות את הדגם שהרבה המליצו עליו מחפירה ארוכה בפורום: Seagate Desktop 3.5" 2TB 64MB SATA3. הוא יהיה בעיקרון גם הכונן הראשי בנייח, שיחליף את החצי טרה הנוכחי של היום (שישכב אחרי זה ככונן אחסון בלבד). ללכת עליו ברא שקט? תכלס אין הרבה אופציות, וזה הדגם המומלץ ראיתי. אבל בכל זאת רציתי לקבל אישור לפני הזמנה עריכה: יש אפשרות שארכוש את הגרסה של 1TB בסוף, כי בתכלס 2TB נשמע מאוד מיותר. אז מקווה שההמלצה על הדגם הנ"ל היא גם בנוגע לגרסת ה-1TB...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום. כמו שכתוב בכותרת הדיסק הקשיח בנייד שלי מת. אחרי מספר לא מבוטל של ניסיונות לדלות ממנו פיסות מידע הוא שבק לחלוטין. יש לי נייד של HP מדגם DV5 עד עכשיו הקשיח שהיה ומת היה במהירות של 5400rpm השאלה שלי אין בעיה טכנולוגית / חומרתית כלשהי לשים לדוגמא קשיח במהירות של 7200rpm. במידה ואין כל בעיה לשים קשיח של 72K אשמח להמלצות בעדיפות עליונה על אמינות ואחכ מחיר, טווח המחירים הוא גג 400 שח. תודה ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. מדובר במחשב ישן: celron850 256RAM עם הרדיסק של 20GB, עד לפני כחצי שנה הוא הריץ win2000pro במהירות סבירה. כיום כל פעולה שמצריכה קריאה מההרדיסק לוקחת זמן רב, ואם אני מפעיל תוכנה בזמן שאני מנגן שיר ב winamp אז השיר מגמגם / נפסק לזמן מה. גם כאשר אני עושה פעולה קטנה כמו התקנת תוכנה קטנה של MBים בודדים, השירים מגמגמים, וגם תנועת סמן העכבר לא חלקה. ביצעתי איחוי לשני המחיצות: 3GB לחלונות ואופיס, ומחיצה נוספת לכל השאר (השתמשתי ב perfectdisk) בכל מחיצה יש יותר מג'יגה פנוי. במחשב יש כרטיס קול onboard ac97, נסיתי לשחק עם hardware acceleration אבל זה לא עזר. כרגע המחיצות מאוחות, האם סופו של ההרדיסק שלי קרב? האם יש תוכנה שתוכל לעזור, או לפחות לאבחן את הבעיה יותר במדיוק?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי קיצור קניתי הרד דיסק חדש , חיברתי אותו , אבל לא רואה אותו במחשב שלי למרות שעשיתי הוספת חומרה וזה אמר לי שהוא מחובר , ובמאפייני מחשב - עשיתי ניהוול ואני רואה אותו אבל אומר לי שכונן לא הוקצה ...........? מה לעשות ( אני לא רוצה לעשות לו מחיצות )

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי 2 הרדיסקים בנפח 250GB - האחד הוא WD 2500YS והשני הוא סיגייט, באותו נפח, למרות שאני לא זוכר את הדגם שלו. האם RAID 0 ביניהים בעייתי ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by motii011,

יש לי לוח אם מסוג Biostar G31-M7 TE ורציתי לעשות RAID 0 הבעיה שאין לי כניסת RAID מה שמחייב אותי לקנות בקר שיתחבר ל PCI שאלתי היא איזה בקר כדאי לי לקנות? בנוסף יש לי בעיה שיש לי כרטיס מסך שמתחבר לי ליציאת AGP והמאוורר שלו דיי חוסם את הכניסות ל PCI השאלה אם יש מה לעשות עם זה או שפשוט לקנות לוח אם חדש... לוח אם חדש יחייב אותי לקנות עם התאמה למעבד שלי שהוא E7500 כך שאני סתם יוציא מחיר גבוה בלי אפשרות להשתדרג בעתיד למעבדי I COR 5?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by MadCat,

האם יש הבדל גדול בביצועים בין שני השיטות? אני שואל בגלל שכפי הידוע לי רק חברת MAXTOR הוציאה דיסק עם ATA133 וכל השאר לא. וזה קצת מוזר לי... ועוד שאלה: האם דיסק בעל ATA133 (או ATA100) תומך גם אחורה ? ז"א האם הוא יפעל בלוח ישן יותר שתומך עד ATA66 לדוגמא?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by guylederer0,

שלום רציתי לדעת איזה מן הדיסקים הקשיחים הם טובים בתקופה הזו ראיתי את ה Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB האם הוא טוב ? או יש יותר טובים ... מחפש משו במחיר 350 +- תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי כולם, בשעה טובה התחדשתי במחשב חדש: Intel core i5 3550 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1155 Arctic Cooling freezer 7 pro rev 2 CPU Fan Asus P8Z68-V LE G.Skill Ares 2x4GB DDR3 1333MHz PC3-10666 Kit CL9-9-9 Sapphire Radeon HD 7850 2GB DDR5 ANTEC 620W ANTEC 300 ATX ויש לי HDD 1TB 7200RPM SATA II (ממחשב קודם) הבעיה היא שמרגישים ממש האטה במחשב וגם במשחקים יש מדי פעם טעינות קטנות של שנייה שתיים וזה ממש מבאס. לכן החלטתי שעם מחשב חדש צריך גם הארד דיסק חדש. בבקשה תעזרו לי ותנסו להתאים למחשב הנ"ל הארד דיסק SSD מתאים שיהיה טוב וגם בנפח נורמלי, שיכיל גם מערכת הפעלה וגם ישאר מקום לכמה משחקים ותוכנות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם! אחרי שנמאס לי מהבעיות של ה-CD-ROM שלי (המגש נסגר מיד לאחר שפותחים אותו, בגלל שנשברו 2 שיניים, בגלגל השיניים שאחראי על הנעת המגש ( - תודה לאלו שעזרו לי לאתר את מקור התקלה מפורום תמיכה טכנית, שבאתר) לאחר תקופה ארוכה של שירות נאמן (יותר משנתיים וחצי), החלטתי לקנות DVD. הכי חשוב לי (יותר מביצועים), שהוא יוכל לקרוא בלי בעיות דיסקים שנצרבו בפורמטים שונים של Multisession (בעיקר DLA ו-UDF). מניסיון אני יודע שלכוננים (כונני CD-ROM) רבים יש בעיות בקריאת פורמטים אלו (בעיקר DLA). מכיוון שה-CD-ROM שלי (מתוצרת Toshiba), יכול לקרוא את הפורמטים האלו (ה-CD-ROM היחיד שנתקלתי בו שיכול לקרוא פורמט DLA), אני משער שגם ה-DVD שלהם יכול (באתר של ה-DVD רשום שהוא יכול לקרוא פורמטי Multi…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by hck,

היי הייתי מעוניין להבין איך העסק הזה של RAID עובד. הבנתי שיש מספר סוגים של מערכי RAID (כמו 0,1 ועוד) אז הייתי שמח לשמוע למה כל אחד מהם טוב (מהירות, אמינות, גיבוי וכ"ו..) איזה סוגים עדיף (תוכנה... , בקר מובנה בלוח, בקר חיצוני). עכשיו הרצתי חיפוש בפורום, ואיכשהוא הצלחתי להבין חלקי דברים. מישהו יכול בבקשה לארגן את הכול (בזמנו הפנוי.. :) במסודר ואולי אפילו הגיע הזמן שזה יהיה בסטיקי ??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by avraham711,

שלום איזה קשיח יותר טוב איכותי ומהיר???? 1. http://www.tms.co.il/product/11471 2. http://www.tms.co.il/product/11269

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tidan26,

שלום! ברשותי כונן intel ssd 120 gb 330 קיבלתי ציון 452 מה אתם אומרים? ???

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים