עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם! קניתי לאחרונה מצלמה חדשה , עובדת נהדר והכל... הבעיה היא שכשאני מחבר אותה למחשב הוא מזהה אותה כמצלמה ולא ככונן נשלף. מה שמציק זה שככה אני צריך להשתמש בתוכנה של המצלמה על מנת להעביר תמונות וזה מאוד לא נוח. ניתן להגדיר את המצלמה ככונן חיצוני נשלף? אם כן - איך? יש לציין שכבר היו לי מצלמות שהיו מזוהות ככונן נשלף. תודה רבה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  2. Started by 1900GT,

שלום, יש לי שני צורבים אחד DVD ואחד CD הבעיה היא שרק אחד מזוהה על ידי המחשב. בשניהם יש 6 פינים ושמתי באחד ג'מפר על בטור האמצעי ובשני הסרתי אותו אבל זה מזהה רק את זה עם הג'מפר. בקיצור איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  3. שלום, יש לי דיסק-און-קי עם כמה קבצים ואני רוצה שחלקם יהיו מוגנים ממחיקה(ברור שניתן יהיה למחוק אותם, אך יהיה יותר קשה, לא ניתן יהיה פשוט ללחוץ מקש ימני ומחק). חשבתי ליצור 2 מחיצות, ולהגדיר מחיצה אחת כREAD ONLY. בDISKPART כשניסיתי: attribute volume set readonly הוא החזיר שגיאה: Virtual Disk Service error: The operation is not supported on removable media. כשניסיתי : attribute disk set readonly זה הצליח, אבל אז 2 המחיצות היו לקריאה בלבד. מה ניתן לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Western Digital משיקה את התחרות הרשמית הראשונה להרחבות האחסון המהירות מבית Seagate בקונסולות ה-Xbox Series X ו-Xbox Series Sלכתבה

5. Started by PayneBack3251,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3134&scat=272&tcat= האם המחיר הגיוני ?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by nahonh,

שימו לב למחיר הזול מאוד זה קצת מחשיד לא?!? http://www.dstore.co.il/yp/product.asp?pc=61790

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  7. Started by pro.surfer,

שלום לכולם, החלטתי שהגיע הזמן להחליף את החוליה החלשה במחשב שלי שזה הדיסק הקשיח. את המחשב רכשתי לפני 4 שנים ומאז מידי שנה אני מחליף לו את כל חומרה כולל המארז חחח..אפשר לומר שאני קונה מחשב חדש כל פעם רק שהדסיק הקשיח נישאר מהמחשב המקורי. הדיסק הוא WD 160G SATA 2 8M. הסיבה היא עלייה מאוד איטית של מערכת ההפעלה וחוסר מקום. קראתי פה בסטיקי המלצה על ה HITACHI בגודל 2T. האמת היא שאין לי צורך בכל כך הרבה מקום אבל אני רוצה משהו טוב ואיכותי שישתווה אליו מבחינת הביצועים והייתי רוצה המלצות על דגם מוצלח או מקביל בגודל 1T. לגיבוי יש לי דיסק חיצוני של 500G. תודה מראש טל.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by Electric Boom,

סיפור נורא ארוך,בקיצור מלא סקטורים בנוכחי שלי הלכו ובתמיכה טכנית לא עוזרים כל כך:\... עד עכשיו היה לי 60 GB וזה לא הגביל אותי במקום אבל אני חושב שאם כבר אני קונה(תכננתי בקודם להשתמש כסלייב)אני אקנה נפח גדול שווה ל80. חשוב שיהייה לו: 7200 rpm 8 mb cache 133 ultra dma(חשבתי שתוכלו גם להגיד לי אם זה ממש חושב,ומשפר ביצועים...) IDE והכי חשוב שיחזיק לאורך זמן לא כמו הseagate המזד**ן שלי כרגע,וחשוב מאוד שתיהייה לו אחראיות! אני מעדיף מאוד חנות במרכז(ראשון)! אני לא רוצה שיהייה מצב כמו שהיה לי עם הנוכחי שיום בהיר אחד ניכנסים למעגל של פירמוט והתקנה-יומיים עוברים-איבוד סוג קבצי מערכת... רעש לא מעניין אותי בגרוש,אבל כסף כן... תודה, אייל(שונא seagate!)

9. בעוד כחודש מתכוון להזמין כונן SSD למחשב שלי שגם ימשיך עם המערכת הבאה שתיקנה בסוף השנה, כרגע אני סגור על החנות והSSD יקנה בRSM לכן חייב דווקה מי שהם. כמו כן חשבתי על אחד מי הכוננים הבאים ורציתי את דעתכם אליהם, התקציב הוא עד 700 שקל עם אפשרות לחריגה של 50 שקל. 1- כונן הM4 בנפח 64GB שלדעתי יספיק לי בהחלט http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2828 . 2- כונן הVERTEX 3 בנפח 60GB שגם כן יספיק בהחלט http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2793 . עכשיו יש לי גם כמה שאלות בנושא, כעיקרון אני רוצה להזמין את הVERTEX 3 אבל הוא מגיע כSATA3 והלוח שלי תומך רק בSATA2 ככה שאני מעוניין לדעת עם אני בכלל יכול להשתמש אייתו במפרט הנוכחי שלי "המפרט בצד", כמו כן ברור שבמערכת הבאה יהיה חיבור …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. חברת OWC האמריקאית שמתמחה ביצירת מוצרי חומרה עבור מוצריה של הענקית מקופרטינו מציעה כונני SSD ייעודיים לשדרוג מחשבי ה-MacBook העדכניים של אפל, אבל בכלל לא בטוח שהאם יהיו שווים את ההשקעה הבלתי מבוטלת הגן הסגור שאותו מפתחת ומטפתח אפל באופן מתמיד מעניק לה כמה וכמה אפשרויות להציע מאפיינים שלא ממש קיימים אצל יצרניות אחרות, אך גישה זו גם יוצרת לעתים בעיות ומגבלות לא ממש נעימות – ואחת הדוגמאות לכך הן המחשבים הניידים מקווי ה-MacBook Air וה-MacBook Pro של החברה, אשר שודרגו לכונני SSD מבוססי ממשק ייעודי ובלעדי לקו PCI-Express עוד במהלך שנת 2013, אך לא איפשרו לצרכנים להחליף את לשדרג את האחסון (אם לא לוקחים בחשבון מכירה של כונני אפל ייעודיים שנלקחו ממוצרים מפורקים) מהסיבה הפשוטה …

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  11. המכשיר נראה אחלה.. אמנם נראה קצת עדין אבל אחלה.. אבל בכל מה שנוגע למערכת - אני לא ממש מוצא את עצמי... מה גם שכל ההסברים עליה באנגלית שם ואגלית זה ממש לא הצד החזק שלי. אשמח לקבל פה קצת הסברים איך בדיוק פועלת המערכת הזאת ולא איך היא פועלת בחלק התיאורתי והיכן ניתן למצוא עוד תוכנות המתאימות למערכת הU3? תודה רבה לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 841 צפיות
  12. ככה, הצורב שלי הפסיק לעבוד לפני כמה ימים, והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג טיפה. הצורב שנדפק הוא LITE-ON 52*24*52. מה הצורב שאתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש, יונתן

• 14 תגובות
    • 842 צפיות
  13. לקחתי את הדעה שלכם כל כך ברצינות שאחרי שקנית את הצורב חזרתי והחלפתי אותו ...לדגם אחר .. LG SUPER DVD/CD RAW 8.5 DUBLE LAYER GSA-6163B

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  14. הצורב מדגם: TSSTCORP CD/DVDW TS-H552U אין לי שמץ של איזה חברה על ה'צורב עצמו כתוב שזה של טושיבה סמסונג ועוד איזה חברה שחכתי את שמה. בהתחלה הצורב עבד מצוין, אבל עכשיו הוא עושה בעיה מוזר... שאני מכניס דיסק CD רגיל הוא חושב וחושב ללא הפסקה... שאני מכניס דיסק DVD הוא קורא אותו אבל שאני ניכנס לדיסק הוא ריק.

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  15. http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=2949&p=1 התוצאות מדהימות. ע"פ anandtech זהו הכונן 7200 הכי שקט שיצא להם למדוד אי פעם. ה1TB מנצח את כל כונני ה7200 בכל הבנצ'מרקים ומראה ביצועים מרשימים מאוד! הכונן היחיד שעדיין מנצח זה הראפטור וגם זה רק בדגמים החדשים ביותר ולא בכל המבחנים. צפוי להגיע לחנויות בעוד 3 שבועות במחיר של $399 מה שאומר שעם ביצועים כאלה, במחיר הזה אפשר בכיף להגיד שלום לראפטור למעט במיקרים מאוד מאוד ספציפיים.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by integral,

הם הגיעו ואכן אלה CMC MAG E01 לכל מי שרצה לדעת, שנחשבים דיסקים לא רעים בכלל. אז יש X8 טוב במחיר טוב.

