עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי! יש לי קובץ ISO ויצרתי ממנו דיסק. אני רוצה לוודא שהדיסק והקובץ תואמים. למישהו יש מושג איך עושים את זה? תודה!

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  2. אחותי חזרה מדרום אמריקה ומאחד המחשבים שם נכנס לה וירוס לכרטיס זכרון של המצלמה. שחיברתי אותו למחשב בבית האמת האנטי וירוס התריע והסיר את הוירוס אבל עדין אין אפשרות לראות ולהוריד את התמונות למחשב. הוא מראה ש 1 ומשהו ג'יגה תפוס אבל שנכנסים לכרטיס הוא ריק. יש איזו תוכנה כדי לסדר את הכרטיס ולראות את התמונות? תודה יואב.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אהלן יש לי ipod classic 80gb. גיביתי עליו תמונות (לא דרך האיטיונס) והוא שבק חיים. כל פעם שאני מעלה אותו אני מקבל איקס אדום מוקף בעיגול. ניסיתי להכניס אותו למצב דיסק לפי ההוראות באתר של אפל אבל זה לא עבד. מישהו מכיר דרך לחלץ את התמונות מהנגן (המחשב לא מזהה אותו כשהוא מחובר...). תודה מראש

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by אלי,

עז ככה מחשב מחשב משודרג , שני רפטורים ברייד אפס ,לוקח להם חמש דקות לעלות לחלונות וויסטה , ::dfi t3eh8

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  5. שלום קניתי דיסק USB חיצוני של WD בגודל 320GB והמחשב שלי לא מצליח לזהות אותו. חיברתי אותו אצל החבר ועוד לכמה מחשבים שונים ושם הוא עובד. כאשר אני מחבר אותו למחשב המחשב מזהה שיש חיבור חדש ומתחיל לחפש driver, למרות שהחיבור אינו דורש שום driver. ניסיתי את כל הכניסות USB של המחשב ועדיין אותה תוצאה. האם משהו נתקל בבעיה דומה? מה לעשות? תודה מראש רומן

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  6. יש לי שני כוננים קשיחים באחד מהם שהוא הכונן הראשון שהיה לי במחשב שאני נכנס לקבצים שם כל המחשב נתקע ואני חייב להפעיל מחדש את המחשב לפעמים אני מצליח לגשת לקבצים בלי שזה נתקע רק חסר לי שהלך לי הדיסקק הקשיחחח מישווו יכולל לעזורר לי בבקשההה אני לא יודע מה לעשות =[

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by OnlyOne,

הכרטיס הגיע אליי, הכנסתי אותו למצלמה ופירמטתי אותו כמו כל כרטיס שהגיע אליי עד הכרטיס הזה. אז פירמטתי את הכרטיס דרך המצלמה מסתבר שהמצלמה פירמטה את מערכת הקבצים לRAW מאז אין אפשרות להשתמש בכרטיס ואו לפרמט אותו. אז יש פיתרון לעניין?

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by niva401,

יש לי במחשב צורב CD ישן שמסרב להיפתח. מה ניתן לעשות?

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  9. מאתמול התחילו בעיות עם אחד ההארדיסקים החיצוניים. (500 ג'יגה של מקסטור מהדגמים האפורים הישנים, בן שנתיים בערך) הוא התחיל מדי פעם לא לזהות אותו במחשב גם אם מכניסים ומוציאים את הכבל USB וגם המתח שלו עצמו עשרות פעמים. הרמתי אותו ואני מרגיש רעידות לא רגילות עם רעשים מוזרים כאילו הוא מתקשה לקרוא /להעתיק וכו'. כמו-כן הרעשים עצמם נשמעים כמו המחט שנתקעת (או מתקשה להגיע למקום מסוים) בצורה למעלה למטה בגלל חשש למידע בהארדיסק(לא הלך לי פעם אחת הארדיסק חיצוני :-[) רציתי בבקשה לראות אם אתם יכולים להביא לי סאונדים של הארדיסק תקול שאני אזהה ואנסה לגבות אותו בהתאם. אתם יודעים משהו בסגנון של: "זה רעש של הארדיסק מעתיק תקין" "זה רעש קריאה לא תקין" "זה רעש של מחיקה תקינה" וכדומה. סוריי על הנ…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by afix202,

