אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום שלום (הודעה ראשונה בפורום תודה..) אז ככה: 1.אני מחפש לקנות הרדיסק 120 גיגה, עכשיו ברור שברור שבארץ זה עולה הון ובחו"ל הרבה פחות, יש לי קרובת משפחה שנסעה לניו יורק (חוזרת שבוע הבא אז מהר אנשים..) וזה רק עיניין של להביא לה את שם הדגם והיא מחזירה לי את המוצר.. חשבתי על אחת ההצעות שיש פה: http://www.newegg.com/app/viewproduct.asp?DEPA=&submit=Go&description=120gb אני לא זקוק להסברים מפורטים מדי.. אני סך הכל מחפש הרדיסק שלא ימות בעוד 3 שנים ושיחזיק כמו כל האחרים שהיו לי.. יפה אז זה היה 1 עכשיו לשני: 2.אז יש לי כאן 2 הרדיסקים שמחוברים למחשב: אחד בתוך המחשב והשני בתוך מה שנקרא "מגירה" שאני אקבל את השלישי הנ"ל כבר לא יהיה לי מקום (פיזית כמובן... ) בקיצור...…
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום רב לכם חברים.. יש ברשותי צורב של LG. לאחרונה הוא כבר לא צורב יותר.. הבנתי שיש מצב שזה העינית שאולי הלכה.. אז החלפתי צורב אחר שחבר נתן לי, שמתי לב שהוא מאוד איטי (שלי היה מהיר יותר) הכנסתי דיסק שירים MP3 לאחר שצרבתי, ולוקח הרבה זמן לדיסק הצרוב לעלות.. 1-יש מצב שהמהירות הקריאה איטית? 2-איך אני יודע מה מהירות, שהוא קורא את השירים..יש דרך לדעת? אשמח לקבל עזרה שלכם, תודה לעונים..
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יום טוב אני מעוניין לשדרג את המחשב הנייד שיש לי בכונן SSD לשיפור ביצוים של המערכת ההפעלה ולא יודע איזה כונן עדיף לבחור. האלה הכוננים תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק דיוידי של וירבטים של 4.7 ג'יגה אבל לפי נרו יש לו מקום בדיסק רק ל4.5 ג'יגה, האם זו בעיה או שככה זה? ואם ככה זה אז עד איזה גבול אני יכול למתוח את הקיבלות בעזרת overburning בנרו? תודה
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום פתאום הדיסק קשיח התחיל להיות איטי.. הוינדוז עולה איטית והכל איטי.. כיביתי המחשב כדי "שינוח" וכשהפעלתי המחשב לא עלה... נכנסתי לביוס והדיסק קשיח לא מזוהה שם שמתי דיסק קשיח ועבד. *. כשהדיסק קשיח הישן היה מחובר ולא מזהה הוא היה עובד (מסתובב) שמתי יד עליו והרגשתי זאת , אז מה אמורה להיות הבעיה? התחממות יתר? (נדמה לי שכן) ואם כן ואם לא... אי אפשר להוציא החומר שיש בכונן????
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני חושב שהכותרת אומרת הכל יש לי MAXTOR 40 GB 7200 + WD 60 GB 7200 אחד אצלי כשנה, השני כחצי שנה. ויש לי עסקה להחליף את שניהם תמורת אחד גדול של 120 GB עם אני אוסיף 250 ש"ח שווה או לא?
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל אני חייב לשאול. אם אני קונה מחשב עם צורב DVD אני צריך לקנות גם כונן DVD כדי לראות סרטים,או שהצורב DVD גם מעלה סרטים לצפייה? או בעצם האם עדיף לקנות גם כונן וגם צורב? ושוב סליחה על הבורות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי כבל USB TO USB המשמש להעברת קבצים בין שני מחשבים התקנתי את הדרייבר כנדרש אבל משום מה כאשר אני מפעיל את התכנה המשמשת להעברת הקבצים כל אחד מהמחשבים מזהה רק את עצמו ובחלון REMOTE DESKTOP לא מופיע כלום מישהו יודע איך עובדים עם הכבל הזה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי צורב נק 3500A העניין הוא שהדיסק הראשון שצרבתי על מדיית 4.7 DVD-R*4 עם נרו ויזן אקספרס הקיבולת של שני הסרטים שצרבתי הם 3.5 גיגה והוא מורה לי על זמן של 4 שעות!!!! נראה לי מטורף!האם הזמן הוא סביר? ןלמה שאני מנסה להעביר קבצים מסוימים של וידאו עם קידוד AC3 התוכנה פשוט נתקעת?
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אוקי, קראתי את הכתבה שכתובה פה בעמוד הראשי לגבי צורבים (http://www.hwzone.co.il/articles.php?file=buffer_underrun), והבנתי סוף סוף למה הצורב שלי משנה בתחילת הצריבה את המהירות ל-פי 8 במקום לצרוב פי 20 שזו המהירות שהוא תומך בה. ואת זה הוא עושה למדיות שונות כגון silver line,אופיס דיפו,GPT, שכולן כמובן תומכות במהירויות צריבה יותר גבוהות מ-פי 20. השאלה היא כמובן איך מסדרים את העניין ככה שאני אוכל לצרוב פי 20, אם אתם יודעים כמובן. בתודה, אני.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה האם הצורבים האלה יעברו את ה 16 מבחינת המהירות ואיזה צורב נחשב להכי אמין עד 400 שקל? והאם כדאי להשקיע בצורב בתומך ב dvdram?
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
500GB של SEAGATE דגם BARRCUDA WD דגם CAVIAR SE16 MAXXTOR דגם DIAMONDMAX יש אולי עוד חברה יותר טובה מאלו?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. האם ישנה אופציה לחבר את ההרדיסק לUSB אם מתאם מסוים?.. אשמח לעזרה בנושא ותודה מראש למגיבים
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הלוח אם הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4153#sp שתי היציאות של SATA 6Gb/s תפוסות ע''י SSD אחד + HDD האם יציאת SATA 3Gb/s תוריד משמעותית את הביצועים של כונן SSD חדש ? מה באפשרותי לעשות אם יש אפשרות כזו בכלל תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי את המאמר על הכוננים החיצוניים כאן בפורום. בעיקרון אין הרבה צרכים מיוחדים לכונן החיצוני. בעיקר אחסנה של קבצים כדי לא להעמיס על ההארדיסק במחשב ועוד שימוש חשוב (אם זה אפשרי) יש לי LCD Sumsung 40" b - 530 full HD ורציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר הארד דיסק חיצוני לטלוויזיה בעיקר בשביל סרטים. יש לי windows 7 ככה שחשוב שהוא יתמוך במערכת הפעלה זו.
