אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%94%d7%a4%d7%95%d7%9a-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-10tb-%d7%9c/
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי שמה כוננים בצבע כחול ירוק כחול בהיר כולם ה HEALTHY מה מסמל הצבע הירוק?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי כולם אני רוצה לקנות הרד דיסק ישן מחבר של 40 גיגה wd 5400 rpm ב120 שקל שווה ? בחיבור ide שווה ? עכשיו אני לא יודע כמה שנים יש לו אותו נראה לי הרבה והרד דיסקים מתים כול 5-7 שנים אז רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק אם הארד דיסק שלו תקין ויחזיק לי תזמן הזה ? מה אני יכול לעשות ? אני יודע שהוא עובד אבל אני רוצה לדעת אם הוא יחזיק זמן ולא יתפגר לי אחרי שנה שנתיים תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כונן 160G של WD עכשיו הוספתי עוד כונן של WD 250GB עשיתי לו פורמט ויצירת מחיצה ע"י התוכנה של ווינדוס עבד במשך 12 שעות ולא הלך אז עשיתי לו ביטול ועשיתי לו פורמט ע"י MiniTool Partition אחרי שעשיתי לו פורמט הכונן נעלם גם מה Computer Management וגם לא מופיע ב MiniTool Partition אחרי שזה קרה עשיתי ריסט ואז בעליה של המחשב לוקח לו איזה דקה עד שהוא מעלה וטוען את הכוננים ואז ממשיך לעלייה (לפני היה עולה בשניות) בביוס מופיע רק הכונן המקורי עשיתי לו AUTO DETECTION על כל החיבורים והוא לא מוצא את הכונן השני במחשב עצמו מופיע לי רק אחד
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/SanDisk-Cruzer-USB-Flash-Drive-64GB-64G-64-G-GB-Brand-New-Life-Time-Warranty-/320803613299?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4ab162aa73 כדאי לקנות?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
את מי עדיף לסנג'ר ? ה DVD הוא של אסוס, הצורב של ליטאון.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש קצת מידע על איך מתקינים raid מבחינת כרטיסים ועל אפשרויות ה-raid השונות. חיפשתי פה בפורום ולא ממש מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, חבר שלי רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני למחשב בחיבור firewire, והוא מתלבט בין שתי אפשרויות: 250 גי'יגה של מקסטור, 16 מגבה באפר ב-1350 שקל, או 320 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל 8 מגה באפר ב-1400 שקל. השאלה היא עד כמה ישפיע גודל הבאפר על הביצועים של המחשב שלו, שמשמש לעריכת וידאו. ברור לי שזה לא ישנה את מהירות הקידוד.רינדור וכו', השאלה היא האם באפר של 16 מגה יעזור בעת העריכה עצמה (בפרימייר). מה דעתכם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן יום אחריי שכנראה עיצבנתי את הSEGATE 1TB השמן שלי שזקוק לחשמל עם 2.5" WD PASSPORT חדש הוא החליט ליפול לי מהשידה ועשה בעיות. אחריי כמה שעות הפסיק לעבוד והUSB שהיה מחובר אליו התחממם משהו מטורף (כמעט נכוויתי זה לא היה אמיתי). חיברתי עוד פעם עבד ואז עוד פעם נכבה. זהו עכשיו כבר לא עובד לא מתחממם לא כלום אין אור ירוק ואם אני מחבר אותו הוא טיפה מזמזם אבל לא מתחיל באמת. היו לי עליו סדרות בגדול אבל עוד כמה דברים - יש אפשרות לשחזר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי לא מעט בעיות עם הדיסק הקשיח.. פתאום באמצע העבודה הוא מפסיק לעבוד - כאילו לחצתי על כפתור ה Sleep, המסך עובר למצד standby וכל שאר החלקים במחשב נשארים לעבוד. גם איתחול לא פותר את הבעיה.. פשוט לאחר כמה דקות הוא "נדלק" מחדש. (והוא גם מתחיל את המחשב מחדש). בנוסף, הוא גם משמיע רעשים די מוזרים.. קשה לי לתאר אותם אבל אני די בטוח שהם לא צריכים להיות. (מעין רעשים שקטים וקבועים) וגם מידי פעם יש צליל של כאילו אתחלתי את המחשב. הדיסק הוא - WD 80 GB 8 Buffer והוא ברשותי כמעט שנתיים, האחריות תקפה ל3 שנים. עכשיו השאלה היא איך אני בעצם מוכיח את הבעיות שלי, כאשר אני מביא אותו לחנות למימוש האחריות, כי הבעיות הם לא כתוצאה ממשהו אלא פשוט קורים ככה סתם. אני בטוח…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מבין בטכנולוגיה ומעוניין לקנות דיסק קשיח חדש לנייד שלי שכבר בן לא מעט שנים. הנייד זה dell inspiron n5110 המפרט: https://www.cnet.com/products/dell-inspiron-n5110/specs/ פשוט שלא אצא טמבל בחנות, מה בדיוק לבקש (מבחינת חיבור). האם ללכת על מהירות של 5400 כמו שיש עכשיו או שכדאי 7200? אפשר המלצה לחברה ספציפית( 500 גיגה יספיק לי) מודה מראש לעונים (מקווה שזה המקום הנכון לא מצאתי פורום לניידים)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת לגבי גיבוי , השאלה היא כזאת. יש לי כונן ssd שעליו מותקנת המערכת הפעלה win 8.1 ותוכנות, בנוסף יש לי עוד כונן רגיל 2TB שעליו מותקנים הדברים הכבדים. משחקים ותוכנות שבחרתי להתקין עליו. לצורך העניין אני מגבה באמצעות התוכנה acronic 2015 את הכונן ssd זה שעליו יושבת המערכת הפעלה כולו בנפרד. ואת הכונן השני בנפרד. האם זאת דרך תקינה או שגויה? בנוסף התוכנה acronic תמיד ממליצה לי לגבות כונן נוסף שלא קשור כשאני מסמן את הכונן של מערכת ההפעלה לגיבוי. אשמח קצת לקבל מידע איך לגבות בצורה נכונה . בדיוק אתמול רכשתי כונן חיצוני 4tb לגיבוי שיהיה לי.. תודה מראש. נתנאל.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה צורב אתם יכולים להמליץ לי לקנות, עד 250 ש''ח, שהוא מאוד אמין, טוב וכמבון בחיבור SATA, ורציתי לדעת אם חיבור זה משפיע או שזה לא משנה לגבי ביצועי הצורב. בתודה..
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב-לאחרונה הדיסק הקשיח כבה מעצמו ללא כל סיבה נראית לעין. wd/80gb/ide/jb ואין בעית חום:מעבד40,דיסק33,לוח35.הדיסק בן 34 חודש . אין תדירות קבועה לתופעה ,לפעמים זה כל כמה דקות ולפעמים כמה שעות,ואני צריך לאתחל. הכל התחיל לפני 3 ימים,ואין לי מושג מה ומהיכן להתחיל לבדוק. p-2.4/gigabyte sis661/1024 ram תודה מראש אגב,עשיתי בדיקות קלות עם hd tune,tech data והבדיקות תקינות
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת - האם כדאי? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות את הכונן Corsair Force Series 3 120GB CSSD-F120GB3-BK SSD יש לוח של גיגהבייט מדגם E58X-UD3R קודם כ רציתי לדעת אם הם יעבדו יחד או יהיו בעיות תאימות דבר שני חשבתי להוסיף 2-4 גיגה זיכרון ל 3 שיש לי כבר. אבל עכשיו קראתי שניתן להשתמש בכונן SSD כזיכון מטמון אז רציתי לדעת אם ואיך אני יכול לעשות את זה או עדיף להוסיף זיכרון וזהו תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש לאכסן את כל המוזיקה שלי וכמה סרטים שעל המחשב בדיסק קשיח חיצוני... עדיפות ל1 טרה... ושמתחבר לusb בכבל ארוך מעט ללא חיבור לחשמל,אשמח גם להמלצה על כמה חברות ודגמים טובים,התקציב 300 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך פועל RAID 1? הכתיבה מתבצעת בו-זמנית לשני הדיסקים הקשיחים, או שמתבצעת כתיבה לדיסק קשיח אחד, ורק אם היא מצליחה אז המידע מועתק לדיסק הקשיח השני? במקרה ומתרחשת תקלה מכנית באחד מהדיסקים הקשיחים, אז הדיסק הקשיח השני ממשיך לפעול. אבל, מה קורה אם מתרחשת תקלה לוגית? האם קיים מנגנון שמונע מהמערך RAID לשכפל את התקלה הלוגית לדיסק הקשיח השני? האם אני צריך להכניס למערך RAID 1 שני דיסקים קשיחים מפורמטים, או שאני מכניס אותם לא מפורמטים ומפרמט אותם ביחד באמצעות המערך? כשאני רוצה להחליף דיסק קשיח פגום, אני צריך להכניס דיסק קשיח מפורמט, או שאני מכניס אותו לא מפורמט והמערך RAID 1 מזהה שהוא לא מפומט, ואז הוא מפרמט אותו בעצמו ומבצע שכפול של המידע?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצורב שלי עבר הסבה לליצן יש לי צורב PHILIPS *48 MODEL: PCRW 4816 הכסוף הזה למי שמכיר.... בנירו הוא נותן לי מקסימום לצרוב על *16 למען האמת, זה או 16 או 4... איפה כל השאר??? למישהו יש מושג? ד"א אם מישהו יכול למצוא לי עדכון קושחה זה יהיה טוב.. בין אם זה קשור ובין אם לא... תודה על העזרה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש לקנות NAS מה שמאוד חשוב לי מעבר למהירויות כתיבה\קריאה שלפי אתר המוצר הם מעולות זה ביטורנט קליינט. מעבר לאיכסון, אני מחפש פתרון הורדה פשוט ללא תלות במחשב. מכירים? ממליצים? דף המוצר: http://www.buffalotech.com/products/net ... -ls-wvlr1/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ynetshops.co.il/ItemDetails.aspx?auction_id=22978401 עולה די זול לעומת כונן דומה מאותה הסדרה: http://www.ynetshops.co.il/ItemDetails.aspx?auction_id=22983511 מה הקאץ'? הייתם קונים את הראשון?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם! אני כבר תקופה ארוכה מחפש הארד דיסק חיצוני שגם יהיה ריאלי לשים בתיק של הלפטופ הTranscend שמופיע באתר של פיסי לוג'יק נראה דיי טוב, נראה עמיד והכל אבל אין לי שמץ על החברה למישהו יש ניסיון איתם!? ומעבר לזה יש למישהו המלצות להארד דיסק חיצוני בגודל של חצי טרה-טרה שיהיה אמין חשוב לי שיהיה נייד וזהו... לקצת יותר פרטים יבשים על המוצר http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=16046 תודה מראש, לירן
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה ברצוני להחליף את הכונן (MAXTOR 500GB) בכונן חדש של SAMSUNG 1TB . האם זה אפשרי? האם יש משהו מיוחד חוץ מההחלפה הפיזית בין הכוננים שעליי לקחת בחשבון? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-