אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז התחדשתי בCRUCIAL M4 128G ונדמה לי שאני מקבל תוצאות די מאכזבות. אשמח אם יודעי דבר יגיבו לצילום מסך שצירפתי. כאמור מדובר על חיבור בSATA2 - עדיין נראה לי איטי מידי. לוח GIGABYE 965P-DS3 REV3.3 עם גירסת ביוס אחרונה. מדובר על תוצאות לאחר שדרוג הFW לגירסה אחרונה + שימוש בPARAGON SSD MIGRATION להעברת המערכת הפעלה שלי לSSD. אשמח לחוות דעת מקצועית.
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
האם למישהו יש כלים טובים ויעלים לתת לי ברגע שHDD פורמו כלל ויש לי חומרים שאני רוצה מאוד מאוד להציל ?? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
חברים שלום, אני זקוק לעזרתכם בבחירת כונן SSD בנפח 250~ ג'יגה ל-asus vivobook s400ca . בזמנו רכשתי בקנייה הקבוצתית את ה-330 של אינטל אבל מסתבר שהוא גדול מידי למחשב שלי מכיוון שהוא 9mm ולא 7mm כמו רוב הכוננים בשוק. השימושים העיקריים שלי במחשב: 1. תכנות בc/c++ , ג'אווה. 2.עבודה על מספר צגים במקביל(לא נראה לי זה משנה). 3. פתיחת לשוניות (בדפדפן) רבות . 4. תוכנות כמו matlab ו matmatica. 5. שימושים רגילים- גלישה סרטים וכו. לאחר חיפוש בפורום יש לי מספר שאלות/בקשות: 1. המלצה על כונן שיתאים למחשב- 7mm או פחות. 2. אני כבר דיי הרבה זמן לא התעסקתי בתחום אז אני רוצה להבין איפה הכוננים של היום(סביבות 900 שקל) עומדים מבחינת ביצועים ביחס ל330? 3. שמתי לב שיש כאן המון דיבורים ע…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי התלבטות לאחר קריאה לא מעטה בפורומים של גוגל - אני פשוט לא רוצה לטעות. עשיתי מעבר מדיסק מכאני לכונן SSD בלפטופ של דל - הכל עובד נפלא. הבעיה היא שמתוך ה120GB תפוסים 20GB ע"י מחיצת RECOVEY שלא ניתן למחוק אלא ע"י מעבר הACTIVE PARTITION למחיצה השנייה. קראתי שצריך גם להעביר קבצי BOOT של המערכת. האם יש דרך נוחה ויעילה לעשות זאת? אודה מאד לעוזרים נ.ב : צירפתי צילום של הרכב הכונן כרגע.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי בקר GigaRAID IT8212 שנמצא על הלוח. הבקר מסוגל לבצע Raid-0/1/0+1 השאלה שלי היא כזו, האם זה אפשרי לעשות raid-1 בין שני דיסקים כאשר דיסק אחד כבר מלא חומר (ואני רוצה שהחומר הזה ישוכפל לדיסק השני). אם שמא שני הדיסקים חייבים להיות ריקים בעת יצירת המערך? תודה, אסף.
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות RAID 0 במחשב שלי. במחשב שלי מחובר עכשיו כונן אחד עם כל מערכת ההפעלה וכל הקבצים. יש לי כונן זהה לחבר עליו. השאלה שלי אם אני רוצה לעשות את הרייד אני צריך לפרמט מחדש את המחשב ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש כאשר יש לי רייד מופעל? או שאני יכול כבר עכשיו לחבר כונן נוסף ולפעיל את הרייד והוא כבר יעשה את החלוקה מחדש. אני לא בטוח שהשאלה שלי קשורה לפורום הזה אבל אני ישמח לתשובות.