שלום לכולם, אני מתעתד לרכוש כונן 2TB חיצוני ויש לי מספר שאלות. האם 2TB זה גדול מדי - יש בעיות אמינות יותר מ1TB? (מבחינת הנפח, זהו הנפח לו אני זקוק) יש לי 2 כוננים של 1TB ואני מתכוון לגבות אותו אליהם. לגבי כונן חיצוני, ראיתי של WD וSEAGATE? יש עדיפות לאחד מהם? יש אלטרנטיבות בשוק כרגע? אם אקנה חיצוני בגודל כזה האם יש בעיה אח"כ לפרק ולשים בקופסת NAS זולה? ראיתי את הכוננים באתר של סקאי פיסי - יש לאנשים ניסיון איתם? סיבה לא לקנות שם? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by edenbd,

אחרי הרבה בעיות עם הסדרה התקולה של סיגייט, KSP החליפו לי ל WD6400AAKS חדש. הכונן עבד שבוע וחצי בערך בלי בעיות, עד שאתמול הוא פתאום התחיל לעשות בעיות. קודם כל בזמן שצפיתי בסרט שהיה על הכונן, הסרט נתקע וגם כל המשחב והייתי צריך לעשות ריסט, אח"כ כבר הכונן "הסתדר" ולא נתקע אבל עדיין הוא לא מחלץ מהר מקבצי RAR, שבכונן השני שלי (גם WD) זה מחלץ במהירות את אותם קבצים. יש לציין שהמידע שיש לי על הכונן לא חשוב לי אז אם יש פתרון שכולל מחיקה טוטאלית של כל הקבצים הוא גם מתקבל. תודה.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Y-R,

שלום לכולם יש לי די וי די נייד עם חיבור USB, חיברתי אליו דיסק און קיי של 2 ג'יגה עם סרטים ויכולתי לראות בקלות ובלי בעיה קניתי חדש של 16 ג'יגה כדי שאני יוכל לשים יותר סרטים והמכשיר לא קורא אותו למה זה ? הדיסק או קי של SanDisk גירסאת ה- Cruzer 16GB האם זה בגלל מערכת ההפעלה שבו (U3) ? אם אפשר לסדר את הדבר הזה אני מאוד אשמח ! תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by shoval,

יש לי מערכת רייד10 על המחשב ותאמת שזנ עושה לי קצת בעיות ואי נוחות בעבודה רציתי לדעת/ לקבל עצה: עד כמה נחוץ הרייד לעבודה במחשב הביתי אני מתעסק בתלת (סטודיו מקס/ זיברש) ועריכת וידאו (אפטר פרימייר ואביד) תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני לא יודע אם מישהו כבר הביא את זה בעבר... אבל הנה זה בכל זאת לי בכל אופן הם הזכירו במשהו את התוכנית Brainiac למי שמכיר

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  15. הסיפור הוא כזה, דוד שלי התקשר אלי לפני איזה זמן, אמר שהצורב שלו משום מה לא צורב דיסקי DVD (מדגם Sony NEC Optiarc AD-5170A, וכמו כל אלה שמסתיימים ב-A מדובר בצורב ATA\IDE). גם Nero וגם imgBurn המשובחת לא הצליחו לצרוב איתו DVDים. פירקתי מהמחשב שלי את צורב ה-DVD שלי (Pioneer DVR-111D, גם IDE), חיברתי אצלו, והצורב שלי אצלו כן הצליח לצרוב DVDים. זה שלל בעיות במערכת ההפעלה שלו, ובמדיות שבהן הוא השתמש. השארתי לו את הצורב שלי, והוא נתן לי כסף לצורב חדש, אחרי שכנוע מצידי שזה הצורב לאור רקורד האמינות האיום ונורא של NEC ואני חושב שגם של Optiarc. קנינו לו Samsung SH-223F ב-ZigZag2000 (חנות מעולה, אגב, מוכרים ידעוניים וחביבים, ועושים את העבודה כמו שצריך) לאחר התייעצות בסטיקי פה בפור…

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  16. Started by Alexkmr,

אני חושב לקנות הרדיסק לגיבויים. חשבתי על 1T. כדאי לרכוש חיצוני או פנימי? קופסה בניפרד או כחבילה? בנוסף איך כדאי להגן אותו מפני וירוסים? קרה לי מקרה השבוע שנגן MP3נידבק בוירוס שחיברתי אותו למחשב אחר, ולאחר מכן שחיברתי אותו למחשב שלי הלך הוינדוס אפילו קספרסקי לא עזר למזלי רק הוינדוס מת, ולא הכונן עם כל התוכן.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by kobi122,

היום הכונן הקשיח שלי התחיל להישתגע . בקיצור אני צריך המלצה כונן קשיח 250 שקל - 300 שקל ללוח BioStar P4M80-M4 הוא תומך בsata 1 - 1.5G אני חייב מ-KSP

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by lo_toda,

אני מעוניין לבנות מחשב מדיה סנטר (כמה שפחות רועש) נניח לצורך הדיון שהיה לו 3 תפקידים 1) מוזיקה 2) סרטים (אשר נמצאים במחשב אחר שמחובר לרשת) 3)הורדות של פריטים חוקיים. ברצוני להשתמש ב DOK בלבד כאשר את קיבצי ה-SWAP היו בזיכרון הרגיל ולא ב FLASH מה מידת השחיקה שתהיה ? ל DOK ...כל כמה זמן אני יצטרך להחליף ואם יש לבקר על זה כמו בדיקה חודשית של מצב ה FLASH יעזור? אני מעוניין לעבוד בלינוקס אובונטו. תודה לכלום.

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  19. אני רוצה לבנות מארז חיצוני עם חיבור USB עם יכולת של Mirroring? האם הדבר אפשרי? האם קיימת אפשרות של Stripping? אשמח לשמוע גם המלצות למארז רגיל עם חיבור USB לדיסק "3.5.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  20. Started by amisha,

בכונן C יש לי 20 GB , במאפיינים של הדיסק אני רואה שפנוי לי 2 GB בעוד שכשאני סוכם את כול הקבצים שעל הדיסק נראה שהכול תופס לי גג 5 GB , מה קרה ?

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  21. שלום,ברשותי 2 הארדסיקים אחד של 40 השני 60. הראשון(40)הוא מסטר,השני כונן נוסף. בכונן של ה60 ,יש 30 גיגה פנויים אבל כשאני בא להעביר לשם קובץ של 5 גיגה הוא טוען שאין מקום בכונן הזה. ממה זה יכול לנבוע ומה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני מיתלבט בין פנימי לחיצוני מחשב ישן בן -5 שנים, אני רוצה כונן של טרה בייט שימשיך למחשב הבא מיתלבט בין ההצעות הבאות, ??? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3809&CatCode=405 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3449 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1058&CatCode=399 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3556&CatCode=405 אודה לכם על העזרה,גולן

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by fishermm,

אחרי שצרבתי דיסק DAATA ניסיתי לקרוא אותו, אבל מופיעה הודאת שגיאה "אין גישה אל F:\ הפונקציה שגויה"" ניסיתי הכל, שמתי firmware עדכני,הלכתי למנהל ההתקנים הסרתי את ההתקנה, והתקנתי אותה מחדש (הוינדוס עשה זאת לבד). פה נראה לי הבעיה- הXP מזהה את הצורב אבל בתור CD-ROM כי אחרי שעשיתי "בצע סריקה לגילוי שינויי חומרה"(בשביל שהXP יזהה אותו מחדש) בשורת המשימות ליד השעון הופיעו בלונים שאמרו- ההתקן החדש מוכן לשימוש וגם היה כתוב בבלון נפרד CD-ROM drive זתומרת הוא זיהה את הצורב בתור cd-rom ופה אולי הבעייה. אם מישהו יודע מה לעשות אני משתגע וחייב עזרה. תודה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  24. Started by nafroman,

לפי האתר של WD רשום שיש 5 שנים גם לגרסת הBULK וגם ל RETAIL ... אבל החנויות בארץ רושמות שיש עליו 3 שנים ... מה הולך פה ?

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  25. Started by mtn9,

שלום הזמנתי לפני כמה ימים מחשב עם הדיסק Western Digital 5000AAKS, אך להפתעתי קיבלתי את המחשב עם הדיסק Western Digital 5000AADS. מה אתם אומרים יצאתי מקופח או מרווח? מה ההבדל בין הדיסקים? לפי הנתונים היבשים שאני רואה לAADS יש 32MB זיכרון מטמון ולAAKS יש 16MB זיכרון מטמון, וגם הAADS הוא מגרסת ה"Green" ולפי מה שאני יודע הAAKS לא. אשמח לתשובות חברה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים