עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. תהיתי בערך פי כמה מהירה העברת נתונים בין דיסק פנימי אחד לשני בתוך המחשב, לבין העברה בין דיסק פנימי להרדיסק חיצוני במהירות USB-2 ממוצעת?

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  2. Started by x-dude,

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=16342 מעניין לקרוא, נתונים טכניים, לא לאלו שסובלים מכאבי ראש בזמן קריאת נתונים טכניים

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  3. Started by gadits,

האם שווה להשקיע יותר כסף בהארד דיסק מבוסס S-ATA ....וכן יש לי לוח אם שתואם לטכנולוגיה הזאת השאלה היא האם יש הבדלים ...בין SATA ל ATA בוא נאמר ככה מה ההבדל בין WD 160 GB ULTRA ATA 8 MB CHASE לבין WD 160 GB SERIAL-ATA 8 MB CHASE עיזרו בבקשה

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by shaithebest,

מבחינת שקט ולא רועש ומבחינת מהירות ויעילות מה ההבדל בין חיבור PCI EX לכונן SSD לחיבור רגיל?

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  5. מה ההבדל בין : Western Digital WD5000KS ל: Western Digital WD5000AAKS והאם יש המלצות נוספות בטווח הזה וכן האם אמורה להיות ירידה במחירים

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by מיכאל9375,

שלום, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח SSD חדש של חברת Samsung וראיתי שיש כל מיני דגמים , אני מעוניין לדעת מה ההבדל ? 1- הדגמים הם Samsung 950 pro MZV5P512BW M.2 2280 ssd 512 2- Samsung pro MZ-7KE512BW 3- Samsung 850 evo M.2 MZ-N5E500 בתודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Shasoosh,

מה ההבדל בין שני הצורבים הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by zzroni,

מישהו יודע אולי מה ההבדל בין הדגם הזה : PBRW481648 לבין הדגם הזה : PCRW481648 ? לי יש את הדגם הראשון ושום תוכנת צריבה לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הבעיה ? הוא קורא דיסקים אבל לא צורב.

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  9. רציתי להתייעץ עם הפורום המכובד. זה יותר נושא צרכני אבל אין פורום כזה והבעיה היא באמת ספציפית להרד דיסקים... הזמנתי מחנות אינטרנט כלשהי דיסק 80 גיגה (WD800JB למי שמתעניין) וגם לוח אם חדש. כעבור כשבוע הגיע השליח - עם קופסת המת'רבורד ובתוכה גם הדיסק, בעטיפה האנטיסטטית שלו, וללא שום חומר לשיכוך זעזועים. לצערי גיליתי את זה רק אחרי שהשליח הסתלק לו... בחיל ורעדה חיברתי את הדיסק - וכמובן שהוא מיד השמיע את תקתוק המוות. מי יכול לנחש מה אמרו לי בחנות? כמובן - תבוא להחליף. אבל אני גר בירושלים ואתם ב-*****! (נשמור על האנונימיות שלהם בינתיים, נספר רק שזה יותר משעה נסיעה מהבית שלי). אני שימתי על משלוח בדיוק בשביל זה. איש המכירות הנחמד הסביר לי שעלות משלוח הלוך חזור נוספת תאכל להם את כל …

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום פתאום הדיסק קשיח התחיל להיות איטי.. הוינדוז עולה איטית והכל איטי.. כיביתי המחשב כדי "שינוח" וכשהפעלתי המחשב לא עלה... נכנסתי לביוס והדיסק קשיח לא מזוהה שם שמתי דיסק קשיח ועבד. *. כשהדיסק קשיח הישן היה מחובר ולא מזהה הוא היה עובד (מסתובב) שמתי יד עליו והרגשתי זאת , אז מה אמורה להיות הבעיה? התחממות יתר? (נדמה לי שכן) ואם כן ואם לא... אי אפשר להוציא החומר שיש בכונן????