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על ההארד הזה http://shops.nrg.co.il/Prod/55384/111 מצד אחד זול ומפתה מצד שני זול בצורה חשודה. לא הצלחתי למצוא איזה דיסק יש באריזה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לי דיסק RW יש עבר כבר צריבה אחת, ואני רוצה למחוק את מה שיש עליו ולצרוב מחדש, איך אני עושה את זה? שאלה נוספת, אם על הדיסק כבר יש קבצים ואני רוצה להוסיף עליהם, איך אני עושה את זה? הכוונה יש סוג צריבה מיוחד לזה, אופציה בנרו, איך זה עובד. תודה רבה לכל מי שעוזר.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, חיברתי את הכונן החדש https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20265 ועכשיו כשאני מדליק את המחשב אני לא רואה אותו במחשב שלי. נכנסתי לניהול דיסקים וזה מה שאני רואה: http://imgur.com/a/gwGiv נכון לכרגע, זה הכונן השלישי שלי, את ה2 האחרים הוא מזהה, אחד של 1TB והשני של 120 GB. מה אני אמור לעשות?
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום. האם דיסקים של DVD מחברת TDK הכי טובים לצריבת משחקים לסוני? איזה עוד מומלצים? ואיזה פורמט כי ראיתי כמה .. DVD-R וכאלה..???? תודה רבה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי, מה דעתכם על Samsung STORY Station 1000gb? האם למישהו יש דעות קדומות\ניסיון\ כל עצה או טיפ אחר שיעזור? תודה.
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
לפני כחודש נשרף לי המחשב(ספק,לוח,זכרונות,ה.דיסק,CD,CDRW..) הכל הלך... אבל הכי חשוב לי ההרדיסק המידע נחוץ לשחזור מה לעשות וכמה זה יעלה לי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם הרדיסק IDE ואני רוצה לקנות עוד הרדיסק SATA יש חיבור של SATA בלוח השאלה אם זה אפשרי ששניהם יעבדו ביחד או שתיהיה בעיה???
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
קניתי עכשיו צורב בחיבור SATA ,וחיברתי את הכבל מהצורב ללוח אם,אבל הצורב לא עובד,הוא לא מקבל חשמל אפילו. צריך לחבר גם כבל חשמל? כי אני רואה בצורב עוד כניסה,שהיא לא כניסה רגילה של חשמל מהספק. או שיש צורך להגדיר משהו בביוס כדי להפעיל את האפשרות של ה SATA בכלל.?
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
טוב רציתי לדעת אם ישפתרון חינמי לגיבוי של מסמכים וכו' כמו הgmail עם התוכנה שעושה כונן של החשבון אבל הבנתי שאי אפשר לקבל עוד חשבונות יש לכם פתרונות אחרים חוץ מזה אני שוקל לקנות diskonkey עכשיו אני מטלבט יש בzap אחד של 140 שקל של 256 מגה המהירות לא חשובה לי וגם לא הגודל רק שיהיה אמיןן ולא יתקלקל אין לי מה לדאוג נכון
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
ברשותי 2 כוננים מחוברים ב usb לראוטר fritzbox 7390 ומשותפים ברשת. משני מחשבים שונים, מק וpc, אינני יכול לכתוב קבצים בעברית אל האחסון ברשת. ברגע שאני מנסה שם הקובץ נהיה בג'יבריש. במה הבעיה טמונה? כיצד ניתן לסדר? אשמח להצעות
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי מחשב עם כונן קשיח אחד המחובר ב-IDE, שמערכת ההפעלה עליו. ברצוני להוסיף כונן נוסף בנפח 500GB שיהיה מחובר ב-SATA2. מטרת הכונן הנוסף היא רק לאיכסון קבצים/התקנת תוכנות ולא למערכת הפעלה. יש אפשרות ששני כוננים יעבדו במקביל בלי בעיות? ואוכל להשתמש בשניהם בו זמנית? צריך רק לחבר את הכונן לחיבור ה-SATA2 בלוח אם והוא יעבוד? ואוטומטית המערכת הפעלה תעלה מהכונן הישן? או שיש צורך בהליך נוסף? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
איזה חברה מומלצת ידועה ואיכותית מייצרת DOK? מחיר עד 150 גודל לא חשוב אפשר גודל קטן (128...) שיהיה עמיד ומהיר וגם אם יש למחזיק מפתחות.
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בשבוע שעבר החלפתי מספר דיסקים במחשב ופתאום נתקלתי בבעיה שפתאום דיסק אחד או שניים (תמיד אותם דיסקים) נעלמים לי. חשבתי כי זאת בעיית חיבור אבל משחק עם הקונקטורים (SATA ומתח) לא פותר את הבעייה אלא ריסוט המחשב. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלתי זו נובעת מהתעניינותי במארז הזה בו מותקנים הכוננים בצורה אנכית ולא בשכיבה כמקובל ואין ספק שהרעיון חכם מאד "ואיך לא חשבו על זה קודם" אך החשש מקנן בי בשל העובדה שאיני מבין כיצד עובד מנגנון הכתיבה של כונן מכני והאם במצב אנכי זה "לא המצב הטבעי שלו" (כלומר מונח על הפלטה)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח WD 250GB SATA 16MB הביוס מזהה אותו וגם הוא מופיע במנהל ההתקנים אבל הוא לא מופיע במחשב שלי מה אני עושה? :s05: תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היום בבוקר עוד עבדתי על המחשב עם ההרד דיסק וחזרתי בצהריים ראיתי שזה בקטע של הבוט הוא לא זיהה שיש הרד דיסק אם זה עשה ריסט והגיע לבוט ולא זיהה הרד דיסק זאת אומרת שהדיסק שלי מת? הוא של maxtor הוא גם מציג שמות מוזרים במקום השם שהוא אמור לכתוב, שזה נראה כאילו מישהו חיבל בו רציני יכול להיות שהוא פשוט מת? או גוסס בצורה בלתי הפיכה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה העניינים אנשים? חג שמח, אני רוצה לקנות כונן SSD עכשיו אחרי התלבטויות הגעתי לשניים סופיים אחד: crucial m4 128GB השני: intel 330 120GB מה עדיף מבין השניים? התקציב שלי הוא עד 600ש"ח עכשיו הקנייה תתבצע בKSP. שאלה נוספת: יש לי אפשרות ליצור מחיצות בכונן בלי לפגוע במהירות קריאה וכתיבה? לדוגמה: ליצור כונן C וכונן D
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי, רקע: מדובר במחשב ותיק. מריץ win 7. אני לא זוכר בני כמה הדיסקים, אבל בכל מקרה זה כמה שנים. יש שני דיסקים: על אחד (הישן יותר) יש כוננים C (מערכת הפעלה ותוכנות) ו-D (מידע). על הדיסק השני יש כונן E (אחסון מדיה). כיום המחשב בשימוש קליל ודי מועט, אבל דולק כל הזמן. לאחרונה התחלתי לחוש באיטיות - אתחול איטי, תוכנות עולות לאט (אפילו דפדפן), אבל ברגע שעלו הכל עובד בסדר. האם האיטיות יכולה לנבוע מבעיה באחד הדיסקים? (הדיסק החשוד הוא כמובן שזה שעליו מותקנות התוכנות ומערכת ההפעלה, אבל בהמשך תראו שאולי יש בעיה דווקא בדיסק שמחזיק מדיה) הבעיה: היום לאחר restart (בעקבות עדכון ל-windows) עלה ה-CHKSDK והריץ בדיקה. לא יודע למה. בבדיקה (לכונן…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אוקיי תסתכלו במפרט של המחשב שלי מחשב ישן.. אבל אני רוצה להוסיף 320 ג'יגה HDD למחשב כי אני מוריד סדרות ולא מספיק לי 80 ג'יגה גם כי אני משחק LINEAGE ו WORLD OF WARCRAFT האם SATA II יתאים בשבילי? 16 MB 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II או שהמחשב שלי בכלל לא תומך בזה? אם כן אז אוקיי תודה ואם לא איזה HDD אני אמור לקנות?
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-