אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה הייתה הרבה פעילות בכונן, העברתי לכונן בחודש האחרון משהו כמו 200GB בערך 10GB ביום...היום הוא התחיל לקפוא שפתחתי rars , פתחתי את sentinel ואני רואה פתאום 9%........עשיתי: the error check was good for some reason... Dfrag and check errors אוףף...
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
- 2 followers
-
-
-
היי יד לי ברקודה מהסדרה ה''דפוקה'' שקניתי לפני עודש עד עכשיו הוא לא עשה בעיות אבל הייתי רוצה להיפתר מזה בעתיד.. כדאי לעשות עדכון קשוחה? וזה באמת עוזר?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
קניתי לפני שנה מחשב חדש של טושיבה אני רוצה לשדרג את הכונן ל SSD 500 GB האם כל כונן SSD יתאים או שיש כוננים גדולים מידי?
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
הדוכן של החברה הטאיוואנית התערוכת CES 2018 כלל כמות עצומה של מוצרים מעשרות קטגוריות שונות - אך מעל כולם בלט לו Project JellyFish הייחודי לכתבה
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
- 2 followers
-
-
נתקלתי כמה פעמים בדיון המקיף בכונני סיגייט בהערות בקשר להסרת הג'אמפר שבכונן. אני חיברתי את הכונן כמו שהוא.ואני שואל אם מחשהו יכול להיות מפורט יותר ולהסביר לי כדלהלן: 1. האם זה הכרחי, חשוב מועיל וכו' להסרת הג'אמפר הנ"ל,] ומה יקרה אם לא אסיר אותו. 2. האם היתן לראות בדיוק היכן מיקומו של הג'אמפר (האם הוא דומה בצורה ובמיקום לג'אמפר של כונני IDE)? תודה מראש על הטרחה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי פנטיום 3 1000 , לוח האם הוא ASUS-CUV4X . המחשב בתהליכי הפיכה ל HTPC והכונן הקשיח הגוסס שלו מוחלף. זכור לי משהו על הגבלת גודל שה - BIOS מסוגל לזהות. ניתן לחבר לו כונן של 80 - 160 GB ? ( אולי דרך בקר IDE-PCI ) ?
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שמעתי שלהארד דיסק חיצוני המחובר למחשב עם USB2 יש הגבלה בגודל של עד 1 טרה. האם זה נכון? ואם כן אשמח גם לדעת למה.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מישהו שמע על זה? [br]פורסם בתאריך: 4.12.2009 בשעה 12:21:00תודה. מצאתי ב-tomshardware. משאיר פה לידיעה:http://www.tomshardware.com/reviews/short-stroking-hdd,2157.html
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
מכיוון שננעלה ההודעה אז שוב: אני רוצה לקנות עכשיו HD למחשב הנייד שלי ודיברתי עם נציג של אחד האתרים שאמר לי שצריך לבדוק עד איזה נפח הלוח אם שלי תומך והוא לא ידע לתת לי תשובה. זו פעם ראשונה שאני שומע על מגבלה של נפח הארד דיסק על ידי הלוח אם (או הביוס לצורך העניין). אז יש דבר כזה? ואיפה אני יכול לקבל מידע על הנייד שלי - Acer TravelMate 291 LCi? הלוח הוא של אינטל מדגם 855GM
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
חברת PNY מצטרפת אל הטרנד עם כרטיס זעיר בנפח אדיר - ואנחנו מקווים לראות את המבחר תופח בהקדם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
- 1 follower
-
-
צהריים טובים, ברשותי לוח אם מדגם ASRock Z68 Pro3 בעל 6 חיבורי SATA, הגעתי למצב שכולם תפוסים (4 כוננים קשיחים מכאנים, 1 כונן SSD וצורב DVD). האם ישנה אפשרות לחבר דיסקים קשיחים פנימיים נוספים, לא על חשבון הכוננים הנוכחיים? האם ישנו "מפצל" עבור חיבורי SATA או אופציה אחרת כלשהי? *אינני מעונין בכונן חיצוני שיתחבר דרך USB 2.0/USB 3.0* בתודה מראש, אופיר.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בהגדלת המחציה בתוכנה פרטישן מג'יק ! מה השלבים בבקשה! תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי תזכורת קטנה איך אני מגדיל את המחיצה בפרטישן מאג'יק! אם יש איזה מדריך בשביל זה!
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
הדיסק הקשיח שלי מחולק לשתי מחיצות, אני רוצה להגדיל את אחת המחיצות-איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו בכונן הראשי 30G וזה נגמר לו. אבל יש לו עוד 100G לא מוקצים בכלל השאלה אם יש דרך להגדיל את הכונן בלי לפגוע בחומר שבפנים? ראיתי שיש תוכנה : PartitionMagic האם היא הפתרון? היא חינמית?ואם כן האם אפשר להשתמש בה ואז למחוק? יש לו VISTA ראיתי שיש שם ניהול מחיצות האם אפשר לעשות את זה משם? והשאלה אם אני יוכל לעשות לו את זה מרחוק עם LogMeIn ? או שזה בעיה ? אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! זה תמיד עניין אותי ואף פעם לא שאלתי. אכשיו כשיש לי דיסק בגודל 500GB זה יותר מרלוונטי. אחרי ההתקנה, המערכת הפעלה מראה כי יש מקום איחסון של 465GB למרות שגודלו 500. כאשר הדיסק ריק לגמרי. כלומר 35GB הולכים לאיבוד (כביכול). אני יודע שהדיסק שומר את המקום הזה לכל מיני... אבל השאלה האם ניתן להקטין למינ' את הגודל הזה? כי זה כבר מתחיל להיות דיי משמעותי. דרך אגב איך נקרא המושג המקצועי בשטח הדיסק הזה שהוא לא מנוצל כביכול? תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
ברצוני להגדיל את ההר- דיסק שלי מ- 20 GB ל- 40 GB כיצד אני עושה זאת, יש לי מחשב עם פנטיום 4 1.700 מערכת ההפעלה שלי היא: Windows Xp Home Edition הגירסה בעברית!
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת יש לי 2 מחיצות C וD, אני יכול להעביר נפח פנוי מC לD? בלי לפרמט ולמחוק את הכוננים כמובן.
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי HD של MAXTOR SATA 120GB והוא מחולק בצורה לא יעילה במיוחד. עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול להגדיל את המחיצה D ולהקטין C (שבה מותקנת המערכת הפעלה)? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק של 500 GB, יש לי את מחיצה C שבא יש 63GB מותקן הווינדוס ויש לי את E שהיא 206 GB ריקה בינתיים. אני רוצה להעביר בערך 10 GB למחיצה C. זה אפשרי? עם כן איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום ברשותי hard disc בנפח 250 גיגה,כרגע הוא מחולק ל3 מחיצות אחת בנפח 25 ג'יגה , אחת בנפח 111 ג'יגה ואחת 97 ג'יגה. אני עובד על המחשב כבר די הרבה זמן ורובו מלא באינפורמציה , בכל מקרה רציתי לדעת האם אני יכול להגדיל את כונן c (בעל הנפח 25 ג'יגה), מכיוון שבו מותקן הוידוס והרבה מאוד תוכנות מתקינות את עצמן אוטומתית בc מה שיוצר בעיה של מקום בכונן הנ"ל. כל זה כמובן בלי לאבד את המידע הנמצא על הכונן ובלי לפרמט אותו. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם ASUS P5PL2 יש לי הגדרה שמופיעה ב-BIOS בנושא דיסק קשיח שאומרת: DATA TRANSFER 32 BIT = Enableq/Disabla הכונן שלי סיגייט ברקודה 32 500GB. אז בעצם כמה ביט הכונן שלי? מה אני צריך להגדיר ?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
היי! יצרתי מחיצות NTFS בפרטישיין מג'יק היתה הגדרה של CLUSTER SIZE בפתיחה שלה הייתי צריך לבחור ב-512 או 1K או 2K וכן הלאה עד ל-64K מה היה עליי לבחור? הקשיח בקיבולת של 160 ג'יגה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
התקנתי על כונן ssd מערכת הפעלה בלי שהחלפתי ל h.a.c.i.. מה לעשות עכשיו? הבנתי שזה יכול לפגוע בביצועים של הכונן.. האם יש דרך לשנות לh.a.c.i בלי לפרמט? המפרט שלי: i7 3770 asus p8z77 lx2 16gb 1600 gtx 660 corsair force series gt 120gb ssd seagate baracuda 1tb
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-