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי מעבד RYZEN 5 3600 לוח אם Asus PRIME B550M-A WIFI אלו הנתונים לגבי האחסון אני רוצה לקנות SSD ורוצה לדעת: 1. כמו שאפשר לראות יש לי שני חיבורים - אחד במעבד והשני בצ'יפסט: לאיזה מהם עדיף לחבר? 2. האם חיבור למעבד יוריד את הכרטיס מסך לX8? בנוסף האם אפשר לעבוד גם עם שני SSD מחוברים לM2 בלי שיפגע בכרטיס? (הכרטיס שלי די ישן הוא PCIE2 אם זה משנה) 3. אני לא צריך משהו מטורף אני מחפש משהו במחיר סביר, ראיתי שיש WD BLUE PCIE NVME ויש BLACK. בנפח של 500 גיגה ההבדל באמזון הוא 10$, זה לא הרבה אבל ראיתי שאין ממש הבדל. בנוסף ראיתי שיש SABRENT 1TB ב100 דולר. איך הוא בהשוואה לכוננים האלו ב1TB? 4. המיקום של הM2 הוא ממש…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברשותי צורב DVD פשוט של SONY DW-D22A עוד ברשותי DVD שמקליט מהטלוויזיה או מהוידאו. כאשר אני מקליט ע"י ה - DVD המקליט אני יכול להציג את ההקלטה גם על ה - DVD המקליט וגם על ה DVD שבמחשב. ה DVD המקליט יוצר שתי תיקיות : VIDEO_RM VIDEO_TS , ובפנים רוב הקבצים הם קבצי VOB יש גם קבצי IFO ו BUP . שאלתי היא איך (אם זה אפשרי) אני בונה צריבה בצורב ה DVD שבמחשב ,הזהה לצריבה של ה DVD המקליט. כלומר איך אני הופך את קבצי AVI ו MPG לקבצי VOB IFO BUP וכו'. או בעצם איך אני הופך את הצריבה ל DVD-video ?? האם יש תוכנות מיוחדות ? האם NERO מספיקה ? אבקש אתכם לא לשלוח אותי לאתרים באנגלית , אשמח לקבל הסבר מפורט בעברית , ואם יש דיונים שבאמת קשורים בדיוק למה שאני שואל ,אשמח לקבל קישורים רלוונטיי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD אבל משהו פשוט לא האלה ב-500 שקל הכי זול שיש מצדי שיקח לו שעה לצרוב העיקר שיהיה זול לא מחפש משהו יקר
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
נראה סבבה, עם מערכת קרור ממש נחמדה. http://www.cdfreaks.com/article/193/1
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
שלום חברים , ראשית מתנצל אם הייתי אמור לפתוח את השירשור בתקלות חומרה . אבל הכונן (NEC -ND3550A) עובד . אני מצליח לצרוב דיסקים אבל כשאני מנסה לקרוא אותם - מוצג דיסק ריק כך גם לגבי דיסקים ישנים (שפעם נקראו ללא בעיות) , כל הדיסקים נקראים בקלות ע"י נגן DVD. ניסיתי לעדכן קושחה (למרות שזה לא נשמע כמו הפיתרון) - לא עבד . יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך אני פותר אותה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי מערך 3 דיסקים של 1tb בriad 5 במידה ואני עובד בעיקר עם After effects ו3dsmax מה גודל ה stripe size המומלץ?
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
בדיוק אותו סיפור שקרה שני ת'רדים מתחתי. הדיסק התחיל לעשות תיקים בטירוף וכל הבוקר לא עלה. כרגע התעורר לחיים ואני עוסק בגיבויים אחרונים. בבוקר ראיתי את ההודעה המזעזעת disk error. השאלה היא כזאת. הדיסק נקנה לפני כ-8 חודשים בפלונטר זצ"ל. למי פונים בישראל על מנת לממש את האחריות???
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כיום ניתן בקלות לבנות מערך raid5 או raid1 הודות לבקרי הרייד המשולבים בלוחות האם . אבל מה יקרה אם לוח האם יתקלקל ולא ניתן יהיה להשיג לוח זהה מפני שיצורו הופסק? האם ניתן יהיה לחבר את הדיסקים למחשב אחר, כך שתתאפשר גישה לדיסקים "ולשאוב את החומר " מאותם דיסקים ? ובכלל האם בקר הרייד שיש על לוח האם p35-ds3r שווה משהו לצורך הקמת מערך רייד 5 ?
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש (בסגנון של המחשב שעולה 1550 שח באייבורי)והעברתי אליו את ההארד דיסק הישן כדי לחסוך בעלות השאלה שלי היא האם הוא מאט את המחשב ? והאם באופן משמעותי ? תודה רבה !! מפרט : cpu:Intel Core i3-2130, 3400 MHz Motherboard Name: Gigabyte GA-B75M-D3V כרטיס מסך מובנה :intel hd 2000 memory ram : 4gb ,1333 mhz ,transcend hdd : samsung hd200hj (200 GB, 7200 RPM, SATA II -3gb\sec ,buffer-8mb os :windows 7 64 bit
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-