עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אורח
    Started by אורח,

יש לי דיסק קשיח של סאמסונג F1 1T ושמתי לב שהוא מרעיש, הוא עושה רעש כזה של כאילו הוא חושב אני לא יכול להסביא בדיוק איזה רעש אבל כאלה תיקתוקים כשהוא חושב. האם זה נורמאלי?

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  2. התכוונתי לפרמט את ה USB שלי (קליק ימני על כונן F ופורמט). את ה USB לא פירמטתי אבל כונן קריטי כן. יש איך להציל את הפדיחה? :s05:

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי WINDOWS VISTA - אפשר להעביר מכונן D לכונן C (בו מותקנת המערכת הפעלה) זיכרון מבלי לפרמט או לסכן קבצים? אני רוצה להוסיף לכונן C 10 GB... -תודה מראש!-

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by ^eranet^,

יש לי WIN VISTA 32bit וכל פעם שאני מחבר USB למחשב הוא אומר לי שניתן לעבוד יותר מהר עם ה-USB; לא משנה לאיזה כניסה אני מכניס, יש לי 7 כניסות וכולם ככה. מצורפת תמונה: מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפתור את הבעייה? -תודה מראש!-

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  5. היי.. קודם כל אני חייב לציין שהפורום פה הוא אחד הדברים המפליאים שעולם האינטרנט סיפק לי. כל הכבוד !!! אינני גאון מחשבים (למרות שאני מתיימר להבין קצת) אך המידע שיש ברשותי הינו מספיק ע"מ לקבל עזרה. אז ככה... אני רוכב תחרותי במירוצי ראלי (ג'יפים, כמו בפאריס-דאקר) ואני מנווט עם מחשב טאבלט של פוגיטסו 4121. כמעט לאחר כל מירוץ אני נדרש לקנות הארד דיסק חדש מכיוון שההארד דיסק נדפק לגמרי מרמת הזעזועים שהוא סופג ולכן המחשב שובק חיים לאחר זמן לא רב ואני נדרש לנווט ע"י מכשירים ומפה. חשבתי להחליף את הכונן הקשיח בזכרון מסוג COMPACT FLASH. זהו זיכרון שיכול לספוג זעזועים ואינו מושפע מטלטולים או מכות. אני יודע שהדבר אפשרי מכיוון שבמחשבי הנווטים המקצועיים אין הארד דיסק אלא כרטיס זכרון. קניתי…

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by avinatbezeq,

שלום לכולם, אני רוצה לבנות מחשב חדש שיהיה בעל ביצועי דיסקים טובים. הסיבה היא שאני עובד עם VMWare ופעמים רבות מכניס ומוציא מהזיכרון מחשבים ווירטואליים של כ-10G, והמחשב פתאום קופא לי עם הדיסק לדקות ארוכות עד שהוא משתחרר. אני מבין שמה שעושה שהמחשב יעבוד מהר עם הדיסקים זה אם שמים לו Raid אבל יש לי כמה שאלות: 1. האם RAID אכן ישפר את המצב ואם כן, האם גם לקריאה וגם לכתיבה? 2. האם SCSI עדיף על דיסקים רגילים? 3. האם דיסקים של זכרון RAM כבר יכולים להחליף דיסקים מכניים? ואם כן, האם הם הרבה יותר מהירים? 4. איזה עוד דברים אני צריך לדעת בנושא?-) תודה - אבי

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  7. שלום. יש לי HD חיצוני 500GB, ואני רוצה למלא אותו בחומר, ושיהיה אפשר רק לקרוא ממנו. לא למחוק, ולא להוסיף. בטח שלא לשנות קבצים. איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  8. רציתי לדעת הטם יש תוכנה שיכולה לבדוק על איזה מהירות צרבו את הדיסק

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  9. Started by shevah,

שלום לכולם, כבר פעם שנייה שאני מנסה לצרוב משהו וכתוב בסוף תהליך הצריבה(נרו 8) שהצריבה נכשלה, הינה הלוג שנרו מוציא: 1K22-1867-0795-66M4-5312-2932-**** Windows Vista 6.0 AMD64 Wow64Process WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 8.3.6.0 Internal Version: 8, 3, 6, 0 (Nero Express) Recorder: <PIONEER DVD-RW DVR-215D>Version: 1.13 - HA 1 TA 0 - 8.3.6.0 Adapter driver: <Serial ATA> HA 1 Drive buffer : 2000kB Bus Type : default CD-ROM: <PIONEER DVD-RW DVR-215D>Version: 1.13 - HA 1 TA 0 - 8.3.6.0 Adapter driver: <Serial ATA> HA 1 === Scsi-Device-Map === ArrayPeripheral : MARVELL Virtual Device 1.00 mv61xx Port 4 ID 20 DMA: Off CdRomPeripheral : WRQDU M701E74…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by amd@ati,

בדקות האחרונות עולמי חרב עליי. התחלתי להתקין אובונטו ופתאום הבנתי שהוריתי להתקנה להפוך את כל ההארד דיסק שלי (500 GB) ל- Swap. :'( אחרי שעברו 3% מהתהליך עשיתי ריסטרט בהול למחשב, כאשר ניסיתי להעלות את מערכת ההפעלה המחשב אמר כי הוא לא יכול להעלות את מערכת ההפעלה. על ההארד דיסק הזה היו לי (בנוסף למערכת ההפעלה) יותר מ-200 GB של קבצים , כל מה שאגרתי במשך שנים. האם 3 האחוזים הללו מחקו לי את כל המידע? העלתי את המחשב מכונן אחר שיש לי והוא לא מזהה את ההארד דיסק. האם יש דרך לגשת לקבצים?(אם הם עדיין קיימים) לא יודע מה לעשות, אני עומד לבכות :'(

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. בהמשך לדיון המלבב הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=414085.msg3555187#msg3555187 ההארד דיסק שלי הוחלף באופן יהיר ומעיל יש לציין על ידי זיגזאג, והפעם הוא החזיק בערך 5 ימים.. ומת. אותו רעש, אותה התנתקות מפורסמת שממנה כבר אין חזרה. המחשב לא זז סנטימטר מאז שחיברתי אותו, לא אחורה קדימה לצדדים למעלה ולמלטה. כלום. הפעם למזלי הרב לא היה בו כלום. האם אני עושה משהו שגוי? תודה.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום, לפני שבוע קניתי את הכונן הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5472 מאז היו לי כמה בעיות ואני דיי בטוח שמדובר בבעיות בהארדיסק החדש, דבר ראשון כאשר ניסיתי להתקין חלונות 7 RC, נתקלתי במסכים כחולים בהתקנה (בקשר לזה אני לא בטוח שזה קשור לדיסק אבל אני מציין את העניין בכל זאת) לאחר מכן התקנתי XP, והכל היה נראה כשורה, אבל בימים האחרונים המחשב עשה ריבוט מספר פעמים, והיום כאשר חזרתי הבייתה אפילו נתקלתי במסך כחול שלאחריו התבצע הריסט. לאחר בדיקה ב- EVENT VIEWER אני רואה את השגיאות הבאות: The driver detected a controller error on \Device\Harddisk2\D. The ESET Service service hung on starting. איזה בדיקות עלי לעשות לדעת בדיוק מה הבעיה, אני מניח שאני יוכל להחליף את הכונן ר…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי 78 GB במחשב אני רוצה להגדיל ל160 או אפילו יותר תלוי מה המחירים וגם עוד שאלה אני יכול להתקין את זה לבד או צריך תכנאי?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  14. שלום לכם, שאלה בכותרת. תודה.

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  15. Started by rank,

אני קניתי כונן חדש ואני לא רואה אותו במחשב שלי למרות שהמחשב זיהה אותו מישהו יודע איך לגרום שאני יראה אותו בתור כונן במחשב שלי ?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  16. Started by zaviv,

שלום לכולם, אני מתלבט ברכשית כונן בלו ריי למחשב האם מישהו יש לו כונן בלו ריי שהוא צורב והיכן ניתן לראות את הסרטים (נגן או PS3) תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by oren1,

שלום לכם ברשותי דיסק קשיח של MAXTOR בנפח 160 ג'יגה [iDE] פעם זה נחשב לנפח מטאורי !! וגם במחיר של 2TB היום לפני כחודש הפכתי את הכונן במקום לכונן פנימי לחיצוני [ עקב רעשים שהוא יוצר,וגם איטיות] רציתי לדעת: מה אורח החיים הממוצע של הארדיסק מחברת מקסטור ? איך ניתן להאריך את החיים שלו יותר ? ואיך יודעים מתי הארדיסק מתחיל כבר לגסוס? ברמת העיקרון הדיסק קשיח מאוד איטי, אני יודע שניתן לתפור את זה על ידי תיקון סקטורים, אבל אני חושש שבטעות הארדיסק ימות מרוב מאמץ.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  18. WD Elements Desktop. הבנתי שהמוצר כבר לא כל כך עם מלאי גדול בשוק. אני צריך חנות באזור חיפה שעדיין מוכרת אותו, לא משנה איזה נפח. אני צריך לצורך הפרויקט רק את הספק (זו נראית לי האופצייה הכי טובה וזולה אחרי ביקור אצל חשמלאי שנתן הצעה לתיקון ספק שהלך קפוט ועל הדיסק יש מידע יקר ולא ניתן מטעמי בירוקרטיה לפתוח וולהעביר את הדיסק למארז מחשב). גם לא משנה התקציב כי זה לא יורד מהכיס שלי

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. ערב טוב. רציתי לבקש עזרה בבחירת דיסקשיח. עד עכשיו הייתי סגור על WD Caviar Black 500GB אבל עכשיו אני כבר לא כ"כ בטוח לגביו. המחשב מיועד להריץ משחקים כבדים לכן חשוב לי מאוד כל FPS, וכמו שהבנתי גם הדיסק הקשיח משפיע. אז מה שחשוב לי הוא לא הנפח אלא הביצועים. התקציב הוא עד 500 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  20. Started by Guarding angel,

היי משומה הHD המדובר רועש מה שכלל לא היה לי עם הHD הקודם שלהם (250GB AAKS) זה אמור להיות כך? בתודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by אריה7,

שלום, אני צריך לקנות צורב DVD. חשוב לי שיהיה SATA (ושיהיה שחור). על איזה צורב הייתם ממליצים (רצוי שיהיה זול...) תודה,

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by Yehudaa,

אני מניח שאתה מכירים את זה שכל ה CD לצריבה שלכם נגמרים ואתה נשארים רק עם DVD לצריבה .... : סליחה על הבורות אבל האם ניתן לצרוב DVD שיהיה כמו CD ממש ? כלומר שכל נגן CD מעפאן ינגן אותו ?

23. Started by noamsmi,

בקצרה המפרט בצד ומותקן לי vista ultimate 64bit בכל אופן הייתי צריך לפרמט כונן חיצוני בתור fat32 אז התקנתי partition magic וכשהפעלתי אותו הוא זיהה לי את הכונן החיצוני ואת הכונן הפנימי בתור BAD אז ניסיתי להסיר את התוכנה ובאמצע זה עשה לי מסך כחול לפני המסך הכחול הכונן הקשיח הפנימי היה מחולק לשני מחיצות אחת C בה מותקנת מערכת ההפעלה בעלת 48gb והשנייה D בעלת 100gb אחרי שמערכת ההפעלה עלתה אחרי המסך הכחול המחשב זיהה לי רק את כונן C אז חיפשתי קצת באינטרנט וניסיתי לעשות קליק ימני על Computer ואז manage ואז disk management ואז לשנות את ה-path של ה-100gb אבל הוא אומר לי שצריך לעשות refresh ואז רענן וזה עדיין לא נותן לי לשנות path אז אין לי מושג מה אני אמור לעשות ודרך אגב אחרי המסך הכ…

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by a1a1a1a,

אני בתהליך של קניית מחשב, לקחתי הארד דיסק של 640 של WD. יש לי לוח אם תומך (GA-MA770-UD3 Rev.2) כדי לי לקחת 2 כוננים של 320 או של 250 ולעשות מערך RAID? אני צריך כוננים מיוחדים בשביל זה? זה יתן לי שיפור משמעותי?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים