עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by miim17,

יש אפשרות לצורב עוד סשן סדיק אודיו? או ברגע שצורבים סשן אחד הדיסק נסגר? אני משתמש בנרו.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by iveco,

אני מקבל ביצועים כתיבה פשוט גרועים גם הקריאה לא להיט . -------------------------------------------------------------------- SMART Tool Ver. 0.1.6.2 (C) 2018-2023 Iric -------------------------------------------------------------------- * MB = 1,000,000 bytes, MiB = 1,048,576 bytes * KB = 1000 bytes, KiB = 1024 bytes Sequential Read 1MiB (Q= 8, T= 1) : 256.38 MB/s [ 244.5 IOPS] Sequential Write 1MiB (Q= 8, T= 1) : 29.10 MB/s [ 27.8 IOPS] Sequential Read 1MiB (Q= 1, T= 1) : 153.74 MB/s [ 146.6 IOPS] Sequential Write 1MiB (Q= 1, T= 1) : 109.26 MB/s [ 104.2 IOPS] Random Read 4KiB (Q= 32, T= 1) : 212.38 MB/s […

3. כשאני מכניס דיסק DVD-R (צרוב) לכונן הDVD שלי הוא מנסה לקרוא אותו ככה למשך שניה ומציא אותו מיד... נסיתי להכניס דיסק CD-R (גם צרוב) והוא הצליח לקרוא אותו כרגיל... לא נסיתי להכניס דיסק DVD-R מקורי כי אין לי מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? האם אבק יכול להיות מה שגורם לזה? (למרות שהוא כן מצליח לקרוא דיסק רגיל!) תודה. (הכונן הוא LG 16x48)

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  4. חברי הפורום שלום. אני מעוניין לקנות DOK בנפח של 1GB במחיר של 100 ש"ח (פחות או יותר), ורציתי לבדוק איתכם כמה דברים: 1. אחריות - מה זמן האחריות הסטנדרטי ל DOK היום? שנה, 3 שנים, כל החיים? האם מומלץ להשקיע עוד כסף בשביל אחריות גדולה יותר? האם DOKs נוטים בכלל להתקלקל או שהם יכולים לעבוד שנים? 2. ממשק - האם כל ה DOKs היום מגיעים עם חיבור USB 2, או שיש כאלו עם חיבור של 1.1 USB (התקן הישן, והאיטי יותר), ומ DOKs כאלו צריך להיזהר? האם ההבדל במחיר בין סוגי הממשקים גדול (כזה שמצדיק תוספת השקעה גדולה)? 3. מהירות - איך מודדים את ביצועי ה DOK? בסטיקי של תוצאות ה benchmark התוצאות נמדדות ב operations/min. מה נחשב לערך טוב? אני יודע ש USB2 מעביר מידע בקצב מקסימלי של 480Mbps, כלומר כ 60MB…

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  5. שלום חברים כמו שאתם רואים המצב מתחיל להיות קשה. כמות המידע מהפרוייקטים שלי מתחילה לקבל מימדים מפלצתיים (ברוך השם יש עבודה). בנוסף יש שלושה דיסקים חיצוניים בני 1TB כל אחד שכבר מלאים כמעט לגמרי (כפילוית X3 ליתר ביטחון). אני זקוק לפתרון גיבוי שיעבוד ברשת ויגבה X2 את ספריית הפרוייקטים מהמחשב שלי ושגם אוכל לפנות את מה שאני לא צריך עליו באופן קבוע. אני זקוק לעצה על משהו כמו 15-20TB כפול 2 (אם יש חיה כזו) לפתרון גיבוי קבוע. אני לא ממש בעניינים בתחום זה בשנים האחרונות ואשמח להצעות\פתרונות\רעיונות הנהוגים כיום. התקציב לא ממש חשוב (לא אוציא על זה עכשיו 50,000$). תודה מראש.

6. Started by itaysk,

יש כזה דבר? כמה זה צריך לעלות?

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  7. Started by ofer_shm,

שלום לכולם .. יש לי DISK ON KEY של סאן דיסק עם מערכת הפעלה U3 בעקבות שנכנס לי וירוס לתוכו אני רוצה לפרמט אותו .. השאלה שלי מה קורה עם המערכת הפעלה U3 לאחר הפירמוט? האם היא נשארת שם? אם לא האם יש דרך לפרמט את הדיסק בלי למחוק אותה או שיש דרך להתקין אותה אח"כ בחזרה...? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. האם הדיסקים האלו של ורבטים מטיואן? http://www.officedepot.co.il/(3ovoqmi3teyetiq1prq5ntf0)/catalogFamily.aspx?ID=5419&CID=100 עריכה מדובר על הדיסקין של ה50 ועוד שאלה איך אפשר לבדוק בחנות אם הם מטיאון?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by averaraz,

יש ברשותי צורב דיוידי שעושה לי בעיות(בעיקר בקריאת דיסקים והעתקה מדיסקים), האם יש איזו תוכנה שבודקת כונני,צורבי דיוידי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  10. שלום! יש לי בעיה בכונן במחשב הישן שלי, הוא פשוט הפסיק לקרוא דיסקים שהם DVD אבל דיסקים CD רגילים הם קורא בלי בעיה פשוט אני ממש חייב להתקין WIN 7 ויש בעיה עם DOK ואני רוצה על דיסק, הכונן הוא GH22NP20 של LG יש לי 2 כאלה בחיבור IDE ואחד SATA במחשב החדש שעובד מעולה. ניסיתי את 2 הכוננים והם פשוט לא מזהים DVD וניסיתי לעדכן קושחה וזה לא עזר וגם החלפתי כבלים וזה לא עזר. מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by t-mac,

שלום אני מעוניין לקנות זיכרון נייד (dok), בנפח של ג'יגה 1 או 512 מגה, (או 2 ג'יגה, אם יש ב-350 שקל) אני לא יודע איזה חברה לקחת, בייחוד שראיתי שלחברה אחת יש אלף דגמים. התקציב לא מהווה בעייה (350 שקל). ראיתי אחד של סאנדיסק עם קורא אופטי, זה כדאיי? אם יש דגם של חברה מסויימת, שהוא טוב, תמליצו לי כאן בבקשה... תודה רבה ויום טוב לכולם.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  12. Started by CoolOne,

שלום, מישהו מכיר את הכרטיס PC-3000 ויכול להעיד אם ההשקעה משתלמת? הוא באמת מסוגל להוציא חומר מHDDים עם Firmware תקול, להחליף להם את הFirmware וכו'?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by EPRO,

שלום לכולם אני יודע שדובר בהנושא הזה כבר רבות אבל אני חיב להחליט ולא יודע לאיזה כיוון ללכת ואנ יחייב את עזרתכם למרות שבטח נמאס לכם בל: את איזה צורב כדאי לקנות ולא חשוב המחיר NEC 3500 או NEC 3520 אנא תעזרו לי :s05: ???

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by jackhammer,

שלום לכולם. יש לי שאלה על דיגאווסר. ניסיתי לחפש על זה מידע באינטרנט אבל הדעות חלוקות. חלק אומרים שפעולת הדיגאווס עצמה מוחקת לגמרי את המידע שעל הדיסק וחלק אומרים שחוץ מלמחוק לגמרי את המידע היא גם מוחקת קוד מסויים של הסרבו (SERVO) של ראש הקריאה/כתיבה וע"י כך בעצם גורמת נזק בלתי הפיך לדיסק כי את המידע הזה אפשר לשחזר רק ע"י ציוד ספציפי של היצרן. מישהו עם נסיון בזה יכול לשפוך קצת אור בנושא?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by edoson,

מישהו יודע להעריך? שווה לקנות את כונני ה8 M של היום או לחכות לS.ATA? חוץ מזה מישהו יודע כמה מהירים הם הולכים להיות?

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  16. Started by Royz,

היי. יש לי דיסקים של 4.7 של VERBATIM אני מנסה לצרוב עליהם 4.5 והתוכנה אומרת לי שאין מקום בדיסק... התוכנה היא NERO. מה אפשר לעשות חוץ מלקנות דיסקים חדשים של חברה אחרת?

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by SilentBob,

כונן ה-SSD החדש של OCZ יהיה הראשון להתבסס על בקר עצמי של חברת האם טושיבה, ומבטיח ביצועים תחרותיים עד מאוד לצרכן הביתי לכתבה: http://hwzone.co.il/trion-100-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-ssd-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%98%d7%95%d7%91/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by switchman,

.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  19. Started by Sunny Jim,

חבר שלי נוסע לסין בקרוב, ורציתי לנצל את ההזמנות ולקנות בזול(אם זה אכן יותר זול) כמה דברים... למישהו יש מושג אם הם יותר זולים שם? או שזה אותו חרא כמו בארץ? למשל disk on key יהיה יותר זול משמעותית? (אם אפשר מחירים ספציפיים אז אני מודה מראש).

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  20. שלום. יש באפשרותי להשיג HD כזה (SCSI 80 PIN) האם יש מתאם או איזה שהוא התקן שיאפשר לי לחבר אותו למחשב הביתי שלי? החיבור הוא הציור האחרון בתמונה http://www.easeus.com/resource/drive/images/scsi1-hard-drive.gif תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Syszone,

אני מעוניין להוסיף למערכת כונן SSD בסביבות ה 250 גיגה וההתלבטות שלי היא בין Samsung 850 EVO עם 250 גיגה לבין CRUCIAL MX 100 / MX200 / BX 100 עם 250 או 256 גיגה. פחות מעניין אותי ההבדל במחיר בינהם אלא יותר הביצועים והאמינות כשזכור כמובן הבאג שהיה ל 840 EVO ושאר האספקטים בנושא הזה.

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by omerha,

בכותרת..

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  23. [iurl]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=44341[/iurl]

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  24. Started by sh.yoav,

שלום רב, יש לי הארד דיסק חיצוני maxtor 500gb st3500820as הבעיה היא כזו: בזמן שההארד דיסק עבד הוא נפל, נפילה כביכול לא רצינית, אך ככל הנראה מספיקה בשביל לפגום בו קשות. לקחתי אותו לדיאגנוזה בטיק טק טכנולוגיות. לפי האבחנה שלהם נגרם נזק למנוע (כאשר הוא מנסה לעבוד הוא נתקע ולא מסתובב). לפי מה שאני הבנתי מהטכנאי (אני ממש בור בענייני מחשבים בכלל) יש להעביר את הפלטות להארד דיסק עם מנוע חדש (אמור להיות עסק מורכב למדי). כל הסיפור אמור לעלות לי שם הון תועפות, ולכן בהתחשב בסוג המידע בחרתי שלא לבצע את השחזור. כבר השלמתי עם העובדה שכנראה המידע אבוד ולכן אני שוקל ברצינות לנסות לפתור את הבעיה בעצמי או כמובן ע"י "חובבן" שיוכל לתת לי כיוון כלשהו, להפנות אותי, או כמובן לעזור לי בעצמו במחיר …

• 3 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.