עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yanivu,

היי, מישהו מכיר תוכנה שתבקש ממני כל הזמן סיסמא בהכנסת DOK בכל מחשב חוץ ממחשבים שאגדיר מראש? (לדוגמא שתמשוך מפרט מחשב או סריאלי של נייד וכו'). אני רוצה סיסמא ל DOK אבל לא במחשב שלי כי זה די מציק... תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by omertgm,

יש ברשותי את הכונן כשנה (מאז הרכישה הקבוצתית המוצלחת שמתי לב לאחרונה שלפעמי יש דליי ארוך מאוד (5-10 שניות) כאשר אני מנסה לפתוח קובצי אופיס שונים (בעיקר וורד ואקסל). כרגע 57% מהכונן פנוי (136 מתוך 238) והוא הכונן היחיד במחשב. הרצתי AS SSD וראיתי ירידה של יותר כ- 150 נקודות. ישר אחרי ההתקנה קיבלתי 660-670 וכרגע אני מקבל 510-550. האם זה סביר? ומה יכולה להיות הסיבה לדלי כ"כ גדול??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/torch-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-ssd-%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-patriot/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ילד-hw,

אולי פעם אחת ולתמיד מישהו ילמד אותנו כי יש אנשים שלא יודעים עם אתה מקבל ארד דיסק חדש איך מתקינים אותו שלב אחריי שלב איך מגמפרים והופכים למאסטר או סלייב כי יש עוד אנשים שרוצים לדעת על זה! אז תודה מראש ותסבירו נורמאלי! ;D

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by hh66,

http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/external-hard-drive/desktop-hard-drive/?intcmp=bac-en-us-home-hero1-goflex-desk-4tb דרך USB3 , מעניין למה לא SATA ? מעניין גם הביצועים שלו ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by crazydiamond,

שלום לכולם נזכרתי בדבר הזה: חבר שלי קנה באינטרנט לפני שנה וקצת מחשב AMD 2000+ עם כל החלקים מובנים על הלוח, הוא קיבל את המחשב באיחור ובתור פיצוי הוא קיבל דיסק בנפח "80GB" הדיסק אם הייתי בודק באמת היה נפח 80 שמחולק לשתי מחיצות של 40 אך בזיהוי חומרה הדיסק זוהה כ ווסטרן דיגיטל 40 GB וגם כאשר פירמטתי את המחשב והתקנתי לו את מערכת ההפעלה מחדש אכן היה 40 GB. השאלה היא באיזה תוכנה משתמשים להכפלת נפח הדיסק - בצורה כזאת והאם התוצאה היא דיסק איטי יותר? או בפירמוט דרך חלונות יש איזשהי פונקציה שאחראית לזה. בברכה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. דרוש כמובן בממשק SATA II, מאותה רמת מחיר, ואם אפשר גם שקט, יש הצעות?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by bariko,

שלום רב, ברשותי דיסק חיצוני שלפני מספר חודשים כנראה קרס. בקושי רב הצלחתי לחלץ מתוכו את מרבית המידע שהיה עליו, ולאחר מכן פרמטתי אותו. כעת אני שוב משתמש בו לשמירת מידע , אם כי, לא המידע הכי חיוני שבעולם. לאחרונה, מדי פעם כאשר אני מחבר את הדיסק למחשב, מתקבלת ההודעה שבתמונה הצורפת. האם כל זה מעיד שהדיסק פגום, ולא כדאי יותר להשתמש בו? האם יש משהו שניתן לעשות בכדי להצילו? אגב, אני משתמש בתוכנה perfectdIsk 10 ברירת המחדל של התוכנה הייתה על אוטומאטי, כך שפעולת האיחוי התבצעה על הדיסקים שלי, מבלי שביקשתי זאת בכך. בשלב מסויים שמתי לב שהחל תהליך איחוי בדיסק הקשיח שעליו אני מדבר, אבל תהליך זה נתקע , ולא הגיע לסיומו. מאוחר יותר, שיניתי את ברירת המחדל של התוכנה לידני, אך מאז לא ניסיתי ל…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני רוצה לקנות טייפ שיוכל לגבות כ 8 gb נתונים. הבנתי שיש 2 סוגים dlt dat אין לי שום מושג אבל אם משהו יכול להסביר לי קצת(הרבה) או לקשר אותי למאמרים/כתבות בנושא אודה לו

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן, ב-HDTUNE אני רואה שההארד דיסק שלי (ST3500320AS) עובד על UDMA Mode 5 כאשר רשום לי ש-UDMA 6 בתמיכה.איך אני אוכל לשנות את זה? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, יש לי RAID1 במחשב מ-2 דיסקים קשיחים 1TB של WD (סדרה ירוקה). שלשום, תוכנת ה-MATRIX הודיעה כי הRAID כשל עם X אדום על אחד מהכוננים. פירקתי את ה-RAID1 וחיברתי כל אחד למחשב ישן יותר, כמובן לא בו-זמנית. ראיתי כי המידע קיים, אז הרצתי על כל מחיצה בכל דיסק קשיח CHKDSK עם תיקון. זה מצא במחיצה אחת בכל דיסק קשיח תקלה ב-MFT ותיקן. החזרתי את שניהם ועדיין זה נכשל בבנייה מחדש של ה-RAID. אותו דיסק קשיח. אני לא רואה כל בעיה בדיסק קשיח, המחשב הישן קורא אותו ואת כל המידע שבו ולא ברור מה הבעיה. יש לציין שיש לי עוד RAID1 אך מ-2 דיסקים קשיחים של סיגייט והיו מספר מקרים בהם ה-RAID1 כשל אך בנה עצמו מחדש בלי בעיה וכמובן אוטומטית. כאן זה לא עובד, פשוט נכשל שוב ושוב. אני בספק אם החנות ממנה רכש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. שלום רב, בקרוב אני מתכוןן לקנות מחשב חדש, פתחתי כאן נושא למפרט. יש לי כרגע 2 הארדיסקים במחשב החדש שאני לא בטוח שאני מעוניין שיעברו איתי למחשב החדש [ יש לי 2 הארדיסקים חיצוניים של 1TB כל אחד ] מה שכן אני יהיה מעוניין להעביר חומרים מההארדיסקים הישנים למחשב החדש מבלי לחבר אותם ישירות למחשב. אני יודע שקיימות מן עמדות עגינה כאלו ואחרות להארדיסקים כדי שאוכל לחבר אותם מחוץ למחשב. אשמח לקבל קישורים ומאיפה אפשר לקנות ומה הטווח מחירים, בסה"כ אני צריך משהו די פשוט שישמש אותי לעיתים רחוקות. תודה ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש מחירים זולים יחסית באילת ואני נוסע השבוע... רציתי לדעת מה שווה לקנות יש 3 דיסקים קשיחים של 120-128GB חברת קינגסטון וחברת סאן דיסק איזה מהם יותר עדיף לשימוש ביתי? http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=10054 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=9941 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=10962 השימוש בלי במחשב זה רק אינטרנט אבל אני רוצה שיעבוד מהר הטעינה של הדברים יש לי כולה במחשב 40 גיגה בשימוש כולל מערכת הפעלה... תודה למגיבים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. הזמנתי כבר את המחשב החדש עם כונן ה500 GB איך אני מעביר את כל החומר שיש לי (את כל הסרטים השירים וכו' לא תוכונות מותקנות.. ) לכונן החדש? חשבתי על לחבר את הישן לחמשב החדש אבל השאלה אם לא תהיה בעיה שעל שניהם תהיה מותקנת XP?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shlomom,

שלום, יש לי את ה 3540A ועד כה צרבתי די הרבה CD-R ו DVD-R. קראתי על ה Firmware של Liggy & Dee במספר מקומות כאן באתר ושכולם מתלהבים ומהללים אותם. אולי מישהו יכול להסביר לי למה צריך בכלל להחליף את ה Firmware של צורב. ואם כבר להחליף מה מיוחד ב Liggy & Dee?? מה זה נותן שלא ניתן לבצע בצורב מהקופסא, במקרה שלי גרסאת סטוק של NEC 1.01 תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. WESTERN DIGITAL 1TB CAVIAR BLACK 32MB או שני SEAGATE 500GB BARACUDA 7000.12 במערך RAID0 חשובה לי מאוד המהירות, אבל אני שואל את עצמי מה גודל הסיכון ברייד, שכן אם הכונן קרס אי אפשר להציל יותר מדי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. כי ה NEC 3500 שלי ממש אבל ממש לא מבצע את העבודה כמו שצריך מבחינת צריבה הוא מעולה ומבחינת קריאה או קידוד וידאו וא ממש גרוע אפילו הטושיבה הישן שלי יותר טוב

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by galza,

האם יש דיסק און קי USB 3 מומלץ ואמין? ראיתי שהמחירים ממש לא גבוהים להפתעתי לעומת USB 2 .האם ההבדל הוא משמעותי? המערכת שלי תהיה בתמיכה מלאה לUSB 3. תודה לעונים גל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. קניתי DOK של 64 ג"ב, אולם בפועל יש בו רק 54.8 ג"ב, האם זה הגיוני?? אמנם תמיד אני יודע שבפועל הנפח קטן מן הרשום בו, במקום 16 ג"ב מופיע 14.9 זה בערך הפסד של 7%, אך כאן זה הפסד של בערך 13% !! האם זה לגיטימי? האם יש איזשהו תקן מסוים בענין?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. 1) הכונן שלי הוא toshiba sd-m1502 עם גירסת firmware 1012 הורדתי את הפריצה מהאתר בגירסת 1816 rpc1 האם היא טובה לדגם שלי? 2) מה הפקודה שאני צריך לכתוב בדוס? האם דיסקט אתחול של ווינדוס יספיק לי? האם צריך עוד קבצים חוץ מהשלשו המסופקים בקובץ זיפ? 3) איך להגדיר את הכונן? secondery master זה בסדר? עוד מידע ששכחתי אני ישמח לשמוע... בבקשה תעזרו לי ותודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by noam1979,

שלום לכל חברי הפורום ושבוע טוב. לאחרונה שידרגתי את המחשב בבית ללוח אם asrock z68 extreme 4 gen3 ומעבד i7 3770k. בנוסף רכשתי גם את ה ssd ocz agility 3 . הכל עבד יפה מאוד עשיתי עידכון Firmware ל SSD מהאטר של OCZ והכל עבד ממש טוב, אבל לאחר שהתקנתי קצת תוכנות ועידכונים של הוינדוס המערכת התחילה להיתקע לאיזה דקה ואז להשמיע קול נקישה כזה ואז חוזרת לעבוד,חשוב לציין שהדבר חוזר על עצמו כל פעם שיש עבודה מאומצת קצת עם פתיחת קבצים כמו חילוץ מ RAR וגם עם המחשב ניכנס למצב שינה הוא נידלק מהר אבל המערכת נישארת תקוע לאיזה דקה לפחות,בנוסף מערכת ההפעלה התחילה לעלות מאוד לאט כלומר אחרי הלוגו של החלונות שמגיעים ומיתחברים (וינדוס 7 64BIT) המערכת תקוע על הלוגו איזה 40 שניות ורק אחר כך ממשיכה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן חבר'ה.. אני מחפש לקנות כנון ניידלשם העברת קבצים מהבית למכללה ובכלל אני מתעסק עם קבצים גדולים עריכות ומולטימדיה.. גודל של 250-500 ג'יגה חשוב לי שהכונן לא יהיה גדול וכבד (לא 3.5") עדיף שיהיה מהיר ומחבר'ה אמינה בעלת אחריות טובה חשוב שישיה בו יציאת של USB כי שכל המחשבים יקבלו אותו.. אך אם זאת אצלי יש יציאת FIREWIRE וגם ESATA כך שגם אלא יהיו טובות בנוסף לUSB תקציב הוא 500 ש"ח לכנון.. אם אפשרות חריגה במעט

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, בהמשך לכתבה שפורסמה כאן באתר : http://hwzone.co.il/hardware/news/142337 אני מעניין לרכוש 2 יחידות של SSD mSATA מדגם M6M של חברת Plextor לנייד שלי MSI GE70 2OE. אין צורך להסביר כי מבחינת שיקולי המחיר: בארץ יחידה אחת בנפח של 256G עולה בסביבות 1180 ש"ח ועוד מדובר במוצר מהסדרה הקודמת M5M אז עדיף לי כבר לחכות ולקנות את המוצר בחו"ל. הדבר היחיד שממנו אני חושש הוא מהפן של האחריות, אם אני עומד להשקיע הרבה כסף אני מצפה שתהיה לי אחריות במקרה של תקלה ח"ו, ולמרות שבגרסה החדשה שמו דגש על אמינות לזמן ארוך. עדיין זה הנושא היחיד שבגינו אני מתלבט. לפי הכתבה המוצר אמור להיות נגיש בסביבות האביב/פסח ובאותו זמן אני גם אהיה בחו"ל לשם חופשה ועל הדרך לרכוש את המוצר. הייתי מאד שמח לשמו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש מבצע בבאג של 1TB של lacie איך הוא?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by samsam76,

היי, אני רוצה לעשות בדיקת תקינות לאחד הכוננים שלי. יש לי CD והוא עולה סבבה. צפיתי את הבעיה שלא אדע לזהות את הכונן אותו אני רוצה לבדוק ולכן העלתי את התוכנה כשהכונן היה מנותק ואז חיברתי אותו כדי שאראה איזה כונן הופיע במסך השחור והמפחיד ולהפתעתי הרבה לא השתנה שם כלום. הבנתי שכונן שמוגדר כSLAVE לא מופיע אז קודם כל, איך אני יודע איך הכונן שלי מוגדר ? דבר שני, האם מישהו יכול להסביר לי לפי מה אני אמור לזהות את הכוננים ? ודבר שלישי, על מה לוחצים כדי לצאת מהתוכנה הזאת בצורה מסודרת ? מצורף צילום של המסך, כאמור, הוא היה נראה ככה עם כונן SSD + כונן 500 גיגה וזהה לחלוטין גם כשהוספתי לו עוד כונן 500 גיגה תודה לעוזרים וגם לאלה שלא

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים