אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
יצרתי מחיצה בעזרת Partition Manager וכרגע איני רואה את המחיצה במחשב שלי
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
רוצה לנסות להוציא מידע ממחשב ישן שלא נדלק. חשבתי לנסות לקרוא בעזרת כבל בין ההארד דיסק ל-USB של מחשב אחר. ההארד דיסק במחשב הישן הוא מסוג Western Digital WD1600AAJS. איזה כבל אני צריכה? האם זה זה? https://www.aliexpress.com/i/4000966208077.html
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום אני זקוק להמלצה לכונן קשיח פנימי עבור מחשב HTPC - החשיבות לגדול ככל האפשר, SATA3, שאפשר להריץ ממנו סרטים וסדרות ב FHD. האם כל הירוקים יתאימו? יש חשיבות מסויימת לשקט אבל בכל מקרה יש בו כבר דיסק ישן של 320G עבור מערכת הפעלה. תודה
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מהאינטרנט עכשיו הארד דיסק של 640 ג'יגה.. אין לי כל כך תקציב.. 400 שקל גג.. אני רוצה את המקסימום שאני יכול לקנות בוא.. מצאתי באייבורי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2137 מה אתם אומרים? כי המחיר שם פגז ולפי zap הם הכי זולים.. ובכלל זה הblue? יכול להיות שיש הארד דיסק יותר טוב ממנו במחיר דומה? אשמח לעזרה תודה מראש לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
חיפשתי קצת על הודעות ישנות בנושא אך לא הצלחתי למצוא משהו שיעזור לי. היום קניתי HD 160GB עם חיבור IDE של WD, ומשום מה הווינדואוז מסרב לזהות אותו. הביוס מזהה אותו כמו שצריך ולכן אני די בטוח שחיברתי אותו (פיזית) נכון. אני ממש לא מבין מה הבעיה. אני אשמח אם מישהו יעזור לי בזמן הקרוב כי אני בצבא וזה מחשב של ההורים שלי וזה די חשוב לי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי רצה לקנות כונן קשיח. היו לו 2 אופציות. או WD 160GB עם שנתיים(או3 לא זוכר) אחריות או 200GB של SEAGATE ב10 שח יותר. כמובן שלאחר בדיקות באינטרנט הגעתי למסקנה שה SEAGATE לא נופל במהירות מהWD ושווה לקבל עוד 40GB במחיר של 10 שקלים ומקבלים 5 שנות אחריות. החבר הלך לחנות ואמרו לו שהסיבה שמוכרים את ה SEAGATE (בחנות אחרת) בזול היא בגלל שאת הכונן הקשיח SEAGATE הספציפי הזה, תוכנן לעבוד במקומות אחרים בעולם(קרים יותר) והוא לא יעבוד טוב בארץ. אני חושב שזה שטויות! יש 5 שנות אחריות, לא יעבוד, אז יחליפו לו כל שנה(מצב שלא יקרה לדעתי). מה אתם חושבים? האם החנות סתם אמרה את זה כדי שהוא יקנה את הכונן WD שלהם? ועוד דבר, הוא בסוף שילם ב30 שח יותר מהSEAGATE על הWD.
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום! בעוד כשבוע-שבועיים אני מתכנן לקנות צורב DVD, רציתי לדעת איזה דגם הכי משתלם לי לקנות כרגע, אני בטווח מחיר של : 500-600 מקסימום! חשוב לי שיצרוב בכל הפורמטים (מין הסתם כמה שיותר מהר) ושיהיה אמין, לא משהו שיוכל להוציא לי הרבה דיסקים דפוקים כי שמעתי על כאלה לא ממש מוצלחים, בנוסף חשוב לי אופציית ה DUAL LAYER שאם אני לא טועה אפשר לצרוב כ8.5G זה נכון? האם צריך תקליטורי DVD ריקים מיוחדים בשביל לצרוב DUAL LAYER או הדיסקים של DVD 4.7G מספיקים? נ.ב קראתי בכמה מגאזשינים שיש איזה דגם של LG ב500 נורא פופולארי שמצליח ומשתלם עכשיו, מישהו יודע משהו? או האם למישהו יש צורב דיוידי ויכול להגיד לי במה להתחשב בנסיון? תודה מראש! t d
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אחרי שעשיתי העברת נתונים אל SSD (אינטל 330 120GB) באמצעות AOMEI BACKUPPER והשארתי אותו ללילה בבוקר הוא לא הזדהה יותר במערכת הפעלה וגם ב-BIOS. כמובן ניתוק וחיבור מחדש, חיבור בפורט אחר, חיבור דרך USB-SATA חיצוני לא עזרו. האחריות פגה תוקף. למרות זאת דיברתי עם תמיכה של אינטל ואמרו לבדוק במחשב שולחני. בדקתי ב-LENOVO מחשב נייד שלי גם וכל פעם זיהוי בהפעלת מחשב לקח חצי דקה והסתיים בכישלון לזהות SSD. יש לי עוד תקווה לבדוק במחשב שולחני אבל אין לי. למישהו יש רעיון יש לעשות זאת? ללכת לחנות מחשבים ולבקש? הסיכוי שאמצא מחשב זרוק ברחוב הוא נמוך מאוד... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש הארד דיסק נייד בנפח של 40GB~80GB. עד 800 שקל, יש כזה? תודה, רן.
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, איזה צורב DVD אתם ממליצים לקנות? ומה זה כל מה שכתוב + - ליד שם..ומה זה שכתוב rw ליד? האם צורב דוד אפשר להפעיל אותו גם כDVD רגיל? אם אפשר לענות לי בפרטי כי כך אני רואה את התשובה יותר בנוח... תודה לכל מי שיעזור.
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
קניתי עכשיו 50 דיסקים ב 60 שקל של סילבר ליין עם אריזה בצבע אדום כזאת היו לי כבר דיסקים כאלה והצלחתי לצרוב עליהם אבל האם הם פירמה טובה? כי 60 שקל זה זול למדי בשביל 50 דיסקים
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
צורב פנימי רב פעמי דגם: PHILIPS 4816 הצורב החדש והמהיר בעולם! צריבת דיסק בפחות מ-3 דקות. בעל מהירויות: קריאה X48, שכתוב X16, כתיבה X48. בעל חיבור פנימי IDE וזיכרון מטמון ליציבות מקסימלית. בטכנולוגיות צריבה חדישות: Seamless Link: לשליטה על זרימה רציפה של נתונים למניעת תקלות וטעויות בצריבה. Thermo Balanced Writing: לצריבה מדויקת, גם על גבי מדיות באיכות ירודה. התקנה פשוטה מתאים למחשבי P-2 500 עם מערכת הפעלה Windows 98 ומעלה, כולל XP מחיר כולל דמי משלוח: 448 ש"ח שווה לי לקנות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי צורב LG 4167B, תומך DVD-RAM לאחרונה קניתי בפעם הראשונה 2 מדיות של DVD-RAM של LG. מהירות X3 לצערי הרב כשהכנסתי את המדיה, וניסיתי לבצע גרירה רגילה של קובץ לכונן, התקבלה הודעה שיש צורך לבצע erase. ביצעתי מחיקה, ועדיין לא הצלחתי לגרור קובץ למדיה. ניסיתי לבצע פרמוט למדיה (FAT32) אבל בסוף הפירמוט מתקבלת הודעת שגיאה שהפעולה לא הצליחה. ביצעתי "erase Rewriteable disc" בעזרת NERO , אבל לאחר מכן המדיה מתנהגת כמו כל RW . מה אני עושה לא בסדר ? תודה...
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
חברים שלום, אני לא מבין בזה יותר מדיי, אבל הנה הפרטים: יש לי נייד WD My Passport 500 GB שהוא בתקופת אחריות לאחרונה התחילו איתו בעיות מוזרות...פתאום להעתיק קבצים גדולים (של 700 מגה למשל) לוקח לו יותר מדיי זמן ולפעמים הוא נתקע אחרי עצבים רבים פירמטתי אותו, שזה לבד לקח המון זמן, אולי 15 שעות. אח"כ הפעלתי סריקת דיסק של ווינדוס, וזה מצא שגיאות ותיקן אותן. הרצתי Hd Tune לבדיקת Benchmark וקיבלתי בכתיבה: מהירות כתיבה של 5.1 מגה ממוצע (בין 4.9 ל- 5.2) זמן גישה 17.9 מילישניה Burst rate: 28.7 Mb/s נתוני הקריאה הם גרועים גם: בהתחלה הוא עשה 3 מגה לשניה ב- 150 ג'יגה ראשונים, אח"כ עלה ל- 28 מגה לשניה. נבדק כשהוא מחובר ליציאת USB אחורית תחת חלונות 7. מה באמת צריך להיות הנתון? בערך? האם ז…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך מתבצע התהליך? האם פשוט לחבר את הssd למחשב, לעשות בוט מדיסק הווינדוס, לפרמט את מה שיש בhd ולהתקין את הווינדוס על הssd? או שאין אפשרות לבחור שם את התקן האיחסון? מה אני אמור לעשות? Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי יש לי דיסק קשיח sata ולא ניראה לי שהוא עובד בצורה הזאת צירפתי כמה תמונות: http://img102.imageshack.us/my.php?image=7an3.jpg http://img438.imageshack.us/my.php?image=150615061506tv6.jpg http://img69.imageshack.us/my.php?image=88ue5.jpg אני לא כל כך מבין את כל הסיפור ואשמח לעזרה תודה!
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
הי, אני צריך דיסק גדול לאחסון קבצים (לא משנה פנימי או חיצוני). אני ניגש לרוב המידע באופן קבוע לכן נראה לי עדיף דיסק במהירות 7200 יש איזה דיל טוב בבלאק פריידי לדיסק שכזה שיצדיק את הפסד האחריות בקניה מחול ? לא חייב שהמקום ישלח לישראל, אני יכול לשלוח את זה דרך חברת שילוח מארה"ב ב 15-20$ (אני מכיר חברות ומנוסה בתחום). זה מה שאני מצאתי באיבי, לא מכיר מקומות אחרים: https://www.ebay.com/itm/WD-BLUE-WD60EZRZ-Western-Digital-6TB-6-Terabyte-Internal-3-5-Desktop-Hard-Drive/263326122052?epid=513020133&hash=item3d4f75c044:g:GEUAAOSw76JZ3stv https://www.ebay.com/itm/Seagate-Expansion-8TB-Desktop-External-Hard-Drive-USB-3-0-STEB8000100/2631057002…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב הביאו לי בין היתר ליומולדת ( 17 ) DOK של סנדיסק בעל 4ג'יגה ומערכת U3. הצילומים הבאים כשהוא ריק לחלוטין חוץ ממערכת U3: מי אכל לי 200מגה? (לכל הפחות) ויש דברים מומלצים לעשות עם הU3?
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
החלטתי לקנות כונן קשיח של 1TB ובעקבות הנושא הזה החלטתי ללכת על ה-HD103SJ או על ה-HD103SI. בד"כ אין לי בעיה עם רעש והביצועים הרבה יותר חשובים לי. אבל הבנתי שה-HD103SJ כן רועש, ברמה שבאמת אפשר לשמוע אותו. אז אני רק רוצה לוודא זאת... האם הוא באמת עד כדי כך רועש? אני באמת הולך לשמוע אותו? אולי מישהו שיש לו את הדיסק הנ"ל יוכל להגיד לי עד כמה זה נורא, אם בכלל... תודה. (אם זה לא ברור, כרגע אני נוטה לכיוון ה-HD103SJ, מכיוון שביצועים הרבה יותר חשובים לי)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני במצב בעייתי משהו עם כמה דיסקים קשיחים, ואודה לעזרתכם. אז ככה: יש לי כרגע שני דיסקים קשיחים במחשב. האחד של 40 ג'יגה והשני של 20. ה-40 מכיל את הווינדוס ומשמש כראשי ובו שני מחיצות סך הכל. ה-20 משמש כמשני ובו שני מחיצות נוספות. שני הדיסקים כמעט מלאים במידע חשוב (אין כוונה לפרמט). לפני כשבוע "החזרתי מן המתים" דיסק של 120 ג'יגה חדש יחסית, ששכב אצלי חצי שנה ללא שימוש, כי הוא עשה בעיות במחשב החדש, ופשוט חשבתי שהוא הרוס. מסתבר שהוא תקין ב-100% והייתה בעיית תאימות מסוימת עם הלוח/הביוס שמנעה מהמחשב לזהות אותו בBOOT. כעת הצלחתי להעלות אותו, הדיסק הוא מאקסטור דיאמונד מקס 9 פלוס, ATA133, 7200 סל"ד עם 8 מגה באפר. שני הדיסקים הקיימים שלי הינם איטיים משמעותית, ואני מעונין…
-
- 5 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני מעוניינת להחליף את 2 הכוננים הקשיחים שלי - סיגייט 500GB, ל- כונן 1 או 2 בהתאם לגודל. ראיתי שיש המלצה על ה-WD 640AAKS באחד הפוסטים וגם דיבור על הדגם SAMSUNG 1TB SATA-2 32MB HD103UJ אני מעוניינת בדיסק אמין, מחיר טוב ממשק SATA2. וחנות אמינה שבה אוכל לרכוש את הכונן האם כדאי לרכוש כונן 1 בנפח של 1TB או 2 כוננים בנפח של 640GB? הייעוד הוא, תוכנת פוטושופ ועריכת סרטים, אימיול - המחשב שלי דולק 24/7 ומחובר לאל פסק.
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
או'קי, כמו ששמתם לב , שחכתי איך קוראים לחיבור הזה.. בכל מקרה יש לי לוח אם epox 8rda plus ושני הרדיסקים מסוג westren digital 30gb 5400 לא הכי מהירים בעולם :\ בכל מקרה , נפח לא ממש חשוב לי ואני יכול להסתפק ב30. אני זוכר שאפשר איך שהוא לחבר את שניהם ביחד , והם יהיו ממש מהירים. וכמובן שעדין יהיה לי 30gb השם של הדבר הזה ברח לי מהראש. אם מישהו יוכל להזכיר לי , אני יוכל לעדכן את הטופיק. ועוד כמה שאלות : איך עושים את זה? צריך כבלים מיוחדים? משהו? אני בכלל יכול לעשות את זה עם הלוח אם שלי? על הרדדיסק אחד כבר מתוקנת מערכת הפעלה (XP pro) והשני מפורמט... אין עליו כלום. אם אני יעשה את הדבר הזה , אני יהיה חייב לפרמט גם את ההרדיסק עם המערכת הפעלה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות SSD בגודל 500GB למחשב. 1. אשמח להמלצה לכונן SSD עד 300 ש"ח בארץ או מתחת למכס מאמאזון..בגדול המחשב משמש בעיקר לאינטרנט / סרטים / אופיס וכו אז לא חובה שיהיה חיית ביצועים, אבל שיהיה אמין. 2. הלוח אם שלי ישן יחסית - זה הדגם: Gigabyte GA-770T-D3L אם הבנתי נכון אני יוכל לחבר את ה SSD לחיבור SATA רגיל כמו ההארד דיסק שמחובר היום? זה מונע ממני למעשה לקנות SSD מסוג NVMe? יש הבדל משמעותי בין הסוגים? תודה..!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי כאמור 1 טרה קויאר בלק עכשיו כשאני מעביר מ c ל d הוא מתחיל גבוהה ואז מתחיל לרדת הוא מתחיל לפעמים מ-130 ואז יורד עכשיו העברתי קובץ של 6100 מגה ראיתי שבאיזשהוא שלב..כבר אחרי שהעברתי 4 גיגה הוא ירד לי מתחת ל28 ואפילו מגיע לפעמים ל- 20 זה בעיה או שמה זה הקצב הרגיל???? שוב ניסיתי חיפשתי ולא מצאתי בפורןם אשמח לתגובה מהירה..כי בחנות אמרו לי שאיןשום בעיה
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-