עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום. אם זה לא שייך לכאן, מצטער. אוקיי זאת הבעיה. מאז שקיבלתי את המחשב החדש שלי (לפני כמעט שבוע), כל ההטענות וההתקנות שמתבצעות על המחשב, לוקחות הרבה זמן. - לדוגמה, widows XP. כשהתקני אותו על המחשב הישן ההקתנה היתה מהירה למדי. כשהתקנתי על המחשב החדש, ההטענה זזה מאוד לאט.. - אותו דבר לגבי ווינדוס 7. כשאני שם את הדיסק, לוקח 5 דקות עד שזה פותח את המסך הזה של בחירת השפה להתקנה! וההתקנה לקחה משהו כמו 20-25 דקות. - הכניסה למערכת ההפעלה בעת פתיחת המחשב, איטית. זה רושם ברוך הבא וצריך לחכות קצת זמן.. - אותו דבר לגבי התקנות של משחקים. כל התקנה, לוקחת משהו כמו 10 דקות. כשאני מתחיל את ההתקנה, זה מחכה דקה ואז זה רק נזכר להתקין. - כשאני מריץ סריקה מהירה על המחשב מפני וירוסים זה בקושי זז…

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  2. היי חברה, יש למחשב הנייד של אמא שלי צורב שמתאים בשבילי לצרוב משחקי 360, אבל ממה שאני יודע בשביל לצרוב משחקים לאקסבוקס 360 צריך לעדכן את הכונן לfirmware החדש ביותר, קוראים לכונן: HL-DT-ST DVD+-RW GSA-U20N אבל אין מושג של איזה יצרן זה ואני לא מצליח למצוא לו עדכון לפירמוור חדשני... תעזרו בבקשה? (: תודה.

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  3. Started by dman23,

התקלקל לי הצורב - לא מזהה דיסקים אני רוצה להחליף אותו. הצורב הוא בממשק SCSI. האם אני מחוייב לקנות צורב שגם הוא בממשק כזה? אני לא יכול לקנות SATA? ראיתי שמוכרים צורב IDE זה אותו דבר?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by shahar07,

כנראה שהלך לי הכונן (1 משניים) ורציתי המלצה על תוכנה שיכולה לעזור לי לתקן אותו הכונן ב רייד 0 והאם יש דרך לחבר אותו למחשב נייד (כונן פנימי סטנדרטי)

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by DimRah,

איזה DOK עדיף? SanDisk 16GB Cruzer Micro USB Flash Drive U3 Black או Transcend 16GB JetFlash V33 USB 2.0 המליצו לי על ה-Transcend.

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  6. יש את של אינטל כמובן.. ויש את של גיגבייט.. יתרונות חסרונות?? (אני חושב שאם אני עושה על הגיגבייט אני מוריד עומס מה-NB (יש צורך בזה, במקרה של 0C).. או שאני מדבר שטויות?? http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2740

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  7. יש לי כרגע מערך RAID 1 מוגדר ע"י שימוש בבקר המובנה בלוח האם שלי, P965-S3 של GIGABYTE, אם אני צריך לאפס BIOS או לעדכן אותו מן הסתם, כברירת מחדל, בקר הRAID כבוי, האם כאשר אפעיל אותו בחזרה ידפק לי הRAID או שלבקר יש מאין "BIOS" משל עצמו ככה שברגע שאני אפעיל אותו חזרה בBIOS הרגיל המערך ישמר? תודה.

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  8. היי חברה, כבר יומיים שאני מנסה לצרוב משחקים ל Xbox 360 החדש שלי, והתוצאה היא ארבעה דיסקים שלא שווים את מחירים בכלל (נו היה רק באג) נהרסים ולא עובדים, לא שהם לא עובדים עם האקסבוקס, הם לא צורבים כמו שצריך! הצורב שלי הוא Samsung 1612bl, צורב שאני מאוד אוהב ועד היום עבד לי באופן מושלם עם כל סוג דיסק. סה"כ המחשב כבן שנתיים, אבל הדיסקים של Silver Line DVD + R DL 8x לא מראים את עצמם אפילו במחשב שלי, חשבתי ניחא, ניסיתי קודם עם CloneCD, שם כשניסיתי לצרוב הClone אמר לי שיש לי בדיסק רק נפח של DVD רגיל, כשאמרתי לו לנסות Overburn הוא סיים את הצריבה אבל הדיסק לא עבד. לאחר מכן ניסיתי שוב, ושוב לא עבד. הורדתי את התכנה החינמית ImgBurn, שם בצד שמאל זה הראה לי את הפרטים של הדיסק ונראה מצויי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. המחשב התלונן שאין לו מספיק מקום במחיצה של המערכת הפעלה (15GB עד עכשיו) אז עשיתי חלוקה מחדש לשתי המחיצות בכונן (C ו-D). אישרתי לו לעשות ריבוט ולהתחיל את הפעולה. הוא נתקע באמצע במשך המון זמן ונאלצתי לעשות ריסט. עכשיו המחשב עלה לי כרגיל אבל המחיצה D נעלמה לא כלא הייתה והמחיצה C עדיין על 15GB. כל ההרד דיסק שלי עכשיו הוא כאילו 15GB במקום 40GB. במחשב שלי כלל לא מופיעה המחיצה D. פתחתי את הPartitionMagic ושם קיימת מחיצה C ועוד מחיצה ללא אות וללא סימנים מזהים ושהגודל שלה 23GB (משלים בקירוב ל40GB) ואין עליה סימנים של כמה מלא וכמה לא. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ad112,

אהלן, נגמרו לי הכניסות של הSATA על הלוח אם, אני רוצה להוסיף כוננים קשיחים לכן אני זקוק לכניסות נוספות. יש כרטיס הרחבה איכותי וזול כזה? המחשב משמש כשרת קבצים.

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  11. Started by Kolshamen,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=25009 או WD BLACK 1RB

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by galgalgal2001,

אני רוצה לקנות בקרוב הארד דיסק חיצוני לגיבויים ורציתי דעה שלכם הראשון: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=23619 אני לא יודע אם אשר לחבר אותו למחשב ללא תחנת העגינה.. חוץ מזה הוא נראה ממש טוב. 250G השני: http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=HDDR160E03E&Cat2Cat1ID=53&Cat2ID=217&aff=Zap〈=HE קל קטן ללא הרבה בעיות רק הנפח שלו שונה מכולם. 160G השלישי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3943 הבעייתי מכולם, לא מתחבר לDVD , עובד רק עם כאבל הUSB שמגיע איתו ועוד שטויות כאלו ואחרות. אני לא יודע לגבי המהירויות של כל אחד מהמוצרים הנ'ל וכמו שאתם רואים יש לי תקציב של 350 ש'ח ולא יותר... אשמח לדעת את דעתכם ב…

13. Started by dyn,

שלום, לחבר שלי נהרס המחשב הנייד והוא קיבל נייד חדש, הוא רוצה להעביר את המידע מהדיסק הקשיח של הנייד הישן אל הנייד החדש. חשבתי על לחבר את הקשיח הישן שלו למחשב הנייח שלי ואז להעביר את המידע אלי ומשם אל הנייד החדש שלו, מה שאני רוצה לדעת האם ניתן לחבר דיסק קשיח של מחשב נייד למחשב נייח באותו אופן שמחברים הארד דיסק רגיל, כלומר עם SATA/IDE במחשב נייח. אני אשמח לשמוע אם יש למשהו פיתרון אחר להעביר את המידע מהקשיח של הלפטופ הישן אל הלפטופ החדש. תודה רבה על העזרה !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by froggy,

שלום לכולם אפשר בבקשה הסבר על המערך RAID 0? איך מתקינים, האם פועל על כל לוחות האם, האם פועל על כל סוגי דיסקים קשיחים ואיזה דיסק קשיח מומלץ? תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  15. מחפש קופסא להארד דיסק בסביבות ה- 200 ש"ח כדי להתקיו עליו מערכת הפעלה נוספת. תודה.

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  16. אם אפשר להכניס יותר נפח בתקציב אז -בכיף תודה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  17. שלום. קניתי כונן קשיח חיצוני, ושמתי לב שאני מפעיל את המחשב, והכונן מחובר, המחשב לא עולה. התהליך: אני מפעיל את המחשב, עולה הסמל של INTEL, אני שומע רעש כזה מהדיסק קשיח חיצוני ואז המחשב עושה ריסטרט. נראה לי שהמחשב מנסה לעשות BOOT דרך הכונן החיצוני. שהוא היה מחובר ניסיתי להגיע לתפריט הBOOT בעזרת F12 אבל זה לא נתן לי ועשה שוב פעם ריסטרט. מישהו יודע איך לסדר את הבעיה? כי כל פעם שאני רוצה להפעיל את המחשב אני צריך לנתק את הכונן, לחכות שיעבור המסך של האינטל ואז לחבר. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  18. אהלן אני מחפש קופסא לכונן HD103UJ כדי להפוך אותו לכונן חיצוני. אשמח לשמוע המלצות. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  19. שלום, אז ככה- לפני בערך כשבוע קניתי כונן 1TB אבל פשוט לא הייתי בבית כל השבוע ורק עכשיו שמתי לב לבעיה. הכונן פעם בכמה זמן (לא משהו קבוע) עושה רעשים כאילו הוא קורא\כותב בצורה מוגזמת (כאילו ממש ממש שומעים אותו ) . רצוי לציין שהכונן מאכסן בינתיים כמעט כלום . בקושי 250 GB יש עליו ולא התקנתי עליו כלום (הוא בינתיים רק מאכסן) אפילו לא התקנתי עליו נגיד מסנג'ר או משהו כדי שהוא "יביא תירוץ" לקולות האלו. אם אני צריך להמחיש לכם הרעש נשמע פשוט כאילו הפלטות זזות ממש ממש מהר. זה הגיוני ? רגיל? צריך לבדוק את זה עם תוכנה מיוחדת או ישר לגבות הכל ולשלוח לתיקון? תודה רבה עריכה- ברגע שהכונן מתחיל לעשות את הרעש,ואני מתחיל סתם להיכנס לתיקיות בתוך הכונן הרעש מפסיק. ממש מוזר ..

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  20. Started by orendia,

שלום לכולם, לאחר ניסיון כושל להורדת תמונות מהכרטיס מצלמה אני פונה אליכם הבעיה היא כזו כאשר אני מחבר את הכרטיס SD שיש ברשותי אני מקבל שלושה כוננים ניידים במחשב שלי למרות שרק F הוא הפעיל וגם כן כאשר אני מנסה לפתוח אותו הוא כותב לי שהכרטיס לא מפורמט והוא לא מסכים לפתוח לי אותו הקבצים הם מסוג RAW ואני את זה מכיוון שניסיתי לעשות chkdsk לכונן F והוא כתב לי שהוא לא יכול לעשות תיקון לקבצים הנ"ל אשמח לעזרה?

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  21. Started by pinchukd,

מישהו קנה כזה או יודע כמה ג'יגה טכלס יש לדיסק?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Radeon38,

אני בלבטים ברכישה של כוננים ואני מדבר על 3 לפחות עכשיו..ברור לי שלאכסון 5900 עדיף אבל מה אם אני ארצה להתקין תוכנות ?? הרי הזמן גישה של ה 7200 הרבה יותר מהיר. אז פה השאלה : עד כמה מתחממים 3 כוננים של 7200 מול 3 כוננים של 5900 או 5400 לדוגמא במחשב שגם ככה יחסית חם.בהתחשב שהם ישבו ליד 2 רפטורים.

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  23. היי, קניתי את ה WD1TB BLACK, עכשיו כיום יש לי WD320GB שיש לו פרטישן 80GB בשביל מערכת ההפעלה עכשיו אני גם ככה צריך לפרמט ולהתקין מחדש האם כדאי להעביר את המערכת הפעלה לדיסק החדש (והמהיר יותר) נגיד 120GB לשמור למערכת הפעלה, ואז יהיו לי 800~ ג'יגה לאחסון, בנוסף יהיה לי 320G לגיבוי בדיסק הישן (שאני אפרמט ואחזיר לפרטישן אחד) השאלה הנוספת היא אני יודע שכדאי להתקין תוכנות עם מערכת ההפעלה,, אבל מה לגבי משחקים? האם להתקין משחקים ב "C" או שלא כדאי? מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by sbab,

הציעו לי לרכוש את הכונן חיצוני הבא: Seagate 1000GB ST310005EXD101RK. האם משהו משתמש בו ויכול לתת עליו חוות דעת או המלצות? האם יש כונן חיצוני 1TB ברמת המחיר שלו שעולה עליו בביצועים? האם זה נכון מה המוכר אמר: שכונן חיצוני הוא כמו מארז חיצוני+כונן קשיח פנימי? האם אני יכול בעתיד להחליף רק את הכונן הקשיח הפנימי (לדוגמא ל2TB)? הוא גם טען שזול יותר לרכוש כונן חיצוני מאשר כונן פנימי ומארז - האם זה נכון? אני רוצה לעלות עליו סרטים, מוזיקה ותמונות בעיקר ולהזרים ממנו דרך סטרימר לטלוויזה - האם הוא מתאים למשימה זאת? על עזרה הודה.

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  25. היי, אני מתכנן לרכוש בקרוב ד.קשיח נוסף עקב חוסר מקום במחשב. רוצה לקנות 1TB, פנימי, מהיר למשחקים, חשבתי להמשיך עם המסורת ולקנות HDD של Western Digital. שמעתי שהקשיחים הללו מומלצים: Western Digital 1TB 3.5 32MB Buffer SATA II WD10EADS וגם זה: Western Digital 1TB 3.5 16Mb Buffer SATA II WD10EACS מה דעתכם ועל מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים