עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by MooShoo,

מה דעתכם על ה-HD הזה? הוא קצת יותר יקר מה-WD 640AAKS רק עם נפח גדול יותר....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by h_nahumi,

אהלן, לפני תקופה חיברתי למחשב שלי משהו ל-USB שהביא לשריפת ההארד-דיסק שלי. כשהמחשב נדלק הדיסק מטקטק ולא עולה - מדובר ב WD 320 GB BLUE. מבדיקה במעבדה מתברר שהמעגל החשמלי נשרףאבלהמידע כולו עוד קיים על הדיסק. אני מחפש מישהו שיודע להתעסק בתיקון כזה (לא כל חברות השחזור יודעות).. בנתיים קיבלתי הצעת מחיר של 1600-4000 ש"ח, מד"ר דיסק, מחפש משהו יותר זול. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הכונן הקשיח שלי מרעיש לכן אני מעדיף לנתק אותו מהחשמל. האם אני יכול לחבר אותו לחשמל של הספק מבלי לכבות את המחשב, ולהמשיך לעשות מה שאני עושה כשאר הכונן הזה עובד? החיבור שלו sata.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by eleshem,

צורב: IDE\CdRom_NEC_DVD_RW_ND-3550A Firmware version: 1.07 מדיה: Silver Line DVD+R DL x8 מנסה לצרוב DATA של כמה קבצי AVI גדולים (700MB) שזה יוצא ביחד: 7600MB כל ה-DVD שניסיתי עד עכשיו, נדפקו ב-55 עד 75 אחוז מהצריבה תוכנה: Nero 9.0.9.4 מערכת: Win XP Pro SP2 יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by weamir,

קניתי מדיות DVD-RW מקוריים של VERBATIM וכשאני מנסה לעשות ERASE DISC, הוא פשוט נותן לי שגיאה הקשורה לצורב. ניסיתי למחוק מספר מדיות חדשות!!!! הצורב הוא LG 4163B והוא צורב ללא כל בעיה. למישהו יש מושג?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by easyuri,

לפני מספר חודשים רכשתי מחשב חדש ולא מזמן הובא לידיעתי שמערכת הקבצים שלי היא fat32 ולא ntfs, ידוע לי שntfs מציעה אפשרויות מתקדמות של אבטחה ושיתוף תיקיות אך לא משתלם לי לפרמט את המחשב רק בשביל אפשרויות אלה. שאלתי היא האם למערכת הקבצים המתקדמת יתרונות נוספים בתחום השימוש הביתי כגון יעילות וביצועים? והאם יש אפשרות, אולי באמצעות תכנת עזר, להחליף מערכת קבצים ללא פירמוט? תודה מראש, אורי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. במשך שנה מתקלקל הקונן הקשיח השלישי ומתחיל להיות מוזר. לא התקלקלו לגמרי אבל התחיל לבקש CHDSK ו-BAD SECTOR מדובר על קוננים WD : ראשון היה 250 - פעל כשנה וחצי שני - 640 ופעל כ-3 חודשים השלשי - 640 - םעל כ-7 חודשים המחשב הוא חזק עם חלקים יקרים ויש עוד 2 קוננים נוספים. אני לא יודע אם אני חושב נכון: לוח אם יכול לקלקל את הקוננים? מה עוד יכול להיות כיב-20 שנה שני מששתשמ במחשבים לא היה לי אף פעם בעיה כזאץ

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by טוסטר,

יש לי הארד דיסק בן קצת פחות משנה ואתמול הוא אירגן לי "הפתעה" לא כ"כ נעימה. ניסיתי להעתיק ממנו קובץ ששמרתי בתור גיבוי (קובץ בגודל של 3.5 ג'יגה... למרות שזה לא נראה לי חשוב) ולמרבה הפלא קיבלתי את ה CRC המפורסם. על ההרד דיסק הזה (אם כי על מחיצה אחרת) מותקנת מערכת ההפעלה של המחשב ולא נתקלתי בשום בעיה (אלא אם כן העובדה ש CHKDSK נתקע זו גם בעיה :-\ *עריכה* CHKDSK מהדוס ניתקע ועשה ריסטרט, אבל מהוינדוס הוא עדיין עובד כבר שעתיים ומשהו וכותב שהוא תיקן שתי תקלות) פרט לנסיון הכושל להעתיק את הקובץ הזה. (למזלי יש לי אפשרות להשיג את הקובץ ממקור אחר) השאלה שלי היא האם זו סיבה מספיק טובה לגשת לחנות ולדרוש החלפה של ההארד דיסק שכביכול עובד בסדר (חוץ מההעתקה של הקובץ הזה וה CHKDSK שנתקע) יש …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כרגע במחשב יש לי 160 ג'יגה יש לי 2 שאלות קודם, 1.אני יכול לקנות הארד דיסק ופשוט להוסיף? ואם כן,מה אני צריך לעשות עוד חוץ מלחבר להגדיר אותו איכשהו?חייב פורמט?וכו' 2.יש כל מיני סוגים של הארדיסקים שלא יכולים להתאים למחשב שלי? ו... על איזה הרד דיסק אתם ממליצים לי...? חשוב שיהיה מינימום 160 ג'יגה[אפשר גם 250-320 אם יש במחיר של 400] עד 400 שקל... לא אכפת לי מהירות וזה...מספיק לי כמו ששלי זה ההרד דיסק שיש לי עכשיו: Drive WDC WD1600JD-00HBB0 (149 GB

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש ברשותי צורב LITEON 52*32*52, לפני כשבוע הוא לפתע החל לא לקרוא מדיות מסויימות שרציתי לצרוב עליהן, ולקח לו זמן עד אשר הוא זיהה את המדיה(הוצאתי והכנסתי את הדיסק כמה פעמים). שלשום חשבתי שהתקנת FRIMEWARE חדש תפתור את הבעיה, אך לשווא, עכשיו הצורב אינו מזהה בכלל דיסקים(לא משנה איזה דיסק). איך אני מחזיר את הצורב למצב תקין?? או לפחות למצב שלפני התקנת ה - FRIMEWARE? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אז ככה, הדיסק הקשיח כבר לא ילד. לפני כחצי שנה הוא התחיל לעשות בעיות. נתקע באמצע העתקת קבצים, וכו'. המידע שם לא היה רגיש, אז זה לא היה כל כך קריטי. הופיעו כל מיני הערות בSMART (על סקטורים פגומים וכד') התוכנה sentinel pro הגדילה לעשות ואמרה שהדיסק הקשיח הולך למות תוך שבוע. מפה לשם, החלטתי לגבות אותו ולפרמט. בזמן הגיבוי, הדיסק הקשיח נתקע והייתי צריך לאתחל. בנוסף, קרה שכיביתי את המחשב בטעות, וכשהדלקתי מחדש, הדיסק הקשיח לא זוהה. גם לאחר אתחול, הדיסק לא זוהה. פרקתי את הדיסק הקשיח, העברתי אותו לפורט אחר, כבל אחר, עדיין לא זוהה. פתאום לאחר שניים שלושה אתחולים, הדיסק הקשיח זוהה, והמשכתי לגבות (שוב נתקע, ושוב אתחלתי, הדיסק הקשיח המשיך להיות מזוהה) לאחר הגיבוי (הלא מושלם, אחרי הכל י…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by BommBoomOn,

הכונן המדובר http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_3-5-external-hard-drive-usb-2-0-1-5tb_16081.html מישהו יודע איזה הארד דיסק נמצא בתוך המארז? האם הוא שווה קנייה למול כונן נייד של סיגייט? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=karmiel ההפרש בין הכוננים עומד על 40 ש"ח (באופיס דיפו הכונן עולה 500 ש"ח)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום. יש לי בלוח אם(P35-DS4) אפשרות לחבר מבחוץ בחיבור e-sata כונן קשיח רגיל ויש גם חיבור חשמל. חשבתי להשתמש בכונן כזה לגיבוי ולשים אותו בצד(אחרי הגבוי). השאלה אם יש סיכון להניח את הכונן על השולחן סתם כך בזמן הגבוי או שהוא עלול לקבל מכה אח"כ כשהוא במגירה? באופן כללי אני חוסך מעצמי בכך קניה של כונן קשיח נוסף (חיצוני). תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by semuel_t,

אם למישהו או למישהי יש צורב של LiteOn, ספרו האם אתם מרוצים ממנו, האם הוא עושה בעיות ? וכד' מה אתם אומרים על צורבים של LG ? ואיזה צורבים תומכים בצריבה של דיסקים של 90 או 99 דקות ? לפי מה ששמעתי (אני לא בטוח) הצורבים שתומכים בזה הם של : LG, LiteOn, Plextor, TEAC האם יש עוד ? מצפה לתגובות, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לא מתעניינים בממשקי M.2 ותקני NVMe מתקדמים אלא מעוניינים בכונן SSD פשוט ומודרני בתצורת 2.5 אינץ' הישנה והטובה? הדגם הטרי הזה תחת מותג ענקית המחשוב האמריקאית אמור להתאים לכתבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by orrm,

שלום כולם, אני מקבל עכשיו מחשב שמצוייד עם שלושה הארד דיסקים של 120GB מתוצרת WD (עם 8מגה CACHE). עוד עם המחשב יש צורב של פלקסטור וDVD של לייט-און... את הצורב והדיוידי אני מקבל מחוברים. אבל השאלה היא איך אני מחבר את ההארד דיסקים? (נאמר לי שאני אצטרך לפחות לאחד מהם רייד כדי שהכל יהיה מחובר). הערה #1: על הארד דיסק אחד יש לי המון מידע שאסור לי לאבד. הערה #2: הלוח אם שמגיע עם המחשב הוא Gigabyte GA-8IHXP. הערה #3: ההארד דיסק שיחזיק את המערכת הוא לא ההארד דיסק מהערה #1. (יש שניים ריקים ואחד מלא). תודה מראש, orrm. מה שאני בעצם מבקש זה הוראות איך לחבר את ההארד דיסקים, ואיזה מההארד דיסקים לחבר לרייד...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום רב, בקרוב אני מתכוןן לקנות מחשב חדש, פתחתי כאן נושא למפרט. יש לי כרגע 2 הארדיסקים במחשב החדש שאני לא בטוח שאני מעוניין שיעברו איתי למחשב החדש [ יש לי 2 הארדיסקים חיצוניים של 1TB כל אחד ] מה שכן אני יהיה מעוניין להעביר חומרים מההארדיסקים הישנים למחשב החדש מבלי לחבר אותם ישירות למחשב. אני יודע שקיימות מן עמדות עגינה כאלו ואחרות להארדיסקים כדי שאוכל לחבר אותם מחוץ למחשב. אשמח לקבל קישורים ומאיפה אפשר לקנות ומה הטווח מחירים, בסה"כ אני צריך משהו די פשוט שישמש אותי לעיתים רחוקות. תודה ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. השינוי בתנאי האחסון של חברת הענק אמור לאפשר לה להתחרות ישירות בהצעות של גוגל ודרופבוקס לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%a0%d7%9f-%d7%91%d7%9c%d7%aa%d7%99-%d7%9e%d7%95%d7%92%d7%91%d7%9c/

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מה דעתכם עליו? כמה לדעתכם הוא שווה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. קניתי מחשב חדש והחיבור של ההארד דיסק שלי הוא עכשיו sata אני רוצה להעביר מידע מההארד דיסק הישן לחדש ההארד הדיסק הישן הוא ide איך אני עושה את זה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by xytkhi,

המחירים זהים סה"כ 155 ש"ח מה שמעניין אותי איזה דוק נותן ביצועים טובים יותר מבין ה 2 הללו : 1. Kingston DTIG2/16GB 2. SanDisk Cruzer Micro U3 16GB יש לכם להמליץ על DOK בנפח 16 גיגה טוב יותר במחיר דומה ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ידוע ש Seagate קנתה את MAXTOR זה אומר שכבר לא יצאו כוננים קשיחים של מקסטור? כמו סדרת diamonMax 10 וכדומה *R.S

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. גם לא חשובה המהירות . אם בתוספת עד 10 אחוז רעש המהירות עולה משמעותית אז גם זה יתקבל. תודה מראש אגב הדיסק הראשון יהיה SSD כנראה revodrive

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ameer_a7,

איך יודעים בכלל? ביחס למה? למי? מצורפת תמונה, אשמח לדעת אם הביצועים האלה תקינים, ואם אני מנצל את היכולת של ה SSD שלי - אנטל 520 128 גיגה היות והלפטופ שלי ישן יחסית.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by roncohe4,

היי רכשתי דיסק קשיח חדש מסוג SSD. הכל מחובר ועובד וכרגע מתקין עליו את הווינדוז מחדש. רציתי לשאול, איך אני מגדיר את ה-SSD כראשי ואת הישן שיש לי כמשני (slave). בנוסף, ראיתי שאין בדיסק הישן ג'אמפר בכלל. קראתי מה כתוב בהסבר וגם לא מצוין שם הגדרה ל-slave. האם אפשר להגדיר זאת מבלי להשתמש בג'אמפר? במידה ולא, הדיסק הישן בעל 8 פינים בג'אמפרים של WD. מישהו יכול להגיד לי איפה צריך לשים את הג'אמפר במצב כזה? (בתקווה שסיפקתי מספיק מידע). והכי חשוב.... אפשר לקנות ג'אמפר לבד? :-\ תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים