אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
יש לי הארד דיסק, 12.5 ג'יגה של קוואנטום על המחשב... לפני זה היה לי הארד דיסק זהה אבל הוא נשרף, עכשיו, בעוד משהו כמו שבוע אני רוצה לקנות כונן קשיח עם ATA 100... כשידוע לי שהATA של הארד דיסק שלי הוא 66... שאלה שלי היא כזאת: האם הכונן החדש יעבוד לי על המחשב? והאם ביצועיון יהיו כאלה "כמו שכתוב על הקופסא" מצטער אם זה נשמע טיפשי, אבל תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש את המתאם הנ"ל, מישהו מקיר מקום שמוכר רק את המתאם, ללא כרטיס זיכרון ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מיקרו SD בנפח 32 ג'יגה שמשמש כאמצעי לאחסון מדיה בטאבלט אנדרואיד Asus Trasformer TF101. כאשר אני מעתיק קבצים חדשים לכרטיס ממחשב PC (למשל ע"י חיבור הטאבלט למחשב, או הכנסת הכרטיס באופן ישיר למחשב), לאחר ההעתקה הכרטיס הופך ללא מזוהה - לא ע"י המחשב ולא ע"י הטאבלט ולא ע"י כל אמצעי. הפתרון היחיד שמצאתי היא השארת הכרטיס למשך לילה שלם בתוך מתאם USB-מיקרו SD מחובר ל-USB של המחשב. לאחר כמה שעות(!) המחשב מזהה את הכרטיס וניתן לגשת לקבצים. כשמוציאים את הכרטיס ומכניסים לטאבלט גם הטאבלט מזהה אותו. כל עוד אין שינוי בקבצים שעל הכרטיס, אין כל בעיה, אבל ברגע שמעתיקים אליו קבצים - שוב יש את אותה בעיה. אני משער שכאשר אני מעתיק קבצים חדשים משהו משתנה (חלק ב-SD שאחראי על אינדקס של הק…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב קניתי את הHD הזה אתמול כי ממה שהבנתי הוא שקט מאוד. ואכן, דיי התפלאתי מרמת השקט שלו, ממש שקט, לא שומעים שהוא עובד במנוחה. הבעיה היא שכשמפעילים תוכנה או אפילו פותחים תיקיה עמוסה, יש רעש דיי מעצבן, הרעש של הHD הישנים כשהם "מתאמצים", רק יותר חלש. זה רעש מאוד מעצבן, האמת אני מעדיף HD יותר רועש במקצת (זה שקט לחלוטין במנוחה), מאשר את הרעשים המעצבנים האלה. בקניה התלבטתי בין הסיגייט למקסטור כי שמעתי שמקסטור דיי רועשים, האם זה נכון גם לכונן ה80GB SATA שלהם? שמעתי שהם עושים יותר רעש מהמתחרים אבל לא יותר מידי. להחליף למקסטור (ממש מהירים) ? (קניתי בKSP, ההבדל הוא כמה שקלים). או אולי לסמסונג? או שהכונן שלי ספציפי בעייתי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן SSD למחשב בחנות RSM. התקציב שלי הוא באזור 1200-1300 שקלים ההתלבטות העיקרית היא בין הכוננים הבאים: Crucial SSD M4 Sata3 128GB OCZ SSD Vertex 3 120GB intel SSD Intel® Solid-State Drive 510 Series 120GB Sata3 מה אתם אומרים? איזה כונן הכי טוב מבחינת ביצועים ואמינות? אם יש לכם המלצה על כונן SSD נוסף שעונה לדרישות אני אשמח לשמוע.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באמת שלא ידעתי איפה לשים את, זה אז שמתי פה זה נראה לי הכי הגיוני. קיצר לעניין. כונן C שלי מפוצץ עד הסוף, אבל כשאני בא למחוק משם דברים פשוט אין מה. לא התקנתי שם כלום וכאלה. יכול להיות שזה בגלל הראר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג מתי אמור להיות זמין HD של 1 טרה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות גיבוי חיצוני להרדיסק שלי, אבל אני לא רוצה להיות מוגבל ע"י מהירות USB. אבל הבעיה שאין לי חיבור ESATA במארז! האם זה אומר שאין שום סיכוי לחבר הרדיסק חיצוני עם חיבור SATA או ESATA? אם ככה, חשבתי פשוט מדי פעם לפתוח את המארז של המחשב, לחבר הרדיסק פנימי רגיל ולשמור עליו ולהוציא. האם זה פתרון ברברי מדי או שזה בסדר? יש אופציה אחרת?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים באחד מותקן לי הוינדוס ובשני לא הדיסק שלא מותקן בו הוינדוס מורכב ממחיצה אחת השתמשתי כמעט הכולו ורציתי לדעת איך לפרמט אותו בלי להתקין בו וינדוס חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי תודה לעונים :s05:
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום !!! לפני זמן מה רכשתי מחשב עם מסך בעזרת ההמלצות והצות שלכם....ואני מאוד מרוצה עכשיו אני רוצה לקנות צורב DVD בנוסף לצורב DVD שיש לי כבר מה שחשוב לי בצורב זה: מהירות קראיה וצריבה, איכות ושלא יתקע לי כל הזמן .... התקציב שלי לזה +/- 200 ש"ח, חשוב שיהיה בצע שחור, Light Scribe לא משנה לי אם אין. אז איזה צורב DVD מבין אלה הייתם ממליצים לי ? Asus DRW1814BLT או LG GSA-H42N או LG GSA-H55N או LG GSA-H44L תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חיצוני של verbatim תמונת המוצר בלינק הבא http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_3-5-external-hard-drive-usb-2-0-1-5tb_16081.html 1 ניתן להשאיר את הכונן מחובר למחשב אפילו שהוא לא בשימוש? אמרו לי שזה לא מומלץ. 2 יש כונן חיצוני בעל usb 3? המוכר בחנות טוען שזה קיים ומקבלים סלוט בשביל להעביר את המידע במהירות רבה יותר. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. י שלי כונן WD 500 גיגה אני מצליח להכנס אליו ולראות את התיקיות אבל כאשר אני נכנס לאחת התיקיות הוא פשוט נתקע. אם זה סתם תמונה שלא בתוך תיקיה אז הוא כן מצליח אבל לכל התיקיות הוא פשוט לא מצליח להכנס יש לי שם מן אשף שחזור מתקדם בתוך הכונן אבל גם שם זה נתקע האם יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי כונן 2.5 מסוג Hitachi (תמונה מצורפת) הנתונים הרלוונטים של הכונן מסומנים במלבן שחור. מצאתי כל מיני כוננים עם נתונים דומים בEbay אך הנתון של הP/N ולפעמים הMLC שונים. כגון שני אלו (ויש עוד המון) http://www.ebay.com/itm/HITACHI-320GB-HTS545032B9A300-PN-0A74423-MLC-DA2831-SATA-2-5-Hard-Drive-/160975472707?pt=US_Internal_Hard_Disk_Drives&hash=item257ae2c843 http://www.ebay.com/itm/Hitachi-Travelstar-5K500-B-HTS545032B9A300-320-GB-Internal-5400-RPM-2-5-/171042473222?pt=US_Internal_Hard_Disk_Drives&hash=item27d2ed0506 השאלה שלי אם אלו יכולים להתאים לחלץ את החומר מבחינת התאמה של הPCB? והנתון היחידי שחשוב באמת הוא הHTS? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נגיד יש לי מחשב חדש, אני מתקין וינדוס XP, יש שם אפשרות ליצור מחיצה.. אבל אומרים שזה טיפה מסובך ליצור משם מחיצה.. עדיף דרך תוכנה MagicPartition אכן כך? אם כן, עדיין אפשר הסבר איך ליצור מחיצה בזמן התקנת וינדוס? ועוד שאלה קטנה.. אם גודל ההארדיסק הוא 500 ג"ב.. כמה כדאי להקצות מקום לכונן C ששם יהיה הוינדוס וכל שאר התוכנות.. ולכונן D ששם זה סרטים משחקים וכו'.. במידה ואני רוצה רק עוד מחיצה אחת, D תודה מראש!!! [=
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יום אחרי שקניתי מחשב חדש, הלך לי הארד של 30 גיגה : < נשארתי עם 10. אשמח אם תמליצו לי על הארד מהיר, טוב ושיחזיק כמה שנים ולא יעשה לי בעיות (כמו שזה של 30 עשה לי. שנה עבד טוב, שנתיים עשה לי בעיות). תקציב: הממ.... עוד מעט משכורת, אז לא משנה לי כל כך
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להפוך את הכונן הפנימי שלי לכונן חיצוני, הבנתי שיש כמה סוגים שונים של חוטים ובתים לכוננים, אך לפני הכול, ברשותי Western Digital Caviar Green 1000GB WD10EADS ועוד כמה כוננים קשיחים פנימיים די ישנים .. עכשיו הבנתי שיש חוט מסוים, אני מעדיף את החוט מאשר את הבית שאליו מכניסים את הכונן.. שני הכבלים שראיתי, 1. חבילה כבל USB IDE SATA בלי מטען http://cgi.ebay.com/USB-2-0-SATA-IDE-HD-HDD-Converter-Adapter-Cable-S2-/350170718865?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5187cd2291#ht_2786wt_1139 2. חבילה כבל IDE SATA USB עם מטען http://cgi.ebay.com/USB-2-0-IDE-SATA-2-5-3-5-Hard-Drive-Adapter-CCB-5616-/270656559221?pt=AU_Components&hash=item3f04635875#ht_7125wt_905 …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני HD של 80G. הייתי רוצה לעשות ששניהם יהיו ביחד 160G ואז כבר לחלק כמו שבא לי. האם זה אפשרי ובכלל מה ההבדל בין מאסטר לסלייב?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי wd 80gb 8mb buffer אם זה עוזר במשהו
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים ראשית ברוכים הנמצאים יש לי בעיה עם הכוננים במחשב- כאשר אני לוחץ על מאפיינים בכונן D למשל הוא מראה שיש בו קבצים אך כאשר אני פותח אותו לא ניתן לראות שום קובץ אשמח לעזרה בכבוד רב HBIBO
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לא מבין בטכנולוגיה ומעוניין לקנות דיסק קשיח חדש לנייד שלי שכבר בן לא מעט שנים. הנייד זה dell inspiron n5110 המפרט: https://www.cnet.com/products/dell-inspiron-n5110/specs/ פשוט שלא אצא טמבל בחנות, מה בדיוק לבקש (מבחינת חיבור). האם ללכת על מהירות של 5400 כמו שיש עכשיו או שכדאי 7200? אפשר המלצה לחברה ספציפית( 500 גיגה יספיק לי) מודה מראש לעונים (מקווה שזה המקום הנכון לא מצאתי פורום לניידים)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה...אני שומע פתאום את הHD שלי נכבה ונדלק...ואני עדיין גולש באינטרנט...אחרי כמה שניות העכבר ושום דבר לא זז...הוא קפא... כיביתי הדלקתי והכל טוב...עכשיו...מה גרם לזה??.. הHD תקין??..או שלא?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הכונן החיצוני הזה ST310005FDD2E1וSeagate http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717800 התרונות שלו הם שיש לו 5 שנים אחריות + 32 MB זכרון נדיף או לעומתו: WDH1U10000ו Western Digital הבדלי המחירים בינהם זניחים הכונן של WD בא עם 2 שנים אחריות ו 16 MB זכרון נדיף http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598378 אז מה עדיף? למישהו יש נסיון עם אחד מהם או שניהם??? האם יהיו בינהם הבדלי ביצועים משמעותיים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי NAS של QNAP שאני משתמש בו גם להורדות טורנטים. כיום ההורדות יושבות על הRAID של הNAS ואני מעוניין לחבר דיסק קשיח חיצוני ושירדו אליו. לא חשובה לי היכולת לגבות את ההורדות האלה כך שאין לי צורך שישבו על הRAID. העניין הוא שיש לי לא מעט דיסקים בבית בגדלים שונים (כולם 3.5 אינטש) ואני מחפש מארז שיידע לחבר ביניהם לSTORAGE אחד. האם קיים כזה דבר? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש לאכסן את כל המוזיקה שלי וכמה סרטים שעל המחשב בדיסק קשיח חיצוני... עדיפות ל1 טרה... ושמתחבר לusb בכבל ארוך מעט ללא חיבור לחשמל,אשמח גם להמלצה על כמה חברות ודגמים טובים,התקציב 300 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצורב שלי עבר הסבה לליצן יש לי צורב PHILIPS *48 MODEL: PCRW 4816 הכסוף הזה למי שמכיר.... בנירו הוא נותן לי מקסימום לצרוב על *16 למען האמת, זה או 16 או 4... איפה כל השאר??? למישהו יש מושג? ד"א אם מישהו יכול למצוא לי עדכון קושחה זה יהיה טוב.. בין אם זה קשור ובין אם לא... תודה על העזרה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-