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by ZiX,

יש לי כונן נייד שאני רוצה לשים עליו תוכן מסויים , הכונן הולך לעבור הרבה ידיים ואני לא רוצה שיהיה אפשר להעתיק ממנו את התוכן , אבל שתמיד אני אוכל לטעון עליו עוד תוכן כל פעם. אם יש כונן נייד עם המערכת הזאת מובנת זה גם טוב לי והייתי שמח להמלצה לאחד כזה. תודה רבה לכם

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by adirss,

שלום אני טכנאי מחשבים לרוב אני משתמש בדסיק און קיי שלי להתקין תוכנות ללקוחות וכאלו הענייין הוא שהוא כל הזמן נדבק בוירוסים ואז יוצא מצב שאני מעביר ממחשב למחשב וירוסים יש אפשרות לעשות איזה הגנה עליו שלא יחדרו וירוסים ומיזיקים לכונן?

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  19. Started by PhP dUdE,

שלום רב, בקרוב אני הולך לשווק דיסק DVD עם הרצאות על נושא מסויים שלא אקטואלי כרגע. אבל יש בעיה אחת הרי אנחנו חיים בישראל,מישהו אחד קונה תוך חצי שעה זה באינטרנט... מישהו יודע איך אפשר להגן דיסק DVD מצריבה והעתקה למחשב? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by matan_18,

שלום לכם, יש לי דיסק DVD של אירוע משפחתי זה העותק של דוד שלי . עכשיו אני קניתי צורב DVD ואני רוצה לשכפל אותו. קניתי נרו דיגיטל ושם כאשר באתי לעשות אימייג למחשב הוא אמר לי שהדי וי די מוגן? מה עושים? חוץ ממלכת לחנות כי זה לא די וי די רגיל שהשכרתי ואני רוצה לשכפל אותו. האם משיהו מכיר תוכנה שמתגברת על הנושא הזה?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  21. ביישום מסחרי הצפוי לצאת לשוק לקראת סוף שנה זו, מדברים על קיבולת אחסון של 515 גיגה בייט לאינץ' מרובע. להזכירכם ב כתיבה אנכית מדברים על הגעה בעתיד ל 300 גיגה בייט לאינץ' http://www.chief.co.il/magazine/2006/32/index.htm#%D7%94%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99 אבל, לא לרוץ לחנויות זה פתרון יקר מידי (בינתיים) לשוק הביתי

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  22. חברת Kioxia מצטרפת אל Marvell וסמסונג במירוץ - ומבטיחה כי גל כונני ה-NVMe הראשון תחת PCI-Express 5.0 יכפיל את הביצועים הרציפים של הכוננים המתקדמים ביותר כיוםלכתבה

23. אבא שלי קיבל הודעה פתאומית על טיסה לחול יאללה פנאן למה לא מתנות ממתקים וכו'... עכשיו השאלה היותר מעניינת היא מישהו לאחרונה טס לחול ויודע אם המחירים בדיוטי פרי לגבי מדיות זולים? והאם יש שם מדיות הוגנות? והוא טס לגרמניה שם נראה לי שבכלל המחירים יקרים אז אין על מה לדבר... ואתם חייבים להודות שהתגעגעתם אליי...אין לי כבר זמן להכנס לילה / בוקר טוב לאזרחים שערים כרגע

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  24. Started by idanmal,

היי לכולם... קצת לפני הקניה, החלטתי לפתוח את הדיון הבא שירכז את כל הרשמים, ביצועים, עצות, חוות דעת ובעצם כל מה שחפצה נפשכם לכתוב על הרכישה הקבוצתית הגדולה של כונני ה-SSD. **המלצה חשובה**: בעבר פורסם מדריך שנקרא "איך להוציא את המקסימום מה-SSD שלכם", אני ממליץ לא לפעול לפי המדריך ולקרוא את השרשור הבא: http://hwzone.co.il/community/threads/528946-%D7%A2%D7%95%D7%9E%D7%93-%D7%9C%D7%94%D7%92%D7%9E%D7%A8-%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D-%D7%91-SSD-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%AA-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94-%D7%95%D7%A9%D7%A0%D7%99-%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D?highlight=%D7%A2%D7%95%D7%9E%D7%93+%D7%…

• 267 תגובות
    • 42.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים