אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לדעת אם יש כונן SD בנפח 16 ג'יגה נאמר לי שהוא עולה 150 שקלים +- , האמנם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי לשנות את גודל המחיצות בדיסק ע"י PM במצב דוס. לאחר שהתוכנה "שחררה" מקום ממחיצה אחת ועברה לשלב בו היא מעבירה אותו למחיצה המבוקשת קיבלתי הודעת שגיאה: ERROR #2003 FILE SIZE DOES NOT MATCH FAT ALLOCATION FOR FILE. לחצתי אישור ולאחר 10 שניות קיבלתי עוד שגיאה: ERROR #983 TOO MANY ERRORS FOUND. PROCESS HALTED. יש לכם מושג למה זה קורה ומה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בהארד-דיסק פנימי של WD 250GB הפעולה האחרונה שביצעתי במחשב והיתה משמעותית היא יצירת גיבוי באנמעות Acronis בהפעלת המחשב הטמפרטורה מתחילה באיזור ה 35 מעלות ומגיעה עד לאיזור ה 60 מעלות :-X המארז שלי מאוורר והטמפרטורות של המעבד והכרטיס מסך באיזור ה 35-40 מעלות טמפרטורת לוח האם 47 מעלות. יש טעם לשקול רכישה של אחד חדש או שאני צריך למצוא דרך לקרר אותו? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, ככה, אני כבר זמן מה חושב לקנות NAS, יותר בכיוון של NAS יעודי ולא בנוי, אך לא צריך כל מיני שטויות כמו שיש ל QNAP, סינולוג'י דומיו, ראיתי 2 דגמים, ה D-Link DNS-345, מערכת ההפעלה שלו לא רעה, אך זה ממש לא יצרן שכלכך מבין בתחום, אם כי יש להם מוצרים כאלה מספר שנים, ו ה LenovoEMC/iomega ix4-300d, גם בו יש הרבה כלים שקיימים בדגמים אחרים מבחינת המערכת, אם כי נראה שהוא בנוי טוב יותר ויש כמה שיפורים שאין ל D-Link, יש לי כונן 2TB די מלא, והייתי רוצה שתהיה לי גישה לקבצים שלי מכל מקום, לא רק בבית, הנוסף פשוט רוצה לחסוך בחשמל, במקום להפעיל מחשב שלם שביל להוריד טורנט. יש לי בסלון I3 530 במארז 2480 של Antec, ודיסק 500GB למערכת ההפעלה, לוח מבוסס H55 ו 4GB זכרון. בחדר שלי יש, I3…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
WD 250GB JB במאמץ (העתקה של כמה ג'יגות אליו) הוא מגיע ל-50. זה נחשב תקין? יש מאורר במארז...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החשוד: הארדיסק IBM מדגם GXP DTLA 307015 בנפח 15 GB מהירות: 7200 RPM עם 2 MB Chache. את המפרט שלי ניתן לראות בכפתור המפרט. הרצתי מבדק ב SiSoft sandra 2002. התוצאה שקיבלתי היא בערך 15000, וראיתי שהארדיסק מסוג ATA 100, שהוא מסוג זה, ובמהירות 7200 RPM צריך לקבל ציון הרבה יותר גבוה, משהו כמו 21000 או משהו כזה. אם למישהו יש הארדיסק כזה ויכול לשתף אותי בתוצאות, או אם מישהו יודע מה ניתן כדי לשפר א תהמצב אתם מוזמנים בהמוניכם... MB לעם !!!!! :AR15:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. קניתי מגירה נישלפת לדיסק קשיח SATA.חברתי למחשב פנימי מחובר על הלוח אם SATA 2.ואח"כ חיברתי למגירה נישלפת דיסק קשיח W.D. 320GB 16MB SATA 2 והידלקתי מחשב עלה חלונות XP פרו אנגלית. החומר שלו קבצים בגודל 260GB. חיברתי קופסא חיצוני דיסק קשיח 2TB W.D. 64MB SATA 3 הכל עובד.עכשיו אני מנסה בדיסק קשיח פנימי 320GB לעתיק חומר לקופסא חיצוני דיסק קשיח 2TB גיבויים. בזמן העתקה בערך 20 דקות פתאום ניפתח חלון הודעה שכתוב שלא מוצא קובץ העתקה.ניעלם אות כונן. ניכנסתי למחשב שלי אני לא רואה אות כונן 320GB הוא ניעלם. ורק אני רואה דיסק קשיח 2TB יש אות כונן ולא ניעלם.הכל בסדר. אבל למה מגירה נישלפת דיסק קשיח פנימי 320GB ניעלם אות כונן זה אומר מנתק אות כונן? מה הסיבה? יש לי מחשב בן 6 שנים פנ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל שוכני הפורום באשר הם. ה- HD במחשב הישן שלי, נדפק כתוצאה מקפיצת מתח. אחרי ה"טראומה", המחשב סירב להידלק, כל עוד ה- HD, היה מחובר לרשת המתח שלו. רציתי לדעת האם יש דרך לפתור את המצב, ואם לא, האם יש דרך להציל את הנתונים (שאמורים להיות שלמים), ואם כן, איך כמה למה איפה, ובעיקר מה המחיר? תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשי הזון, היה לי ביום שישי יומולדת (תגידו לי מזל טוב ) ואני רוצה לקנות עם הכסף שקיבלתי הארדיסק וצורב DVD (הצורב בקודם שלי של SONY נדפק). בקשר להארדיסק, אני די סגור על ה Western Digital 250GB SATA2 WD2500KS אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש "שחקן" חדש בזירה ששוה לקנות אותו. (תקציב 400~) בקשר לצורב די.וי.די, אני רוצה לקנות צורב חדש בתקציב של כ-230 ש"ח. עומדות בפניי כמה אופציות והדיון בנעוץ שלכם רק בלבל אותי עוד יותר. יש את אלו: Pioneer DVR-111 שעולה 219 ש"ח כאן: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=DVR-111-OEM ASUS DRW-1608P3S DVD RW שעולה 218 ש"ח כאן: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15572 LG DVD±RW GSA-H10AB שעולה 185 ש"ח כאן: http://ksp.co…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%94%d7%a4%d7%95%d7%9a-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-10tb-%d7%9c/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם לקנות רק צורב מהיר? או גם צורב וגם סי די רום בכוננים ניפרדים..? ??? מה החסרונות בכונן צורב בלבד??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני צורב קטעים בצורב DVD שלי דרך נרו הקטעים שבמחשב בסדר גמור יוצאים בDVD עם קטיעות מידי פעם של קול כזה ששומעים מקוטע מישהו יודע למה? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצורב DVD עושה רק עבודה חקית הוא צורק רק 700MB כל דיסק גדול מזה כלומר DVD הוא עושה שגיאה באמצע הצריבה השאלה שלי היא אם יש לי משהו לעשות עם זה או פשוט לקנות חדש... ואם כבר לקנות חדש אז איזה צורב כדאי ועדיף שיוכל לצרוב גם דיסקים של 900MB ושל 9GB (חוץ מ700 ו4.7) תודה לעוזרים =]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ייאמן!! אני זוכר שזה עלה 800 שקל לפני חודשיים סוףסוף מתחיל להתקרב למחירים של ארה"ב http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3400 שמה זה עולה 125$
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש למשחקים בתקציב של בערך 6500 ש"ח. מקריאה בפורומים למדתי ש-RAID 0 יכול לשפר את מהירות הקריאה\כתיבה של הכוננים הקשיחים. אני מודע לבעייתיות שבכך שבמידה וכונן אחד נופל אין תועלת במידע בכונן השני. ולשאלות: 1. האם ניתן להתקין מערכת הפעלה על כונני RAID 0? 2. האם תוספת של כונן נוסף, מעבר לשני כונני ה-RAID, יפריע לביצועי המחשב? 3. האם שילוב של כונני SATAII (בקונפיגורציית RAID) וכונן IDE יאט את ביצועי המחשב (כונן IDE לשמירת מידע חיוני)? 4. שאלה אחרונה. האם הפעלת מערך RAID פוגעת בכונן הקשיח ומקצרת את אורך חייו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות צורב DVD ואני לא יודע איזה... איזה צורב אתם ממליצים לקנות ומה מחירו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 כוננים קשיחים. האחד הוא Western Digital 1TB Blue 7200 , השני אותו דבר רק Black הכונן הקשיח אמור להיות חלק ממערכת שמורכב בה גם כונן Intel SSD 330 Series 2.5" 6Gb/s 120GB (שעליו אני שואף להתקין מערכת הפעלה) ולכן חשבתי שזה מקום טוב לחסוך בו במחיר וכונן BLUE לא יהווה הבדל משמעותי בביצועים מכונן הBlack שאמור להיות טוב יותר. האם אני צודק? המחשב אמור לשמש לעריכות גרפיות, תוכנות 3D ורנדרינג. המפרט שבו משולבים הכוננים הקשיחים הנ"ל הוא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543280.0 אשמח לחוות דעת או להמלצות שונות על הכוננים שבחרתי וההתלבטות ביניהם תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בודק אופציות לקניית נייד. אשמח אם מישהו בעל ידע, יוכל לשפוך קצת אור על הנושא.האם עדיף לקנות הארד דיסק היברדי נניח 24ּ+320 או לקנות SSD טהור 128/256העניין הוא שה-128 הוא קטן מידי, וה-256 מאוד מייקר את המחשב. (כל מחשב עם 256 ssd עולה 6K ומעלה)אז מה המשמעות של ה"ד היברידי, ואיך ההבדל בפועל בינו לבין ה"ד טהור...מה דעתכם? (פרסמתי את השאלה בפורום מחשבים ניידים והפנו אותי לפה, אשמח לקבל עזרה בנושא)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ענקית!!! באמצע שימוש בתוכנה שמעבירה בארד דיסק אחד כמה ג'יגות מכונן אחד לכונן השני נכבה לי המחשב ויצא מצב שיש לי כונן שלם [עם 9 ג'יגה של שירים] שנמצא כחומר לא מוזהה [לפחות על פי התוכנה]. ניסיתי לתת "אות" כדי שזה יחשב ככונן וזה באמת הצליח והצלחתי לראות חלק מהקבצים אבל לפני שהתהליך הסתיים הוא קרס ואמר שאי אפשר להמשיך את הפעולה... בעצם יצא מצב שיש לי 16 ג'יגה מתוכם 9 תפוסים - ללא אפשרות לגישה אליהם. יש שם דברים מאוד, מאוד חשובים!! ואני חייב למצא דרך לשחזר את הכול... מישהו יכול לעזור לי בעניין האמור? תודה מראש זה מוגדר משהו fqflex logical volume או משהו כזה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שיש לי - AMD 955 3.2GHZ ATI 6870 CROSSFIRE 8GB RAM PATRIOT ולוח אם GIGABYTE 890 GPA-UD3H אני רוצה לקנות SSD 120GB שעליו תותקן מערכת הפעלה WINDOWS7 64BIT,תוכנות בסיסיות ומשחקים. מה הדיסק במחיר הזה שיביא לי הכי הרבה ביצועים, שמתאים לי למערכת ושאין איתו בעיות? חשבתי על micron c400 128gb שניתן להשיג בארץ ב 1100 שקל, אבל אני לא סגור עליו. מה גם לפי בנצ'ים אפילו שהוא גרסה חדשה יותר מ הC300, מהירות הקריאה שלו גבוהה יותר מה C300 אך מהירות הכתיבה איטית יותר. בקיצור מה הכי מתאים לדרישות שלי ומשתלם לקנות? אגב אני מתכנון לקנות אותו בערך עוד חודש-חודשיים, האם הולך להשתנות משהו? הולך לצאת משהו יותר טוב בזמן הזה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני יומיים עם לוח של gigabyte ga-p35s3l שהוא לוח מצויין.. יש לי כונן קשיח של חברת סמסונג 320 ג'יגה sata 16 mb הסמסונג הוא הראשי שלי, והוספתי עוד כונן של היטאצ'י 160 ג'יגה 8 mb השאלה שלי היא כזו שניהם מחוברים ב sata הבעיה היא שאת ההיטאצ'י הוא מזהה בלוח ככונן משני וגם בהפעלה הוא נמצא בתצוגה של חוממרת המחשב אבל פיזית, הכוננים עצמם, אני לא רואה. אני צריך לציין שאין לסמסונג ג'מפרים אבל להיטאצ'י יש ולא מחובר כלום אלי. יש לי שם הרבה חומר בבקשה איך לזהות אותו?? מחכה גיא
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההמלצות נכון לעכשיו לדיסקים כאלה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לברר על כל חלק מהמפרט שלי לפני שאני קונה אז רציתי לדעת האם הכונן הקשיח הזה אמין: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים http://tms.co.il/product/4982
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש צורב שצורב את הכותרת על המדיה וזה במקום לכתוב את הכותרת של הדיסק בטוש אז ניתן לעשות את זה בצורב אז איזה צורב טוב אפשר לקנות שיעשה גם את זה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח האם הנוכחי, asrock H71M-DGS, תומך SATA2. בכל אופן, הייתי רוצה לקנות את הדגם שהרבה המליצו עליו מחפירה ארוכה בפורום: Seagate Desktop 3.5" 2TB 64MB SATA3. הוא יהיה בעיקרון גם הכונן הראשי בנייח, שיחליף את החצי טרה הנוכחי של היום (שישכב אחרי זה ככונן אחסון בלבד). ללכת עליו ברא שקט? תכלס אין הרבה אופציות, וזה הדגם המומלץ ראיתי. אבל בכל זאת רציתי לקבל אישור לפני הזמנה עריכה: יש אפשרות שארכוש את הגרסה של 1TB בסוף, כי בתכלס 2TB נשמע מאוד מיותר. אז מקווה שההמלצה על הדגם הנ"ל היא גם בנוגע לגרסת ה-1TB...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-