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  11. התקנתי את הווינדוס מחדש, ואני לא מוצא את ההרד דיסק השני שלי ב"מחשב שלי", למורות שאני כן רואה שהמחשב מזהה אותו ב DEVICE MANAGER כהרד דיסק עובד פעיל ותקין. בקיצור הוא לא מופיע ב"מחשב שלי", מה לעשות? יש לי ווינדוס 7, כך שהמדריך בנעוץ לא מדבר אלי. אם מישהו יודע איך עושים זאת בווינדוס וויסטה מוזמן להגיד, כיוון שוויסטה ו7 אותו הדבר מבחינה הזאת. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by Sting,

לפני חודש היה לי מקרה דמוה עם ארד-דיסק כצת דפוק ואחרי שהוצאתי את הכבלים כמה וכמה פעצים וזה לא עבד , הוצאתי את הארד-דיסק ונתתי לו מכה מתונה... ...ואז הוא עבד !!! מוסר השכל: אם לא הולך במוח ילך בכוח ! dont try this at home

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  13. אהלן, מפרט המחשב שלי: Intel C2D e7200 Gigabyte EP35 DS3 4GB 1066MHZ Nvidia g210 הרד דיסק ראשי WD 250GB YS SATA2 ועוד 2TB X2 בשבוע האחרון המחשב התחיל להיתקע קצת ואז אחרי כמה שניות לחזור לעבודה, חשדתי שהדיסק קשיח נהרס והרצתי לו כמה בדיקות שיראו שהוא תקין (CHKDSK ודרך המאפיינים שלו). היום אחרי שאני מנסה להפעיל את המחשב, לאחר ה verify pool data dmi , הוא רשם לי שגיאה של קריאה מההרד דיסק (לא כלכך זוכר מה) ועכשיו הוא רושם שחסרה מערכת הפעלה מותקנת. בקיצור, אני צריך לקנות דיסק קשיח חדש למערכת הפעלה (בלבד) אז השאלה שלי היא אם לקנות דיסק קשיח מכאני או כונן SSD. אני לא צריך הרבה שטח (64GB יספיק), אך הלוח אם שלי למיטב ידעתי לא תומך בSATA 3, כך שאני לא יודע אם אני יקבל ביצועים מק…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Shadowman,

יש לי הרד דיסק 38 gb חילקתי אותו די מיזמן לשני חלקים 18 ו 20!! עד עכשיו הכל היה טוב... עד שההרד דיסק d התחיל ליהיות נורא איטי... אז החלטתי לעשות לו פורמט.... אבל לא עזר עדיין נורא איטי.. בילתי ניסבל אפילו קובץ בגודל 5 mb אני מעתיק מהרד דיסק להרד דיסק 2 דקות!! מה יכולה ליהיות הבעיה? העם יש פיתרון..??????

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  15. ההרד דיסק שלי נפל בערך מהאיזור של המותניים על הרגל שלי ואז על שטיח כלומר הוא לא נפל בבום ישר על הרצפה הרגל שלי בלמה לו את הנפילה ועכשיו שאני מחבר אותו למחשב הוא לא עובד, יש מה לעשות או שהלך ההרד דיסק?

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. מה לעשות?...הוא "חדש"...יש לי אותו שנתיים ככה...זה WD80BB....זה הדגם... זה הדגם הזה מרעיש?..או שהוא ספציפי מרעיש... אם אני יסגור את המארז יהיה לי יותר שקט??..

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אז ככה...אני שומע פתאום את הHD שלי נכבה ונדלק...ואני עדיין גולש באינטרנט...אחרי כמה שניות העכבר ושום דבר לא זז...הוא קפא... כיביתי הדלקתי והכל טוב...עכשיו...מה גרם לזה??.. הHD תקין??..או שלא?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. הוא היחיד במחשב .... אם אני עוצר את הפעולה שלו איך הוינדוס ימשיך לעבוד משהו מוזר פה תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  19. היייתי קצת על המחשב והוא עבד די מוזר... פתאום כול המחשב נתקע והתחיל את עצמו מחדש. מה שמוזר שלא הכרטיס מסך היתחמם, לא שיחקתי אוו משהוא ובנוסף לכך שמעתי את ההרדיסק כאילו שמדליקים תמחשב והוא מתחיל לעבוד. יענו, הוא התעייף נכבה ונדלק מחדש מעצמו... זאת בעיה נפוצה? אוו שזה קורה מדי פעם?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  20. זה ככה התקלה היא פשוט נשבר אחד הפינים בהרדיסק.... אותו דבר קרה גם לחבר שלי (RK) רק פין אחר אצלו נשבר ;D זה אמרו לנו שאפשר להחליף את ה לוח הזה שעל ההרדיסק בחדש... מישהו אולי יודע איפה אפשר לעשות את זה כמה זה בערך יעלה והם זה כדאי? תודה ביי

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  21. הכוונה הייתה יפה. הביצוע חלש. אפרט: 1. הבדיקות על הצורבים לא נעשו בגרסאות הפירמוואר העדכניות. לTEAC כבר יצא העדכון החמישי. גם אצל לייטאון הגרסא לא הייתה אחרונה ועד כמה שזכור לי גם לפלקסטור הייתה גרסא עדכנית יותר מזו שנבדקה. השוני בגרסאות העדכון היה יכול לשנות הרבה אילוא.. 2. הבדיקה הייתה כה דלה (!). בחייכם.. זמן/מהירות כתיבה זמן/מהירות קריאה זמן/מהירות כתיבה-מחדש ספרות ופיטצ'רים? על פי זה אני צריך להחליט על צורב? מי צריך לקרוא עם הצורב? לרוב הגדול (מאוד) של המשתמשים יש כונן cd-rom ככה שמהירות קריאה וקריאת תקליטורים שרוטים אינה מהווה שיקול. וגם בכתיבה. כמה ממכם מתעצבנים שהצורב שלכם צורב דיסק ב3:28 מבישות במקום 2:58? התקנה של צורב היא לא האתגר הקשה ביותר שפגש האדם במילניום…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by bah10,

לא מזמן בחדשות האתר היתה כתבה וקישור לאתר אחר שהראה השוואה שערכו בין הדיסק הקשיח של WD מסדרת הJB (עם 8 מגה קאש) לבין כמה דיסקים SCSI כמו הפוג'יטסו. מישהו יכול לעזור לי למצוא את הלינק להשוואה שנערכה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש ברשותי כמו DOK מין מתאם שיש בו זיכרון של פלאפון והוא רושם לי הודעה שהוא USB מהיר אבל לא מחובר בחיבור כזה... הלוח הוא DS3L והקטע הוא שניסתי לחבר את זה מאחורה ללוח עצמו וגם ניסיתי לחבר את זה למארז לחיבור שמחובר בעצם ללוח. ועדיין רושם לי את אותה ההודעה איך בעצם אני גורם לזה לפעול? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  24. כתבה מגלובס: ייצוגית נגד אייבורי ו-KSP: מכרו כוננים פגומים של Seagate בתביעה בסך 160 מיליון שקל, שהוגשה גם נגד סי.אר.ג'י. אלקטרוניקס, יבואנית מוצרי Seagate, נטען כי במשך כשנה וחצי מכרו הנתבעות כונן קשיח ממותג זה - למרות שידעו כי הוא פגום נועם שרביט 7/12/2009 לבית המשפט המחוזי מרכז הוגשה בקשה לאישור תביעה ייצוגית בסך 160 מיליון שקל נגד רשתות המחשבים אייבורי ו-KSP ונגד סי.אר.ג'י. אלקטרוניקס, יבואנית מוצרי Seagate, בטענה כי במשך כשנה וחצי מכרו כונן קשיח ממותג זה למרות שידעו כי הוא פגום. התובעים, עו"ד ארז יוסף ומאיר בן-שבת, טוענים באמצעות עוה"ד אלונה כביר ויצחק לוין, כי באמצע ינואר 2009 הודיעה היצרנית Seagate כי בסדרה מספר 7200.11 של כוננים קשיחים שייצרה נפל פגם בייצור, הגורם…

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by integral,

יש בעיות עם האתר של DVDINFOPRO אז מי שצריך תוכנה או עדכון שילך בינתיים לפה: http://www.cdrinfo.com/forum/tm.asp?m=78845&mpage=1&key=? דרך אגב, מה שיורד שם זה ורסיה שכעיקרון ניתנת בתשלום 3.18 ולא כ FREEWARE.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים