עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ytoledano,

שלום, אני יודע שמוכרים כונני רשת ואני יודע שיש קייסים שמתאמים בין FireWire / USB ל PATA/SATA, אז השאלה אם גם יש קייסים שמתאמים בLAN לPATA/SATA? איפה אפשר להשיג כזה דבר? ואם אי אפשר, איפה אפשר להשיג כונן רשת רגיל?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ה-SMART בכונן המערכת במחשב הישן שלי (MAXTOR SATA 120GB) מתריע על כשל קרב ומציע להחליף את הכונן. חשבתי במקביל להרחיב את נפח האחסון, אז אני מחפש כונן SATA בנפח 320GB-500GB ככה. אין עדיפות לחברה מסוימת. יכול להיות SATA או SATA2, כי גם ככה מדובר במערכת ישנה שתומכת SATA1 בלבד. הנה ההעדפות לפי סדר חשיבות: 1) משתלם (מחיר פר גיגה) 2) אמין (ללא בעיות ידועות) 3) שקט (או לפחות לא ידוע כמרעיש) 4) אם אפשר - שיהיה לו חיבור MOLEX לחשמל כי זה יחסוך לי עוד כבל/מתאם במארז (לא יודע אם עדיין מייצרים כונני SATA עם חיבורי MOLEX)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני לא יודע מה לעשות.... יש לי לוח אם עם צ'פסט של אנוידיה 650I SLI ואחרי שהתקנתי דרייבר לצ'יפסט הבעיה החלה.... תודה ענקית לכל העונים!!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ידוע ש Seagate קנתה את MAXTOR זה אומר שכבר לא יצאו כוננים קשיחים של מקסטור? כמו סדרת diamonMax 10 וכדומה *R.S

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Los,

הי אחי קנה כונן SSD ‏40GB SSD X25-V כרגע הכונן בקופסא סגורה ,השאלה היא האם ישתלם לי להוסיף 440 שקל בערך ולרכוש את ה‏80GB SSD X25-M תודה לעוזרים. הנפח לא קריטי לי האמת,אבל לפי מה שהבנתי יש הבדל בביצועים,אשמח אם מישהו יעזור בנושא.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אז ככה, הדיסק הקשיח כבר לא ילד. לפני כחצי שנה הוא התחיל לעשות בעיות. נתקע באמצע העתקת קבצים, וכו'. המידע שם לא היה רגיש, אז זה לא היה כל כך קריטי. הופיעו כל מיני הערות בSMART (על סקטורים פגומים וכד') התוכנה sentinel pro הגדילה לעשות ואמרה שהדיסק הקשיח הולך למות תוך שבוע. מפה לשם, החלטתי לגבות אותו ולפרמט. בזמן הגיבוי, הדיסק הקשיח נתקע והייתי צריך לאתחל. בנוסף, קרה שכיביתי את המחשב בטעות, וכשהדלקתי מחדש, הדיסק הקשיח לא זוהה. גם לאחר אתחול, הדיסק לא זוהה. פרקתי את הדיסק הקשיח, העברתי אותו לפורט אחר, כבל אחר, עדיין לא זוהה. פתאום לאחר שניים שלושה אתחולים, הדיסק הקשיח זוהה, והמשכתי לגבות (שוב נתקע, ושוב אתחלתי, הדיסק הקשיח המשיך להיות מזוהה) לאחר הגיבוי (הלא מושלם, אחרי הכל י…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כרטיסי microSD זריזים, התקני USB מסוגים שונים וגם כונני SSD מחכים לכם בתגי מחיר שכדאי לכם בהחלט לבחון לכתבה

8. Started by ameer_a7,

איך יודעים בכלל? ביחס למה? למי? מצורפת תמונה, אשמח לדעת אם הביצועים האלה תקינים, ואם אני מנצל את היכולת של ה SSD שלי - אנטל 520 128 גיגה היות והלפטופ שלי ישן יחסית.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ksn1981,

שלום, קראתי שאינטל היו אמורים להוציא מחליף ל- SSD_510 בסוף השנה.. לא? איזה דגמי SSD (אינטל ואחרים) אמורים לצאת בקרוב? מתי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by b0nzZ,

אני יכול לבחור איך ה SATA יפעל בין ההפשרויות האלה IDE RAID ACHI במה הכי טוב לבחור עכשיו הארדדיסק עובד על IDE ואני לא מבין בזה בכלל אולי מישהו יכוטל להסביר לי בקצרה את ההבדלים בין המצבים תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אם מישהוא הצליח להתמודד בהצלחה עם מצב כזה ,אנא הגידו עם איזה תוכנה השתמשתם. ניסיתי מיספר תוכנות שמצאתי ב-google ,אולם אף אחת מהן לא עמדה במשימה ואני די נואש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי שאלות לגבי ההארד דיסק הזה... במחשב שלי כרגע יש לי הארד דיסק WD 80GB 7200 8MB Buffer ATA100... עכשיו אני רוצה להוסיף את ההארד דיסק של ה 160GB הנ"ל למערכת ובכך להגדיל את המקום על ההארד דיסקים ל240GB סה"כ.... יש לי ספק כח HEC 300 AR-TF והשאלה שלי היא אם אני מפעיל את שני ההארד דיסקים הנ"ל ביחד במקביל האם אני צריך לקנות ספק כח חדש וחזק יותר? שאלה נוספת: לוח האם שלי הוא ASUS P4P800.... אני יודע שהוא תומך ב SATA.... אני לא חושב שהוא תומך ב SATA II... השאלה שלי היא האם ההארד דיסק הזה בכלל יעבוד על לוח האם הזה? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום , אני רוצה לקנות את זה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6011 הלוח שלי - לחצתי קליק ימני במחשב שלי ואז "ניהול" ואז שמה תחת MOTHERBOARD : IDE ATA/ATAPI CONTROLLERS -INTEL®82801g(ich7 family) Ultra ATA Storage Controllers - 27DF -INTEL®82801GB/GR/GH(ICH7 FAMILY) Seruak ATA Storage controller - 27C0 בארד דיסק שאני רוצה לקנות מאיבורי זה תומך הלוח אם שלי ב SATA 3 , או SATA 2 ? ואיך הארד דיסק הוא בסדר ? תודה רבה ושבת שלום .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. עומד לצאת מפלצת כזאת בחודשיים הקרובים ??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש דיסק משני (מחזיק קבצי עבודה; הראש הוא SSD). מה דעתכם על הדיסק הזה ברמת ביצועים ומחיר? https://www.amazon.com/WD-Blue-6TB-Hard-Drive/dp/B013HNYVCE תודה לכל העונים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי בבית שני מחשבים אחד נייח (שמשם אני שולף את הסדרות) ומחשב נייד (מעביר את הסדרות לנייד כדי לראות בטלויזיה) עכשיו זה ממש בלאגן להעביר כל פעם פרק לנייד כדי לראות.. האם יש איזו דרך אחסון טובה שתוכל להריץ את קבצי המולטימדיה האלה ישירות מדיסק קשיח שמחובר בין שניהם? למשל: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=687383

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי מחשב יחסית ישן כמו שניתן לראות במפרט עם לוח שתומך בחיבור כונן קשיח בתצורת IDE. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש למטרת אכסון קבצי מדיה שיהיה בהם שימוש שותף. מערכת ההפעלה וכל שאר התוכנות שפועלות באופן קבוע יותקנו על הכונן הקשיח הפנימי. השאלה בעצם היא האם יהיה הבדל מורגש באיטיות בשימוש בקבצי המדיה (סרטים, מוסיקה, תמונות) בכונן החיצוני לעומת כונן פנימי (IDE)?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by kfirab12,

שלום לכולם יש לי הארד דיסק של חברת SEAGATE. הכל היה בסדר ועכשיו המחשב לא מזהה אותו.... כשאני מחבר אותו יש נורה קטנה שמהבהבת וזהו (בדרך כל הנורה לא מהבהבת - פשוט דולקת ברגיל) מה אני יכול לעשות? כל הסרטים, התוכנות המוזיקה הסדרות.... הכל שם!!! בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. אני רוצה לקנות כונן חיצוני שיהיה לי לכונן גיבוי ברשת. יש לי 4 מחשבים בבית, 2 מחשבים נייחים ו-2 מחשבים ניידים שאחד מהם הוא מק בוק פרו. ממה שראיתי בחנויות ומההמלצות שקיבלתי מהמוכרים יש שני כוננים: BlackArmor® NAS 110 Seagate http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/blackarmor/blackarmor_nas_110/ WD My Book World Edition http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=586 ממה שאני ראיתי שני הכוננים הם בערך באותה רמה. עכשיו אבא שלי דיבר עם הטכנאי של העסק שלו והוא המליץ לו על כונן של IOmega http://go.iomega.com/en/products/external-hard-drive-desktop/prestige-amp-professional-desktop-series/prestige-esata/?partner=4745#tech_specsItem_tab עכשיו השאלה שלי היא, האם…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. רק רציתי ליידע אותכם שאני פשוט מאוכזב מההרדיסק הזה. אף תוכנה לא עובדת איתו, אי אפשר ליצור איתו מחיצות אחרי התקנת WINDOWS, אפילו GHOST אי אפשר לעשות לכונן כי הוא לא מזהה שיש הרדיסק במחשב בכלל... אני חשבתי שהבעיה של SATA היא בהתקנה של WINDOWS אבל מסתבר שהבעייה גדולה הרבה יותר... הוא פשוט לא מזוהה כהרדיסק ע"י שום גורם חוץ מ WINDOWS אפילו תוכנות לא מכירות בו ככונן קשיח. אני יודע ובטוח שאם הייתה לי היכולת להחליף אותו לא הייתי מהסס. מאוכזב מאוד.... :s07: :s07:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by bini541,

ראיתי עכשיו בPLONTER את הדגם הזה בכל הגדלים, בשעה טובה מתחילים להיכנס אלינו כוננים כאלה במחירים יחסית שפויים מקווה שזה ימשיך ככה חברים קניתי את המוצר הזה עכשיו, אני מתרגש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כרגע במחשב יש לי 160 ג'יגה יש לי 2 שאלות קודם, 1.אני יכול לקנות הארד דיסק ופשוט להוסיף? ואם כן,מה אני צריך לעשות עוד חוץ מלחבר להגדיר אותו איכשהו?חייב פורמט?וכו' 2.יש כל מיני סוגים של הארדיסקים שלא יכולים להתאים למחשב שלי? ו... על איזה הרד דיסק אתם ממליצים לי...? חשוב שיהיה מינימום 160 ג'יגה[אפשר גם 250-320 אם יש במחיר של 400] עד 400 שקל... לא אכפת לי מהירות וזה...מספיק לי כמו ששלי זה ההרד דיסק שיש לי עכשיו: Drive WDC WD1600JD-00HBB0 (149 GB

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. והנה קישור כי המחיר נראה לי שווה ... http://www.comjet.co.il/Product_page.asp?PID=403

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by urich,

שלום אני רוצה לעדכן את כונן הdvd במחשב הנייד למולטיזון (rpc1) כבר הורדתי את העדכון (גם דגם חברה אני רוצה גם גרסת קושחה)ואני רוצה לדעת אם כדאי לי ואם הכונן יהיה מולטיזון האם יהיה צורך בתוכנה בנוסף לעדכון ואיך אני יבטיח שהעדכון לא יהרוס לי את הכונן ואף את המחשב (כי שמעתי סיפורים מאוד מאיימים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ומה יותר משתלם 2 160 גיגה סאטא 2 7200 8 מגה קאש ברייד 0 או שמה 250 גיגה סאטא 2 7200 16 מגה קאש בלי חשיבות לנפח!!! אין לי בעיה להפוך את ה250 ל300

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים